Mynet 01.03.2012

Kova burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık yorumu (Mart 2012)

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs en başta huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilme, ailevi ilişkileri düzenleme, yaşadığınız yeri güzelleştirme, maddi-manevi anlamda güçlenme şeklinde olumlu tesirler yaratabilir. Bu etki altında evinizi restore edebilir veya yeni bir ev satın alma yoluna gidebilirsiniz. Burada önemli olan kararlarınızı uzun vadeli düşünmenizdir. Huzur dolu bir yuvada yaşamayı kim istemez ki. Venüs siz Kovaların inancınızı ve hayata bakış açınızı doğal olarak maddileştirebilir. Kişi güvensiz bir ortamda yaşıyorsa, huzur duygusu eksiktir. Evimiz kalemizdir. Orada yaşanan sorunlar doğal olarak bizi güçsüzleştirebilir. Bu dönemde evlenenler, evini yenileyenler, ev sahibi olanlar, toprağa yatırım yapanlar, eğitim amacıyla başka şehre gelenler doğal olarak bu kararlarının tam olarak oturması için zaman mevhumunu önemsemelidirler. Aslında bunlar geleceğiniz adına verilmiş gayet olumlu kararlardır. Jüpiter-Boğa burcunda ilerlediği için, iç dünyanızda inanç gücünüz özellikle maddi ve manevi değerleriniz hususunda güçlüdür. Yine bu dönemde home-ofis tarzı yerleşimler göze çarpabilir. Zamanımızda işini evden sürdüren insanların sayısı artmaktadır. Böyle bir karar almak istiyorsanız ve olanaklarınız müsaitse tabii ki tavsiye ederim. Venüs-Boğa geçişinin etkili tarihleri: 6-11-14 Mart. 6 ve 11 Mart gayet olumlu ve rahatlatıcı. 14 Mart tarihinde 3 farklı görünüm var. Venüs-Pluto açısı ve Venüs-Jüpiter kavuşumu destekleyici ve gayet faydalıdır. Ancak aynı gün Venüsün, geri hareketli Mars ile olumlu görünümü eskiye dair meselelerin gözden geçirilmesi özellikle maddi konularda, yatırım anlamındaki meselelerde önem taşıyor. Fakat önünüzü göremediğiniz yola girmemekte yarar var. Yatırım konuları veya cinsel paylaşımlarda mantıklı ve ciddi bir şekilde düşünmenizi tavsiye ediyorum. Eskiye ait sorunlar tekrar kendini hissettirebilir.

20 Mart-19 Nisan tarihleri iletişim ve haberleşme evinizden geçecek ciddi ilişki evinizin yöneticisi Güneş, bu seyrini Koç burcunda gerçekleştireceğinden burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturmakta. Bu zaman dilimi içinde, gerek konuşma şekliniz ve gerekse davranışlarınızla kendinizi dış dünyada ifade edişiniz dürüst ve son derece doğaldır. Yani birilerine kendinizi beğendirmek gibi bir arzunuz yoktur. Eğer ilişkinizde bir haksızlık, elinize batan bir diken varsa, sesinizi çıkarırsınız. Ayrıca isteklerinizi, fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilir, kimi zaman sözlerinizi bir silah gibi kullanarak partneriniz ve çevreniz üzerinde etkili olmaya çalışabilirsiniz. Aktif kimlikte insanlarla irtibatta bulunmak hoşunuza gidebilir, özellikle genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Gelelim dikkat edilecek noktaya. Tüm burçlar olarak geçmişin gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanması ve tabii ki tedbirli olunması gereken bir aydayız. İki geri hareket her burcu geçmiş konularda düşünmeye, yenilikleri uygulamadan önce çok iyi düşünmeye sevkediyor. Sinirlilik, sürekli sizin gibi düşünülmesini bekleme şeklinde hareket ederseniz bu, zorlu durumlara yol açabilir. Karşı cinsle veya yakınlarınızla iletişimde bulunurken, -Şu böyle olmalı, ben böyle olmasını istiyorum tarzında konuşmak yerine, ben şöyle düşünüyorum sen de istersen uygulayabiliriz şeklinde davranmak yerinde olur.

İŞ VE KARİYER

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Merkür, geri hareketin başlayacağı 12 Mart tarihine kadar yolculuklar ve eğitim hayatınızla ilgili konularda hızlı hareket etmenizi fikirlerinizi uygulamaya dökmenizi ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlar. Orijinal düşüncelerinizi belirli bir amaç doğrultusunda yönlendirme gücüne sahip olmanız bu enerji sayesinde daha kolay olabilir. Sesinizi duyurmak istediğiniz her konuda Merkür size destek verir. Yalnız dikkat edeceğiniz nokta, sinirlenmeden, sakin ve mantıklı bir şekilde insanlarla iletişime geçmenizdir. Tabii ki sizin projenizi benimsemeyen veya sizin gibi düşünmeyen kişiler olacaktır. Fakat siz kendinizden emin olursanız, akıllıca izah ederseniz reddetmeleri zordur. Ani yolculuklara çıkma hevesiniz yükselebilir. Yalnız lütfen araba kullanırken hız limitini aşmayınız, güvenli firmalarla seyahat ediniz. Yakın çevrenizde bulunan dost, ahbap ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi düzgün tutmaya çalışınız. Agresif tepkiler göstermeyiniz. Bunun dışında büyük bir sorun çıkmadığı gibi, ilginç keşiflerde bulunacağınız parlak fikirler bu dönemde daha fazla ortaya çıkabilir. Buluşçuluğunuz artabilir, eğitim hayatınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Bu tarihler arasında özellikle yeni bir karar vermek ve uygulamak tabii ki pek kolay değildir. Eğitim hayatında olanların özellikle dersleriyle alakalı konularda düzgün notlar almalarında yarar var. Çünkü öğrenmek ve öğrendiğini hemen uygulamaya koyma isteği, aceleci hareket etmek, sabırsız davranmak sorun yaratıcı olabilir. Sözcüklerinizi çok iyi tartmak lazımdır. Karşınıza bir fırsat veya yeni bir karar vermenizi gerektiren bir teklif çıktığında lütfen iyi düşününüz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat ediniz. Yolculuklara çıkmadan önce güvenliğiniz konusunda önlemci olunuz.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, kazancınız konusunda dikkatli hareket etmenin önemini vurguluyor. Bu süreçte elinizde olmadan harcamalarda bulunabilirsiniz. Zihinsel anlamda algılamanız yüksektir ancak yenilik anlamında kararlar vermeden önce hesabınızı iyi yapmanız faydalıdır. Ruhsal eğitmenlik, psikoloji, spritüel konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Ancak dikkat gerektiren hesaplamalar, bütçe ayarlamalarında, alacak-borç konularında özenli davranmanız yerinde olur.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Kovalar, 22 Mart saat 16:37 itibariyle, Koç burcunda meydana gelecek Yeniay Merkür ve Mars geri hareketiyle aynı döneme denk geldiği için, iletişim, haberleşme ve bağlantılarımızda aklı başında ve hoşgörülü yaklaşımlarda bulunmamız şart. Dışarıdan gelebilecek gergin tepkiler veya isteklerimizi elde etmekte zorlanmamız halinde isyankar tavırlar içinde olmak yerine durumu ve insanları aklı başında değerlendirmemiz şart. Hani deyim yerindeyse köprüleri atmak yerine, birleştirici düşünmek gayet yararlı. Yakın akrabalarımızla ilişkimiz, çevremizle aramızdaki her türlü bağlantımızda kullandığımız sözcükler gayet kıymetli. Görüş ayrılıklarını, farklılıkları her zaman olduğu gibi uzlaşmacı tutumunuzla gidermeniz mümkün. Seyahatlerimiz, eğitim hayatımızdaki yeni gelişmeler, yazılı belgelerimiz ve kontratlarımız, Ticaret hayatımızla ilgili meselelerde acil kararlar vermemek, iyice bir gözden geçirmede bulunmak gerekiyor.

Öğrendiklerimizi, bilgilerimizi, fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmaya açık olmamız son derece güzel olabilir. Bunun yansıması bize artılar halinde dönebilir. Trafikle alakalı konularda dikkatli olmak gerekiyor. Hızlı araba kullanmak, kurallara uymak, güvenli araçları tercih etmek gayet önemli. İnsanlarla ılımlı paylaşımlarda bulunmamız bizi sevimli kılabilir. Yeniay etkisi altında eğitim hayatımızla ilgili konularda yapılacak yeni düzenlemeler hakkında bilgi sahibi olabiliriz, seçeneklerimizi tekrar gözden geçirebiliriz. Eğitmenlerimizle okul hayatımıza ait sorunları veya yeni gelişmeleri ılımlı bir şekilde konuşabiliriz. Merak ettiğimiz konularda internet ve benzeri yöntemler üzerinde bilgi sahibi olabiliriz. Sağduyulu davranabilir, bencil yaklaşımlardan uzak durabiliriz.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi özellikle maddiyatla alakalı ilişkiniz olan kişi, kuruluş veya konularla ilgili işlerinizi mutlaka geri hareket başlamadan önce halletmenizde yarar var. Geri hareket süresince kimseye kefil olmayınız. İster iş ortağınız, ister eşiniz ister kardeşlerinizle ilgili parasal meselelerde yaşanabilecek krizlere karşı şimdiden tedarikli olmanızda yarar var. Cinsel hayatınızı ilgilendiren veya engelleyen şartlarla baş etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya partnerinizden kaynaklanan ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde son derece dikkatli olunuz. Hijyeninize ve korunmaya önem veriniz. Bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili, gerçekçi bir planlamada bulunmanız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız, ani kararlar vermek yerine, içinde bulunduğunuz şartların farkında olmanız gerektiğini gösteriyor. Hedeflerinizin ne olduğunu ve ne yapmak istediğinizi iyice belirlediğiniz zaman hem cesaretinizi ayakta tutabilirsiniz hem de paranıza sahip çıkarsınız. Eğer önünüze sunulan güzellikler, amaçlarınız için size köprü olacaksa karşıya geçmenizde bir sakınca yoktur. Fakat tam tersi güzel gibi görünüp ileride yolunuzu şaşırmanıza ve en baştaki idealinizden vazgeçmenize neden olacaksa lütfen dikkatli olunuz. Bu enerji garip bir şekilde sınırsızlık hissi verebilir. Her şeyi halledeceğinize dair bir inanç geliştirebilir. Oysaki şöyle bir araştırdığınızda aslında böyle olmadığını anlamanız mümkündür. Sanki dünyaya bir pembe tülün ardından bakıyor gibisinizdir. Ruhsal yönden farklı bir dünyadaymışsınız gibi, gerçeklerden uzaklaşıp herşeyi oluruna bırakabilirsiniz. Böyle bir durumun şimdiden bilincinde olarak dikkat etmenizi, risk almanızı sağlayacak gerilimlerden uzak durmanızı, parasal konularda dikkatli olmanızı öneriyorum.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Kovalar, 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. İşinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır. Bu önemli oluşumu güçlü bir şekilde değerlendirmek için, son derece akılcı düşünmek, endişeli ve şüpheli duygulardan uzak durmak lazımdır. Gelirinize göre bütçenizi ayarlamanız, meydana gelebilecek uyarıları iyiliğiniz adına düşünerek değerlendirmeniz gayet önemli ve faydalıdır.

Dolunayı problemlerinizi görebilmeniz ve düzeltebilmeniz adına bir projektör gibi düşününüz. Onun aydınlığı altında aksayan noktaları tespit edebilir, bundan sonrasında daha dikkatli olabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi yeniden kurmanızı sağlayacak bazı değişimler meydana gelse de, bunlar sizin lehinize gelişebilir. Bazı kişilerle bir araya gelerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Hiç ummadığınız kişiler sizin aleyhinize kararlar alabilirler. O yüzden lütfen sakin olunuz. Soğukkanlılığınızı muhafaza ediniz. Ani bir şekilde ve fevri davranarak, güzel sonuçlanabilecek durumları bozmayınız. Her şeye kusur bulmayınız, akılcı düşünmeye çalışınız. Karşınıza çıkabilecek fırsatları incelemeden kararlar almayınız.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?
Balık burcuna gerileyen Merkür, kazancınız konusunda dikkatli hareket etmenin önemini vurguluyor. Bu süreçte elinizde olmadan harcamalarda bulunabilirsiniz. Zihinsel anlamda algılamanız yüksektir ancak yenilik anlamında kararlar vermeden önce hesabınızı iyi yapmanız faydalıdır. Ruhsal eğitmenlik, psikoloji, spritüel konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Ancak dikkat gerektiren hesaplamalar, bütçe ayarlamalarında, alacak-borç konularında özenli davranmanız yerinde olur.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-9-10-13-14-18-19-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-25-26
Aşkta En Şanslı Günler: 1-28-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21
Yeniay: 17-18-19-20
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 5-6-7
(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER