@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.05.2014

Mayıs 2014 aylık burç yorumları

Mayıs ayına 29 Nisan’daki Güneş Tutulması ile başladık. O yüzden kadersel temaların yaşanacağı bir ay bizi bekliyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun Mayıs 2014 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Mayıs 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar


(21 Mart - 19 Nisan)
Ayın ilk günlerinden itibaren ilişkilere daha özen göstermelisiniz. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizle anlaşma yolunu bulmanızı öneririm. Aksi halde maddi ve manevi kayıplara uğrayabilirsiniz. Uzlaşı arayarak atacağınız adımlar karşılığını bulacak. Paranızı, kazançlarınızı gözden geçirmelisiniz. Ay sonuna doğru hızlanabilirsiniz. Seyahate çıkmak size yeni ufuklar açabilir. Yakınlar, kardeşler, komşularla diyaloga özen göstermenizi öneririm.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar


(20 Nisan - 20 Mayıs)
Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar sebebiyle endişelenmemelisiniz. Biraz geri planda kalmak, kendinizi toparlamak açısından yararlı olacak. Ancak kişisel konulara daha önem vermenizi tavsiye ederim. Yaptırmanız gereken tahlillere, doktor kontrollerine ağırlık vermelisiniz. İkili ilişkilere de yatırım yapmanız gerekebilir. Ayın sonuna doğru maddi konular gündeme gelebilir, masraflarınız artabilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Bu ayı geri planda geçirmeye, enerjiinizi tazelemeye çalışmalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için kendinizi yıpratmamanızı tavsiye ederim. Yurtdışı işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Ancak normal hayattaki düzeninizde sorunlarla karşılaşmanız olası. Enerjinizi boşa harcamayın. Daha sabırlı olmanız gerekir. Ayın sonuna doğru rahatlayacaksınız. Kişisel konulara ağırlık verebilirsiniz. Şimdi kendinizi arınmaya alırsanız, yenilenmek için avantaj kazanabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Gelecek günler için plan yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizden, dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. İniş, çıkışlara açık bir süreçten geçiyorsunuz. Özellikle ayın sonuna doğru olaylar daha da yavaşlayabilir. Kontrol etmekte zorlanacağınız konular gündeme gelebilir. Olayları akışına bırakmanızı tavsiye ederim. Geçmiş konular hakkında endişeler duyabilirsiniz. Korkularınızın üstüne gitmeli, endişe edecek bir şey olmadığını görmelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
İşle ilgili kadersel bir süreç içindesiniz. Bazı iniş çıkışlar, bitiş ve başlangıçlar yaşamanız olası. Endişeleri bir kenara koyarak hareket etmelisiniz. Kariyerinizle ilgili olayları daha geniş açıdan değerlendirin. Yöneticinizle ilişkilerinizi iyi tutmalısınız. Tek başınıza çalışıyorsanız bile, başkalarının dikkatini üstünüze çektiğinizi bilmelisiniz. Ayın son günlerinde sosyalleşmeye özen gösterin. Yeni dostlukların size değer kattığını göreceksiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Uluslararası konulara yakın bir dönemden geçmektesiniz. Üst düzey eğitim almak istiyorsanız kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar, medya, basın, yayın gibi konularda da gelişmeler olabilir. Konusunda uzman bir kişiye danışabilir, eğitim alabilirsiniz; bu size beklemediğiniz yeni ufuklar açabilir. Ayın son günlerine doğru kazandığınız bu değerleri işinize, kariyerinize yönlendirebilirsiniz. Mesleki anlamda daha ön planda olabilir, yeni projelere adım atabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar


(23 Eylül - 22 Ekim)
Bu ay ilişkiler açısından daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kendinizi anlatmak, ortaya koymak için acele etmemelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle diyalogunuzda daha yumuşak olmalısınız. İniş, çıkışlara açık olduğunuzu bilmeli, en çok kendinizi yoracağınızı öngörmelisiniz. Maddi, konulara, borç, alacak, kredi işlerine daha dikkat etmenizi öneririm. Risk almadan hareket etmelisiniz. Ayın sonuna doğru daha rahat olacaksınız. O zamana kadar öfkenizi kontrol etmeli, enerjinizi sanat ya da sporla atmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar


( 23 Ekim - 21 Kasım)
Evlilik, ortalık gibi konuların öne çıktığı bir dönemden geçiyorsunuz. Üst üste gelen kadersel olaylar sebebiyle, ilişki bazlı iniş, çıkışlar yaşayabilirsiniz. Örneğin, evlenmeye doğru giderken önünüze çıkan kadersel olaylarla ilişkiniz sınanabilir. Olaylara, insanlara tepki göstermek yerine altında yatan sebepleri okuduğunuzda daha kolay ilerleyebilirsiniz. Ayın sonuna doğru partnerinizle daha yakından ilgilenmelisiniz. Duygusal ve duyusal ihtiyaçlarına da ağırlık vermeniz gerekebilir. Maddi konularda risk almadan hareket etmeye özen gösterin.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar


(22 Kasım - 20 Aralık)
Detaylara önem vermeniz, çok çalışmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Ancak kendinizi, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Gündelik hayatınızı daha sağlıklı, daha verimli yapmak için iyi bir plan yapın. Yanı sıra evcil hayvanlarınızla da ilgilenmenizi öneririm. Onların bakımı gündeme gelebilir. Ofis hayatınızda yapacağınız basit değişiklikler bile rahatlamanıza yardımcı olacak. Ayın sonuna doğru ilişkilerinize zaman ayırmalısınız. Eşiniz, partnerinizle birlikte alacağınız kararları uygulamaya koymak için acele etmeyin.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar


(21 Aralık - 19 Ocak)
Hayatın daha keyifli yönlerine eğilebilirsiniz. Sanat, spor ya da hobilerinizi ön plana alabilirsiniz. Yanı sıra aşk hayatına yelken açabilirsiniz. Ancak ilişkilerde uyumu yakalamalı, riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Kendinize güvenmeli, ama sınırları zorlamamalısınız. Çocuk sahibi olmak isteyenler de bu ay içinde adım atabilir. Zorlukları aşmak için adım adım ilerlemenizi öneririm. Ayın sonuna doğru, küçük ayarlamalarla gününüzü daha verimli kullanmanın formüllerini geliştirebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar


(20 Ocak - 18 Şubat)
Evde yapacağınız değişiklikler sayesinde hayatınızı düzene sokabilirsiniz. Özellikle ebeveynlerle bağlantınızı gözden geçirmelisiniz. Onların sağlıklarıyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bir yandan iş, kariyer adına da gelişmeler gündeme gelecek. Dengeyi sağlamaya çalışmanızı öneririm. Ayın son günlerine doğru daha rahat olacak, bireysel konulara ağırlık vereceksiniz. Sanatsal, yaratıcı konuları bugünlere denk getirmenizi tavsiye ederim.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar


(19 Şubat - 20 Mart)
Yakın çevrenizle ilgili gelişmelere dikkat edin. Kardeş, komşu ya da kuzenlerle ilgili kadersel gelişmeler ortaya çıkabilir. Ticari konularda, eğitimle ilgili alanlarda ilerleme sağlamak için adım atabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirmeli, başkalarından fikir ve bilgi alışverişinde bulunmalısınız. Ayın sonuna doğru evinize, ailenize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Çeki düzen vermeniz gereken konuları bugünlere saklayın. İş ve ev arasındaki dengeyi oturtmalı, kendinize de vakit ayırmayı unutmamalısınız.

Ayrıca Mayıs 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri'ni okumak için tıklayın.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER