Habertürk 01.06.2011

Oğlak burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

Astrolog İrem Su bu ay oğlaklara, görüşmeler, haberleşmeler ve iletişimin fazlasıyla artabileceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Oğlak Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi

Oğlak burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

2 Haziran tarihinde çalışma evinizde oluşacak Parçalı Güneş Tutulması ve ardından Merkür gezegeninin bu alanda seyrine başlaması doğal olarak iş hayatının gündelik temposundaki hızlanmayı iki misli arttıracaktır. Yoğun trafik işlerinizi düzgün ve belli bir sistem içinde yürütmeniz gerektiğinin göstergesidir. Birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde çözüme kavuşturmanız mümkün olduğu gibi, bilgilerinizi çoğaltmanız, deneyim sahibi olmanız, işinizde ustalaşmanız anlamında da bu tutulma destekçinizdir. Eğitim hayatında olanlar için bu tutulma hızlı öğrenme ve öğrendiklerinizi uygulama anlamında önemlidir. Görüşmeler, haberleşmeler ve iletişim fazlasıyla artabilir. 9 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başladığında iş ilişkilerinde zihinsel paylaşımlar öne çıkar. Yeni gelişmelere çabucak adapte olma sürecidir. Biliyorsunuz Jüpiter 12 yıl sonra aşk evinizde seyrine başlayacak. 4 Haziran tarihinde başlayan bu süreç çocuklarınız, aşk hayatınız yaşamın lezzetli ve konforlu yanlarının tadına varabilmeniz, kendinizi maddi ve manevi anlamda rahat hissetmeniz, güzellik ve cazibenizi istediğiniz biçimde kullanmanız, değerlerinize sahip çıkmanız anlamında son derece destekleyici bir enerjidir. 13 Haziran tarihinde yöneticiniz Satürn düz seyre geçtiğinde değmeyin artık keyfinize. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, pozitif düşünebilmek, bilgilerinizi hazmedebilmek, keşif ve araştırmalarda bulunmak, gizli yolculuklar ve molalar vererek dinlenmek, kısaca kendinize gelebilmek anlamında etkilidir. İç dünyanızla temas etmek eminim ki size iyi gelecektir. 21 Haziran Güneş Yengeç burcu seyri, partneriniz, aileniz, ilişkinizle alakalı konular üzerindeki hassasiyetin simgesi. Aynı gün başlayan Mars İkizler burcu seyri mücadelenin çalışma hayatınızla ilgili konularda iletişimsel olarak devamını sağlamakta. Zihinsel açıdan zorlayıcıdır. İşlerinizi belli bir program çerçevesinde yapmanız iyi olur.

Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

2 Haziran Parçalı Güneş Tutulması 00:16-İkizler Burcunda
2 Haziran Merkür İkizler Burcuna Girişi 23:02
3 Haziran Neptün Geri Hareket Başlangıcı 10:28
4 Haziran Jüpiter Boğa Burcuna Girişi 16:56
8 Haziran Chiron Geri Hareket Başlangıcı 22:07
9 Haziran Venüs İkizler Burcuna Girişi 17:23
13 Haziran Satürn Düz Seyrine Geçişi 06:51
15 Haziran Ay Tutulması 23:14-Yay Burcunda
21 Haziran Güneş Yengeç Burcuna Girişi 20:16
21 Haziran Mars İkizler Burcuna Girişi 05:50

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Haziran tarihine kadar etkili olacak Venüs-Boğa burcu seyri, sağlam, güçlü ve güvenilir bir aşka duyduğunuz özlemin işaretçisidir. Bir oğlak için ilişkide sadakat, güvenlik, doğruluk, dürüstlük ve şeffaflık son derece önemlidir. Çünkü o bunların hepsini size sunabilecek dürüst bir kişidir. Kimilerine göre mesafeli olarak görülen Oğlak aslında sevgi konusunda son derece duyarlı olmasına rağmen bunu dışarıya aksettirmek istemez. Çünkü yanılmaktan korkar. O yaşadığı ilişkide doğum haritasında ters bir görünüm olmadığı sürece kimseyi arkadan vurmaz. Her şeyi belli, net ve açıktır. Aynı şekilde davranılmasını ister ve bulamadığında kendi yalnızlığına geri dönerek hayatını devam ettirebilecek kadar güçlüdür. Bu dönem işte bütün bunların en olumlu şekilde sağlanması ve yaşamınızda köklü hale getirilmesi adına size verilecek büyük bir destek ve güç zamanıdır.

Bu süreçte cazibeniz oldukça yükselir ve karşı cins tarafından takdir görebilir ve saygınlık uyandırabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size karşı ilgisi, sevgisini artar, sadakat dolu davranabilir ve sizi daha fazla mutlu edebilmek adına kendine çekidüzen verebilir. Kimileriniz bu süreçte yeni bir aşkın soluğunu yakından duyabilir ve aradığı güven duygusunu karşısındaki insanda bulabilir, kimileriniz ise ilişkisindeki tüm pürüzlerin kaybolduğa tanık olur ve mutlanır. Her ne olursa olsun bu süreç bir Oğlak için çiçek açtığı bir dönemdir. Ayrıca Haziran ayında başlayacak ve 12 yıl sonra gerçek bir aşkla sarıp sarmalanması sağlayacak Jüpiter-Boğa burcunun ayak sesidir. Tutkularınız artar, beş duyunuzun tümü emrinize amadedir ve yaşamın keyifli en zevkli yanlarının tadına varmanızı sağlayan her şey size altın bir tepside sunulabilir. Fakat bu enerji bir Oğlağı asla şımartmaz, o yine nerde nasıl davranması gerektiğinin bilinci içinde mütevazi bir şekilde bu dönemi geçirebilir.

21 Haziran tarihine kadar etkili olacak Mars-Boğa burcu seyri, Venüs tarafından 9 Haziran tarihine kadar güçlenmeye devam ediyor. Aşk hayatınızı ilgilendiren her konuda, sadakat, güven, kalıcılık, tutarlılık, ihtiras, tutkular, cinsellik gibi duyguların tadına varılması yönünde bir süreçtir. Duygularla renklenen beğenileriniz bu süreçte yükselişte olduğundan, etrafınızdaki her şeyin estetik ölçüler içinde olmasını arzulayabilirsiniz. Kabalıktan, size karşı sert davranılmasından hoşlanmayacağınız bu dönemde, aşkı teninizde hissetmek arzunuz yoğundur. Bu enerji başladıktan beş gün sonra asıl etkisini göstermeye başlayacak. Bu seyir etkinliği süresince, kimileriniz, karşısındaki kişiye ilgi duysa bile, bunu belli etmek yerine zamanın geçmesini ve onu daha yakından tanımayı tercih edebilirler. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu dönemde daha sevgi dolu davranabilir, eğer erkekseniz çekiciliğinizi, kadınsanız güzelliğinizi ön planda tutmaktan zevk alabilirsiniz. Partnerinizin bu süreçte size olan tavırlarının gayet hoş olması, aranızdaki güven duygusunu tazelemesi sizin açınızdan memnuniyet vericidir. Güzel ortamlarda bulunmak, evin içinde her an hissedilen huzuru demlemek, sevgi ve barış duygusu içinde hareket etmek, bu tarihler arasında yaşanan etkiler olarak göze çarpabilir.

Bağlılığınız ve sadakat duygunuzun ön planda olduğu bu dönemde, bu asil davranışınızın karşılığını, aşkta mutlu bir dönem geçirerek alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz insanı, her an her yerde kalbinizden ve aklınızdan çıkarmadan, aşkınızı ilk günkü gibi taze tutabilirsiniz. sadece duygusal anlamda değil, hedeflerinizi gerçekleştirme, aileniz ve yuvanızla alakalı konularda da güç kazanmaya başlıyorsunuzHayatın eğlenceli yanlarını, kalitesini, her anlamda hissedebileceğiniz bu seyirler altında, ilişkisi olmayanlar yeni bir aşka yelken açabilecekleri gibi, eski bir aşkın yeniden gündeme gelmesi gibi bir sürprizle karşılaşabilirler. Boğa yerleşik olanı, sahip çıkmak anlamına geldiğinden, eğer bu süreçten önce sevgilinizle sorunlar yaşadıysanız ve aranızda belli bir mesafe oluştuysa, şimdi bunların kendiliğinden düzelmeye başladığını hissedebilirsiniz. Mars geçişinin en etkili ve olumlu tarihleri, 12, 18, 20, 23 Mayıs olarak öne çıkıyor. Bunların tümü hem iletişim hem cinsel, hem maddi hem de manevi anlamda amaçlarınıza uygun şekilde hayatı kurgulamanızda size destektir. Yolunuz aydınlık dolu olsun dostlarım. Danışmanız iremSU olarak size şimdiden aydınlık günler diliyorum.

JÜPİTER BOĞA BURCUNDA

4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Jüpiter Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, yılın ikinci yarısı adına ve 12 yıl sonra aşk evinizi olumlu yönde etkileyecek bir yansıma. Bu yansımanın işaret ettiği konuların başında maddi ve manevi değerlerinizi büyütme baş sırayı almakta. Aşk bu devrede sağlam ve güçlü titreşimleriyle sizi sardığında hayatı çok daha güzel yönleriyle hissedebilirsiniz. Kendinizi geliştirme ve değer verdiklerinizi koruma anlamında güç kazanacağınız bu dönemde yeteneklerinizi sergileme fırsatı bulabilirsiniz. Sosyal yaşamınız kaliteli hale gelebilir ve güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarınız varsa onların yaşantılarının olumlu hale gelmesi için maddi ve manevi destek olabilirsiniz. Onlar da aynı şekilde size destek verebilirler. Bana sorarsınız yılın en hoş devresi diyebilirim. Yükselen burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Jüpiter fiziki güzelliğiniz ve çekiliciliğiniz anlamında da sizi taçlandırabilir. Aşkı yeniden hem de en sağlam şekliyle hayatınıza dahil edebilirsiniz. Eviniz sınırları içindeki değişimler, bir çoğunuz için yeni bir ev satın alma veya hiç hesapta yokken karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde toprak sahibi olmanızı teşvik edicidir. Mali açıdan akılcı hareket edebilirseniz bu enerji size maaş artışı ve bunun sayesinde güzellikleri hayatınıza uygulama anlamında destek verir.

16 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür Güneşle birlikte ilişki evinizde etkin olacak. Bu durum aranızdaki iletişimin niteliğini ve gücünü ortaya çıkarmanızda ve tespit etmenizde gayet faydalıdır. Bütün bu enerjiler beraberliğinizin size kattığı değerlerin ortaya çıkmasında etkili olduğu gibi, birbirinize daha iyi anlamanız açısından da önemlidir. Şimdi gerek siz ve gerekse o, birbirinizin yaşamınızdaki öneminizi ve gücünüzü daha iyi anlayabileceksiniz. Tabii ki ilişkilerde bazı ayrılan noktaların olması doğaldır. Çünkü her ikiniz de bir araya geldiğinizde kendinize ait gerçekleri de ilişkiye katmaktasınız. Kimi zaman anlaşmazlıkların veya ayrılıkların da altında yatan en önemli sebep, bu farklılıklarınızı sen ve ben demek yerine biz demeyi bir türlü başaramamanız nedeniyle oluşmaktadır. Partnerinizin kendi kabuğu içindeki duruşu ile sizin dış dünyadaki gücünüz birbiriyle karşı karşıya gelmiş durumda. Merkür aranızdaki iletişim konusunda sizi teste davet edecek, imtihandan geçirecek ve sonunda bir karar aşamasına geleceksiniz. Burada önemli olan farklı yanlarınızı belirlemek ve bu farklılıkların ilişkinizde olumlu mu yoksa olumsuz mu etki yarattığını tespit etmektir. İşte o zaman dönemi doğru bir biçimde değerlendirmiş olursunuz. Öncelikle mantıklı düşünmek zorundasınız. Birbirinizi bu ayrımlara rağmen değiştirmeden kabul etmeyi ve sevmeyi başarırsanız biliniz ki bu ilişki devam edecektir. Tam tersi durumda ise yolların ayrılması söz konusudur. Dikkat etmemiz gereken tarihler: 18, 19, 21 Haziran olarak öne çıkıyor.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, iki farklı düşüncenin, hayata iki farklı açıdan bakabilmenin kimi zaman lezzeti, bazen de ızdırabı anlamına gelebilir. Bu dönemde siz ve partneriniz arasındaki dengenin sağlanabilmesi için dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Sabırlı olmak, anlayış göstermek, uzlaşıya açık olmak ve ılımlı hareket etmek gibi. Bir oğlak her zaman planlı ve programlı hareket etmekten hoşlandığı için, eğer kafasına bir şey koymuşsa onu elde eder. Yani illaki birilerinin onay vermesini beklemez. Bu durum ilişkisi veya evliliğiyle ilgili konularda da bu yöndedir. Ya partneriniz hakimiyeti baştan ele alacak, cesur davranan biri olacak veyahut Oğlak idaresi altında yaşamaya mahkum olacaktır. Güneşin bu seyri esnasında ise, Oğlak ihtiyaçlar konusunda, partnerinin baskın olmayışı, gerekli olan çabayı göstermemesi veya tam tersine gereksiz şeylerin üstünde durması, pasif davranması hatta duygularını belli etmemesi nedeniyle uç noktalara da gelebilirler. Oysaki bu enerjiyi olumlu manada kullanmak gayet mümkündür.

Bunun yolu her iki tarafın da, verimlilik, büyümek, gelişmek için elbirliği yapmalarıdır. Oğlak yeri geldiğinde öncü davranacak, sevdiği insanı sahiplenecek koruyacak ve kollayacak ama illaki partnerinden bunun karşılığını beklemeyecek, partneri de ilişkinin daha ileri boyutlara gelmesi ve uzun süreli huzur içinde yaşanması adına maddi ve manevi yönden çaba gösterecek, azimli olacak, sevdiği insana çabasında yardımcı olacak. Bu konumdaki Güneş yani karşıt evinizde ilerleyen Güneş, partnerinizin simgesi olduğundan, sorunlarınızın altında ailevi nedenlerin yatması, kimileriniz için mümkündür. Bu durumda eşinize karşı anlayışlı olmanız, üzerinde baskı kurmamanız olumlu bir davranıştır. İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı ise karşılarına çıkabilecek insan aracılığıyla kendilerini yeniden gözden geçirmeleri demektir. Bu sayede daha sağlıklı bir ilişki yaşama şansı elde edebilir, kendinizle yüzleşerek mutluluk ve doyum duygusuna erişebilirsiniz. Hani bir söz vardır. Kimseyi değiştiremezsiniz, değişecek olan sizsiniz. İşte bu dönem bu söze uygun ilişki yaşamanız için de ilginç bir örnek teşkil edebilir.

İŞ VE KARİYER

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda ilerlemesi sürecek Güneş, iletişimci olmanız ve gerekli kişilerle bağlantıya geçerek kendinizi geliştirmek adına istekli olmanız anlamındadır. Bu süreçte hızlı bir tempo içinde çalışılması, çok fazla dağılmanın önüne geçmek adına öncelikli olanlara önem verilmesi gerektiğinin simgesidir. Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilir fakat disiplinli çalışmaya önem veren bir kişi olduğunuzdan hepsinin üstesinden gelmeye kalkışabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yorucu olabilir. Çok fazla insanla temas içinde olmak, herkesin isteğini yerine getirmeye çalışmak, yaşamınızı sürdürmek adına ek işler için girişimde bulunmak gereği duyabilirsiniz. İşinizi geliştirmek ve daha iyi seviyeye çıkarmak için günlük temponuzu hızlandırmanız gerekecektir. Değişik fikirleri uygulamak, hem gelişiminiz açısından hem de kazancınız açısından gayet yerinde olacaktır. Bu tarihe kadar yeteneklerinizi hünerli bir şekilde ve disiplinli çalışarak gösterebilirsiniz. Kafanızın içinde birçok düşünce şekillenebilir. Ve sizi tanıyanlar aşırı şekilde çalıştığınızı düşünebilirler. İşlek bir zeka, organize olabilme kabiliyetiniz ve pratik oluşunuzla sizin adınıza parlak bir dönem başlayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu dağılmamaktır. Başarıyı yakalamak istiyorsanız yenilikleri adım adım uygulamaya çalışınız. Bu dönemde daha bencil ataklar içinde olabilirsiniz. Ekip çalışmasından ziyade kendiniz adına hareket etmek söz konusu olacaktır. Bu konuda gerekirse başkalarına danışmanız ve ortak olarak hareket etmeniz de faydalı olabilir. Kendinize bir düzen ve program koyarak saatinde ve gününde işlerinizi hallederseniz faydalı sonuçlar almaya başladığınızı görebilirsiniz.

İKİZLER BURCUNDA YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Sevgili Oğlaklar 2 Haziran saat 00:02 itibariyle İkizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek ve ardından saat 00:16 da, Parçalı Güneş Tutulması oluşacak. Ben tutulmaları daima yeni gelişmelerin habercileri olarak görürüm. Bu bakış açısıyla ele aldığımda, İkizler-Yay burç aksı üzerindeki tutulmaların iki yıllık bir gelişim olarak görülmesi taraftarıyım. Sonuçta her oğlak aynı şeyleri yaşamıyor. Bu süreç tamamlandığında hepimizin hayatındaki gelişim yerli yerine oturacak. Oğlaklar hava burcunda oluşan bu tutulmaya doğal yapıları gereği pek alışkın değillerdir. Hızlanma, aktivite, aynı anda iki işle birden uğraşmak kafalarını karıştırabilir. Bu tutulma ise bize bunlara hazır ol, girişim ve değişimlere açık ol, çünkü gelişim için bunlar gerekli diyor.

Gündelik hayatının düzeni ve ritmi aktif olarak değişebilir. Sistemli planlı çalışma arzunu biraz geriye çek ve bu hıza ayak uydur diyor. İletişim, haberleşme, medya dünyası, eğitim sektörü, konuşma ve yazma, birileriyle irtibatta bulunma dönemine giriyorsun. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir ve hepsinde de başarılı olmayı öğrenebilirsin diyerek bizi hızlanmaya çağırıyor. Formumuzu korumamız için spor yapmamızı, sağlığımızla ilgili bilgi edinmemizi, bedenimiz ile zihnimiz arasındaki dengeyi sağlamamız gerektiğinden söz ediyor.

Ancak bunu yaparken Jüpiterin Boğa burcunda başlayacak seyri ve ardından öz yöneticimiz Satürnün geri hareketinin bitişi umutlarımızı yükseltiyor. Yani bazı değişimler oluşacak ancak sen gayet sağlam bir şekilde ilerleyebileceksiniz gönlünü ferah tut diyor. Belki başta bu hızlanmalar bizi telaşa sürükleyebilir hatta gerginleştirebilir. Ancak yılın ikinci yarısındaki gelişmeler bizleri zirveye götürücüdür dostlarım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Değişime ne kadar açık olursanız, önünüzde beliren fırsatlara ne kadar esnek bakabilirseniz bundan kazançlı çıkacağınız da o denli açıktır. Bunu bilerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürünüz.

2 Haziran-16 Haziran tarihleri arasında yöneticisi olduğu İkizler burcunda seyrini sürdürecek Merkür hizmet duygusu içinde birileriyle yardımlaşmak, bilginizi diğer insanlarla paylaşmak ve ustalığınızı göstermeniz adına gayet etkili bir dönemdir. Ayrıca kariyer evinizin yöneticisi Venüsün de bu alanda 9 Haziran tarihinde başlayan seyrini hesaba katarsak, iletişimde hızlılık, her konuda bilginizi ve tecrübelerinizi ortaya koyabilme, kıpır kıpır bir hareketlilik hali, düşüncelerinizi paylaşma ihtiyacı, bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Akıllı, meraklı, dışa dönük, bildiklerini göstermekten çekinmeyen halinizle ilgi uyandırabilir, her ortama kolaylıkla adapte olabilirsiniz. Girdiğiniz her yer canlanacağı için, herkesin beraber olmaktan beraber çalışmaktan zevk aldığı bir kişi haline gelebilirsiniz. Güven duygunuz, bilginiz çerçevesinde şekillendiği için, doğal bir özgüven duygusu üzerinizde hakimdir. Birlikte çalıştığınız insanlar, sizin son derece hızlı ve aktif bir kişi olduğunuzdan, becerikliliğinizden ve zekanızdan söz edebilirler. Öğrenme hevesiniz de bu süreçte ön plandadır.

Bazen yoğunluk öylesine fazladır ki, başınızı kaşıyacak vaktiniz yoktur. Sürekli konuşur, birilerine bir şeyler anlatmaya çalışır, kendinizi ifade etmekten çekinmezsiniz. Her sorunu kolaylıkla çözebileceğiniz bu etkiler altında, belki çok derin düşünmeye vakit bulamayabilirsiniz. Fakat rakipleriniz katında birinci sıraya yerleşmeniz son derece kolaydır. Sohbetlerinizde candan davranmanız, etrafınızla sürekli bağlantı içinde olmanız, başarılı bir dönem geçirmenizi sağladığı gibi, ilginç tekliflerle de karşılaşmanızda etkilidir. İletişiminizin güçlenmesi sayesinde ve bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşımınızdan söz etmiştik. Bu olumlu etkiler altında dikkat etmenizi çekmek istediğim en önemli nokta, bir çok işi aynı anda yapmak yerine, tek bir konuya odaklanmanızdır. Yoksa her yana dağılmanız gayet kolaydır. Ayrıca bu dönemde liderlik tutkusu içinde hareket etmekten ziyade, çevrenizle bilgilerinizi paylaşarak ilerlemeyi tercih etmeniz de gayet mümkündür. Benim de tavsiyem çalışma hayatınızda tek düze işlerden ziyade hareketlilik içeren, farklı konuları kapsayan alanlarda kendinizi ifade etmeye çalışmanızdır. Böylece kimsenin bilmediği yeteneklerinizi göstermeniz mümkün olabilir. Bu enerjiler bir başka yansıması insan ilişkilerindeki başarınızdır. Bu dönemde işlerinizi hızlı bir şekilde bitirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınızla yeni fikirlerinizi, projelerinizi ve kafanızın içindeki planlarınızı paylaşmaktan zevk alabilirsiniz. Sizin isteğiniz hızlı düşünmek, hızla uygulamaya koymak ve diğer insanların da aynı şekilde size ayak uydurmasıdır. Çünkü bilirsiniz ki, siz ne kadar başarılı olursanız olun, zincirin halkasında meydana gelecek bir kopukluk, başarısızlık anlamına gelecek, belki de devre dışı kalacaksınızdır. Onun için herkesin görevini layıkıyla yapması için ikazda bulunabilirsiniz.

9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, gündelik hayatınız içinde uğraştığınız, hizmet verdiğiniz her konu, sağlığınız ve verimli bir şekilde kendinizi düzenlemeniz açısından önemlidir. Bu süreçte özellikle iş yerindeki arkadaşlarınızla olan uyumunuz, verimliliğinizde önemli bir paya sahiptir. Usta, patron konumundaki kişilerle iyi geçinmeniz, karşılıklı bilgilenmeyi sağlamak amaçlı mütevazi tavırlarınızın sizin açınızdan faydalıdır. Günlük hayatınızın düzeni doğal olarak hızlılık içinde gelişeceğinden, aynı anda bir çok görevi yerine getirmeniz istenebilir veya siz bizzat bu konuda daha titiz olabilirsiniz. Bedeninizle zihninizin uyumlu çalışabilmesi açısından bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle bayan burç mensuplarının periyodik bakımlarını ihmal etmemeleri, kontrollerini yaptırmaları gerekebilir. Bu süreçte zayıflamak kolaydır fakat ayaküstü yeme tarzı gıdalardan uzak durabilir, sık sık ve az yiyerek beslenmeye özen gösterirseniz kolaylaşacaktır. Çünkü İkizler burcu aktiflik, hızlılık anlamına geldiğinden bünyeniz her zamankinden daha fazla çalışmaktadır. Uygun bir spor veya diyet programını uygulamanız kolaylaşabilir, yalnız dikkat edeceğiniz husus özellikle ciğerlerinizin sağlığı adına sigara ve benzeri maddeleri bırakmanız veya azaltmaya çalışmanızdır. Bu süreçte aşk yaşamınızın önüne geçen iş hayatınız nedeniyle partnerinizle daha az vakit geçirseniz de, bu konuya getireceğiniz düzenlemelerle sorun çıkmayabilir. 10, 14, 18 Haziran dikkat edilmesi gereken tarihlerdir. Gelişmeleri günlük yorumlarınızda sizlere detaylı bir şekilde açıklayacağım.

YAY BURCUNDA DOLUNAY VE AY TUTULMASI-15 Haziran saat 23:14

Sevgili Oğlaklar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulmasını güce dönüştürmek için, duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi gözden geçirmeli, karamsar düşünmek yerine, hayatı pozitif yanlarıyla ele almaya çalışmalısınız. Bunu başarmanın yolu ise, öncelikle geçmişin ağır yüklerinden kendinizi kurtarmak ve bağımlılıklarınızı tekrar gözden geçirmek, yüreğinizdeki inancı ayakta tutmaktır. Hayatta başımıza gelecekleri bilemeyiz. Ama şu var ki, bunların olumsuz olması kadar mucizelerle karşılaşılması da mümkündür.

Eğer kafanızın içindeki fikirleriniz, yüreğinizle uyum içinde olursa, hem vicdanen rahat olursunuz hem de beklemedik durumlarla karşılaştığınızda kontrolünüzü sağlayabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerimizi güce dönüştürmenin sırrı, yaşadıklarımızdan ders almakla mümkündür. Huzuru kendi içimizde yaratamıyorsak, dış dünyada aramanın anlamı yoktur. Önce kendimizle barışık olmalıyız. Kendimizi sevmeli, korumalıyız. Bu Tutulma, huzuru bulmak için, sizi mutsuz eden tüm problemleri gözden geçirmenizi sağladığı gibi, endişe veren durumları, davranışlarınızı ve yaşantı biçiminizi de ele alarak yeni bir yön çizebilmenizi sağlayıcıdır. Bu gözden geçirmede, devre dışı bırakılması gereken her ne varsa gerçekçi bir şekilde ele alınır, sizi zorlayan her ne varsa geride kalır.

SATÜRN GERİ HAREKETİ SONA ERİYOR-13 Haziran

13 Haziran-7 Şubat tarihleri arasında Terazi burcunda düz olarak seyrine devam edecek Satürn etkisi altında, sosyal statünüz, toplumsal itibarınız, ailevi ilişkileriniz, işverenlerinizle olan her türlü irtibatınız konularında da etkili olacak bu enerji, hayatınızın bundan sonrasının şekillenmesini netleştirecektir. Bu dönemde özellikle otorite konumunda bulunan kişiler, hayatın bizzat kendisi, özel veya iş ilişkileriniz belli bir imtihandan geçecektir. Bugüne dek gerçekten emek sarfetmiş, sorumluluklarınızın farkında yaşamış, çalışıp çabalamışsanız bunun karşılığını bu süreçte olumlu olarak almanız mümkündür. Tam tersine bir durum söz konusu ise, o zaman bundan sonrası adına daha ciddi yaklaşımlarda bulunarak kendinize gerçekçi bir rota çizmeniz gerektiğini, yaşadığınız durumlar neticesinde anlayacaksınız. Sosyal hayatınızda değişimler, ilişkilerinizde mücadele dönemi olacak bu süreçte, iş ortaklıkları, sözleşmeler, özel hayatınızla ilgili deneyimlerden geçecek ve mücadele vereceksiniz. Satürn karmik bir gezegen olarak geçmişte ektiklerinizin biçilmesini sağlayan bir gezegendir. Bu sözden anlaşılacağı üzere sizler, ektiklerinizi bu süreç içinde olumlu veya olumsuz manada biçebilirsiniz. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız doğum haritanızdaki etkiler nispetinde bu dönemde güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatlarına yeni bir yön çizebilirler. Ayrıca evinizle alakalı mevzulardaki değişimler geleceğiniz açısından son derece önem taşıyıcıdır. Bazılarınız iş hayatınızın olumlu gelişimi sayesinde, yeni bir ortamda hayatınızı sürdürmeye karar verebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konulardaki değişimlerde özellikle dikkat etmeniz gereken konu paylaşımcılıktan asla uzak durmamanızdır. Bireysel egonuzu kontrol altına alarak diğerleriyle işbirliği yapabilmeniz sayesinde kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Not: Satürn gezegeninin asıl önemli dersleri ve zorlu zamanları geri hareket süreçleridir. Ve bu dönem, aslında son derece faydalıdır. Fakat bir türlü kabul etmek istemeyiz. Oysaki kendimizi incelediğimiz, yaşadığımız ilişkileri süzgeçten geçirdiğimiz, karşımıza çıkan kişiler sayesinde hayatı demlediğimiz, piştiğimiz zaman aralığıdır bunlar. Eğer bu yönüyle bakabilsek o kadar çok işimize yarar ki, lakin insanoğlu çekilen sıkıntıları şanssızlık olarak değerlendirdiği için, ne söylense kaderi suçlamaya devam edecektir. Geri hareketin zorlu olmasının sebebi, siz iç dünyanıza çekilip kendinizi gözden geçirirken, dışarıdaki dünyanın her taraftan üzerinize gelerek otoritesini kabul ettirmeye çalışmasıdır. İşte tam bu noktada yapılması gereken, bu zorlukların altında yatan nedenleri düşünmek ve buna göre ayarlamalarda bulunmak, tedbirli olmaktır.

21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda yani çalışma evinizde transitini sürdürecek olan Mars, iş ortamınız, yapmayı planladıklarınız ve uygulama biçiminiz, beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz konularında etkilidir. Bu enerji altında bilgilenme, bildiklerinizi ortaya koyma konularında istekli olmanız mümkündür. Hırslısınızdır fakat bu hırs daha iyiyi daha etkili olanı ortaya koymak içindir. Başkalarıyla rekabet ederken tecrübelerinize, birikimlerinize güvenerek konuşursunuz. Geçtiğimiz aya göre aklınızı, parlak fikirlerinizi başkalarının direktifleriyle değil bizzat kendi isteğinizle yapabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, inceler, keşiflerde bulunur daha sonra bunları diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu enerji iş konusunda ustalaşma dönemi gibidir. Yani bilgilerinizi ustalaşarak pekiştirirsiniz. Yayıncılık, eğitim hayatı, yabancılarla olan irtibat konusunda da bu enerji sizi destekleyicidir. Günlük yorumlarda yeri geldiğinde hep söylerim. Bilgi, her türlü endişeyi ortadan kaldırır ve korkuyu yok eder diye. İşte bu dönemde çalışma hayatının içinde birilerinden, bir şeylerden çekinmenize gerek yoktur. Çünkü kendinizden ve yaptıklarınızdan eminsinizdir. Yine bu sürecin bir başka anlamı, konuşarak kendinizi ifade etmenizdir. Yani hem akıl hem diliniz harekete geçmiştir. Hem yazarak hem iletişimde bulunarak elinizdeki verileri çalışma hayatınızda uygulamaya dökebilirsiniz. Entelektüel yollar, bilgi işlem ağı, haberleşme bu dönemde oldukça yoğundur. Rasyonel ve mantığa uygun bir şekilde hareket edilir. Gerekli ile gereksiz arasındaki ayrım bu süreçte gayet iyi yapıldığından boş yere zaman kaybetmemiş olursunuz. İşlerinizi yaparken veya iş konusunda seçim yapmak durumunda kaldığınızda sizin için hangisinin daha uygun olacağını kolaylıkla saptamanız mümkündür. İyi düşünülmüş tasarlanmış değişiklikler bu enerji altında kuvvetli bir şekilde sunulur. Eğitim hayatına ağırlık verme, diğer kişilerle görüş alışverişinde bulunma, acele etmeden gerekli olana yönelme bu dönemin enerjileri altında çok daha olumlu şekilde yerine getirilir. Kurs veya staj gibi bilginin derinleşmesini sağlayan aktivitelere katılır. Çevreniz genişleyebilir. Dikkatli olunması gereken tarihler: 22 ve 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

PARA KONULARI

21 Haziran tarihine kadar parasal konularda uzun uzun düşünmek yerine, yaptığınız işin karşılığının bir şekilde verilmesi gerektiğini düşünür ve değişen durumlara göre kendinizi ayarlayabilirseniz, dönemi olumlu bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Sizin için bu süreçte, paranın kazanıldığı alanların başında, iletişimsel konular büyük bir öneme sahiptir. Sözgelimi konuşmak ve yazmak, ulaşım ve haberleşme, bağlantılar kurmak gibi. Yani tek bir alandan gelir akışı yerine, parça parça yapılan işlerden para kazanmanız mümkündür. Bu enerji altında, para biriktirmek, harcamalar konusunda temkinli hareket etmek çoğu zaman zordur. Çünkü kazandığınız paraya göre yaşadığınız için, daha fazla kazanırsanız daha iyi şartlar altında hayatınızı geçireceğinizin bilincindesinizdir.

Bu dönemdeki etkiler altında, parasal konularda bütünleşme, kaynaşma, birleşme arzunuz, ilişkiler kanalıyla gelir elde etmenizde özellikle yardımcı bir unsurdur. Ayrıca sıradaşı meslekler aracılığıyla da, part-tıme çalışarak para kazanabilirsiniz. Yani belli bir işiniz vardır, fakat kısa süreliğine ek bir iş yaparak kendinize kaynak yaratabilirsiniz. Yalnız bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, harcamalarınızdır. Yani gerekli gereksiz şeylere para yatırmaktan, isteklerinizin takıntılı hale gelmesi nedeniyle yapılacak harcamalardan uzak durmak son derece önemlidir. Arkadaş ve yakın çevrenizin desteğini görebileceğiniz bu dönemde bazılarınız bu yolla da gelir elde edebilirler.

Haziran Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-16-17-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler:3-4-10-11-23-24-25-30

Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19-20

Yeniay: 16-17

(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-30

(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER