Mynet 01.11.2012

Kova burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz anlamında olumludur. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir.Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi altında, çevre değişimi, farklı bir yere yerleşme, eğitim hayatımızla ilgili konularda yeni bir seçimde bulunarak yolumuza devam etme anlamında sabırlı ve gerçekçi olmamız gerektiğini gösteriyor. Temmuz 2012 tarihinden bu yana Uranüs geri hareketini sürdürüyor ve Aralık ayına kadar gerileme devam edecek. Henüz hazırlıklarını tamamlamadığınız konularda tekrar bir düşünmekte fayda var. Diyelim ki, daha önce bir girişimde bulunduğunuz O zaman istediğimiz koşullar sağlanana kadar görüşlerimizi veya projelerimizi kabul ettirme anlamında başkalarıyla iş birliğinde bulunmaya çalışmakta fayda var. Biz ne düşünüyorsak düşünelim, kurallar ve yasalarla belirlenen çizgi dahilinde hareket etmemiz gerekiyor. Kendi doğrularımızı dayatmamız mümkün olmayabilir. İnancımızın sınandığını bile hissedebiliriz. Fakat bir amacımız olduğunu bilirsek, bunlara dayanır, sabredebiliriz. Bazen inanıp savunduklarımızı tek başına uygulayamayız, bazen de inandıklarımız yaşadığımız gerçekle çakışır. Böyle durumlarda isyan etmek yerine, önümüzdeki gerçeğe göre kendimizi ayarlarsak sorun yaşamamış oluruz.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında kısa bir süre Yay burcunda ilerleyecek Merkür, 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu nedenle 1-7 Kasım tarihleri arası gölgeli günleridir. Ben yorumunuzu iki bölüm halinde ele aldım. 29 Ekim-1 Kasım arasında yasal hale getirmek istediğiniz girişim ve işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Grup kurmak, yeni insanlarla tanışmak, bir araya gelmek, organize etmek için bu kısa süre sizin için yeterliyse tabii ki adım atabilirsiniz. Amacınız her ne ise, onun üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak Merkür yay burcunda yönetici olduğu(ikizler) tam karşıtında yer aldığı için, kolayca dağılmak, şaşmak, sıkılmak mümkündür. Onun için ne kadar kararlı olduğunuz çok önemlidir. Ortak hedefler üzerinde kişi çalışabilir. Fakat çok fazla sık boğaz edilmekten pek hoşlanmaz. Bu kısa süreçte, maneviyatı güçlenen birey, ileri hedefler belirleyebilir ve sonuçlarından emin olabilir. Yapıcı tartışmalara açıktır. 1-7 Kasım gölgeli günlerde dikkatli olacağız. En azından tedbirli olacağız demekte yarar var. Özellikle yeni bir uygulama, üzerinde düşünülmemiş bir işe başlamamak lazım. Rutin işlerinizi devam ettirebilirsiniz. Hayat durmuyor sonuçta. Karşınıza bir teklif geldiğinde şartlara bakmak, ileriyi düşünmek gayet iyi olacaktır. Gölgeli günler, bazı astrologlar tarafından ki ben de böyle düşünüyorum. En az geri hareket kadar dikkate alınmalıdır.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım (saat 01.04)-14 Kasım (saat 09.42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Hedeflerinizi gerçekleştirme, sosyal ilişkiler, yolculuklar, arkadaşlarınızla aranızdaki meseleler, iş yerinizin mali durumu, eşinizin sosyal ilişkileri, projeleriniz, eğitim, iş ve ticaretle ilgili işler ve faaliyetler, grup ilişkileri, liderlik çalışmaları, pazarlama, hukuki konular, davalar, marka tescili, akademik girişimler, aşk hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili konularda etkilidir.

DİKKAT

Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkili olup, sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Ancak bu dönemde öyle karamsar bir şekilde düşünmemeli, hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Merkür geri hareketinin Akrep ve Yay burcundaki etkinliği doğaldır ki hepimiz için bir yavaşlama sürecidir. Ancak ben bu durgunlukta algılama gücü son derece yüksektir. Hele ki Akrepteki Merkür, bir işin, bir hedefin üzerine odaklanmanızda, tespitlerde bulunmanızda yardımcıdır. Siz, mücadelenizin, bir işe yaramadığını sanırsınız. Hatta neden böyle moralim bozuk diye düşünürsünüz. Oysaki asıl bu dönemde, doğru ile eğriyi daha net görürsünüz. Siz sakin olunuz ve kimsenin ne dediğine bakmayınız. Engelleri, şanssızlık olarak değil aksine sizi hedefinize götürecek atlama taşları olarak görünüz. Aralık ortası hızla atağa kalkarsınız. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

İŞ VE KARİYER

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, iki yıl sona inancınız uğruna mücadele etmek ve değerlerinize sahip çıkmak anlamında, itekleyici bir enerjidir. Amacınıza ulaşmak için öncelikle kendinize güvenli, azimli ve kararlı olmalısınız. Yeter ki siz isteyin ve başaracağınıza inanın. Bu etki altında, sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir. Düşüncelerinizde fanatik davranmaktan sakının ama bu demek değil ki, her şeyi oluruna bırakacaksınız. Sadece kendi doğrularınız çerçevesi içinde hareket etmeyin demek istiyorum. Yeniliklere, önerilere açık olmaya çalışın. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim, Merkür 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermemek gerekiyor. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince, kariyer hayatınızla ilgili konularda bir hayli hırslı davranabilirsiniz. İşinizi fazlasıyla sahiplenir, kolay kolay vazgeçmezsiniz. Eğer siz, kararlı, dayanıklı ve yolundan dönmeyen yapıda bir kişiyseniz bu dönemde hem ilerlemek hem yükselmek adına mücadeleden kaçmaz, başarılı olmak için var gücünüzle çalışırsınız. Araştırır, bilgilenir, hiçbir şeyi hafife almazsınız. Tutkulu, hedefe odaklı ve kazanmaya dönük bir şekilde hareket edersiniz. Gerektiği zaman işbirliğinde bulunabilirsiniz. Çünkü bunun size olan artılarının farkına varacak kadar mantıklı düşünürsünüz. Çalışkan, azimli, detayları atlamayan, paylaşımcı, kolay kolay vazgeçmeyenler işte bu süreci bu şekilde olumlu değerlendirmiş olurlar. Şimdi gelelim dönemin zorlu yanlarına. Özellikle kişisel yapı itibariyle kıskanç, kimseyle birleşmeye, paylaşmaya gelemeyen, sinirli, rakiplerine tahammül edemeyen, fazla özgür, rahatına düşkün bir kişiyseniz ne olur? Bu olumsuz bakış açısıyla insanlarla düzgün bir şekilde anlaşmanız, işinizde başarılı olmanız, tercih edilmeniz zordur. Otoritelerle tartışarak, sürekli uyarı alarak, iş değiştirerek zaman kaybedebilirsiniz. Peki ne olur? Zaman kaybı, sinirlilik, bir türlü dikiş tutturamama. Bütün bunlar pek hoş değil doğrusu. Kaldı ki, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve kariyer evinizde ilerlerken neden yükselmek için zamanı doğru değerlendirmek varken boşu boşuna gerilim yaşayalım. Bu dönemde anne ve babanızla ilişkiniz de önemlidir. Onlarla daha fazla olmak, sahiplenmek, korumak, onları düşünmek istersiniz. Onlar da aynı şekilde size ihtiyaç duyabilirler. Evet kısaca bu süreç, hani eskilerin deyimiyle, ekmek aslanın ağzında demek yerine, ekmek aslanın midesinde diyerek düşünüp hareket edilmesi gereken zamandır.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00.08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Kovalar 14 Kasım saat 00.08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00.12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, kariyer ve toplumsal hayattaki yerinizi belirleme, aile düzeniniz, ilişkiniz, kimliğiniz, özel hayatınızın gözlem altına alınması gibi geniş bir alanda son derece önemli bir uyarıcıdır. Ben buna uyarıcı dediğim için, sizler sakın ola ki, olumsuz zannetmeyiniz. Kaldı ki sizler daima gelişimden yana olan toplumsal insanlarsınız. Tutulmanın işaret ettiği tam olarak şudur. Bir birey olarak mevcut durumun, iş hayatın, toplum içindeki yerin ve sen neredesin. Evet size, kendi yerinizi belirlemeniz için sorumluluk yükleyecek, dengeli bir yaşamın iş ve ev arasında düzenlenmesi için ikazda bulunacak Güneş ve Ay Tutulmalarını ürkeklik ve endişe ile karşılamak yerine, en az altı ve bir yıl sürecek bir gelişime hazır mıyım? sorusuna cevap vermek gerekiyor. Kolay değil ama zor da değil. Yaşamın ve kendinizin farkında olmak, iş hayatında profesyonelce düşünmek, iş hayatınıza bir bakmak, gerekirse iş ile alakalı konularda artık ideallerinize uygun seçimleri yapmak. Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü pozisyonlarını incelediğimde, atılımda bulunmak istediğiniz işlerinizle alakalı maddi konuların sizi yorabileceğini söylemeliyim. Kafanızın içinde düşündüğünüz bir yolculuk, iş veya bir mesele, maddi veya manevi anlamda istediğiniz gibi yerli yerine oturmadığı için sıkılırsınız. Ancak bu Merkür geri hareketi nedeniyledir. Biraz daha sabırlı olmanızı gerektirir. Burada esas nokta, sizin kazanmak ve düzenli bir gelir elde etmek için mutlaka işinize önem vermeniz veya bir alanda kendinizi göstermek için kabuğunuzdan artık çıkmanızdır. Evde oturanlar, lütfen artık işe yönelin, kendiniz için bir yol belirleyin. Bu yol sizin özgürlük yolunuz olsun.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık (saat 03.40) tarihleri arasında, Akrep burcunda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket sırasında gözlenen durumların, karşınıza çıkan fırsatların veya üzerinde düşünülen meselelerin eğer uygun ise, değerlendirme vaktidir. Merkür, sizlerin aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, hayatınızda aşkın önemini derinlikli olarak düşündüğünüz bir zamanın işaretçisidir. Ancak kişi, yaşadığı ilişki veya geçtiği dönemin şartlarına göre aşkı bazen saplantılı ele alır ki, aşk aşk olmaktan çıkar. Bardağın dolu tarafını göremediği için, boş tarafına hayıflanır durur. Derdini anlatmaz, içine kapanır. Oysaki bu hal, hiçbir şeyin çözümü değildir. Paylaşmalıdır içinde ne varsa ve aşkı bu denli kritik etmemelidir. Merkür ayrıca başkalarıyla olan her türlü temasın, krizlerin üzerinizde yarattığı sorunları belirginleştirir. Kişi hem maddi hem de manevi anlamda huzura kavuşmak, güce ulaşmak ister. Ancak bu gücü kazanmak için, kişinin kendiyle yüzleşmede bulunması gerekir. Ne gerekli, ne gereksiz diye düşünüp ayıklamada bulunması şarttır. Yoksa ne iş hayatında ne ilişkide huzur bulmak kolay olmaz. Sizler Aralık ortasına kadar sakince, öyle her şeyi kafanıza takmadan, bir şeyleri gözünüzde büyütmeden ilerlemeye bakınız. Aralık ortası Merkür, Venüs ve sonrasında Güneş Yay burcunda, Aralık sonuna doğru Mars burcunuzda seyrine başladığında her şey yoluna girecektir.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

PARA KONULARI

AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım (saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, meslek hayatınızla ilgili konularda yenilik anlamında acil kararlar vermeyin. Durumunuzu iyice bir kontrol edin. Bu dönemde kimseyle konuşmak, paylaşımda bulunmak istemeyebilirsiniz. Bunu doğal karşılayın. İşlerinizi güvenlik çerçevesinde yapmaya gayret edin. O bunu söyledi, bu bana yaptı diyip kendinize eze cefa etmeyin. Plan ve projelerinizi kariyer anlamında ele alın. Eğer gerçekten ilerisi adına teminatlı bir iş ise, o zaman geri hareket bitene kadar bekleyin ve kabul edin. Rutin iş hayatınızdaki görevlerinizi sorumluluklarınızı yerine getirin. Ancak gereksiz yüklerin altına girmeyin. Anlaşma, iş sözleşmesi imzalamayın. Artı ve eksilerini incelemeden hiç kimseye güvenmeyin. Otorite konumunda kişilerle aranızdaki ilişkinize dikkat edin. Mesafeli ve soğuk davranabilirler veya arkanızdan söz etmeye kalkışabilirler. Bunlar geri hareket sonrası halledilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın veya geri hareketten sonra yürürlüğe koymak istediğiniz bir projeniz varsa, oturup üzerinde iyice çalışın. Doğru kararlar verebilmek, doğru tercihlerde bulunmak için 27 Kasım, bir projeyi sunmak için 11 Aralık sonrası uygundur. Gecikiyorum diye düşünmeyin. Yeter ki sağlam olsun. Ticaret, satış, anlaşma, bir mal alımı gibi konularda lütfen dikkatli olun. Bir çok işi tekrar bir ele almanız gerekebilir. Geri hareket dönemi bazen öyle yararlıdır ki, sözgelimi bir iş yapmışsınızdır. Tam ortaya koyacakken geri hareket başlar. Siz kızarsınız. Oysaki dönüp bir bakın. Belki de önemli bir hata yapmışsınız. Hemen düzeltirsiniz. Önünüze bir iş geldiğinde iyice kontrol edin.

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-11-15-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

Yeniay: 18-19-20

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 5-6-7-8

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER