Mynet 01.05.2012

Kova burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür, genç insanlarla iletişiminiz güçlenir, çocuklarınızla birlikte hoşça paylaşımlarda bulunmanız gayet kolaydır. Aşk hayatınızda belli bir hızlılık söz konusudur. Karşınıza çıkan kişiler sizin gibi hayatı özgürce yaşamaktan yanadırlar. Karşı cinsle veya yakınlarınızla iletişimde bulunurken canınızı sıkan bir durum olduğunda hemen tepki gösterebilirsiniz. Bu tarihe kadar, sözleriniz ateşli, konuşmalarınız kimi zaman fevridir. Çok çabuk karar verip uygulayabilirsiniz. Sosyal hayatla birebir ilişki kurduğunuzda, başkalarıyla bir arada olduğunuzda, hobilerinizle uğraşırken veyahut her şeyden önemlisi, özel biriyle yan yanayken huzurlu ve mutlu hissetmeniz kolaydır. Şimdi birlikte Merkürün, bu tarihe kadar olan önemli görünümlerine bir bakalım.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda yeni biriyle tanışabilirsiniz. İletişimde bulunmaktan zevk alırsınız. Partnerinizle kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yakın tanıdığınız kişilerle bir arada olmaktan zevk alırsınız. Görüşlerinizi hiç çekinmeden dile getirebilirsiniz. 6 Mayıs tarihindeki Dolunay ve Merkür-Satürn karşıtlığı dikkatli olmamızı gerektiricidir. Özellikle iş hayatımız ve ailevi konularda, bir türlü yerli yerine oturmayan meseleler üzerinde uzlaşıya açık bir şekilde konuşmayı gerektirir. Kararlarınızı düşünmeden almayınız. Hangi konuda olursa olsun, bütün verileri gözden geçiriniz.

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ve aşk evinizde transitini sürdürecek Venüs, geri hareketin başlayacağı tarihe kadar hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarını öyle enine boyuna düşünmeden yaşama arzunuzun işaretçisidir. Özellikle 9 Mayıs tarihine kadar gayet hızlı ve aktif şekilde kararlar verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, durup bir daha düşününüz. Karşınıza çıkan kişiyi veya mevcut beraberliğinizde aksayan noktaları bilinçli bir şekilde ele alınız. Bazen insan bir anda bir şeye kızar ve hiç düşünmeden laf eder. Bunlara dikkat edelim. Çünkü geri hareket 15 Mayıs tarihinde başladığında bu meseleler tekrar önümüze gelir, uğraşmak zorunda kalırız. Bu tarihe kadar, yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları ve fikirleri olan kişilerle bir araya gelmek mümkündür. Yine bu dönemde ilişkisi olanlara benim tavsiyem, öncelikle arkadaşlık olgusunu önemsemeniz, birlikte eğlenmeyi ve gezmeyi, bilgilenmeyi, birbirinizi iyi tanımayı mutlaka ön plana alınız. Venüs etkisi altında başlayan bir ilişki uzun soluklu değildir. Bunun için ortak haritanızda güçlü enerjiler bulunması gerekir. Ben Haziran ayında Jüpiter bu alanda seyrine başladığında kısmetinizin bir hayli açılacağını şimdiden söylemek isterim. Venüsün bu tarihe kadar tek etkili görünümü, 4 Mayıs tarihinde oluşacak. İletişim ve haberleşme, yeni tanışmalar, internet yoluyla veya kısa bir gezide karşılaşmalar açısından bir hayli etkili. Devam eden ilişkinizde de sorunları daha bir çabucak halletmeniz mümkün. İlişkisi sağlam olanlar bu tarihte hem kafaca anlaşabilirler hem de birbirleriyle paylaşımda bulunmaktan zevk alırlar.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi:

Öncelikli olarak aşk hayatınızla ilgili konularda gözden geçirme süreci olarak önem taşıyor. Aşka bakış açınız, ilişki kriterlerinizi şöyle bir ele alınız. Ayrıca ailevi ilişkileriniz, yuvanızdaki şartlar, hayata bakış açınızı da aynı şekilde akılcı ve soğukkanlı bir şekilde düşününüz. Bu devrede yeni bir aşkın kökleşmesi pek mümkün değildir. Karşınıza çıkan kişinin sözlerine, tavırlarına, ilişkiye bakış açısına mutlaka dikkat ediniz. Çocuk sahibi olma veya çocuklarınızla alakalı konuları tekrar ele alınız. Bu devrede birilerinin dikkatini çekmek, alkışlanmak, hayatın eğlenceli yanlarını hissetmek pek kolay olmayabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunlar süreci daha rahat geçirmenizde yardımcınızdır.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş, algılarınız, tepkileriniz ve hissedişlerinizle yaşadığınız anın kıymetini bilmenizi sağlar. Akışa ayak uydurabilir, dışarıdan size yönelen tepkileri kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Öylesine hızlı ve öylesine coşku dolu davranırsınız ki, sanki zaman yetmeyecekmiş gibi gelir size. Yaşamın size sağladığı tüm getirilere, hatta her şeyine açıksınızdır. Hareketlisinizdir, bir yere, bir kişiye veya duruma takılı kalmazsınız. Hayat bir nehir gibi akıyorken, onunla birlikte yol almayı istersiniz. Huzursuz bir ilişki, kaygılı bir insanla olmanız mümkün değildir. Oturup uzun uzun düşünmek istemezsiniz. Bu alanda Venüsün geri harekette oluşu, iki aşk arasında kimi zaman kafanızın karışmasına sebep olsa da, Güneşin düzenleyicisi Merkürün 26 Mayıs tarihinde güçlü olduğu İkizlerde seyrine başlaması en akıllı kararı vermenizde yardımcınızdır. Şimdi arzu ederseniz, Güneşin bu ay içinde yapacağı görünümleri birlikte inceleyelim ve ajandamıza işaret edelim.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde aşk hayatınız veya değer verdiğiniz konularda öncelikle ideallerinize göre hareket etmenizde yarar görüyorum. Eğer herhangi bir durum sizin kafanızın içindeki kriterlere uymuyorsa, iyice gözden geçiriniz ve acele etmeyiniz. Ne siz kimseyi ne de başkaları sizi yanıltıcı hareketlerde bulunmamalıdır. Her durum net ve açık bir şekilde ortaya konmalıdır. 26 Mayıs tarihinde dostluk ilişkileriniz, aşk hayatınız, gelecek hedefleriniz anlamında karar verirken içinde bulunduğunuz şartları iyice analiz ediniz. Ben her zaman derim ki, -Gerçekten özgür olmak, aslında kendimizle olan barışıklığımızdır. Eğer bunu engelleyen şartlar varsa insan oturup iyice düşünmeli ve yaşam şekline göre doğru karar vermelidir. Hedefinin ve kendinin farkında olan kişi zaten bu şekilde davranır diye düşünüyorum. 27 Mayıs tarihi sizler açısından gayet olumlu. Düşündüğünüz yenilikleri uygulama veya eksikleri gözden geçirme anlamında enerjiniz gayet yüksek. Önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bunlar ileriye dönük olarak umutlandırıcıdır. 28 Mayıs tarihinde değişim arzunuz öylesine yoğundur ki, bir an önce yenilikleri uygulamak istersiniz. Medya, yayın, eğitim, iş girişimleri, aşk hayatınızla ilgili konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 30 Mayıs tarihinde biraz sakin olalım. Paramıza, ilişkimizle alakalı konulara veya çocuklarımızla ilgili meselelerde gücümüze göre hareket edelim.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Aşk hayatınız, sosyal yaşamınız ile ilgili konulardaki değişimlerin tetikleyicisi olan bu tutulma, Venüs geri hareket dönemine denk geldiği için dikkatle mercek altına almamızı gerektiriyor. Bir ilişkinin bitip diğerinin başlaması, hobilerinizin değişimi, arkadaşlık ilişkilerinizin yeniden ele alınmasını işaret etmekte. Sözgelimi yıllardır bir merak olarak sürdürdüğünüz bir aktiviteyi meslek haline getirebilirsiniz. Evinizde yaptığınız çalışmalarınızı bir vesileyle başkaları fark edebilir. Siz yaşamı nasıl görmektesiniz, neler sizi eğlendirmekte, çocuklarınızla ilişkiniz ne durumda? İşte bu sorulara yanıt vermenizi sağlayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Artık ilgi alanlarınız değişmekte. Aşk konusunda kafanız karışık olabilir.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında yöneticisi olduğu İkizler burcunda seyrini sürdürecek Merkür, yeni tanışmalar, iletişimde bulunarak yeni insanlarla karşılaşmak açısından etkili zamanlardır. Kimileriniz için bu dönem, yazışma, internet dünyası, haberleşme ağı, yolculuklar, sosyal aktiviteler açısından oldukça renklidir. Kimileriniz kısa sürecek özel veya iş amaçlı seyahatlerde ilginç insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bir şeyler öğrenmek adına en istekli olunan süreçtir. Katıldığınız bir program, kurs veya benzeri bir çalışma size yeni deneyimler yaşatabilir. Merkür haberleşme ve iletişimle alakalı konuların temsilcisidir. İşte bu süreçte, internet dünyasında arkadaşlıklar kurulabilir, tanışma sitelerinde yeni yüzlerle karşılaşılabilir. Fakat bunların çoğu arkadaşlık ölçüsündedir, uzun süreli olması çok zordur. Aynı anda birden fazla kişiyle görüşebilir, mesajlaşabilir, ilginç insanlarla neşeli ve aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Her zaman arkadaşlık, dostluk ve sosyal ilişkileri önemsediğiniz için, ben bu dönemin zihinsel açıdan dinamik, her yeni insandan bir şeyler öğrenmenizi sağlayan, bağlantılar kurabilen bir kişi olarak hareket edeceğinizi düşünmekteyim. Ayrıca Venüs geri hareketini de gözden kaçırmadan, yeni başlayan ilişkilerde zaman faktörünü önemseyiniz. Karşınızdaki kişiyi mutlaka tanıyınız. Eğer sorunları olan bir çiftseniz, akıllı bir şekilde durumunuzu ele alınız. Çözüm bulmaya çalışınız ve birbirinize karşı duygusal yönde iyi davranınız. Şimdi birlikte Merkürün, Mayıs ayında diğer gezegenlerle yapacağı önemli görünümleri birlikte inceleyelim.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde birbirinize karşı dürüst konuşmanız yerinde olur. İdealleriniz birlikte bu hayatı sürdürmekse, bu tarihte mantıklı bir gözden geçirmede bulunulmalıdır. Kaldı ki, ben o üstün aklınızla her sorunu çözeceğinizden eminim. Aynı gün oluşacak bir başka görünüm, elinizde olmayan ancak yaşanmış veya yaşanması muhtemel problemlere gerçekçi bir gözle bakabilmektir. Pürüzleri birlikte ortadan kaldırırsanız, hem geçmişin üzerinizdeki izlerini silebilir hem de gelecek adına hedefler belirleyebilirsiniz. 28 Mayıs tarihinde iki görünümden biri olan Merkür-Uranüs arasındaki olumlu enerji akışı Kovaların hoşuna gidebilir. Yenilikleri akıllı bir şekilde gözden geçirmenizde yarar sağlar. Eskiye ait konuları da bilinçli yönde mercek altına almanızda yardımcıdır. Aynı gün yaşanan bir başka görünüm aşk hayatınızda zayıf yönlerinizi ortaya çıkarır. Ancak ben ilk görünüm sayesinde doğru değerlendirmede bulunacağınızı düşünüyorum.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda etkili olacak kariyer evinizin yöneticisi Mars, özellikle başkalarıyla olan mesleki konularda, başkalarıyla işbirliği içinde olmaya devam ediniz. Bunların faydasını emin olunuz ki, görürsünüz. Nitekim Merkür, 24 Mayıs tarihinde İkizler burcunda seyrine başladığında, bu bakış açısıyla hareket etmenin meyvelerini alırsınız. Bu tarihe kadar, işinizde ustalaşmak adına her şeyden önce detaylı bir şekilde ve mantıklı olacak şekilde düşünmeniz, başkalarıyla uyum içinde çalışmanız menfaatiniz icabıdır. Öncelikle kendi yeteneklerinizin altını iyi çizmeniz, hatalarını ve eksiklerinizi iyi saptamanız, işinizde gelişebilmek adına bir öğrenci gibi her şeyi baştan öğrenmeye çalışmanız sizi yıldırmasın. Bu dönemde, işinizde gereken mücadeleyi verebilmeniz ve kendinizi ispatlayabilmeniz için öncelikle pratik hareket etmeye çalışmalısınız. Neye ihtiyacınız olduğunu bilirseniz, ona göre davranırsınız. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak için sabırlı ve akıllı davranmak, sistemli çalışmak gayet önemlidir. 5 ve 17 Mayıs tarihlerinde dikkatli olalım.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Merkür, konuşma ve davranışlarınızla kendinizi dış dünyada ifade edişinizde açık ve son derece doğal tavırlar içinde irtibat kurabilmeniz kolaylaşacak. İsteklerinizi dış dünyada ifade edişinizde güçlenme, ele geçirme isteğinizde yükselme ve sözlerinizi bir silah gibi kullanarak etkili olmak gayet kolay olacaktır. Ayrıca bu süreçte genç insanlarla iletişiminiz gerçekten çok etkili olabilir. Aktif kimlikte insanlarla irtibatta bulunmak hoşunuza gidecektir. Büyük bir enerji ve heveslilik içinde olacağınız bu dönemde, dürüstçe iletişim ön planda olabilir. Keyfi düşünceler hakimdir ve ön yargılı düşünebilirsiniz. Özellikle 6 Mayıs tarihinde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

20 Mayıs tarihine kadar etkili olacak Güneş-Boğa burcu seyri, dış dünyanın şartları ile kendi içsel duygularınız arasındaki o ince ve derin çizgiyi fark edebilmeniz açısından son derece önemlidir. Sizin gibi özgürlük aşığı, değişim ve yenilenme taraflısı, sıra dışı zevklerin özel insanları için kurallar, yasalar, görevler ve baskılar hayatta hiçbir şekilde katlanamayacağınız olgulardır. Siz özgür dünyanın son derece zeki ve farklı kişilerisiniz. Sizin baskılar altında çökmemeniz ve yenidünyalar keşfedebilmeniz için gönlünüzden geldiği gibi yaşamanız, kendinizi ifade etmeniz, sosyal ilişkilerde bulunmanız gereklidir. Siz bir gruba can veren, siz bir insanı kendiyle yüzleştiren, kimi zaman yoran kimi zaman çıldırtan fakat asla teslim olmayan ender kişilersiniz. Kimseye verilecek sözünüz olmadığı gibi kimsenin de sizden sıradan davranışlarda bulunmanızı, sıradan bir hayatın içinde çaba sarf etmenizi kısaca her zaman rastlanılan kişilerden olmanızı istemeye hakkı yoktur. İşte bütün bu saydığım her bir olgu, 20 Mayıs tarihine kadar sizi belli bir standart çerçevede hareket etmeye zorlayabilir. Ancak ben sabırlı ve aklı başında düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihte biraz önce yukarıda işaret ettiğim baskıları güce dönüştürebilecek şartlar devreye girer. 12 yıl sonra Güneş ile kavuşum yapan Jüpiter size arzuladığınız huzur, güven ve ev-aile konularında rahatlama getirir. Olumlu düşünmekte yarar var.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Kovalar 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep-Boğa burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasında yaşanacak karşıtlık, tüm burçların bulundukları durumu daha net görebilmeleri ve önlem alabilmeleri açısından önem taşıyor. Dolunay bana göre bir projektöre benzer. Bu ışık, hem aksaklıkları görüp önlem alabilmemizde hem de 21 Nisan tarihindeki yeniaydan bu yana yaşanan gelişmelerin, kararların, yeniliklerin sonucunu alabilmemizde yardımcıdır. Aslında bu yönüyle düşünüldüğünde gayet yararlıdır. Ayrıca evimiz sınırları içindeki güvenliğe göstermemiz gereken önemin işaretidir. Tedbirli davranmak, sakin ve dingin bir şekilde yapılacaklar üzerinde mantıklı düşünmek gerekmektedir. Kariyer konuları, ailevi ilişkiler, güvenlik, kendinizle yüzleşme anlamında da etkili olan Dolunay, zayıf yönlerimizi işaret ederek bunları tekrar gözden geçirmenizde etkilidir. Bu durumu çaresizlik, zayıflık olarak düşünmemeliyiz. Evrensel enerjiler bize şunu söylemektedir. Bak şurada bir durum var, ben burayı aydınlatıyor ve görmeni sağlıyorum. Şimdi sen buraya gerçekçi bir şekilde bak ve ne yapman gerektiğini bir düşün. İşte sevgili dostlar, her Dolunay bu şekilde ele alınsa, emin olunuz ki çok faydalı bir şekilde değerlendirilmiş olur. Evet, duygular ve düşünceler, istekler ve dış dünyanın şartları Dolunay etkisi altında bir kutuplaşma yaratabilir. Ancak bu kutuplaşma, siz dengeli hareket ettiğiniz ve bilinçli davrandığınız zaman kolayca güce dönüşür. Bakınız, hiç kimse veya hiçbir neden karşısında elimiz kolumuz bağlı değil. Dışarıdan bir etki gelse bile, bunu uyarı olarak kabul ederek, mantıklı bir şekilde üzerinde düşünülür ve çözüm yolu bulunur. Bunu bilirsek, kendimizi korumamız da kolay olur. Onun için hedefinizden şaşmış, bazı durumlar nedeniyle kuşatılmış gibi görünseniz de, cesaretiniz kırılmasın. Korkularınızın esiri olmadan sakince zamanın geçmesini bekleyin.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek Mars, yatırım, alacak, borç, vergi, hukuk, miras, sigorta gelirleri gibi konular üzerinde düşündüklerimizi veya karşılaştığımız durumları mantıklı bir şekilde ele almanızı sağladığı gibi, yürürlüğe koymamız gereken konuları aklı başında bir şekilde analiz etmemizde yardımcıdır. Düzenleyici Merkürün 9 Mayıs tarihinde başlayacak Boğa burcundaki seyri ve olumlu görünümleri, ardından 24 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler burcu seyri, rahatlamanızı önünüzü görmenizi sağlayıcıdır.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde hedeflerinizi maddi anlamda iyice gözden geçiriniz. Ödenmesi zor olan veya destek bulmakta güçlük çekeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Ben derim ki vaktiniz varsa, 24 Mayısı bekleyin. O zaman çok daha akıllı yatırımda bulunabilir veya doğru bir yerden destek alabilirsiniz.

16 Mayıs tarihinde maddi konularda, iş durumunuza veya kimlerle bağlantınız varsa bu kişilerle konuşurken veya hedef belirlerken dikkatli olunuz. Daha sonra sizin üzerinizde baskı uygulamasınlar.

17 Mayıs tarihinde parasal konularda kimseye borç vermeyin, kimseden de borç almayınız. Sizi zayıf duruma düşürecek, iyi niyetinizi kullanacak kişilerden uzak durunuz.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-16-17-21-22-31
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-19-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15
Yeniay: 11-12-13
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 26-27-28
(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER