Mynet 03.12.2012

Kova burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)

26 Aralık tarihine kadar Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkili olup, sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Ancak bu dönemde öyle karamsar bir şekilde düşünmemeli, hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Merkür geri hareketinin Akrep ve Yay burcundaki etkinliği doğaldır ki hepimiz için bir yavaşlama sürecidir. Ancak ben bu durgunlukta algılama gücü son derece yüksektir. Hele ki Akrepteki Merkür, bir işin, bir hedefin üzerine odaklanmanızda, tespitlerde bulunmanızda yardımcıdır. Siz, mücadelenizin, bir işe yaramadığını sanırsınız. Hatta neden böyle moralim bozuk diye düşünürsünüz. Oysaki asıl bu dönemde, doğru ile eğriyi daha net görürsünüz. Siz sakin olunuz ve kimsenin ne dediğine bakmayınız. Engelleri, şanssızlık olarak değil aksine sizi hedefinize götürecek atlama taşları olarak görünüz. Aralık ortası hızla atağa kalkarsınız. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs sizin sosyal hayatınızı canlandırıcı, aşk hayatınızı hareketlendirici olduğu gibi, harcama-kazanma alışkanlıklarınız ve çevrenizle alakalı her türlü iletişiminizde etkili bir dönemdir. Bu dönem bir hayli aktif geçmeye adaydır. Ancak astrolojik açıdan duruma, enerjilere baktığımda teknik bir şeyler söyleyip kafanızı karıştırmak niyetinde değilim. Sizin için önemli olanın, sürecin manası olduğunu düşünerek ben biraz aklımız başımızda olsun istiyorum. Evet gelişmeleri takip edelim, karşımıza çıkan fırsatların bizim için neyi işaret ettiğini anlayalım. İşte burada bilincimize çok iş düşüyor. Çünkü dönem abartıya fazlasıyla açık, coşkulu hareket etmeye ortam hazırlayan bir enerji geçişi. Sizin neyi hedeflediğiniz çok önemli. Bu hedeflerin paraya ve güce dönüşebilmesi için sosyal arenada ilişki kurduğunuz, aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyi ve kişileri bir gözlemci gibi davranarak izlemelisiniz. Parasal konularda özellikle, farkındalık önem kazanıyor. Yenilikler bir hayli etkili olur demiştim. Bu yenilikler genel anlamıyla sizin bilgi, tecrübe, popülerlik, yetenekleriniz, insanlarla iletiş kurabilme özellikleriniz insanların size doğru yönlenmesini sağlayacaktır. Bu karşı cins açısından da böyledir. Ben derim ki, dönemin getirilerini güce dönüştürmeyi bilin. Faaliyetlerinizin hem maddi hem de manevi hem de iş anlamında size kazanç olarak geri dönmesine bakın. Her zaman aklınızın bir köşesinde şu olsun. Ben bu dönemde abartmadan, akıllıca ilerleyeceğim, insanlarla bilinçli şekilde bağlantı kuracağım ve bilgimi geliştirerek, büyüyeceğim. Bildiklerimin bana sağladığı ayrıcalıkların sorumluluğunu üzerime alacağım. İşte bu çok önemli. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

İŞ VE KARİYER

11 Aralık(saat 03.40) olana dek Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, geri hareket sırasında gözlenen durumların, karşınıza çıkan fırsatların veya üzerinde düşünülen meselelerin eğer uygun ise, değerlendirme vaktidir. Merkür, sizlerin aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, hayatınızda aşkın önemini derinlikli olarak düşündüğünüz bir zamanın işaretçisidir. Ancak kişi, yaşadığı ilişki veya geçtiği dönemin şartlarına göre aşkı bazen saplantılı ele alır ki, aşk aşk olmaktan çıkar. Bardağın dolu tarafını göremediği için, boş tarafına hayıflanır durur. Derdini anlatmaz, içine kapanır. Oysaki bu hal, hiçbir şeyin çözümü değildir. Paylaşmalıdır içinde ne varsa ve aşkı bu denli kritik etmemelidir. Merkür ayrıca başkalarıyla olan her türlü temasın, krizlerin üzerinizde yarattığı sorunları belirginleştirir. Kişi hem maddi hem de manevi anlamda huzura kavuşmak, güce ulaşmak ister. Ancak bu gücü kazanmak için, kişinin kendiyle yüzleşmede bulunması gerekir. Ne gerekli, ne gereksiz diye düşünüp ayıklamada bulunması şarttır. Yoksa ne iş hayatında ne ilişkide huzur bulmak kolay olmaz. Sizler Aralık ortasına kadar sakince, öyle her şeyi kafanıza takmadan, bir şeyleri gözünüzde büyütmeden ilerlemeye bakınız. Aralık ortası Merkür, Venüs ve sonrasında Güneş Yay burcunda, Aralık sonuna doğru Mars burcunuzda seyrine başladığında her şey yoluna girecektir. Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür etkisini, yorumunuzun sonunda yer alan önemli tarihlere göre incelediğimde, kazanç-hedef-aşk-değişim ve yenilenme olguların tümüyle bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini söylemeliyim. Çünkü bunlar aceleye getirilecek, gelişigüzel ele alınabilecek konular değildir. Hepsi hayati anlam taşır ve kişinin kaliteli bir yaşam sürebilmesi için şarttır. Öncelikle yeteneklerinizi uygun alanlarda ve doğru bilginin ışığında başkalarına sunmanızda fayda var. Dağınıklık, ben bilirim hali, bencil tavırlar, sürekli daldan dala atlamalar, yararsız ve boş işlerle uğraşmalara son vermek lazım. Sizin gelişim süreciniz kendinizi yenilemenize bağlı. Bu yenilenme sizi bir çok kişinin tanımasında ve izlemesinde yarar sağlayıcıdır. Bir hedefe oturtulmamış ve üzerinde plan yapılmamış, sistemli olmayan işler kazandırıcı olamaz. Bu süreçte siz, bir yenilenme içindesiniz. Ve karşınıza bununla ilgili fırsatlar çıkacaktır. Bu fırsatların doğru manada değerlendirilmesi için, hem bilinçli olmak hem de yaptığınız işe kendinizi adamanız gerekir. Eğer yapılan işi sadece hobi ve zevk anlamında ele alıyorsanız kazancınız uzun süreli olmaz. Aksine sizin için hayati bir anlam taşıyor ve siz de bu işe kendinizi adıyorsanız, biliniz ki, uzun vadeli ve kökleşmiş bir kazancın kapılarını aralıyorsunuz. Bu ay maddi konularda tabii ki dikkatli olmak lazım. İş konusunda özellikle yaratıcı çalışmalar, mistik faaliyetler, rüyalar, sezgiler gibi insanların dikkatini çeken alanlardan sağlanabilir. Sağlanan gelirin akıllıca kontrolü şarttır. Ve hepsinden önemlisi, insanlara faydalı olmak, ideallerinizi gerçekleştirmek amaçlı olmalıdır. Çok yeni fırsatlar ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Çok yeni bir aşka adım atabilirsiniz. Çok güzel bir gelişme sizi mutlu edebilir ve sürprizler hayatınızda yer alabilir. Sadece bir şeye dikkat ediniz. Acele etmeden her şeyi sindire sindire inceleyiniz. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

16 Aralık saat 06.38 olana dek Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs etkisini önce kalıp yorum şeklinde genel hatlarıyla ele alacağım. İkinci paragrafta ise, derinlikli bir şekilde gözden geçireceğim. Akrep burcu, yoğun bir tutku hatta bazen ihtirasa dönüşen başarı hırsı, arzuların tatminine dönük bir yaşam tarzının güçlü bir şekilde istenmesini sağlar. Bu iş hayatında, ilişkilerde bir hayli yoğun olur. Kişi tüm benliğiyle toplumun kendisinden beklentileri yerine, kendisinin asıl istediklerini elde etmek için mücadeleye girişir. Toplumla ilişkisinin özünde kazanmak dürtüsü ön plandadır. Asıl duygularınızı kimse bilmez ama sizler Venüs sayesinde kişisel bütün güçlü özelliklerinizi insanlara kabul ettirecek şekilde hareket edebilirsiniz veya etmenizde fayda vardır. Ancak dozunu iyi ayarlamakta yarar var.

Şimdi bu süreci bir de derinlikli ele alalım. Bu dönemde öncelikle ilişkide bulunduğunuz kişilerin size iş veya farklı alanlarda olabilecek faydalarını düşünmek lazım. Amacınızı bilerek ve ne yapmaya çalıştığınızın bilincinde olarak ilerleyiniz. Bazen sizin dünya görüşünüzle hiç alakası olmayan kişilere işiniz düşebilir. Kimi zaman da işime yaramaz dediğiniz biri size ilerlemenizde yardımcı olabilir. Onun için kimseyi hafife almayalım. Aile hayatınıza mutlaka dikkat ediniz. Hoş görünmeye, kendinize dikkat etmeye çalışınız. Güzel bir yönünüzü ortaya çıkarınız. Evinizdeki meseleleri işinize taşımayınız ve sorumluluklarınızı asla umursamazlık etmeyiniz. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş sürecinin astrolojik ifadesi, kişinin iş hayatı ve ilişkisiyle alakalı konularda fedakarlıklarını gözden geçirmesi, hayatına dair ve genel olarak önlemekte zorlandığı meselelere çare bulabilmek adına önce kendisiyle sonra yaşadıklarıyla olan muhasebesidir. Mantık ve duyguların birbiriyle iç içe geçtiği bu süreç kolay olmasa da, Güneş-Oğlak burcu seyrinin güçlendiricisi Satürnün ikinci yöneticiniz olması sayesinde güçlü bir şekilde kendinizi yönlendireceğinizi söyleyebilirim. Güneş bulunduğu alana sıcaklık kazandırırken, Oğlaksı Güneş bu alanda üretken düşünmenizi destekleyebilir. Üretken düşünmek, kişinin önce sorumluluklarının farkına varması ve ardından hayata güçlü bir yanıt verebilmek için var gücüyle çalışmasıdır. Bu süreçte işiniz veya projeleriniz için sessizlik esastır. Zaten Güneşin etkili olduğu alan, ruhsal açıdan da kişinin bütünleşme arzusunun, empatide bulunmanın, kendi kendisini birilerinin veya bir takım işlerin kurbanı yapmamak için çabalaması gereken yerdir. Benim tavsiyem bu tarih aralığında mutlaka işlerinize, duygularınızı karıştırmadan sorumluluklarınıza, görevinize odaklanmanızdır. İlişki anlamında da, sözüne güvenilir, dürüst, kendinden emin, uzun vadeli düşünen insanı tercih etmenizdir. Sizi geriye çeken değil ileriye götüren kişiyi yöneliniz. Gizli saklı işler çevirenleri değil, açık ve net bir şekilde kendini ifade edebilen insana değer veriniz. Sadece kendine değil, karşısındaki insana da değer verebilen, ilişkisini gözlerden uzak değil, bilakis göğsünü gere gere toplum içine çıkaran kişiye kıymet veriniz. Karamsarlıktan uzak durunuz. Kendinizi arındırınız, yüklerinizden kurtarınız. Geçmişte yaşadığınız tecrübeleri hatırlayınız ve zorluklardan kaçmadan ancak kendinize de yüklenmeden hayata dört elle sarılınız. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.

PARA KONULARI

21 Aralık saat 13.12 olana dek Yay burcunda geçiş yapacak Güneş etkisini önce genel hatlarıyla ele alacağım. Ardından bu yıl ki tesirlerini tarih aralıkları şeklinde sunacağım. Genel olarak her yıl Yay burcunda ilerleyen Güneş, sizler için hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde bir hayli aktif zamanın işaretçisidir. Kişi hem idealleri doğrultusunda ilerler ve kararlarını alır hem de çözüm bulmaya dönük şekilde hareket eder. Eğer mevcut durumundan iş veya farklı konularda memnun değilse, doğal olarak bunları değiştirmek için mücadele eder. Enerjiktir, canlıdır, hevesli ve girişkendir. Arkadaşlık ilişkileri bir hayli etkili olmaya başlar. Yeni yeni dostlar edinir. Kovalar bu dönemde ilginç fikirlerini, yetenekli oldukları bir alanda gösterme hevesindedirler. Buna göre bağlantılarda bulunurlar. Yeni bir değişim Kovaları bir hayli heyecanlandırır. İş veya özel görüşmeler, mali konuların konuşulması ve bilgilenme anlamındaki aktivitelerde bulunmak bu dönemin olumlu tesirleri arasında yer alır.

Şimdi gelelim bu yıl ki Güneş-Yay burcu geçişini derinlikli değerlendirmeye. Öncelikle 3 Aralık tarihine kadar zihinsel anlamda odaklandığımız ve en çok zorlandığımız konu mesleki sorunlar. Çünkü asıl yenilik istediğimiz alan kendimize toplum içinde sayılır bir yer edinmek. Fakat açıkça söylemek gerekiyorsa Aralık ortasına kadar pek bir yere kımıldamamız mümkün gözükmüyor. Olanı sürdürmek durumundayız. Derinden derine araştırmalarda bulunarak yeni bir iş veya mevcut işimizi değiştirmek istesek de, konuştuğumuz insanlar, görüşmede bulunduğumuz işlerde aksamalar görülebilir. Genel olarak eski sorunlar yine karşımıza çıkabilir. Fakat Güneş Yay burcunda ilerlediği için artık kısıtlanmaktan oldukça sıkılırız. Bir an önce bir adım atmak isteriz. Ben bu adımları 3-11 tarihleri arasında bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. 11-21 Aralık sonrası artık işleri yoluna koymanız daha kolay olacaktır. İşleriniz açılır, sosyal ilişkileriniz güçlenir. Bu on günü değerlendirmeye bakınız.

Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-16-17-20-21-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-23-24-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 15-16-17-18

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-5-30-31

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER