Mynet 03.12.2012

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)

16 Aralık saat 06.38 olana dek Akrep burcunda ilerleyecek Venüsü önce genel anlamıyla inceleyeceğim. İkinci paragrafta ise, bu süreci derinlikli bir şekilde ele alacağım. Venüs-Akrep geçişlerinde kişi, genel olarak ilişkilerinde gayet arzulu ve bir o kadar sahiplenicidir. Ancak bu sahiplenmenin özünde ihtiras ve kazanma arzusu yatar. Her şey bir amaç üzerine inşa edilir ve bu amaca göre yol alınır. Her ne pahasına olursa olsun güçlü olmak, yeniden doğmak ve mükemmel olana kavuşmak için hırsla yol alınır ve başarılır. Tabiî ki bazı insanlar bunun ayarını bilemeyebilirler ve oldukça zorlu deneyimlerden geçebilirler. Ancak bir Oğlak bunun ayarını yapabilecek kadar kendine sahip bir burçtur. İlişkilerde, kariyer hayatında, aşkta hedefinin farkında olanlar kazançlı çıkacaklardır.

Şimdi bu süreci derinlikli bir şekilde ele alarak size izah edeyim. Öncelikle siz, mesleki konularda yeni bir ortama dahil olmayı, kendinize güvenerek doğru kişilerle bağlantılar kurmayı bilmelisiniz. Bu kişilere karşı en büyük kozunuz, farklı çalışma tarzınızdır. Onlar bunun bilincinde size yönelirler. Siz de işinize ne kadar önem verdiğinizi ifade edebilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili perde arkası kulis faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Bir grubun kurucusu veya gizli yöneticisi olabilirsiniz. İnsanlara belli bir konuda önemli bilgiler sunabilirsiniz. Sizi mali ve iş anlamında destekleyici kişilerle ilişki kurabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Venüs, cinsel hayatın oldukça tutkulu hale gelmesini sağlar. Siz bu seyir sayesinde güçlü adımlar atabilme yolundasınız diyebiliriz. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

26 Aralık tarihine kadar burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri, Mars geçişiyle cilalanır. Burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars hakikaten gayet olumludur. Evet belki Merkür geri hareketleri sizi bazı alanlarda durduracak. Ama emin olun ki, sizi pek zorlamaz. Zaten ne yaptığını bilen insanlarsınız. Hedef saptamasında bulunursunuz. Rutin işlerinizi, görevlerinizi gayet başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem vererek, yolunuzda ilerlersiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir. Bay Oğlaklar bu dönemde yuvalarının ve eşlerinin, bayan oğlaklar ise dar günlerin özverili kadınları olarak zaten aşk gibi geçici tutkudan ziyade daima uzun süreli ilişkiyi tercih etmişlerdir. İşte bu dönemde siz Oğlaklar, ilişkinizde her ne kadar gücü elinde bulunduran kişi gibi dursanız da, aslında amacınız geleceğinizi garanti altına almak ve yuvanızdaki dirlik, düzeni sağlamaktır. Bu bakış açısıyla hareket eden Oğlaklar dönemi gayet olumlu yönde değerlendireceklerdir. Bir de unutmadan şunu ekleyeyim. Satürn Akrep burcunda olduğu için yöneticisi Marsın Oğlaktaki ilerleyişi ile derinlikli bir şekilde hayatınızı gözden geçirerek amacınızı kilitlenerek yolunuzda ilerlersiniz. Hiç merak etmeyiniz. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süresince siz hem özel hem de iş hayatınız, eviniz, çevrenizle olan ilişkiniz, eğitim hayatınız, iş girişimleriniz konusunda her zaman olduğu gibi dikkatlice gözlemlerde bulununuz. Bu süreç sizin bir çok mesele üzerinde kendinizi gözden geçirme, ayıklanmalarda bulunma, pürüzlerden arınmak için gerçekçi olma zamanınız. Evet bazen değiştiremediğimiz veya değiştirmemizin kolay olmadığı kadersel veya bizim seçimlerimiz sonucu yaşanan durumlar vardır. Bunlara müdahalede bulunmamız güç olur. Onun içindir ki, ben Aralık ayı boyunca biraz temkinli düşünüyorum. Hiçbir şeyin abartılmaması, akıllıca değerlendirilmesi taraftarıyım. Özellikle birileriyle kurulan bağlantılarda, bu ister özel, ister kardeşleriniz ister çevrenizdeki kişilerle olsun, kimse ile zıtlaşmayın. Karşı karşıya gelmemek için durumları bilinçli bir şekilde gözden geçirin. Birileri üzerinize gelebilir, sizi sinirlendirebilir veya siz kendi içinizde meseleleri ele alırken abartabilirsiniz. Bundan kaçının. Sakin yerleri, pozitif insanları, ruhunuzu dinlendiren aktiviteleri tercih edin. Çok laf sözden kaçının. Birileri arkanızdan konuşabilir veya sizinle ilgili bilgileri başkalarına söyleyebilir. Sırlarınızı çok güvenmedikçe paylaşmayın. İşlerinizi düzgün ve sistemli yapın. İş hayatınızla ilgili karşınıza fırsatlar çıkabilir ve bu fırsatlar ideallerinize uygun olabilir. Ancak yine de üzerinde düşünün. Kendinizi geliştirmeyi, gereksiz yere zaman harcamamayı, ev içinde gergin hareket etmemeyi, uygulamak istediğiniz yenilikler üzerinde iyice düşünmeyi ihmal etmeyin. Göreceksiniz ki, siz kendi içinizde bütünlüğü tam olarak sağladığınızda kazanırsınız. Başkalarına kafayı taktığınızda çok zorlanırsınız. Siz işinize odaklanın. Kendinizi geliştirmeye odaklanın. Sağlığınıza, uykunuza, beslenmenize önem verin. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

İŞ VE KARİYER

21 Aralık saat 13.12 olana dek Yay burcunda ilerleyecek Güneş etkisini önce genel anlamıyla ele alacağım. Yay burcu zamanları Oğlaklar için yoğun bir çalışma döneminin işaretçisidir Hatta sürekli kendinizi ve dünyayı yargılayarak kendinizi gözden geçirme süreci de diyebiliriz. Akışa ayak uydurmakta zorlanılan bu süreçte kişi hangi durumda olursa olsun, çok fazla sosyal değildir. Kendince dünyasında aktiftir, çalışır, çabalar. Ama bu dışarıdan pek görülmez. Ancak bu sene Mars-Oğlak burcunda olduğu için, ben Güneş-Yay burcu sürecinin iş anlamında oldukça işinize yarayacağını düşünüyorum. Sözgelimi yıl sonu hazırlıkları yapan, bir projeyi bitirmek zorunda olan, kendini bilinçli şekilde gözden geçirebilenler için bu süreç aslında olumludur. Peki zorlandığımız yönleri ne olabilir? Yeni bir şeyler yapmak veya uygulamak kolay olmayabilir. İş-ilişki ve maddi konulardaki sıkıntılar sürekli kafamızın içini kurcalayabilir. Kararlar alınır ama aynı anda vazgeçilebilir.

Şimdi gelelim bu yıl ki geçişi bir de derinlikli incelemeye. Öncelikle 3 Aralık tarihine kadar işlerimizde belli bir yavaşlamayı makul sayacağız. Belki geri planda çalışacağız, çabalayacağız ama sanki hiçbir şey yapmıyormuş gibi kendimizi hissedeceğiz. Birilerinin bizi anlaması pek kolay olmayacak. Belki biz de kendimizi anlatmaktan hoşlanmayacağız. Bazı teklifler karşımıza çıkabilecek ancak bunların netleşmesi için beklemek durumunda olacağız. 3-11 Aralık tarihleri arasında en azından azimli olacağız. Yazarlık, danışmanlık, eleştirmenlik, araştırmacılık yönündeki işlerde başarımız artacak. Hiç kimsenin üzerimize gelmesine izin vermeyeceğiz ve biz kendimiz için gerekli olan ne ise onu tespit edebileceğiz. 11-21 Aralık tarihleri arasında Ekim sonu itibariyle çıkmaza girmiş, başlanılmış ancak bir türlü bitirilmemiş işleri tamamlayacağız ve Güneşin ışıklarını burcumuz üzerinde hissedeceğimiz Oğlak burcuna gayet bilinçli bir şekilde adım atacağız. Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.

1 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür etkilerini, Aralık ayı içindeki görünümlerine göre ele alacağım. Çünkü bu yıl ki geçişin güçlendiricisi Jüpiter, özellikle son aylarda hepimizi, bilgilenme, değişimler, yenilikler ve bir çok alanda zorluyor. Zorlanmanın nedeni dağılmamız. Hangi konu üzerinde düşünsek veya hale yola koymaya çalışsak, bir başka mesele aklımızı kurcalıyor. Fiziksel bedenimiz yorgun, zihnimiz de doğal olarak yorgun. İnsanlarla olan ilişkimiz, iş hayatımızla ilgili yoğunluk bazen basıp gitmek istememize bile neden olabiliyor. İdeallerimizi gözden geçirmemiz mutlaka şart. Ev alanı içindeki ilişkilerimiz de bir o kadar önemli. Eğer bir yenilik istiyorsak, bunun alt yapısının sağlam olmasında yarar var. Bizi baskı alarak, aceleci kararlar vermemize neden olabilecek durumları iyi analiz etmemiz lazım. Evimizi değiştirmek, başka bir yere taşınmak, aile birliğinin zaman zaman sekteye uğraması, çalışma ve sağlıkla ilgili mevzuların tümü mercek altına alınmalı. Bilinçli düşünülmeli. Bir eylemde bulunacaksak bu eylemin yararlı olup olmadığını anlamak gerekiyor. Anlık refleks kararlardan kaçınalım. Duygusal ve fiziksel anlamda kendimize özen gösterelim. İş hayatımızla alakalı bilgi, eğitim, araştırma, gelişim ve düzenlemeleri derinlikli bir şekilde ele alalım. Her zaman, her türlü duruma uygun bir planımız yedekte olsun. Karşımıza fırsatlar çıktığında, olanaklarla karşılaştığımızda durup, üzerinde düşünelim. Yeniliklere açık olalım, doğru bilgiyi önemseyelim. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, astrolojik manası gereği, siz Oğlakların, yeni bir yaşa merhaba demeleri ve hayat yolunda yeni bir sayfa açmaları olarak tanımlanabilir. Oğlak burcu zodyakta onuncu burç olarak yer alır fakat takvimsel olarak baktığımızda yılın ilk burcudur. Başta sizler olmak üzere, tüm burçlar için yeni kararların alınmasında heveslilik yaratıcı Ocak ayı sorumluluklarımız çerçevesinde hayata bakış açımızdır. Yaşam Oğlaklar için ruhsal manada bilgelik kazandırıcı, fiziksel manada ise gençleştirici bir olgudur. Belki de meşakkatli hayat yolculuğunun ödülü bu olmalı. Bu bir aylık süre, form kazandırıcıdır. Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez. Çünkü Satürn yönetimindeki Oğlaklar bu yıl artık daha güçlü bir şekilde yaşama katılmaktalar. Akrepte ilerleyen Satürn sizleri toplumsal ilişkilerde bütünleşmeye, kendiniz adına idealler belirlemeye ve büyük dönüşümünüz fırsatlar sunmaya başladı bile. Bu yol uzun ama iki yıl sonra geriye dönüp baktığınızda hakikaten temeli sağlam olan bir yapının yavaşça fakat güçlü bir şekilde inşa edildiğini göreceğiz. Sizler Güneş-Oğlak burcu geçişinde kendinize, yaşamınıza, önem verdiğiniz her şeye, mantıklı bir şekilde bakabilme gücü kazanacaksınız. Mükemmeliği, disiplini, pratik olmayı, sabırlı ve planlı ilerlemeyi seven Oğlaklar, kendi hayatlarını yönlendirmeyi bildikleri gibi, başkalarına da örnek olacaklar. Zirveye kendinden emin adımlarla ulaşırken, sadece iş hayatına değil, kendinize de özen göstererek, özel molalar vermeyi unutmayınız. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.

PARA KONULARI

11 Aralık(saat 03.40) tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, geri hareket döneminde ele aldığınız, üzerinde çalıştığınız, değerlendirmek istediğiniz işlerin yürürlüğe konması veya henüz hazır değilse tamamlanma süreci olarak değerlendirebilir. Geri hareket dönemindeki fırsatların değerlendirilmesi yönünde de yararlıdır. Eğer gerekiyorsa başkalarından yardım veya destek olmaları istemekten çekinmeyiniz. Merkür, siz Oğlakların haritanızdaki iş hayatı, sağlık ve gelişim evinizin yöneticisidir ve burcunuzla uyumlu bir görünümdür. Bu sayede sıkı çalışmak, bir meseleye odaklanmak, bir işi derinlikli bir şekilde düşünmek, toplum önüne sunmadan önce eksikleri tamamlamak, derinlikli gözlem yapabilmek için uygundur. Tek başınıza altından kalkabilmeniz zor olabilir veya çalıştığınız proje, birileriyle ortak çalışmanızı gerektirebilir. Bu sizin gibi liderlik gücü yüksek biri için sıkıcı gelse de, buna olumlu bakınız. En azından iş anlamlında çok fazla zorlanmazsınız. İşinizden memnun değilseniz, işten ayrılmadan önce mutlaka iyi düşününüz. bir fırsat karşınıza çıkarsa, geniş vadeli olmasına dikkat ediniz. İlişkinizle alakalı konularda veya iş ortaklıklarında bu dönem güven olgusu yine önemli. Merkürün bu seyri devam ederken, Mars burcunuzda ilerlediği için, gayet faydalıdır. İş anlamında gücünüz bir hayli yüksek olacak. Sadece kuruntu yapmayın, saplantılı düşünmeyin yeter. Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 6-10-11-14-15-18-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-20-21-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17

Yeniay: 13-14-15

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-3-27-28-29-30

(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER