Habertürk 03.10.2011

Kova burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

KOVA

Kova burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Kova Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

Ekim ayı, Akrep burcunda toplanan gezegenlerin derinlikli düşünmeyi sağlayan etkisi altında başlıyor. Kariyer yaşamınızla ilgili mevzular üzerinde karşılıklı güven ihtiyacının yoğunlaştığı bu zaman dilimi dikkatli olmanın ve dikkatli davranmanın işareti. Burcunuzla zorlayıcı bir açı görünümde olacak bu transitler kişinin kuşku, kıskançlık ve ihtiras duygularını yükseltir. Bu durumda insan hem yuvasında hem de iş hayatında olumsuz ilişkiler kurmaya başlar. Dışarı belli etmese de, inanılmaz bir hırs onu sarmıştır. Doğal olarak isteklerini elde edemediğinde agresif tepkilerde bulunarak haklı olduğunu dünyaya duyurmak ister. Huzursuz ve geçinilmesi zor birey haline gelir. Oysaki kişi burada öncelikle mantıklı düşünmek ve önüne çıkan engellerin ona ne söylemeye çalıştığını iyi anlaması lazımdır. Eğer önümüzde daha iyi bir alternatifimiz yoksa, o zaman içinde bulunduğumuz şartlara göre esnek düşünmemiz gerekir. Eğer böyle davranamıyorsak o zaman bu transit geçişler bizim için her konuda yıkıcı olur. İşimizi kaybedebiliriz, sağlığımız bozulabilir, başkalarının gözünde itici ve çekilmez bir hale geliriz. Bunun tam tersine sağlıklı bir güven içinde şartlarımıza göre olumlu bir şekilde kendimizi yönlendirmeli ve zayıf enerjilerimizi güce dönüştürmeliyiz. Bu ise ancak ve ancak kendimize güvenmekle mümkündür.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Ekim tarihine kadar etkili olacak Venüs-Terazi burcu seyri, genel anlamıyla yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyicidir. Bu ister eğitim amaçlı isterse özel bir durum olsun sizin belirli bir süreliğine de olsa değişim yaşamanız anlamına gelebilir. Tabii ki doğum haritanızda oluşumlar nispetinde başka bir şehir veya ülkeye yerleşim anlamına da gelebilir. Bu etki altında yaşama bakış açınız, inancınızla alakalı konularda da girişim anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından önemli bir deneyim olabilir. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıradışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir. Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Yasal konularda özellikle beraberlik anlamında bir söz veya ileriye yönelik bir bağ kurulmasında da etkili olan bu enerji sayesinde gerek sosyal gerekse özel yaşamınız açısından rahat bir nefes almanız mümkündür. Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur.

Venüs-Terazi burcu geçişinin en etkili tarihi 8 Ekim olarak öne çıkıyor.Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünüm, hem kendinizi yeniden toparlayarak ideallerinize sahip çıkmanız hem de yeni bir çevrede kendinizi gayet keyifli bir şekilde ifade etmenizi, ilişkiler kurmanızı sağlıyor. Bu enerji Kovalar için bana göre yeni bir ilişkinin veya platonik bir aşkın da göstergesi olabilir. Kısa süreli bu hoşlanmanın üzerinizdeki etkisi epey sonra çok daha net anlaşılacaktır. Kimileri için geçmişe yönelik bir ilişkinin kendini yeniden hatırlatması anlamına gelme ihtimali yüksektir.

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri yine önemini koruyor. Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu paragrafı tekrar hatırlamamızda fayda var. Ardından Ekim ayındaki önemli görünümleri üzerinde dururuz. Kral ve kraliçeliğin sizin tarafınızdan tescil edilmesini beklediği için, baskın bir tavrı vardır. İlişkinizin gidişatı ve niteliği tabii ki bu dönemde son derece belirleyici bir unsurdur. Eğer huzurlu bir beraberliğiniz varsa onun bu kendinden emin hali canınızı sıksa da, bu dönemi zor da olsa geçiştirirsiniz. Fakat ilişkinizde sorunlar varsa, her iki taraf ta sabit fikirli davranıyor, inadından vazgeçmiyor, haklı olduğunu düşünüyorsa doğal olarak hakimiyeti ele geçirmek için sertliğe baş vuracak demektir. Peki sizin bilinçli istekleriniz ile, partnerinizin aktif gücü arasındaki bu savaşı kim kazanacak diye sorarsanız ilişkinizdeki sevgi, saygı ve güveni sağlayan olgun ve ılımlı yaklaşımlar kazanacak. Kişisel ego, kabalık, agresiflik, bencillik kaybedecektir. Hiçbir zaman savaşarak, karşılıklı zıtlaşarak, birbirinizin inandıklarına saldırarak ilişki yaşanılmaz. Bu süreçte yapılması gereken dengeyi muhafaza etmek adına biriniz konuşurken öbürünüzün susması, biriniz susunca da öbürünün susarak sakin bir ortam hazırlayarak medeni insanlar gibi konuşulmasıdır. Mars Aslan burcu seyrinin en etkili tarihleri 3-17-26-28 Ekim. 3 Ekim Mars-Jüpiter görünümü iç dünyanızda maddi ve manevi konularda kimseyle tartışmadan, karşı karşıya gelmeden, ego saplantılarıyla uğraşmadan hedefinizi gerçekleştirme arzunuzu gösteriyor. Ancak geçmişte yapılan iyi niyetli davranışlar başka insanlar tarafından suistimal edilebilir. Kişi böyle bir etki altında, inandıkları uğruna mücadele verir. Başkaları sizin inandıklarınıza karşı çıkabilir. Keskin sirke küpüne zarar misali, sussanız olmaz, konuşsanız olmaz. 17 Ekim Mars-Kuzey düğüm olumlu görünümü, gayet yararlıdır. Önünüzü görmeye başlarsınız. Ne yapmanız gerektiğini ne yolda ilerlemenizin doğru olacağını gelişiminiz adına saptayabilirsiniz. 26 Ekim Mars-Satürn olumlu görünümü size dışarıdan destek verebilecek kişilerin göstergesidir. 28 Ekim tüm burçlar için eylemsel düşüncelerin, keskin sözlerin sarfedilebileceği bir gündür. Sakin olmakta yarar var. Özellikle partnerin baskın ifade tarzı canınızı sıkabilir. İletişimde dikkatli olmak gerekiyor.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerlemesi devam edecek olan Güneş, yeni insanlar yeni yerler keşfetme arzunuzun işaretçisi. Güneşi dispozite eden Venüsün 9 Ekim tarihine kadar devam edecek güçlü dispozitörlüğü, kendiniz dışındaki dünyayı yeniden algılamanızı ve farklı şekilde düşünmenizi sağlayan kişiler hayatınıza girebilir. Ayrıca siz yüksek eğitim yoluyla farklı kişilerle bağlantıya geçebilir ve gelecekteki mesleğinizi belirleyecek iletişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancı ülkeler ve yabancı kültürlerle bağ kurmanızı, başka bir yere yerleşmenizi, yeni bir sayfa açmak için didinmenizin işaretçisidir. Kendinizi ifade ederken düşüncelerinizin doğruluğu konusunda diretmemek ve sizin dışınızdaki insanları anlamaya, algılamaya çalışarak uyum sağlamaktır. Uyum duygunuz derken bu, sırf iletişim kurmak veya anlaşılır olmak adına, başkalarının yanlışlarına göz yummak anlamı taşımamaktadır. İlişkilerinizle ilgili mevzularda da, birebir iletişim kurarken, karşınızdaki insanı yakından tanımayı ve değişik yanlarını keşfetmeyi ve kendi kişiliğinizi de dengeli bir şekilde ılımlı bir ifadeyle sunmayı muhakkak başarmalısınız. Prensipleriniz konusunda da aynı şekilde, sertlikler yerine daha ince bir nezaket ölçüsü içinde hareket etmek her zaman için faydalıdır. Bu dönemde, din, inanç ve felsefik düşünceler, medya, yayın organları, seyahatler, ticaret, uzak akraba ilişkileri, yabancı ülkelere yerleşim konusunda da birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkacaktır. Girişimlerinizi destekleyen kişilerle tanışarak kafanızın içindekileri hayata geçirecek olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ayrıca hayatın anlamı üzerine düşüneceğiniz bu süreçte, bugüne dek yaşadığınız ilişkileri yeniden gözden geçirecek ve sağlıklı beraberlikler kurarak mutluluğu yakalayacağınız deneyimler yaşayacaksınız. Güneşin bu geçişindeki etkili tarihler 14 ve 22 Ekim olarak öne çıkıyor. 14 Ekim Güneş-Satürn kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Ciddi bir şekilde düşünmeye çalıştığınızı, yeniliklere açık olduğunuzu, ılımlı ifade tarzınızla insanların takdirini kazanmanızı sağlıyor. Özellikle önemsediğiniz insanlara karşı fazlasıyla naziksinizdir. 22 Ekim Güneş-Neptün arasındaki olumlu enerji alışverişini yine gayet olumlu buluyorum. İnsanlar sizin ideallerinize ne kadar sahip çıktığınızı net olarak anlarlar. Geçmiş meselelerde amacınıza uygun gelişmeler yaşanabilir. Sorunlar kendiliğinden çözülebilir.

13 Ekim tarihine kadar devam edecek Merkür-Terazi burcu seyri, yeni tanışmaların, evlilik konularının, yüksek eğitimle ilgili ne yönde hareket etmeniz gerektiğini, akademik eğitim ve hukuk konularını, yine iş veya ilişki amaçlı yapılması muhtemel seyahatleri gösterdiği gibi, beraberlik konusunda şu an içinde bulunduğunuz durumun tam olarak ne olduğunu belirlemenizi, yabancı ülkelerle bağlantılı tüm ortaklık girişimlerinizi, evlilik nedeniyle düşündüğünüz yurtdışı seyahatlerinize kadar uzanan geniş bir yelpazeyi içerebilir. İletişimsel olarak insanlarla anlaşmanızda, değişik kişilerle tanışmanızda, fikirlerinizi paylaşmanızda, etkili arkadaşlıklar ve ilişki yaşamınızda size destek bir enerjidir. Merkür-Terazi burcu geçişinin etkili tarihleri 7 ve 12 Ekim olarak öne çıkıyor. 7 Ekim Merkür-Satürn görünümü, dış dünyada önemli insanlarla tanışmanızı ve yabancı çevrelerde dilinizi en iyi şekilde kullanarak istediklerinizi elde etmenizi destekliyor. 12 Ekim Merkür-Neptün olumlu görünümü gayet faydalı. Hevesli bir şekilde yaratıcı gücünüzü açığa çıkararak ideallerinizin peşinden koşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri, mesleki konularda, kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunun göstergesidir. Başarıya ulaşmak için gücünüzün sınırlarını bilmeniz, durumunuza göre düzenlemelerde bulunmanız dönemi verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir. Mars bu dönemde ortaklık evinizde seyrini sürdüreceğinden, özellikle ilişkiler büyük öneme haizdir. Sinirli, dışa dönük, kimi zaman fazla özgüven iş ilişkiniz olan insanlarla aranızda çatışmalara neden olabilir. Kimileriniz için bu durum, güçlü bir ortağın üzerinizde denetim uygulaması ve sabit fikirlilikle isteklerini kabul ettirmesi anlamına gelebileceği gibi, sizin başkaları üzerinde baskın olmaya çalışmanız şeklinde de görülebilir. Söz gelimi ileri adımlar atmak istemenize rağmen otorite konumunda bulunan kişiler önünüze bazı engeller çıkarabilirler. Bu engel bazen eşiniz bile olabilir. Çalışmamanızı isteyebilir veya huzursuz evliliğiniz, ilişkiniz yüzünden başarılı olmanız mümkün değildir. Bu örnekler çoğaltılabilir. Birebir ilişkilerin son derece önem taşıdığı bu süreçte, kimi insanlar size açık ve net şekilde düşmanlıkta bulunabilirler. Çekememezlik diyebileceğimiz bu durum sizin açınızdan rahatsız edicidir. İş konusunda alışveriş halinde olduğunuz insanlarla iyi geçinmek zorunluluğu sizler gibi kurallardan hoşlanmayan kişiler için keyifsizlik yaratıcı olabilir. Mars-Aslan burcu seyrinin etkili tarihleri: 3-17-26 ve 28 Ekim olarak önemlidir. 17 ve 26 Ekim gayet olumludur. 3 ve 28 Ekim ise iletişim ve amaçlarınızı gerçekleştirme anlamında sakin ve aklı başında hareket etmenin önemini gösteriyor. Büyük lokma ye, büyük söz söyleme atasözümüzü unutmayalım. Yapamayacağımız bir işin altına elimizi sokmayalım. Durum ve şartlarımızı gözden geçirelim.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Kovalar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Terazi-Koç burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında, önümüzdeki birkaç gün boyunca, bulunduğunuz şartlar nedeniyle kendi kimliğinizi ifade etmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Oysaki Dolunay olumlu anlamda kullanıldığında güven duygusu, kimliğin güçlü bir şekilde ifadesi ve özgürlük anlamına gelmektedir. İşte bu yönüyle düşünürseniz hem kendinizi yeniden keşfedersiniz hem de hayatınızın kontrolünü tümüyle ele alabilirsiniz. Sakın yılmayınız, hedeflerinizi büyük tutunuz ve başarılı olacağınıza öncelikle kendiniz inanınız. Bunu nasıl başarabilirsiniz. Görüş açınızı veya hayata bakışınızı genişleterek, kendinize güven duyarak, etrafınızdaki insanlarla işbirliği yaparak. Ayrıca zihinsel açıdan gayet dikkatli ve disiplinli hareket etmeniz gerekmektedir.

Pratik ve gerçekçi bir şekilde işlerinize odaklanmanız ve bazı belirsizlikler karşısında yılmadan görevlerinizi yerine getirmeniz son derece önemlidir. Bu size hem maddi açıdan hem de yoğunluklarınızla başa çıkabilmenizde destek bir kuvvet olabilir. Uzun saatler boyu çalışmanız, hatta yeri geldiğinde bir aksaklık için bile saatlerce uğraşmanız mümkündür. Örneğin işvereniniz oldukça titiz bir kişi olabilir, üzerinizde baskı kurabilir. Serbest çalışan bir kişiyseniz, hizmet verdiğiniz kişiler tarafından baskı altına alınabilirsiniz. Yakın çevrenizden başlamak üzere, kimlerle iş bağlantınız varsa, ben haklıyım tarzı düşünmemeli işbirliğine açık olmalısınız. Ayrıca evlilik, iş ortaklığı, eğitimle alakalı yurtdışı bağlantılarınızı, tekrar gözden geçirmeli yerleşim problemleriniz veya bürokratik işlerinizi birkaç günlüğüne ertelemelisiniz.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesine devam edecek Venüs, her yıl olduğu gibi genel anlamıyla, mesleki konularda, toplum içindeki itibarınız, otorite konumundaki kişilerle olan ilişkilerinizde güç ve değişim arzusu içinde hareket etmeniz anlamına gelebilir. Hedeflerinize varmak için bu süreçte gerekli olanla olmayan arasındaki sınırı çok iyi tespit etmeniz lazımdır. Yani boş işlerle uğraşmak yerine, sizi ileriye götürecek, gelişiminizi sağlayacak işlere öncelik tanımanız gerekebilir. Korkularınızın veya çaresizliklerinizin esiri olmak yerine, hayatınızla ilgili dönüşümde bulunmak için daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Toplum hayatında iyi bir yer edinmek için ne olursa olsun güçlü olmak zorundasınız. Kimileriniz iyi bir izdivaç yaparak gerçekleştirebilir, kimileriniz ise iyi bir meslek seçimde bulunarak. Fakat ne olursa olsun bu zamanda belli bir hedefiniz ve bulunduğunuz alanda belli bir isim yapmanız gerekmektedir. Bu yüzden de, ufak tefek sorunların sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyiniz. Bu enerji, güç ve kontrol arzusu doğuracağından, otoriter kişiler kendi kuvvetlerini sizin üzerinizde kurmaktan hoşlanabilirler. Burada yapmanız gereken oyunu kuralına göre oynamak ve gerektiği yerde esneklik gösterebilmektir. Kendinizi asla küçümsemeyiniz, herşeyi şansa bırakmayınız. Şunu biliniz ki, siz bu dünyada teksiniz ve sizden bir tane daha yok. O zaman yapılacak şey, öncelikle özgüven duygunuzu sağlam tutmak ve akıllıca taktiklerle ilerlemektir. Venüs-Akrep burcu geçişinin etkili tarihleri: 10-13-25-27 Ekim olarak öne çıkıyor.10 Ekim Venüs-Chiron uyumlu enerjisi her türlü ilişkinizde tutkulu yanlarınızı ortaya çıkartıyor. Ancak bir o kadar da ilişkileri besliyor. Özellikle geri planda hiç kimsenin bilmediği, anlamasının güç olduğu beraberlikler açısından bu görünüm besleyici gözüküyor. 13 Ekim uyumlu enerjiler ancak

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Merkür, mesleğinizi ilgilendiren konularda keskin bir gözlem gücüne sahip olmanızı sağlayıcıdır. Görünenden ziyade görünmeyeni merak eden ve kendisinden gizleneni bilmek isteyen kişi dikkatli olmalıdır. İşinizin kuralları gereği olabilecek baskılar konusunda gerilim yaşamamak için planlı ve programlı hareket etmek yararlıdır. Üst konumda bulunan kişiler iş konusunda üzerinizde baskı uygulayabilirler. Böyle durumlarda insan ister istemez isyan edebilir. Ancak yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır. Tüm işlerinizi ajandanıza not etmeli, sırlarınızı çok güvenmedikçe kimseyle paylaşmamalı, karamsarlıktan uzak durmalı, bazı kişilerin sizi kışkırtmasına izin vermemeli, güvenliğinizi ve kontrolünüzü kesinlikle elinizde tutmaya çalışmalısınız. Bazı entrikalar veya gizli saklı durumlarla karşılaşma olasılığınıza karşı şimdiden önlem almalı, kendinize ait her evrakı veya herşeyi gözden geçirerek kilit altında tutmayı ihmal etmemelisiniz. Merkür-Akrep burcu geçişindeki etkili tarihler: 14-16-17-28 Ekim olarak öne çıkıyor. 28 Ekim oldukça önemli. Merkür-Mars arasındaki zorlu görünüm, hem başkalarına uymak zorunda kalmanıza hem de genel olarak iş konularında tutkulu şekilde hareket etmenize yol açıyor. Ancak ipler sizin elinizde olmadığından, çıkarlarınız için yeri geldiğinde susmayı bilmek lazım. Peki bu kolay mı? Epeyce ter dökebiliriz dersem, ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu seyri, genel anlamıyla bir yıl sonra, girişimleriniz, kontrol ve irade gücünüz üzerinde tesirli olup, yenilik anlamındaki işleri yerli yerine oturtma konusunda mücadele verdiğinizi gösteriyor. Eskiye git yeniye gel deme zamanı da diyebiliriz buna. -Değişmeliyim, bütünleşmeliyim ve dönüşmeliyim sözlerini sürekli tekrarlayabilirsiniz. Tabi ki dışarıdan yine müdahalede bulunmak isteyen güçler karşınıza geçerek, -Yapamazsın dur, beceremezsin diyerek yıldırmaya çalışabilirler. Sizler ise bu dünyaya geliş hedefinizin olan Kova burcu sürecini gerçekleştirmek zorunda olduğunuz bilincinden bir an bile uzaklaşmadan hedeflerinize kilitleneceksiniz. Kapıları zorlayacak ve ne olursa olsun hiç çekinmeden defalarca çalacaksınız. Bugüne dek oluşturduğunuz ne kadar beceri ve başarı varsa şimdi bunları mesleki alanda göstermek için girişimci davranacaksınız. Güç ve kontrolü elinizde tutmak için öncelikle gönüllü olmayı ve beklenmeyen sürprizlerin bugüne dek yarattığı kaygıları ve terslikleri elinizle iterek, yüreğinizin içindeki o muazzam orijinal fikirleri hayata geçireceksiniz. Bu süreçte patron konumundaki kişiler veya gücü elinde bulunduran insanlar sizin bu dirilişiniz karşısında takdir edebilir övgüde bulunabilir ve siz mesleki statünüzü bir kademe daha yukarıya taşıyabilirsiniz. Güneş nasıl insanlığı ısıtan astrolojik bir fenomense, sizler de bu sıcaklığı gerekli alanda kullanabilecek akıllı kişilersiniz. Bu enerji sayesinde, zekanızın pırıltılarıyla eskiyi bir kenara koyabilir ve geçmişin tüm tozlarını üzerinizden silkeleyip atabilirsiniz. Güneş-Akrep burcu geçişindeki etkili tarihler 24 ve 29 Ekim olarak öne çıkıyor.

PARA KONULARI

Finansal gelirler konusunda en etkili tarihler ve yansımalarını bu ay topluca ele almak istedim 3 Ekim: Mars-Jüpiter arasındaki mücadeleci görünüm başkaları kaynaklı gelirler konusunda verdiğiniz mücadelenin göstergesi. Jüpiter hala geri hareketini sürdürdüğü için harcamalar konusunda tabii ki dikkatli olmak gerekiyor. Biriktirmek veya eldeki mevcut geliri temkinli düşünerek harcamanız lazım.

8 Ekim Venüs-Neptün gayet ferahlatıcı gözüküyor. Kurulan olumlu ilişkiler sayesinde maddi açıdan yaratıcı çıkış yolları bularak şifalanmamız kolay. Geçmiş bir mesele üzerinde düşünürsek ve ona göre nasıl bir yol izleyeceğimizi belirlersek, bu enerjinin desteğini arkamıza alarak arzu ettiğimiz bir sonuç elde edebiliriz.

10 Ekim Venüs-Chiron uyumlu etkisi otorite konumunda bulunan kişilerle veya menfaatlerimiz anlamında iyi geçinmemiz gereken insanlarla çıkarlarımızın farkında olarak hareket edersek bundan yarar elde edebileceğimizi gösteriyor. Yeter ki, saplantılı ve kuruntulu hareket etmeyelim. 12 Ekim Merkür-Neptün bir görüşme ve ortaklık konularında finansal açıdan rahatlama getiriyor. Açıklarımızı kapamamızı sağlayıcı gözüküyor.

15 Ekim Venüs-Jüpiter karşıt etkisi altında bir yandan isteklerimizin olmasını bekliyoruz, diğer yandan paranın ne kadar önemli olduğunun farkına varıyoruz. Zevk peşinde koşmak, satın alma gücümüzün yükselmesini dileme zamanı. Olumlu düşünelim, ancak abartılı hareket etmeyelim.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Kovalar 26 Ekim saat 22:57 Akrep burcunda oluşan Yeniay, mesleki konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz açısından destekleyicidir. Toplum içindeki davranış biçiminiz ve kimliğiniz, dış dünyadaki imajınızla alakalı konularda da etkili olacak bu güç sayesinde, başarılı çalışmalarda bulunarak takdir görebilir, başkalarının gözündeki saygınlığınızı daha fazla yükseltebilirsiniz. Yeniay daima yeni bir girişim ve yenilik anlamındaki aktiviteleri simgelediğinden, Akrep burcundaki bu enerji, dönüşümde bulunmanızı sağlayacak adımları atmanızda destekleyicidir. Mesleki açıdan henüz hayata yeni atılacaklar için önümüzdeki bir aylık süreç, iş başvuruları konusunda gayet faydalıdır. İş görüşmelerinde güçlü kimliğinizi kolayca ifade etmenizi destekler ve rakipleriniz arasından sıyrılmanızda yardımcı olabilir.

Mesleki seçimlerin göstergesi olan Yeniay, ihtisas alanınıza göre bir grubun içinde liderlik görevi üstlenmenizi sağlayabilir. Aile büyüklerinizle olan ilişkiniz açısından destekleyici olan bu enerji, genç yaştaki kardeşlerimiz açısından sorumluluk duygusunu, ileri yaşlarda olan kişiler için toplumsal görevleri simgelediği için belli bir disiplin içinde hareket edilmesi halinde başarı kendiliğinden oluşabilir. Güç ve kontrol elde etmek adına, eskiyi geride bırakarak yeni bir hayata başlangıç yapabilmenizi sağlayabilir. Bu hayattaki seçimlerimiz kaderimizi belirlediğine göre, Yeniay enerjisinin güçlü ışığından yararlanarak, kendinize hedefler belirleyebilir, geminizin kaptanı olarak düzgün rotada farklı ufuklara açılabilirsiniz.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-7-10-11-12-15-16-17-24-25-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 13-14-20-21-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 15-16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

Yeniay: 5-6-7

(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 20-21

(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER