Mynet 01.08.2012

Kova burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

8 Ağustos tarihine kadar etkisi devam edecek Merkür Geri Hareketi, gölgeli günlerini de hesaba katarsak 15 Ağustos tarihine kadar tedbirli olmamızı gerektiriyor. Partnerinizin egosunu daha fazla üzerinizde baskın kılması yönünde etkilidir. Kraldan çok kralcı hali vardır. Neye inanıyorsa onu size bir şekilde kabul ettirmeye uğraşabilir. İlişkinin niteliğine göre, ya bu durumu kabullenirsiniz veya tam tersine bir çekişme hali yaşanır. Ben haklıyım sen haksızsın gibi. Farklılıklarınız aranızdaki sorunları yüzeye çıkarabilir. Ortak bir noktada buluşmak, inatçı tavırlar nedeniyle zorlaşır. Bu süreçte bekar Kovaların, karşılarına çıkan kişinin fikirlerini, düşüncelerini gerçekli bir şekilde incelemelerinde fayda var. Evlilik, iş sözleşmesi, akit anlamı taşıyan kararların altına imza atılmamalıdır.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında düz seyre geçecek Merkür, geri hareket döneminde gözden geçirilenlerin, yaşanılanların düzenlenmiş haliyle karşımıza çıkışı anlamı taşıdığı gibi, bu seyrin anlam ve önemini yine vurgulamakta. İlişkinizle ilgili konulardaki güçlü fikirleriniz, ikna kabiliyetiniz ve ilişkiyi yönlendirme gücünüz olduğunu gösteriyor. Yükselenleriniz farklı olsa da, Güneş noktanızın tam karşıtı olan bu yer, Alçalan burcunuzdur. Bu alandan geçen transit etkiler, geçişin etkili olduğu tarihlerde, ilişkinin hayatınızdaki önemini gösterdiği gibi partnerinizin bu dönemde sizi nasıl tanımladığının da işaretçisidir. Bu süreçte gerek siz gerekse o, hakimiyeti elinizde tutmaktan yanasınızdır. Güvenli bir duruş, ilişkiyi yönlendirme becerisi, güven duygusu her iki tarafta da net olarak görülür. Bu nedenle birbiriniz üzerinde egemenlik kurmak mümkün olmaz. Bazen sıcak ve cömert davranışlar bazen de inatlaşmalar bu dönemin genel ruh halleridir. Sözler kimi zaman emreder tarzdadır bazen de bu ilişkinin lideri benim şeklinde karşı tarafa yöneltilir. Her iki taraf da oldukça zekidir. Karşısındakini nasıl yola getireceğini gayet iyi bilir. İlişkisi sorunlu olan çiftlerin tabii ki bu dönemde esneklik göstermelerinde, anlayışlı olmalarında yarar var. Özellikle kibir olgusu, dönemi lezzetsiz hale getirir. Sorunsuz birliktelikte her iki taraf da birbirini iyi tanıdığı için, bu hakimiyetçi halleri uygun şekilde ayarlayabilirler. Yeni tanışmalarda her iki taraf da güçlü duruşlarıyla birbirlerini etkilemeyi başarırlar. Hatta içinizden sıkı bir cevize denk geldim ama hayırlısı diyebilirsiniz. Merkür-Aslan burcu seyrinin önemli tarihi: 19 Ağustos.

22 Ağustos tarihine kadar Güneş-Aslan burcu seyri devam edecek. Bu süreç, öncelikle ilişkinizin hayatınızdaki önemini belirlemeniz, partnerinizi gerçekçi manada gözden geçirmeniz, aranızdaki farklılıkları tespit etmeniz yararlıdır. Problemli bir ilişki yaşıyorsanız, her ikinizin de, özellikle partnerin kendini beğenmiş, inatçı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durum bazı çiftler için alışılagelmiş bir hal olup sorun yaratmazken, kimi çiftlerde çatışmalara yol açabilir. İlişkisi yeni başlayan kişilerin bu dönemde, partneri yakın gözlem altına almaları, hal ve tavırlarını, hayata bakış açılarını, eğilimlerini gözden geçirmelerinde yarar var. Beraberlik yeni olduğu için, onun bu güçlü duruşu, size cazip gelse de, bu durum uzun vadede sorun yaratır mı diye düşünmelisiniz. Evlenmeye karar verenler veya evlilik teklifi alanların, ben iyice düşünmelerinden yanayım. Çünkü gölgeli günleri dahil olmak üzere, 15 Ağustosa kadar Merkür geri hareketi etkili olacaktır. Acele etmeyiniz. 17 Ağustos tarihindeki Yeniay bu anlamda olumludur. İş ortaklığı konularında da aynı şekilde dikkatli ve tedbirli olunmasından yanayım. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Kovalar, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, ilişkinizi ilgilendiren konularda, yeni bir adım anlamı taşıyan bir enerjidir. Yeniay yenilenmekle eş değerdir. Yenilenmek iki yolla olabilir. Eğer bu ilişki devam edecekse uyulması gereken kurallar vardır, eğer etmeyecekse zaten bitirilmesi en hayırlı yoldur. Şimdi olumlu anlamda düzenleme yoluna gitmek istiyorsak neler yapmalısınız ona bakalım. En önemlisi, gerçekçi gözlerle ilişkinizi analiz etmekle başlayın, bu beraberlikte kim daha otoriter davranıyor ve bunun sizlere olan zararı ve faydası nedir? Her ikiniz de birbirinizden onay almak veya ne kadar sevildiğiniz konusunda şüpheler içinde misiniz? Hanginiz daha fazla inat ederek kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyor? Ve hanginiz daha boyun eğici davranarak karşısındakinin güçlenmesine neden oluyor? Bütün bunlara rağmen ilişkiniz hala tutkuyla devam mı ediyor yoksa artık birbirinizi görmek dahi istemiyor musunuz? Öncelikle bunları saptayın. İlişkinin her zaman söylediğim gibi, bütünlük içinde ve her iki tarafın da kendini rahat ifade etmesine izin verecek kadar esnek olması gerektiğini unutmamak lazım. Böyle olmadığı takdirde bunu yapmaya gönüllü olmayan taraf, bu beraberliği sonlandırmak niyetinde demektir. Şimdi sizler için yeni bir karar aşamasına gelmiş bulunmaktasınız. Yeniayın, tazeleme gücünden yararlanarak siz de düşünmeye başlamalı ve yaşamınızın bu bölümü için yeni bir yol çizmelisiniz. Eğer doğru ve yerinde kararlar alabilirseniz, birlikte yola devam edersiniz veya artık tek başına aldığınız dersle yeni bir sayfa açabilirsiniz. İki hafta sonra, bugün verdiğiniz kararların sonuçlarını almanız mümkündür.

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Mars-Terazi burcu seyri, hayattan beklentilerinizi, hedeflerinizi son derece mantıklı ve paylaşımcılık olgusu çerçevesinde ele almanızı gerektiriyor. Siz Uranüs çocuklarısınız. Baskı altında kalmak, birilerine uyum sağlamak zorunluluğu yorucu olsa da, gerektiğinde toleranslı davranacak kadar akıllı davranacağınızı biliyorum. Bu tarihe kadar, başkalarını memnun etmek, onlarla iş birliğinde bulunmak çok önemli. Belki çok aktif hareket etmeyebilirsiniz veyahut birileri sizi rahatsız edici tavırlar içinde olabilir. Fakat yine de bu enerjinin sizlere faydalı olacağını söyleyebilirim. İşlerinizin görülmesi için, politik olmakta yarar var. Popülerlik gücünüz bu dönemde yükselecektir. Toplumsal aktivitelerde bir çok insanla tanışabilir, ortak amaçlar için hedefler belirleyebilirsiniz. Burada önemli olan, kişisel çıkışlarda bulunmak yerine, herkesin yararına olacak şekilde hareket etmektir. Bu güç birliği size çok kazanç getirebilir. Çevresel faktörler veya üzerinizde hakim olan baskılar kimi zaman yoldan çıkartıcıdır. Ancak soğukkanlı davranılması, zararlı durumlara yararlı olacak şekilde lehinize çevirebilir. Adil davranmalı, ancak sizi kimsenin kullanmasına da izin vermemelisiniz. Tartışmacı olmanıza neden olan durumlarda nezaketle bunu bertaraf edebilmelisiniz. Böylece hedefinize varırken çok zorlanmazsınız.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21 Ağustos. 15 Ağustos tarihindeki Mars-Satürn kavuşumu, bizden farklı düşüncede olan kişilere sabır ve anlayış göstermemizi, insanlarla iyi geçinmemizi söylemekte. Ayrıca hayata bakış açınızdan tutun da, eğitim yaşamınıza kadar her alanda disiplinli çalışmanın önemini vurgulamakta. Size düşen, önümüzdeki gerçeğe göre hareket etmek. Kendimize güvenmek ve inanmak. Ancak bu da yeterli değil. Birlik ve beraberlik olgusu da çok değerli. Kararlarımızı verirken artık olgun bir birey gibi hareket etmemiz lazım. İçinde yaşadığımız dünyayı kirletmemek, bizden sonra nesillere bırakmak için, bizlik kavramı içinde düşünmemiz gerekiyor. Bu kavuşum, evrendeki yerimizi sorgulamamızı, yolculuklar yaparak yeni insanlarla tanışarak görgümüzü, bilgimizi çoğaltmanın simgesi. O zaman gelin kendimize kendimize şöyle tarafsız bir şekilde bir bakalım. Gerçekten adil miyiz, hak ve adaletten yana mıyız, bizim gibi düşünmeyenlere ne kadar tahammüllüyüz. Bizden değil diye, insan ayrımı yapıyor muyuz? Dünyayı kardeşçe kucaklamayı biliyor muyuz? Dürüst yanıtlar vermemiz çok önemli.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28


Sevgili Kovalar 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, dış dünyadaki kimliğiniz ve yaşamınızla alakalı mevzularda alabileceğiniz yeni kararların göstergesi olarak önem taşıyor. Bu etki altında gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz son derece önemli. Öncelikle davranışlarınızdaki netlik, yeni girişimlerde bulunurken dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışmanız gayet yararlı. Yaşam yolunda iradenize sahip çıkarak, kimlik duygunuzu dış dünyada tutarlı bir şekilde ifade etmek adına mantıklı olmak durumundasınız. Duygularınızın sizi esir altına alarak felç etmesine izin vermemeli, güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmalı, korkularınızdan arınarak özgüvenli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Amaçsız bir halde, gerginlik içinde, ne yaptığınızı bilmez bir vaziyette kararlar almaya çalışmak yanlış olabilir. Öncelikle dış dünyadan kendinizi soyutlamadan, başkalarıyla ortak paylaşımlarda bulunmaya devam etmelisiniz. Bugünlerde ne durumda olursanız olun, insanlara karşı katı, bencil tavırlar içinde olmayınız. Gerektiği zamanlarda esneklik göstererek anlaşmaya gönüllü olduğunuzu ifade edebilmelisiniz. Böylece dolunayın sert etkilerinden korunabilir, güçlü bir şekilde hayata karşı durabilirsiniz.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, başta sağlığınız olmak üzere iş ortamınız, iş yerinizdeki konumunuz, hizmet verdiğiniz insanlarla olan ilişkiniz, ustalık ve çıraklığınız gibi mevzularda etkili olabilir ve sizin değerlerinize sahip çıkmanız açısından önemli bir süreç anlamı taşıyabilir. Her zaman özgür davranmaya ve orijinal fikirlerinizi hayata sunmaya çalışan sizler, şimdi hem eski tecrübelerinizi ön planda tutacak hem de yeniliklerde bulunmak adına dikkatli hareket etmeyi öğreneceksiniz. İşinizde verimli olmanın yolu bu dönemde, sahip olduğunuz bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmakla mümkün olacağından, detaylı ve yoğun işlerle karşılaştığınızda, bunun işiniz gereği olduğunu düşününüz. Bazı durumlar veya olaylar sizi geçmişe döndürerek zaman kaybettirici olabilir, eski işler önünüze yeniden gelerek çözümlemeniz gerektiği söylenebilir. Her ne olursa olsun yılgınlık göstermeyin, pürüzlerin üstesinden gelebilmek adına maneviyatınızı güçlü tutunuz. Kazancınızı iyi kontrol etmeyi, gereksiz riskler almamayı mutlaka başarmalısınız.

Sağlık problemlerinizin tekrarlanma olasılığını göz önüne alarak kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Duygusal sorunlarınızın yol açabileceği stresle başa çıkabilmek için öncelikle moral gücünüze ve içinizdeki inanca sarılmayı unutmayınız. Venüs-Yengeç burcu seyri, hem duyarlılık içermesi hem de güvenliğin ön planda olmasını sağlayıcı bir yansımadır. Çalışma hayatınızla ilgili konularda yavaşlama ve hareketsizlik anlamına gelse de, siz sırası geldiğinde orijinal çıkış yolları bulabilecek bir kişisiniz. Birçok kişinin sizin gibi yenilikçi düşünmesi, bulunduğu ortama değişim getirme gücü aynı değil. Kaldı ki bu süreçte geleneksel kurallar veya eski fikirler, risk almaktan uzak düşünen kişilerle bir arada çalışmak zorunda kalabileceğinizden öncelikle sakin olmanızı ve belirsiz durumlar karşısında gerginliğe düşmemenizi tavsiye ediyorum. Kendi temellerinizi ve güvenliğinizi inşa etmek durumunda olduğunuzu ve kesinlikle bağımlılıklarınızın esiri olmamanız gerektiğini biliniz. Yani içinde bulunduğunuz sistem sizi yavaşlatmaya çalışsa da siz içten içe değişimlere açık olunuz. Sıkıntılarınız olabilir veya bazı şeyler size uymuyordur.

Bunları dürüst bir şekilde açıklamaya çalışınız. Yani korkular baskılar nedeniyle kendinizi kısıtlamayınız. Çevrenizdeki insanlar sizin gibi düşünmeyebilirler. Böyle durumda başkalarının kusurlarını ve değişken hallerini yargılamaya kalkışmayınız. Bu boşuna zaman kaybı ve gereksiz yere gerilmeniz anlamı taşır. Siz sadece işinizle ilgili konulara odaklanın. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar. Yani rüzgar ekip fırtına biçmemeye dikkat edin. Oyunu kuralına göre oynamak bu süreçte önemli. Ne olursa olsun mütevazi düşünmeye çalışın. Yani kendinizi farklı görüp diğerlerinden izole etmeyin. Ne olursa olsun aynı iş yerinde veya ortamda berabersiniz ve yüz yüze bakmak durumundasınız. Huzurunuzu korumak için gerekirse rol yapınız. Bu süreçte detaylı çalışmalar ön plandadır.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, itibarınız, otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde güç ve değişim arzusu içinde hareket etmeniz mümkündür. Hedeflerinize varmak için bu süreçte gerekli olanla olmayan arasındaki sınırı çok iyi tespit etmeniz lazımdır. Yani boş işlerle uğraşmak yerine, sizi ileriye götürecek, gelişiminizi sağlayacak işlere öncelik tanımanız gerekebilir. Korkularınızın veya çaresizliklerinizin esiri olmak yerine, hayatınızla ilgili dönüşümde bulunmak için daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Toplum hayatında iyi bir yer edinmek için ne olursa olsun güçlü olmak zorunda olduğunuzun bilincindesinizdir. Bu bilinç içinde doğal olarak, bu güçlü enerjiyi denetlemek kolay değildir. Kimileri bu dönemde mesleki açıdan yeni bir adım atmak ve şu anki konumunuzdan çok daha iyi olacağını düşündüğünüz bir alanda yeteneklerinizi ifade edebilirsiniz veya bulunduğunuz yerde güçlü bir pozisyona gelme isteğiniz yoğunlaşır. Mars Akrep burcu seyrini, araştırmalarda bulunmak, içinde bulunduğunuz durumla ilgili arzularınızı ve beklentilerinizi otoritelere sunmak amacıyla hazırlıklar yapmak ve yarım kalan çalışmalarınızı tamamlamak için kullanmaktır.

Mars astrolojik anlamı olarak mücadele gücü ve isteklerinizi elde etmek dürtünüzdür. Savaşçıdır ve önünde hiçbir engelin olmasından hoşlanmaz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmek adına bilgilenmek, planlamalar yapmak, sorumluluklarınızla daha kolay başa çıkabilmek adına kendinizi gözden geçirmek olmalıdır. İşyerinizde patron, birlikte yaşadığınız insanlar veya toplumla birebir bağlantınızda güç savaşlarına girişmemek, akıllıca hareket etmek, vadesi çoktan dolmuş, artık geçerliliğini yitirmiş, size pek bir faydası dokunmayan eskiyle alakalı her şeyi gerekirse devreden çıkarak, bulunduğunuz alanda yeniliklere gitmektir. Yani dönüşümde bulunmak için, kendinizle yüzleşmeniz gerekmektedir. Ayrıca bu enerji başkalarıyla iş anlamındaki ortaklıkların da göstergesi olabilir. Bağımlılıklarınız bu süreçte önemlidir. Her şeyde kendinizi haklı görmek gibi. Gördüğünüz gibi dikkat edilecek hususlar olduğu gibi bu sürecin size katabileceği faydalar da söz konusu. İşte bütün bunları mantıklı bir şekilde ele alarak düzenlemelerde bulunursanız bu iki enerjiyi gayet olumlu şekilde kullanmış olursunuz.

PARA KONULARI

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz seyrine devam edecek para evinizin yöneticisi Merkür, geri hareket döneminde düşünülenlerin uygulanması, eşiniz, partneriniz, iş ortaklarınızla maddi konular üzerinde görüşülerek bir karara varılması anlamında yararlıdır. Ancak unutmayalım ki, Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. İster geri, ister düz seyri olsun çıkarlarınızı ön planda tutmaya çalışsanız da, ortaklarınız veya maddi bağlantınız olan insanlarla anlaşmak güç olabilir. Gururlu tepkiler vermeniz mümkündür. Bütün bunların karşılığında siz, her şeyin demokratik yollardan çözülmesini istersiniz başkaları kendi egemenliklerini size kabul ettirmeye çalışabilirler. Üstünlüklerini kabul etmeniz baskı uygulayabilirler. Söz gelimi iş sözleşmelerinde, nafaka davalarında, hukuksal konularda kısaca maddiyat içeren tüm paylaşımlarda her iki taraf da birbiri üzerinde hakimiyet kurarak, çıkarlarını kollamak isteyebilir. Yapılması gereken anlaşma zemini yaratmak ve ılımlı yaklaşımlarla sorunları ortadan kaldırmaktır.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi bankalarla alakalı her türlü alış verişiniz, iş hayatınızla ilgili meseleler, iş haklarınız, sözleşmeler, sağlık meseleleri üzerinde dikkatlice düşünme zamanıdır. İlişkide eleştirinin dozunu iyi ayarlamak lazım. Bu süreçte yarar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Seçimlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanız, meseleleri kaygı ve endişeyle değil, akıllıca ele almak gerekiyor. Kusursuzluk özleminiz bir hayli yoğun olabilir. İş hayatınız, ilişkinizle alakalı meselelerde partneriniz size karşı veya siz partnerinize biraz daha anlayışlı davranınız. Gereksiz meseleleri büyütmeyiniz. Oturup konuşunuz. Aksayan noktaları belirleyiniz ve bunları düzenlemeye gayret ediniz. Çalışmanıza veya sağlık bir yaşam sürmenize engel olan rahatsızlıklarınız için doktorunuza görününüz. Bütçenizi aşan borçlar altına girmeyiniz. Eğer hakkınız olanı alamıyor, sigortanız veya iş güvenliğiniz olmadan çalışıyorsanız mutlaka yetkili kişilerle görüşün. İşten çıkartılıyorsanız tazminatını isteyiniz. Vermedikleri takdirde yasal olarak dava açma hakkınız olduğunu bilin.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Kovalar, 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay astrolojik anlamda gerginlik yaratıcı olsa da, durumumuza yakından bakmamızı, aksayan noktaları görebilmemizi sağlayan güçlü bir ışıktır. Bu ışığı kimileri yanlış anlamda ele alabilir, gerginlik içinde günü geçirebilir. Bazıları ise olumlu manada algılayarak yapılması gerekenleri düzenlemeye çalışabilir. Peki bu Dolunayda nelere dikkat edelim ki maddi mevzularda hata yapmayalım. Her şeyden önce, kazanımlarınızla ilgili mevzularda yaşanan bazı terslikler karşısında yargılayıcı tarzda düşünmemek gerekiyor. Karmaşık durumlar içindeyseniz yöneliminizi kaybetmeden gerekli düzenlemeleri yapmanız gayet faydalıdır. Planlı yaşamak, hesabınızı iyi bilmek sizi başkalarına bağımlı olmaktan koruyabilir. Endişeli tepkiler göstermemek, inancınızı güçlü tutmak, detayların üzerinde durarak alacak verecek işlerinizi, bütçenizin sınırlarını bilerek hareket etmek son derece yararlıdır. Başkalarıyla olan ortaklık ilişkilerinizde tatsız durumlarla karşılaşmamak için, herşeyi en başında konuşmak, karara bağlamak gayet önemlidir. Dolunay genel olarak enerjinin son derece güçlü aktığı zamanlardır. Bazen kişiyi oldukça baskı altına alarak apansız tepkilerde bulunmasına veya yanlış kararlar almasına neden olabilir. Oysaki tam tersine maddi konular üzerine dağılmadan odaklanıp akıllıca düşünürseniz, bugün yaşadığınız zorlukların daha sonraki zamanlarda lehinize olduğunu anlamanız mümkündür. Ayrıca bu Dolunayda şartların beklenmedik şekilde değişimi karşısında başkaları adına fedakarlık yaparak, kendinizi aşırı gergin bir durum içine sokmanın anlamı yoktur. Böyle bir şey, sizi maddi açıdan zora sokabilir. Sadece olayları sabırlı bir şekilde izlemek sakin olmak gerekir.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-12-20-21-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 8-9-10-16-17-22-23

Aşkta En Şanslı Günler: 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5-31

Yeniay: 1-2-3-28-29-30-31

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 15-16-17-18

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER