Habertürk 01.09.2011

Oğlak burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay oğlaklara, çalışkanlıkları ile göz dolduracaklarını, takdir edileceklerini söylüyor.

OĞLAK

Oğlak burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Oğlak Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül tarihinde düz olarak seyrine devam edecek iş evinizin yöneticisi iletişimden sorumlu Merkür gezegeninin Başak burcu seyri, Temmuz sonu itibariyle askıda kalan işlerin çözüme kavuşması, önünüzdeki engellerin ortadan kalkışı, işlerinizi daha verimli bir şekilde yapabilmeniz anlamında olumlu gelişmelerin simgesidir. Bilginizi genişletme fırsatı bulduğunuz gibi çalışmalarınızın semeresini görebileceğiniz bir zaman dilimidir. Takdir edilmeniz ve dış dünyada çalışkanlığınızla göz doldurmanız mümkündür. 15-23-26 Eylül tarihlerinde Venüs, Güneş, Merkür gezegenleri Terazi burcunda seyirlerine başladığında, kariyer hayatınız, ilişkileriniz, sözleşme ve iş girişimlerinizde uyumlu paylaşımlarda bulunmanın yararı büyüktür. Karşıtları uzlaştıran, diplomatik tarzda hareket etmeye çalışan, tarafsız ve adil bir şekilde düşünen bir kişi profili çizmeniz halinde her türlü sorunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. 19 Eylül tarihindeki Mars Aslan burcu seyri, bir yandan parasal konulardaki mücadele gücünüzün artışını olumlu yönde desteklerken diğer taraftan borç alma, banka kredisi ve harcamalar gibi mevzularda rahat davranmanıza yol açar. Benim tavsiyem olumlu yöndeki kısmını kullanarak paranıza sahip çıkmanız ve kenarınıza üç beş kuruş atmanızdır. Deyim yerindeyse su akarken testileri doldurmak iyidir.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Oğlaklar 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak Jüpiter, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla alakalı olan meseleleri bilinçli bir şekilde ele almanız ve abartılı kararlardan uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Kendinizi geliştirme ve değer verdiklerinizi koruma anlamında daha sağlam düşünmenizde fayda var. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bunun artı ve eksilerini iyice gözden geçiriniz. Yükseleninize olumlu görünüm yapan Jüpiter tabii ki gayet faydalıdır. Ancak geri hareket dönemlerinde belli bir durgunluk yaşanır. Mutlu ilişkisi olan, sağlam temele oturmuş çiftlerde sorun çıkmaz. Ancak yeni bir ilişkinin en başındaysanız karşınızdaki kişiyi hem maddi hem de manevi anlamda mutlaka gözden geçiriniz. İçe yönelen enerji, geçmiş bir aşk konusunda iyimser düşünmenize neden olabilir. Bu bir geri dönüşün göstergesidir. Ancak gayet dikkatli olmalı, iyi niyetinizin suistimal edilmemesi için, olan biteni iyi gözlemlemelisiniz.

19 Eylül tarihine kadar Yengeç burcunda ilerlemesi devam edecek Mars gerek sizin veya gerekse partnerinizin, isteklerinizi birbirinize kabul ettirmeye dönük hareket edebileceğinizin göstergesidir. Yapılması gereken tabii ki çatışma çıkmasına meydan vermeden ılımlı bir şekilde sıkıntılarınızı konuşmaktır. Zaten 15 Eylül tarihine kadar Venüs Başak burcunda size destektir. Geçtiğimiz ay Merkür geri hareketi nedeniyle oluşan problemler istenirse, sevgi birliği güçlüyse mutlaka düzelir. Ancak bazı şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa içinde bulunduğunuz durumu ayrıntılı bir şekilde ele almalısınız. Bir yandan yargılayıcı olmadan iletişimde bulunmak, diğer yandan endişelerden uzak durmak gerekiyor. Venüs Başak burcu seyir zamanları aslında bir Oğlak için pek de zorlayıcı değildir. Fakat aşırı ciddiyet veya kılıkırk yaran bakış açısı altında doğal olarak her şeye kusur bulmak kolaydır. Geçtiğimiz aya göre şansımız 9 Eylül sonrası yükselmeye başlar. Umarım tüm Oğlaklar sıkıntılarından bir an önce kurtulurlar.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayan Venüs, yaşanan ilişkinin niteliğine göre farklı sonuçlar doğurabilir. İlişkisinde huzur ve güvenliğini yakalamış çiftler bu dönemde hem toplum içindeki konumlarının hem de sorumluluklarının farkında olarak hareket edebilir ve birbirleriyle paylaşımda bulunmanın zevkine varabilirler. Onlar için aşk, hem yaşamın güzelliklerini paylaşmaktır hem de birbirine destek vermektir. İş sorunlarından normal yaşamdaki karmaşık durumlara kadar her şeyi beraberce çözebilmek için işbirliğinde bulanabilirler. Bu onlar için gayet kolay hatta spontan olarak yerine getirdikleri bir davranış biçimidir. Kimi çiftler bu dönemde ilişkilerini ilk kez aile önünde tescil etmeyi düşünebilirler. Bazılarınız ortaklaşa işler yapmak için bir araya gelebilirsiniz. Bir çoğunuz aynı işyerinde birlikte olduğunuz kişiyle hayatınızı birleştirmeyi düşünebilirsiniz. Bütün bunlar bu enerjinin yansımaları altında yaşanan olumlu Venüs etkileri olarak sıralanabilir.

İlişkisinde sorun olanlar için bu dönem, öncelikle aranızdaki dengeyi kurgulamanız gerektiğinin işaretidir. Eğer birbirinize karşı sevginiz sağlam, saygı ve güven üçlemeniz tam ise, ancak bazı sorunlar nedeniyle kırgınlıklar oluşmuşsa birlikte çözüm bulmanız için elele vermeniz yeterlidir. Yapılması gereken birbirinizi kapana kısılmış gibi hissettirmemeniz, yaşamdan hem zevk alacak hem de bir arada olmanın güzellikleri tadacak şekilde ayarlamalarda bulunmanızdır. Soruna neden olan noktalar ortaya konmalı ve bunlar ele alınarak çözüme kavuşturulmalıdır. Tabii bunun için her iki tarafın da istekli olması şarttır. Diyelim ki buna gönlünüz yok. O zaman Venüs-Terazi burcu, ayrı hayatlar kurabilmeniz adına birbirinize saygılı ve nazik davranmanız gerektiğinin işaretidir. Çünkü baskı ve zorlamalar sizi hem iş hem de genel olarak hayatınızda rahatsız edici olabilir. Eğer taraflar iki medeni insan gibi karar verip yollarını ayırıyorlarsa ne ala. Yok bir taraf hala baskın olmayı sürdürüyorsa buna karşı koyan diğer tarafın sıkıntılı bir dönem geçireceğini söyleyebiliriz. İlişki yeni başlayacak olanlar ise, öncelikle arkadaşlık ve paylaşım olgusunu ön planda tutabilirler. Venüs etkisi altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olması aslında zordur. Fakat Satürn gezegeninin Terazi burcunda ilerlemesini göz önüne alırsak, bu ilişkinin evliliğe kadar uzanması mümkün olabilir. Tabi bu yönde düşünenler için benim Merkür-Venüs ve Güneşin etkili olacağı ay ortasından sonra karara varmalarıdır. Çünkü bu tarih sonrası uyum, denge ve uzlaşının ön planda olması daha kolaydır. Diplomatik tavırlarınız, gerek ilişkinizdeki sorunlar veya gerekse yeni beraberliğe adım atacak Oğlaklar için artı bir değerdir. Gerçekçi düşünmeniz, samimi ve dürüst yaklaşımlarınız karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağladığı gibi huzurlu bir dönem geçirmenizde de etkili olabilir. 6-17-30 Eylül tarihlerini fazlasıyla önemsiyorum.

İŞ VE KARİYER

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, dispozitörü Merkürün geri hareketinin sona erişiyle bizleri gayet kuvvetlice sarıp sarmalıyor. Ben Yeniayı iki ayrı alanda ve iki tarih aralığında inceledim. Birincisi 3-9 Eylül sürecinde, gayet planlı bir şekilde maddi durumunuzu gözden geçirebilir, daha önceden başvuruda bulunduğunuz halde sonuçlanmayan bankalarla alakalı işlerinizi başarıyla halledebilirsiniz. Daha çok kazanmak adına yatırım yaptığınız ancak hayal kırıklığı yaşadığınız girişimlerinizde desteklerle karşılaşabilirsiniz. Miras, hisseli paralar, eş kaynaklı gelirler sayesinde rahatlayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda cinsel yaşamınızın canlandıran Yeniay, sevdiğiniz kişiyle olan münasebetinizi sıcaklaştırıcıdır. Bazı yerlerden maddi yardımlar gelebilir. Bir para meseleniz genç bir kişinin yardımıyla çözüme kavuşabilir. Görüşmelerde kendi isteklerinizi kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Borçlarınızı kolaylıkla ödeyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Eylül sonrası Yeniayı dispozite eden Merkürün yönettiği Başak burcundaki ilerleyişiyle yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. İş alanınızdaki pürüzleri kolaylıkla halledebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler ortadan kalkabilir. Eğitim hayatınızla ilgili mevzularda ortam şartları, iyiliğinize olacak şekilde düzene kavuşabilir. Başka bir çevrede yeni bir iş alanında göreve başlayabilirsiniz. Tayin ve terfiniz gündeme gelebilir. Hizmet konularında başkalarına örnek teşkil edecek şekilde ödüllendirebilirsiniz. Analiz gücünüz yükseldiği için, önünüzde duran engelleri saf dışı bırakabilirsiniz. Bilgilenme ve araştırma konularında arzu ettiğiniz donanıma kavuşabilirsiniz. Fırsatları yerinde kullanarak kendiniz için yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. İşinize usta belgesi alabilirsiniz. İthalat-ihracat meselelerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yargıyla alakalı işlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alabilirsiniz. Yurtdışındaki eğitim ve iş olanaklarını araştırabilirsiniz. Prensipleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek kariyer evinizin yöneticisi Venüs, meslek hayatınız ve kariyerinizle ilgili mevzularda işbirliğinin önemini göstermekte. Ortaklık konularında da etkisini hissedeceğiniz bu enerjiler altında, güçlü bir diplomasi her kapıyı açan sihirli bir anahtar gibi. Tek başınıza hareketten ziyade diğer kişilerle ortaklaşa bir şekilde çalışmanız gerekiyor. Her ne kadar her şeyin denetiminiz altında olmasını arzulasanız da, bu dönemde politik davranmakta fayda var. Venüs sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler konusunda size bu süreçte yardımcıdır. Bu alanda sosyalleşmeniz adına sizi destekleyecek Venüs, işinizle alakalı konularda daha sosyal bir dönem geçirmeniz anlamına gelebilir. Otorite konumunda bulunan insanlarla güçlü bağlar kurmak adına ince, nazik olmanız gereken bu süreçte güçlü bir bağ duygusu içinde hareket etmeniz size yararlar sağlar.

Ayrıca işinizle alakalı konulardaki denge ve uyumun göstergesi olan bu dönemde, başkalarının sizin hakkınızdaki görüşleri genel olarak olumludur. Herkesin yararına olacak şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Sanatsal konularda estetik ve duyarlılığın önemi büyüktür. Ayrıca bu dönem, mesleki konular aracılığıyla tanıştığınız bir kişiyle yakınlaşma veya aynı iş ortamında birlikte görev aldığınız bir insanla özel bir ilişki anlamına gelebilir. Bu süreçte, dikkatli ve ölçülü tavırlar göstermek, işbirliğine yatkın olmak, bencil davranmamak, paylaşımda bulunmak, içinde bulunan durumu, işin mahiyetini ve yer aldığınız ortamın şartlarını çok iyi anlamanız ve ona göre kendinizi ayarlamanız kolaydır. Üst konumda bulunan kişiler üzerinde iyi bir izlenim bırakabilirsiniz. Beklentilerinizi ve isteklerinizi uygun bir dille ifade edebilirsiniz. Ayrıca yine bu dönemde karşınıza başka bir seçenek çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda, mevcut işinizle teklif edilen iş arasındaki tercihi mantıklı bir şekilde ele alarak kararınızı veriniz.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, mesleki konularda birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkmakta. Şimdi siz, otorite konumundaki insanlarla olan birebir ilişkilerinizi gözden geçirecek ve kafanızın içindeki düşüncelerinizi iş alanında ortaya koyabilirsiniz. Amaçlarınıza giden bu yolda dikkat etmeniz gereken konu, problemlerinizi es geçmemek, sorunlarınızı dile getirerek çözüm bulmaya çalışmak olmalıdır. Yalnız bunu yaparken çatışmalar, sürtüşmeler konusunda kesinlikle dikkatli olmalı, barış ve uyum duygusu ile dolu tavırlar göstermeye özen göstermelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ilişkiler ağı bu süreçte oldukça önemlidir. Patronlarınız veya birebir ilişki kurduğunuz kişilerin istekleriyle sizin beklentileriniz arasında oluşabilecek sorunlarda yapılması gereken, kimliğinizden ödün vermeden bilgi ve deneyimlerinizi elinizdeki sağlam verilerle sunmaktır. Yüzeysel ve temel oluşturulmamış, öylesine bir ifade tarzıyla özensiz bir şekilde sunulan her teklif veya yapılacak her görüşme aleyhinize sonuçlanabilir. Ego saplantıları nedeniyle, kendiniz ve idealleriniz arasında karmaşa oluşmaması için, ayaklarınızı her zamanki gibi sağlam bir şekilde yere basmaya özen gösteriniz. 15 Eylül sonrası Venüs-Terazi burcunda seyrine başladığında Güneşi olumlu yönde dispozite ederek sizlere iş konularında dengenizi sağlamanızda yardımcıdır.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek astrolojinin iletişim ve algılama temsilcisi Merkür, kariyer hayatınızla ilgili konularda düşünmeye sevkedicidir. Bazı Oğlaklar için karar verme süreci anlamı taşıyan bu dönemde, mantıklı ve tarafsız bir şekilde durumunuzu ele alınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz tüm değerleri, ideallerinizi ve toplum içindeki yerinizi mutlaka düşününüz. Sizin için en önemli olgu nedir? Nasıl bir işte mutlu ve verimli çalışırsınız, üstlerinizle aranızdaki sorunlar nasıl giderilmelidir gibi sorulara mantıklı bir şekilde cevap bularak harekete geçiniz Merkür-Terazi burcu etkinliği altında, tabii ki otorite konumundaki kişilerle iyi geçinmek ve ilişkilerinizde ılımlı hareket etmek gerekir. Ancak bu kendinizden taviz vermeniz, şüpheye düşmeniz, güven duygunuzu kaybetmeniz anlamına gelmez. Ilımlı davranalım, ölçülü olalım ama hakkımızı da kimseye yedirmeyelim.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

Sevgili Oğlaklar 27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, meslek hayatınızı tümüyle ilgilendiren alanlarda ve toplumsal imajınızla yakından ilgili konularda, kendinizi ifade etmenizi sağlayıcı taze enerjiler anlamına gelir. Şimdi yazgınıza yön vermek için, hayatın tüm gerçekleriyle baş etmenizi sağlayan özgüven duygunuzu dimdik ayakta tutmanızı sağlamak için, her şeyden önce kimliğinizi cesaretle öne sürmeli ve hiç kimsenin baskısı altında kalmadan hareket etmek adına istekli olmalısınız. Sizler zaten, her zaman kontrollü bir yapıya sahip, her şeyi etraflıca düşünen kişilersiniz. Fakat bazı zamanlar, kendinizi iş hayatının yoğunluğunda öyle bir kaybediyorsunuz ki, sanki yaşam sadece çalışmaktan ibaretmiş gibi bir durum içindesiniz. Oysa hayat zevk almak, keyifli ve huzurlu birliktelikler kurmak ve tabi ki, içinizdeki çocuğu ayakta tutmakla daha mutlu ve daha güzel yaşanabilir. Bu yeniay enerjisi, toplumsal kimliğinizi oturtabilmek açısından da etkili olabilir. Ciddi bir şekilde ilerleyen ilişkiniz evliliğe dönüşerek size toplum önünde yeni bir imaj kazandırabilir, yeni bir ortaklık ilişkisi ile mesleki anlamında yenilebilir veya işinizle alakalı uzun süredir düşündüğünüz bir sözleşme veya anlaşmaya imza atabilirsiniz. Mesleki kariyerinizi ilgilendiren, ne zamandır hayal ettiğiniz bir terfi haberi alabilir, patronlarınızla ilişkilerinizi güçlendirici bağlar kurabilirsiniz.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Mars Aslan burcunda geçişini sürdürecek. Bu dönem, gücünüzü dış dünyada göstermeniz adına gayet olumludur. Mantıklı bir şekilde parasal durumunuzu, kaynaklarınızı gözden geçirebilir, düzenli bir para akışı için yapılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. Bu süreçte babanız, mesleğiniz, eşiniz yoluyla para kazanma olasılığınız var. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta, onların üstünde baskı uygulamamak, size destek olmaları yönünde imalarda bulunmamak, güç uygulamaya kalkmamaktır. Mesleğiniz yoluyla kazanımlarda sanat, spor ve yaratıcı yetenekleriniz baş sırayı alabilir. Bu alanlarda mesleği olan eşinizden de gelir sağlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken noktaları göz ardı etmeden hareket etmek en doğrusu olacaktır. Harcamalarınıza son derece dikkat ediniz, bu dönemde Mars sizi meydan okumanız adına sizi itekleyicidir. Paranıza sahip çıkınız. Sınırlarınızı aşmayacak şekilde harcamalar yapın ve kendinize belirli bir limit koyarak hareket etmeye özen gösterin.

23 Eylül tarihine kadar etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri dünya görüşünüzü, fikirlerinizi, isteklerinizi ve kendi yaşam felsefenizi mükemmelleştirmek adına hareket edeceğinizin göstergesi olduğuna göre, maddi konularda durumunuzu iyileştirebilmeniz adına size destektir. Özellikle 9 Eylül sonrası Merkürün Güneşi güçlendirmesiyle, geçtiğimiz ay önü tıkanan ve bir türlü size ulaşması mümkün olmayan paraların elinize geçmesini sağlayıcıdır.

Ayrıca Merkür geri hareketinde iş görüşmelerinde bulunduysanız veya karşınıza bazı fırsatlar çıktıysa, bunlar 9 Eylül sonrası tekrar ele alınabilir. Şartlar lehinize dönebilir. Ben Eylül ayında hem iş hem maddi konular üzerinde epeyce yoğun bir dönem geçireceğinizi söyleyebilirim. Bu yoğunluğun sizin için mesleki ve parasal konularda olumlu geçeceğini, ileriye dönük umut vadedici olduğunu düşünüyorum. Umarım tüm Oğlaklar için bereketli bir ay olsun.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-3-6-7-10-11-12-15-16-17-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 13-14-20-21-22-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 15-16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

Yeniay: 6-7

(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 20-21-22

(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER