@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2014

Şubat 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Astroloji Uzmanı Asude Argun, Şubat 2014'te astrolojik olarak öne çıkan tarihleri ve olayları Pudra.com'a anlattı.

Gökyüzü Yeniay’ı ile takvimdeki yeni aylar birbirini tutmaz genelde. Hicri takvime yakın işleyen astrolojiyle ajandamızı denk getirmek pek mümkün değildir. Bu sebeple bu ay, Yeniay 30 Ocak’ta oluştu. Yaklaşık 1,2 gün sonra Hilal’i görüp yeni işlere başlamak en iyisi olur. İnternet üzerinde pek çok astroloji sitesinde, Yeniay’ın tarih, hatta dakikası paylaşılıyor. Bu bilgi, yenilikleri, büyüyen enerjiyle başlatmak için herkesle paylaşılıyor. Ancak bu yanlış bilgiyi düzeltmek isterim: Yeni işler için Osmanlı müneccimleri Hilal’den önce adım atmamak gerektiğini söylüyor. Karanlıkta yol almak zor olacağı gibi, gökyüzünde de Ay henüz Güneş’in gölgesindeyken yeni adım atmak güç olur. Hilal’le başlayan Hicri takvim boşuna değildir.

Şubat 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

6 Şubat: Gelişmeleri takip etmek için Ay’ın fazlaları çok önem taşır. Bugün gerçekleşecek Güneş-Ay karesi Yeniay’da attığınız ilk adımların karşılığını gösterecektir. Bilinçli olarak bir işe başladıysanız gelen eleştirileri iyi değerlendirmelisiniz. Dolunay’da olayların büyüyeceğini düşünmelisiniz. Gereken değişiklikleri yapmalısınız. Bilinçsiz gelişen olayları da böyle değerlendirmelisiniz. Yani Yeniay’da duyduğunuz, yanlış bir haberi şimdi düzeltmezseniz Dolunay’da dedikodunun içinde bulunabilirsiniz. Bugünlerde eşiniz, yöneticiniz, babanız gibi önem verdiğiniz kişilerle iletişiminize de dikkat etmelisiniz.

6 – 28 Şubat: Merkür geri harekette: İletişim gezegeni Merkür, bu tarihten birkaç gün öncesi ve sonrasında aklınızı karıştırmaya başlayacaktır. Yanlış anlaşılma, gecikme, arıza gibi şeylere açık olmalısınız. Cep telefonunuzu, bilgisayarınızı yedeklemeniz yerinde olur. Bu konuyla ilgili daha geniş yorumları burada bulacaksınız.

9 Şubat: Güneş’le Ay arasında oluşan üçgen açı, destek alacağınızı haber veriyor. Önemli olaylar bugünlerde büyüyebilir. Ancak geri giden Merkür sebebiyle yeni işlere başlamamalı, mevcut işlerinizi geliştirmelisiniz. Ön hazırlık yapmak için oldukça güzel bir süreç…

11 Şubat: Bugün gerçekleşecek Güneş ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki sert kare açı, birkaç gün öncesi ve sonrasında etkili olacak. Yapmanız gereken işleri, sorumluluklarınızı ihmal etmeniz pek mümkün gözükmüyor. Hızla ilerlediğiniz işlerde de sorunlar ortaya çıkabilir. Durup yapılması gerekenleri yapmalı, sonra ilerlemelisiniz.

15 Şubat: Bugün Dolunay gerçekleşiyor. Öncesi ve sonrası toplam 3 gün boyunca etkili olacak. Sevgililer Günü de dahil olarak, olaylar büyürken sinirleriniz gerilebilir. Özellikle sabit burçların etkisindeki kişiler bu enerjiden çok etkilenebilir. Yani Kova’lar, Aslan’lar, Boğa’lar, Akrep’ler en çok etkiyi alırlar. Yükseleni bu burçlardan olan ve kişisel haritasında bu burçlarda yoğunluk olanlar aynı şekilde etkilenebilirler. Aynı gün gerçeklecek Güneş ile savaşçı Mars arasındaki üçgen olaylara daha fazla tepki verebileceğinizi anlatıyor. Bu etkiye ertesi gün iletişim gezegeni Merkür de dahil olacak. Fikir savaşlarından kaçınmak gerekir.

18 Şubat: Güneş’in hassas Balık burcuna geçişiyle olaylar daha dağınık bir hal alabilir. Ülkemiz açısından bakarsak, yönetimle ilgili olayların daha çok gündeme geleceği yaklaşık 30 günlük bir süreç başlıyor. Olaylara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Kova’nın isyankar tavrının yerine, Balık’ın herkesi düşünen, fedakar yapısı ağırlık kazanacak. Aynı zamanda, su burçlarında olan Jüpiter ve Satürn’le bağlantı kuran Güneş, Mart ayı içinde gökyüzünde büyük üçgen açı kalıbını oluşturacak. Bu etki iyi kullanılırsa dolaysız başarı, ama dikkat edilmezse her konuda zorluk anlamına gelebilir. Kişisel haritasında su vurgusu olan kişiler bu enerjiden daha çok etkilenir.

20 Şubat: Güneş ile Ay arsında gerçekleşen üçgen, Ay kapanmaktayken destek alabileceğiniz birkaç günü gösteriyor. Bu tarihten itibaren 1 Mart’ta doğacak Yeniay’a kadar elinizdeki işleri toparlamalı, bitirmeniz gerekenleri halletmelisiniz.

22 Şubat: Bugün gerçekleşen Güneş ile Ay arasındaki kare, önem verdiğiniz kişilerin bakış açısına ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Öneri almaya açık olmalı, eleştirileri kabul etmelisiniz. Aksi takdirde içinizde ve etrafınızda huzur bulmanız zor olabilir.

23 Şubat: Güneş ile sislerin gezegeni Neptün’ün kavuşumu, birkaç gün boyunca netleşemediğiniz olayları ortaya koyabilir. Gözlerinizi açmanız, olayları olduğu gibi algılamanız güçleşebilir. Hayal dünyasına girebilir, kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşk istiyorsanız çok aramanız gerekmeyecek. Ancak ele, avuca gelmez şeyler için kendinizi feda etmemelisiniz.

25 Şubat: İlişki gezegeni Venüs ile sorumluluk gezegeni Satürn arasında gerçekleşen altmış açı, ayaklarınızı yere sağlam bastırmayı sağlayacak. İlişki adına attığınız adımların karşılığını alabilirsiniz. Sizin her adımınıza karşılık, karşınızdaki de size yaklaşacak, destek olacak. Sorumluluklarınızı paylaşabilir, daha kalıcı işlere yönelebilirsiniz. Ancak evlilik, ortaklık gibi resmi işlere imza atmak için Merkür’ün geri hareketinin bitmesini, yani 28 Şubat ve sonrasını beklemelisiniz.

26 Şubat: Şubatın son haftası boyuca etkili olarak gelişen Jüpiter ile sıradışı Uranüs arasındaki kare, kişisel olayların yanı sıra toplumsal olayları da anlatmakta. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda farklı yöntemler öğrenebilirsiniz. Hukuki, dini, manevi konularda ülke genelinde olağandışı olaylar gelişebilir.

28 Şubat: Ayın son günlerine girerken iletişim gezegeni Merkür’ün düzgün hareketine dönmesi, iletişim kaynaklı sorunların azalacağını anlatıyor. Ancak hız kazanması için birkaç gün daha beklemelisiniz. Yeni adımlar atmak için 1 Mart’ta doğacak Yeniay’dan sonra, Hilal’i görüp hareket etmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER