Habertürk 01.08.2011

Oğlak burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay oğlaklara, para konusunda kimseye güvenmemelerini, temkini elden bırakmamalarını öneriyor.

OĞLAK

Oğlak burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Oğlak Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde Başak burcunda geri hareketine başlayacak Merkür, iş hayatından eğitime, sağlıktan bilgilenmeye kadar her konuda iletişim olarak dikkatli olma zamanınızdır. 5 gün süren Başak burcu geri hareketinin ardından 8 Ağustos tarihinde Aslan burcuna gerileyecek Merkür, başkalarıyla ilgili maddi alışverişleriniz, çocuklarınızın masrafları, aşk hayatınızla ilgili meseleler, faturalar, vergi ödemeleri, bankalarla alakalı tüm konularda hesabınızı iyi yapmanız paranıza sahip çıkmanız anlamında önemlidir. Dikkatli ve temkinli olmanın faydası büyüktür. Tedbiri elden bırakmamakta, kimseye güvenmemekte yarar var. 22-23 Ağustos tarihlerinde Merkür geri hareketi devam ederken başlayan Güneş ve Venüs Başak burcu seyirlerinde doğal olarak kendinizi ifade etme ve ilişki konularında dikkatli olmakta fayda vardır. Yoğunluk sizi yorgun düşürebilir, ilişkilerde fazla seçici olmak veyahut maddi konularda aradığınız desteği bulmakta, işinizin getirisi olan maddi konularda arzu ettiklerinize ulaşma konusunda sakin ve tedbirli olmak son derece yararlıdır. 27 Ağustos tarihinde Merkür Aslan burcunda düz olarak seyrine başladığında para konuları yavaş yavaş yoluna girmeye başlar.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında, bireylik duygumuz, farkındalık derecemiz, bilinçli kararlarımızda etkili olan, kendimizi ifade gücümüzün astrolojik yönden temsilcisi olan Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcundaki seyrine başlayacak. Bu enerji, siz Oğlakların gözünüzü diktiğiniz zirveye ulaşmanız yolunda, zaman kazandıran, destekleyici ve hızlanmanızı sağlayan ateşli bir güçtür.

Dönüşümde bulunmanızda duygusal ve ruhsal yönden güvenliğinizi oluşturmanızda da etkili olabilecek bu enerji kendinizle alakalı yanlış giden, çoktandır işlevini yitirmiş, hatta size rahatsızlık veren her ne varsa yaşamınızdan çıkarıp yenileşmeniz anlamını da taşımaktadır. Bu ister kişi, ister bir duygu isterse herhangi bir olgu olsun, burada önemli olan Güneşin ısı ve ışığından yararlanarak kendiniz adına yeniden doğmayı kabul etmenizdir. Yani yenileşmek için eskinin geride bırakılması gerekmektedir. Sizlerin bu süreçte kendinize duyduğunuz güven öylesine yoğunlaşır ki, bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirmenin yolu saplantılardan, kuruntulardan, bağımlılıklarda uzak durarak Güneşin size göstermeye çalıştığı güçlü ışığa doğru yol almaktır. İçgüdüsel anlamda artık yeniden varolma isteğiniz güçleneceği için, size düşen kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek ve ne olursa olsun değişime hazır olmaktır. Eğer gelişiminiz için bazı şeylerin geride bırakılması gerekiyorsa, Güneşin Aslan burcu seyri sizin açınızdan en doğru zamandır. Her ne kadar Merkür geri hareketini sürdürüyor olsa da, Güneş özümüz, güven duygumuzdur. Bunu ayakta tutmaya çalışmak son derece önemlidir.

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Mars-Yengeç burcu geçişi, eski konuların tekrar gözden geçirilmesi, birbirinizden farklı yapıda olmanın zorlukları ve güzellikleri üzerinde düşünülmesi anlamında etkileyicidir. Partneriniz bu süreçte ailevi, parasal veya kişisel meseleleri üzeride hassas bir dönemden geçiyor olabilir. Bu nedenle açık olmak yerine dolambaçlı yolları tercih edebilir. Siz kendisini düzeltmesini söylerken, o sadece dinleyebilir hatta bazen içinden, bu sıkıntılar ne zaman sona erecek ve ne zaman susacak diye geçirebilir. Aslında böyle bir enerji altında, partnerinizin size karşı kendisi savunmaktan ziyade öfkesini açıkça gösterememesinin getirdiği baskı altında olması da doğaldır. İlişkisi düzgün seyirde giden Oğlaklar bu dönemi, eşlerinin doğal yapılarının farkında olarak el ele ve işbirliği şeklinde geçirmeyi bilirler. Genelde birbirlerinin hobilerine, yalnızlığına, düşüncelerine saygı gösterebilir herhangi bir sorun karşısında eşlerinin ne tutum göstereceğini bildiklerinde fazla üstelemez sorunu sessiz sakin bir şekilde çözmeyi tercih edebilirler.

İlişkisinde sorun olan Oğlaklar için bu dönem çok daha zorlu geçebilir. Bir yandan iş hayatının içinde mücadele eden ve kariyer hayatıyla ilgili konularda üzerinde baskılar hisseden Oğlak, partnerinden fazlasıyla ilgi, sevgi ve şefkat bekleyebilir. Onun arzusu, birlikte olduğu kişinin kendini gözden geçirmesi ve eksiklerinin bilincinde olarak hareket ederek bunları düzeltmeye çalışmasıdır. İlgi duyduğu şeylerin peşinden hırsla gitmeyen, kimi zaman değişken, kaprisli ve kırılgan davranan partnerini daha gerçekçi düşünmesi adına ikaz edebilir. Çünkü bu şekilde davranması halinde ilişkinin rotası yanlış bir yöne kayacak ve belki de bu beraberlik oldukça büyük bir hasar alacaktır. Genel yapısı itibariyle Oğlaklar yönetmeyi sevdiklerinden bu durumda baskı kurarak düzeni sağlamaya çalışabilirler. Eğer her iki kişi de sorunlar olmasına rağmen birbirlerini seviyorlarsa, kimi zaman çatışarak, bazen hiç konuşmayarak, çoğunlukla da laf dokundurmalarda bulunarak dönemi geçirmeye çalışabilirler. Yani ayrılık gibi bir durum gerçekleşmeyebilir. Çünkü Mars Yengeçte eskiyi işaret ettiği için partnerin mevcut ilişkiyi sürdürmeye niyeti vardır. Yalnız şu var ki, problemler bu dönemde ancak ve ancak ılımlı davranışlarla ve karşılıklı işbirliği içinde düzeltilebilir. Kaldı ki Merkürün geri hareketinde ani bir karar almak daha sonra pişmanlık duymanıza neden olabilir. Benim önerim bu gibi durumda olanların gölgeli günler dahil olmak üzere 8 Ağustos tarihine kadar ilişkinizi tekrar bir gözden geçirmenizdir.

İlişkisinde çoktandır fırtınalar esen ve ayrılmaya kesin olarak karar veren çiftler için durum tabi ki zordur. Özellikle boşanmaya karar veren çiftler için bu dönem, bundan sonrası adına neler yapılacağının karşılıklı konuşulması anlamına gelir ki, eski bir sorun olduğu için Merkür geri hareketine rastlaması sebebiyle yapılacakların mutlaka yerine oturtulması lazımdır. Eğer çocuklar varsa her iki kişi de öncelikle anne ve baba olmanın sorumluluğu altında olduklarını unutmamalı, çocuklarının psikolojik sağlığı adına birbirlerine dostça davranmaya çalışmaları faydalıdır. Benim tavsiyem biraz önce verdiğim tarihlerde tekrar bir araya gelerek konuşmanız ve yapmayı düşündüklerini tam olarak saptamanızdır. Özellikle mali paylaşımlar söz konusu ise her iki taraf da hukuksal hakları konusunda dikkatli olmalıdırlar.

İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem genel olarak bir beraberlikten neler beklediğinizi saptamaya çalışmanızdır. Merkür geri hareketi bu konuda doğru şekilde kullanıldığında oldukça işe yarayabilir. Çünkü zihin normal zamanlara göre çok daha algılayıcıdır. Kişi içe dönerek kendini gözden geçirebilir. Belki iletişimde bulunmaktan çekinebilir fakat herşeyin gayet net farkındadır. Mars Yengeç burcu seyir zamanlarında arzuladığınız en önemli şey, korumacı, sahiplenici ve güvenilir bir kişinin hayatınıza girmesidir. Hatta bu dönemde geçmişte yaşanan ve üzerinden çokça zaman geçmiş ilişkinizi düşünmeniz veya bu kişinin size kendisini tekrar hatırlatması mümkündür. Çünkü geçmiş olgusu tüm insanlar üzerinde etkili olacağından, doğal olarak sizinle belli bir zamanı geçirmiş kişinin de eskiyi hatırlaması doğaldır. Bu hatırlama eğer o kişiye hala aynı sevgiyi duyuyorsanız belki yeniden bazı şeyleri düzeltmenizi sağlayabilir. Fakat geri harekette olunduğu için bunun uzun soluklu ve sağlam olabilmesi için her iki kişinin de bu ayrılıktan çok dersler çıkarması ve eşleşim haritalarınızda böyle bir kadersel etkinin bulunması gerekir. Benim önerim öncelikle sizin kendinizle baş başa kalarak iç gözlemde bulunmanızdır. Bu son derece önemli. Çünkü bunu tam olarak yaptığınız zaman bundan sonrasında çok daha tutarlı bir ilişki yaşamanız mümkün olur.

İŞ VE KARİYER

Gölgeli günlerini hesaba katarsak 28 Temmuz-8 Ağustos arasında Başak burcunda etkili olacak Merkür geri hareket dönemi çalışma yaşamınızla ilgili konularda durumunuzu tüm açıklığıyla gözden geçirebilmeniz, mantıklı çıkarmalarda bulunmanız, eskiye ait tüm işlerinizi, projelerinizi tamamlamanız, hızlı bir şekilde çalışabilmeniz adına faydalıdır. İçe yönelerek derin bir şekilde düşünmenizi, kendinizi analiz etmenizi sağlayan Merkür geri hareket döneminde kariyer sahibi olabilmeniz adına eğitim, staj, inceleme, tez, araştırma, yayıncılık gibi alanlarda eksiklerinizi tamamlamanız, önemli bir proje üzerinde çalışıyorsanız bununla ilgili taslağı hazırlamanız, araştırmalarınızı sürdürmeniz faydalıdır. Hiçbir işi aceleye getirmemeli, sakince bitirmeye çalışmalısınız. Özellikle çalışmalarınız esnasında müzik dinlemek, kafanızı boşaltmak veya zinde tutmak için meditasyon yapmak, iç gözlemde bulunmak gayet faydalıdır. Mümkünse bu tarihler arasında işlerinizi yaparken sessizlik gayet olumludur. Oğlaklar genelde sabırlı ve pratik çalışabilmeyi başarırlar. İşte bu tarihler arasındaki Merkür size bu konuda destektir. Belki asosyal hale gelebilirsiniz. Fakat sonunda uğraştığınız ve emek sarfettiğiniz bu iş, kariyer hayatınız açısından önemli ise, geri planda kalmanızın önemi olmamalı. Yine bu dönemde yüksek eğitim hayatınıza ağırlık veriniz. Eğici ve öğretici yayınları takip ediniz. Kısaca bilgilenmeye değer gösteriniz. Zaten Merkür geri hareketinde genel olarak eski işler önünüze gelir. Yani tamamlamanız gereken ne varsa önemlidir. Yaşamınızda genel olarak sekteye uğramış ne varsa bu dönemde bunların üzerinde düşünmeniz ilerisi adına faydalıdır. Kafanızın içindeki çıkmazlarda, sezgileriniz ve yüksek düşünme gücünüz size rehberdir. Gördüğünüz gibi Merkür geri hareketi o kadar da olumsuz değilmiş. Yeter ki kullanmasını bilelim. Unutmayalım ki, emek sarfetmeden, sabır göstermeden güzelliklere kavuşulmaz, kolayca elde edilenin kalıcı bir değeri olmaz.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Venüs genel anlamıyla mükemmele ulaşmak isteyen bireyin titiz ve detaylı bir şekilde ilişkilerini düzenleme ihtiyacının göstergesidir. Bu seyir devam ederken Merkür geri hareketinin sürmesi, bu düzenlemelerin özellikle kafanızın içinde tasarlanması, planlanması anlamında önem taşır. Kişi bu arada durgunlaşabilir, aşırı titizlenebilir hatta kaygılanabilir. İstediklerini elde etmek, istikrarı yakalamak ve uzun vadeli kılabilmek için endişe duyması doğaldır. Ancak burcunuz ile olumlu görünüm yapan Venüs başarılı çıkış noktaları yakalamanızda size mutlaka destek olacaktır. Siz iş hayatınız ve toplumsal yaşamınız için gerekli düzenlemeleri gölgeli günler dahil olmak üzere 3 Eylül tarihine kadar yapınız. Kafanızın içinde oturtunuz ve ardından bunları yürürlüğe koymak için girişimlerde bulununuz. Geri hareket devam ederken Venüs-Başak burcu seyri sırasında aniden karşılaşabileceğiniz gecikme, yanlış anlaşılma sorunlarını doğal karşılayınız. Bunlar bir süre sonra kendiliğinden yola girebilir. İlişkilerinizi özellikle işverenleriniz, iş yapacağınız kişilerle veya görüştüğünüz insanlarla olumlu yönde sürdürmeye çalışınız. Belli bir rutinlik, sanki sürekli detaylar içinde boğulacakmışsınız gibi bir durum hissettiğinizde bunu dönemin enerjileri olarak yorumlayıp rahatlayınız. Çünkü bu enerji sadece size özel bir yansıma değil. Her burç mensubu farklı alanda beklemede kalarak durumunu gözden geçirmekte.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneşin etkisinden asıl Merkürün geri hareketi sonrası daha fazla yararlanabilirsiniz. Dünya görüşünüzü, fikirlerinizi, isteklerinizi ve kendi yaşam felsefenizi mükemmelleştirmek adına hareket edeceğinizin göstergesi olabilir. Çevrenizdeki dünyanın sınırları dışına çıkabilmeniz halinde sizin gerek çalışkanlığınız ve gerekse iş alanındaki ustalığınızı gösterebilmenizi destekleyici bu enerjiden yararlanarak atılımlarda bulunabilirsiniz. Başak burcu enerjisi altında, eksiklerinizi tamamlamanız, net olarak algılamanız mümkün olacağından kim olduğunuzu başkalarına ifade edebilmeniz de kolaylaşabilir. Günlük rutinizde detaylı işlerin yoğunluğu gündemde olacağından, görevlerinizi yerine getirirken otomatik olarak her bir noktanın üzerinde durmanız mümkündür. Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacağından çevrenizdeki insanların veya girdiğiniz ortamların ne denli kusursuz olduğunu gözlemlemeye çalışmanız doğaldır. Tabi ki bunu abartmadan yapabilirseniz ve birlikte olduğunuz kişilere eleştirmeden yanaşabilirseniz gayet sağlıklıdır. Genelde bir Oğlak mütevazi davranmasını bilir. Fakat bu enerji altında ister istemez her şeye, ne kadar düzgün olduğu veya ne kadar faydalı olup olmadığı yönünde bakacağından, bazı insanlar tarafından sıkıcı bulunabilir. Çünkü hiç kimsenin kendisi kadar pratik ve sorumluluk sahibi olmadığını düşünebilir. Benim önerim bu süreçte her insana ve her olguya, illaki fayda ve zarar hesabı yapmadan, makul sınırlar içinde yanaşmanızdır. Özellikle eğitim hayatınız bu dönemin etkili konuları arasında yer alabilir. Seçimlerde bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem gibi alanlarda tercihlerde bulunmanız mümkündür. Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk göstereceğiniz aktiviteler içinde yer alabilir. Benim tavsiyem seçimlerde bulunurken, konusunda uzman kişilerden destek almanız ve fikirlerini sormanızdır.

PARA KONULARI

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında ortak paylaşımlar alanında seyrine başlayacak Venüs etkisini, aynı alanda etkili olacak Merkür geri hareketini göz önüne alarak incelemek gerekiyor. Bu dönemde eşiniz, iş yaptığınız kişiler, parayla alakalı bağlantınız olan kişi ve kurumlarla olan ilişkinizde dikkatli olunuz. Bütçenizi aşacak şekilde harcamalarda bulunmayınız. Size vaat edilen paraların elinize geçmesi anlamında terslikler yaşanabileceğini unutmayınız. Egomuz böyle zamanlarda fazlasıyla ön plandadır. Söz gelimi iş ortaklığında maddi yönden diğer tarafa göre baskın olmaya çalışabiliriz veya bizim üzerimizde aynı şekilde baskın olabilirler. Herkes kendi iyiliğine, çıkarına göre hareket edebilir. Eğer iş ortağınız veya ilişkiniz sorunlar varsa bunlar geri hareket nedeniyle yüzeye çıkar. Ani ve beklenmedik tepkilerde bulunabilirsiniz. Maddi açıdan veya aşk hayatınızla ilgili konularda yanlış kararlar verebilirsiniz. Eğer ilişkisinde maddi paylaşımlar söz konusu ise gerek kendiniz ve gerekse partnerinizin birbirinize karşı dürüst davranması gerekir.

Yine bu dönemin bir başka etkisi ilginç ve sıra dışı yollarla veya yaratıcılık gerektiren işler aracılığıyla para kazanmanız anlamına gelir ki, bu paraları önce borçlarınız daha sonra da gereksinimleriniz için bir kenara ayırmanız yararlıdır. Bankalarla alakalı kredi başvurularınızda özellikle dikkat etmeniz gereken nokta bütçeniz sınırları dışına çıkmamanızdır. Kaynak elde etmek adına cinsel cazibenizi veya ilişkilerinizi ön planda tutabileceğiniz bu süreçte, değer ve zenginlik kazanmak adına uygulayacağınız yöntemlerde dikkatli olunuz. Yani düşündüğünüz planların gerçekleşmesi aşamasında bazı terslikler, gecikmeler oluşmaması için en başından önleminizi alınız. Kimlerle iş yapıyorsanız paranızı peşin veya bir kısmını almanız faydalıdır. Kesinlikle yabancılarla alakalı işlerde paranızı almadan hizmet etmeyiniz. Mali konularda iş yerinizle olabilecek görüşmelerde dikkatli olunuz. Sözleşme yenilenmesi durumu varsa, parayla ilgili maddeleri iyice gözden geçiriniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz, vergilerinizi zamanında ödeyiniz. Kredi kartınıza sahip çıkınız. Kimseyle paylaşmayınız. İnternet yoluyla yapılacak alışverişlere dikkat ediniz. Online bankacılık işlemlerini yaptığınız bilgisayarınızı şifre altına alınız. Önemli evraklarınızı saklı tutunuz. Nafaka, miras, vergiler konusunda mutlaka uzman kişilere danışınız. Cinsel hayatınızı ilgilendiren konularda bilinçli davranınız. Eğer birkaç hafta önce maddi olarak incelemede bulunmuş ve bazı önemli kararlar vermişseniz, şimdi bütçenizi tekrar gözden geçirerek bunları yürürlüğe koyabilirsiniz. İlişkinizde sen ve ben demek yerine ortak paylaşımlarda bulunmaya mutlaka özen gösteriniz.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-Uzun seyahatleriniz(iş,eğitim,özel), yabancı bir ülkeye yerleşim(evlilik, iş, eğitim ),
-Yüksek eğitiminiz, akademik eğitiminiz, ahlaki görüşünüz,
-Yabancı kültürlere duyduğunuz merak, din ve inancınızla alakalı tüm konular,
-Fanatik görüşleriniz, gelenek ve göreneklere verdiğiniz önem, bilgelik yolundaki inanışlarınız,
-İthalat ve ihracatla ilgili meseleleler, yasalarla alakalı görüşleriniz, yargı konuları, araştırma ve keşifleriniz, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşinizin akrabalarıyla olan ilişkiniz(kardeşleri, yeğenleri),
-Taraftarlık(spor v.b), yabancı dil öğrenmek, felsefik görüşleriniz, ihtisaslaşma ile ilgili durumlarınız, dini kurumlar, yayıncılık, denizaşırı ülkeler,
- Kendi içinize yolculuk(ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum sorularının cevaplarını arama),
-Egzotik yerler, sezgisel olarak algılama gücünüz, yabancılarla tanışmak(maceralar, evlilik), prensipleriniz
- Mesleki uzmanlık, ihtisaslaşma konuları

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

-Cinsellikle alakalı olan herşey (seksüel tecrübeler)
-Kanuni işler, örgütlenmek, kalıcı değişiklikler(yaşamınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz),
-Bitişler ve yeni başlangıçlar, mistik konular, hayat ve sağlık sigortası, gizli işler,
-Merak ettiğiniz konularda iz sürme ve öç alma gibi kavramlar,
-Cinselliğin duygusal tatmin ve değişik amaçlarla kullanılması, hırslar, yüksek idealler
-İlişkinizdeki paylaşımlar, birbirinizle olan bütünlük duygunuz.
-Tutkularınız, duygusal bağımlılıklarınız
- Maddi konular-krediler-başkalarıyla ortak bölüşülen paralar

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Oğlaklar 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı konularda gerçekçi davranmaya çalışmanız gayet önemli. Başta harcamalarınıza dikkat etmeniz ve bütçenizi aşabilecek giderlerden uzak durmanız, bugünlerde özellikle sistemli ve disiplinli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Fakat bu demek değil ki, ruhsal yönden kendinizi rahat ve güvenli hissetmenin yolu elinizdekilere sıkı sıkıya sarılmak. Tabii ki hayır. Paylaşımda bulunacak ve diğer insanlara elinizden gelen yardımı yapmaya çalışacaksınız fakat bu sizin gücünüzü aşacak şekilde olmamalı.

Gerçekçi davranmanız sizi olabilecek her türlü riskten koruyacak bir kalkan gibi. Girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda veya gereksinim duyduğunuz alanlarda başka görüşlere açık olmanız gayet faydalı. Yani uçarı fikirler peşinden koşmamanız lazım. Yatırımlar, iş yerinizle yapacağınız yeni sözleşmeler konusunda kendinize güveneceksiniz ama kendinizi fildişi kulesinde görmeye de çalışmamanız lazım. Yetenekleriniz konusunda hakikatlerin ışığında hareket ederek taleplerde bulunmaya çalışabilirsiniz fakat kendinizi yükseklerde görecek şekilde beklentiler içine girmemeniz önemli. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde, Dolunay etkisinin yaratabileceği kayıp ve üzüntülerden uzak durabilirsiniz.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler:1-2-5-6-10-11-14-15-16-19-20-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler:3-4-10-11-17-18-24-25-31

Aşkta En Şanslı Günler: 19-20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

Yeniay: 10-11

(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 24-25

(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,


iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER