Mynet 01.10.2012

Kova burcu aylık burç yorumları (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık burç yorumları (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, para-ilişkinizdeki paylaşımlar-cinsel deneyimler-sırlarınız-bölüşülen kaynaklar konularında mevcut durumun gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Başak süreçlerinde hemen hemen her sene, bir gözden geçirme, şartlara göre geleceğinizi ele alma yönünde etkiler mevcuttur. Bunları artık az çok biliyorsunuz. Ancak önemli olan yorumun sonundaki görünümlerdir. Bu görünümlere göre hareket etmekte yarar vardır. Venüs-Başak süresinde mükemmeli isteyen ve buna ulaşmak için mücadele eden insan, bir ilişkiden(iş veya özel) ne beklediğini kafasının, yüreğinin içinde oturtmak ister, oturtmalıdır. Eğer bir sorun varsa, kuşku uyandıran durumlar söz konusu ise kişi rahatsızlı duyar. Aslında bu rahatsızlık bir anlamda iyidir. Kişinin her şeyi daha net görebilmesini sağlar. Ancak dozunu ayarlamak lazımdır. Çünkü geçmişi sürekli kurcalarken, kendinize ettiğiniz eziyetin farkında bile olmazsanız. Eğer bir şeyler yanlış gidiyorsa, sürekli sorun çıkartıyorsa mantıklı tarafınızı öne alarak bakınız. Sağlıklı yaşamak hem fiziksel hem de ruhsal açıdan bu dönemde son derece kıymetlidir. Gerekirse psikolojik bir destek veya rahatlatıcı aktivitelere yönelmek iyi olur. Şimdi bu genel etkilerden sonra gelelim asıl önemli olan görünümlere. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde, başkaları nedenli mali veya manevi anlamdaki paylaşımların mutlaka akılcı bir şekilde ele alınması şarttır. Rehavet içinde olmak nasıl yanlışsa tam tersine aşırı endişeli düşünmek de fırsatların kaçmasına neden olabilir. Yatırım düşünüyorsanız mutlaka iyice bir araştırınız. 9 Ekim tarihi bir çok mesele üzerinde derinden derine düşünmenin simgesi. Sezgileriniz gayet yüksek. Ancak bazı meseleler sizi bir hayli yorabilir. Belirsizlikler kafanızın içinde soru işareti uyandırabilir.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz anlamında olumludur. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir.Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.


Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER
5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Merkür, mesleğinizi ilgilendiren konularda keskin bir gözlem gücüne sahip olmanızı sağlayıcıdır. Görünenden ziyade görünmeyeni merak eden ve kendisinden gizleneni bilmek isteyen kişi dikkatli olmalıdır. İşinizin kuralları gereği olabilecek baskılar konusunda gerilim yaşamamak için planlı ve programlı hareket etmek yararlıdır. Üst konumda bulunan kişiler iş konusunda üzerinizde baskı uygulayabilirler. Böyle durumlarda insan ister istemez isyan edebilir. Ancak yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır. Tüm işlerinizi ajandanıza not etmeli, sırlarınızı çok güvenmedikçe kimseyle paylaşmamalı, karamsarlıktan uzak durmalı, bazı kişilerin sizi kışkırtmasına izin vermemeli, güvenliğinizi ve kontrolünüzü kesinlikle elinizde tutmaya çalışmalısınız. Bazı entrikalarla karşılaşma olasılığınıza karşı şimdiden önlem almalı, kendinize ait her evrakı veya her şeyi gözden geçirerek kilit altında tutmayı ihmal etmemelisiniz. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde mesleki konularda güven ihtiyacınız gayet yoğundur. Başarılı olmak, mali açıdan rahatlamak isteğiniz yüksektir. İş görüşmelerinde veya başvurularında para konusu önemlidir. Eğer iş hayatınızda birileri size karşı oyun oynamaya, çıkarlarınızı zedelemeye kalkışırsa bunu yanlarına bırakmazsınız. Yıkıcı sözler sarfedersiniz. Ancak ben derim ki, sakin olunuz. Eğer siz soğukkanlı ve akıllı davranırsanız kazançlı çıkarsınız.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, iki yıl sona inancınız uğruna mücadele etmek ve değerlerinize sahip çıkmak anlamında, itekleyici bir enerjidir. Amacınıza ulaşmak için öncelikle kendinize güvenli, azimli ve kararlı olmalısınız. Yeter ki siz isteyin ve başaracağınıza inanın. Bu etki altında, sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir. Düşüncelerinizde fanatik davranmaktan sakının ama bu demek değil ki, her şeyi oluruna bırakacaksınız. Sadece kendi doğrularınız çerçevesi içinde hareket etmeyin demek istiyorum. Yeniliklere, önerilere açık olmaya çalışın. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermemek gerekiyor. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince, kariyer hayatınızla ilgili konularda bir hayli hırslı davranabilirsiniz. İşinizi fazlasıyla sahiplenir, kolay kolay vazgeçmezsiniz. Eğer siz, kararlı, dayanıklı ve yolundan dönmeyen yapıda bir kişiyseniz bu dönemde hem ilerlemek hem yükselmek adına mücadeleden kaçmaz, başarılı olmak için var gücünüzle çalışırsınız. Araştırır, bilgilenir, hiçbir şeyi hafife almazsınız. Tutkulu, hedefe odaklı ve kazanmaya dönük bir şekilde hareket edersiniz. Gerektiği zaman işbirliğinde bulunabilirsiniz. Çünkü bunun size olan artılarının farkına varacak kadar mantıklı düşünürsünüz. Çalışkan, azimli, detayları atlamayan, paylaşımcı, kolay kolay vazgeçmeyenler işte bu süreci bu şekilde olumlu değerlendirmiş olurlar. Şimdi gelelim dönemin zorlu yanlarına. Özellikle kişisel yapı itibariyle kıskanç, kimseyle birleşmeye, paylaşmaya gelemeyen, sinirli, rakiplerine tahammül edemeyen, fazla özgür, rahatına düşkün bir kişiyseniz ne olur? Bu olumsuz bakış açısıyla insanlarla düzgün bir şekilde anlaşmanız, işinizde başarılı olmanız, tercih edilmeniz zordur. Otoritelerle tartışarak, sürekli uyarı alarak, iş değiştirerek zaman kaybedebilirsiniz. Peki ne olur? Zaman kaybı, sinirlilik, bir türlü dikiş tutturamama. Bütün bunlar pek hoş değil doğrusu. Kaldı ki, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve kariyer evinizde ilerlerken neden yükselmek için zamanı doğru değerlendirmek varken boşu boşuna gerilim yaşayalım. Bu dönemde anne ve babanızla ilişkiniz de önemlidir. Onlarla daha fazla olmak, sahiplenmek, korumak, onları düşünmek istersiniz. Onlar da aynı şekilde size ihtiyaç duyabilirler. Evet kısaca bu süreç, hani eskilerin deyimiyle, ekmek aslanın ağzında demek yerine, ekmek aslanın midesinde diyerek düşünüp hareket edilmesi gereken zamandır.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, iş görüşmeleri, bağlantıları, iş yerindeki önemli bir değişim, bir kararın verilmesi anlamında gayet önemli. Kişi bu görünüm altında ilişki, iş hayatı, ailevi konular üzerinde odaklanır ve en doğru seçimde bulunmak için mantıklı düşünmeye çalışır. Bu görünüm size sorumluluk yükleyebilir. Otorite konumundaki kişiler hakkınızda bir karara varabilir. Eşiniz, babanız veya annenizle alakalı bir gelişim yaşanabilir.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, yeni insanlar yeni yerler keşfetme arzunuzun işaretçisi. Farklı kişilerle bağlantıya geçebilir ve gelecekteki mesleğinizi belirleyecek iletişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancı ülkeler ve yabancı kültürlerle bağ kurmanızı sağlayacak insanlar sayesinde, kendi ülkeniz dışındaki hayat şartlarını ve yaşam kalitesini yakından gözlemleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Bütün bunlarda dikkat edilecek husus, kendinizi ifade ederken düşüncelerinizin doğruluğu konusunda diretmemek ve sizin dışınızdaki insanları anlamaya, algılamaya çalışarak uyum sağlamaktır. Uyum duygunuz derken bu, sırf iletişim kurmak veya anlaşılır olmak adına, başkalarının yanlışlarına göz yummak anlamı taşımamaktadır. İlişkilerinizle ilgili mevzularda da, birebir iletişim kurarken, karşınızdaki insanı yakından tanımayı ve değişik yanlarını keşfetmeyi ve kendi kişiliğinizi de dengeli bir şekilde ılımlı bir ifadeyle sunmayı muhakkak başarmalısınız. Prensipleriniz konusunda da aynı şekilde, sertlikler yerine daha ince bir nezaket ölçüsü içinde hareket etmek her zaman için faydalıdır. Bu dönemde, din, inanç ve felsefik düşünceler, medya, yayın organları, seyahatler, ticaret, uzak akraba ilişkileri, yabancı ülkelere yerleşim konusunda da birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkacaktır. Girişimlerinizi destekleyen kişilerle tanışarak kafanızın içindekileri hayata geçirecek olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ayrıca hayatın anlamı üzerine düşüneceğiniz bu süreçte, bugüne dek yaşadığınız ilişkileri yeniden gözden geçirecek ve sağlıklı beraberlikler kurarak mutluluğu yakalayacağınız deneyimler yaşayacaksınız.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihi: 9 Ekim. Güneş-Jüpiter olumlu görünümü sizler açısından gayet şans dolu bir günü işaret ediyor. Hayatı anlamlı ve değerli kılan paylaşımlar sayesinde moraliniz yükselir. Hem kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilir hem de aktif girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınız, eğitim yaşamınız, iş girişimleriniz başarıyla sonuçlanır. Direnciniz yükselir, inancınız büyür.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 tarihi itibariyle Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn, çalışanların mesleki kariyerleri anlamında vermeleri gereken mücadelenin, yazgınızın farkında olmanın, asla yılgınlık göstermeden, egonuzun esiri olmadan sınırlar içinde disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışmanın göstergesidir. Kişi, bu noktaya geldiğinde hedefinin farkında olarak maddi dünyada çaba sarf etmeye başlar. Bu çabanın özünde hem kararlılık, dönüşüm ve yenilenme vardır. İster çalışan ister okuyan isterse evde oturan birisi olun fark etmez. Sizler bu süreçte toplum içindeki yerinizi oluşturmak adına hem ruhsal olarak gölgelerinizle yüzleşmeyi hem de bilinçli bir şekilde ilerlemeyi kabul etmek durumundasınız. Otorite konumunda bulunan aile-eş-işvereniniz veya dış dünyada gücü elinden bulunduran insanlar tarafından engellenebilirsiniz. Neyi ne kadar iyi bildiğinizi veya neyi doğru düzgün yaptığınızı sınayabilirler. Amacınıza giden yolda başkalarını saf dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Ancak hayat onlarla bütünlük oluşturmanız anlamında sizi korkularınızla yüzleştirir. Ancak bu korkular aslında büyümeniz için gerekli olan uyarılardır. Bazen bir ilişki, kimi zaman iş hayatınız, çoğu zaman siz kendi kendinizi zorlarsınız. Başarmaya kararlı, sorumluluklarınızın farkında, bütünlük duygusu içinde, tevazuyu elden bırakmadığınız sürece yolunuzda daha kolay ilerlersiniz. Kendinizi ne kadar tanıyorsanız veya kendinizin ne kadar farkındaysanız, görünenden ziyade gerçekleri bulup çıkarmaya istekliyseniz bu yolda sesinizi duyurmanız, kendinizi tanıtmanız kolay olur. Eğer tam tersine maskelerin ardına sığınan, her şeyi ben bilirim tarzıyla hareket eden, başkalarına acımazsız davranan, inatçı bir insansanız mesleki ve toplumsal anlamda zorlu tecrübeler yaşayabilirsiniz. Ben Satürn-Akrep burcu geçişinin bu yıl değil ama 2013 itibariyle önemli hale geleceğini düşünüyorum. O yüzden lütfen şimdiden ne istediğinizi ve ne yönde ilerlemeniz gerektiğini bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Kovalar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Kovalar bu süreçte mesleki ve toplumsal anlamda bir yenilenme, dönüşüm ve değişimden geçeceksiniz. İş ilişkilerinizde başkalarını dinlemeyi, onlarla derin manada iletişimde bulunmayı öğreneceksiniz. Bu iş alanları mistik, psikoloji, kanuni, askerlik, polislik, yazarlık, araştırmacılık, gazetecilik, bankacılık, muhasebe, pirim sistemiyle çalışma, hayat ve sağlık sigortası, bankerlik olabilir. İşinizde tevazu sahibi olmalısınız. Başkalarına destek vermeli, onları yüreklendirmelisiniz. Yetenekli olduğunuz konularda projelere katılabilir, bilginizi, deneyimlerinizi insanların yararına olacak şekilde sunabilirsiniz. Size destek veren insanlara kıymet vermeyi, partneriniz, iş ortağınız, patronlarınızla iyi geçinmeyi bilmelisiniz. Zaten Kuzey düğüm gelişim aşamaları işaret ettiği için, sizler de bu anlamda deneyimlerle karşılaşacaksınız. Sadece kendiniz adına değil, çalıştığınız iş yerinin güçlenmesi, ortak çıkarların gözetilmesi yönünde hareket etmelisiniz. Kendi işinizde çalışıyorsanız, hizmet verdiğiniz insanların sıkıntılarına çare bulmak için gönüllü olmalısınız. Eğer evde oturan bir kişiyseniz ailenize, eşinize, büyüklerinize ilgi göstermelisiniz. Bu dönemde, çalışma hayatında yer almak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Durgun bir yaşam, tembellik etmek, rahat içinde güvenli bir şekilde yaşamayı kim istemez. Ancak siz bu süreçte çaba sarfederek hayatınızı kazanabilirsiniz. İşinizle alakalı kanuni haklarınız meselesi bu dönemde önem kazanabilir. Tazminat, pirim, sigorta, alacaklarınızla ilgili hukuki yollara başvurabilirsiniz. İşe girişlerde mutlaka geleceğinizi garanti altına alabilecek şeklide bir seçimde bulunabilirsiniz. Eşinizin iş konularında değişimler olabilir. Yükselişi, başka bir işe girişi, terfisi, tayini gibi meseleler gündem maddenizde yer alabilir.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-14-15-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-10-11-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26

Yeniay: 22-23-24

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 9-10-11

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER