Habertürk 02.07.2011

Koç burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay koçlara, ailevi konularda problemleri ılımlı bir şekilde çözümleyebileceklerini söylüyor.

Koç Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Koç burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz Parçalı Güneş Tutulması ailevi konulardaki sorunları körükleyici olabilir. Evinizle alakalı bir değişim canınızı sıkabilir. 2 Temmuz Merkür Aslan burcu seyri riskli yatırımlar konusunda dikkatli olmanızı gerektiricidir. Zihinsel olarak aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda sürekli konuşmalar yapabilirsiniz. 4 Temmuz Venüs Yengeç burcu seyri ailevi konulardaki problemleri ılımlı bir şekilde çözümlemeniz adına etkilidir. 23 Temmuz Güneş Aslan burcu seyri, aşk anlamında gayet pozitif bir enerji olup, kendinizi en olumlu şekilde ifade etmenizde yardımcınızdır. 28 Temmuz Venüs Aslan burcu seyri, yılın en etkili aşk zamanını işaret ediyor. 28 Temmuz Merkür Başak burcu seyri zihninizin yavaş yavaş iş ve sağlık konularına yönelişinin simgesidir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59
AŞK VE İLİŞKİLER

3 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Mars-İkizler burcu seyri beraberliklerin güçlü bir iletişimle başlaması ve devam edebilmesi dönemi olarak önemini Temmuz ayında da koruyor. Ancak duygular geri planda kaldığı için gayet hızlı gelişip biten aşklar yaşanabilir. Karşı cins tarafından kolayca uyarılan zihin, tutarlılık ve süreklilik sağlanmadığı takdirde çabucak bitebilir. İlişkisi sağlam yürümekte olan çiftler açısında bu süreçte bir problem çıkmaz. Sonuçta bu çiftler anlaşma yolunu mutlaka bulabilirler. Çünkü birbirlerini gayet iyi tanıyorlardır. Fakat ilişkisi yeni başlayanların bu durumda dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü beraberliğin kökleşmesi için zamana olan ihtiyaç fazla. Kazanç evinizde seyrini sürdürecek Mars, parasal konular üzerinde de etkilidir. Amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirme, kaynaklarınızı endişeden uzak verimli bir şekilde değerlendirme anlamında etkilidir. Eş veya iş ortağınızla alakalı konularda daha dikkatli ancak bir o kadar da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu enerji maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduklarıyla ölçmesi şeklinde bir yansıma yaratabilir. Risk en aza indirgenir. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür. 6 Temmuz Mars-Satürn olumlu görünümü ılımlı ve ortaklaşa düşünmeniz halinde ilişkinizdeki sorunları çözebileceğinizi göstergesidir. İlişkisi olmayanlar açısından yeni biriyle tanışma ve onunla anlaşabilme anlamında şansınız yüksek. 22 Temmuz Mars-Kuzey Ay düğümü karşıtlığını önemsiyorum. Çünkü bu görünüm eşleşim(çiftlerin ortak uyum-uyumsuzluk) haritasında olumlu bir görünüm yoksa, ayırıcı bir faktör olabilir. Hedef farklılığınız nedeniyle bazı konular üzerinde anlaşmazlık yaşamanız mümkündür.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Yengeç burcu seyri, eviniz ve ailevi ilişkileriniz, duygusal güvenceniz ve huzur duygunuzun odak noktanız haline gelmesi anlamı taşır. Diyebiliriz ki, sizin için bir ay boyunca bu konular merkez noktanız olacaktır. Siz bu mevzularla ilgili parlamak, egonuzu doyurmak ve güvence elde etmek niyetinde olabilirsiniz. Bir koç her zaman kendi bildiği yolda ilerlemekten yanadır. O bir önderdir ve hiç kimsenin yaşamı üzerinde söz hakkı olmasını istemediğinden dolayı bu süreçte evinin güvenliği veya ev içindeki konumunun tam olarak belirlenmesi için, gerektiğinde her türlü savaşı verecektir. Bu yolda ilerlerken ateşli enerjinizi belirli bir amaç bütünlüğü içinde yönlendirirseniz bu dönem gerek maddi ve gerekse manevi açıdan yaşamınızdaki güven olgusunu oturtmanız kolaylaşır. Bu süreci olumlu manada değerlendirmek için dikkat etmeniz gereken en önemli husus, kontrol dışı durumlarla karşılaştığınızda öfkenize yenilmemektir. Bugüne dek yaşadığınız ailevi sorunlar, maddi yetersizlikler, yetişme ortamınızdaki zorluklar veya erken çağlarda güvence peşinde koşmanın sizde yarattığı etkiler ne olursa olsun, bunları olumsuz manada değil, bilakis size kattığı güç olarak görürseniz, bu dönem yuvanızdaki dirlik ve düzeni sağlamanız hatta yarınlarınızı garanti altına alacak girişimlerde bulunmanız da kolaylaşır. Kendinizi eksiksiz ve tam olarak ifade etmenin yolu, alışkanlıklarınızı düzene koymak, ev içindeki ilişkileri güçlü tutmak, sizden farklı görüşlere sahip olsalar da, birlikte yaşadığınız insanları koruyup, kollamaya çalışmaktır. 3 Temmuz tarihinde Güneş-Satürn arasındaki zorlu görünümü önemsiyorum. Bunu günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde işleyeceğim.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Koçlar 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve ardından oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatı ve eviniz arasındaki denge, yerleşim ve kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler, geleceğinizi hedefleyen son derece önemli kararlar, yaşamsal iniş ve çıkışlarınız üzerinde etkili olabilir. Tutulmalar hangi alan ve hangi konularda olursa olsun hızlı ve çarpıcı değişimlerin işaretidir. Yengeç burcunda oluşması güvenliğinizle birebir alakalıdır. Evinizi değiştirmek, ev içinde meydana gelecek değişimler veya ev satın almak. Her zaman şunu söylemişimdir. Gezegensel oluşumlar büyük bir kuvvetin açığa çıkmasını sağlarlar. Açığa çıkan bu gücü değerlendirecek kişi sizsiniz. Eğer uzun zamandır evinizle alakalı bir yenilikte bulunmak istiyorsanız, bu tarih itibariyle girişimde bulunmanız uygundur. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, eğer plansız, hiç hesapta olmadan, üstünde düşünüp artısıyla eksisiyle tartılmayan, gücünüzü aşan bir değişimin sizin açınızdan fazlasıyla sarsıcı olacağını belirtmeliyim. Yani yüzmeyi biliyorsanız denize girmelisiniz. Yoksa boğulabilirsiniz. Eğer bu tutulma kişisel doğum haritanızda köşe noktalara ve önemli gezegenlere açı oluşturuyorsa yukarıdaki değişimlerin çok daha etkili olacağını söyleyebilirim.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyrinden bahsetmeden önce ufak bir bilgi vermek istiyorum. Merkür bildiğiniz gibi astrolojik anlamda iletişim, haberleşme ve zihinsel konularda etkili. Çevremizle olan bağlantımızı gerek yazı gerekse sözel olarak kurabilmemiz için Merküre ihtiyacımız var. Aslan burcunda ilerleyen Merkür fikirlerinizi , düşüncelerinizi ve kendinizi ifade biçiminizi sanatsal bir şekilde ortaya koymanız anlamına gelebilir. Yaşanan ilişkilerde ayrıntıların pek bir önemi olmayabilir. Yani karşınızdaki kişiyi incelerken bütüne bakabilirsiniz. Ayrıca bu enerji sayesinde, aşk konusunda kendinize olan güven duygunuz son derece yükselir. Bu konuşmalarınıza da yansır. -Ben böyle düşünüyorum, benim fikrim budur tarzı yaklaşımlar içinde olmanız gayet doğaldır. Sıcak ve oldukça eğlendirici bir konuşma şekliniz vardır. Ayrıca bu enerji altında, iyimser ve ilgilendiğiniz kişiye karşı özenli davranmanız mümkündür. Bu enerji siz Koçlar için gayet olumludur. Çünkü bir Koç isteklerini her zaman ifade etmesini bilen kişidir. Kimseden gizlisi saklısı yoktur. İçinden geldiği gibi, diline ne geliyorsa bunu içinde kötü niyet taşımadan karşısındakine söyler. İşte bu tarihler arasındaki iletişim de aynen bu niteliktedir. Sizler açısından olumlu olduğunu söylemiştik. Yalnız bu dikkatli olmayacaksınız anlamına gelmez.. Eğer yaşadığınız bir aşk ilişkisi ise, doğal olarak sürekli ben demek, istekleriniz konusunda bencil davranmak sorun çıkartıcı olabilir. Ayrıca abartılı bir iletişimde bulunmak, bir söz söylerken illa süslemek veya tam tersine dramatize etmek, kibirli ve aşırı gururlu bir kişi gibi davranmak, her durumda haklı olduğunuzu düşünmek karşı cins tarafından itici bulunmanıza neden olabilir. Bunları göz önüne alarak ayarlamalarda bulunursanız, dönemi gayet olumlu değerlendirebilirsiniz. 5-9-12 Temmuz, Merkür-Aslan burcu seyrinde ilerlerken öne çıkan tarihlerdir. Çok olumsuz bir durum yok. Ancak 5 Temmuz tarihinde Merkür-Jüpiter arasındaki görünüm, sabit fikirlilikten uzak durmanın, abartılı konuşmamanın, gereksiz sözler vermemenin uygun olacağını gösterir. Özellikle akşam saatlerinde dikkatli olmakta fayda var.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bu dönemde büyük bir sevecenlik ve hassasiyet söz konusu. Özellikle manevi değerleriniz, sevdiklerinize sahip çıkma arzunuz, ilişkinizden kolayca kopamıyor oluşunuz sizi ister istemez eskiye doğru çekebilir. Bu durumda kişi ister istemez elindeki değerine, aşkına sahip çıkma gereği duyabilir. Her Koç burcunun aynı olayları yaşaması mümkün olmadığına göre, ilişki türlerine göre birlikte gözden geçirelim.

1- İlişkisi sağlam temellere dayalı çiftler açısından bu dönem, ilişkinizin size kattığı güzellikleri verimli ve uzun süreli kılmanın işareti olduğu gibi, bir arada olmanın keyfini sürebilmeniz açısından da destekleyicidir. Taraflar sağlamlık olgusu içinde hareket ederek, geleceklerini şekillendirebilir ve ileriye dönük planlarını gözden geçirebilirler. Bu çiftler için maddi ve manevi değerler önemlidir. Doğal olarak kendilerini güvende hissetme arzusuyla yanlış bir adım atmamaya gayret gösterirler.

2- İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönem ikiye ayrılır. Birbirlerini gerçekten seven ancak bir takım sebeplerle son zamanlarda sıkıntı yaşayan çiftler, yukarıdaki tarihler arasında gayet net ve dürüst bir şekilde incelemede bulunarak her şeyi yeniden gözden geçirebilir, problemlere çare bulmak için el birliğinde bulunabilirler. Hani hep deriz ya, sevgi her türlü güçlüğü yener diye. Bu söze uygun bir şekilde öncelikle beraberliğinizin sizin hayatınızdaki önemini iyi sorgulamanız gerekir. Bu gerçeği yüreğiniz ve kafanızın içinde oturttuğunuz zaman daha kararlı hareket edebilir, sizi rahatsız eden ne varsa gerçekçi bir biçimde düşünerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Bazen gözümüzün gördüğünden çok daha fazlası derinlerde gömülüdür. Yani bu dönemde ortada olan problemlerden ziyade, probleme yol açan geri plandaki asıl öze ulaşmak son derece değerlidir. Böylece yüzeysel düşünmek yerine her şey derinlemesine ele alınmalıdır. Siz neye değer veriyorsunuz, partneriniz neye inanmakta, birbirinizden farklı olan yönleriniz neler? Sizi anlaşmazlığa sürükleyen konular ve bu konulara olan tepkileriniz nasıl? Bu sorulara cevap bulmak için lütfen kendinizle yüzleşiniz. Bu yüzleşme sonunda, evet bizim bazı sıkıntılarımız bulunmakta. Ancak bunlarla başedebilecek kadar birbirimizi sevdiğimizi anladık diyebiliyorsanız bu dönemi en doğru biçimde geçireceksiniz demektir.

3- İlişkisi bu süreçte yeni başlayanlar açısından döneme baktığımızda, en başta dikkat edeceğiniz husus, karşınızdaki kişiyi çok iyi gözlemlemenizdir. Nasıl biriyle berabersiniz, nelere inanmakta ve neleri önemsemekte. Size karşı olan yüzeysel hareketlerini merkez almayınız. Onu bir tür teste tabii tutunuz. Hayata olan yaklaşımından, değerlerine kadar, şimdiki durumundan gelecekle alakalı düşüncelerine kadar inceleyiniz. Ona sorular sorunuz ve onu yakından tanımaya çalışınız. Elde ettiğiniz verileri kafanızın içinde toplayınız. Ayrıca ailesiyle olan etkileşimine, geçmişte yaşadığı ilişkilerine bakınız. Dış dünyadaki davranışlarıyla, iç dünyası arasında bir çelişki yaşanıyor mu diye kontrol ediniz. Bütün bunların sonucunda eğer gerçekten aradığınız niteliklere sahipse o zaman kararınızı verebilirsiniz. Beraberlik hakkında kesin bir kanıya varmadan önce bu ilişkinin ne kadar güvenilir olduğunu mutlaka gözden geçiriniz.

4-8-9 Temmuz tarihleri Venüs-Yengeç burcu geçişinin önemli tarihleri olarak öne çıkıyor. 8 Temmuz ilginç bir gün. Bir yandan ilişkideki bağımlılığı yükseltici ve sorunları iyilik ve güzellikle çözümlenmesini sağlayıcı Venüs-Chiron görünümü, ancak diğer yandan aynı gün oluşacak Venüs-Uranüs zorlu görünümüyle taraflar kopmaya da yatkınlar. Durum gösteriyor ki, duygularımız epeyce hassaslaşacak. Bilinçli hareket etmekte fayda var. Kaldı ki, 13 Temmuzda Venüs-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, her iki tarafı da duygusal yönden zorluyor ve baskı yaratıyor. İlişkideki dengelerin yerli yerine oturtulması için çok iyi düşünmek lazım.

23 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında kısa süreli flört ve aşk evinizde seyrini sürdürecek Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcunda son derece güçlüdür. Egonuzu yükselten bu enerji, isteklerinizi gerçekleştirme yolunda size cesaret ve güven aşılayıcıdır. Bu yansıma aşk hayatınız açısından gayet olumlu demiştik. Çünkü bu dönemde özgüven duygunuz yüksek olduğu için, doğal olarak karşı cins üzerinde gerek fiziksel çekiciliğiniz gerek tavırlarınız, gerekse ışıltınızla dikkatlerden kaçmanız mümkün değildir. Aslan burcunda ilerleyen Güneş, her yıl bu zamanlarda biz insanoğlunu kanatları altına alan güçlü bir yansımadır. Aynaya baktığınızda Güneş gibi parladığınızı kolaylıkla farkedebilirsiniz. Yaratıcı özellikleriniz ön plandadır, dolaysız, gayet içten halinizle sahnede olursunuz. Hayattan zevk almanızı sağlayan yetenekleriniz ön planda olduğundan, başka insanlara da zevk verecek şekilde hareket etmeniz mümkündür. Bu enerji aşk konusunda bencil davranışlar göstermenize de neden olabilir. Özellikle egosu güçlü olan Koçlarda bu durum daha net olarak görülebilir. Hakimiyet kurma, isteklerinizi ifade ederken diğerleri tarafından kabul edilme ve başkaları üzerinde kişisel olarak etkin olma isteğinizin altında yatan en önemli duygu, ne kadar güçlü olduğunuzu göstermek içindir. Bu son derece normaldir. Çünkü güneş bizim duygusal yanlarımızı değil, kendimize dönük bencil taraflarımızın simgesidir. Bu nedenle alttan almak zorunda olmadığınız gibi, bağımsız, spontan davranmanız gayet doğaldır. Beni kabul eden böyle etsin tarzında veya ben böyle istiyorum şeklinde bir duruşunuz olabilir.

Bu etki altında aşk için birilerinin peşinden koşmak veya birilerine aşk için eğilmek gibi bir durum kesinlikle yaşanmaz. Bilakis böyle bir istek duysanız bile, egonuz buna izin vermez. Aslında isteğiniz dikkat çekmek ve takdir edilmek, beğenilmektir. Bu istek karşılanmadığından veyahut arzu ettiğiniz gibi ilgiyi üzerinizde hissetmediğinizde belli etmeseniz de sıkılacağınız bir gerçektir. Bu tarihler arasında sıcak ve sempatik tavırların altında hep bu özlem yatmaktadır. Aşık olmaktan ziyade, aşık olunan kişi olmak, kendinizi gayet iyi hissetmenizi sağlayan bir durumdur. O dik duruşunuz, taviz vermez hallerinizin ardında, aslında beni sevin, benimle ilgilenin diyen bir çocuk vardır. Bunu hissedebilecek kadar duyarlı biriyle karşılaştığınızda gururunuz okşanır. Tam tersine egemenlik kurmaya kalkan biriyle burun buruna gelmeniz mümkündür. Oysaki size göre kral veya kraliçe olan sizsinizdir. Gördüğünüz gibi bu enerji, aşk konusunda kendinize dönük davranışların, bireysel isteklerin ön planda olmasını sağlayıcı gayet güçlü bir tarih aralığı olarak dikkat çekiyor.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Koçlar, Temmuz ayının ikinci yeniayı, 30 Temmuz günü saat 09:17 itibariyle Aslan burcunda ve aşk evinizde oluşuyor. Sanatçılar açısından bu gayet hoş bir etki ve destekleyici. Erotizm duygunuzu yoğunlaştırıcı, aşk hayatınızı ateşleyici, kendinizi istediğiniz şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Gönül maceraları bu ışık altında sıkça yaşanabilir. Flört ilişkilerinde karşı cins üzerinde hakimiyet kurmanız bu etki altında gayet kolaydır. Zengin ve lüks olan herşey ilgi alanınız içindedir. Hatta daha fazla kazanmak için borsa ve spekülatif alanlara yönelmeniz mümkündür. Ancak Ağustos ayındaki gezegen etkinlikleri bize sağlam olmayan, önünü göremediğiniz yatırımlarda dikkatli olmanız gerektiğini göstermektedir.

Gösteri dünyasında çalışanlar için oyunlarını sahneye koyabilmeleri ve beğendirebilmeleri açısından destekleyici olan Yeniay, çocuk sahibi olma konusunda istek doğurabilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Gösterişli ve oldukça çekici hale gelebilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki pürüzleri hafifletici bir yansıma doğurabilir. Tüm eğlence ve spor aktivitelerinde liderliğinizi tescil edebilmeniz adına mücadele etmenizi sağlar. Çocuklarla ilişkiniz bu enerji altında gayet olumludur. Her konuda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Ne giyseniz üzerinizde harika durabilir. Sosyal faaliyetleriniz artar, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40
Sevgili Koçlar 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, meslek ve toplum evinizde oluşacağından, bugünlerde özellikle işinizle alakalı konularda çevrenizde bulunan kişiler ve otoritelerle olan ilişkilerinizde son derece temkinli, olgun, ılımlı yaklaşımlar içinde olmaya dikkat ediniz. Ani kararlardan kaçınmalı, durumunuzu tam olarak anlamadan hakimiyet kurmaya kalkışmamalı, kararlar almamalısınız. Otoritelerin üzerinizde uygulayabileceği yaptırımlarda, problemleri çözmeye yönelik ılımlı yaklaşımlarda bulunmalısınız. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeli, gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız.

Verdiğiniz sözleri tutmalı, başarılı olmak için sorumluluk almanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu tutulma zayıf noktalarınıza baskı uygulayacağı için, meydana gelen bazı durumlar sizi ister istemez tepkisel davranmaya itebilir. Gelgitler yaratan Dolunay, iş yaşamınızla ilgili konulardaki sorumluluklarınızın artışı anlamına gelebilir. Bu yoğunluk doğal olarak evinize yansıyabileceğinden, iş ve ev hayatınız arasında dengesizlik oluşabilir. Bunun önüne geçilmesinin yolu, iş saatleriniz konusunda planlamalar yapmak ve evinizi ihmal etmemektir. Yoğunluğun getirdiği yorgunluklara karşı dikkatli olmalı, dünyayı sırtlamaya kalkışmamalısınız.

2-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, hassasiyetin arka planda kalmasını, egonuzun güçlenerek olayları kendi lehinize çevirebilecek kuvvetinizin artışını işaret edebilir. Artık düşüncelerinizde tamamen, BEN ilkesi ön plandadır. İsteklerinizin kabul edilmesi için kimi zaman bir çocuk gibi diretmeniz mümkündür. Bu tarihler arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda yaratıcı fikirler, güçlü ifade, düşünme kapasitesinin yükselişi söz konusu olduğundan siz Koçlar için olumlu bir dönem olabilir. İş yerinizdeki ortamla ilgili sorunlarınız varsa, bunları ön plana getirerek konuşabilir, sosyal haklarınızdan kişisel isteklerinize kadar her şeyi ortaya koyarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç çalışma hayatınızla ilgili düşündüklerinizi olduğu gibi ifade etme dönemi olarak faydalıdır. Tabii ki yerini ve dozunu tam olarak ayarlamanız halinde.

Sosyalleşmenin ön planda olduğu bu dönemde sanatsal alanlar başta olmak üzere, spor, aktiviteler, hobilerinizden para kazanmak(iş kurmak), eğlence yaşamı, sahne sanatları, çocuklarla ilgili konular, zeka oyunları, sosyallik, moda tasarımı, grafik, iç dekorasyon, web sayfası tasarımı, fotoğraf, dans, müzisyenlik gibi meslekler yoluyla hayatınızı kazanmak ve kendinizi ifade etmek mümkündür. Bu tarihlerde yenilik anlamındaki her meslek ilginizi çekebilir. Kısa süreli bir seyir olduğundan geçici bir iş olması muhtemeldir. Fakat siz zaten bu alanlarda faaliyet gösteren birisiyseniz, bu dönemi iş anlamında başarılı geçirmeniz mümkündür. Burada bir önemli durum, ne olursa olsun fikirlerinizi dış dünya ile paylaşmanızdır. Yani işinizde başarılı olmak için, yaratıcı olduğunuz konularda kendinizi göstermeli, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmalısınız. Bu süreçte organize işler önem kazanabilir. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili mevzularda her ne kadar Satürn gezegeninin iki yıldır süren baskısı söz konusu olsa da, yapılacak yeni düzenlemelerle, değişimlerle her şey yoluna girebilir. Yeter ki çevrenizdeki insanlarla bir şekilde anlaşma yolu bulun veya kendinizi gözden geçirerek geleceğiniz adına bir yön belirleyin. Bu süreçte kararlılık gücünüz yükseleceğinden, bu gücü, gereksiz inatçılık şeklinde göstermeyip, herhangi bir konuda yönlendirirseniz, işte o zaman gücü faydalı şekilde kullanmış olursunuz. Zaten önemli olan da bu değil midir?

PARA KONULARI

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs maddi konularda özellikle hoş, rahat ve konforlu bir ev yaşamı arzunuzu körükleyicidir. Bu enerji aşırı duyarlılığın da simgesi olduğundan, güvencenizi sağlayamamaktan, parasız kalmaktan ürkmeniz normaldir. Bu türden duygular hissettiğinizde bunun enerjiler nedeniyle olduğu bilerek kendi kendinizi motive etmeye çalışmalısınız. Aile kaynaklı gelirlerin göstergesi olabilecek bu dönem, bizzat ev sınırları içinde yapılan işler aracılığıyla para kazanmanın mümkün olduğunu da göstermektedir. Maddi konulardaki çabalarınızın altında ne pahasına olursa olsun evinizin düzenini sürdürme isteği baş planda yer alır. Yani huzur ve güvende olmanız için paraya olan ihtiyacınızın farkındasınızdır. İşte bu farkındalık sizi itekleyici bir faktördür. Para evinizin yöneticisi Venüs-Yengeç burcu seyri, kapalı mekanlarda yapılan çalışmalar, düzenlemeler ve faaliyetlerin maddi açıdan etkili olduğunun göstergesidir. Kendinizi ve sevdiklerinizi korumak onların güvencenizi sağlamak dürtünüz yoğundur. Bu yoğunluk üzerinizde belli bir miktar yük oluşturabilir. Fakat bunlar aşılmayacak güçlükler değildir. Burada önemli olan güven duygunuzu ayakta tutmaktır. Dönemin kendi kazanımlarınız açısından yavaşlama içermesi gayet normaldir.

Eğer özgüven duygunuzu ayakta tutarsanız, fırsatlarla karşılaşmanız mümkün olur. Bu etki tepki yasasının bir sonucudur. Yani siz pozitif düşünürseniz olumlu sonuçlar almanız kolaydır. Bu tarihlerde, bazılarınız ev alanı içinde artı işlerle uğraşabilir, bunlardan para kazanabilirsiniz. Paranızı biriktirme, gereksiz yere savurmama hali kimi Koçlarda fazlasıyla dikkat çekicidir. Sezgileriniz son derece güçlüdür. Bu güç nerelerden hangi yolla para kazanabileceğiniz konusunda size doğru yönü gösteren pusula gibidir. Ayrıca 25 Ağustosa kadar devem edecek Mars gezegeninin İkizler burcu seyri, başkalarıyla olan ortak işlerin veya görüşmelerin simgesidir. Kısa yolculuklar, eğitim ve öğretim konuları, iletişim ve haberleşme, medya faaliyetleri, hem yazışma hem konuşma yoluyla başkalarından destek görmeniz, becerinizi ortaya koyarak para kazanmanız mümkündür. Belki kendi kazancınız anlamında belli bir durgunluk oluşsa da, diğer kişilerle olan bazı görüşmeler size para kazanma konusunda aktif olma imkanı verebilir. Benim de önerim, dışa açılmanız, insanlarla bir araya gelmeniz, yeni işler için girişimde bulunmanızdır. Yani tek başınıza ilerlemek zor ise, o zaman girişimde bulunarak yeni insanlarla tanışabilir, farklı yollar aracılığıyla yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler:3-4-11-12-16-17-20-21-22-25-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler:1-2-7-8-13-14-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-30-31

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

Yeniay: 20-21-22

(Ay gezegeninin Koç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 7-8

(Ay gezegeninin Terazi burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması, bereket ve mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER