Mynet 01.02.2012

Kova burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Kova burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, kişisel meselelerinizi halletmek adına yoğun bir enerji ve zaman harcamanız anlamındadır. Bu sadece kendinizi önemsemeniz anlamına gelmez, sadece kendi isteklerinizi daha fazla düşünmek durumundasınız dersek daha doğru bir tanımlama yapmış oluruz. Çünkü bir ışık gibi parlamak ve kim olduğunuzu fark ettirmek arzunuz yoğundur. Liderlik etmek veya yönetici pozisyonunda bulunmak size mutluluk verir. Kendinize olan güveniniz yükselir ve özgür olmak istersiniz Yaşamınız üzerindeki hakimiyet duygunuz fazlasıyla yoğundur. Ancak bütün bunları gerçekleştirirken güç arayışında olmaktan ve diktatörce davranmaktan sakınmalısınız. Başka insanlara da kendilerini ispatlamak için zaman tanımalısınız. Bu dönemde, ilgi odağı olma arzunuz güçlüdür. Davranışlarınız diğer insanlar tarafından üstün olduğunuzu düşündürür. Kendi kişiliğinizi ifade etme, kabul ettirme benliğinizin ana teması haline gelebilir. Kimi zaman oldukça sıcak ve cömert, bazen de mesafe koyarak farklılığınızı göstermek isteyebilirsiniz. Kendi hayatınızı biçimlendirme ve daima yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Kendinizi doğal olarak çok beğenir ve herkesin dikkatini çekmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi istediğiniz bir alanda gösterme fırsatı yakalarsınız. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 18 Şubat tarihi, içsel meselelerinizle ilgili, bu ister ilişki olsun ister iş hayatı olsun fark etmez. Sizin kendi dünyanızda neler yerine tam oturmamakta, yenilikleri uygulama anlamında önünüzdeki setler nedir bunları tekrar bir ele almakta yarar var. Yerleşim-eğitim-bilgilenme-mesleki ihtisas-yeni bir sayfadan hayata bakabilmek anlamında geçmişin bir süzgeçten geçirilmesinde yarar görüyorum. Zaman yavaş işlese de, siz bundan dolayı tedirgin olmayınız. Bazen molalar kişinin, ileride çok daha doğru adımlar atabilmesi için yapılacak düzenlemeler anlamında olumludur. Durumu bir de bu bakış açısıyla ele alalım.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Kovalar 7 Şubat saat 23:54 de, karşıt burcunuz Aslan üzerinde meydana gelecek Dolunay, ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz, iş ortaklığınız, yasal davalarınız, sözleşme yenilenme konularında kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun işaretidir. İlişkisinde sorun olanlar, uzun zamandır ayrı yaşayanlar veya bir türlü aralarındaki problemi atlatamayan Kovaların bu oluşum altında ilişkilerini bitirme kararı alabilirler. Bu güçlü oluşum farkında bile olmadan sizi öyle bir noktaya getirir ki, artık bir arada durabilmeniz zorlaşabilir. Tabii ki her zaman olduğu gibi ben, temkinli hareket etmeniz taraftarıyım. Biz sakin ve ılımlı davranalım da, sonuç iyi olursa ne ala. Şimdi bu enerji altında kendinizi öylesine ateşli bir şekilde ifade edersiniz ki, partneriniz üzerinde hakim olma arzunuz fazlasıyla yoğunlaşır. Bu yoğunlaşma sonucunda hayatınızın tüm iplerini ele alarak benim isteklerim önemli, işine gelirse, benim dediğim olacak tarzı yaklaşımlarda bulanabilirsiniz. Bu ani hareketler ise karşı taraf üzerinde şok edicidir. İlişkisi olmayanlar açısından bu iki oluşumun etkisi ise yenileyicidir. Yani hayatınıza ani olarak birisi girebilir. Hangi durumda olursanız olun, tetikleyici özelliği olan bu oluşumların size beklenmedik kararlar aldırmasına izin vermeyin. Önce durumları iyice gözden geçirin. İçinde bulunduğunuz şartları belirleyin.

8 Şubat-5 Mart tarihileri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs gayet aktif bir dönemin işaretidir. Yapınız gereği aşk yaşamaktan, aşkla coşmaktan ve macera duygusuyla hareket etmekten hoşlanan bir kişiyseniz, bu seyir işe yarayabilir. Koç burcunda içgüdüsel arzuları yoğunlaştıran bir titreşim yaratan Venüs aşk konusunda sorumluluk almak yerine arzularınızın tatminini daha fazla ön planda tutmanızı sağlayıcı olabilir. Bu yüzden de cinsel ağırlıklı kurulabilecek ilişkileri de gösterebilir. Daha önce de belirttiğim gibi bu süreçte yaşanan ilişkilerin temelinde tutkular ön planda olduğundan, beraberliğin uzun süreli olmasından ziyade, doyuma çabucak ulaşan istekler daha fazla önemsenebilir. Bu yüzden de, herhangi bir problemde sabır gösterilmesi mümkün olmayabilir. Ayrıca Venüs evliliklerle birebir alakalı bir gezegen olduğundan bu süreçte dikkatli olunması gerekebilir. Aşk hayatı açısından bu bir sorun oluşturmayabilir, sonuçta her iki kişi de belirli bir süreyi paylaşıp ayrılabilirler. Fakat konu evlilik ve ciddi ilişki olunca tabi ki dikkatli olmak gerekir. Çünkü böyle bir Venüs sorunlar karşısında sabırsız olmanıza, kırgınlık yaratılmasına ve koparıcı tarzda agresif tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 15 Şubat tarihinde Venüs-Pluto ile zorlu bir görünüm yapacak. Bu enerji ise özellikle gizli saklı ilişki yaşayanlar, ilişkisinde aradığını bulamayanlar veya beklenmedik nedenler yüzünden yaşanabilecek gerilimin işaretidir. Tutkular oldukça derindir hatta saplantı derecesinde yoğundur. Fakat iki tarafın da çok dikkatli hareket etmesi, bu ilişkinin hayatlarındaki yerini çok iyi tespit etmeleri gerekir.

İŞ VE KARİYER

Sevgili Kovalar, 27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Merkür, orijinal fikirlerinizi özgür bir biçimde dışa karşı sunabilmeniz ve yenilikçi tarzda düşünmeniz anlamında etkilidir. Görüntünüzdeki çekicilik, sözlerinizdeki güç, sizi başkalarının gözünde zeki, sıra dış bir kişi olarak gösterebilir. Sorunlarınızı öylesine kendinizden emin bir şekilde ifade edersiniz ki, sizin gibi düşünmeyen kişileri dahi kolayca kendi yönünüze çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz yine bu dönemde sözel olarak güçlenir. İnsanları belli bir görüş çatısı altında bir araya toplayabilir, ortak amaçlarınız için işbirliğinde bulunabilirsiniz. Dünya görüşünüz çağa uygun şekilde ayarlı olduğu için, rutinleşmiş, kemikleşmiş görüşlerden uzak durursunuz. Rasyonel mantık ön plandadır. Hümanist düşünce şeklinizle topluma faydalı ve kendinizi başarılı kılacak şekilde konuşmalar yapabilirsiniz. İyi düşünülmüş bir hareket tarzınız vardır ve soğukkanlı davranışlarınızla en karmaşık şeylerin bile üstesinden gelebilirsiniz. Aklınızla verdiğiniz her kararı uygulamaktan yanasınızdır. Merkür Kova burcu geçişinin Şubat ayında iki önemli tarihi öne çıkıyor. 3 ve 13 Şubat. 13 Şubat tarihinde eğitim hayatı, yerleşim konuları, mesleki ihtisas ve işbirliği anlamındaki meseleleri tekrar gözden geçirmekte yarar var. Yenilikleri akıllı bir şekilde ve zamanı iyi değerlendirerek uygularsanız sorun yok. Ancak ben yine de kredi alımları, borçlanma ve başkalarıyla olan alışverişinizde tedbiri elden bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum.

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Kovalar 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek Satürn amaçlarınızın farkında olarak tarafsız, adil ve gerçekçi bir bakış açısı içinde kararlarınızı gözden geçirme anlamında son derece kıymetlidir. Eğer Satürn-Terazi burcu seyrinin size olan yansımasını ve hangi konularda etkili olduğunu iyice özümsersek, geri hareketin bu konular üzerinde yavaşlama ve dikkat zamanı olduğunu daha iyi idrak etmiş oluruz. Böylece eksiklerin tamamlanması, yanlışlıkların düzeltilmesi kolaylaşır. Satürn başta yüksek eğitim konularında etkili olup, gerek ülkenizde veya gerekse yurtdışında akademik eğitim görmeniz, uzmanlaşmanız açısından önem taşıyor. Dünya görüşünüzde değişimler yaratacak bu seyir, kendiniz dışındaki insanlarla ortaklaşa hareket edebilmeniz anlamına gelir. Bu dönemde eşit haklar çerçevesinde ilişkiler kurabilmenin, uyum ve güzellikleri paylaşabilmenin yolu, öncelikle kendi kimliğinize sahip çıkmak olduğu kadar, diğer kişilerin de isteklerini ciddiye almakla mümkündür.

Yani artık ben değil biz olmak olgusu ön plandadır. O zaman geri hareket döneminde öncelikle bu konularda araştırmalarınızı sürdürmenizde eksiklerinizi gidermenizde fayda vardır. Eşitlik olgusu bu sürecin en etkili sırrıdır. Bunu başarabildiğiniz oranda gelişip büyüyebilirsiniz. Özgürlük kavramının temsilcileri olarak, bu enerji altında yabancılarla olan ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı gözden geçirmeli, hangi noktalarda sorunlar yaşanıyor bunlar üzerinde durmalısınız. Akılcı ve kararlı şekilde planlarınızı yapabilmek için bu süreçte her detayı gözden geçiriniz. Sorumluluk konusu bu dönemde bir başka faktör olarak ön plana çıkmaktadır. Yani sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek zorundaysanız, bunun size olan artı ve eksisini iyi belirlemeniz lazımdır. Bazen ortaklıklar yarardan çok zarar getirici bir boyuta ulaşırsa hiçbir anlamı yoktur. Bu süreçte otorite konumunda bulunan kişilerden, eşinizden, ailenizden destek görmekte zorlanabilirsiniz. Yurtdışında yaşayanlar bu süreçte evlilik veya başka yollarla orada oturma müsadesi alabilmek için gereken şartları öğrenerek bunları tamamlamaya çalışabilirler. Ahlaki, dini, yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. İlerideki kariyer hayatınız için bu süreçte sınavlardan geçebilirsiniz. İşte bu sınavda başarılı olmak için geri hareket döneminde var gücünüzle çalışınız.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, düşünceleriniz ve iletişim şeklinizde duyarlılık ön plandadır. Maddi konular son derece önemli hale gelir. Derinlemesine düşünür fakat dışarıdan gelen sert etkiler karşısında kolayca kırılabilirsiniz. Bireysel hareket etmekten hoşlanan bir kişi olduğunuz için, sizi esir alan veya bağımlı hale getiren, önünüzde set oluşturan her şey aklınızın kıvrımları arasında önem taşımaya başlar. Sezgileriniz oldukça güçlüdür. Ancak bunların sesine kulak verme taraftarı değilsinizdir. Siz görünen ve ortada olana önem verirsiniz. Özgürlüğünüz ve vizyonunuz sizin kıymetlidir. Bunlara gelebilecek en ufak bir zarar karşısında sürüye boyun eğeceğinizi düşünürsünüz. Bu yüzden hem bir yandan derinlemesine düşünmek hem de bireysel isteklerinizi ifade ederek elde etme arzusu duyarsınız. Fakat bu süreçte son derece dikkatli olmanız gerekir. Bazı durumlarda tembellik, kendinizi beceriksiz bulma bazı anlarda ise kaygısızlık ve dalgınlık içinde kendinizi bulabilirsiniz. Çalışma konusunda güçlü bir arzunuz yoktur. Sabır ve sorumluluktan uzaksınızdır. Genelde iletişim kurmaktan ziyade kendi içinize gömülmeyi ve kimseyle irtibatta bulunmamayı tercih edebilirsiniz. Duygularınız öyle yoğundur ki, fakat bunların gerçek dünyayla savaşmakta bir işinize yaramayacağınızı bilirsiniz. Sizin gibi bağımsızlığına düşkün birinin yapması gereken en öncelikle bu enerjinin yaratabileceği yansımalar karşısında kendini hazırlaması ve ideallerinin peşinde koşmak için daha tutarlı hareket etmesidir. Teslimiyetçilik kimi zaman iyidir ancak hayatın kontrolünü tümüyle elden bırakmanız anlamına gelmez. Hayal etmek başarmanın yarısı ise, sizlerin bu süreçte yaratıcı özelliklerinizi, fikirlerinizi kafanızın içindeki tasarımları dile getirmeniz gayet olumludur. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat. 23 Şubat tarihinde Merkür-Mars karşı karşıya geliyor. Mars geri hareketini sürdürdüğü için, maddi konularda ve ilişki paylaşımlarında belli bir gerilim oluşabilir. Bu tarihte öncelikle yatırım konularında veya dış kaynaklar anlamında geçmişin bir muhasebesini yapmanızda yarar var. Eğer bir birikmişiniz varsa ve bunu değerlendirmek istiyorsanız dış piyasa şartlarını iyice gözden geçiriniz. Krediyle borçlanmak, yüksek ve uzun vadeli bir borcun altına girmek başta hoş gibi görünebilir. Ancak zaman ve piyasanın durumunu göz önüne almakta yarar görüyorum.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi özellikle maddiyatla alakalı ilişkiniz olan kişi, kuruluş veya konularla ilgili işlerinizi mutlaka geri hareket başlamadan önce halletmenizde yarar var. Geri hareket süresince kimseye kefil olmayınız. İster iş ortağınız, ister eşiniz ister kardeşlerinizle ilgili parasal meselelerde yaşanabilecek krizlere karşı şimdiden tedarikli olmanızda yarar var. Cinsel hayatınızı ilgilendiren veya engelleyen şartlarla baş etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya partnerinizden kaynaklanan ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde son derece dikkatli olunuz. Hijyeninize ve korunmaya önem veriniz. Bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz. 2 Şubat tarihinde Mars, Venüs ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu durum maddi konulardaki işbirlikleri, yatırım, paranızın değerlendirilmesi, kazancınız konularında dikkatli bir gözden geçirmeyi gerektiriyor. Gelir açısından Venüs-Balık gayet olumlu. Ancak Mars geri hareketi, başkalarına güvenmek yerine, yorganınıza göre ayağınızı uzatarak hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Eğer bir borç düşünüyorsanız veya bir yatırım yapmayı hedefliyorsanız bunu sadece ve sadece kendi kazancınızla sınırlı düşünün. Başkalarına güvenerek yola çıkmayın. Hele hele yüksek faizli borçlar altına girmek sakıncalı olabilir.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Gizli meseleler, sırlar, bağımlılıklarınız
27 Ocak-14 Şubat: Dışa dönük ifade gücünüz, fiziksel sağlığınız
14 Şubat-2 Mart: Parasal meseleler
2 Mart-24 Mart: Çevre ilişkileri, yerleşim konuları, seyahatler
24 Mart-14 Nisan: Maddi girişim, yatırımlar

*SINIRSIZLIK ÖZLEMİ

3 Şubat tarihi itibariyle Balık burcunda seyrine başlayacak Neptün, ideallerinizi, vizyonunuzu, yeteneklerinizi ortaya koyarak, geliştirerek kazanç elde etmeniz anlamında etkilidir. Kişi böyle bir yansıma altında hayallerinde yarattığı dünyaya kavuşmak için yaratıcılık yönünü öne çıkarır ve bunun kendisine sağlayacağı olanaklar sayesinde kazanımlar elde edebilir. Dikkatli ve bilinçli hareket edildiğinde deyim yerindeyse su akarken kovasını doldurmayı başarabilirse hiç ummadığı kaynaklardan gelir elde eder. Ancak dikkat edilmediğinde yanılgılar, hayal kırıklığı yaşatabilir. Özellikle yatırım konularında dikkatli olmak, piyasanın durumunu iyi bilmek lazımdır. Paranızı çarçur etmemeli bütçeniz sınırlarına taşmamaya da gayret gösterdiniz mi yavaş yavaş bu enerjiyi nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Neptün-Balık burcu seyri, şifalanmak sürecidir. Kişi bu alanda çalışmalar yaparak para kazanabilir. Ayrıca sanatsal yaratıcılığın işaretçisidir. Bu yöndeki çalışmalarınız parasal yönden sizi rahatlatıcı olabilir. Neptün 2026 senesine kadar Balık burcunda seyrini sürdürecek. Demek oluyor ki hem kendi yeteneklerimizi değerlendireceğiz hem de kazandıklarımızın kıymetini bileceğiz. Bunlara dikkat ettiğimizde bu enerjinin nimetlerinden yararlanmamız mümkün.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili, gerçekçi bir planlamada bulunmanız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız, ani kararlar vermek yerine, içinde bulunduğunuz şartların farkında olmanız gerektiğini gösteriyor. Hedeflerinizin ne olduğunu ve ne yapmak istediğinizi iyice belirlediğiniz zaman hem cesaretinizi ayakta tutabilirsiniz hem de paranıza sahip çıkarsınız. Eğer önünüze sunulan güzellikler, amaçlarınız için size köprü olacaksa karşıya geçmenizde bir sakınca yoktur. Fakat tam tersi güzel gibi görünüp ileride yolunuzu şaşırmanıza ve en baştaki idealinizden vazgeçmenize neden olacaksa lütfen dikkatli olunuz. Bu enerji garip bir şekilde sınırsızlık hissi verebilir. Herşeyi halledeceğinize dair bir inanç geliştirebilir. Oysaki şöyle bir araştırdığınızda aslında böyle olmadığını anlamanız mümkündür. Sanki dünyaya bir pembe tülün ardından bakıyor gibisinizdir. Ruhsal yönden farklı bir dünyadaymışsınız gibi, gerçeklerden uzaklaşıp herşeyi oluruna bırakabilirsiniz. Böyle bir durumun şimdiden bilincinde olarak dikkat etmenizi, risk almanızı sağlayacak gerilimlerden uzak durmanızı, parasal konularda dikkatli olmanızı öneriyorum. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat olarak öne çıkmakta.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay, inancınızı ve cesaretinizi yüksek tutarsanız bu enerji size yeni kısmet kapıları açabilir. Maddi durumunuz adına yapacağınız girişimler yakın bir zamanda sonuçlanabilir. Finansal alanda gelişmelerin yaşanabileceği bu etki altında otorite konumunda bulunan kişilerden destek görmeniz mümkündür. Ek gelir kaynakları sayesinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yeniay tazelenmek ve yeni adım atarak ferahlık bulmak anlamındadır. Para evinizde oluşması sizler için hayırlıdır. Eğer durumunuz müsaitse çevrenizdeki insanlara destek olabilir, değilse başkalarından yardım görebilirsiniz. Paranın sadece araç olduğunu ve faydalı işler yaparak kazanç elde etmenin ne kadar lezzetli bir şey olduğunu bir kez daha anlamanız mümkündür. Kazanımlarını değerlendirmeyi düşünenler için fırsat anlamına gelen Yeniay, geleceğiniz adına düşünerek tasarrufta bulunmanızı sağlayıcıdır. Yeni başlangıç anlamına gelen bu enerjinin desteğiyle arzuladığınız bir konuda ilk adımı atabilir ve amacınıza uygun ilerleyebilirsiniz. İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeler maddi açıdan dikkatli olmayı gerektirebilir. Yeniayı daha olumlu manada değerlendirmek için duygularınızın değil, aklınızın rehberliğinde ilerleyiniz. Böylece kendinizi için en doğru kararı verebilirsiniz.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-11-12-15-16-20-24-25-29
Zayıf Enerjili Günler: 7-13-14-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23
Yeniay: 19-20-21
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 6-7-8
(Ay-Aslan burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER