Mynet 01.11.2011

Terazi burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Terazi Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Terazi burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde önce Venüs ardından Yay burcunda ilerleyecek olan Merkür sizler açısından yine başta eğitim olmak üzere, seyahatleri, bilgilenmeyi, derinlikli düşünme anlamına geliyor. Özgürce hareket etme, risk almaya meyillilik, olumlu düşünme, limitlerinizi zorlama gibi ruh halleri yaşanabilir. 11 Kasım tarihinde Mars Başak burcunda seyrine başladığında özellikle sizi gerginleştiren konu ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Sürekli çalışma veya tam tersine işsizlik gibi sorunlar rahatsız edici olabilir. Eylemde bulunmak istediğinizde karşınıza detaylar çıkar, ikinci planda kaldığınızı düşünmek rahatsız edici olabilir. Prensiplerinize ters düşen durumlarla mücadele etmek istediğinizde kendinize olan güven duygunuzun düşük olduğunu farkedebilirsiniz. Bu enerjiyle başa çıkmak için ne olursa olsun evrenin kendi içindeki bağışlayıcılık ve doğal adaletine güvenmeye çalışınız. Hani benim deyimimle su akar yolunu bulur diyerek engellerin üzerinden sakince akınız. 22 Kasım Yay burcunda ilerlemeye başlayan Güneş sizin için rahatlatıcıdır. Merkür Yay burcunda geri hareketine 24 Kasım tarihinde başladığında özellikle ani yolculuklara çıkmak veya bir konuda karara varmak zor olabilir. İletişimsel olarak abartılı düşünebilir, kimi zaman fazla iyimser ve rahat davranabilirsiniz. Burada yapılması gereken akıllıca ilerlemek için mantıklı düşünmeye ağırlık vermektir. 25 Kasım tarihindeki Parçalı Güneş Tutulması, Merkürün geri hareket dönemine rastladığı için çok dikkatli gözden geçirmelerde bulunmak gerekir. Bu tutulma eğitim hayatınızdan yakın çevrenizi ilgilendiren meselelere kadar geniş alanda etkilidir. Hayalcilikten uzak durmak, değişim konularında bilhassa iyi düşünmek lazımdır. 26 Kasım Venüs Oğlak burcunda seyrine başladığında, ailevi ilişkilerin köklendirilmesi ve sorumlulukların birlikte ele alınacak şekilde hareket edilmesi esastır.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars-Aslan burcu seyri, hem kişisel hem de dış dünyadaki etkinliğiniz anlamında olumlu bir tesir yaratmakta. Mars astrolojik olarak mücadele gücümüz, isteklerimizi elde isteğimiz ve cesaretimiz. Eğer Mars doğum haritamızda zayıf etkiler altında ise, herhangi bir konuda savaşmak mümkün değil. Aşk anlamındaki etkisi öncelikle partnerinizle aranızdaki maddi meselelerin işareti olarak önemli. Aşkla paranın ne ilgisi var diye düşünebiliriz. Fakat para, astrolojik olarak değerlerimizin göstergesi olarak önemlidir. Kişinin kendini güvende hissetmesi için maddi ve manevi açıdan güçlü olmak ve ilişkisinde kendini, yarınlarını garanti altına almak ister. Bundan doğal ne olabilir ki? Ancak bu durum ilişkinin sevgi ve anlaşma kısmında gelgitlere yol açıyorsa o zaman ortada sorun var demektir. İlişkisinde sorun olanlar bir yandan sevmek bütünleşmek ve aşkın doruklarında gezinmek ruhunuz, diğer taraftan problemler nedeniyle kaçıp kurtulmak isteyebilir. Bazen güç oyunlarına girişir, kimi zaman ayrılmanın ne kadar güç olduğunu düşünerek havlu atarsınız. Her dönüş cinselliğin doruklarında dolaşmakla sonuçlanırken, çözülmeyen problemler hasıraltı edilebilir. Sonrasında yine bir sıkıntı oluştuğunda bu sefer tekrar bir mücadeleye girilerek karşılıklı olarak güç savaşları başlayabilir. Bütün bunlar dönemin enerjilerinin yanlış kullanımı olarak bilinmesi gereken yansımalardır. Oysaki bu dönem çok daha farklı bir şekilde geçirilebilir. Öncelikle yapılması gereken, arkadaşlık ilkesini ön planda tutmak ve birlikte yol almanın hazzını kendinize katık ederek problemleri çözmektir. Tabi ki bunları yapabilmek için her zaman olduğu gibi önerim ilişkinizin adını koymaktır. Eğer amaç el ele yürümekse bu yolda, doğal olarak dürüstlük son derece önemli. Eğer aranızda adil olmayan paylaşımlar ve duygular söz konusu ise, tatminsizlik iki misli çoğalabilir. Aradığınızı bulamamak veya aradığınızdan emin olmamak en zor meseledir. 7 Kasım tarihi özellikle evlilik-ciddi ilişki konularında gayet önemli bir tarih. Mars-Neptün arasındaki karşıtlık, tarafların hem aşk hem de ileriye dönük hedefler anlamında birbirlerinden farklı olan düşüncelerini, beklentilerini yüzeye çıkartıcıdır. Kişi böyle bir karşıtlıkta, beraberliğinin ne anlam içerdiğini, partneriyle arasındaki sorunların çözülüp çözülmeyeceğini iyice düşünmelidir. 2 yıl önceyi hatırlatan bir takım sorunlar tekrar yüzeye çıkabilir. İncelemede bulunurken, olayları tarafsız bir gözle görmenizde, adil olmanızda yarar vardır. Egonuzun esiri olmayınız. Eğer gerçekten bu ilişki sizin dünyanızda bitmişse veya siz bir ara vermeye kararlıysanız bunu, Merkür geri hareketinin gölgeli günleri dahil olmak üzere 17 Kasım sonrası tekrar ele alınız.

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs etkisi altında duygularınızı konuşarak, yazışarak düşüncelerinizi gayet hoş bir şekilde açıklayabilmeniz mümkündür. Çevrenizdeki popülerliğinizi bir kat daha yükseltmenizi sağlayan bu enerji, barış ve huzur ortamı içinde, zarif ve gayet sempatik bir şekilde diğer insanlarla olumlu bağlantılar kurabilmenizde de destekçinizdir. Yeni tanışmalara vesile olacak bu enerji yaşamınızı renklendireceği için, zorluklar gözünüze daha az görünebilir. Yakın çevrenizi oluşturan insanlarla daha önceden oluşmuş sorunları çözebilir, zarif ve hoş tavırlarınızla her girdiğiniz ortamda ilgi uyandırabilirsiniz. Bu enerjinin desteği sayesinde, eğitim ve iş hayatınızla alakalı konularda sosyal faaliyetlere katılabilir, özgür düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. Hayatın ağırlaştırıcı ve kimi zaman rahatsız edici yanlarıyla mücadele edebilmenizde sizi destekleyici olan inanç ve felsefe sistemleri hakkında bilgilenebilir hatta bizzat katılımcı olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerinizi dış ülkelerle bağlantılar kurarak tanıtabilir, konusunda uzman kişilerle bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, haberleşme (posta, gazete, yazım, internet, telefon yoluyla konuşma ve yazışmalar), öğrenme ve öğretmeyle alakalı her türlü eğitim faaliyetiniz (öğrenme yeteneğiniz), kısa yolculuklar, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkiler, nakliye, ev satın alma, kiralama, taşınma, ifade gücünüz, iş yapma kapasiteniz, tüm fikirleriniz, ticaret, satış işlemleriniz, günlük temaslarınız ve deneyimleriniz, kültürel yetenekleriniz, rapor veya belgeleriniz, çevrenizdeki dedikodular, yayımcılıkla ilgili faaliyetleriniz, konuşma şekliniz, bilgi toplama ve paylaşımlarınızla ilgili konular.
Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?
- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

İŞ VE KARİYER

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Güneş, genel anlamıyla güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkmanız halinde sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmaz. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelir, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışmalı, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle incelemelisiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu enerji sayesinde insanların dikkatini çekebilirsiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde ifade edebilir, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilirsiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandırabilirsiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iletişim çemberinizi genişletebilirsiniz. Maddi yönden destek bulmanız kolaylaşır, girişimlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Bu süreçte, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda etkili olacak Merkür, yazarlık, öğretmenlik ve iletişimle alakalı meslek sahipleri için etkili bir dönemdir. Düşüncelerinizi, bilgilerinizi ve görüşlerinizi açığa vurmanız gayet kolaylaşacağından çevrenizdeki insanlarla güçlü temaslarda bulunabilirsiniz. Hatta bu bilgileri yazıya dökmeniz veya bir yere kaydetmeniz mümkündür. Neden kaydedin diyorum, çünkü Merkür Yay burcunda dağınıklığa yol açabileceğinden topladığınız verileri unutabilirsiniz. Seyahat konuları bu dönemin güçlü enerjileri altında fazlasıyla yoğunlaşabilir. Özellikle bu dönem Kurban Bayramı tatiline denk geleceğinden uzun veya kısa yolculuklar gündeminizde olabilir. Uzak ülkeler hakkında bilgi sahibi olmayı arzulayabilir, gezdiğiniz yerlerin videolarını veya fotoğraflarını çekmek hoşunuza gidebilir.

Yabancılarla temasınız ve yakın çevrenizle olan iletişiminiz bu dönemde oldukça yoğundur. Yine bu sürecin bir başka özelliği ise, içsel düşüncelerinizi dış dünyaya iletme ihtiyacınızın yoğunlaşmasıdır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz geri planda çalışmalarda bulunmanızı gerektirebilir. Örneğin mesleğiniz yazarlık ise bu dönem sizin için biçilmiş kaftan gibidir. Duyarlı yanlarınızı, derin iç dünyanızı çevrenizdeki insanlarla iletişimde bulunurken ön planda tutabilirsiniz. Eğer mesleğiniz psikolojiyle ilgili ise, bu dönemde hastalarınızla yakından bağlantı kurmanız mümkündür. Özgür bir şekilde iletişimde bulunma gücünüzün yükseldiği bu süreçte gizli işlerle uğraşmanız da mümkündür. Fakat bu konuda lütfen özellikle dikkatli olunuz. Etrafınızda bulunan ve size karşı pek dost olmayan kişiler, sırlarınızı ortaya dökebilirler.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında devam edecek Güneş-Yay burcu seyrinin genel yansımalarını önce ele alalım. Siz Teraziler için, yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, kısa yolculuklar, birebir görüşmeler ve haberleşme konusundaki olumlu dönem anlamına gelmektedir. Eğitim hayatında olan burç mensupları bu dönem içinde derslerinde daha başarılı olabilir, iş hayatında olanlar ise, her türlü görüşmede kendilerini en iyi şekilde ifade edecekleri olanaklara sahip olabilirler. Bilgi sahibi olmanız ve bilginizi etrafınızdaki insanlarla paylaşımınız kolaylaşacak, yakın çevrenizi oluşturan komşular, kardeşlerinizle ilişkiniz açısından da faydalar görebileceksiniz. Yalnız bu enerji altında abartılı girişimlerden, aşırı genişlemekten ve düşünmeden hareket etmekten uzak durmanız faydalıdır. Karşınıza çıkabilecek teklifleri, etraflıca incelemede bulunmak yararlı olacaktır.(Merkür geri hareketi nedeniyle)

Ayrıca bu süreçte yolculuklar gerek iş ve gerekse özel amaçlı gündeminizde yer alabilir. Yeni insanlarla tanışmak, irtibatta bulunmak, bir araya gelmek mümkündür. Kendinize sınır koymadan, kimsenin de sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmek istediğiniz bu süreçte, hayatı çok daha iyimser bir şekilde ele alabilir, kendinizi geliştirmekten zevk duyabilirsiniz. İlişkilerinizde ve girişimlerinizde genel olarak pozitif görüş ön plandadır. Bu bakış açısı ise, cesaretinizin artışı ve kendinize yeni bir yön çizmenizde etkilidir. Özgürlük düşüncesi yine bu dönemde yükselişe geçeceği için, görüşlerinizi dilediğiniz açıklamak ve kabul edilmesini beklemek gibi, psikolojik yansımalar çokça görülebilir. Evet bunlar genel yansımalar. Ancak unutmayalım ki, Güneş-Yay burcu seyrinin etkili olduğu süre içinde, Merkür geri hareketini sürdürüyor olacak. O nedenle yukarıdaki yansımalarda gecikme veya kendinizi ifade etmede bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Oğlak burcu seyri bu yıl Merkür geri hareketiyle aynı döneme geldiği için, aileniz, yuvanız ve ebeveynlerinizle olan ilişkinize özelikle dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu dönemde sizin için bu konular o denli önemlidir ki, bu alanda en ufak bir sorun veya anlaşmazlıkta gerilim yüklenirsiniz. Evli iseniz eşiniz, ailenizle yaşıyorsanız anne ve babanız kısaca sizin için önem taşıyan kişilerle olan bağınızı güçlü bir şekilde devam ettirmeye çalışmanız yerinde olacaktır. Bu dönemde eskiyle alakalı sorumluluklarınız veya yeni yaşamınızla ilgili problemlerinizle baş etmek durumunda kalabilir, eviniz içindeki zorunluluklarınızı yerine getirirken disiplinli olmanız gerekebilir. Kimileriniz evi ile işi arasında oldukça sıkıntılı günler geçirebilir, hatta neredeyse birinden birini tercih etmesini gerektirecek durumlar yaşayabilirler. Bu enerji altında eğer iyi bir planlama yapar ve mücadele verdiğiniz alanlarla ilgili iyi bir organizede bulunursanız hem işinizde hem de evinizde huzur bulmanız mümkündür. Yine bu süreçte aile büyüklerinizin evinizde yaşaması veya evinizle alakalı konularda düzenleyici rol oynaması görülebilecek etkiler arasında yer alır. Oldukça yoğun bir temponuz varsa ve bir de çocuk sahibi iseniz bir büyüğünüzün desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat kimi kişiler bu durum nedeniyle oldukça zorlanabilirler. Sakin olmak, mantıklı düşünmek gerekebilir. Böyle yapmanız halinde ilişkilerinizde sorun yaşanmaz ve siz huzurlu bir şekilde kafanızın içindekileri gerçekleştirebilirsiniz. Eşinizle veya birlikte olduğunuz kişiyle aynı evi paylaşmak nasıl ortak bir sorumluluk duygusu altında hareket etmeyi gerektiriyorsa, yaşamınızın zorlukları karşısında birbirinize destek olmanız da o kadar önemlidir. Dargınlıklar, küslüklerin son bulması adına herkes kendi payına düşeni yapmalı ve barış yanlısı davranmalıdır.

Oğlak burcunda ilerleyen Venüs etkisi tabii ki her Terazi için doğum haritalarındaki etkiler gereği farklılık arzeder. Sonuçta hepimizin yaşam stili, inandıkları, değer yargıları birbirinden değişiklik arzediyor. Ancak şu var ki, Venüs Oğlak burcu süreci genel olarak sorumluluk olgusu içinde hareket edilmesi gerektiğinin simgesidir. Venüs bu burçta güçsüz konumda olduğundan bir de Merkür geri hareket dönemine denk geldiğinden dolayı, hayatınızdaki gelişmeleri izlemek, ayrıca ani karar değişikliklerinde bulunmamak lazımdır. Zaman faktörü çok önemli. Bazı Teraziler Venüs Oğlak burcu seyirlerinde evinizde dinlenmeyi veya yoğunluk nedeniyle bazı çalışmaları evde tamamlamayı düşünebilirsiniz. Bir sürecin bir başka anlamı ise, otorite konumunda bulunan patron, işveren ve farklı görevleri olan söz sahibi kişilerin, üzerinizde oluşturabileceği baskılardır. Bu baskı ve ağırlık doğal olarak kimi Teraziler için rahatsız edici olabilir. Yorumları okuyan yaş grubumuz gereği, iş hayatıyla alakalı konulardan söz ederken, genç yaştaki kardeşlerimiz için bu durum, aile ve okul yaşamlarının göstergesi olarak ele alınmalıdır. Bu açıdan baktığımızda baskılı bu dönemin okulda eğitmenleriniz, ailenizde ebeveynleriniz tarafından oluşturulacağını söylemek mümkün. Ancak ben her zaman şunu söylerim. Olayları değerlendirme biçimimiz, yaşanabilecek gelişmelerin göstergesidir. Onun için lütfen sakin olunuz ve bu süreci eksiklerinizi tamamlama, düzenleme anlamında geçirmeye çalışınız.

PARA KONULARI

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri, sosyal ilişkilerdeki liderlik gücünüzün yükselişe geçeceği bu dönemde, cesaret ve girişimin gayet ön planda olduğunu görüyoruz. Artık herkese ne kadar yetenekli biri olduğunuzu gösterme zamanınızdır. Arkadaş çevreniz sizi destekleyecek en önemli kuvvet olacaktır. Gelecek planlarınızda dostlarınız kanalıyla girişimlerde bulunabilir, yenilikler yapabilir, yeteneklerinizi hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ekip halinde yapılan işlerde ön planda yer alabilir ve bildiklerinizi uygulayarak hem başkalarının hem de kendinizin fayda görmesini sağlayabilirsiniz. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuz yoğun olacağı için bu tarihler arasında, kendinizi tanıtmak, topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşabilir onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmanız da yine bu dönemin hediyesidir. Sanatsal alanda sponsorlar aracılığıyla maddi getiri elde ederek, yapmak istediğinizi hayata geçirebilir, sizinle aynı doğrultuda düşünen kişileri organize ederek düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. Gelelim dikkatli olunması gereken tarihe. 7 Kasım Mars-Neptün karşıtlık etkisi altında, parasal konuda düşündüğünüz bir planın umduğunuz gibi sonuçlanmaması ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor. Tedbirli olmakta, fazla hayale kapılmamakta yarar görüyorum. Ayrıca nasılsa hallederim diyerek paranızı çarçur etmeyiniz. Bunların yanı sıra gizli saklı veya pek doğru olmayan işlerden uzak durunuz. İmkanlarınız nispetinde bütçenize uygun şekilde hareket etmeye özen gösteriniz.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrine başlayacak Güneş, paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmaktır. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkmanız halinde sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmaz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu enerji sayesinde insanların dikkatini çekebilirsiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde ifade edebilir, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilirsiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandırabilirsiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iletişim çemberinizi genişletebilirsiniz. Maddi yönden destek bulmanız kolaylaşır, girişimlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Bu süreçte, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:16

10 Kasım saat 22:16 itibariyle Boğa-Akrep burçları arasında meydana gelecek Dolunay, özellikle bankalarla alakalı her türlü ilişkinizde (kredi isteği veya borçlarınız) konusunda gayet dikkatli olmanız gerektiğinin işaretidir. Yani bugünlerde böyle bir talepte bulunmamalı, elinizdeki kaynaklara göre hareket etmeye özen göstermelisiniz. Elden borç almak veya bir alacak ilişkisi içinde kefil olmak gibi durumlardan uzak durunuz. Yatırımlarınız konusunda beklemede kalmalı, ayrıca sizden biri borç talebinde bulunulduğunda bunu daha sonra düşünebileceğinizi söylemelisiniz. Nafaka davalarınızda karşı tarafla olan her türlü hukuki durumda, uzman kişilerden destek almayı unutmayınız. Cinsellik konusunda dikkatli olmalı, bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmekten sakınmalısınız. Parasal destek sözü aldığınız kişilerle aranızda sorunların oluşabilme ihtimaline karşı dikkatli olmalı, herhangi bir durum karşısında muhakkak bir yedek plan yapmalısınız. Önemli ameliyatlara karar vermemeli, acil durumlarda ise, güvenilir yerleri tercih etmelisiniz. Kuşkulu ve kuruntulu durumlar yaşamamak için temkinli olmayı elden bırakmayınız. Dış koşulların kimi zaman isteklerinizle örtüşmemesini de sizin doğal karşılamanız gerekiyor. Onun için sınırlarınızın farkında olmanız buna göre bir bütçe yapmanız şart.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek kazanç evinizin yöneticisi Mars, dispozitör güç Merkürün gölgeli günleri dahil olmak üzere 17 Kasım itibariyle geri hareket etkisinin başlaması nedeniyle temkinli olmamızı, bilinçli düşünmemizi gerektiriyor. Harcama alışkanlıklarınızı özellikle gözden geçiriniz. Bütçenize göre ayarlamalarda bulunmanız bu dönemde son derece önemli. Kimileriniz için bu dönem sağlık harcamaları gösterdiği gibi, bazı borçlar nedeniyle belirli bir sınır çerçevesi içinde hareket etmenin de göstergesi olabilir. İş hayatınızla alakalı yapılacak değerlendirmeleri bekliyor olabilirsiniz veya şu anki iş sorunlarınız nedeniyle belirli bir bütçe içinde hareket etmek zorunda kalıyorsunuzdur. Yaşamınızda tek kişi mücadele veren kişilerdenseniz bu süreçte zorluk çekmeniz mümkündür. Beklediğiniz iş zammı birkaç ay sonraya ertelenebilir bütün bunları göz önüne alarak hareket etmeniz faydalıdır. Sizin elinizde olmayan ve mecburen uymak zorunda olduğunuz durumlar kısıtlı bir bütçe anlamına gelebilir. Gizli bir mesele nedeniyle yüksek faizle bir borcun altına girdiyseniz bu dönemde alacaklılar konusunda sıkıntı yaşanabilir. Durumunuzun ciddiyetinin farkında olarak , eğer ferahlık bulayım diye böyle bir şey düşünüyorsunuz sakın buna kalkışmayın. Çünkü bu dönem böyle işler açısından gayet sakıncalı. Ev veya ailenizle alakalı giderler konusu da bu ay önemli.

Belki kimileriniz taşınmayı düşünüyor kimileriniz ise geleceğini düşünerek yatırımda bulunmayı istiyor olabilir. Bu süreçte bu konularda piyasayı iyi kolaçan etmek çok önemli. Bazı garip insanlara dikkat etmek lazım. Çok masum görünen insanlar veya uygun bir ödemeyle önünüze gelen tekliflere çok fazla dikkat ediniz. Kira artışı söz konusu olanların da, yıllık tefe tüfe artışına göre sözleşmelerini yenilemelerini öneriyorum. Kimileriniz için özellikle bayan burç mensupları boşanma nedeniyle tek başlarına mücadele vermeye başlamış olabilirler. Bu durumda nafaka davaları veya dul olmaları nedeniyle devletin bağladığı dulluk maaşı gibi sorunlar için hukuksal haklarını gözden geçirmeleri gerekebilir. Kısaca bu dönemde finansal konularda idareli olmak, gereksiz harcamalardan uzak durmak, hesabınızı iyi yapmak ve dikkatli olmak son derece önemli. Bu enerji altında kimseye borç vermeyiniz, yüksek borçların altına girmeyiniz, iş yaşamınızda uyumlu olmaya çalışınız, sağlam bir iş bulmadan işinizden ayrılmayınız, elinizdeki paranızı düzgün ve gerekli yerlerde kullanınız. Ayrıntılara özel önem veriniz. Uzman kişilerle görüşünüz.

26 Kasım-20 Aralık Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Venüsün maddi konulardaki etkisi sadece ve sadece başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle alakalıdır. Yani sizin birebir iş yaparak kazandığınız paralarla alakalı değildir. Merkür geri hareket dönemine rastladığı için yuvanız sınırları içindeki giderler veya evle alakalı ödemeler, taşınma, kiralama veya satın alma gibi durumların yarattığı masraflar, eskiye ait borçlar gibi konular gibi durumlar tekrar önünüze gelebilir. Ve en çok bu konular üzerinde zorlanmanız mümkündür. Tabii ki hepimiz evli barklı değiliz. Henüz yaşı genç olup, aileleriyle yaşayan kardeşlerimiz var. Onların da bu dönemde masrafları konusunda ebeveynlerine yardımcı olmaları şarttır. Toprakla alakalı her türlü yatırım konusunda ise, yani ileride oturacağınız alan veya yatırımlarınızı bir ev alarak değerlendirme konusunda bir adım atılacaksa somut ve belirli bir çizgi üzerinde düşünülmesi, gelirinize göre geri ödemelerin tanzim edilmesi gerekecektir. Yani risk altına girmemek bu dönemde son derece önemli. Bankalarla alakalı kredi veya elden borç alma gibi mevzularda dikkatli olmanızı öneriyorum.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-13-16-17-18-21-22-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-8-14-15-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24
Yeniay : 21-22
(Ay gezegeninin Terazi burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 6-7-8
(Ay gezegeninin Koç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER