Mynet 03.09.2012

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

6 Eylül tarihine kadar etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, 3 Eylül tarihindeki zorlayıcı görünümüyle, Eylül ayının ilk haftasında bizi yoruyor. Zaten duyarlı ve duygusal bir dönemin işaretçisi olan bu geçiş geçtiğimiz Ağustos ayından beri bir çok çifti yoruyor. Özellikle eşleşim haritasında olumsuz işaretler olan çiftler için durum daha bir dikkat gerektiriyordu. Hala bu yansıma devam ediyor. İlişkide güven olgusu çok kıymetli. Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza kadar her şeyin hassas bir şekilde incelendiği, mümkünse yerli yerine oturtulduğu zamandır. Mutlu çiftler bu süreçte, aralarındaki farklılıklara saygı göstermeyi bilirler. Çünkü anlaşmaya gönüllüdürler. Evli olanlar, yuvalarındaki huzuru anlamlı kılmak için çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Yeter ki, istesinler. Bilirsiniz, sevgi her güçlüğü yenebilmemizde kuvvetimizdir. Olur da, sorunlar çoktandır çözülmüyor ve her iki taraf da artık son noktaya gelmiş durumda ise, bu geçişte hassasiyet oluşturan noktaları mutlaka ele alınız ve şu soruyu cevaplayınız. Sizin anlaşmaya gönlünüz var mı yok mu? İşte budur önemli olan. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür. Çünkü partnerinizin gözündeki kıymetiniz anlaşılır ve siz güvenilir bir limansınızdır. Peki bu durum kalıcı mıdır? Eğer ilişkinizde temel sağlam ise, sorunlar kendiliğinden çözülebilir. Eşleşim haritasında kader birliği varsa ilişki yine devam eder. Zaten bu dönemde ayrılık konusunda eşinizin çekimser kalması hatta böyle bir sözün geçmesi dahi onu üzmeye yeter. Bir de evli ve çocuklu iseniz, eşiniz ne pahasına olursa olsun bu ilişkiyi sürdürmek isteyebilir.

İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, karşınıza çıkacak kişi, kendi bildiği şekilde hareket etmekten hoşlanan biridir. İçine kapanık gibi görülebilir. Sırlarıyla, sessizliğiyle ilginç bir profil çizer. Fakat sahiplenme olgusu, duyarlılığı ve aile kavramı onun için son derece önemlidir. İlişkide sahiplenici koruyucu ve kollayıcıdır. Yardımseverlik hisleri yüksek olan bu kişi sevdiği herşeyi el üstünde tutmaktan hoşlanan bir yapıdadır. İlişkide duyguları oldukça derindir. Aynı duyarlılığı sizden de bekler. Size güven verir ve en azından aradığınız ciddiyet, sadakat ve özveriyi bu kişide yaşamanız mümkündür. Bu seyir dönemince sevgi-saygı-güven üçlüsüne önem vermek, temelinizin güçlenmesini sağlar. Birbirinizin kusurlarını veya farklı yönlerini ne olursa olsun yargılamadan kabul etmek, birlik ve beraberliğiniz bozmadan sorunlarınıza çare bulmak son derece doğru bir yaklaşımdır.

3 Eylül tarihinde, Venüs-Satürn ile mücadeleci bir görünüm yapacak. Gün boyu etkisini hissedeceğimiz bu oluşum, iş hayatında, toplumsal aktivitelerinde eşit hak ve sorumluluklar çerçevesinde yaşamını sürdürmek isteyen bireyin güvence arayışını simgelemektedir. Tabii ki hepimiz ekmeğimizi kazanmak, hak ettiğimiz gibi insanca yaşamak istiyoruz. Kurulan ilişkiler, ister özel hayatımızda isterse dış dünyada olsun, ruh sağlığımız üzerinde çok önemli izler bırakabiliyor. Kendimizi garip bir döngünün içinde hissediyorsak ve bir türlü arzu ettiğimiz güvenceye kavuşmuyorsak umudumuzu yitirebilir, hayata küsebiliriz. İşte bu görünüm, bugün yaşanılan sorunları ortaya çıkartarak bizi kıskaç altına alıyor. Bir yandan kendimizi ispat etmek için toplumda mücadele veriyoruz diğer yandan özel hayatımızda ilişkimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bazen sorunların üstesinden geliyoruz, kimi zaman üstünü kapatıp yokmuş gibi farzederek yaşamımızı sürdürüyoruz. Satürn giderayak bize ihtarda bulunuyor. Yanlışlar varsa bunları ele almalı, haksızlıklara karşı dikkatli olmasın diyor. Bazılarınız için bu enerji daha özel durumları simgeleyebilir. Artık bir yeni sayfa açarak kendi yaşamını kurmak isteyen birey, evliliği düşünüyor olabilir. Ancak şartları gereği güvende olmadığı için bunu yapamamanın sıkıntısını duyabilir. Burada önemli olan, ilişkinize, toplum içindeki yerinize, hayatınıza bugün gerçekçi bir şekilde bakmanız ve kişisel yönden size doyum sağlayan seçimlerde bulunmanızdır. Eğer bir yanlış varsa, bilin ki kendini sürekli hatırlatabilir.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda seyrine başlayacak aşk evinizin yöneticisi Venüs, her anlamda güçlü bir partnere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Sözgelimi cinsel yaşamlarında bu tarih aralığında eş veya sevgilinin tutkulu davranması, sevgisini ifade etmesi, sıcaklığıyla sizi sarıp sarmalaması bir hayli hoşunuza gider. Kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlar. İlişkide ılımlı davranılmasını, cömert paylaşımlarda bulunulması, jestler yapılmasından zevk alırsınız. Övülmek istersiniz. Sevilmek, göklere çıkarılmaktan haz duyarsınız. Ten uyumu, aşkın güçlü titreşimleri erotizmin doruklarına çıkmanızı sağlar. En mesafeli Oğlaklar bile bu dönemde, aşkın derinliklerinde sıcacık paylaşımlarla coşmak isterler. İlişkisinde sorunlar olanlar özellikle ay sonuna doğru yoğunlaşan cinsel arzuların yükselişiyle birbirlerine yönelirler. İlişkisi olmayanlar için bu dönem, arzu ve istekliliğin artması sebebiyle karşı cinse yönelmenizi ve çekici bulunmanızı sağlayabilir. Venüs-Aslan burcu seyri, işinizle alakalı konularda çıkarlarınızı korumanız yönünde itekleyicidir. Başkaları yoluyla, eş-ortak-iş yerinden kazanılacak gelirlerin, bir işin sonuçlanması, bir başvurunun halledilmesi anlamında elimize geçecek paranın işaretçisi olabilir. Ancak bazı Oğlaklar, yeterli oranda olmayan gelirleri konusunda aşağıda izah ettiğim tarihlerde yeni bir hamlede bulunmak isteyebilirler.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül Venüs-Uranüs olumlu görünümü, maddi konularda kendini güçlendirmekten yana olan bireyin, özellikle mesleki konularda yenilikte bulunma arzusunun işaretidir. Seçimlerde bulunurken para olgusunu ön plana alışınız da bu yüzdendir. Değişik yöntemler aklınıza gelebilir ve işlerinizin bir an önce başarıyla sonuçlanmasını arzulayabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi, isteklerinizi ve kendi yaşam felsefenizi mükemmelleştirmek adına hareket edeceğinizin göstergesi olabilir. Çevrenizdeki dünyanın sınırları dışına çıkabilmeniz halinde sizin gerek çalışkanlığınız ve gerekse iş alanındaki ustalığınızı gösterebilmenizi destekleyici bu enerjiden yararlanarak atılımlarda bulunabilirsiniz. Başak burcu enerjisi altında, eksiklerinizi tamamlamanız, net olarak algılamanız mümkün olacağından kim olduğunuzu başkalarına ifade edebilmeniz de kolaylaşabilir. Günlük rutinizde detaylı işlerin yoğunluğu gündemde olacağından, görevlerinizi yerine getirirken otomatik olarak her bir noktanın üzerinde durmanız mümkündür. Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacağından çevrenizdeki insanların veya girdiğiniz ortamların ne denli kusursuz olduğunu gözlemlemeye çalışmanız doğaldır.

Tabii ki bunu abartmadan yapabilirseniz ve birlikte olduğunuz kişilere eleştirmeden yanaşabilirseniz gayet sağlıklıdır. Bu süreçte bir hayli titizleniriz. Bu halimiz bazı kişiler tarafından sıkıcı bulunabilir. Hiç kimsenin bizim kadar sorumluluk sahibi olmadığını düşünebilir. Benim önerim bu süreçte her insana ve her olguya, illaki fayda ve zarar hesabı yapmadan, makul sınırlar içinde yanaşmanızdır. Özellikle eğitim hayatınız bu dönemin etkili konuları arasında yer alabilir. Seçimlerde bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem gibi alanlarda tercihlerde bulunmanız mümkündür. Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk göstereceğiniz aktiviteler içinde yer alabilir. Benim tavsiyem seçimlerde bulunurken, konusunda uzman kişilerden destek almanız ve fikirlerini sormanızdır.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde iş veya eğitim yaşamınız, sağlığınızla alakalı konular üzerinde belli bir düzen ve sistem çerçevesinde hareket etmeniz gerekir. Bu sizin için yorucu ve bazen sıkıcı olsa da, dağılmamak için bu şarttır. 10 Eylül tarihi gayet olumlu. Yeni bir döneme adım atmaktasınız. Eksiklerinizi toparlamış, ne yapacağınıza karar vermiş bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 21 Eylül tarihinde hedefinize uygun ve kendinizden emin, kararlı bir şekilde amacınıza odaklanırsınız.

7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Mars, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda sizi destektir. Sular derinden akar sözüne uygun bir şekilde amacınıza uygun bir yöntemle ilerlemeyi bilirsiniz. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması pek mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Yolunuz üzerinde bir şeyler ters gidiyorsa, yılmadan üzerine giderek onu çözümlemeye çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde ileride problem çıkaracağını gayet iyi sezersiniz.

Kaybetmemek için kazanmak gerektiğini, hedefe ulaşmak için strateji geliştirmeyi, adım atılmış bir işi mutlaka bitirmeyi kendinize prensip edinirsiniz. Bu dönemde araştırmalarda bulunmak, meselelerin iç derinliğine ulaşmak, derinden derine kimselere sezdirmeden ilerlemek için uygundur. Ortaya konacak plan, tasarı, iş, oluş tümüyle gizlice yürütülür. Pek kimseye söylenmez, hedefe kilitlenir ve oraya varıncaya kadar da pes edilmez. Bu dönemde dikkat edeceğiniz nokta, -İlla benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında takıntılı ve olumsuz tavırlardan uzak durmaktır.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihini sizler açısından olumlu buluyorum. Hedefinize odaklanmış bir şekilde çalışabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama çabanız gayet kuvvetlidir. Eğitimden iş hayatınıza kadar her alanda titiz ve azimli davranırsınız. Hakimiyetiniz herkes tarafından kabul edilir. Görüşlerinizi akıllı bir şekilde ifade edersiniz. Yeni olanaklar, teklifler, olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 27 Eylül tarihinde mali, ilişki, iş, toplumsal ilişkilerinizde hırsınız bir hayli yükselir. Ne olursa olsun kazanan kişi olmak ve tercih edilen kişi olmak istersiniz.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, yeni başlayacak eğitim-öğretim veya iş konularında yoğun bir dönemin işaretçisidir. Bu dönem bilgilenme, tecrübelenme, ustalaşma anlamında gayet becerikli, pratik ve akıllı düşünmenin işaretçisidir. Bir kısmınız için yeni bir yerde göreve başlamak anlamına gelen bu süreç, sizden beklenilenleri yerine getirme yönünde bazen zorlayıcı olabilir. Ancak sorumluluklarının farkında olan Oğlaklar bu durumun üstesinden gelebilirler. Bu süreçte zihinsel anlamda kavrayışınız bir hayli yükselir. Ancak çok çalışmak, sürekli yoğunlukla baş etmek için sinirlerinizin sağlam olması gerekir. Dış dünyada olan bitenleri izlemek, araştırmak, bilgi sahibi olup bunu işinizde veya eğitim hayatınızda kullanmak dönemin en olumlu yansımasıdır. İşiniz gereği genç insanlara eğitmenlik yapabilirsiniz veya siz işinizle alakalı bir seminer veya kurs döneminde geçebilirsiniz. Yabancı ülkelerdeki iş olanaklarını araştırabilir, başkalarının bu konudaki fikirlerini gözden geçirebilirsiniz. Yenilikleri arzulasanız da, bunları uygulamak yönünde zamanın yetersizliği yüzünden beklemede kalabilirsiniz. İş haklarınızı ve sözleşmelerinizi kanunlar dahilinde gözden geçirebilirsiniz. Sağlığınız ve uzakta bulunan yakınlarınızla irtibata geçebilirsiniz.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 4 Eylül tarihinde çevrenizdeki insanlardan destek görebilirsiniz ve siz de arkadaşlarınızı gayet olumlu yönde teşvik edebilirsiniz. Hedefinize uygun şekilde gelişmeler, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 9 Eylül tarihinde işlerinizi yaparken dikkatli olunuz, dağılmayınız. 10 Eylül tarihindeki Merkür-Güneş kavuşumu kendinizden emin bir şekilde iletişimde bulunmanızı sağlar. İş-eğitim-yolculuk-özel yaşamınızla ilgili konularda doğru tespitlerde bulunabilirsiniz.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda Merkür, kariyer hayatınızla ilgili konularda düşünmeye sevkedicidir. Bazı Oğlaklar için karar verme süreci anlamı taşıyan bu dönemde, mantıklı ve tarafsız bir şekilde durumunuzu ele alınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz tüm değerleri, ideallerinizi ve toplum içindeki yerinizi mutlaka düşününüz. Sizin için en önemli olgu nedir?Nasıl bir işte mutlu ve verimli çalışırsınız, üstlerinizle aranızdaki sorunlar nasıl giderilmelidir gibi sorulara mantıklı bir şekilde cevap bularak harekete geçiniz Merkür-Terazi burcu etkinliği altında, tabii ki otorite konumundaki kişilerle iyi geçinmek ve ilişkilerinizde ılımlı hareket etmek gerekir. Ancak bu kendinizden taviz vermeniz, şüpheye düşmeniz, güven duygunuzu kaybetmeniz anlamına gelmez. Ilımlı davranalım, ölçülü olalım ama hakkımızı da kimseye yedirmeyelim.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlığı, mesleki ve toplumsal yaşamınız, otoritelerle olan ilişkiniz, bugüne dek kendinizi geliştirme anlamındaki tüm çalışmalarınızda siz son iki buçuk yıldır sürekli olarak ortayı bulmak, insanlarla iyi geçinmek, ılımlı ve nazik davranmak durumundasınız. Sürekli yoğunluk, çalışma hayatının stresi, insanlarla olan ilişkilerde saygınlığı korumak tabii ki kolay değil. İşte bugünkü karşıtlık değişime açık olan bireyin, artık kimseyi idare etmek istemediğinin göstergesidir. Yüreğinizdeki ses, -Yeter artık diyerek sizi uyarmakta ve sesini çıkar diyerek ikazda bulunmaktadır.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, mesleki konularda birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkmakta. Şimdi siz, otorite konumundaki insanlarla olan birebir ilişkilerinizi gözden geçirecek ve kafanızın içindeki düşüncelerinizi iş alanında ortaya koyabilirsiniz. Amaçlarınıza giden bu yolda dikkat etmeniz gereken konu, problemlerinizi es geçmemek, sorunlarınızı dile getirerek çözüm bulmaya çalışmak olmalıdır. Yalnız bunu yaparken çatışmalar, sürtüşmeler konusunda kesinlikle dikkatli olmalı, barış ve uyum duygusu ile dolu tavırlar göstermeye özen göstermelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ilişkiler ağı bu süreçte oldukça önemlidir. Patronlarınız veya birebir ilişki kurduğunuz kişilerin istekleriyle sizin beklentileriniz arasında oluşabilecek sorunlarda yapılması gereken, kimliğinizden ödün vermeden bilgi ve deneyimlerinizi elinizdeki sağlam verilerle sunmaktır. Yüzeysel ve temel oluşturulmamış, öylesine bir ifade tarzıyla özensiz bir şekilde sunulan her teklif veya yapılacak her görüşme aleyhinize sonuçlanabilir. Ego saplantıları nedeniyle, kendiniz ve idealleriniz arasında karmaşa oluşmaması için, ayaklarınızı her zamanki gibi sağlam bir şekilde yere basmaya özen gösteriniz.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihinde Güneş-Pluto arasında oluşan mücadeleci görünüm, öğrendiklerimizi, bildiklerimizi, tecrübelerimizi mesleki anlamda ortaya koymamız, sorumluluklarımıza sahip çıkmamız anlamında bizi destekliyor. Kimilerimiz senelerce çalıştı çabaladı, akademik kariyer yaptı. Şimdi o kariyeri bir ortaklık veya bir şirkette iyi bir konumda üst yönetiminde ifade edebilirsiniz. Bazılarımız yıllarca anayurdundan uzakta çalıştı, ter döktü. Şimdi yurduna dönerek, bir iş kurabilir. Bir kısmımız emekli olmayı düşünüyor. Kimimiz evlenerek yuvadan uçabilir, kendine yeni bir dünya kurabilir. Bunun gibi bir çok örnek sıralanabilir. Eh artık yöneticimiz Akrep burcunda ilerleyerek bize kökten bir yenilenme için iki buçuk yıllık bir dönem sunuyor. O zaman gelin bu görünümü, olumlu yönde düşünerek güçlenmemiz anlamında ele alalım. Değişiyoruz, dönüşüyoruz, kimliğimizle, kararlarımızla güç sahibi olmaya çalışıyoruz. Kendimizi yenilemenin bize ayrı bir olgunluk kattığının farkında olmamız lazım. Bugünkü zorlayıcı görünüm sizi sakın ola ki pes ettirmesin. Umudunuzu muhafaza etmemeniz için bir sebep yok. Ruhumuzun gizli yanlarını bulmamız içten bile değil. Belki de zamanında değerlendiremediğimiz birçok yeteneğimizi farkedebiliriz. Kazandığımız paramızla ileri dönük yatırımlarda bulunabiliriz. Bilinçdışına itilen birçok özelliğimizin yüzeye çıkışını izleyebiliriz. Bize bu yavaş ancak olumlu yolda iki olgu rehberlik etmekte. Birincisi sabır ikincisi güven üçüncüsü kendimize inanmak. Ne olursa olsun daha iyiye doğru, derin ve kapsamlı bir dönüşümden korkmayınız.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Oğlaklar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Oğlaklar bu süreçte, sosyal ilişkileriniz kanalıyla değişim, dönüşüm, yenilenme anlamında gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Ortaklıklar kurarak işbirliğinde bulunabilirsiniz. Şifa alanlarına ilgi duyabilirsiniz. Güçlü ve yoğun duygularınızla başkalarına destek olabilirsiniz. Kendinizi yönlendirme kuvvetiniz artar. Özel yaratıcı yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, sergileyebileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Siyasi, askeri, metafizik, araştırma, esrarengiz konular üzerinde çalışabilirsiniz. Bir hayli dayanıklı, korkusuz ve kararlı bir şeklide hedefinizin üzerine gidebilirsiniz. Eskimiş, artık işlevini kaybetmiş her şeyden uzak durmak istersiniz. Sağlam ve emin adımlarla ilerlemeyi, risk almayı öğreneceğiniz bu süreçte, toplumsal alanda insanlara yardımcı olmayı ihmal etmeyiniz. Böylece itibarınız yükselebilir.İnsanlarla derinlemesine bağlar kurmaya çalışınız. Ve bunu yaparken illaki karşılığını almalıyım diye düşünmeyiniz. Çünkü bunun karşılığı size farklı yollarla olumlu manada geri dönecektir. Tevuzu sahibi olmayı unutmayınız. Gücünüzün farkında olunuz ancak bu gücü baskı kurmak, insanları yönetmek için kullanmayınız.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-15-19-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-10-11-17-30

Aşkta En Şanslı Günler: 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26

Yeniay: 22-23-24-25

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 9-10-11-12

(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER