Habertürk 02.07.2011

Oğlak burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay oğlaklara, sakin, ılımlı ve olgun yaklaşımlarla ilişkilerini düzenleyebileceklerini söylüyor.

Oğlak Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Oğlak burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz tarihinde karşıt burcunuz Yengeçte oluşan Parçalı Güneş Tutulması, ilişki, iş ortaklığı, manevi değerleriniz, aileniz, duygusal güvenliğiniz konularında etkili olup zorlayıcı yanları vardır. Birbirinizin istekleri, hayata bakış açısı, değerlerini savunma biçimi arasında kutuplaşma oluşturabilir. Ancak ilişkinin niteliğine ve aranızdaki anlaşma durumunuza göre sizi etkileyebilecek bu tutulma sakin, ılımlı ve olgun yaklaşımlarla bezendiğinde sorunsuz bir şekilde atlatılabilir. 4 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında, Güneş Tutulmasının yaralarını sarabilmeniz anlamında destekleyicidir. 23-28 Temmuz Güneş ve Venüs Aslan burcu seyirleri başkaları destekli parasal akışın simgesi. Bu iş hayatınız veya çocuklarınız, aşk yaşamınızla ilgili bir akışın da simgesidir. Bu devrede başladığınız işleri bitirmek ve zirvede olmak için çıkarlarınızı ön plana alabilirsiniz. 28 Temmuz tarihinde Merkür yöneticisi olduğu Başak burcunda seyrine başladığında işiniz, eğitim hayatınız, ticari faaliyetleriniz, iletişim, haberleşme konularında bilginizi hem genişletme hem de diğerleriyle paylaşma imkanına kavuşursunuz. Çalışkanlığınızla insanların dikkatini çekebilir, araştırma konularında her türlü belgeye ulaşabilirsiniz. Takdir edilmekten ve işinizle ön planda olmaktan zevk aldığınız bir dönemdir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyri devam edecek Güneş, ilişkinizle alakalı konularda etkilidir. İki insanın birbirinden farklı düşüncelerinin ve hayata bakış açılarının kimi zaman lezzeti, bazen de ızdırabı anlamına gelebilir. Bu dönemde siz ve partneriniz arasındaki dengenin sağlanabilmesi için dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Sabırlı olmak, anlayış göstermek, uzlaşıya açık olmak ve ılımlı hareket etmek gibi. Bir oğlak her zaman planlı ve programlı hareket etmekten hoşlandığı için, eğer kafasına bir şey koymuşsa onu elde eder. Yani illaki birilerinin onay vermesini beklemez. Bu durum ilişkisi veya evliliğiyle ilgili konularda da bu yöndedir. Ya partneriniz hakimiyeti baştan ele alacak, cesur davranan biri olacak veyahut Oğlak idaresi altında yaşamaya mahkum olacaktır. Güneşin bu seyri esnasında ise, Oğlak ihtiyaçlar konusunda, partnerinin baskın olmayışı, gerekli olan çabayı göstermemesi veya tam tersine gereksiz şeylerin üstünde durması, pasif davranması hatta duygularını belli etmemesi nedeniyle uç noktalara da gelebilirler. Oysaki bu enerjiyi olumlu manada kullanmak gayet mümkündür.

Bunun yolu her iki tarafın da, verimlilik, büyümek, gelişmek için elbirliği yapmalarıdır. Oğlak yeri geldiğinde öncü davranacak, sevdiği insanı sahiplenecek koruyacak ve kollayacak ama illaki partnerinden bunun karşılığını beklemeyecek, partneri de ilişkinin daha ileri boyutlara gelmesi ve uzun süreli huzur içinde yaşanması adına maddi ve manevi yönden çaba gösterecek, azimli olacak, sevdiği insana çabasında yardımcı olacak. Bu konumdaki Güneş yani karşıt evinizde ilerleyen Güneş, partnerinizin simgesi olduğundan, sorunlarınızın altında ailevi nedenlerin yatması, kimileriniz için mümkündür. Bu durumda eşinize karşı anlayışlı olmanız, üzerinde baskı kurmamanız olumlu bir davranıştır. İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı ise karşılarına çıkabilecek insan aracılığıyla kendilerini yeniden gözden geçirmeleri demektir. Bu sayede daha sağlıklı bir ilişki yaşama şansı elde edebilir, kendinizle yüzleşerek mutluluk ve doyum duygusuna erişebilirsiniz. Hani bir söz vardır. Kimseyi değiştiremezsiniz, değişecek olan sizsiniz. İşte bu dönem bu söze uygun ilişki yaşamanız için de ilginç bir örnek teşkil edebilir.

YENGEÇ BURCUNDA OLUŞACAK YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Sevgili Oğlaklar, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve ardından meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulması her Oğlak burcu mensubu için aynı anlama gelmeyebilir. Çünkü doğum haritalarımız birbirinden farklı niteliktedir. Bu yüzden de sizi ilgilendiren her konuda ve ilişki anlamındaki paylaşımlarla ilgili yansımaları çeşitlilik arzeder. İlişkisi düzgün seyirde yürüyen ve evlilik yolunda ilk adımı atmaktan yana olan Oğlaklar için bu tutulma hızlandırıcıdır. Birbirlerine karşı sevgileri tam, ancak bazı sorunlar nedeniyle sıkıntı yaşayanlar için elbirliği ile problemlerin aşılması gerektiğini söyleyen bir uyarıcıdır. Eşiniz veya iş ortaklarınızdan faydalar elde edebilmeniz anlamında etkilidir. Ancak karşınızdaki kişiyi, alışkanlıklarınızı, aranızdaki farklılıkları tekrar gözden geçirmeniz halinde. Dostlarım bastığımız yerin farkında, yaptığımız seçimlerin uygunluğu konusunda bilinçli olmamız gerekiyor. Her durumu, çıkmazı veya aksilikleri tutulmalara bağlamak ancak kendinin farkında olmayan insanların mazeretidir. Biz bu kadar çaresiz olabilir miyiz? İlişki hayatımızla ilgili olan bu tutulma bize daha dikkatli seçimlerde bulunmamız ve olan biteni gerçekçi gözlerle görmemiz hususunda rehberlik ediyor. Bu rehberlik hizmetinden olumlu yönde yararlanmanın yolu öncelikle kendimizin farkında olmaktır. Kendisine sahip çıkmayan kişinin şikayet etmeye hakkı olabilir mi? Tutulmalar bir durumu bir olayı veya bir hali ortaya çıkaran hızlandırıcı yansımalardır. İlişkinizde saygı, sevgi ve güven üçlüsünü sağlam bir şekilde oturtmaya hazırsanız yardımcı olurlar. Tutulmaların üzerinizdeki özel etkisi, ancak haritanızın analizi ile anlaşılır. Burada sözü edilen gelişmeler genel yansımalardır. Burcunuz üzerindeki bu Tutulma alacak, verecek, sözleşmeler, yasal konularda da yaşanabilecek gelişmelerin işareti olarak önem taşımaktadır. Çalışan, emek sarfeden insanların mutlaka başarıya ulaşabileceklerini müjdelemektedir.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında ilişki evinizde seyrine başlayacak Venüs, duyarlı ve duygusal bir dönemin işaretçisi, güven olgusunun önemini kalın bir çizgiyle belirginleştirilmesini sağlayıcı, birlikte olduğumuzun kişinin ne denli doğru biri olduğundan tutun da, beraberliğinizin kalitesi, önemi, ilişkideki sorunlar veya yaşanılan güzellikler, ileriye dönük düşüncelere kadar her şeyin yerli yerine oturtulması gereken zamandır. Kafamızın içinde yerine oturmayan parçaların ve soruların mutlaka cevap bulması ve resmin tamamının görülmesi lazımdır. Bu süreçte duygular ön plandadır. İlişkisi veya evliliği mutlu seyirde ilerleyen çiftler bu süreçte, birbirlerinin farklılıklarına her zamanki gibi saygı göstermeyi bilirler. Çünkü anlaşmaya gönüllüdürler. Evli olanlar, yuvalarındaki huzuru anlamlı kılmak için çocuk sahibi olmayı düşünebilirler.

İlişkisinde sorun olanlar için bu dönemin anlamı ikiye ayrılır. Birbirini seven çiftler ve birbirinden çoktan kopmuş olanlar. Birbirini seven çiftlerin eğer dışarıdan gelen bir etkiyle problem yaşıyorlarsa, bu süreçte hiç kimsenin özel hayatlarına karışmasına izin vermeden birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket etmeleri faydalıdır. Sonuçta bu sizin hayatınız ve ancak sizi ilgilendirir. Venüs Yengeç burcu seyri tatsızlıkların aile büyükleri veya maddi manevi nedenler yüzünden meydana gelebileceğini gösterir ki, hiçbir neden bir beraberliğin kişiler birbirini sevdiği sürece koparmaya gücü yetmez. Çiftler sorun yaratan kişi ve olayları güçlü bir dayanışmayla çözebilirler. Hani hep deriz ya sevgi her güçlüğün üstesinden gelir diye aynen öyle. Fakat diyelim ki, aranızdaki sorunlar çoktandır çözülmüyor ve her iki taraf da artık son noktaya gelmiş durumda. İşte bu durumda olanlar için Venüs Yengeç burcunun hoş yumuşaklığı içinde ve eskiyi güçlendirici yansıması altında tekrar bir araya gelmek, huzur ve dinginlik içinde problemleri çözebilmek kolaydır. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta şudur. Anlaşmaya gönlünüz var mı yok mu? Bu sorunun cevabı, bu dönemin nasıl geçirileceğinin de işaretidir.

Bu dönemde birbirinize olan düşkünlüğünüz de önem taşır. Yani ayrılmaya karar vermiş olsanız da eğer aranızda sevgi varsa sorunların kolayca çözümünü sağlayabilir. Ayrılanların tekrar birbirine dönmesi mümkündür. Geri dönüşlere, düzelmelere hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması da mümkündür. Çünkü partnerinizin gözündeki kıymetiniz anlaşılır ve siz güvenilir bir limansınızdır. Peki bu durum kalıcı mıdır? Eğer ilişkinizde temel sağlam ise, sorunlar kendiliğinden çözülebilir. Eşleşim haritasında kader birliği varsa ilişki yine devam eder. Zaten bu dönemde ayrılık konusunda eşinizin çekimser kalması hatta böyle bir sözün geçmesi dahi onu üzmeye yeter. Bir de evli ve çocuklu iseniz, eşiniz ne pahasına olursa olsun bu ilişkiyi sürdürmek isteyebilir. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, karşınıza çıkacak kişi, kendi bildiği şekilde hareket etmekten hoşlanan biridir. İçine kapanık gibi görülebilir. Sırlarıyla, sessizliğiyle ilginç bir profil çizer. Fakat sahiplenme olgusu, duyarlılığı ve aile kavramı onun için son derece önemlidir. İlişkide sahiplenici koruyucu ve kollayıcıdır. Yardımseverlik hisleri yüksek olan bu kişi sevdiği herşeyi el üstünde tutmaktan hoşlanan bir yapıdadır. İlişkide duyguları oldukça derindir. Aynı duyarlılığı sizden de bekler. Size güven verir ve en azından aradığınız ciddiyet, sadakat ve özveriyi bu kişide yaşamanız mümkündür. Bu seyir dönemince sevgi-saygı-güven üçlüsüne önem vermek, temelinizin güçlenmesini sağlar. Birbirinizin kusurlarını veya farklı yönlerini ne olursa olsun yargılamadan kabul etmek, birlik ve beraberliğiniz bozmadan sorunlarınıza çare bulmak son derece doğru bir yaklaşımdır.

Siz Oğlakların da dikkat etmesi gereken konu, sırf partnerinizin gözünde saygınlık kazanacaksınız diye sorunların üstünü kapamamak, kendinizden fedakarlık etmemektir. Her ne kadar Parçalı Güneş Tutulması tedirginlik yaratıcı olsa da, aşk evinizde seyrine başlayan ve bir yıl boyunca sırasıyla tüm Oğlaklara aşk anlamında şans verecek Jüpiter etkisini de unutmayalım. 2-4-7-8-9 Temmuz tarihleri olumlu görünmekte. Ancak 8 Temmuz tarihi beni biraz kaygılandırıyor. Çünkü o gün Venüsün bir yandan Uranüsle sert açısı diğer yandan Chiron ile yaptığı olumlu görünüm kafaları karıştırabilir. Temeli güçlü ilişkiler için büyük bir sorun yok. Ancak gelgitli beraberliği olanların ve ortak eş haritalarında Venüs ve Uranüs problemi olanların dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. 9-13 Temmuz ise mutlaka sakin olunması gereken tarihler olarak öne çıkıyor.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Oğlaklar 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, kimlik duygunuz, kişisel girişimleriniz, kendinizi dış dünyada bireysel anlamda ifade edişiniz ile partnerinizin kimliği ve istekleri arasındaki kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma direkt olarak siz ve karşıt burcunuz Yengeci etkilediğinden son derece önemlidir. Bugünlerde özellikle, partnerinizle alakalı her konuda, bazı önemli gelişmeler meydana gelebilir. Bu gelişmeler karşısında ani ve fevri tavır içinde olmak, inatçı ve ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak son derece sakıncalıdır. Onun içinde bulunduğu durum ile sizin beklentileriniz arasında oluşabilecek zıtlaşma, ilişkinizin niteliği, süresi ve aranızdaki sevgi birliğinin gücüne bağlı olarak değişeceğinden, sakin ve esnek düşünmenizde fayda vardır. Üzerinizdeki baskı ve sorumluluklar ilişkinizle alakalı bağımlılıklarınız arasındaki dengeyi çok iyi kurmalısınız. Bugünlerde evlilik veya ayrılık gibi radikal kararlar almaktan uzak durunuz.

Aranızda oluşabilecek güvensizlik veya sadakatsizlik gibi durumlarda birbirinize karşı dürüst ve açık davranmaya çalışınız. Hayata yetişkin bir insan gibi yaklaşmayı ihmal etmeyiniz. Asi tavırlar göstermeyiniz. İlişkinizin selameti açısından bazı değişimlerde bulunmalı, yaşanabilecek sorunlarda tansiyonu daha fazla yükseltmeyiniz. Aranızdaki problem ne olursa olsun, bunu sert bir ifade tarzıyla çözümlemeye çalışmayınız. Tutulmanın etkisi en yoğun şekilde ilişki evinizi ilgilendirdiğinden en ufak bir konunun büyütülmesi, abartılması mümkündür. Bu konuda da dikkatli olunuz. Önemli iş bağlantılarınızı, görüşmelerinizi, ortaklaşa girişimlerinizi bugünlerde yapmamaya çalışınız. Hayata daha olumlu yaklaşınız, alışkanlıklarınızın sizi esir almasına izin vermeyiniz. Karamsar düşünmeyiniz. Eğer beraberliğinizde sorunlar varsa, bunları açıklık ve dürüstlükle dile getiriniz.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında, bireylik duygumuz, farkındalık derecemiz, bilinçli kararlarımızda etkili olan, kendimizi ifade gücümüzün astrolojik yönden temsilcisi olan Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcundaki seyrine başlayacak. Bu enerji, siz Oğlakların gözünüzü diktiğiniz zirveye ulaşmanız yolunda, zaman kazandıran, destekleyici ve hızlanmanızı sağlayan ateşli bir güçtür.

Dönüşümde bulunmanızda duygusal ve ruhsal yönden güvenliğinizi oluşturmanızda da etkili olabilecek bu enerji kendinizle alakalı yanlış giden, çoktandır işlevini yitirmiş, hatta size rahatsızlık veren her ne varsa yaşamınızdan çıkarıp yenileşmeniz anlamını da taşımaktadır. Bu ister kişi, ister bir duygu isterse herhangi bir olgu olsun, burada önemli olan Güneşin ısı ve ışığından yararlanarak kendiniz adına yeniden doğmayı kabul etmenizdir. Yani yenileşmek için eskinin geride bırakılması gerekmektedir. Sizlerin bu süreçte kendinize duyduğunuz güven öylesine yoğunlaşır ki, bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirmenin yolu saplantılardan, kuruntulardan, bağımlılıklarda uzak durarak Güneşin size göstermeye çalıştığı güçlü ışığa doğru yol almaktır. İçgüdüsel anlamda artık yeniden varolma isteğiniz güçleneceği için, size düşen kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek ve ne olursa olsun değişime hazır olmaktır. Eğer gelişiminiz için bazı şeylerin geride bırakılması gerekiyorsa, Güneşin Aslan burcu seyri sizin açınızdan en doğru zamandır.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos tarihine kadar İkizler burcunda yani çalışma evinizde transitini sürdürecek olan Mars, iş ortamınız, yapmayı planladıklarınız ve uygulama biçiminiz, beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz konularında etkilidir. Bu enerji altında bilgilenme, bildiklerinizi ortaya koyma konularında istekli olmanız mümkündür. Hırslısınızdır fakat bu hırs daha iyiyi daha etkili olanı ortaya koymak içindir. Başkalarıyla rekabet ederken tecrübelerinize, birikimlerinize güvenerek konuşursunuz. Geçtiğimiz aya göre aklınızı, parlak fikirlerinizi başkalarının direktifleriyle değil bizzat kendi isteğinizle yapabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, inceler, keşiflerde bulunur daha sonra bunları diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu enerji iş konusunda ustalaşma dönemi gibidir. Yani bilgilerinizi ustalaşarak pekiştirirsiniz. Yayıncılık, eğitim hayatı, yabancılarla olan irtibat konusunda da bu enerji sizi destekleyicidir. Günlük yorumlarda yeri geldiğinde hep söylerim. Bilgi, her türlü endişeyi ortadan kaldırır ve korkuyu yok eder diye. İşte bu dönemde çalışma hayatının içinde birilerinden, bir şeylerden çekinmenize gerek yoktur. Çünkü kendinizden ve yaptıklarınızdan eminsinizdir. Yine bu sürecin bir başka anlamı, konuşarak kendinizi ifade etmenizdir. Yani hem akıl hem diliniz harekete geçmiştir. Hem yazarak hem iletişimde bulunarak elinizdeki verileri çalışma hayatınızda uygulamaya dökebilirsiniz.

Entelektüel yollar, bilgi işlem ağı, haberleşme bu dönemde oldukça yoğundur. Rasyonel ve mantığa uygun bir şekilde hareket edilir. Gerekli ile gereksiz arasındaki ayrım bu süreçte gayet iyi yapıldığından boş yere zaman kaybetmemiş olursunuz. İşlerinizi yaparken veya iş konusunda seçim yapmak durumunda kaldığınızda sizin için hangisinin daha uygun olacağını kolaylıkla saptamanız mümkündür. İyi düşünülmüş tasarlanmış değişiklikler bu enerji altında kuvvetli bir şekilde sunulur. Eğitim hayatına ağırlık verme, diğer kişilerle görüş alışverişinde bulunma, acele etmeden gerekli olana yönelme bu dönemin enerjileri altında çok daha olumlu şekilde yerine getirilir. Kurs veya staj gibi bilginin derinleşmesini sağlayan aktivitelere katılır. Çevreniz genişleyebilir. s

PARA KONULARI

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda, çıkarlarınızı kollama aşamasında bireylik duygunuz ön planda hareket etmenizi sağlayıcıdır. Kişisel ayrıcalıklarınızı yani yetenek veya popülerliğinizi maddi kazanımlar elde etmek yolunda rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bu tarihlerde, mülkiyetçilik duygunuz da oldukça yoğundur. Benim değerlerim, benim param, benim isteklerim demek yerine, size önerim elinizden geldiğince ortaklarınız veya eşinizle olan her türlü paylaşımda, bizim değerlerimiz, bizim paramız, bizim isteklerimiz bakış açısıyla hareket etmenizdir. Çünkü Merkür bu dönemde kaynaklarınızı kullanma konusunda bencil düşünebileceğinizin göstergesidir. Bu ise, sorunlara yol açabilir, bağlantı içinde olduğunuz kişilerle tatsızlık yaşamanıza sebep olabilir. Merkür Aslan burcu süreçlerinde insan ister istemez parasal konularda önde olmaktan, güçlü görünmekten, bütün herşeyin tek sahibiymiş gibi davranmaktan hoşlanır. Oysaki tek başına ilerlemek bazen oldukça zordur. O nedenle parasal mevzularda, elinizdekini paylaşmayı bilmek ve her şeyden önemlisi paranızı bir güç aracı olarak hesapsızca kullanmak yerine, dikkatli ve tutumlu olmayı sürdürmektir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Oğlaklar, 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, siz Oğlaklar için, evlilik, ortaklık veya başka kaynaklar vasıtasıyla edindiğiniz gelirlerinizle alakalı her konuda dikkatli olmanızı, iyi seçimlerde bulunmanızı, risk almaktan ziyade, mevcut olan durumunuzda oluşabilecek terslikler halinde yine de ayakta duracak bir güvenceye sahip olmanız gerektiği konusunda sizi etkileyecektir. Bunun yanısıra son yıllarda oluşan engeller nedeniyle cinsel kimliğinizi tam anlamıyla yaşamaktan uzak durmanızın altında yatan sebeplerin sizin yanlış seçimleriniz olabileceğini görmenizi de sağlayacaktır. Miras yoluyla edinmeye çalıştığınız veya nafaka gelirleriniz üzerindeki hukuksal davalarınızı, eşinizin iflası veya ortaklık ilişkiniz sonuca oluşan borçlarınız, bankalarla olan tüm kredi konularını da kapsamaktadır.

Bunları size belirtirken aslında yapmanız gerekenleri de söylemiş bulunuyorum. Bundan sonrası için, kendi hayatınızla ilgili her zaman olduğu gibi, sağlam kararlar almaya devam etmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkan her insana dikkat etmeli, hangi borcun altına giriyorsanız bunu ödeyebilecek gücünüz olup olmadığını net olarak saptamalı, ortaklık konularında haklarınızı sizin adınıza düzenleyecek uzman kişilerle biraraya gelerek harekete etmelisiniz. Bugünden itibaren yukarıdaki konularda girişimde bulunmaya başlarsanız, iki haftaki sonraki dolunay enerjisinde olumlu sonuçları almaya başlayabilirsiniz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler:5-6-9-10-13-14-18-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler:1-2-7-8-20-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16-17

Yeniay: 13-14

(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-28-29

(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER