Mynet 01.08.2012

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, duyarlı ve duygusal bir dönemin işaretçisi ve ilişkide güven olgusunun kalın bir çizgiyle belirginleşmesidir. Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza kadar her şeyin hassas bir şekilde incelendiği, mümkünse yerli yerine oturtulduğu zamandır. Mutlu çiftler bu süreçte, aralarındaki farklılıklara saygı göstermeyi bilirler. Çünkü anlaşmaya gönüllüdürler. Evli olanlar, yuvalarındaki huzuru anlamlı kılmak için çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Yeter ki, istesinler. Bilirsiniz, sevgi her güçlüğü yenebilmemizde kuvvetimizdir. Olur da, sorunlar çoktandır çözülmüyor ve her iki taraf da artık son noktaya gelmiş durumda ise, bu geçişte hassasiyet oluşturan noktaları mutlaka ele alınız ve şu soruyu cevaplayınız. Sizin anlaşmaya gönlünüz var mı yok mu? İşte budur önemli olan.

Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür. Çünkü partnerinizin gözündeki kıymetiniz anlaşılır ve siz güvenilir bir limansınızdır. Peki bu durum kalıcı mıdır? Eğer ilişkinizde temel sağlam ise, sorunlar kendiliğinden çözülebilir. Eşleşim haritasında kader birliği varsa ilişki yine devam eder. Zaten bu dönemde ayrılık konusunda eşinizin çekimser kalması hatta böyle bir sözün geçmesi dahi onu üzmeye yeter. Bir de evli ve çocuklu iseniz, eşiniz ne pahasına olursa olsun bu ilişkiyi sürdürmek isteyebilir. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, karşınıza çıkacak kişi, kendi bildiği şekilde hareket etmekten hoşlanan biridir. İçine kapanık gibi görülebilir. Sırlarıyla, sessizliğiyle ilginç bir profil çizer. Fakat sahiplenme olgusu, duyarlılığı ve aile kavramı onun için son derece önemlidir. İlişkide sahiplenici koruyucu ve kollayıcıdır. Yardımseverlik hisleri yüksek olan bu kişi sevdiği herşeyi el üstünde tutmaktan hoşlanan bir yapıdadır. İlişkide duyguları oldukça derindir. Aynı duyarlılığı sizden de bekler. Size güven verir ve en azından aradığınız ciddiyet, sadakat ve özveriyi bu kişide yaşamanız mümkündür. Bu seyir dönemince sevgi-saygı-güven üçlüsüne önem vermek, temelinizin güçlenmesini sağlar. Birbirinizin kusurlarını veya farklı yönlerini ne olursa olsun yargılamadan kabul etmek, birlik ve beraberliğiniz bozmadan sorunlarınıza çare bulmak son derece doğru bir yaklaşımdır. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Oğlaklar 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, mesleki ihtisaslaşma, inancınız, eğitim hayatıyla ilgili konularda etkilidir. Dolunay, farklı dünyaların kapılarını aralamanız, yeni bir konumda hayatınızı tekrar düzenleyebilmeniz adına yapılması gerekenlerin işaretidir. Bütün bunların oluşabilmesi için, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta geçmişte yaşanılanların etkisi altında kalmadan, hayata bakış açınızı yeniden düzenlemenizdir. Bugüne dek kendi yakın çevreniz üzerinde fikirlerinizi nasıl kabul ettirmeye çalıştıysanız, başarılı girişimlerde bulunarak kendinizi ifade etmeye çalıştıysanız, bundan böyle değişik bir ortamlarda, diğer insanlarla bütünlük içinde hareket etmeye çalışmanız önemlidir.

Kendinize anlamlı bir yaşam kurabilmeniz ve yeni bir pencereden hayata bakabilmeniz için öncelikle kendinizi gözden geçirmeniz, gerçekçi ve tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmeniz gerekiyor. İnancınız bu yolda size rehber olacağından, kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutarak ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Kimileriniz eğitim, seyahat, medya, iletişim, mistik konular, haberleşme alanlarında güç kazanabilirsiniz. Hayata farklı bir perspektiften bakabilir, ilginç deneyimler yaşayabilirsiniz. İşte bütün bunları yapabilmek için, öncelikle kendinizi, amaçlarınızı, çevrenizi, bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri tarafsız bir şekilde gözden geçirmek ve daha geniş alanlarda söz sahibi olmak adına çaba sarfetmektir. Yok eğer, inatla dar kalıplar içinde zaman kaybetmeye devam eder, sonra da kaderi suçlamaya kalkarsanız, ne gelişebilir ne de büyüyebilirsiniz. Tabii ki son karar sizin.

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Mars-Terazi burcu seyri, mesleki ilişkilerde özellikle otorite konumunda olan kişilerle işbirliğinin gayet önemli olduğunu gösteriyor. Bir yandan özgürce yaşamak arzunuz yoğunlaşırken diğer taraftan nazik ve uyumlu bir şekilde hareket etmek pek kolay olmayabilir. Fakat Oğlaklar sorumluluk sahibi kişilerdir. Nerede nasıl hareket edilmesi gerektiğini bilirler. Eğer sistem içinde konumunuz risk altına girmesin istiyorsanız tabii ki ölçülü davranmanın önemi büyük. Baskılara tahammül etmekte zorlanırsınız. Ancak hedefe giden yolda akıllı olmamızda yarar var. Öncelikle bireysel hareket etmek yerine, koordine halinde çalışmamız lehimize olur. Böylece bir elin nesi var, iki elin sesi var diyerek ilerleyebiliriz. Bir de bunu düşünün. Bilirim oğlaklar kendi işlerinin sahibi ve yöneticisi olmaktan yanadırlar. Ancak bu enerji altında, size düşen güç birliğinde bulunmaktır. 5 Ekim ayında yöneticiniz Satürn Akrep burcunda seyrine başladığında, ektiklerinizi biçmeniz, başkalarının gücünden yararlanmanız kolay olur.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21 Ağustos. 15 Ağustos tarihindeki Mars-Satürn kavuşumu, bir yandan disiplinli çalışmak gerekliliği, diğer taraftan hedefe ulaşmak için iki misli güce ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. İş dünyası acımasız bir rekabet içeriyor. Bazen elde olmayan şartlar, insanlara uymak zorunda kalışımız, ekip ruhu içinde hareket etmek zorunluluğumuz kolay değil. Fakat gelişim ve ilerleme için politik davranmak, ve sistemin gereklerine ayak uydurmak zorundayız. Bu kavuşum sadece mesleki konuları değil, ailevi ilişkilerimizi de içermekte. Eşiyle veya annesi babasıyla ilgilenmek onlara destek çıkmaz zorunda olanlarımız var. Bu yüzden de tekil hareket etmemiz kolay değil. Öyle dikkatli adımlar atmalıyız ki, sonunda pişmanlık duymayalım. İş hayatımızla ilgili mevzularda acil kararlar vermememiz gerekiyor. Hele bugünkü oluşum altında ne kadar bazı şeyleri kontrol etmek istesek de bunu başarmakta zorlanabileceğimizi gösteriyor. Gereğinden fazla çalışmak zorunda olanlarımız var. Çünkü sorumluluklar fazla. Ancak bu fazla yük, ailemizi ihmal etmemize yol açabilir. Bu konuda adil hareket etmek gerekiyor. Otoritelerle ilişkilerimizde politik davranmamız gayet önemli. Sakin ve bilinçli davranırsak bu enerjiden olumlu anlamda yararlanabiliriz.

22 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda seyredecek Güneş, duygusal ve fiziksel doyum arzunuzu yükselticidir. Kişi bu dönemde hem çıkarlarını korumaktan yanadır hem de içinde bulunduğu durumu gözden geçirir. Bazen tutkular öylesine yükselir ki, kişi kaybetmeyi asla göze alamaz. Ancak uyması ve mecburen katlanması gereken durumlar oluşabilir. Sözgelimi ilişkide partner bir hayli baskın olabilir veya belirsizlikler nedeniyle beraberlikte sorunlar yaşanabilir. Burada dikkat edilecek husus, ortaklığın niteliği üzerinde düşünmektir. Al gülüm ver gülüm hesabı iyi yapılmalıdır. Borçlanma konusunda dikkatli olunmalıdır. Birlikte bölüşülen paralar, mallar veya miras davalarında taraflar olarak birbiriniz üzerinde baskı kurmak yanlıştır. Ayrıca bu dönemde, kişi kendi iç derinlikleriyle temasta olmalıdır. İlişkinizi, iş ortaklığınızı mutlaka gözden geçiriniz. Hisseli paralar, vergi, kredi ödemeleri, ameliyat, eş vasıtasıyla elde edilen para veya eşin mali durumu ile ilgili konularda mutlaka bilinçli olunuz. Merkür bu alanda gölgeli günleri dahil olmak üzere, 15 Ağustos tarihine kadar etkilidir. Bu nedenle, yukarıdaki konular üzerinde yeni kararlar verilmemesi, gözlemde bulunulması, planların geri hareket sonrası yürürlüğe konması gerekir.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi, isteklerinizi ve kendi yaşam felsefenizi mükemmelleştirmek adına hareket edeceğinizin göstergesi olabilir. Çevrenizdeki dünyanın sınırları dışına çıkabilmeniz halinde sizin gerek çalışkanlığınız ve gerekse iş alanındaki ustalığınızı gösterebilmenizi destekleyici bu enerjiden yararlanarak atılımlarda bulunabilirsiniz. Başak burcu enerjisi altında, eksiklerinizi tamamlamanız, net olarak algılamanız mümkün olacağından kim olduğunuzu başkalarına ifade edebilmeniz de kolaylaşabilir. Günlük rutinizde detaylı işlerin yoğunluğu gündemde olacağından, görevlerinizi yerine getirirken otomatik olarak her bir noktanın üzerinde durmanız mümkündür. Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacağından çevrenizdeki insanların veya girdiğiniz ortamların ne denli kusursuz olduğunu gözlemlemeye çalışmanız doğaldır. Tabi ki bunu abartmadan yapabilirseniz ve birlikte olduğunuz kişilere eleştirmeden yanaşabilirseniz gayet sağlıklıdır. Bu süreçte bir hayli titizleniriz. Bu halimiz bazı kişiler tarafından sıkıcı bulunabilir. Hiç kimsenin bizim kadar sorumluluk sahibi olmadığını düşünebilir. Benim önerim bu süreçte her insana ve her olguya, illaki fayda ve zarar hesabı yapmadan, makul sınırlar içinde yanaşmanızdır. Özellikle eğitim hayatınız bu dönemin etkili konuları arasında yer alabilir. Seçimlerde bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem gibi alanlarda tercihlerde bulunmanız mümkündür. Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk göstereceğiniz aktiviteler içinde yer alabilir. Benim tavsiyem seçimlerde bulunurken, konusunda uzman kişilerden destek almanız ve fikirlerini sormanızdır.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda sizi destektir. Sular derinden akar sözüne uygun bir şekilde amacınıza uygun bir yöntemle ilerlemeyi bilirsiniz. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması pek mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Yolunuz üzerinde bir şeyler ters gidiyorsa, yılmadan üzerine giderek onu çözümlemeye çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde ileride problem çıkaracağını gayet iyi sezersiniz. Kaybetmemek için kazanmak gerektiğini, hedefe ulaşmak için strateji geliştirmeyi, adım atılmış bir işi mutlaka bitirmeyi kendinize prensip edinirsiniz. Bu dönemde araştırmalarda bulunmak, meselelerin iç derinliğine ulaşmak, derinden derine kimselere sezdirmeden ilerlemek için uygundur. Ortaya konacak plan, tasarı, iş, oluş tümüyle gizlice yürütülür. Pek kimseye söylenmez, hedefe kilitlenir ve oraya varıncaya kadar da pes edilmez. Bu dönemde dikkat edeceğiniz nokta, -İlla benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında takıntılı ve olumsuz tavırlardan uzak durmaktır. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

PARA KONULARI

8 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda etkili olacak Merkür Geri Hareketi, gölgeli günlerini hesaba kattığımızda 15 Ağustosa kadar tedbirli olmamızı gerektiriyor. Bu süreçte aklınıza dahi gelmeyen harcamalar söz konusu olabilir. Bunlar aslında bir şeylerin düzenlenmesi adınadır. Sözgelimi kredi kartınızın borcunu kapatmak için sıkıştırılırsınız. Verginizi ödemediyseniz yasal olarak uyarılırsınız. Eşinizin iş sorunu nedeniyle tutumlu olmak zorunda kalırsınız. Bir alacak davanız için uğraşırsınız. Bütün bunlar gördüğünüz gibi bir ayıklanma, yüzleşme halidir aslında. Ancak kişi olay gerçekleştiğinde fazlasıyla sıkılır. Sonrasında ise, iyi ki kurtulmuşum diye düşünebilir. Böyle durumları bir daha yaşamamak için tabii ki ders alınmalı, dikkatli olunmalıdır. Ödemelerinizi zamanında yapmalı, birilerine güvenerek yola çıkılmamalıdır.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28

Sevgili Oğlaklar 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı konularda gerçekçi davranmaya çalışmanız gayet önemli. Başta harcamalarınıza dikkat etmeniz ve bütçenizi aşabilecek giderlerden uzak durmanız, bugünlerde özellikle sistemli ve disiplinli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Fakat bu demek değil ki, ruhsal yönden kendinizi rahat ve güvenli hissetmenin yolu elinizdekilere sıkı sıkıya sarılmak. Tabii ki hayır. Paylaşımda bulunacak ve diğer insanlara elinizden gelen yardımı yapmaya çalışacaksınız fakat bu sizin gücünüzü aşacak şekilde olmamalı. Gerçekçi davranmanız sizi olabilecek her türlü riskten koruyacak bir kalkan gibi. Girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda veya gereksinim duyduğunuz alanlarda başka görüşlere açık olmanız gayet faydalı. Yatırımlar, iş yerinizle yapacağınız yeni sözleşmeler konusunda kendinize güveneceksiniz ama kendinizi fildişi kulesinde görmeye de çalışmamanız lazım. Yetenekleriniz konusunda hakikatlerin ışığında hareket ederek taleplerde bulunmaya çalışabilirsiniz fakat kendinizi yükseklerde görecek şekilde beklentiler içine girmemeniz önemli. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde, Dolunay etkisinin yaratabileceği kayıp ve üzüntülerden uzak durabilirsiniz.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz olarak seyrini sürdürecek olan Merkür, maddi konularda çıkarlarınızı koruma yönünde bu enerji size yardımcıdır. Yetenek veya popülerliğinizi maddi kazanımlar elde etmek anlamında kullanabilirsiniz. Size tavsiyem elinizden geldiğince ortaklarınız veya eşinizle olan her türlü paylaşımda, -Bizim değerlerimiz, bizim paramız, bizim isteklerimiz bakış açısıyla hareket etmenizdir. Çünkü Merkür bu dönemde kaynaklarınızı kullanma konusunda bencilliğe neden olabilir. Merkür Aslan burcu süreçlerinde insan ister istemez parasal konularda önde olmaktan, güçlü görünmekten, her şeyin tek sahibiymiş gibi davranmaktan hoşlanır. Oysaki tek başına ilerlemek bazen oldukça zordur. O nedenle paylaşmayı da bilmek lazımdır. Tabii ki güven duyuyorsak ve gerekli ise bunu yapalım.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Oğlaklar, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, siz Oğlaklar için, evlilik, ortaklık veya başka kaynaklar vasıtasıyla edindiğiniz gelirlerinizle alakalı her konuda dikkatli olmanızı, iyi seçimlerde bulunmanızı, risk almaktan ziyade, mevcut olan durumunuzda oluşabilecek terslikler halinde yine de ayakta duracak bir güvenceye sahip olmanız gerektiği konusunda sizi etkileyecektir. Bunun yanısıra son yıllarda oluşan engeller nedeniyle cinsel kimliğinizi tam anlamıyla yaşamaktan uzak durmanızın altında yatan sebeplerin sizin yanlış seçimleriniz olabileceğini görmenizi de sağlayacaktır. Miras yoluyla edinmeye çalıştığınız veya nafaka gelirleriniz üzerindeki hukuksal davalarınızı, eşinizin iflası veya ortaklık ilişkiniz sonuca oluşan borçlarınız, bankalarla olan tüm kredi konularını da kapsamaktadır. Bunları size belirtirken aslında yapmanız gerekenleri de söylemiş bulunuyorum. Bundan sonrası için, kendi hayatınızla ilgili her zaman olduğu gibi, sağlam kararlar almaya devam etmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkan her insana dikkat etmeli, hangi borcun altına giriyorsanız bunu ödeyebilecek gücünüz olup olmadığını net olarak saptamalı, ortaklık konularında haklarınızı sizin adınıza düzenleyecek uzman kişilerle bir araya gelerek harekete etmelisiniz.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-10-18-19-22-23-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-14-15-20-21

Aşkta En Şanslı Günler: 8-9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-29-30

Yeniay: 26-27-28

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 13-14-15

(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Ağustos ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER