@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2014

Temmuz 2014 aylık burç yorumları

Birçok gökyüzü olayının gerçekleşeceği dinamik bir aydayız. Astroloji Uzmanı Asude Argun Temmuz 2014 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Temmuz 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar


(21 Mart-19 Nisan)
Evinize önem vermeniz gereken bir aydan geçiyorsunuz. Başta anne, babanız olmak üzere, yakınlarınızla zaman geçirmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Onların sorunlarını çözmek için adım atabilirsiniz. İkili ilişkilerde tekrarlayan gerginlikten sakınmalısınız. Kendinize, sağlığınıza yatırım yapmanızda yarar var. İşle ilgili konularda da kararlı davranmanızı öneririm. Ayın sonunda daha rahat olacaksınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar


(20 Nisan-20 Mayıs)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik artıyor. Ay içinde bolca seyahat yapabilir, yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili zorluklara destek olabilirsiniz. Yabancı ülkeler, yurtdışı, medya, hukuk, eğitim gibi konulara daha özenli yaklaşmalısınız. Gereksiz işlerle uğraşmamalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz işlere endişe etmemelisiniz. Sağlığınıza yapacağınız yatırım yararlı olabilir. Ayın sonuna doğru evde değişiklikler gündeme gelebilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar


(21 Mayıs-20 Haziran)
Bu ay maddi konularda gelişmeler olabilir. Kazancınızı artırmanın ya da daha iyi yatırım yapmanın yollarını aramalısınız. Bir yandan da eşinizin gelir, gideriyle ilgilenmenizi tavsiye ederim. Ortak masraflarınızı azaltmalısınız. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına da önem vermelisiniz. Sevginizi göstermek ve aşkı yakalamak için hareket etmelisiniz. Ayın sonuna doğru keyifli seyahatler başlayabilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar


(21 Haziran-22 Temmuz)
Bu ay sizin için önemli. Ne zamandır sabır gösterdiğiniz konulardan uzaklaşmanın etkisiyle rahatlayacaksınız. Ancak kendinize iyi bakmalı, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca eşinizi de ihmal etmemelisiniz. Ortaklaşa karar almalı, zorlukları partnerinizle aşmaya çalışmalısınız. Ev ve iş arasındaki dengeyi de sağlamanızı öneririm. Sorumluluklarınızı yerine getirmeli, değişikliklere uyum sağlamalısınız. Ay sonunda üstünüzdeki baskı azalacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar


(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bu ay olayları akışına bırakmanızı tavsiye ederim. Şartları zorlarsanız, yakında gelecek fırsatı yakalamakta zorlanırsınız. Enerjinizi boş yere sarf etmeyin. Ayın sonuna doğru rahatlayacaksınız. O zamana kadar yakın çevrenizdeki olaylar sizi yorabilir. Dedikodularla uğraşmamanızı tavsiye ederim. İşler istediğiniz gibi gitmese de bir hikmeti olduğunu düşünün. Manevi konulara eğilmek, arınmak için bundan güzel zaman bulamazsınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar


(23 Ağustos-22 Eylül)
Bu ay işlerinizi organize etmeye çalışmalısınız. Gelecek günleri planlamak için hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek almanızı tavsiye ederim. Tek başına değil, grupça hareket etmeniz size güç katacak. Maddi konularda ise tedbirli davranmalısınız. Masraflar artabilir. Kredi, kredi kartı ya da sürpriz ödemelere karşı yedekli olmalısınız. Ay sonunda zorlanmamak için hayal kurmayın, paranızın kıymetini bilin, risk almayın.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar


(23 Eylül-22 Ekim)
İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ön planda olacağınız, kendinizi göstereceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Dikkatlerin üstünüzde toplandığını bilmelisiniz. Ancak sinirlerinizi kontrol etmeli, agresif davranmamalısınız. Her ne kadar sizi zorlayan koşullar olsa da kibarlıktan ödün vermemelisiniz. Ancak kendinizi sıkıp sağlığınızı da zorlamamalısınız. Dengede kalmak zor olsa da başarabilirsiniz. Ayın sonuna doğru parasal konulara yoğunlaşmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar


( 23 Ekim-21 Kasım)
Sabır göstermeniz gereken bir sürecin sonuna geliyorsunuz. Sizi zorlayan, izole eden şartların sonuna geliyorsunuz. Ay sonuna kadar sabırlı olmalısınız. Kendinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz. Hukuksal konular, yüksek öğrenim, medya, yabancılar gibi bir çok konuya odaklanmanız gerekebilir. Gündelik hayatın karmaşası içinde dağılsanız da yavaş yavaş ilerleyeceksiniz. Ay sonuna doğru işle ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar


(22 Kasım-20 Aralık)
Bu ay daha hesaplı hareket etmenizi öneririm. Borç, alacak dengesini kurmalısınız. Prim, vergi, nafaka, sigorta, ceza gibi ödemeler gündeme gelebilir. Ekonomik açıdan daha kontrollü giderseniz karlı çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Evliyseniz eşinizin masraflarına da dikkat etmenizi öneririm. Zevk için yapılacak harcamalardan uzak durmanız yararlı olur. Zorunlu operasyonlar dışında, cerrahi uygulamalardan uzak durmalısınız. Bedeniniz hassas olabilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar


(21 Aralık-19 Ocak)
İkili ilişkiler açısından önemli bir aydan geçmektesiniz. Evlenebilir, nişanlanabilir, ortaklığa adım atabilirsiniz. Tabii ki gereken sorumlulukları üstünüze almak şartıyla. Evliyseniz eşinizle birlikte hareket etmeniz, ortaklaşa davranmanız yerinde olacak. Birlik olmaya, güçlenmeye çalışmalısınız. Tüm sorunları ancak böyle aşarsınız. İşle ilgili iniş, çıkış yaşarsanız sabırlı olmalısıız. Ayın sonuna doğru maddi konular önem taşıyacak, kontrollü olmanızı öneririm.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar


(20 Ocak-18 Şubat)
Çok çalışmanız gereken bir aydan geçiyorsunuz. Pek çok işi halletmek, detaylarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Enerijinizi daha verimli olmak için kullanmalısınız. Artan yoğunlukta kendinizi yıpratmamalı, sağlığınızı zorlamamalısınız. Gerek görürseniz, doktora gitmek için hiç beklemeyin. Uzak ya da yakın seyahatlerde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayın sonuna doğru daha rahat olacaksınız. İşle ilgili yeni ve güçlü bir dönem başlıyor.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar


(19 Şubat-20 Mart)
Bu ay kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sanatla, sporla ya da hobilerle ilgilenebilirsiniz. Daha fazla sinemaya gidebilir, konser seyredebilir, dans edip, eğlenebilirsiniz. Hayatın renkli taraflarıyla ilgilenirken, ekonomik konuları ihmal etmeyin. Riskli kararlar alıp, kendinizi zora sokmayın. Yapacağınız yatırımları iyi seçmenizi öneririm. Ayın sonuna doğru çok çalışmanız gerekebilir. İyice dinlenmelisiniz.

Ayrıca Temmuz 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri'ni okumak için tıklayın.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER