Mynet 03.09.2012

Kova burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında partner evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri karşı cinsle olan her türlü temasınızda dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında bir test dönemidir. Venüs bu alanda gayet etkili ve yönetici bir güçtür. Ancak Aslan burcunda ilerlemesi nedeniyle ilişki anlamında karşı tarafın ilgi ve takdir görme arzusu, pohpohlanma isteği, beraberlikte ipleri elinde tutma arzusu, sizin hayata bakış açınızla örtüşmeyebilir. Kovalar özgürlüklerine son derece önem veren kişilerdir. Ancak bu üzerlerinde denetim uygulanması veya partnerin beraberlikteki baskınlığına göz yummaları anlamına gelmez. İlişki niteliklerine göre süreci değerlendirdiğimizde, sorunlu beraberliği olan Kovalar için zorlayıcı bir süreç olabilir. Partnerinizin hükümran tavırları, egosunu tatmin etme arzusu, gururlu tepkileri veya talepleri can sıkıcıdır. İlişkisi olmayanlar açısından döneme baktığımızda, ilginizi epeyce çekecek bir kişinin hayatınıza girmesi anlamı taşır. Bu kişi sizden farklı biridir. Ancak hayattan zevk almasını bilir ve yoğun tutkularıyla cinsellikte sınır tanımadığı gibi, kendini eşsiz biri olarak görebilir. Egosu güçlü biri dersek doğru bir tanımlamada bulunmuş oluruz.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihinde sürpriz bir aşk her an kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar için bu tarihteki görünüm sıra dışı ancak heyecan verici gelişmelerin işaretçisidir. Aranızdaki pürüzleri çözebilirsiniz. 21 Eylül tarihinde aşk hayatınızda canlı aktivitelerde bulunma, yeni biriyle tanışma anlamında enerjiniz gayet yüksek. İlişkisi olanlar için bu tarih, birlikte paylaşımda bulunmak, gezmek, eğlenceli bir zaman geçirmek yönünde olumludur. 27 Eylül tarihi, partnerin baskın tavırları, ilişkide ipleri elinde tutma arzusu aranızda çekişmelere neden olabilir. Gücünü kanıtlamaya çalışabilir.

17 Eylül-5 Ekim Terazi burcunda ilerleyecek Merkür, öncelikle yabancı kişilerle tanışma ve evlilik konuları, yüksek eğitimle ilgili ne yönde hareket etmeniz gerektiğini, akademik eğitim ve hukuk konularını, yine iş veya ilişki amaçlı yapılması muhtemel seyahatleri gösterdiği gibi, beraberlik konusunda şu an içinde bulunduğunuz durumun tam olarak ne olduğunu belirlemenizi, yabancı ülkelerle bağlantılı tüm ortaklık girişimlerinizi, evlilik nedeniyle yapılması muhtemel yurtdışı seyahatlerinize kadar uzanan geniş bir yelpazeyi içerebilir. İletişimsel olarak insanlarla anlaşmanızda, değişik kişilerle tanışmanızda, fikirlerinizi paylaşmanızda, etkili arkadaşlıklar ve ilişki yaşamınızda size destek bir enerjidir. Bu süreçte yaşama bakış açınızı geliştirme anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından deneyim zamanını işaret eder. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmenizde etkilidir. Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreçtir. Yasal konularda özellikle beraberlik anlamında bir söz veya ileriye yönelik bir bağ kurulmasında da etkili olan bu enerji sayesinde gerek sosyal gerekse özel yaşamınız açısından rahat bir nefes almanız mümkündür. Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yandan yaşamını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan birey, elinden geldiğince tarafsız ve adil düşünmeye, herkesin görüşüne saygı duymaya, demokratik davranmaya çalışıyor. Kişi gelişim olgusunun gayet iyi bilincinde. Ancak bu kadar iyi niyetli düşündüğü halde, bulunduğu çevrede bir türlü anlaşılamadığını görüyor ve doğal olarak bazı kişilerle arasına mesafe koyarak uzak durmaya çalışıyor. İşte bu karşıtlık etkisi altında ani bir karar vererek yeni bir değişimde bulunabilirsiniz. Tabii ki bu değişimin alt yapısı mutlaka kuvvetli olmalıdır.

İŞ VE KARİYER


7 Ekim tarihine kadar etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, itibarınız, otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde güç ve değişim arzusu içinde hareket etmeniz mümkündür. Hedeflerinize varmak için bu süreçte gerekli olanla olmayan arasındaki sınırı çok iyi tespit etmeniz lazımdır. Yani boş işlerle uğraşmak yerine, sizi ileriye götürecek, gelişiminizi sağlayacak işlere öncelik tanımanız gerekebilir. Korkularınızın veya çaresizliklerinizin esiri olmak yerine, hayatınızla ilgili dönüşümde bulunmak için daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Toplum hayatında iyi bir yer edinmek için ne olursa olsun güçlü olmak zorunda olduğunuzun bilincindesinizdir. Bu bilinç içinde doğal olarak, bu güçlü enerjiyi denetlemek kolay değildir. Kimileri bu dönemde mesleki açıdan yeni bir adım atmak ve şu anki konumunuzdan çok daha iyi olacağını düşündüğünüz bir alanda yeteneklerinizi ifade edebilirsiniz veya bulunduğunuz yerde güçlü bir pozisyona gelme isteğiniz yoğunlaşır. Mars Akrep burcu seyrini, araştırmalarda bulunmak, içinde bulunduğunuz durumla ilgili arzularınızı ve beklentilerinizi otoritelere sunmak amacıyla hazırlıklar yapmak ve yarım kalan çalışmalarınızı tamamlamak için kullanmaktır.

Mars astrolojik anlamı olarak mücadele gücü ve isteklerinizi elde etmek dürtünüzdür. Savaşçıdır ve önünde hiçbir engelin olmasından hoşlanmaz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmek adına bilgilenmek, planlamalar yapmak, sorumluluklarınızla daha kolay başa çıkabilmek adına kendinizi gözden geçirmek olmalıdır. İşyerinizde patron, birlikte yaşadığınız insanlar veya toplumla birebir bağlantınızda güç savaşlarına girişmemek, akıllıca hareket etmek, vadesi çoktan dolmuş, artık geçerliliğini yitirmiş, size pek bir faydası dokunmayan eskiyle alakalı her şeyi gerekirse devreden çıkarak, bulunduğunuz alanda yeniliklere gitmektir. Yani dönüşümde bulunmak için, kendinizle yüzleşmeniz gerekmektedir. Ayrıca bu enerji başkalarıyla iş anlamındaki ortaklıkların da göstergesi olabilir. Bağımlılıklarınız bu süreçte önemlidir. Her şeyde kendinizi haklı görmek gibi. Gördüğünüz gibi dikkat edilecek hususlar olduğu gibi bu sürecin size katabileceği faydalar da söz konusu. İşte bütün bunları mantıklı bir şekilde ele alarak düzenlemelerde bulunursanız bu iki enerjiyi gayet olumlu şekilde kullanmış olursunuz.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde mesleki konularda gayet güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Mars kariyer evinizde size güven hissi vermekte. Ancak ne yapmak istediğinizi bilmeniz, hangi konularda ne gibi girişimlerde bulunmanız gerektiğini saptamanız lazım. Hedefinize uygun şekilde işlerinizi düzene koymanızda yarar var. 27 Eylül tarihinde mesleki ortaklıklar, ilişkiniz, iş hayatınızla alakalı meseleler üzerinde ılımlı, esnek bir şekilde hareket etmekte yarar var. Özelikle partneriniz, iş yerinde patronunuz veya hayatın genelinde baskıcı tavırlı insanlarla karşılaşabilirsiniz. Anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Kovalar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Kovalar bu süreçte mesleki ve toplumsal anlamda bir yenilenme, dönüşüm ve değişimden geçeceksiniz. İş ilişkilerinizde başkalarını dinlemeyi, onlarla derin manada iletişimde bulunmayı öğreneceksiniz. Bu iş alanları mistik, psikoloji, kanuni, askerlik, polislik, yazarlık, araştırmacılık, gazetecilik, bankacılık, muhasebe, pirim sistemiyle çalışma, hayat ve sağlık sigortası, bankerlik olabilir. İşinizde tevazu sahibi olmalısınız. Başkalarına destek vermeli, onları yüreklendirmelisiniz. Yetenekli olduğunuz konularda projelere katılabilir, bilginizi, deneyimlerinizi insanların yararına olacak şekilde sunabilirsiniz. Size destek veren insanlara kıymet vermeyi, partneriniz, iş ortağınız, patronlarınızla iyi geçinmeyi bilmelisiniz. Zaten Kuzey düğüm gelişim aşamaları işaret ettiği için, sizler de bu anlamda deneyimlerle karşılaşacaksınız. Sadece kendiniz adına değil, çalıştığınız iş yerinin güçlenmesi, ortak çıkarların gözetilmesi yönünde hareket etmelisiniz. Kendi işinizde çalışıyorsanız, hizmet verdiğiniz insanların sıkıntılarına çare bulmak için gönüllü olmalısınız. Eğer evde oturan bir kişiyseniz ailenize, eşinize, büyüklerinize ilgi göstermelisiniz. Bu dönemde, çalışma hayatında yer almak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Durgun bir yaşam, tembellik etmek, rahat içinde güvenli bir şekilde yaşamayı kim istemez. Ancak siz bu süreçte çaba sarfederek hayatınızı kazanabilirsiniz. İşinizle alakalı kanuni haklarınız meselesi bu dönemde önem kazanabilir. Tazminat, pirim, sigorta, alacaklarınızla ilgili hukuki yollara başvurabilirsiniz. İşe girişlerde mutlaka geleceğinizi garanti altına alabilecek şeklide bir seçimde bulunabilirsiniz. Eşinizin iş konularında değişimler olabilir. Yükselişi, başka bir işe girişi, terfisi, tayini gibi meseleler gündem maddenizde yer alabilir.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT:
2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda seyrine başlayacak olan Güneş, yeni insanlar yeni yerler keşfetme arzunuzun işaretçisi. Güneşi dispozite eden Venüsün 13 ve 21 Eylül tarihlerindeki olumlu görünümleri dikkat alırsak bu dönemde, kendiniz dışındaki dünyayı yeniden algılamanızı ve farklı şekilde düşünmenizi sağlayan kişiler hayatınıza girebilir. Ayrıca siz yüksek eğitim yoluyla farklı kişilerle bağlantıya geçebilir ve gelecekteki mesleğinizi belirleyecek iletişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancı ülkeler ve yabancı kültürlerle bağ kurmanızı sağlayacak insanlar sayesinde, kendi ülkeniz dışındaki hayat şartlarını ve yaşam kalitesini yakından gözlemleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Bütün bunlarda dikkat edilecek husus, kendinizi ifade ederken düşüncelerinizin doğruluğu konusunda diretmemek ve sizin dışınızdaki insanları anlamaya, algılamaya çalışarak uyum sağlamaktır. Uyum duygunuz derken bu, sırf iletişim kurmak veya anlaşılır olmak adına, başkalarının yanlışlarına göz yummak anlamı taşımamaktadır. İlişkilerinizle ilgili mevzularda da, birebir iletişim kurarken, karşınızdaki insanı yakından tanımayı ve değişik yanlarını keşfetmeyi ve kendi kişiliğinizi de dengeli bir şekilde ılımlı bir ifadeyle sunmayı muhakkak başarmalısınız. Prensipleriniz konusunda da aynı şekilde, sertlikler yerine daha ince bir nezaket ölçüsü içinde hareket etmek her zaman için faydalıdır. Bu dönemde, din, inanç ve felsefik düşünceler, medya, yayın organları, seyahatler, ticaret, uzak akraba ilişkileri, yabancı ülkelere yerleşim konusunda da birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkacaktır. Girişimlerinizi destekleyen kişilerle tanışarak kafanızın içindekileri hayata geçirecek olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ayrıca hayatın anlamı üzerine düşüneceğiniz bu süreçte, bugüne dek yaşadığınız ilişkileri yeniden gözden geçirecek ve sağlıklı beraberlikler kurarak mutluluğu yakalayacağınız deneyimler yaşayacaksınız.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihindeki Güneş-Pluto arasındaki görünüm biraz dikkatli olmamızı gerektiriyor. Kendi içimizde dengemizi muhafaza etmemizi, gerçekçi düşünerek yaşamamıza yön vermemizi, engeller önümüze çıksa da bunların ilerlememizdeki göstergeler olduğunu bilmemizin önemini gösteriyor. Artık benim isteğim bu demek yerine bizim için doğru olan nedir diye düşünmek en güzeli. Pluto-Oğlak burcu geçişi dönüşümün işaretidir. Bu dönüşüm yavaş ve oldukça etkilidir. Ancak yeni bir sayfa açabilmek için bizi öylesine itekler ki, biz bunun farkına vardığımızda kendimizle gurur duyarız. Yolunuzun üzerindeki taşları düşünüp kendinizi huzursuz etmek yerine, hedefinize kilitlenerek gizli gücünüzü açığa çıkarabilirsiniz. İnsan iradesinin aşamayacağı güçlük yok.Evet şartlar bazen olduğundan daha da fazla zorluyor bizi. İş-ilişki-eğitim hayatı-para-aile-kariyer v.b konularda krizler yaşayabiliyoruz. Ne yöne gideceğimizi bilemiyoruz. Ne durduğumuz nokta işimize geliyor ne de varacağımız nokta. Belki de biz aslında ne yapmak istediğimizi bilememenin sıkıntılarını yaşıyoruz. Doğası gereği dönüştüren ve engeller çıkararak mücadeleye sevk eden bu görünümler emin olunuz ki, sizlerin sürüye boyun eğmeden ilerlemesinde gayet faydalıdır. Düzeltilmesi, tamamlanması, ayıklanması gerekenleri, artık işlevini yitirmiş ve bize fayda sağlamayan olguları gözden geçirelim. Bıçak sırtı kararlardan, gereksiz meseleleri dert ederek kendimizi yormaktan vazgeçelim.

PARA KONULARI

22 Eylül tarihine kadar etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi bankalarla alakalı her türlü alış verişiniz, iş hayatınızla ilgili meseleler, iş haklarınız, sözleşmeler, sağlık meseleleri üzerinde dikkatlice düşünme zamanıdır. İlişkide eleştirinin dozunu iyi ayarlamak lazım. Bu süreçte yarar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Seçimlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanız, meseleleri kaygı ve endişeyle değil, akıllıca ele almak gerekiyor. Kusursuz olanı istersiniz.

İş hayatınız, ilişkinizle alakalı meselelerde partneriniz size karşı veya siz partnerinize biraz daha anlayışlı davranınız. Gereksiz meseleleri büyütmeyiniz. Oturup konuşunuz. Aksayan noktaları belirleyiniz ve bunları düzenlemeye gayret ediniz. Çalışmanıza veya sağlık bir yaşam sürmenize engel olan rahatsızlıklarınız için doktorunuza görününüz. Bütçenizi aşan borçlar altına girmeyiniz. Eğer hakkınız olanı alamıyor, sigortanız veya iş güvenliğiniz olmadan çalışıyorsanız mutlaka yetkili kişilerle görüşün. İşten çıkartılıyorsanız tazminatını isteyiniz. Vermedikleri takdirde yasal olarak dava açma hakkınız olduğunu bilin.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde hiçbir menfaat gözetmeksizin ilişkinizi yürütmeye, bazı olumsuz durumları görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Aslında siz de bir çok şeyin farkındasınızdır. Ancak huzurunuz kaçsın istemezsiniz. 10 Eylül tarihinde Güneş-Merkür kavuşumu eş, iş ortağı ve dışarıdan elde edilecek gelirler, paylaşılan mallar, iş güvenceniz, sigortanız, borçlarınızı ödeme konularında titizlikle düşünülmesini sağlar. 21 Eylül tarihinde özellikle mesleki ve maddi konularda geleceğinizi düşünmeli, ona göre seçimlerinizi yapmalısınız.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür zihninizin derinlikli düşünmeye, karışık durumları çözümlemek adına bir hayli etkili olduğu zaman dilimidir. Altıncı hissiniz, algılarınız özellikle mistik konularda öngörülerinizin doğru yönde gerçekleşmesini sağlayabilir. Başak burcundaki Merkür zamanında, bir olayın bütününü bakmak işimize gelmez. Ancak Kovalar için bu geçerli değildir. İstediğiniz bir mesele üzerinde konsantrasyonunuz gayet yüksektir. Kişisel anlamdaki meselelerinizi yararlı ve yararsız şeklinde değerlendirme altına alacağınız bu süreçte, hedefleriniz söz konusu olduğunda mutlaka açık ve net bir şekilde konuşmakta yarar vardır. Planlarınızı itinalı bir şekilde yapmalısınız. İş hayatınız ve ilişkinizle alakalı bir durumu ne kadar gerçekçi ve mantıklı bir şekilde gözden geçirirseniz, yaşadığınız belirsizlikleri aydınlığa kavuşturmanız o kadar kolay olur. Bu süreçte ikna kabiliyetiniz, dilinizi ve sözcükleri akıllıca kullanmanız başkaları üzerinde etkili olmanızı sağlar. Bilinenlerden ziyade, bilinmeyenleri araştırma ve öğrenme çabanız yoğundur. Ortaklık, eş geliri, miras, hisseli paralar, bankalarla alakalı meselelerin, vergi ve mallarla alakalı konuların, bu süreçte görüşülmesinde fayda vardır. Zaten bu mevzular bir hayli önemli hale gelir.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde resmi dairelerde halledilmesi gereken işlerinizi mutlaka konusunda uzman kişilere danışarak yapmanızda yarar var. Maddi konularda ise, net bir karar vermeden önce mutlaka iyice gözden geçiriniz. Yatırım ve borçlanma veya alacaklarınızla ilgili dikkatli olunuz. 10 Eylül tarihindeki Merkür-Güneş kavuşumu müşterek hesaplarınız, ilişkiniz ödenmesi gereken borçlarınız, tahsil edilecek gelirleriniz konusunda yoğun bir günü işaret ediyor. Bir şeyi imzalamadan, karar vermeden önce üzerinde düşününüz.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler:2-3-7-8-17-21-22-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler:5-6-12-13-19

Aşkta En Şanslı Günler: 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-27-28

Yeniay: 25-26-27

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 12-13-14

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER