Mynet 01.10.2012

Yay burcu aylık burç yorumları (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık burç yorumları (Ekim 2012)

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 itibariyle Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn, gerek ruhsal ve gerekse fiziksel anlamda kendi gerçeğimizle bütünleşmemizi sağlayacak dönemin işaretçisidir. Bundan önceki Satürn-Terazi burcu seyrinde başkalarıyla dengeli paylaşımlarda bulunarak bütünleşmeyi öğrenmiştik. Şimdi ise, özümüzü ve karmamızı keşif yolundayız. Tabii ki bu keşif, karakter yapımıza, yaşam biçimimize, hayata bakış açımıza göre zor veya kolay bir şekilde gerçekleşebilir. Bunu başarabilen kişi, ruhsal yönden aydınlığa kavuşur ve kendinden daha büyük bir gerçeğin farkına varabilir. Derinlerde saklı olan gizlilikleri, egomuzun ardındaki gerçekleri bulup, bunlarla yüzleşmek her baba yiğidin harcı değildir. Ancak imkansız da değildir. Yeter ki biz bunu yapmaya istekli olalım. Peki, istekli olmazsak ne olur? Hayat bir şekilde, kendi gerçeklerini öğrenmemiz için bize deneyimler yaşatır. Bazen gizli bir düşman, bazen vazgeçemediğimiz bir aşk, kimi zaman kölesi olduğumuz para, cinsel tutkularımız, gölge yanlarıyla bizi köşeye sıkıştırır. Sanki bize sınırlar içinde sınırsızlığı zorla kabul ettiriyor gibidir. İşte tam bu noktada biliriz doğruyu yanlışı da, egomuz pes etmekten yana değildir ve doğal olarak geriye çekiliriz, olana bitene şöyle bir bakarız. Şu bir gerçek ki işte bu bakış hali, dikenlerimize rağmen gülü sevmeyi öğrenme sürecimizdir. İşte bunu öğrenmek hayatın gerçek özünün farkına varabilmektir. O zaman ne sizi kısıtlayan bir şey kalır ne de kendinizden vazgeçmenize neden olan bir korku. Artık kendinizle savaşmazsınız, çünkü bilirsiniz ki bu savaşın galibi yoktur. Hayatı kendi akışı içinde değerlendirmeyi, bütün karmaşasına rağmen hayatı sevmeyi, içinizdeki o sevimsiz gölgenizle karşılaştığınızda öğrenmiş olursunuz.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak Mars, aşk ve ilişkilerinizle alakalı yaşam evinizin yöneticisi olduğundan son derece önemlidir. Kendinizi dış dünyada ifade ediş biçiminiz, gayet coşkulu ve inançlı, aşka aşık bir kişi profilindedir. Hayatın keyfini çıkarmak hem de kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekten yanasınızdır. Siz bu tarihler arasında sadece yaşadığınız ilişki ve kişiyle alakalı değil, tüm insanlığı kucaklıyor gibisinizdir. Ufkunuzu genişletme arzunuz ve dünyayı kucaklamaya hazır tavırlarınızla, dış dünyada herkesin ilgisini çekebilirsiniz. Basit ve sıradan bir kişiyle yetinmeniz mümkün değildir. Size göre aşk hayatın lezzetidir ve bu aşk dışarıdaki dünyanın gözleri önünde yaşanmalıdır. Olumlu düşünmeye çalışırken, aslında bu tarihler arasında aşkta fetih arzunuz fazlasıyla yoğundur. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, kimi zaman aşkınız için her türlü mücadeleye hazırsınızdır. Sizin istekleriniz olmalıdır ve karşınızdaki insanın sizin düşüncelerinizi değiştirmesi mümkün olamaz. Karşı cins üzerinde bu dönemde oldukça etkilisinizdir ve gözlerin size doğru çevrildiğini hissedebilirsiniz. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki dikkatli olmamızda yarar var. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, duygusal anlamda dışa karşı kendinizi örtme, gizlenme, göstermek istememe şeklinde bir yansımaya sebep olabilir. Bu göstermeme durumu aslında biraz da kendinizi toparlamak şöyle bir kafanızı dinlemek, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmek şeklinde faydalıdır. Ancak her Yay burcu böyle hissetmeyebilir. Hayata bakış açınız, bugüne dek yaşadığınız deneyimler, içinde bulunduğunuz şartlar veya karakter yapınız gereği süreci zorlu geçirmeniz de mümkündür. Öncelikle durumu tam anlamıyla kavrarsak, bu enerjiyi nasıl doğru manada kullanabileceğimizi de biliriz. Böylece hassasiyet taşıyan kişiler de süreci olumlu şekilde ve iç huzuruyla geçirebilirler. Ne gibi yansımalar olur birlikte gözden geçirelim. Zorlayıcı yanlarından önce bahsedeyim. Biraz önce bahsettiğim gibi, bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir. Onları görmek, onlarla konuşmak, dertleşmek, paylaşımda bulunmak istemezsiniz. Kafanız karışıktır. Sapla samanı birbirinden doğru şekilde ayıramadığınız için gergin ve içten içe öfkelisinizdir. Bazı kişiler canınızı sıkabilir veya şartlar gereği işleriniz umduğunuz gibi gitmediği için her şeye kızabilirsiniz. Sizi üzen insanlara karşı iyi niyetli düşünmeniz kolay olmayabilir. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Gelelim bu dönemin faydalarına. Bir proje üzerinde veya belirlediğiniz bir hedefle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz. Bir işi öğrenmek, gelişmek için geriye çekilerek planlamada bulunabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer birileri canınızı sıkıyorsa bir müddet ayrı durabilirsiniz. Böylece sinirlenmemiş olursunuz. Eğer çalışıyorsanız işlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Geliştirici, huzur verici ve sakinleştirici kitaplar okuyabilirsiniz. Şimdi tercih sizin dostlarım. Hangi anlamda kullanmak istiyorsanız bu dönemi, bu bilgiler ışığında değerlendirebilirsiniz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihindeki Güneş-Satürn kavuşumu sorumluluklarımızı bize hatırlatıyor ve içinde bulunduğumuz şartları hem iş hem duygusal hem sağlık anlamında gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Otorite konumundaki aile, eş, patron veya bazı kişilerin üzerinizde baskınlık kurabileceğini işaret ediyor. Bunun yanı sıra faydalı yanları da var. Amacınız için odaklanmanızı, çalışmanızı sağlıyor. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek için bu tarihte şöyle bir sakin ve bilinçli hareket etmenizde yarar var.

İŞ VE KARİYER

3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs toplum içindeki konumunuzu, ailevi ilişkilerinizi, amacınızı ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan bağlantılarınızı titizlikle gözden geçirme sürecidir. Venüs-Başak burcunda astrolojik konumlama olarak pek rahat ve akışkan enerji değildir. Kolay kolay hiçbir şeyi beğenmeyen patronunuz yüzünden bir hayli sıkıntılı dönem geçirebilir. Aynı şekilde siz de, bulunduğunuz konumda pek rahat olmazsınız. Özgür çalışmak, öyle dilediğiniz gibi işe gidip gelmek, sıkıldınız mı veda etmek zordur. İş arayan bir kişi, böyle bir süreçte önüne çıkan teklifleri inceden inceye tetkik eder. Maaş, çalışma koşulları, işin niteliği, kazanç gibi olgular mercek altına alınır. Detaylar öylesine önemsenir ki, fırsat bir bakmışsınız bir kuş misali uçup gitmiş. Sorumluluklar ve disiplinli çalışmak kimi zaman yorucu olabilir. Derlemeler, düzenlemeler gayet başarılı bir şekilde sonuçlandırılmalıdır. Bu durum zaman zaman sizi rahatsız etse de, takdir görmek, beğenilmek, başarılı olmak hevesi sizi ister istemez bir yarışın içine sokabilir.

Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda bir arayış, kafanızın içindeki sorulara cevap bulma arzusu, vizyonunuz, idealleriniz, hayalleriniz çerçevesinde durumunuzu ele almak mümkündür. 9 Ekim tarihinde mali ve iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde ciddi şekilde durursunuz. Yaptığınız işe göre kazanç elde etmek istersiniz. Bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Mevcut maaşınızın artışıyla ilgili talepte bulunabilirsiniz.

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür, yapılacak gizli görüşmelerin göstergesi olabileceği gibi, önemli proje ve planlarla ilgili geri planda yapılacak çalışmaların da işaretidir. Genel anlamda mesleki konularda bilgilenme arzunuz yoğun olabilir. Bunun altında yatan en önemli sebep, güçlü olmak güçlü görünmektir. Bu süreç her ne kadar biraz keyifsizlik yaratıcı olsa da sonucu önemlidir. Fazla çalışmanın gizli saklı konular üzerinde araştırmalarda bulunmanın, gelişiminiz için bazı önemli kişilerle fikir alışverişi yapmanın, algılama yeteneğiniz doğrultusunda hareket etmenin ve işinizle alakalı konularda temizlenme ve ayıklamaların düzgün ve sistemli bir şekilde yapılması halinde, bunun getirileri fazlasıyla olumludur. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde ailevi bir konuda biraz canınız sıkılabilir. Fedakarlıklarınızın değerinin bilinmediğini düşünürsünüz. İçinize atarsınız, kimseye de belli etmezsiniz. Sizi üzenlere destek verirsiniz. Ancak içten içe bir hayli öfkelisinizdir. 10 Ekim tarihinde bir sıkıntınızı gidermek için paraya ihtiyacınız vardır. Ancak bunu alıp, daha sonra ödeme güçlüğü çeker miyim diye düşünürsünüz. Ben de altından kalkamayacağınız bir borca girmemenizi tavsiye ediyorum.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Venüs, sosyal ilişkiler açısından renkli bir dönemin işaretçisidir. Yeni arkadaşlıklar, sanatsal çalışmalar hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımaları olup hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz. Bu süreçte işbirliğine hazırsınızdır. Belli bir amaç etrafında diğer kişilerle temasa geçebilir, sempati ve ilgi uyandıracak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızdaki tüm sürtüşmelerin bu dönemde azalmaya başlaması sizin için oldukça önemlidir. Her türlü konuda güzellikleri hissetme duygunuz yükselir. Moral duygunuz üzerinde de etkili olacak bu enerji sayesinde inancınızın yükseldiğini, özgüveninizin arttığını ve her zamanki gibi neşeli, iyimser ve pozitif etkiler altında etrafınızla bölüşüm içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bunlar hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanabilir bir olgu olduğu yönünde sizi besleyebilir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, ileriye dönük hedeflerinizle alakalı konularda birebir ilişkilerin önemini vurgulamakta. Kimlik duygunuzu sosyal aktivitelerde bulunarak, çevrenizdeki insanlarla iletişime geçerek, bilgi ve birikiminizi gösterebileceğiniz etkinliklerde yer alarak fırsatları kendiniz yaratabilirsiniz. Keşif arzunuzun yoğun olacağı bu süreç içinde tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla hem grup faaliyetlerinde bulunabilir hem de kendi içinizdeki liderlik gücünüzü iyi bir alana yönlendirerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Dostluk ve yakın arkadaşlarla olan bağınızın da güçlü olacağı bu süreçte, ortak hedefler çizebilir ve ekip çalışması sayesinde projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Güneş, astrolojik olarak Terazi burcunda düşük enerjili kabul edildiğinden, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Uyumlu davranayım diye problemleri görmezden gelmemelisiniz. Bu süreçte otorite konumundaki kişilerle aranızdaki ilişkileri güçlü tutmanızda yarar var. Güneş-Terazi burcu seyri, çeşitli gruplarla temasa geçmek, işbirliği yapmak yönünde faydalıdır. Bilginizi, tecrübenizi ortaya koyabileceğiniz çalışmalarda bulunarak, liderliğinizi gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizin sunumunu yapabilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde, önemli bir projeniz için finansör arayışına geçebilirsiniz. Ortaklık bilinci içinde hareket etmek menfaatlerinizi gözetme anlamında yararlıdır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünümü 9 Ekim tarihindeki Güneş-Jüpiter arasındaki olumlu enerji alışverişidir. Sosyal gruplar içindeki etkinliğiniz yükselten ve yenilik anlamında kararlar vermenizi sağlayan bir enerjidir. Eğer siz ileriye dönük bir şekilde düşünürseniz, artık ilişki anlamında kafanız karışmaz.

PARA KONULARI



KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.



Sevgili Yaylar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.



Siz Yaylar bu süreçte iç dünyanızın derinlikleriyle karşılaşacağınız özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Yasak, gizli ve sır olan her şeyi öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu konulara meyilli olabilirsiniz. Okült alanlarına merak salabilirsiniz. Ancak bu merakınızı insanların zararına kullanmamaya çalışınız. Hatalarınızı kabullenmeniz zor olabilir. Başkalarını sizin gibi düşünmeleri için zorlayabilirsiniz. Her şeyi fazlasıyla merak edebilirsiniz. Cinsel anlamda tutkulu ve gizli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda dürtüleriniz yükselebilir. Arzularınız bir hayli yoğundur. Yorucu ve oldukça zaman alıcı bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Rüyalarınız bir hayli etkili hale gelir. Sezgileriniz inanılmaz derecede artar. Fiziksel ve ruhsal anlamda bir şifacı olabilirsiniz. Psikoloji, meditasyon, yoga gibi ritüellerle uğraşabilir, meslek edinebilirsiniz. Hasta ve çaresiz insanların bakımları, tedavileriyle alakalı uğraşabilirsiniz. Gizli faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Olması mümkün değil dediğiniz bazı işleriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Göz önünde olmaktan pek hoşlanmazsınız. Güçsüz olmaktan, acizlikten, birilerine muhtaç olmaktan korkabilirsiniz. Saklanan sırlara kolayca erişebilirsiniz. Bazı kişilerden mali ve manevi anlamda destekler görebilirsiniz. Sırlarınızı korursunuz ve oldukça ketum davranırsınız. Değişik ve pek bilinmedik konularda bazı kişilerle ortaklık ilişkisine girişebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günle: 1-10-11-14-15-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-12-13-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 1-27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

Yeniay: 18-19-20

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 4-5-6-7-31

(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER