@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.02.2014

Mart 2014 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun Aralık 2013 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

Mart 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart - 19 Nisan)
Ayın ilk yarısında boş yere olayları kontrol etmeye çalışmayın. İşler hiç de istemediğiniz gibi gidebilir. Moralinizi bozup, enerjinizi gereksiz yere sarfetmeyin. Hastalıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yaptırmanız gereken kontrolleri es geçmemelisiniz. İş için yurt dışı seyahatleriniz varsa avantaj kazanabilirsiniz. 20 Mart’tan sonra enerjiniz yükselecek. Kendinizi daha rahat göstereceksiniz. Ancak kontrollü olmanız gerekiyor. Önemli bir sınavdan geçtiğinizi bilmenizde fayda var.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler ön planda olacak. Başkalarıyla birlikte hareket etmeniz iyi olur, ortaklaşa işlerdeki sorunları ancak böyle çözebilirsiniz. Etrafınızdaki kalabalık size destek olacak. Ümitleriniz artacak, gelecek günlere ilişkin daha güzel planlar yapacaksınız. Ancak 20 Mart’tan sonra sabırlı olmalısınız. Şartlar sizin kontrolünüzden çıkabilir. Geri plana çekilmenin avantajını göreceksiniz. Yeni bir dönem için arınmaya, temizlenmeye, fazlalıkları atmaya özen gösterin.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Ayın önemli bir kısmında işiniz ve kariyeriniz gündemde olacak. Önem verdiğiniz kişilerle görüşebilir, terfi, tayin, atama gibi önemli olaylardan yana destek alabilirsiniz. Yöneticilerinizle görüşmeyi, isteklerinizi ortaya koymayı ihmal etmeyin. Ayın 20’sinden sonra ise orgaznizayonlara dahil olmalısınız. İş yerinde bağlı olduğunuz grupta ya da özel hayattaki arkadaşlarınız arasında aktif görev alabilirsiniz. Şartları çok zorlamadan ilerlemeye çalışmanızı tavsiye ederim.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Ayın ilk kısmında yurtdışı, yabancılar, uluslararası konular gündeme gelebilir. Kendinizi geliştirmek için adım atmalısınız. Dini, manevi konular, hukuksal, akademik alanlar ya da medya ile ilgilenebilirsiniz. Olayları daha üst boyuttan değerlendireceksiniz. Ayın 20’sinden itibaren toplum önüne geçiyorsunuz. Özellikle iş hayatınızda bazı sorunları çözmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Ev ve iş arasındaki dengeyi kurmaya özen göstermeli, sabırlı olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Maddi konulara ağırlık vermeniz yerinde olur. Özellikle borç, alacak gibi konular ön planda olacak. Kredi alıp, yapmak istediğiniz işler varsa çok dikkatli olmalısınız. Size gelen fırsatı akıllıca değerlendirmelisiniz. En kötü olasılığı da düşünmeli, şartlar tam tersi giderse neler yapabileceğinize dair plan yapmalısınız. O zaman rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren ithalat, ihracat gibi uluslarası konulara yönelebilirsiniz. Ancak işin içinde hukuksal konular varsa temkinli olmalı, sorunları uzmanına danışarak çözmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Evlilik, ortalık gibi kişisel konuların öne çıktığı bir aydan geçiyorsunuz. Karşınızdaki kişiler daha fazla empati kurmalısınız. Duygusal bağınızı güçlendirmelisiniz. O zaman eşiniz veya partnerinizden umduğunuzdan fazla yardım görebilirsiniz. Ortaklaşa işlere imza atmak için yardım alabilirsiniz. Ayın 20’sinden sonra ise maddi konularda daha hassas olmalısınız. Kredi kartınızın ödemesini, vergileri, ortaklaşa geli, giderleri kontrol etmelisiniz. Borç almaktan uzak durmalısınız. Eşinizin gelir, giderlerine de dikkat etmeniz yerinde olur. Zorunlu hallerden dışında, ameliyat, operasyondan uzak olmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül - 22 Ekim)
Bu ay, günlük rutinlerinizi ayarlamalısınız. Sabah kalktığınız, akşam yattığınız süreci gözden geçirmeli, işlerinizi hafifletmek için yardım almalsıınız. Yanınızda çalışanlarla ilişkilerinizi ayarlamalısınız. Evcil hayvan besliyorsanız onlara da zaman ayırmalısınız. Kendinizi daha sağlıklı kılmak için beslenme ve hijyene önem vermelisiniz. 20 Mart’tan sonrasında ise ikili ilişkiler gündeme geliyor. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinize destk olmanız gerekebilir. Ancak canızı sıkan, sizi öfkelendiren olaylar olabileceği için sakinliğinizi korumalısınız. Vereceğiniz tepkilere dikkat etmezseniz, zaman içinde sizi kopma noktasına getirecek olaylara sebep olabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
( 23 Ekim - 21 Kasım)
Yaratıcı, sanatsal bir aya başlıyorsunuz. Birkaç burçtan daha şanslısınız, aşka daha yakınsınız. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilir, hayattan zevk duyabilirsiniz. Kendinize güveniniz artacak. Ancak aşırı girişken davranır, riskli hareket ederseniz sıkılabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu zamanın bereketini kaçırmamalılar. 20 Mart’tan son ise çalışma şartlarınıza dikkat etmelisiniz. üstünüzdeki baskı aratabilir. Bir çok işi bir arada yaparken kendinizi, sağlığınızı unutmamalısınız. Hastalanmamak için bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Geçmiş günlere ait öfkeniz, korkularınız, endişelerinizden arınmanız gerekir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım - 20 Aralık)
Evinize, ailenize daha fazla vakit ayırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Evde yapmanız gerekenleri tamamlamalı, ebeveynelerinizle yakından ilgilenmelisiniz. Bir çok konuyu çözmek için destek alabilirsiniz. Böylece evdeki huzuru sağlanabilir, işe yönelebilirsiniz. Ayın 20’sinden itibaren üzerinizdeki sorumluluk yükü hafifleyecek. Daha kişisel konulara eğilebilirsiniz. Sanat, spor ya da hobilere vakit ayırabilirsiniz. Ancak aşk hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olursa çözüm aramalısınız. Çocuklarınızın sorunlarıyla ilgilenmelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık - 19 Ocak)
İletişim dolu bir süreçten geçiyorsunuz. Etrafınızdaki hız, iletişim gittikçe artacak. Yeni şeyler öğrenebilir, eğitim alabilir, bu konulara yönelebilirsiniz. Yanı sıra kardeşleriniz, komşularınız ve akranlarınızla bağlantınız artabilir. Onlarla ilgili konularda destek alabilirsiniz. 20 Mart’tan sonrasında aşlevi konulara ağırlık vermelisiniz. Ev içindeki huzuru sağlamak size düşecek. Yanı sıra tamirat, tadilat gibi konular gündeme gelebilir. Evdeki güvenliğinize özel önem vermelisiniz. Hırsızlık, yangın, yaralanma gibi sevimsiz olaylara karşı önlem almalısınız. O zaman gönül rahatlığı yaşayacaksınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Maddi konulara önem vermeniz gereken bir aydan geçiyorsunuz. Kazançlarınızı artırmak, üretim yapıp, değer kazanmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizi kontrol etmeniz, yatırıma yönelmeniz iyi olur. Maaşınıza artış gelebilir, evinize bereket taşıyabilirsiniz. Tasarruflu olmanız daha da yararlı olacak. Ayın devamında, özellikle 20’sinden sonrasında alışveriş yapabilirsiniz. Ancak dikkatli olmalısınız. Bazı iletişim sorunları sebebiyle gerilebilirsiniz. Kardeşler, komşular, yakınlarla ilgili sorunları çözmeniz gerekebilir. Öfkenlenmeden, ağır ağır hareket etmelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat - 20 Mart)
Bu ayın en şanslı burcu sizsiniz. Sezgileriniz, hassasiyetiniz ve fedakarlığınızın karşılığı alacaksınız. Önemli kişilerden destek alabilir, zorlukları aşmak için güç bulabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeli, başta sağlığınız olmak üzere, kişisel konulara önem vermelisiniz. Olumlu etkiler aldığınız için herşey daha çabuk olacak, akıp gidecek. Ayın 20’sinden itibar parasal konulara önem vermelisiniz. Durduk yere para harcamamalısınız. Masrafları kontrol etmenin yollarını bulmalısınız. Borç, alacak, vergi gibi dolaylı gider, gelirleri de düzenlemelisiniz. Daha çok yatırım yapmak için, üretime yönelmeli, tüketimden kaçınmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER