Habertürk 03.10.2011

Terazi burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

TERAZİ

Terazi burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Terazi Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim Venüs, Merkür ve Güneşin Akrep burcundaki seyirleri kazanç konularında ser verip sır vermeme zamanıdır. Yani cebinizdeki paranızın hesabını, nasıl bir yatırımda bulunmak istediğinizi ancak çok güvendiğiniz bir insanla paylaşmanız yerinde olur. Çünkü Akrep burcu zamanlarında her türlü konuda gizlilik esastır ve olumsuz durumlardan kolayca etkilenmek mümkündür. Bu enerjileri doğru manada kullanmanın yolu, tabii ki değerleriniz konusunda kuşkulu olmamanızdır. Kendinize güvenerek hangi alanlarda kendinizi gösterebilir ve maddi kazanç sağlayabilirsiniz bunları araştırmanız yerinde olur. Kararlılık esastır. Hatta bazı Terazilerin bu enerjiler sayesinde oldukça inatçı davranmaları da mümkündür. Paranızı çıkabilecek tersliklerden koruma güdünüz yükselir. Yaptığınız işlerde sözünüzü tutmanız yerinde olur. Kısaca paranıza sahip çıkma, ilişkilerinizi güçlü tutma zamanınızdır.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars-Aslan burcu seyri, hem kişisel hem de dış dünyadaki etkinliğiniz anlamında olumlu bir tesir yaratmakta. Mars astrolojik olarak mücadele gücümüz, isteklerimizi elde isteğimiz ve cesaretimiz. Eğer Mars doğum haritamızda zayıf etkiler altında ise, herhangi bir konuda savaşmak mümkün değil. Aşk anlamındaki etkisi öncelikle partnerinizle aranızdaki maddi meselelerin işareti olarak önemli. Aşkla paranın ne ilgisi var diye düşünebiliriz. Fakat para, astrolojik olarak değerlerimizin göstergesi olarak önemlidir. Kişinin kendini güvende hissetmesi için maddi ve manevi açıdan güçlü olmak ve ilişkisinde kendini, yarınlarını garanti altına almak ister. Bundan doğal ne olabilir ki? Ancak bu durum ilişkinin sevgi ve anlaşma kısmında gelgitlere yol açıyorsa o zaman ortada sorun var demektir. Çünkü burada esas olan birlik duygusudur. 27 Ekim tarihinde Venüs-Mars arasındaki tutkulu görünüm, doğal olarak sevgi ifadenizin sahiplenici ve yoğun hale gelmesi mümkündür.

İlişkisinde sorun olanlar bir yandan sevmek bütünleşmek ve aşkın doruklarında gezinmek ruhunuz, diğer taraftan problemler nedeniyle kaçıp kurtulmak isteyebilir. Bazen güç oyunlarına girişir, kimi zaman ayrılmanın ne kadar güç olduğunu düşünerek havlu atarsınız. Her dönüş cinselliğin doruklarında dolaşmakla sonuçlanırken, çözülmeyen problemler hasıraltı edilebilir. Sonrasında yine bir sıkıntı oluştuğunda bu sefer tekrar bir mücadeleye girilerek karşılıklı olarak güç savaşları başlayabilir. Bütün bunlar dönemin enerjilerinin yanlış kullanımı olarak bilinmesi gereken yansımalardır. Oysaki bu dönem çok daha farklı bir şekilde geçirilebilir. Öncelikle yapılması gereken, arkadaşlık ilkesini ön planda tutmak ve birlikte yol almanın hazzını kendinize katık ederek problemleri çözmektir. Tabi ki bunları yapabilmek için her zaman olduğu gibi önerim ilişkinizin adını koymaktır. Eğer amaç el ele yürümekse bu yolda, doğal olarak dürüstlük son derece önemli. Eğer aranızda adil olmayan paylaşımlar ve duygular söz konusu ise, tatminsizlik iki misli çoğalabilir. Aradığınızı bulamamak veya aradığınızdan emin olmamak en zor meseledir. Eğer bütün bunlar sağlanamıyorsa durum ne olur? İşte burada durumun pek aydınlık olmadığını söylemek mümkün. Özellikle 27-28 Ekim tarihleri arasında dikkatli olmakta fayda var. Bu dönemde görülebilecek en önemli problemlerden biri kişinin kendini ve hayatını bu ilişkide güvence altına almaktır. Her ikiniz arasında maddi ve manevi konulardaki çözümsüzlükler varsa, sorun çıkaran her şey bıçak altına yatırılarak kesip atılabilir. Akrep burcundaki Venüs, işlemeyen ve geçerliliğini çoktan yitirmiş bazı konuların devre dışı bırakılma zamanlarıdır. Bunu yapmanın yolu biraz önce değindiğim gibi gerekli ile gereksizleri birbirinden ayırmakla olur. Dengelerin yerine oturtulması gerekir. Evet bu çok önemli. Eğer oturmuyorsa o zaman karşılıklı konuşmakta fayda var. Her iki kişinin de kimliklerinden ödün vermeden eşit bir ilişki kurmaları gerektiğinin farkına varmaları şart.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Güneş, hem dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz hem de ilişkinizle alakalı konularda dengenizi yeniden sağlayabilmeniz anlamında etkilidir. Bir yıl sonra Güneşin aynı noktaya teması, tüm Terazilerin bir yaş daha olgunlaşmaları anlamına gelmektedir. Bu süreçte içinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmek isteğiniz yoğundur. Bu enerji altında uzlaşmaya açık olmak başlıca kriterdir. Etrafınızdaki dünyayla olduğu gibi, ilişkinizle alakalı konularda da dengenin sağlanması gerekliliği ön plana çıkacaktır. Kaldı ki sizin gibi toplumla birebir alakalı sosyal kişiler için bu durum çok daha önemlidir. Yine bu tarihlerde fiziksel açıdan gayet canlı ve etkileyici, girişimde bulunmaya hevesli olabilirsiniz. Güneşin size destek olacağı bu bir aylık zamanda ise, bunları uygulayabilir, arzu ettiğiniz her şeyi hayata geçirebilirsiniz. Karşılaşacağınız zorluklarla baş edebilmeniz ve amaçlarınızı gerçekleştirmeniz için tabi ki kararlılık son derece önemlidir. Bu yüzden de bu enerji altında yapılması gereken öncelikle hedeflerinizi kafanızın içinde belirlemeniz ve bunları dış dünyada ifade etmenizdir.

Güneş Astrolojide kişinin benlik duygusu, kendini güçlü bir şekilde ifade etme dürtüsü ve isteklerini elde etmek arzusuyla birebir alakalı olduğu için ego ön planda olmak zorundadır. Çünkü Güneş benlik duygumuzdur. Oysaki Güneş Terazi burcunda ilerlediği zamanlarda, diğer kişilerle bağlantı kurma arzusu ve paylaşma duygusu daha fazla önemsendiği için, biz olabilmek adına, isteklerinizden ve hatta kimliğinden vazgeçerek, diğer insanla bütünleşmeyi tercih edebilirsiniz. İnsanlar tarafından onaylanmak için, uyumu sağlamaya çalışan ve bunu da korumak adına bilhassa özveride bulunan bir kişi kendi gerçeğini nasıl yaratabilir ki. Ayrıca bu özveri gösterilmeye devam edildikçe, hedeflerinize ve arzularınıza tam olarak ulaşmanız mümkün olabilir mi? bu soruların cevaplarını iyi düşünmek lazım. İşte tam bu noktada ne olursa olsun, hem kendi gerçeğinizi yaratmalı hem de ilişkinizdeki paylaşımı dengeli bir şekilde sağlamalısınız. Bunun yolu ise, birbirinizin kimliklerine değer vermek, eşit hak ve özgürlük içinde paylaşımda bulunmaya çalışmaktır. Güneş-Terazi burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünümleri: 14-22 Ekim tarihleri olarak öne çıkıyor. 14 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu hedefleriniz konusunda gayet ciddi bir şekilde düşünmeniz anlamına geliyor. Ancak bunu öyle yapın ki, Satürn 2012 Ekim ayına kadar burcunuzda seyir halinde olacak. Bir yıl sonra, bugün verdiğiniz kararlardan pişmanlık duymayın. Ciddi ve aklı başında düşünmenizi öneriyorum. 22 Ekim Güneş-Neptün olumlu görünümü aşk hayatınızla ilgili konularda geçmişe ait konularda tedavi edici gibi görünüyor. Ancak Neptün Kasım ayına kadar geri hareketini sürdürüyor. Ben olsam, Kasım ayını beklerim şöyle bir duruma bakarım. Gördüğüm gerçek mi yoksa hayal mi diye?

9 Ekim tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdürecek Venüs, geçtiğimiz Eylül ayından bu yana, yılın en güzel enerjilerinden biri olarak sizleri selamlamaya devam ediyor. Bir çok Terazi için romantik ve oldukça önemli, epeyce ciddi bir ilişkinin göstergesi demiştik. Partnerinizle her türlü konuda anlaşabilmek için, nazik davranmaya özen göstermeniz gerekiyordu. İsteklerinizi ifade ederken bencil davranmamalı ve ayrıca gerçekçi bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmeli, kendinize olan öz saygınızı ön planda tutacak şekilde hareket etmeye çalışmalısınız. Şunu unutmayalım ki, kendisine saygı, sevgi ve güveni olmayan bir kişinin beraberlikte mutluluk bulması nasıl zorsa, beraberliğine özen göstermeyen bir kişinin de ilişkide aradığı doyumu yakalaması o denli zordur. Yine bu enerji altında mücadele gücünüzün en önemli noktasını, beraberliğinizi düzene koyma ve güzelleştirme isteği oluşturabilir. Yani bugüne dek ne yaşandıysa yaşandı bundan sonrasında güçlü ve huzurlu bir beraberlik yaşayayım düşüncesi hakim olabilir. Bu istek ise doğal olarak mutlu ve doyumlu bir ilişkinin yaşanabilmesi açısından yapılacak ayarlamaların ilk startı anlamına gelebilir. Venüs-Terazi burcu seyrinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 8 Ekim tarihindeki Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünüm. Ben bu görünümün yeni, oldukça romantik bir aşkın işaretçisi olarak görmekteyim. 8 Ekim tarihindeki günlük yorumunuzda bu konuya değineceğim.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, sahip olduğunuz değerleriniz, güvenliğiniz ve ihtiyaçlarınız konularında endişe hatta kimi zaman saplantılı tarzda tepkiler neden olabilir. Eğer ilişkinizde maddi paylaşımlar söz konusu ise, elinizdekileri kaybetmemek için daha fazla sahiplenmeye çalışabilirsiniz. Bu tutkularınızı kendinizden bir adım uzaklaşarak durumları gözden geçirmeye çalışabilirsiniz. Tabi ki bunu bilinçli bir şekilde yaparsanız ne ala. Tam tersine gerçekler ön planda olduğu halde bunları görmezden gelir, kendinize göre düşünmeye çalışırsanız yanılmanız mümkündür. Bu dönemin bir başka etkisi altında, özellikle aşk hayatınızla ilgili mevzulardaki kırgınlıklarınızı düzeltmek için yapılacak gözden geçirmeler adına gayet faydalı oluşudur. Böyle eski yaraları sarmanız kolay olabilir. Evli ve sorunlu çiftler bu dönemde danışmanlık alabilirler. Bu, gerçek durumlarını görebilmeleri ve düzeltmeleri adına yararlı olabilir. Karşılıklı görüşmelerde uzlaşı içinde hareket etmenin önemi büyüktür. İletişimde derinlik göze çarpabilir. Ekim ayını verimli bir şekilde değerlendirmenin yolu, kaybetme korkusu ile herşeyi denetiminiz altına almaktan vazgeçmeniz, ilişkinizin özünü keşfedip, birbirinizi sevmeyi öğrenmenizdir. İlişkisi yeni başlayanlar öncelikle güvenliğinize önem veriniz. 10 Ekim Venüs-Chiron olumlu görünümü, eşleşim haritalarında olumlu enerjileri olan kişiler için eski bir sevgilinin geri dönmesi, 27 Ekim Venüs-Mars olumlu görünümü, bitmiş bir aşkın tutkuların öne çıkmasıyla yeniden alevlenmesi tarzında gelişmeler yaşanabilir. Ancak ilişkinin neden bittiği üzerinde ve bu kişinin sizin hayatınızdaki yerini iyice düşünmeniz lazım.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Teraziler12 Ekim saat 05:06 itibariyle karşıt burcunuzda meydana gelecek Dolunay, ilişkiniz, iş ortaklığınız, sözleşme ve yeni kontratlarınız, yasal davalarınız üzerinde etkilidir. Gökyüzündeki diğer enerjileri de göz önüne alırsak bugün son derece dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Şimdi olabilecek gelişmelere birlikte göz atalım. 23 Eylül tarihinden bu yana burcunuzda ilerleyen Güneş gezegeni, diplomatik tavırlarınız, işbirliğine yatkın hallerinizle karşı cins üzerinde etkili olmaya çalışmanız anlamına gelmekteydi. Bugün Ay gezegeninin Güneşin tam karşısında yer alması bir tür düello gibidir. Hayalinizde yarattığınız dünyanızda yaşamdan keyif almak, aşık olmak, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek isterken, sizi dertlerinizden sorunlarınızdan uzaklaştıracak bir ilişkiye olan özleminiz de büyümektedir. Kendinizi o denli farklı hissedersiniz ki, hayal kırıklıklarına artık tahammülünüz yoktur. İçinde bulunduğunuzu durumu diğer yandan hayatın size sunduklarını gözden geçirmeye çalışabilirsiniz.

Eğer ilişkinizde sorunlar varsa veya hayatınızda şu an kimse yoksa, yeni ayrılmış iseniz bu Dolunayın etkisi çok daha fazla hissedeceğinizi söyleyebilirim. Hayalini kurduğunuz dünya ile partnerinizin size sunduklarını karşılaştırabilir veya bir ilişkiniz yoksa hayatınızdaki boşluğun üzerinizde yarattığı gerilimle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. Dolunayın yüksek ışığı altında her şey öylesine berrak görünür ki, insan ister istemez bunları çözmek için hamlede bulunur veya tümüyle yok sayar. Yapmanız gereken, gerçeklerin farkında olmak fakat ne kendinize ne ilişkinize ne de partnerinize en azından bugün yüklenmemektir. Bir günde dünyayı kurtaramazsınız. Lütfen sakin olun. Acil kararlar vermeyin.

İŞ VE KARİYER

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür, düşüncelerinizi, planlarınızı, kafanızın içindekileri insanlara gösterme vaktinizdir. Fikir alışverişlerinde bulunarak, projelerinizi hayata geçirebilir, politik iletişim gücünüzü devreye sokarak olumlu ilişkiler ağı kurabilirsiniz. Bu süreçte insanların sizi bilgi birikiminizle tanımasını sağlayın. Uzun süredir üstünde düşündüğünüz konularda hiçbir yanılgıya düşmeden girişimde bulunun. Sözel ifadenizi güçlendirin konuşmalarınızda tutukluk yapmadan, söyleyeceğinizi net olarak belirtin. Başka kişilerinin görüşlerine değer vermeye çalışın ama bu, huzurunuz kaçmasın diye yanlışa bile göz yummak şeklinde olmasın, gerektiği yerde gereken tavrı gösterebilirsiniz. Fakat bu tavır, davranışlarla belli etmek yerine, bilginizle ders vermek anlamında olursa fazlasıyla etkili olacaktır. İkili ilişkiler bakımından da, karşınızdaki insana söz hakkı vermeyi, adil kararlar almayı ihmal etmeyiniz. Karşıt görüşleri değerlendirmeyi kesinlikle unutmayınız. 7-12 Ekim tarihleri Merkür-Terazi burcu seyrinin öne çıkan etkili tarihleridir. Özellikle 7 Ekim Merkür-Satürn kavuşumu, hem iş hem akademik eğitim hem ticari ortaklıklar anlamında kıymetlidir. Ortaklarınızla bir araya gelerek görüşmelerde bulunabilirsiniz. Ilımlı, ciddi ve kararsızlıktan uzak durmanızda fayda var.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Güneş, genel anlamıyla güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkmanız halinde sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmaz. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelir, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışmalı, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle incelemelisiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu enerji sayesinde insanların dikkatini çekebilirsiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde ifade edebilir, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilirsiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandırabilirsiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iletişim çemberinizi genişletebilirsiniz. Maddi yönden destek bulmanız kolaylaşır, girişimlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Bu süreçte, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız. 24 ve 29 Ekim tarihleri Güneş-Akrep burcu geçişinde önemli günler. Şimdiden ajandanıza not ediniz. Günlük yorumlarda bu yansımalardan uzunca söz edeceğim.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, sosyal ilişkilerdeki liderlik gücünüzün yükselişe geçeceği bu dönemde, cesaret ve girişimin gayet ön planda olduğunu görüyoruz. Artık herkese ne kadar yetenekli biri olduğunuzu gösterme zamanınızdır. Arkadaş çevreniz sizi destekleyecek en önemli kuvvet olacaktır. Gelecek planlarınızda dostlarınız kanalıyla girişimlerde bulunabilir, yenilikler yapabilir, yeteneklerinizi hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ekip halinde yapılan işlerde ön planda yer alabilir ve bildiklerinizi uygulayarak hem başkalarının hem de kendinizin fayda görmesini sağlayabilirsiniz. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuz yoğun olacağı için bu tarihler arasında, kendinizi tanıtmak, topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşabilir onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmanız da yine bu dönemin hediyesidir. Sanatsal alanda sponsorlar aracılığıyla maddi getiri elde ederek, yapmak istediğinizi hayata geçirebilir, sizinle aynı doğrultuda düşünen kişileri organize ederek düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrepte ilerlemesini sürdürecek Venüs maddi ve manevi değerler evinizle alakalı yaşam alanınızdan geçeceği için görüyoruz ki, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz ve değişimde bulunarak hayatınızı belirli bir düzene koymanız gerekliliği oldukça fazla. Yani şartlarınız gereği bugüne dek yaşananları bir yana koyarak, şimdi önünüze bakmanız ve gereksiz konulardan ziyade, asıl gerçeğinize odaklanmanız gerekiyor. Peki bu enerjinin etkisi altında neler yaşanabilir ve nelere dikkat etmek gerekir, şimdi bunları birlikte ele alalım. Öncelikle Venüs Akrep burcunda sahip olma ve sahip olduklarınızı kendiniz kılabilme konusunda taviz vermeden hareket etme enerjisi anlamına gelmektedir. Bu sizin gibi, uyum sağlamak adına kendinden bile vazgeçecek kadar sosyal olan kişiler için, aslında gayet faydalı bir enerjidir. Tabi ki düzgün ve doğru bir şekilde kullanılabilirse. Herşeyden önce yapılması gereken, geçmişte verdiğiniz kararları sorgulamadan ilerlemek, kendinizi elinizde olanlarla değerlendirmeye kalkmadan, bedensel arzularınızın esiri olmadan düşünmektir. Durgunluk ve enerji düşüklüğe neden olan olguların altını iyice çizerek ilerlemeye çalışırsanız, bu enerji size ilerlemeniz adına güç verebilir. Kendinizle yüzleşmenizi sağlayan bu etki altında, eksiklerinizi, yapmanız gerekenleri kafanızın içinde daha net tespit edebilirsiniz. Fakat burada şu noktayı çok fazla önemlisiniz. Kararsızlıktan uzak durmak. Yani suya sabuna dokunmadan, sorunların üstünü sıvazlayarak, ya kaybedersem, başaramazsam dememektir. Derinlemesine her şeyi incelemelisiniz. Nelere ihtiyacınız var ve neleri artık geride bırakmalısınız. Bazen yeniden doğabilmek için ölmek lazımdır der büyüklerimiz. Aynen öyle. Venüs-Akrep burcu geçişinin en etkili tarihleri: 10-13-15-27 Ekim olarak öne çıkıyor. 10 Ekim problemlerinizi çözebilmeniz anlamında şifa dolu. 15 Ekim tarihinde maddi konularda para hırsınız yüksek olabilir. 27 Ekim Venüs-Mars ileriye yönelik olarak geleceğinizi gözden geçirme ve maddi konularda ihtiraslı yaklaşımların sergilenebileceği bir gün. Bunların tümünü ajandanıza lütfen not ediniz. Günlük yorumlarda uzun uzun söz edeceğim.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında, sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler, harcamalarınız, yeteneklerinizi hayata geçirerek parasal güç elde etme, işinizden kazandığınız gelirlerle ilgili alanlarda sağlamlaştırma anlamına gelen Merkür-Akrep burcu seyri, maddi yönden kendinizi güvende hissetmek adına öncelikle durumunuzu kararlı bir şekilde gözden geçirerek çok yönlü bir şekilde düşünmeniz gerekecektir. Finans durumunuzu yakından ilgilendiren konularda sahip olmak isteğiniz kökleşerek, daha fazla tutkulu bir şekilde maddi ve manevi değerlerinizle alakalı konulara eğilim gösterebilirsiniz. Tutumluluk artabilir, parayı kazanmanın güçlüğünü düşünerek daha ekonomik davranmak yönünde kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda sabit görüşlülüğünüz artabilir, hataları affetmek yerine dibine kadar sorgularsınız. Kimileriniz bu süreçte, kazanımlarını gizlemeyi, dış dünyada insanların bilmesini engellemeyi isteyebilir. Sakin ve kontrollü şekilde işlerinizi halletmek yanlısı olur, kaybetmekten korkabilirsiniz. Parayı bir güç aracı olarak görmeye başlayabilir, ihtiyaçlarınızı bile temin ederken aşırı dikkat gösterebilirsiniz. Kimileriniz ise, para sahibi olmayı mutlulukla eş değer görebilir ve ne kadar sahip olursam o denli huzurlu olurum şeklinde bir düşünce içine girebilirler. Bu süreçte yapılması gereken, kendi kaynaklarınıza sahip çıkmak ama yaşamınızı sadece parasal kazancın getireceği mutluluğa bağlamamak, gelirlerinizle alakalı konuları sağlamlaştırmak adına çalışmak ama hayatın zevklerinden kendinizi mahrum etmemek, becerikli olmak, kar ve zararlarınızı saptamak ve bundan sonrası adına daha dikkatli olmaktır. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 14-16-27 ve 28 Ekim. Bunların içinde 28 Ekim gayet önemli. Merkür-Mars arasında oluşan mücadeleci görünüm, kaybetmemek için olanca gücüyle hayata sarılmanın, konuşmanın, bağlantılarda bulunurken illa ben demenin, gücü uygulamaktan yana düşünmenin simgesi.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrine başlayacak Güneş, paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmaktır. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkmanız halinde sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmaz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu enerji sayesinde insanların dikkatini çekebilirsiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde ifade edebilir, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilirsiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandırabilirsiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iletişim çemberinizi genişletebilirsiniz. Maddi yönden destek bulmanız kolaylaşır, girişimlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Bu süreçte, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız. Güneş-Akrep burcu geçişinin etkili tarihleri 24 ve 29 Ekim olarak öne çıkıyor. Kazanmaktan yana olan birey, hem kendini güçlü biri olarak göstermek hem de dönüşümde bulunmak için karşısına çıkan fırsatları değerlendirmekten yana. İş hayatınızla ilgili konularda şifalı bir elin size uzanması mümkün diyebiliriz.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Teraziler 26 Ekim saat 22:57 Akrep burcunda oluşacak Yeniay, finansal konularda yenilik, tazelik ve canlılık anlamına geldiğinden, kendinizi hem maddi hem de geliriniz konusunda düzenleyebilirsiniz. Paranın sağladığı gücün sizin yaşamınızdaki yerini gözden geçirebileceğiniz bu ışık altında, daha fazla kazanmanın yollarını ve bütçenizi düzenlemeyi deneyimlemektesiniz. Kendinizi güven içinde hissetmenizi sağlayacak parayı kazanabilmek adına, size hırs, motivasyon ve yenileme gücü verecek yeniay enerjisi, potansiyel gücünüzün ve yeteneklerinizin hayata geçirilmesi adına da teşvik edicidir.

Yeniay etkisi altında, başkalarıyla ortak şekilde ilerleyerek, gücünüzü birleştirebilir ve daha çok kazanmanın yollarını araştırabilirsiniz. Kazanımlarınızı değerlendirmeniz yolunda da etkili olan bu enerji, birikimlerinizi yatırıma dönüştürmenizde size faydalar getirici olabilir. Para kazanma ve harcama şeklinizi tekrar düşünmenizde sizi destekleyici olan Yeniay, yetenek ve becerilerinizi uygun alanda gösterme fırsatı verebilir. Kendi değerinizi daha iyi algılamanıza ve bu değer doğrultusunda hareket etmenize, seçimlerde bulunmanıza yardımcı olan bu taze kuvvet sayesinde bugün itibariyle bir hedef belirleyerek, o hedef üzerinde ilerlemeye başlayabilirsiniz. Hayatta nelere önem verdiğinizi nelere kavuşmak adına mücadele verebileceğinizi, kısaca gücünüzün sınırlarını görebilmenizi sağlayan bu etki altında, arzuladıklarınızı hayatınıza doğru çekebilirsiniz.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-7-15-16-17-20-21-24-25-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-12-18-19-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 5-6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

Yeniay: 27-28

(Ay gezegeninin Terazi burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 10-11-12

(Ay gezegeninin Koç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER