Mynet 03.06.2012

Kova burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

7 Haziran tarihine kadar yöneticisi olduğu İkizler burcunda seyrini sürdürecek Merkür, Kısmi Ay tutulmasının olduğu gün, geri hareketini sürdürmekte olan Satürn ile bir görünüm yapacak. Bu görünüm ve Tutulma, ayrıca aşk evinizdeki yoğunlaşma, 11 Haziran sonrası başlayacak Jüpiter hesaba katarsak, aşk evinizin önümüzdeki dönemlerde sürekli ilgimizi çekecek ve yorumlarda sıkça söz edeceğimiz bir yer olacak. Merkür Haziran ayının ilk yedi günü boyunca zihinsel açıdan hızlı düşünmenizi, çabuk kararlar almanıza sebep olabilir. Ancak diğer yandan gerginlikler yaşamanıza da neden olabilir. Uyumu arzularsınız ancak o kadar çabuk dağılırsınız ki, aşk konusunda tam olarak ne yönde ilerlemeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Bir yandan Venüs geri hareketi nedeniyle gelgitler yaşamanız, hem olumlu hem olumsuz düşünmeniz, nasıl karar vereceğinizi bilememeniz mümkündür. Bazıları bu dönemde geçmiş bir ilişkiyi tekrar tazelemek isterken diğer taraftan bunun doğru olmayacağını düşünebilirsiniz. Kimileri ilişkisinde sorunlar olsa dahi düşünmek bile istemeyebilir. Bir kısmınız aynı anda iki kişiyle birden yakınlaşabilirsiniz. Merkür İkizler burcunda güçlüdür. İletişimi öne alır. Transit geçişin etkili olduğu bu alan, egonun yükselişidir. Bu nedenle kişi, kendi bakış açısının doğru olduğunu düşünür. Tabii ki sağlıksız bir ego sorun yaratır. Tartışmalardan kaçınmalısınız ve de hepsinden önemlisi ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Bilinçli olmakta yarar var.

21 Haziran tarihine kadar devam edecek Güneş-İkizler geçişi, algılarınız, tepkileriniz ve hissedişlerinizle yaşadığınız anın kıymetini bilmenizi sağlar. Akışa ayak uydurabilir, dışarıdan size yönelen tepkileri kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Öylesine hızlı ve öylesine coşku dolu davranırsınız ki, sanki zaman yetmeyecekmiş gibi gelir size. Yaşamın size sağladığı tüm getirilere, hatta her şeyine açıksınızdır. Hareketlisinizdir. Bir yere, bir kişiye veya duruma takılı kalmazsınız. Hayat bir nehir gibi akıyorken, onunla birlikte yol almayı istersiniz. Huzursuz bir ilişki, kaygılı bir insanla olmanız mümkün değildir. Oturup uzun uzun düşünmek istemezsiniz. 7 Haziran sonrası düzenleyici Merkür, Yengeç burcunda seyrine başladığında duyarlılık ve subjektif bakış açısı sorunlara yol açabilir. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

27 Haziran tarihine kadar etkisi devam edecek Venüs Geri Hareketi: Öncelikli olarak aşk hayatınızla ilgili konularda gözden geçirme süreci olarak önem taşıyor. Aşka bakış açınız, ilişki kriterlerinizi şöyle bir ele alınız. Ayrıca ailevi ilişkileriniz, yuvanızdaki şartlar, hayata bakış açınızı da aynı şekilde akılcı ve soğukkanlı bir şekilde düşününüz. Bu devrede yeni bir aşkın kökleşmesi pek mümkün değildir. Karşınıza çıkan kişinin sözlerine, tavırlarına, ilişkiye bakış açısına mutlaka dikkat ediniz. Çocuk sahibi olma veya çocuklarınızla alakalı konuları tekrar ele alınız. Bu devrede birilerinin dikkatini çekmek, alkışlanmak, hayatın eğlenceli yanlarını hissetmek pek kolay olmayabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunlar süreci daha rahat geçirmenizde yardımcınızdır. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor. Bunları geniş anlamda günlük yorumlarınızda ele alacağım.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*HIZLI YAŞA-GENÇ KAL ANCAK AYARINI DA BİL

11 Haziran-4 Ekim tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, 12 yıl sonra aşk hayatınız, yaşamın ritmi, hızı, her türlü yeniliği, iletişimi anlamında bir ışıltılı dönemdir. Işıltı kelimesinin ardında saklanan bazı önemli noktaları göz ardı etmeden bu dönemi geçirebilirseniz hakikaten tadına doyum olmaz. Jüpiter astrolojik olarak İkizler burcu geçişlerinde çok fazla aktiviteyi işaret ederken, dağılmanın da kolay olacağını gösterdiği için güçlü değildir. Hatta dikkat edilmediğinde dönemin sonunda geriye şöyle bir baktığınızda sanki bir rüzgara kapılmış da başı dönmüş biri gibi kendinizi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda bu enerji, arkadaşça paylaşımların, kolayca ilişki kurmanın, benzetme yerindeyse eğlencenin dibine vurma zamanıdır. Aynı anda iki farklı kişiyle aşk yaşamanız olasıdır. Esprileriniz, canlılığınız, ikna yeteneğiniz, kültür yapınız, hazır cevaplığınız, her şeye açık oluşunuz size renkli bir dönem yarattığı gibi popülerliğin de yükselişi anlamına gelebilir. Üzerinizde şeytan tüyü var deseler inanın doğrudur. Değişkenlik altın kelimeniz gibidir. Nerde şenlik siz ordasınızdır. Çocukları olan Kovalar bu dönemde yoğun bir şekilde onlarla haşır neşir olabilirsiniz. Eğitim hayatları, sportif faaliyetleri, arkadaşlıklarıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Hatta kimi zaman fazla hareketli oluşları karşısında uyarılarda bulunarak doğruyu bulmalarında ikna etmeniz gerekebilir. Ben yine de disiplini de ihmal etmemeniz gerektiğini söylemeliyim. Çocuk sahibi olmayı düşünenlerin bir kısmının ikizleri olması veya üst üste gebe kalınması genel olarak dönemin hoş bir sürprizi olabilir. Benim bu hızlı dönem için açıkçası size tavsiyem ne olursa olsun dağılmamanızdır. Tamam eğlenin, coşun, gezin tozun ancak dozunu iyi ayarlamaya bakınız. 4 Ekim sonrası Jüpiter geri hareket dönemi başladığında Haziran ayından bu tarihe kadar yaşanan gelişmeleri şöyle bir ciddi biçimde gözden geçirmekte yarar vardır. Hayatınıza giren kişi veya kişileri, yaşananları ele almak faydalı olur.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Kovalar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Yeniay, aşk yaşantınız ve kendinizi ifade konularında gayet olumlu bir etkidir. Bu oluşum, çift kısmetlilik, ansızın yaşamınıza giren bir kişi, hayatın lezzetli ve keyifli yanlarının tadına varma anlamında destekleyicidir. Yılın olumlu enerjilerinden birisi olduğu için, gerek zihinsel açıdan gerekse iletişim konularında fazlasıyla aktif hale gelmeniz demektir. Kıpır kıpır bir enerji sizi sarabilir. Bilgilenmek, bildiklerinizi diğer insanlarla faaliyetler yoluyla iletmek, yabancı dil öğrenmek, kendinizi geliştirmek, kısa süreli bir seyahate çıkmak anlamında da doyurucudur. Olayları daha gerçekçi bir şekilde analiz edebilir, durumları gayet net bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Duygularınızdan arınarak olumlu kararlar alabilir ve bundan sonrası adına yeni kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız her konuda pratik çözümler üretmeniz an meselesidir. Hobilerinize ağırlık verebilir, sosyal hayatta tecrübelerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Bu enerjinin diğer etkisi de, geleceğinizi garanti altına alacak ve ileriye doğru hamleler yapmanızı sağlayacak girişimleri başlatmasıdır. Bunlar doğal olarak çok önceden beri karar verdiğiniz konular ise şimdi uygulamaya geçmenin zamanıdır. Etkili kişilerle tanışarak, ekip çalışmalarına ağırlık vererek, çevrenizdeki insanlarla görüşerek kendinize yeni bir sayfadan bakabilirsiniz.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında karşıt burcunuz Aslanda seyrini sürdürecek Merkür, ilişkinizle ilgili konulardaki güçlü fikirleriniz, ikna kabiliyetiniz ve ilişkiyi yönlendirme gücünüz olduğunu gösteriyor. Yükselenleriniz farklı olsa da, Güneş noktanızın tam karşıtı olan bu yer Alçalan burcunuzdur. Bu alandan geçen transit etkiler, geçişin etkili olduğu tarihlerde, ilişkinin hayatınızdaki önemini gösterdiği gibi partnerinizin bu dönemde sizi nasıl tanımladığının da işaretçisidir. Bu süreçte gerek siz gerekse o, hakimiyeti elinizde tutmaktan yanasınızdır. Güvenli bir duruş, ilişkiyi yönlendirme becerisi, güven duygusu her iki tarafta da net olarak görülür. Bu nedenle birbiriniz üzerinde egemenlik kurmak mümkün olmaz. Bazen sıcak ve cömert davranışlar bazen de inatlaşmalar bu dönemin genel ruh halleridir. Sözler kimi zaman emreder tarzdadır bazen de bu ilişkinin lideri benim şeklinde karşı tarafa yöneltilir. Her iki taraf da oldukça zekidir. Karşısındakini nasıl yola getireceğini gayet iyi bilir. İlişkisi sorunlu olan çiftlerin tabii ki bu dönemde esneklik göstermelerinde, anlayışlı olmalarında yarar var. Özellikle kibir olgusu, dönemi lezzetsiz hale getirir. Sorunsuz birliktelikte her iki taraf da birbirini iyi tanıdığı için, bu hakimiyetçi halleri uygun şekilde ayarlayabilirler. Yeni tanışmalarda her iki taraf da güçlü duruşlarıyla birbirlerini etkilemeyi başarırlar. Hatta içinizden sıkı bir cevize denk geldim ama hayırlısı diyebilirsiniz. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ve aşk evinizde düz olarak ilerleyecek Venüs, aradığınız özgürlük ve arkadaşlık duygusunu tadabileceğiniz yeni bir kişi anlamına gelebilir. Özellikle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarını hissetmeniz bu dönemde gayet kolay olacağından uzun süredir yorulan bilinciniz ve üzgün yüreğiniz güç bulabilir, canlanabilir. Bu enerji altında, yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları ve fikirleri olan kişilerle bir araya gelmek mümkündür. Yine bu dönemde ilişkisi olanlara benim tavsiyem, öncelikle arkadaşlık olgusunu önemsemeniz, birlikte eğlenmeyi ve gezmeyi, aşkınızı yeniden canlandırırken duygusal davranmamayı bilmenizdir. Çünkü bu süreç bağımlılık ve hassasiyet içinde olmaktan ziyade ortak ilgi alanlarını paylaşmayı gerektirmektedir. Partnerinizi sınırlamamak, özgür bırakmak, arkadaşı olmak, baskı uygulamamak, üstüne çok düşmemek gerekir. Şimdi romantizm ve hassasiyet değil, bilakis rahat davranmak, hayatın keyfine varmak zamanıdır. Bu süreçte bazılarınız, ilişkinizdeki sorunlarını çözümlemeye çalışırken diğer yandan karşınıza çıkabilecek bir başka kişi nedeniyle aklı karışabilir. Kimi Kovalar ise, yeni bir aşka adım attığı halde, eskiyi hala unutamamış olabilir. Bu ve buna benzer durumların dışında genel olarak ben bu dönemin kısa sürse de size keyif vereceğini düşünüyorum. Yalnız şunu unutmayınız ki, Venüs etkisi altında başlayan bir ilişki uzun soluklu değildir. Bunun için ortak haritalarınızın güçlü enerjiler içeriyor olması gerekir. Ayrıca bu süreçte tekrar bir araya geleceğiniz eski aşkınızla her şeyi tekrar konuşmanız ve bundan sonrası adına bir sorun yaşamamak için mantıklı kararlar almanız yerinde olur.

İŞ VE KARİYER

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Kovalar, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, arkadaşlıklarınız, her türlü organizasyon veya grup faaliyetleriniz, platonik ilişkileriniz, dernek çalışmaları, insanlığa yararlı olabilecek her türlü hizmetleriniz, patronunuzun finansal geliri(bu durum sizin maddi geliriniz açısından önemlidir), kazanç sağladığınız alanlar, liderlik kabiliyetiniz, bireysel kimliğiniz, geleceğe dönük hedefleriniz, hayallerinizle alakalı konularda şu anda içinde bulunduğunuz durumu her yanıyla gözden geçirmek ve değiştirmek adına istekli olduğunuz bir gündesiniz. Yapmanız gereken, arzu ettiğiniz ve düşlerini kurduğunuz bir gelecek için mevcut şartlarınızı yapılandırmak ve aksayan kısımları düzeltmek için mücadele etmektir. Doğal olarak yenilere yer açabilmek için eskinin bir şekilde devreden çıkması gerekmektedir. Bu alan yenileştirmek adına reform hareketlerinin görüldüğü yerdir. Yenilenme gücünüz size rehberdir. Liderlik gücünüzü gösterebileceğiniz alanlara yönelmek, tek başınıza gücünüzün yetersiz kaldığı konularda, sizinle aynı şekilde düşünen insanlarla bir araya gelerek faaliyetlerinde bulunmayı düşünebilirsiniz. İleriye yönelik hayallerinizi gerçekleştirmek adına girişimde bulunmak veya size destek olabilecek insanlarla bir araya gelmek, eksiklerinizi saptamak ve yanlışlarınızla yüzleşerek dönüşümü kabul etmek sizi başarıya ulaştırabilir. Kısmi Ay Tutulması, evlilik-ilişki, iş ortaklığı konularının gözden geçirilmesi, yatırım ve ortaklaşa kazanımların ele alınması, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili meselelerin uzun vadeli olarak incelenmesi, çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda çaba sarfedilmesi anlamında da etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında, Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, parasal mevzularda bağımlılıklarınızın altını kalın bir çizgiyle belirleyicidir. Bu durum, ek gelirleriniz konusunda, aileniz, yuvanızla alakalı maddi güvence arayışlarınızda ihtiyaçlarınızı karşılamak adına hassas davranacağınıza işarettir. Ayrıca bu dönemin bir başka etkisi, bazı Kovaların aile, anne, alışkanlıklar ve geçmişle bağlarını koparma arzularının da göstergesi olabilir. Çünkü bu alışkanlıklar nedeniyle özgürlüğünüz neredeyse kısıtlanmış haldedir. Kendi başınıza bir karar almanız güçtür. Çünkü sizi destekleyen bu kişiler, üzerinizde hak iddia etmektedirler. Bundan kurtulmanın yolu ise, bir an evvel kendi kazancınızı elde edebilecek güce kavuşmaktır. Bu dönemde, para olgusu fazlasıyla kıymetlenir. Benzetme yerindeyse, kabuğunuz içinde yaşamayı tercih edebilirsiniz. Yani bazı durumları değiştirmeye kalktığınızda, elinizdekileri kaybedeceğinizi düşünebilirsiniz. Bu durum, şikayetçi olduğunuz konuların üstünü sıvazlamanıza neden olabilir. Oysaki bir Kova özgür olmalı, kimsenin tekeli altına girmemelidir. Borçlar da, borcu veren kişilerin idaresi altına girmek olduğuna göre bu dönemde daha dikkatli olmanız faydalıdır. Genel olarak iş hayatınız veya günlük hayatta ne ile meşgul olursanız olun mutlaka ona dört elle sarılınız. Bir takım kişi veya olayların verimli düşünmenize, çalışmanıza engel olması mümkündür. Psikolojik anlamda güçlü durmak için kendinize sahip çıkmalısınız. Depressif etkiler, özellikle geçmiş problemler, bir türlü düzelmeyen sorunlar bu dönemde sizi etkisi altına alabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Odaklanmak adına dış destekler almakta yarar vardır. Başkaları sizi yönlendirmemeli, buna müsaade etmeyiniz. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrine başlayacak Güneş geçmişinizle yüzleşmenizi sağlayıcıdır. Detaylar arasında gelgitlerin yaşanma olasılığı yüksek bu dönemde, ne olursa olsun, doğanıza aykırı davranmadan kendinizi özgür kılacak seçimlerde bulunmanız faydalıdır. özellikle ciddi ilişkiniz veya çoktan bitmiş beraberliğiniz bu dönemde kafanızın içinde zincirleme düşüncelere sebebiyet verebilir. İçinde bulunduğunuz hayatın sorumluluk dolu rutini içinde, saygınlığınızı sağlamak, yeniden hayatınızı kurgulamak ve bir düzen kurabilmek için tek gücünüz yine azimli olmanız ve sabırla yol almanızdan geçecektir. Değişen koşullara uyum sağlamak için bir yandan geçmişin izlerini silmeye çalışırken, diğer yandan geleceğin bilinmeyenleri arasında tercih yapmakta zorlanırsanız bilin ki çok bunalırsınız. Çalışma hayatınız ve birlikte iş yaptığınız insanlarla olan ilişkinizden tutun da, sosyal güvenceniz, iş geliştirme becerinize kadar olan bu geniş yelpazede aileniz, eski dostlarınız, eski ilişkiniz ve geçmişe ait ne varsa, hiçbir şeyin sizi yenileştirmekten alıkoymasına izin vermeyiniz. Eğer bir şey sürmüyorsa, hüzün ve mutsuzluk yaşatıyorsa bu iş olsun özel ilişki olsun öncelikle kendinizi düşününüz. Eğer sizin yanlışlarınız dolayısıyla bu noktaya gelindiyse gerekirse düzeltmek adına büyüklük siz gösterin, karşınızdaki kişi neden olmuşsa o zaman önünüze bakın. Size artık dert tasayla uğraşmak değil, mutluluk yakışır bunu lütfen unutmayın. Aile fertleriniz ve bizzat kendinizle ilgili sağlık konularında dikkatli olun, eviniz alanı içinde bulunan evcil hayvanlarınıza dikkat edin, ailenizin genetik mirası olan rahatsızlıklar konusunda titiz davranın, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçin, sürekli tekrarlanan rutin hastalıklarınız için alternatif tıbbı araştırın. Aile mesleğini sürdürüyorsanız ve sorunlarınız varsa bunları karşılıklı konuşun veya ailenizle ortak bir iş sürdürüyorsanız sözleşmelerde akrabalık ilişkisi bile olsa profesyonelce düşünün. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

*DÜNYA GÖRÜŞÜ

5 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerlemesine devam edecek Satürn 2009 yılından beri etkisi devam etmekte olan bir seyir. Tekrar hatırlayalım. Başta yüksek eğitim konularında etkili bir dönem olup, gerek ülkenizde veya gerekse yurtdışında akademik eğitim almanız veyahut yeteneğiniz olan bir konuda uzmanlaşmanız açısından son derece olumludur. Özgürlük kavramının temsilcileri olarak, bu enerji altında yabancılarla ilişkileriniz artabilir. Başka bir ülkede kendinizi her alanda ifade etmeye, göstermeye çalışabilirsiniz. Yabancı uyruklu veya yabancı ülkede yaşayan biriyle evlilik yapabilirsiniz. Akılcı ve kararlı şekilde planlarınızı yaptığınız zaman başarılı olmanız mümkündür. Sorumluluk konusu bu dönemde bir başka faktör olarak ön plana çıkmaktadır. Yani sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek, onların bakış açılarını anlamak zorundasınız. Ancak bu zorunluluk emin olunuz ki, hayata bakış açınızı geliştiricidir. Bu süreçte otorite konumunda bulunan kişilerden, eşinizden, ailenizden destek görmeniz kolaydır. Bu destek hem finansal açıdan hem de ilerisi adına bir temel atabilmenizi sağlayan önemli bir kuvvettir. Yurtdışında yaşayanlar bu süreçte evlilik veya başka yollarla orada oturma müsaadesi alabilir, hayatlarını sürdürebilirler. Ahlaki, dini, yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek Mars, 5-8-21 Haziran tarihlerinde üç görünüm yapacak. 5 Haziran tarihinde geri hareketteki Venüs ile zorlayıcı bir görünüm yapan Mars, masraflarınıza dikkat etmeniz gerektiğini fısıldar. Çocuklar, aşk hayatınız veya eski bir borcun ödenmesi gerekebilir. 8 Haziran tarihinin de bundan farklı yanı yoktur. Ayrıca 4 Haziran tarihinde oluşacak Kısmi Ay Tutulma derecesi, Mars ile zorlayıcı bir görünüm yapıyor. Bu görünüm fazla açılmamanız gerektiğinin işareti. Çocuklarınız veya çocuk sahibi oluşunuz, gereksinimleriniz, tatil planlarınız için borçlanma yolunu tercih etmeyiniz. Sonrasında ödemekte epeyce zorluk çekebilirsiniz. Kazanç evinizin ikinci yöneticisi Jüpiter sizi yaşamın zevklerine varma ve bir takım aktivitelerde bulunmak için heveslendirecektir. Ancak ben İkizler burcunda ilerleyecek Jüpiteri hoş esintileri yanında her zaman temkinlilikle karşılarım. Çünkü bir gezegen yönettiği burcun karşıtında yer alıyorsa(Jüpiter-Yay burcunda yöneticidir. İkizler, Yay burcunun karşıtıdır) gölge yanları siz farkında olsanız da olmanız da kesenin ağzını kolayca açtırır insana. Bütçenizin hesabını iyi yapınız lütfen.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek ortak kaynaklar evinizin yöneticisi Merkür, parasal mevzularda bağımlılıklarınızın altını kalın bir çizgiyle belirleyicidir. Bu durum, ek gelirleriniz konusunda, aileniz, yuvanızla alakalı maddi güvence arayışlarınızda ihtiyaçlarınızı karşılamak adına hassas davranacağınıza işarettir. Tek başınıza bir karar almanız güçtür. Çünkü maddi açıdan sizi destekleyen bu kişiler, üzerinizde hak iddia etmektedirler. Bundan kurtulmanın yolu ise, bir an evvel kendi kazancınızı elde edebilecek güce kavuşmaktır. Bu enerji altında, güçlü duygusal güvenlik ihtiyacının altında yatan en önemli olgu kimileriniz için paradır. Bir yandan esnek düşünmeye çalıştığınız halde diğer yandan teslimiyetçi tarzda duruşa sahip olabilirsiniz. Kararsızlık genel olarak maddi konularda kendi kabuğunuz içinde yaşamayı tercih etmeniz anlamına gelebilir. Yani bazı durumları değiştirmeye kalktığınızda, elinizdekileri kaybedeceğinizi düşünebilirsiniz. Bu durum ise, şikayetçi olduğunuz halde aynı şekilde yaşamaya çalışmanız demektir. Oysaki bir Kova özgür olmalı, kimsenin tekeli altına girmemelidir. Borçlar da, borcu veren kişilerin idaresi altına girmek olduğuna göre bu dönemde daha dikkatli olmanız faydalıdır. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Merkür-Aslan burcu geçişi, parasal konularda işbirliğine açık olmanız yararlıdır. Eşiniz, partneriniz, iş ortaklarınızla maddi konularda karşı karşıya gelebilirsiniz. Kişisel ayrıcalıklarınızı ne kadar ön planda tutmaya çalışsanız da, ortaklarınız veya maddi bağlantınız olan insanlarla anlaşmak güç olabilir. Gururlu tepkiler vermeniz mümkündür. Bütün bunların karşılığında siz, herşeyin demokratik yollardan çözülmesini istersiniz başkaları kendi egemenliklerini size kabul ettirmeye çalışabilirler. Üstünlüklerini kabul etmeniz baskı uygulayabilirler. Söz gelimi iş sözleşmelerinde, nafaka davalarında, hukuksal konularda kısaca maddiyat içeren tüm paylaşımlarda her iki taraf da birbiri üzerinde hakimiyet kurarak, çıkarlarını kollamak isteyebilir. Zorlu bir dönemdir. Yapılması gereken anlaşma zemini yaratmak ve ılımlı yaklaşımlarla sorunları ortadan kaldırmaktır. 15 Temmuz tarihinde Merkür geri harekete geçecek. Şimdiden parayla alakalı iş veya eş ortağınızla aranızdaki paylaşımlara dikkat etmekte yarar var. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-9-12-13-17-18-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-15-16-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

Yeniay: 7-8-9

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23-24

(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER