Mynet 01.03.2012

Terazi burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık yorumu (Mart 2012)

2 Mart tarihi itibariyle ilişki evinizde etkili olacak Merkür-Koç burcu geçişi son derece önemli. Çünkü Merkür 12 Mart günü bu alanda geri hareket yapacak. Yorumunuzda geri hareket başlayana kadar yaşanması muhtemel durumlardan söz edeceğim. Öncelikle böyle bir enerji altında partnerinizle aranızdaki iletişimin, zihinsel açıdan sakinliğin, karşınızdaki kişiyi dinlemenin önemi son derece büyük. Astrolojik olarak karşıt evimiz ilişkimizin kalitesi, bir eşte aradığımız özellikler ve bizim davranışlarımızın onun üzerindeki tesirini görebilmemiz anlamında değerlidir. Bu ev ayrıca kadim bilgilerde açık düşmanlarımızın evidir. Neden bazı çiftlerin anlaşmazlıklar neticesinde birbirlerine düşman kesildiklerini anlayabiliriz. İşte bu duruma düşmemek ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor ancak son zamanlarda sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde sakin ve ılımlı tarzda bir iletişimin yararlı olacağını biliniz. Çünkü o bu süre içinde sizinle gergin bir şekilde konuşabilir veya bu tarz tavırlar gösterebilir. Kendi düşüncelerinin illaki kabulü yönünde size dayatımlarda bulunabilir veya siz de aynen karşılık verebilirsiniz. Böyle bir enerjiyi ilişkinizde yenilikler yaratmak ve birbirinizi yeniden keşfetmek için kullanırsanız, bugüne dek bilmediğiniz yönlerinizi saptamak kolay olacaktır. Birlikte bulmacalar çözmek, internet üzerinden oyunlar oynamak, mesajlaşmak, birbirinize olan tutkunuzdan söz etmek, kısa seyahatlere çıkmak, sorunları tartışmak yerine uzlaşma içinde çözmek son derece önemlidir.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Venüs çiftleri bir araya getiren haz ve çekim duygusunun simgesidir. İlişkisi uzun süredir mutlu sürmekte olan çiftler açısından bu enerjinin anlamı, cinsel açıdan birbirinize olan tutkunuz, bu tutkuyu en yoğun şekilde yaşama isteğiniz, varınızı yoğunuzu sevdiğiniz kişiyle paylaşmaya gönüllü oluşunuz şeklindedir. Böylesi çiftler bir arada olmanın lezzetini hiçbir şeye değişmedikleri gibi, en güzel zamanları birlikte geçirmekten fazlasıyla zevk alabilirler. Beraberliklerini güçlendiren bu enerji altında 6 Mart tarihi romantizm anlamında etkilidir. Bu dönemde gerek maddi ve gerekse manevi anlamda birbirinize destek olmanız mümkündür.

İlişkisinde sorun olanlar açısından değerlendirirsek, bu enerji, küslüklerin giderilmesinde, tutkularınız kadar karşılıklı çıkarların da rol oynayabileceğinin göstergesidir. Yani problemlerin iki türlü çözüme ulaşması mümkündür. Birincisi, ya gerçekten birbirinizi seviyorsunuzdur fakat bazı nedenlerle çatışma halindesinizdir veya aranızda menfaatler söz konusudur. Yani ayrılmanız her ikiniz açısından da pek iyi olmayacaktır. İşte bu iki durumda da, Venüsün Boğa burcundaki seyri imdadınıza yetişir. Geçici bir süreliğine olsa da çiftler bir araya gelir. Sorunlar bitmiş midir. Tabi ki hayır. Aslında burada yapılması gereken, hangi durumda olursanız olun, geçici değil, kalıcı çözümler bulmaktır. Bunun yolu ise, gerçekçi düşünmektir. İlişkisi yeni başlayanlar açısından duruma baktığımızda, eğer eşleşim haritanızda kadersel bir durum varsa ve her iki kişinin de transitleri bunu destekliyorsa, doğal olarak bu ilişki uzun ömürlü ve gayet ciddidir denilebilir. Hangi şekilde başlarsa başlasın, Venüsün güçlü olduğu ve özellikle 6 ve 11 Mart kısmen de 14 Mart tarihindeki transitler destekleyicidir. Ancak unutmayalım ki, Merkür ve Mars geri harekette olacakları için, özellikle uzun süredir birlikte olanların beraberliklerini iyice bir ele almalarında yarar görüyorum.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

İlişkinizle alakalı konularda eşinizle aranızda yaşanması muhtemel gerginliklere karşı daha akılcı düşünmeye, ortaklaşa bir noktada buluşmaya çalışmakta yarar var. Yeni bir ilişkinin kökleşmesi zor olabilir. Partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları nedeniyle gerginlikler yaşanabilir. Bu süreçte ani evlilik kararı vermek, düşünmeden etmeden nikah masasına oturmak, boşanmak üzere yasal dava açmak daha sonra pişmanlık yaratıcı olabilir. İletişimsel olarak kırıcı ve kaba konuşmalar beraberliğinizde restleşmelere sebebiyet verebilir.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

İş ortamınızdaki paylaşımlara, iş şartlarınız gereği yaşanması muhtemel dikkat dağılmalarına karşı çok dikkatli olmanız gereken zamanı işaret etmektedir. Ani kararlardan kaçınmakta yarar vardır. Empati yapılması gerekir. Sadece sizin değil, diğer insanların da geri hareketten etkilenebileceğini göz önüne alınız. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı durumlara karşı önlemlerinizi alınız. Bilgilerinizi iyi saklayınız. Sağlığınıza lütfen özen gösteriniz.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında partner ve ilişkiler evinizde transitini sürdürecek olan Güneş her yıl olduğu gibi beraberliğiniz açısından bir test süreci olarak son derece önemli. Bir ay boyunca, birbirinize ayna tutmuş gibi, farklı yönlerinizin birbiriniz üzerindeki etkisini daha yakından gözlemleme fırsatı bulacaksınız. Güneş kimliğinizdir özünüzdür ama partneriniz için de aynı anlama gelir. Karşıt burcunuzdan geçtiğinde o güne dek beraberliğinizde nasıl bir temel kurduysanız veya birbirinize karşı nasıl davrandıysanız işte bu dönemde bunların acı veya lezzetli meyvelerini toplamaya başlarsınız. Bu süreçte en çok dikkat etmeniz gereken konu, kendi kimliğiniz ve isteklerinizle, partnerinizin kimlik duygusu ve beklentilerini iyi anlamak olmalıdır. Dönemin ve bu enerjinin nasıl kullanılacağı ilişkinin niteliği ve aranızdaki bağ duygusunun sağlamlığına bağlı olarak değişir. Hani sevgi her türlü güçlüğü yener deriz ya, aynen öyle. İster aranızdaki bir problem olsun isterseniz bir çift olarak bazı güçlükler yaşıyor olun, sevginiz bütün bunları kolayca aşabilmenizi sağlayacak yegane kuvvetinizdir. Ancak tam tersine uzun süredir kişisel çatışmalar yaşıyor ve bir türlü huzur bulamıyorsanız bu dönemde çok dikkatli hareket etmeniz lazımdır. Yani problem yaşamak istemiyorsanız ılımlı düşünmenizde fayda vardır. Tam tersine her iki taraf da kendi adına hareket etmeye kalkar ve kendi isteklerini dayatmaya çalışırsa bilin ki durum pek iç acıcı değildir. Bu transit esnasında birlikte olduğunuz kişinin kendi bireyselliğini ifade etmekten ve size bazı dayatımlarda bulunmaktan hoşlanacağını düşünebiliriz. Çünkü size tam karşıdan bakmaktadır.

Kısaca ipler onun kontrolü altındadır diyebiliriz. Çünkü karşıt evinizdeki baskın enerjiler partnerinizin belirtecidir. Bu da gösteriyor ki, bu dönemde partneriniz sizin üzerinizde gerçekten kontrol sahibi. Bu durumda kişilik çatışmaları yaşanması muhtemel. Dengeyi kurabilmek adına, sevgi birliğinizi zedelememek adına ılımlı ve hoşgörülü davranmanız gerekmektedir. Çünkü siz bir Terazisiniz. Her zaman barış, huzur ve uyumdan yana olan ve her zaman karşılıklı ilişkilerde adil bir bakış açısı içinde davranması gereken, o zaman lütfen bu süreçte elinizden geldiği kadar birbirinize destek olun. Bu dönemde tabii ki en önemli nokta, ilişkinizin birbirinizin dünyasındaki öneminin belirlenmesidir. Eğer bu konuda olumsuz düşünüyorsanız o başka, fakat tam tersine düşünüyor ve ben bu beraberliği istiyorum diyorsanız, bu süreci olumlu manada geçirmek için, el birliği yapmak zorundasınız. Birbirinizin özgürlüğüne ve kişiliğine saygı duymanız gerekiyor. Anlayışlı olmak, biriniz sinirlendiğinde öbürünüzün susması veya problem ne ise birlikte çözüm bulmaya çalışmak lazım. O da aynı şekilde size karşı ılımlı davranmalı, hoşgörülü olmalı, takıntılı ve agresif tepkilerden uzak durmalı, gelişen olaylar karşısında olgun yaklaşımlar göstermeli, o bana böyle yaparsa ben de ona bunu yaparım tarzı düşünmemeli. Bütün bunlara dikkat edildiği takdirde bu dönem gayet düzgün, sevgili dolu hatta aranızdaki tutkunun büyüdüğü bir zaman aralığı olarak hatırlanır.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Teraziler 22 Mart saat 16:37 itibariyle karşıt burcunuz Koç üzerinde oluşacak Yeniay, Merkür geri hareket dönemine denk gelmesi sebebiyle temkinli hareket etmeyi ve bazı noktalara dikkat etmeyi gerektiriyor. Hangi konular üzerinde etkili önce ona bir bakalım. İlişkiniz, bir başka kişiyle olan ortak yaşamımız ve bu ortaklığın ciddiyetinin gerçekçi bir şekilde tespit edilmesi gerekir. İlişkideki sevgi ve paylaşımın adil olmayışı siz veya partnerinizin ayrılmaya karar vermesine neden olabilir. Oysaki böylesi keskin kararlar alınması zamanı değildir. Burada önemli olan, ilişkinin her iki kişinin de hayatındaki yerinin tespit edilmesi adına oturulup konuşulmasıdır. Madem geri hareket dönemleri geçmiş problemlerin ele alınmasında önemli o zaman bunu denemekte fayda var. Yeni bir ilişkinin doğuşu anlamında da etkili olan bu Yeniay, tarafların aralarındaki farklılıkları en başından ortaya koyabilmeleri yani dürüst davranabilmeleri anlamında önem taşır. Yeniay, anlaşmalarınız(iş-özel), açık düşmanlarınız(yani size muhalefet kişilerin belirlenmesi), evlilik konularının gündeme gelmesi(uzun zamandır düşünülüyorsa) anlamında da değer taşır. Ancak tekrar bir gözden geçirme yapılması faydalıdır. İş ortaklığı veya iş ortaklığının bozulmasıyla ilgili ortaya çıkan yasal davalarla ilgili, ani kararlar vermemek gerekir. Yeni başlayan ilişkide partnerinizi tarafsız bir şekilde gözden geçiriniz. Yasal olarak boşanma süreci içindeyseniz(yani çoktan kopmuş iseniz) haklarınız konusunda daha dikkatli hareket edebilirsiniz.Yeni iş ortaklarınızla her konuda tekrar bir araya gelerek sözleşme maddelerini ele alabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

20 Mart tarihine kadar etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri altında, kariyer anlamındaki gelişmelerden ziyade, çalışma hayatıyla ilgili konularda çok daha önem arzetmekte. İş hayatınızın gündelik temposu içindeki uğraşılarınıza ağırlık vererek kendinizi geliştirmeniz mümkündür. Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında ise bencil duygular yani isteklilik biraz daha geri planda kalmaya müsaittir. Her şeyi kendi içinde kabul edici tarzda düşünmeniz mümkündür. Yani bu ortamda şartlarım şu anda böyle, en iyisi akışa göre ayak uydurayım tarzı bir haliniz vardır. Tabii ki böyle bir bakış açısı güneşin doğasına terstir. Yapmanız gereken, ne olursa olsun kişisel hedeflerinizin bilincinde olarak çabalamayı sürdürmektir. Bulunduğunuz ortamdaki insanlarla birlik duygusu içinde hareket etme arzusu bu tarihlerde yoğun olabilir. Kimseyle dalaşmayayım, onlar da bana dokunmasınlar. Bu iş hayatı açısından akıllıca bir durum olabilir. Fakat hakkınızın yenmesi veya size yapılan bir yanlış tavır karşısında da bunu sürdürmeniz doğal olarak kendinizden taviz vermeniz anlamına gelebilir. Burada yapılması gereken yeri geldiğinde sınırlarınızı iyice belirlemek, bunu aşmalarına izin vermemektir. Yaratıcılık yönünüz bu dönemde açığa çıkabilir. Bu gayet yararlı bir durumdur. İşinizde daha üst noktalara gelmenizi ve etrafınızdaki insanlardan farklı olan yanlarınızı ortaya koyarak ilerlemenizi sağlar. Çünkü başarmanın yarısı hayal etmektir derler. İşte bu noktada bu artan gücü kendinizi aşmak için kullanmak yerine farklı yollara sapmak ve farklı işler yapmaya karar vermek şeklinde değerlendirdiğiniz zaman, tercih edeceğiniz yoldaki aydınlık uzun süreli olmayabilir. Yani ne yaptığınızdan ne yöne gittiğinizden neyi uyguladığınızdan emin olmanız lazımdır. Bu enerji faydalı yanıyla kullanmak dururken neden hayallere kapılalım ki?

Bu süreçte disiplinli bir şekilde çalışmak, sistemli hareket etmek gerekir. Başkalarının etkisi altında kalmaktan, birileri adına kendi isteklerinizden hedeflerinizden vazgeçmekten uzak durunuz. Son bir nokta olarak şunu belirteyim ki, Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider bir düşünce kalıbı içinde olup, boş ver inceldiği yerden kopsun gibi her şeyi kendi haline bırakmaya çalışmayınız. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif getirilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem bu süreçte aktif çalışmaktan, sistemli olmaktan ve azminizden bir şey kaybetmeyin. Yaptıklarınızın ilahi sonucunu görebilmek çoğu zaman Güneş Balık seyirlerinde gerçekleşmiş durumdur. Bu sizi niye bulmasın ki?

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Teraziler 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, yaşamınızı yakından ilgilendiren iş ve özel hayatınızla ilgili hayallerinizle, dış dünyanın gerçekleri arasındaki farkı deneyimlemenizi sağlayan güçlü bir yansımadır. Bu ışık altında kimi zaman yalnız olduğunuzu fark edebilirsiniz. Fakat şu var ki ruhunuzun arınması, korku ve şüphelerinizin son bulması açısından bu Dolunay sizin açınızdan son derece değerlidir. En azından potansiyel gücünüzün farkına varırsınız. Kaos içinde olduğunuz konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizin açınızdan nelerin önemli ve gereksiz olduğunu tespit edebilirsiniz. Korkularınıza rağmen risk almanız gerektiğini bilirsiniz.

Detayları fark ederek değerlendirmeye alır, hayatınızla ilgili yeni bir karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak bu dolunay doğal olarak yaşamınızı ilgilendiren her alanda belli bir değişimin işareti gibidir. Yuvanızla alakalı mevzuları da aydınlatıcı (belirleyici) olan bu oluşumu değerlendirirken dikkat etmeniz gereken noktaların başında, endişeli, saplantılı, eleştirel tavırlar içinde olmamanız, kendinizi bir kurban gibi hissetmemeniz önemlidir. Meydana gelebilecek değişimlerin, gelişiminizi tamamlamanız ve yeniden hayata katılmanız adına gerekli olduğunu kabullenirseniz, hayat size beklediğiniz güzellikleri verebilir. Yeter ki kaçışta bulunmayın, hayatı kucaklayın ve pozitif düşünmeye çalışın. Unutmayınız ki, inanmak başarmanın yarısıdır.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

İş ortamınızdaki paylaşımlara, iş şartlarınız gereği yaşanması muhtemel dikkat dağılmalarına karşı çok dikkatli olmanız gereken zamanı işaret etmektedir. Ani kararlardan kaçınmakta yarar vardır. Empati yapılması gerekir. Sadece sizin değil, diğer insanların da geri hareketten etkilenebileceğini göz önüne alınız. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı durumlara karşı önlemlerinizi alınız. Bilgilerinizi iyi saklayınız. Sağlığınıza lütfen özen gösteriniz.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 Mars geri hareketi: Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kendinize son derece dikkat etmeniz, sağlığınızla ilgili konular üzerinde kontrollerinizi yaptırmanız gereken zaman dilimidir. İnsan böyle bir dönemde gereksiz endişe ve vesveselerin esiri olabilir. Bu uzun bir dönem olduğu için benim tavsiyem, kafanıza takılan soruları cevaplamak için kendinize aşırı derecede yüklenmemenizdir. Gizli, saklı yaşanan ilişki, eğer kadınsanız eşiniz-babanız veya sevgilinizle yaşanan sorunlar bu dönemde sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Eşinizin sağlığı, iş konularıyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Yine bu dönemin bir başka etkisi, hizmet konularında yaşanabilecek gecikme, yanlış anlama, güç kayıplarının yarattığı gerilimdir. Kişi bazen kendi kendiyle bile kavga edebilir. Kafanızın içi bazı meseleler üzerinde çok fazlasıyla karman çorman olabilir. Şu kararı mı versem, yok bunu mu versem gibi. Oysaki yapılması gereken kendinizi akışa bırakmak ve boş yere ne hayata ne de kendinize yüklenmemektir. Ne kadar sakin olursanız o kadar iyi.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs uygulanabilir ve kalıcılığı olan ve tabii ki kazandırıcı işlere yönelmeniz anlamında önem taşıyor. Bir Terazi olarak gitmek istediğiniz yön, varmak istediğiniz hedef önemli hale gelir. Belki duygularınızla başa çıkmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yani aklınız bir şey söylerken duygularınız başka bir yöne gitmeniz gerektiği hususunda sizi etkileyici gibi olsa da, seçim her zaman temeli güçlü olandan yanadır. Eğer işle ilgili sorunlarınız varsa veya iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız bu enerji ortaklaşa paylaşılan maddi-manevi değerler konusunda size yardımcıdır. Dışarıdan destek görmeniz mümkündür. Ayrıca güvence ihtiyacınız yoğundur, ihtiyaçlarınız, borçlarınız daha iyi bir hayat sürme arzunuzun tatmine ulaşması için kalıcı bir şeyler yapmak, bir düzen kurmak arzunuz bu güçlü enerjinin etkisi altında yoğunlaşır. İşte bu düzenin kurulması ise, ancak iyi bir tercih veya yapılacak düzenlemeler sayesinde gerçekleşebilir. 6 ve 11 Mart olumlu gözüküyor. 14 Mart tarihinde üç enerji söz konusu. Venüsün, geri hareketli Mars ile olan görünümünü önemsiyorum. Özellikle gizli saklı konularda veya alışverişlerde, parayla alakası olan konularda dikkatli olmakta yarar var.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-9-10-13-14-18-19-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 3-4-16-23-24-30-31
Aşkta En Şanslı Günler: 18-19
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11-12
Yeniay: 9-10-11
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 22-23-24
(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER