Mynet 01.05.2012

Terazi burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek ilişki evinizin yöneticisi Mars genel anlamıyla, beraberliğinizi ilgilendiren konularda hem fiziksel hem de ruhsal açıdan durumunuzu gözden geçirmeniz ve bu ilişkide aksayan noktaları tespit etmeniz yönündeki etkisi devam ediyor. Mars Başak burcunda astrolojik olarak güçlü bir enerji olmadığından ve bulunduğu alan siz Teraziler açısından zorlu bir konum olduğu için, her bir detay, bu beraberlikte sorun teşkil edicidir. Partneriniz durumu bazen öylesine ince eleyip sık dokur ki, haddini aştığını bile düşünebilirsiniz. Bu davranışları veya hareketleri sizin için uzun bir koşuda atlanması gereken engellere benzer. Birini aşarsınız hemen ardından diğeri karşınıza çıkar.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde geleceğe dönük olarak ilişkinin mutlaka gözden geçirilmesi şarttır. Bu yapılırken tarafların gereksiz yere birbirlerini kırmamaları gerekir. Sakin bir şekilde durum gözden geçirilmelidir. 16 Mayıs tarihinde kendinizi güven içinde hissetmek ve artık pürüzleri bir an önce hallederek yuvanız sınırları içinde huzura kavuşmak, kendinizi güçlü hissetmek istersiniz. 17 Mayıs tarihinde gerek ilişkiniz gerek iş hayatınız ve gerekse sorun yaratan meseleler kafanızı bir hayli kurcalayıcıdır. Sakin olunması gereken bir gündür. Birbirinizi yaralamamakta yarar vardır. Temmuz ayına kadar her iki kişinin de bir takım meseleleri halledememeleri mümkündür. Yapılması gereken pürüzleri gerçekçi bir şekilde çözümlemektir. Birbirinizi kırarak değil.

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda düz olarak seyrini sürdürecek yöneticiniz Venüs ilişkinizle alakalı konularda hem yeniliklerde bulunmanız hem de fikirlerinizi birlikte paylaşım anlamında etkili olmaya devam ediyor. Genel olarak bu süreçte yeni tanışmaların bir hayli etkili olduğunu söyleyebiliriz. Eş adayı ile bir yolculukta veya iletişimde bulunarak tanışmanız mümkündür. Birçok olasılık bu tarihe kadar epeyce etkili görünüyor. Sözgelimi bir ilişkiniz olduğu halde, bir başkasından etkilenmeniz bu enerjinin etkisi altında görülecek yansımalar arasında yer alabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişiyle sürekli irtibatta bulunmanız, sohbet etmeniz, birlikte yolculuklara çıkmanız, eğer kendisi bir başka şehirde ise telefonlaşarak hasret gidermeniz mümkündür.

Şimdi gelelim Mayıs ayında Venüsün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere. Bu ay en etkili görünüm 4 Mayısta gerçekleşiyor. İkiniz de belli konular üzerinde konuşarak anlaşmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu anlaşma tam olarak sağlanmazsa, 15 Mayısta başlayacak Venüs geri hareketi sırasında tekrar konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Bu dönemin bir başka anlamı seyahatleri gösterir. Sık sık iş veya özel anlamda yolculuğa çıkabilirsiniz.

9 Mayıs tarihine kadar ilişki evinizde etkili olacak Merkür-Koç burcu geçişi, partnerinizle aranızdaki iletişimin, zihinsel açıdan sakinliğin, karşınızdaki kişiyi dinlemenin önemi son derece büyük. Astrolojik olarak karşıt evimiz ilişkimizin kalitesi, bir eşte aradığımız özellikler ve bizim davranışlarımızın onun üzerindeki tesirini görebilmemiz anlamında değerlidir. Bu ev ayrıca kadim bilgilerde açık düşmanlarımızın evidir. Neden bazı çiftlerin anlaşmazlıklar neticesinde birbirlerine düşman kesildiklerini anlayabiliriz. İşte bu duruma düşmemek ilişkiniz sağlam temellere dayanıyor ancak son zamanlarda sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde sakin ve ılımlı tarzda bir iletişimin yararlı olacağını biliniz.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde Merkür-Venüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm hem yeni tanışmaları hem devam eden ilişkinizle ilgili hızlı ve aktif görüşmeleri, gelişmeleri işaret ediyor. Eşiniz veya partnerinizin konuşmalarında kendine dönük düşünme biçimi böyle bir görünüm etkisi altında pek sorun çıkarmayacaktır. 6 Mayıs tarihi gayet önemli. Çünkü aranızdaki paylaşımın ne kadar dengeli ve doğru biçimde yapıldığı, bu ilişkide nelerin aksaklık yarattığını, bundan sonrası adına neler yapılması gerektiği hususunda çok dikkatli düşünmekte ve konuşmakta yarar var. Eğer sağlam temelli bir ilişki ise, gerekli anlaşma sağlanabilir.

İŞ VE KARİYER

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemesi devam edecek Güneşin burcunuz üzerindeki etkisini tam olarak anlamamız için, ay içinde diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere bakmak gerekir. Bunu yapmazsak, hangi tarihlerde dikkatli olmamız veya bu enerjiden yararlanmamız mümkün olacak, anlayamayız. Ben de bu yüzden titiz bir şekilde sizlere mynet sitemizin astroloji bölümünde yardımcı olmaya çalışıyorum. Genel anlamıyla baktığımızda Güneş-Boğa burcu geçişleri sizler açısından, iş veya eş ile olan ortaklıkları, ilişki konusunda yapılan yüzleşmeleri ve güvenceniz konusunda dikkatli olmanızı gerektiren bir dönemdir. Şimdi gelelim bu ay ki önemine.

Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihte Güneş-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum, ortak olarak yapılan bir yatırımın simgesi olabileceği gibi, vergi-miras-vb anlamdaki gelişmelerin de işaretçisidir. Eğer ortağınız güvenilir bir kişiyse, bu tarihte kazanç anlamında önemli bir gelişme yaşanabilir. İçgüdüsel olarak partneriniz ve siz, sağlam olana yönelmeniz gerektiğini bilirsiniz. Bu görünüm ayrıca güven olgusunun her iki taraf için de anlamını netleştirir. Güven varsa, devam edersiniz, yoksa artık buna bir son diyebilirsiniz. Çünkü bu kavuşum eskinin yerine sağlam olanın konulması yönünde önem taşımaktadır.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Özellikle dünya görüşünüz, insanlarla olan ilişkiniz, paylaşımlarınız anlamında gözden geçirmelerde bulunulması gereken zamanı işaret ediyor. Toplumsal konular, insani olgular gibi geniş bir yelpaze üzerindeki yerinizi sorgulama zamanınız. Birileri sizin gibi düşünmediğinde siz nasıl bir tavır takınmaktasınız. Geniş bir açıdan hayata bakabiliyor musunuz? Hoşgörülü müsünüz? Bütün bunları dürüstçe ele almak gerekiyor. Yolculuklar, yeni tanışmalar, ortaklaşa paylaşımlarda dikkatli olmakta yarar görüyorum. Özellikle yabancılarla bağlantı kurarken ölçülü davranmalısınız. Din, felsefe, hukuk ve yüksek eğitim gibi konularda hem maddi hem de olanaklarınız çerçevesinde düşünmelisiniz. Seyahatler bilgilenmek anlamında yapılsa da, bu bilginin size olan yararını iyi hesap etmelisiniz. İnandıklarınızı diğer insanlarla paylaşırken tartışmalardan uzak durunuz. Uzak akrabalarınızla olan ilişkiniz, yasal davalar, ticari faaliyetlerde hukuk kurallarını önemsemeli, yenilik anlamında olan her şeyi mercek altına almalısınız.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, yaşamsal enerjinizin yükselişe geçmesi anlamında oldukça yararlıdır. Dışa dönüklüğünüz ve sözel gücünüzle hem yakın hem de yeni tanışacağınız insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Size ait fikirleri net olarak ortaya koyduğunuz takdirde güven duygunuzun ne kadar yükseldiğini siz de fark edebilirsiniz. Bu dönemde zekanız son derece parlak, bilmek ve öğrenmek isteğiniz güçlü, yabancı kişilerle iletişiminiz yerinde ve araştırma kabiliyetiniz de yüksek olur. Basın, yayın, edebiyat, felsefe, medya dünyası, yüksek eğitim, yabancılarla iş-özel ve ticari bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ilgilendiğiniz her konuda geliştirebilir ve girdiğiniz ortamlarda ne kadar kültürlü bir insan olduğunuzu gösterebilirsiniz. Yolculuklar konusunda da çok istekli olacağınız için gücünüzü toparlamanız açısından gezilere katılabilir, tatile çıkabilir veya hafta sonları turlara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve onları yakından incelemek size keyif verecektir. Enerjinizden doğru bir şekilde istifade edebilmek için bazı hususlara dikkat etmeyi unutmayınız. Bunların başında sizi eleştiren kişiler nedeniyle sinirlenmemeniz, farklı fikirlere karşı tahammül etmenizdir. Ben bu dönemi sizler açısından son derece aktif bulmaktayım.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda yolculuklar ve görüşmelerde bulunabilirsiniz. Eğitim veya akademik kariyerinizi ilgilendiren kararları vermeden önce ideallerinizi lütfen iyice gözden geçiriniz. 26 Mayıs tarihinde uygulamayı düşündüğünüz konular üzerinde hayli aktif bir gün. Gelişiminiz adına karşınıza çıkan seçenekleri değerlendirirken dağılmamanız her şeyi derinlemesine gözden geçirmeniz lazım. Çevresel faktörler oldukça etkili. 27 Mayıs tarihinde yapılan görüşmeler bir hayli önemli değişimleri simgeliyor. Yolculuğa çıkabilirsiniz. Görüşmelerde bulunabilirsiniz. 28 Mayıs tarihinde iş ortağı veya eşinizle, ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler söz konusu. 30 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde lütfen dikkatlice düşünün. Acil kararlar vermeden önce durumunuzu enine boyuna tartın.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Yaşama bakış açınızı değiştiren bir takım olayların, gelişmelerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Belki de yeni bir yere yerleşmeniz, yüksek okul, ticari faaliyetleriniz nedeniyle başka bir şehre sürekli gidip gelmeniz mümkün. Hayatınıza giren yabancılar görüşlerinizin değişmesine neden olabilir. Siz bizzat, kendinizi gözden geçirdiğinizde bugüne dek inandıklarınızın aslında ne kadar yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz. Uzun bir yolculukta kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bir başka ülke, şehre yerleşme kararı verebilirsiniz. Bir misyoner gibi inandığınız bir fikrin fanatik bir taraftarı olarak diğer insanlara bunu iletişim yoluyla yayabilirsiniz.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında, yöneticisi olduğu İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, iletişim, zihinsel faaliyetler ve haberleşme açısından yoğun bir gündem geçirmenizi sağlayıcıdır. Bu süreçte kendinize olan inancınızı yeniden oluşturmanız ve sözel olarak ta etrafınızdaki insanlarla paylaşmanız olasıdır. Mantıklı bakış açınızı devrede tutarak size ait fikirleri karşınızdaki insanlara açıklamaya çalışır ve egonuzun başkaları tarafından yönetim altına alınmasına izin vermeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Yaşam karşısındaki görüşleriniz doğrultusunda hayatınızı kendi isteklerinize göre düzenlemek istersiniz. Başkalarının size yönlendirmesine izin vermeden ve kimseye hesap vermeyecek şekilde hayatınızı geçirme isteğiniz vardır. Bu durumda ilişkiniz veya başka sebeplerle size ayak bağı olacak her şeyden uzaklaşma meyli gösterebilirsiniz. Bu süreçte iletişim ve haberleşme özellikle yabancı ülke bağlantılı işlerde daha fazla görülebilir. Uzun seyahatlere çıkabilir ve birçok insanla tanışma olanağı bulursunuz. Özellikle genç ruha sahip insanlarla bir arada olmak size keyif katacaktır. Zekanız kıvrak ve sözel olarak kendinizi ifade edişiniz kolay olacaktır.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde iki önemli görünüm var. Merkür-Neptün ve Merkür-Kuzey düğüm mücadeleci açıları. Her iki görünüm de hem uzakları işaret ediyor hem de çalışma hayatınızla ilgili konularda çok iyi düşünmeniz gerektiğini. Acil kararlar vermemek, ideallerinizi mutlaka göz önüne alarak hareket etmek lazım. Ancak gelişiminiz yönünde hakikaten gerekli ve doğru fırsatlarla karşılaşırsanız bunları reddetmeden önce lütfen iyice düşününüz. 28 Mayıs akıllı bir şekilde hem ilişkinizi hem de iş hayatınızla ilgili konularda gözden geçirmelerde bulunmanızı gerektiricidir. Sağlığınıza da dikkat etmeli, eğer bir problem varsa başka bir şehir veya ülkede tedavisi mümkün mü, bir araştırınız. Değişimler en yoğun şekilde iş, ilişki, farklı bir ülke ve şehre yerleşim, sağlık ve çalışma koşullarınızla ilgili alanlarda görülecektir. Mayıs ayı sizin için bir hayli aktif geçeceğe benziyor.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek, kazanç evinizin yöneticisi Mars, Başak burcundaki seyrine devam ediyor. Birazdan size sunacağım görünümleri ve bu görünümlerin yansımaları Mayıs ayında bir hayli önem taşıyor. Bu günleri lütfen ajandanıza kaydediniz. Böylece o günlerde nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilerek hareket edebilirsiniz.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde Mars-Kuzey ile mücadeleci bir görünüm oluşturacak. Çevrenizle olan ilişkiniz, yenilik anlamında ortaya koymak istedikleriniz ve geri planda sizi durduran, hedefinize varmanızın önünde engel oluşturan sorunlarınız bir hayli dağılmanıza neden olabilir. Bir yandan mutlaka yapılması gerekenler, diğer taraftan zaman faktörünü göz önüne almak zorunda kalışınız yorucudur. Ancak ben derim ki, sakin olunuz. Şu anda belki yavaşladınız ancak biliniz ki, yolunuz doğrudur. Dağılmayınız ve sakin olunuz. 16 Mayıs tarihinde Mars-Pluto ile güçlü bir görünüm yapacak. Bu görünüm ev alanınız, ailevi ilişkilerinizde bir dönüşümü, yenilenmeyi işaret ettiği gibi, gizli bir konunun aydınlığa kavuşmasında verilen mücadeleyi gösteriyor. Eğer soğukkanlı olursanız, emin olunuz ki, yararlı çıkarsınız. 17 Mayıs tarihinde Mars-Chiron arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Hale yola koymaya çalıştığınız düzenlemeler veya gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz sizin üzerinizde hassasiyet yaratabilir. Yoğunluğunuz, iş veya sağlık anlamında sizi pes ettirebilir. Dinlenme boşlukları mutlak veriniz.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Teraziler 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasında meydana gelecek karşıtlık gayet önemli bir günü işaret ediyor. Öncelikle gereksinimlerinizi karşılama yönünde daha önce verilen kararların sonuçlarıyla bugün karşılaşabilirsiniz. Eğer geçtiğimiz 21 Nisan tarihinde partneriniz veya iş ortaklarınızla aranızda doğru bir adım atılmış ise, bugün onun sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eşinizden destek görebilir ve bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Tam tersine o tarihten bu yana yanlış borçların veya yatırımın altına imza attıysanız, bugün maddi açıdan zor bir durumda kalabilirsiniz. Her Dolunay, Yeniayda verilen kararların sonuçlarıyla karşılanması veya gelinen noktanın net olarak görülmesi anlamında önem taşır. Yorumun başında da belirttiğim gibi Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık, sizin işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızdaki paylaşımın dengeli bir şekilde kurulması veya bugüne dek, yanlış bir ilişki içindeyseniz bugün karşı karşıya gelinmesi yönünde önem taşır. Artık düzgün bir şekilde ilerlemek, endişelerden uzak bir şekilde yaşamak için, paranıza mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor. Geçmişte yaşanan tecrübeleri mutlaka göz önüne almalısınız. Çünkü bugün yaşananlar, eskinin sonuçlarıdır. Dolunay ve karşıtlık etkisi altında meydana gelen durumlara isyan etmek yerine, kendinizle yüzleşmeyi bilmelisiniz. Ancak bu sayede, bundan sonra doğru kararlar verebilirsiniz. Gerginlikten uzak durmalı, borç-alacak konularında dikkatli olmalısınız.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, özellikle başkalarıyla ortaklaşa paylaşılan maddi ve manevi konular üzerinde etkilidir. İş ortaklığı veya partner ile olan maddi ve manevi anlamdaki bölüşümlerin birbiriniz üzerinde baskı aracı olarak kullanılmaması gerekir. Her ikiniz de, inatçı ve sabit fikirli davranmamalı, kuşkuya, kontrol kurmaya dönük hareket etmemelisiniz. Bu etki altında görüşlerinizi birbirinize iletirken tabii ki dikkatli ve dürüst davranmakta yarar vardır. İstikrarlı bir ortaklık için, kararlar birlikte verilmelidir. Birbirinizin sırlarını iyi saklamalı, sizi çıkarların değil sevginiz bir arada tutmalıdır. Böylece ideallerinize uygun bir ilişki veya ortaklık sağlanmış olur.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs tarihinde iş ve ortaklaşa paylaşımların idealleriniz çerçevesinden düzenlenmesi, fedakarlığın ölçüsünün, her iki taraf için de düzenlenmesi gerekir. 13 Mayıs tarihinde kafanızın içini kurcalayan, kimi zaman ilişkinizde sorun yaratan konular üzerinde her iki tarafın da, dürüst yüzleşmelerde bulunması, birbirine karşı açık ve net şekilde konuşmasında yarar vardır. 14 Mayıs tarihinde hem iç dünyanızda güvenliğiniz hem çalışma hayatınızla ilgili konuların hem de parasal meselelerin ele alınmasında yarar var. 22 Mayıs tarihinde yapılan görüşmeler, parasal konularda bir karara varılmasını sağlar. Eğer başarılı olma ve güven içinde yaşama arzunuz birileri tarafından desteklenirse, en kısa sürede maddi yönden rahatlarsınız. Akıllı ve sağlam temelli yatırımlarda bulunursunuz. Ayrıca hangi alanda paranızı değerlendirmek istiyorsanız, o konularda net bir bilgi edinebilirsiniz.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-21-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler: 9-10-16-17-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6
Yeniay: 3-4-5-30-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 16-17-18
(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER