Mynet 03.09.2012

Yay burcu aylık burç yorumları (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık burç yorumları (Eylül 2012)
7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Mars, partnerinizle olan temasınızda, tutkularınızın yükselişini işaret ediyor. Ortam şartları veya ilişkinizin kendi içindeki özel hali nedeniyle, gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı daha sizi istekli kılabilir. Fakat bütün bu hissettiklerinizi veya birlikteliğinizi, mahremiyetiniz olarak görerek kimseyle paylaşmamanız sizin açınızdan yararlı olabilir. Böyle bir ilişkisi olan ve gözlerden yaşamak zorunda kalan Yaylar için en önemli tavsiyem budur. Zarar gelmez diyerek evinizi, dünyanızı veya sırlarınızı paylaştığınız kişilerin yanlış davranışlarıyla karşılaşmamak için sırlarınızı ancak ve ancak güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Bu dönemde kimi Yaylar, partnerlerinin kendilerine karşı, sanki ilk kez tanışmış gibi baştan çıkarıcı davranmasını bekleyebilirler.

Bu haz duygularının yükselmesine ve beraberliklerine karşı daha itinalı davranmalarına neden olabilir. Fakat bunun da belli dozda olması lazımdır. Yani fazlası sıkılmanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönem yasak ilişki ve kısa süreli kaçamaklar açısından isteklilik doğurabilir. Tabii ki herhangi bir soruna yol açabilecek kadar etkili bir enerji değildir. Kimi zaman duygularınızı ifade biçiminizde, doğanıza hiç uymayan davranışlarda bulunmanız mümkündür. Bir yandan yeniye yer açmak isterken, diğer yandan kuruntularınız nedeniyle buna bir türlü cesaret edemeyebilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı bir tecrübe, bu ilişkinizin de aynı şekilde sonuçlanacağını düşünerek kendinizi geri çekmenize neden olabilir.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde mesleki konular üzerinde dikkatlice düşünmekte, sıkı çalışmakta, işlerinizi düzgün bir şekilde yapmakta fayda var. Otorite konumunda kişiler bazı taleplerde bulunabilirler. Bu talepleri sizin üzerinizde hakimiyet kuruyorlarmış gibi değerlendirmeyiniz. Gücünüzü kanıtlamaya çalışayım derken kendinizi gerilim altına alabilirsiniz. Burada dikkat edilecek nokta, fiziksel ve ruhsal anlamda enerjinizi doğru işler üzerinde yönlendirmenizdir. İçten içe öfkelenip, bu öfkeyi işinize yöneltirseniz istenmedik durumlara neden olabilirsiniz. 27 Eylül tarihinde bir hayli tutkulusunudur. Kazanmaya dönük ne olursa olsun başarılı olmak için her türlü yola başvurabilirsiniz. Sizi mutlu etmek de, kızdırmak da gayet kolaydır. Tecrübe sahibi olmak için, öncelikle neyi istediğinizi, hedefinizi belirlemeniz gerektiğini unutmayın. İşte o zaman doğru kararlar verebilirsiniz.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs dönemi, hayatın güzelliklerini hissetmek, yeniliklerde bulunarak keyiflenmek, aşkla büyümek, dikkat çekmek isteğimizin işaretçisidir. Kendimizi dünyanın merkezine koyduğumuz bu dönemde ilgiyi üzerimize çekebileceğimiz ilişkiler yaşamaktan zevk alırız. Sürpriz aşklar, yoğun tutkulu maceralar bu sürecin etkili yansımaları arasında yer alır. Gösterişli olan her ne varsa onun peşinden koşarız. Kendimizde fiziki anlamda değişiklerde bulunuruz. Saç şeklimiz, kılık kıyafetimiz, ateşli tavırlarımız, liderlik gücümüzle gözler önündeyizdir. Girdiğimiz ortamlarda bütün dikkatlerin üzerimizde toplanması haz duygumuzun tavan yapmasını sağlar. Cinsel ilişkilerin özellikle 27 Eylül sonrası bir hayli etkili hale geleceği bu süreçte gizli ancak gayet tutkulu bir aşk bizi peşinden sürükleyebilir. Bu süreç yaratıcı yeteneklerinizi sanatsal bir alanda ifade edebilmeniz yönünde olumludur. Yenilikçi düşünmeyi, farklı bir şeyler yaşamayı, kendimizi gayet etkili bir şekilde sunmayı bu dönemde başarabiliriz. İstediğimiz bir şey olursa, onun peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyiz. Bizi sıcacık sevgisiyle sarıp sarmalayacak, ateşlendirecek, keyiflendirecek dikkatimizi çekecek bir kişiye anında tutulabiliriz.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihi sürpriz bir aşkın simgesi olduğu gibi, yenilik anlamındaki bir gelişmenin işaretçisidir. Aşk hayatımız aniden canlanır, hayatın güzelliklerinin farkına varırız. Aşkta şansı yakaladığımızı, bunun tadını çıkarmamız gerektiğinin bilinciyle harekete geçeriz. 21 Eylül tarihinde kısmetimiz bir hayli açıktır. İsteklerimizi mutlaka elde etmek isteriz. Problemler, engeller pek hoşumuza gitmez. Dünyaya bir kere geliyorum diyerek ani kararlar verebiliriz. 27 Eylül tarihinde gayet tutkulu, hatta kimi zaman fazla iddialı bir aşkın bizi peşinden sürüklemesi mümkündür. İlişkisinde sorun olanlar, ne yardan geçerim ne serden misali düşünebilirler. Hırslı, arzulu, bir o kadar yoğun duygularımız bizi bir rüzgar gibi kovalayabilir. Aşk tenimizde bir çıra misali yanmaktadır.

İŞ VE KARİYER

22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, durumunuzu detaylı bir şekilde gözden geçirmeniz ve yoğunlukla başa çıkabilmek için daha çok çalışmanız anlamına gelebilir. Her işinizi, her probleminizi didik didik edebilir, her konu üzerinde sistemli ve pratik şekilde çalışmaya gayret gösterebilirsiniz. Bu enerji altında, detaylı, analizci ve planlamalı çalışmanızın size getireceği artılar tabi ki fazladır. Genel anlamda, birebir iş ilişkilerinizi gayet uyumlu bir şekilde yürütmeli, hizmet alanlarına öncelik tanımalı ve kararsızlıktan uzak durarak, işlerinizi çok iyi bir şekilde organize etmeyi başarmalısınız. Bu süreç içinde, zamanınızı çok iyi kullanmalı, fazla ince eleyip sık dokuyarak vakit kaybetmemelisiniz.

Eğer patron konumunda iseniz yanınızda çalışan kişilere dikkat etmeli, eğer maaşlı çalışan biri iseniz birlikte görev aldığınız kişilerle iyi iş ilişkilerinizi sürdürmelisiniz. Ortaklık konularında yabancılarla yapılan işler, iç ve dış ticaret alanlarında faydalı girişimler söz konusu olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, her kafadan çıkacak sesler yerine ortak olarak ne yapılması gerektiğine karar vermek olmalıdır. O nedenle ekip çalışmaları sayesinde başarı daha çabuk gelebilir. Çünkü bu süreçte, gerek mesleki konularda gerekse kafanızın içindeki fikirler açısından başkalarıyla paylaşım içinde olmak, bencillik yapmak yerine, farklı düşünceleri tek bir noktaya odaklamanızı sağlayacak işbirliğini sağlamak sizin açınızdan faydalar getirecektir.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde hem mesleki hem ortaklık hem de ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde bilinçli düşünelim. Aceleci kararlar vermeyelim. Enine boyuna bir tartıp biçelim. Başkalarına veya sisteme karşı olmak yerine, olan bitene bir bakalım. 10 Eylül tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşmenin sonucunda bir karar vermek mümkündür. Gerçekten istediğiniz gibi koşullar söz konusu ise o zaman onaylayabilirsiniz. Önemli olan geleceğiniz. Bunu sakın unutmayınız.

1-17 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Merkür-Başak burcu seyri üretime dönük ve pratik şekilde düşünmeyi sağlayıcıdır. İşlerinizi yaparken ve tercihlerinizi belirlerken iyice odaklanmanızda yarar var. Bilginizden, deneyimlerinizden emin iseniz zaten doğru yönde karar verirsiniz. Ancak değilseniz, iyice düşününüz. Tercihlerinizi gözden geçiriniz. Hangisi gelecekte rahat etmenizi sağlayacaksa ona göre cevap veriniz. Şu anki mevcut işinizi veya durumunuzu bir düşünün. Çalıştığınız yerde yükselme imkanınız varsa gereksiz maceralara girmeyiniz. Eğer yoksa, üst pozisyonda bulunan kişilerle bir sıkıntılarınızı konuşun. Diyelim ki, işinizden memnunsunuz. O zaman bu süreci bilgilenme, araştırma, keşif yönünde değerlendirin ve sorumluluklarınıza sahip çıkın.

Merkür Başak burcu seyir zamanlarında sistemli ve disiplinli çalışırsanız başarılı olabilirsiniz. Bu enerji altında staj yapmak için, bir müddetliğine iş hayatının içinde yer alabilirsiniz. Mesleğiniz gazetecilik, editörlük, bilgi işlem, matematik, iş ve işçi alımı, sağlık sektörü, hesap işleriyle birebir alakalı ise, bu süreç gayet yoğun geçebilir. Merkür-Başak geçişleri, kariyer tercihlerinin yapıldığı zamanlardır. Bu devrede edinilen bilgiler, yaşanan tecrübeler size ileride çok şey kazandırabilir. Örgü, nakış, oymacılık, yenileme çalışmaları, resim ve zihinsel faaliyetler içeren işler bakımından etkilidir.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde iş görüşmelerinde veya iş tercihinizi belirleme yönünde aileniz ve yaşam biçiminizi, ideallerinizi mutlaka göz önüne alarak kararınızı veriniz. Hatta karar vermeden önce mutlaka iyice düşününüz, analiz yapınız. 5 Eylül tarihinde mesleki konularda hoşunuza gitmeyen bir davranış veya söz canınızı sıkabilir. Sakince durumu mercek altına alarak bir daha gözden geçiriniz. 16 Eylül tarihinde ilişkiniz ve işinizle alakalı konularda yenilik anlamında kararlar alınabilir. Ancak aceleci davranmayın.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Merkür, siz Yaylar için, birebir iletişim açısından dostluk ilişkilerinizi ön plana getiricidir. Bilgi birikiminizi geliştirmenizi, genişletmenizi sağlayan birçok insanla bir araya gelebileceğiniz organizasyonlar, aktiviteler söz konusu olacaktır. Yeni tanışacağınız bu insanlarla gerek iş gerekse arkadaşlık anlamında, kişisel paylaşımlarda bulunabilir, sizin bilgi sahibi olduğunuz konularda onları aydınlatabilirsiniz. Bir grubun öncüsü olabilir, insanları birbiriyle kaynaştırabilir ve karşıt görüşte olan insanları bir araya getirerek uzlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Her türlü adalet, hukuk ve paylaşımlarla ilgili mevzularda önderlik yapabilir, görüşlerinizle birçok kişi etkileyebilirsiniz. Evlilik veya iş ortaklığı yoluyla da paylaşımlar gündeme gelebilir, birlikte olduğunuz kişiyle ortak ilgi alanları yaratabilirsiniz. Burada en fazla dikkat edilmesi gereken konu, değişkenlikten uzak durmanız, alınması gereken kararlarda gücünüzü kullanmanız, çelişkili bir iletişimde bulunarak kafalarda soru işareti bırakmamanızdır. Yine bu süreçte, ortak konularda işbirliği yaparak, yeni bir projenin ön çalışmalarında bulunmak üzere, insanları bir araya getirerek neler yapılması gerektiğini saptayabilirsiniz. Bu süreçte kendi düşüncelerinizi, bağlı olduğunuz topluluk adına yeniden ele alarak düzenlemeniz gerekecektir. Artık bencil davranmak değil, ekip halinde hareket ederek ortak olmak zorunluluğunuz vardır. Ancak böylece yapılan işler daha çabuk bitebilir ve elde edilecek fayda ikiye katlanabilir.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlık etkisini izah etmeden önce söylemeliyim ki, son iki buçuk senedir Satürn-Terazi burcu geçişi nedeniyle bir çok dersler edindiniz ve iş birliğinde bulunmaya çalıştınız veya zorlandınız. Bu görünüm, hedefinize ulaşmak için verdiğiniz mücadelenin, amacım için gerekli diyerek başkalarıyla ortak olmanın sizin üzerinizdeki sorumluluk yükünü hatırlatıcıdır. Dostlarım mümkün müdür, insanın hayallerini gerçekleştirmek için bunca savaştan yorgun düşmemesi. Tabiî ki imkansız. İşte bu karşıtlık, -Kimseye uymak zorunda değilsin, bildiğin yoldan gitmelisin bağımsız ol ve kır zincirlerini, hayatın gerçek tadını çıkar diyerek sizi uyarmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, tabii ki geldiğiniz noktayı, amaçlarınızı, birlikteliklerinizi, aşkı, yaşamınızı tekrar ele almak gerekiyor. Yani bir anda acil kararlar vermek yerine içinizdeki dürtünün size ne söylemeye çalıştığını incelmek lazım.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, ileriye dönük hedeflerinizle alakalı konularda birebir ilişkilerin önemini vurgulamakta. Kimlik duygunuzu sosyal aktivitelerde bulunarak, çevrenizdeki insanlarla iletişime geçerek, bilgi ve birikiminizi gösterebileceğiniz etkinliklerde yer alarak fırsatları kendiniz yaratabilirsiniz. Keşif arzunuzun yoğun olacağı bu süreç içinde tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla hem grup faaliyetlerinde bulunabilir hem de kendi içinizdeki liderlik gücünüzü iyi bir alana yönlendirerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Dostluk ve yakın arkadaşlarla olan bağınızın da güçlü olacağı bu süreçte, ortak hedefler çizebilir ve ekip çalışması sayesinde projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Güneş, astrolojik olarak Terazi burcunda düşük enerjili kabul edildiğinden, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Uyumlu davranayım diye problemleri görmezden gelmemelisiniz. Bu süreçte otorite konumundaki kişilerle aranızdaki ilişkileri güçlü tutmanızda yarar var. Güneş-Terazi burcu seyri, çeşitli gruplarla temasa geçmek, işbirliği yapmak yönünde faydalıdır. Bilginizi, tecrübenizi ortaya koyabileceğiniz çalışmalarda bulunarak, liderliğinizi gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizin sunumunu yapabilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde, önemli bir projeniz için finansör arayışına geçebilirsiniz. Ortaklık bilinci içinde hareket etmek menfaatlerinizi gözetme anlamında yararlıdır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül.29 Eylül Güneş-Pluto görünümü, gerçekçi bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız ve gittiğiniz yolun bilincinde olarak hareket etmeniz, yapılanmanız, kökleşmemiz yönünde sizi test ediyor. Tabii ki kolay değildir, bütün bunları en doğru biçimde belirlemek ve düzenlemek. Kaldı ki, sizler iki buçuk yıldan bu yana, hedeflerinizi gerçekleştirmek için çabalıyorsunuz. İşte bu görünüm mücadele verdiğiniz alanlarda edindiğiniz tecrübe ve dersleri tekrar hatırlıyorsunuz. Nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Maddi konularda rahat ve huzur içinde yaşamak istiyorsanız tabii ki, paramıza sahip çıkmak gerekiyor. Eğer güven içinde yaşamak istiyorsak tabii ki sorumluluklarımızı yerine getirmek gerekiyor. Neden birilerinin eline muhtaç olalım ki? Her zorluğun size öğrettiği bilgeliğin ne kadar kıymetli olduğunu yüreğinizin içinde hissedin. Büyümek için disiplinli çalışmayı ne olursa olsun kendinize inanmaktan vazgeçmemeyi, dürüst ve tevazu sahibi olmayı hayatın baskıları, talihsizliği olarak değerlendirmeyin. Bunu kabul ettiğinizde emin olun ki, huzur bulacaksınız.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Yaylar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Yaylar bu süreçte iç dünyanızın derinlikleriyle karşılaşacağınız özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Yasak, gizli ve sır olan her şeyi öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu konulara meyilli olabilirsiniz. Okült alanlarına merak salabilirsiniz. Ancak bu merakınızı insanların zararına kullanmamaya çalışınız. Hatalarınızı kabullenmeniz zor olabilir. Başkalarını sizin gibi düşünmeleri için zorlayabilirsiniz. Her şeyi fazlasıyla merak edebilirsiniz. Cinsel anlamda tutkulu ve gizli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda dürtüleriniz yükselebilir. Arzularınız bir hayli yoğundur. Yorucu ve oldukça zaman alıcı bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Rüyalarınız bir hayli etkili hale gelir. Sezgileriniz inanılmaz derecede artar. Fiziksel ve ruhsal anlamda bir şifacı olabilirsiniz. Psikoloji, meditasyon, yoga gibi ritüellerle uğraşabilir, meslek edinebilirsiniz. Hasta ve çaresiz insanların bakımları, tedavileriyle alakalı uğraşabilirsiniz. Gizli faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Olması mümkün değil dediğiniz bazı işleriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşebilir. Göz önünde olmaktan pek hoşlanmazsınız. Güçsüz olmaktan, acizlikten, birilerine muhtaç olmaktan korkabilirsiniz. Saklanan sırlara kolayca erişebilirsiniz. Bazı kişilerden mali ve manevi anlamda destekler görebilirsiniz. Sırlarınızı korursunuz ve oldukça ketum davranırsınız. Değişik ve pek bilinmedik konularda bazı kişilerle ortaklık ilişkisine girişebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-12-13-17-21-22-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-15-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

Yeniay: 20-21-22

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 7-8-9

(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER