@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.02.2014

Mart 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Önemli kişilerle ilgili konuların gündeme geleceğini bir aydayız. Astroloji Uzmanı Asude Argun, Mart 2014'te astrolojik olarak öne çıkan tarihleri ve olayları Pudra.com'a anlattı.

Bu ayın başında Yeniay doğuyor. Normalde gökyüzündeki Ay’la, takvimdeki ay birbirinden farklı ilerler. Yeniay’lar başlangıçları anlatır. Hangi burçta doğmuşsa o burcun etkisi Ay kapanana kadar devam eder. Bu ay, Balık burcunda Yeniay doğuyor. Balık’ın hassas, alıngan, duygusal taraflarını Mart boyunca taşıyacağız. Ayın 20’sinde Güneş Koç burcuna geçse de 30 Mart’ta Koç’ta Yeniay doğana kadar Balık özellikleri baskın olacak. Kişisel haritanızda Balık burcu hangi evinizdeyse, o evin özellikleri daha baskın hissedeceksiniz.

Mart 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Türkiye’nin haritasına bakınca, basın, yayın, medya, kanunlarla başlayan bu süreç, Mart’ın ilk haftasından itibaren yönetim ve hükümetle ilgili alanı aydınlatacak. Ülkemizdeki sıcak gündemi zaten biliyoruz. Her şeyin meydanda olduğu bir aya giriyoruz.

Yeniay sırasında, Güneş’in bereket gezegeni Jüpiter’le birleşimi öne çıkıyor. Bu da önemli kişilerle ilgili konuların olduğundan fazla gündeme geleceğini anlatıyor. Kişisel olarak zorlandığınız bir konuda değerli birinden yardım görebilirsiniz.

1 Mart: Cesur Mars’ın 20 Mayıs’a kadar geri harekete başlaması ayın en öne çıkan konularından biri… Mars hiç rahat etmediği Terazi burcunda olduğu için gerginliklerin artması çok olası. Öfke patlaması yaşamamak, gereksiz güç savaşlarına girmemek için oldukça kontrollü olmalı, ancak gereksiz korku duymamalısınız.

2 Mart: Bu sene bir gezegen düzeliyor, başkaları geriliyor. Geçen ay sonu düzelen iletişim gezegeni Merkür'ün ardından, bu ay başı cesur Mars ve ciddi Satürn geri harekete başlıyor, şanslı Jüpiter düzeliyor. Yaz aylarına kadar sürecek bu iniş, çıkış önemli şeyler için beklememizi şartların olgunlaşmaya devam ettiğini anlatıyor. Satürn’ün geri hareketine bakarsak 20 Temmuz’a kadar sürecek bu dönemde üstünüzdeki sorumlukların biraz olsun hafiflediğini görebilirsiniz. Ancak bu yanıltıcı olmasın. Siz düzgün harekete geçinceye kadar hazırlık yapmaya devam edin.

Aynı gün başka gezegenlerin önemli etkilerini de hissedeceğiz: İlişki gezegeni Venüs ile savaş gezegeni Mars arasındaki sert kareye dikkat etmek gerekiyor. İyi ilişkiler kurmak için atacağınız adıma sert bir karşılık bulup gerilebilirsiniz. Eskilerin dediği gibi "iyilikten maraz doğarmış" sözünü anabilirsiniz. Sorunu büyütmemek için karşı tarafla işbirliği yapmanızı tavsiye ederim. İnatlaşacağımız bir dönemden geçmiyoruz.

5 Mart: Güzel Venüs 5 Nisan’a kadar kalacağı Kova burcuna giriyor. Kendinizi ifadde etmekte, ilişki kurmakta daha bağımsız davranabilirsiniz. Değişik şeyler beğenebilir, zevklerinizi daha özgürce ifade edebilirsiniz. Özellikle Kova burçları, yükseleni kova olanlar, Ay burcu Kova olanlar ya da haritasında Kova etkisi öne çıkanlar için bu süreç yeni bir aşkın başlangıcı olabilir. Sıra dışı aşklara yelken açabilirsiniz.

6 Mart: 7 Kasım 2013’ten beri geri gitmekte olan şans gezegeni Jüpiter, bugün itibariyle düzgün harekete başlıyor. 26 Temmuz 2013’ten itibaren Yengeç burcundaydı. 16 Temmuz 2014’e kadar Yengeç burcunda kalacak, ardından Aslan burcuna geçecek. Yengeçler ve haritasında Yengeç burcu baskın olan kişiler için bu dönemi kaçırmasınlar. Özellikle Yengeç’ler karşılarında duran Güçlü Pluto’nun zor etkilerinden sıyrılmak için fırsat bulacaklar. Diğer öncü burçlar olan Koç’lar, Oğlak’lar, Terazi’ler de destek alabilirler.

8 Mart: Gökyüzünde oluşan İlkdördün, Güneş ve Ay arasındaki kare açıyı anlatıyor. Ay başında başlayan olaylar bugünlerde daha net bir şekilde ortaya çıkabilir. Önemli kişilerle görüşebilir, destek alabilirsiniz. Ancak eleştiriye de açık olduğunuzu bilmelisiniz. Dolunay’a doğru giderken, verdiğiniz tepkilere göre olayların büyüyeceğini bilmelisiniz.

13 Mart: Kişiliğimizi anlatan Güneş ile sorumlulukları anlatan Satürn arasında oluşan olumlu üçgen açının etkisiyle önemli kişilerden yardım alabilirsiniz. Gösterdiğiniz çabanın karşılığını almak için ciddiyeti korumanızı tavsiye ederim. Dağılmadan ilerlemeli, ancak sezgilerinizi de kullanmalısınız. Aksi takdirde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

16 Mart: Dolunay’ın etkisi, her ay olduğu gibi, birkaç gün öncesi ve sonrasında olayları büyütecektir. Normalden daha farklı reaksiyon verebilirsiniz. İçe kapanabilir ya da tam tersi öfkelenebilirsiniz. En iyisi Dolunay sürecinde sakinliği korumak. Vereceğiniz tepkiler olayları sadece büyütür. Tabii ki bu Dolunay ülkedeki olayları da büyüteceği için kontrollü olmak önem taşıyor.

18 Mart: Çekici Venüs ile sıradışı Uranüs arasında oluşan desteklekleyici altmışlık açıyla, ilişkilerinizi geliştirmenin farklı yollarını bulabilirsiniz. Bir sürpriz yaparak karşısına çıkabilirsiniz. Birlikte geçireceğiniz zamanlara daha özgün deneyimler katmanın yollarını arayabilirsiniz. Ancak bunlara memnun olup olmayacağını da hesaba katmayı unutmamalısınız.

20 Mart: Güneş’in Koç’a geçtiği bugünden itibaren, üstünüzdeki Balık’ın hassas, romantik, olaylara daha yumuşak bakan etkisi azalacak. Koç’un verdiği canlılıkla hareket etmek isteyeceksiniz. Ancak Koç’un yönetici Mars’ın rahat etmediği Terazi burcunda ve geri harekette olması sorunlara sebep olabilir. Nisan ayında yaşanacak tutulmalar ve gergin gökyüzünün etkisi kendini belli etmeye başlayacak. Mart ayının ilk yarısında fedakarlık, alttan alma teması ön plandayken, sonuna doğru olaylar hızlanacak.

22 Mart: İletişim gezegeni Merkür ile hayaller gezegeni Neptün’ün kavuşum, öncesi ve sonrası birkaç gün boyunca etkili olacak. Bu süreçte, aklınızın karışması, yanlış anlamalar çok olası… Hesap, kitap içeren her konuda daha dikkatli olmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla yanılabilirsiniz. Verdiğiniz kararları iyi değerlendirmelisiniz. Neptün’ün sisi her yeri kaplarken, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Puslu havaları sevenlerin ortaya çıktığı bugünlerde, aldanmamak için dikkatli olmakta yarar var.

24 Mart: Bugün oluşacak Sondördün Ay’ın kapanmaya başladığını haber veriyor. Güneş ve Ay arasında gerçekleşen sert kare açı ardından enerjiniz ve motivasyonunuz düşebilir. Eleştirilere kulak vermeli, yapmanız gereken işleri bitirmeye odaklanmalısınız.

30 Mart: Ayın son gününde Yeniay doğuyor. Her zaman belirtiğim gibi yeni işlere bu güzel etkiyle başlamak için, 1,2 gün daha bekleyip, Hilal’i görüp adım atın. Ancak Nisan ayının oldukça önemli bir ay olacağını hatırlatmak isterim. Tutulmaların yaşandığı, önemli olayların geliştiği bir aya gireceğiz. Ancak lütfen endişeleri bir kenara bırakın. Gökyüzünun kadim bilgisi astroloji, insanları korkutmak için değil, yol göstermek için çalışır. Aynı meteoroloji gibi… Kar yağacak diye korkudan titremiyor, önlem alıyorsak, olaylara da aynı şekilde yaklaşmalıyız. Kötücül astroloji yorumlarından uzak durmanız dileklerimle...

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER