Mynet 01.02.2012

Terazi burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş seyrinde Aşk bir anda kapıdan içeri girer ve siz gelen misafiri davet etmeye hazırsınızdır. Her zaman özel bir insan olmak ihtiyacı duyan sizler için bu süreç bir armağan gibidir. Hayattan çalınmış güzel bir zaman, bir mola diyebiliriz buna. Peki bu süreci nasıl olumlu manada kullanabiliriz. Çevrenizdeki yeniliklere kayıtsız kalmayarak, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutarak ve kendi bireyliğinizden taviz vermeden, bir başka insanın kimliğine de saygı duyarak süreci geçirebilirsiniz. Yani, sen sensin ama ben de benim, ancak ilişkimiz de önemli. O zaman sen de ben de biraz daha esnek düşünebiliriz. İlişkisi yeni başlayanlar için bu süreç çok daha zengindir. İki kişi de kendi gerçeğini rahatlıkla ifade edebilir. Duygulardan ziyade zihinsel uyum ve özgürlük kavramı, kafaca anlaşmak merkez alınır. Aşk, para, manevi değerleriniz konusunda eskisinden daha çok ideallerinize sahip çıkabilirsiniz. Fazla duygusal davranmak yerine yine mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz halinde bu dönemde gayet başarılı bir şekilde ilerleyebilir, ilişkinizin tadını çıkarabilirsiniz. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta.18 Şubat tarihinde lütfen kendiniz adına kafanızın içinde belirlediğiniz hedeflerinizi hem yaşamsal hem de ilişki anlamında tekrar gözden geçiriniz. Sizce hayatınızda aşk anlamındaki aksaklıklar neler? Nasıl bir ilişki istiyorsunuz. Sorun sizde mi yoksa karşı tarafta mı? İlişkiniz yoksa, aşk konusunda beklentileriniz nedir? Geçmiş tecrübelerinize göre şimdi nasıl düşünmektesiniz. İlişkisi yeni başlayanlar lütfen acele etmeyiniz. Zaman her şeyi belirleyici bir faktördür. Bunu unutmayalım.

27 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Merkür-Kova burcu seyri, geleneksel düşünmek yerine, özgürce hareket etmenin ve iletişimde bulunmanın simgesidir. Fikirlerinizi açık ve oldukça tarafsız bir şekilde ifade etmekten yanasınızdır. Sosyal ilişkilerinize özel önem verebilir, ilişkinin sizi kısıtlamasına pek izin vermezsiniz. Herkesle dostane ve arkadaşça muhabbet etmekten hoşlanabilirsiniz. İlişkinizde sahiplenici davranmaz, fikirlerinizi paylaşmak, yeri geldiğinde bunlar üzerinde tartışmak, farklı bir bakış açısı yakalamak adına konuşmak ve kendinizi geliştirmek niyetinde olabilirsiniz. Çünkü sizin için bu dönem paylaşım olgusu kıymetlidir. Bilmediğiniz ortamlarda yeni tanıştığınız insanlara kendinizi ifade etmek, onların sizin hakkınızda ne düşündüklerini öğrenmek sizin için çok önemli olabilir. Özgür olmak isteğiniz yine bu dönemin etkilerindendir. Eğer bir ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kişiyle konuşmak, fikir alış verişinde bulunmak fazlasıyla hoşunuza gider. Merkür-Kova burcu seyrinin önemli tarihleri 3 ve 13 Şubat. 13 Şubat tarihinde aşk hayatınızla ilgili geçmişe dönük meselelerin ve mevcut durumun gözden geçirilmesi mümkündür. Yeni başlayan bir ilişkide acil karar verilmemeli, birbirinizi iyi tanımalısınız. İş görüşmelerinde kendinizi ve yeteneklerinizi akılcı bir biçimde ortaya koymalı, ne istediğinizi kafanızın içinde mutlaka belirlemelisiniz. Anne ve Baba Teraziler bu dönemde evlatlarıyla aralarında güçlü bir diyalog kurmalı, onlara arkadaşça yanaşmalıdırlar.

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Teraziler 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında Satürn geri harekette olacaktır. Bu nedenle aşağıda bahsi geçen konularda, engellenmeler veya sorumluluklar artabilir. Her şeyin gerçekçi bir şekilde gözden geçirilme zamanıdır. Ani yenilik veya durumlar karşısında hesabınızı iyi yapmanız lazımdır. Bu tarihler arasında vereceğiniz acele bir kararın uzun yıllar sonra sizi zorlayabileceğini unutmayınız. Geri hareket dönemlerinde içe yönelerek durumları ele almak faydalıdır. Bu sizin doğru kararlar vermenizi sağlayabilir. Öncelikle Satürn geri hareketi, burcunuz üzerinde gerçekleşeceği için sizler açısından çok daha önemlidir. Dış dünya ile olan her türlü paylaşımınızı güçlendirici olan Satürn, gerek iş hayatınızla ilgili konularda dengelerin yerine oturması ve gerekse ilişki kapsamındaki konuları yeniden düzenlemesi adına ders vericidir. Olgunlaşmanın işaretçisi olan Satürn gezegeni, sorumlulukları yükseltici yönüyle bir Terazi için kimi zaman rahatsız edici olabilir. Kişi bugüne dek nasıl bir sistemde yaşadıysa, şimdi bu sistemin aksayan yönleriyle karşılaşarak bunları düzenlemeye çalışmalıdır. Satürn bir öğretmen gibidir. Hayatınızın düzgün şekilde yerine oturması için sizi seçimlerinizle, bakış açınızla ve yaklaşımlarınızla imtihana tabi tutar. Eğer evliyseniz ve bazı sorunlarınız varsa bunları yok saymak yerine düzene kavuşturmanız adına sizi uyarır. İş hayatında problemleriniz varsa geleceğinizi kurabilmeniz için baskıda bulunur.

Bütün bunları gönüllü bir şekilde kabul edip, düzenlemelerde bulunduğunuzda sizi ödüllendirir, hayatınızı düzene koymanız için destekler. Şimdi üzerinize düşen, hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek için durumunuzu hakikatlerin ışığı altında değerlendirmektir. Bekar Terazilerin evlilik, evli olanların beraberlikleri hakkında yeniden gözden geçirmeleri faydalıdır. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak anlamında neler eksik bunların saptanması lazımdır. Yürümeyen bir çok beraberlik geri hareket döneminde sona erebilir veya her iki taraf da gönüllü ise onarılır ve yola devam edilir. İlişkisi olmayanların da aynı şekilde ilişki tanımlamalarını tekrar ele almalarında fayda vardır. Aynı durum iş ortaklığı konularında, sözleşmelerde de geçerlidir. Ortaklar arasındaki uyum veya uyumsuzluklar mercek altına alınmalıdır. Ancak üstüne bir kez daha basarak söylüyorum ki, bilinçli bir şekilde düşünülmesi gerekir. Sorumluluklar kimi zaman üzerinizde fazlaca baskın olabilir. Bunları göz ardı etmek artık mümkün değildir. Geri hareket dönemi mevcut resme dönüp bir daha yakın gözlüğü takarak bakmak demektir. Böylece işlemeyen her durum not edilir ve geri hareket sonrası verilen karar uygulamaya dökülür. Bu kararların uygulanması, doğum haritanızdaki 7.evin yöneticisinin derecesi ve Satürnün bu dereceye olan açısal görünümü nispetinde bu yıl veya önümüzdeki sene gerçekleşebilir.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs, partnerin egosunun ön planda olması ve doğal olarak sizin isteklerinizle onun ilişkiye bakış açısı arasındaki farklılıkların su yüzüne çıkması anlamına gelebilir. Her iki tarafın da ılımlı, hoşgörülü ve olgun davranması bu süreçte şart gözüküyor. Bu durum bir ipin her iki uçtan ayrı yönlere çekilmesi haline benzer. Oysaki her iki tarafta uçları bir araya getirecek şekilde işbirliği yapsa birlikten kuvvet doğar sözüne uygun şekilde düzenlemede bulunulmuş olur. Hasıraltı edilen ne kadar sorun varsa, birbirinize karşı sustuğunuz ne kadar mesele varsa hepsi bu dönemde ortaya gelir ve her iki taraf kendi adına konuştuğundan, güzellikler değil nedense hep ele göze batanlar ele alınır. Tabii ki böyle bir durumun öncelikle ilişkinize bir faydası yoktur. Yapılması gereken, her zaman söylediğim gibi, her iki kişinin de problemlerini sevgi birliği içinde çözüme ulaştırmalarıdır. Unutmayalım ki, Satürn geri harekette. Bu durum zaten hem geçmişe dönük ilişkinizi gözden geçirme hem de dengeli bir paylaşım için gerekenleri ele alma yönünde gayet önemli bir süreç.

İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin etkisi ise, kimliğinizdeki çarpıcı yanları ortaya koyarken, bir başka insanla bütünleşmek adına ayarlamalar yapmanız gerekliliğidir. Yalnızca kendi bireysel arzularıyla hareket eden insanlar bu dönemde karşılarına çıkacak insanlar aracılığıyla kendilerine çeki düzen vermek ihtiyacı duyabilirler. Hani kimi zaman çok bencil birinin hayatına giren kişi, onu değiştirir ya. İşte etrafındaki insanlar da, sonunda biri onu yola getirmeyi başardı derler ya. İşte bu dönem böylesine bir devreyi işaret edecek olaylara neden olabilir. Kısaca terazinin kefelerine eşit özellikte ağırlığın konarak dengenin sağlanması gereken bir zaman dilimidir diyebiliriz. Yöneticiniz Venüsün karşıt burcunuzdaki seyri, partnerinizin ilişki kurma biçimiyle sizinki arasındaki farkın net olarak ortaya çıkmasında, belirlenmesinde son derece faydalıdır. Kimliğinizin çarpıcı taraflarını ortaya koyarken, bir başka insanla bütünleşmek adına ayarlamalar yapılması gerekmektedir. Yalnızca kendi bireysel arzularıyla hareket eden insanlar bu dönemde karşılarına çıkacak insanlar aracılığıyla kendilerine çeki düzen vermek ihtiyacı duyabilirler. Hani kimi zaman çok bencil birinin hayatına giren kişi, onu değiştirir ya. İşte etrafındaki insanlar da, sonunda biri onu yola getirmeyi başardı derler ya. İşte bu dönem böylesine bir devreyi işaret edecek olaylara neden olabilir. Kısaca terazinin kefelerine eşit özellikte ağırlığın konarak dengenin sağlanması gereken bir zaman dilimidir diyebiliriz.

İlişkisinde problem olanlar açısından bu dönemin en önemli etkisi her iki tarafın da egosunun yükselişe geçmesine neden oluşudur. Evet belki çoğu zaman kişinin kendi kimliğini öne sürmesi bazı durumlarda oldukça önemlidir, fakat konu ilişkiler olunca, bir de Satürn geri hareket yapıyorsa, değil öne fırlamak beraberliğiniz adına esnek, ılımlı, hoşgörülü ve olgun davranmalısınız demek durumundayım. Bu tarihler arasında sizin hayata bakış açınız ve bilinçli istekleriniz ile partnerinizin ilişkiye bakış açısı ve size karşı duruşu, bir ipin iki ucundan çekiştirmeye benzetilebilir. Her iki tarafta uçları bir araya getirecek şekilde işbirliği yapacağına sanki koparmak istercesine tavır içinde hareket edebilirler. Hasıraltı edilen ne kadar sorun varsa, birbirinize karşı sustuğunuz ne kadar mesele varsa hepsi ortaya gelir ve her iki taraf kendi adına konuştuğundan, güzellikler değil nedense hep problemler göze batmaya başlar. Tabii ki böyle bir durumun öncelikle ilişkinize bir faydası yoktur. Yapılması gereken, her zaman söylediğim gibi, her iki kişinin de problemlerini sevgi birliği içinde çözüme ulaştırmalarıdır. Bu enerji altında, ortaklık olgusu altında hareket etmek en doğrusudur. Yine bu süreçte bir başka konu, çiftler arasında oluşan yasal sorunlardır. Daha önceden boşanmış kişiler bu dönemde nafaka v.b konuları görüşmek için bir araya gelebilir, aksayan noktalar üzerinde konuşabilirler. Kimi çiftler ise bu enerji altında sorunlarını konuşarak çözüme kavuşturabilir, tekrar bir araya gelmeyi düşünebilirler. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat Venüs-Uranüs kavuşumu. İlişkisi olmayanlar için beklenmedik bir aşkın kapıyı çalması, sürpriz bir ilişkinin başlaması şeklinde genel olarak yorumlayabilirim. İlişkisinde problemleri olanlar bu etki altında dikkatli olmalılar. Eğer bir de eşleşim haritanızda Uranüs ve Venüs arasında problem varsa, taraflar arasındaki farklılıklar sert bir biçimde yorumlanabilir. Bu bir kopuşa sebebiyet verebilir. Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler. Farklılıklarını kabul ederler, özgür bir ilişki yaşamaya karar verebilirler. 15 Şubat sert gözüküyor. İç dünyanızda belli bir baskı söz konusu. Gücü elinde bulunduran taraf olmaktan yanasınız. 17 Şubat tarihinde partnerinizle ilişkinizin geleceği konusunda yeni bir bakış açısıyla durumu gözden geçirebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

*HOŞ YANSIMALAR

3 Şubat tarihiyle Balık burcunda seyrine başlayacak Neptün, bu burçta güç kazanır. O nedenle siz Teraziler ve tüm burçların farklı alanlarında hoş yanılsamaların işaret etmektedir. Çalışma evinizde ilerleyecek ve bir yandan da sağlık, iş verimliliği ve gündelik temponuz içinde uğraş verdiğiniz konular üzerinde etkili olacak Neptünü olumlu yönde kullanmak için bilinçli hareket etmekte fayda var. Sanatçılar veya kısaca soyut meslek sahipleri bu yansıma altında yaratıcı yönlerini diğer insanlara hizmet vererek gerçekleştirebilirler. Söz gelimi sinema, tiyatro v.b alanlarda kendilerini kurs ve benzeri aktivitelerle geliştirebilirler. Neptünün yaratıcılık etkisinden söz etmiştik. Bu demek oluyor ki, tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi elle yapılan işlerde de ben bu enerjinin olumlu yansıması olacağını düşünüyorum. Ayrıca hasta bakımı, şefkat ve merhamet gerektiren işleri de bu alanda sayabilirim. Sağlığınıza gelince özellikle bu konuda ihmalkar davranmamanız gerekiyor. Yaşınız icabı tıbbi kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. İlaç kullanımında aşırıya kaçmamak, ayrıca uyuşturucu, bağımlılık yapıcı maddelerden uzak durmak lazım. Bunlar başta hoş gibi gelir ancak daha sonra bedeli ağır ödenir.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Teraziler 7 Şubat saat 23:54 de, Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay, liderlik gücünüzün yükselmesini sağladığı gibi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme arzunuzu da yoğunlaştırır. Amaçlarınızı gerçekleştirmek ve hayatınıza yeni bir yön çizebilmek için kendi içinizde kararlar alabilir ve düşüncelerinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılık gücünüz öylesine yoğundur ki, cesaretle öne atılabilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Artık durduğunuz yer size dar gelmeye başlamıştır. Farklılıklarınızı bir şekilde ortaya koymak ve hayatınızı ellerinizle şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayatın içinde bir fert olarak yerinizi sağlamlaştıracak kararlar almak ve ben buradayım diyerek saygınlık kazanmak niyetindesinizdir. Fakat bugünkü oluşumlar gerek aşk ve gerekse kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz konularda dikkatli olmanızı gerektiricidir. Tabii ki hedefleriniz konusunda cesaretli olmayı sürdürün fakat hayati kararlar almadan önce içinde bulunduğunuz şartları iyi kontrol edin. Özellikle çocuk sahibi olmayı düşünenler, yeni bir ilişki yaşamak isteyenler veya ilişkisinde sorun olanların bilinçli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi tozpembe görmek veya tam tersine agresif tarzda hareket ederek köprüleri yıkıp geçmek çözüm değildir. Öncelikle yaşadığınız hayatın, sizin gerçeğinizle örtüşüp örtüşmediğini lütfen bir düşünün. Bu şekilde ilerlemeniz halinde geleceğiniz noktayı şöyle bir kafanızın içinde hayal edin. Tamam budur istediğim diyorsanız o zaman kararlılıkla ilerleyin, hayır diyorsanız o zaman kendinize uygun bir seçimde bulunun.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür, hayale kapılmadan ham gerçeğe önem vermeniz gerektiğinin işareti olarak, biraz önce Güneşin etkileriyle ilgili paragrafta ele aldığımız durumların benzeridir. İş yerinizde bazı gelişmeler, iş ortamınızda değişimler meydana gelebilir. Baştan bu yana belirlediğiniz hedeflerinizde yanılmalar oluşabilir. Bu durumda sakın yılmayınız. Bugüne dek olan bilgi ve tecrübe birikiminizden yararlanarak her şeyi gerçekçi bir değerlendirme içinde ele alın. Etrafınızdaki insanlara dikkat edin ve özellikle tanımadığınız insanlardan gelebilecek tekliflere karşı uyanık olmayı ihmal etmeyin. Sizin için gerçekten olumlu sandığınız bir işin, bir bakarsınız ki size söylenen haliyle hiç alakası yoktur. O nedenle acil kararlar vermeden önce veya mantıklı olmayan durumlarla karşılaştığınızda iradenizi kullanın, hedeflerinizden şaşmayın ve bildiğiniz en doğru yolu takip edin. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Diyetinize özel önem verin. Bunların ruh ve beden sağlığınız için önemli olduğunu unutmayın.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında mesleki konularda etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri altında, kariyer anlamındaki gelişmelerden ziyade, çalışma hayatıyla ilgili konularda çok daha önem arzetmekte. İş hayatınızın gündelik temposu içindeki uğraşılarınıza ağırlık vererek kendinizi geliştirmeniz mümkündür. Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında ise bencil duygular yani isteklilik biraz daha geri planda kalmaya müsaittir. Her şeyi kendi içinde kabul edici tarzda düşünmeniz mümkündür. Yani bu ortamda şartlarım şu anda böyle, en iyisi akışa göre ayak uydurayım tarzı bir haliniz vardır. Tabii ki böyle bir bakış açısı güneşin doğasına terstir. Yapmanız gereken, ne olursa olsun kişisel hedeflerinizin bilincinde olarak çabalamayı sürdürmektir. Bulunduğunuz ortamdaki insanlarla birlik duygusu içinde hareket etme arzusu bu tarihlerde yoğun olabilir. Kimseyle dalaşmayayım, onlar da bana dokunmasınlar. Bu iş hayatı açısından akıllıca bir durum olabilir. Fakat hakkınızın yenmesi veya size yapılan bir yanlış tavır karşısında da bunu sürdürmeniz doğal olarak kendinizden taviz vermeniz anlamına gelebilir. Burada yapılması gereken yeri geldiğinde sınırlarınızı iyice belirlemek, bunu aşmalarına izin vermemektir. Yaratıcılık yönünüz bu dönemde açığa çıkabilir. Bu gayet yararlı bir durumdur. İşinizde daha üst noktalara gelmenizi ve etrafınızdaki insanlardan farklı olan yanlarınızı ortaya koyarak ilerlemenizi sağlar. Çünkü başarmanın yarısı hayal etmektir derler. İşte bu noktada bu artan gücü kendinizi aşmak için kullanmak yerine farklı yollara sapmak ve farklı işler yapmaya karar vermek şeklinde değerlendirdiğiniz zaman, tercih edeceğiniz yoldaki aydınlık uzun süreli olmayabilir. Yani ne yaptığınızdan ne yöne gittiğinizden neyi uyguladığınızdan emin olmanız lazımdır. Bu enerji faydalı yanıyla kullanmak dururken neden hayallere kapılalım ki?

Bu süreçte disiplinli bir şekilde çalışmak, sistemli hareket etmek gerekir. Başkalarının etkisi altında kalmaktan, birileri adına kendi isteklerinizden hedeflerinizden vazgeçmekten uzak durunuz. Son bir nokta olarak şunu belirteyim ki, Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider bir düşünce kalıbı içinde olup, boş ver inceldiği yerden kopsun gibi her şeyi kendi haline bırakmaya çalışmayınız. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif getirilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem bu süreçte aktif çalışmaktan, sistemli olmaktan ve azminizden bir şey kaybetmeyin. Yaptıklarınızın ilahi sonucunu görebilmek çoğu zaman Güneş Balık seyirlerinde gerçekleşmiş durumdur. Bu sizi niye bulmasın ki? Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat olarak öne çıkıyor.

YENİAY BALIK BURCUNDA

Sevgili Teraziler 22 Şubat saat 00:35 itibariyle çalışma hayatınız başta olmak üzere verimliliğiniz, iş yeri ortamınızdaki ilişkileriniz, becerileriniz konusunda destekleyici olan Balık burcundaki Yeniay, maneviyatı besleyen kuvvetinden yararlanarak aksaklık yaratan noktaları düzenleyebilirsiniz. Hayatın gündelik temposundaki her türlü uğraşınız adına size yardımcı olan bu enerji sayesinde, doğanızda bulunan yeteneklerinizi disiplinli bir şekilde geliştirebilir, bulunduğunuz alanda güçlü hale gelebilirsiniz. İlgilendiğiniz bir konuda bilgi sahibi olabilmek veya ustalaşmak adına girişimde bulunabilir, hayatınıza yeni bir düzen kurabilirsiniz. Balık burcundaki Yeniay, her şey adına yeni bir tohumun toprağa ekilmesi anlamındadır. Eksiklerinizi tamamlamanız, sağlığınıza dikkat etmeniz, gerekli gereksiz şeyleri kafanıza takmamanız yararlıdır. Bu oluşumdan olumlu manada yararlanmak için alışkanlıklarınızın esiri olmadan sizin için en gerekli olan şeyi saptamaya çalışınız. Bunu yaptığınız takdirde yeniay size rehber ve ilerlemeniz adına kuvvet olabilir.

Kolay işlerle karışık ayrıntılar arasındaki ayrımı yapabilmeniz adına destekleyici olan Yeniay, sizin gerekli ve ihtiyacınız olanı belirlemenizde ve hangi konular artık miladını tamamlamıştır bütün bunları fark edebilmenizde destekçinizdir. Çalıştığınız alanda veya günlük hayatınız içinde uğraştığınız işlerle alakalı olarak düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayabilirsiniz, verimli bir yaşam sürebilmenizin önünde engel oluşturan sağlık problemleriniz var mıdır? Bunları da yeniayın yansıması altında ele alabilirsiniz. Nelere bağımlısınız, hayatınızda kimlerin önemi bulunmakta, kendinizi tam anlamıyla gerçekleştirdiğinizi, ifade ettiğinizi düşünüyor musunuz? Bu soruların tümüne gerçekçi düşünerek yanıt bulabilirsiniz. İhmal ettiğiniz nasılsa hallederim diyerek ertelediğiniz işlerinizi yeniayın güçlü ışığı altında tamamlayabilirsiniz. Benim yeniayla ilgili size tavsiyem, şu anki mevcut durumunuzu gözden geçirerek, ruhunuzun tatmin olması ve hayattan zevk alabilmeniz için, zamanınızı ve enerjinizi verimli bir şekilde kullanabileceğiniz yeni alanlar keşfetmenizdir. Bu ister çalışmak olsun, ister yeni bir hobi hiç farketmez. Yeteneklerinizi ortaya koyunuz ve umudunuzu yüreğinizin içinde büyütünüz. Manevi destekleyici olan Yeniay sizin için en gerekli olan ne ise onu getiricidir.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 Mars geri hareketi: Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kendinize son derece dikkat etmeniz, sağlığınızla ilgili konular üzerinde kontrollerinizi yaptırmanız gereken zaman dilimidir. İnsan böyle bir dönemde gereksiz endişe ve vesveselerin esiri olabilir. Bu uzun bir dönem olduğu için benim tavsiyem, kafanıza takılan soruları cevaplamak için kendinize aşırı derecede yüklenmemenizdir. Gizli, saklı yaşanan ilişki, eğer kadınsanız eşiniz-babanız veya sevgilinizle yaşanan sorunlar bu dönemde sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Eşinizin sağlığı, iş konularıyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Yine bu dönemin bir başka etkisi, hizmet konularında yaşanabilecek gecikme, yanlış anlama, güç kayıplarının yarattığı gerilimdir. Kişi bazen kendi kendiyle bile kavga edebilir. Kafanızın içi bazı meseleler üzerinde çok fazlasıyla karman çorman olabilir. Şu kararı mı versem, yok bunu mu versem gibi. Oysaki yapılması gereken kendinizi akışa bırakmak ve boş yere ne hayata ne de kendinize yüklenmemektir. Ne kadar sakin olursanız o kadar iyi. 2 Şubat tarihinde geri hareketli Mars, Venüs ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu kutuplaşma anlamına geliyor. İş hayatınızı ilgilendiren bazı meseleler tekrar önünüze gelebilir. Kendinizi içsel anlamda baskı altında hissedebilirsiniz. Özverili çalıştığınız halde bunun size geri dönüşümü pek etkili olmadığı için kendinizi kurban edilmiş gibi hissedebilirsiniz. Hatta bazen sanki bir robot gibi hareket ettiğinizi düşünebilirsiniz. Lütfen sağlığınıza özen gösteriniz. Çalışma koşullarınız ve psikolojik anlamda her şeyi kafanızın içinde kurmayınız.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Ailevi konular
27 Ocak-14 Şubat: Aşk hayatı, çocuklar
14 Şubat-2 Mart: İş ve sağlık
2 Mart-24 Mart: Evlilik, iş sözleşmesi, ortaklıklar
24 Mart-14 Nisan: Sağlık

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-11-12-15-16-20-29
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 20
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14
Yeniay: 10-11-12
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 24-25-26
(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER