Mynet 04.02.2013

Yay burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

YAY BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Yay burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası boyunca ev alanı içinde ve genel olarak, hassasiyet bir hayli fazla. Enerjiniz düşük olabileceğinden başta sağlığınıza özel önem vermenizde yarar var. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük, kimi zaman artan duygusallığın yarattığı gelgitlere karşı bilinçli olmakta yarar var. Mücadele gücünüz dış dünyada pek etkili olmayabilir. Genelde kendi içinizde meseleleri ele almayı tercih edebilirsiniz. Eviniz sizin için dış dünyadan bir kaçış, kendinizle baş başa kalınan bir alan gibidir. Sevdiklerinizle bir araya gelmeye, alıştığınız insanlarla temas etmeye çalışırsınız. Şubat ayının ikinci haftası gayet olumlu. Hem paylaşımcı, hem daha özgür hem de başkalarıyla iletişimde başarınız yüksek. Yeni girişimler için gayet uygun bir devredesiniz. Hayatı kucaklayıcı, sosyal anlamda geliştirici, mantıklı ve oldukça pratik şekilde hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar almayın. Ancak yolun sonuna gelmiş gibi düşünmeyin. Dağılmayın beklemede kalın. 26 Şubat sonrası ummadığınız bir destek sayesinde ev, aile, ilişki, yerleşim konularında ilahi yardımlar alabilirsiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince yakın çevrenizle olan ilişkiniz güçlenmeye başlar. Aşk hayatınız yenilenir. Yeni bir aşka adım atılabilirsiniz. Yeni ortaklarla görüşmelerde bulunabilirsiniz. Evliliğiniz, partnerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Değişime açık oluşunuz, karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmenizde yararlı olur. İş hayatınız ve bazı kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu geçiş boyunca yaşamınızla ilgili konularda ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar genel olarak sizi aktif hale getiricidir. Sosyal hayatınız canlanır. Yenilikleri kolayca uygulayabilirsiniz. İsteklerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ayrıca kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklara kavuşabilirsiniz. Farklı kişilik yapınız, yetenekleriniz başkaları tarafından dikkate değer bulunabilir. Çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda isminizden söz ettirebilirsiniz. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs dönemi genel olarak, yeniliklere hevesli, arkadaşça paylaşımlara açık bir zaman dilimidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda hoş sürprizler yaşamanız ve yeni aşklara yelken açmanız açısından gayet keyifli bir dönemdir. Kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, bireyselliğinize önem vermek, ayrıca grup faaliyetlerinde bulunmak, hobilerinizi paylaşmak, zevkli, uyumlu ve sıra dışı güzelliklerin tadını çıkarmak bu süreçte bir hayli etkilidir. Kültürel sohbetler, iletişim, sosyal medyada yer almak, internette kendinizi tanıtmak, bir çevre edinmek gibi aktivitelere yer verilebilir. Yaratıcı çalışmalar, fikir tartışmaları, ilginç buluşlar bu enerjinin yansımaları arasında yer alırken, farklı konularda bilgilenmenizi sağlayan insanlarla tanışabilirsiniz. Jüpiterin İkizler burcunda düz seyre geçmesi, özel ilişkilerde sevindirici gelişmelerin yaşanmasını sağlayabilir.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde, hem aşk hayatınızla ilgili konularda şansınız yükselir hem yeniliklerin hayatınıza dahil olması kolaylaşır. Çevreniz genişler. Değişik bir şeyler yapmak, aktivitelerde bulunmak istersiniz. Fırsatlarla karşılaşırsınız. Bunlar sizin tam da arzu ettiğiniz sürpriz güzelliklerdir. 7 Şubat tarihinde özellikle iş anlamında, girişimci, cesur, akıllı ortaklıklar kurabilirsiniz. İlişkinizi ilgilendiren meseleler üzerinde ortaklaşa karar verebilirsiniz. Fikirleriniz başkaları tarafından doğru ve yaratıcı bulunabilir. Size destek olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Evlenmeyi düşünmek, nişanlanmak gibi değişimler hayatınızda önemli hale gelir. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde, diğer burçlar gibi sizin de yaşamınızda yavaşlama, durumunuzu gözden geçirme, temkinli hareket etme vaktidir. Bunlar size sıkıcı gelse de, aslında sizi zararlı durumlardan koruyucu bir mola gibi görülmelidir. Daha dikkatli bir şekilde hareket etmekte fayda vardır.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek Mars, aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sakin ve uyumlu, çatışmak yerine anlaşmaya gönüllü olduğunuz bir zaman dilimidir. Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Kimi zaman bu yüzden değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Ev alanı içindeki huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz. Özellikle Bayan Yaylar baba veya eşlerinden kendilerine karşı daha anlayışlı davranmalarını beklerler. Eğer hayata tutunmayı, inanmayı ve ne olursa olsun her türlü engeli aşabileceğinize inanıyorsanız bu dönemi rahat geçirirsiniz. Yuvanızda kendinizi iyi hissedersiniz. Romantik paylaşımlar, fedakarlıklar, özveri bu enerjinin yansımaları arasında yer alır. Öyle savaşçı insanlar gibi olmazsınız. Her şeye atlayayım, halledeyim demezsiniz. Çünkü yanılmaktan, başarısız olmaktan kaçınırsınız. Dönemin görünümleri aşağıda incelediğimizde yansımalarını daha iyi anlayacağız. Birlikte gözden geçirelim.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat.
4 Şubat tarihinde, öncelikle mevcut durumumuz nedir ona bir bakalım. İş-ev-ilişki ve kişisel anlamdaki kararlılığımız ve gücümüz ne durumda. Buna bakmak lazım. Verimli çalışıyor muyuz, çabuk mu dağılıyoruz, hayattan mı çok mu fazla şey bekliyoruz. Hakikatler ışığında bakmak lazım hayata. 10 Şubat tarihinde ilişki ve ev hayatımız, ailevi konular üzerinde bir türlü halledilmeyen meselelerde açılımlar gündeme gelir. En azından biz ne istediğimizi ne beklediğimizi dışarıya ifade edebiliriz. Belki mucizevi bir şeyler yaşanmaz ancak şu var ki, gelişmeler heyecanlandırıcıdır. 15 Şubat tarihinde finansal konularda, ev ve ailevi meselelerde mücadelemiz yüksektir. Birileri bize yardımcı olabilir, mali açıdan destek verebilirler. Fakat benim tavsiyem, sizin de hesabınızı iyi yapmanızdır. Tutumlu olmakta yarar var. 16 Şubat tarihinde, sizi kaygılandıran, rahatsız eden kişi ve durumlara karşı gerçekçi olmakta yarar var. Hem şikayet edip hem verici olursak bir de gerçekçi düşünmezsek, bu sorunların bitmesi kolay olmaz. Temkinli olmayı bilmemiz lazım. Riskten uzak duralım. Bakalım zaman ne gösterecek. Bir çok şeyi gözden geçirmemizde yarar var. 26 Şubat tarihinde Merkür, geri harekette olacak. Ancak Venüs yükseliş gücü kazandığı Balıkta ilerleyecek. Bu durum bizi koruyan bir gücün varlığına işaret. Evimiz, işimiz, kendimiz, ilişkimizle alakalı konularda hoş gelişmeler, moral verici güzellikler yaşanabilir.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Yaylar, Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri harekete geçecek. Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi gölgeli günleri. Demek oluyor ki, 16 Şubat tarihinden itibaren ilişkimiz, kariyer hayatımız, geleceğimiz, evimiz, ailemizle ilgili konularda iç gözlemde bulunacağız. Merkür gerileme dönemleri genel olarak tedirgin karşılanır. Oysa her zaman söylerim. Bilgi korkunun düşmanıdır. Geri hareket olsun veya olmasın insan bazen yalnız kalmak, düşünmek ister. Muhasebede bulunur. Bu hepimiz için gereklidir. Yaylar dışa dönük insanlardır. Ancak derinlikli düşünmeyi gayet iyi bilirler. Balık burcundaki geri hareket döneminde, yuvamız içindeki sorunları, meseleleri şöyle bir inceleyelim. Geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünelim. Birbirimizi zorlamak yerine, evin içindeki huzuru önemseyelim. Ancak özverimizin sınırlarını ve başkalarının da tahammül gücünü zorlamayalım. İş hayatı zorlu ve çetin. Bazen dışarıda yaşanan güçlükler tümüyle eve yansıyor. Bunları ancak güçlü bir iletişimle çözebiliriz. Evden ayrılmayı, iş değiştirmeyi, satın almayı düşünenler, gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele alınız. Merkür geri hareketi süresince hangi konularda dağıldığınızı, kararsızlık çektiğinizi, neleri kendinize hedeflediğinizi gözden geçirin. Şimdi hassas noktaların tespit zamanıdır. Belki yerleşim yeriniz, işinizde değişiklik düşünüyorsunuz. Tekrar bu kararlarınızı gözden geçiriniz. Önceden tasarladığınız, adım attığınız, yapmayı düşündüğünüz ne varsa tekrar bir bakınız. 26 Şubat tarihinde başlayacak Venüs Balık burcu seyri sizlere huzur, bereket, sevgi birliği, ailede ahenk, yuvada dinginlik sağlayıcıdır. O zaman gelin geri hareket süresince güzel niyetlerde bulunun. Hayırlısını isteyin.

PARA KONULARI

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür, ilişki-iş hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konularda etkilidir. İş hayatınızla alakalı konuların eviniz alanı içinde görüşülmesi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Eğer sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız, kafanız dalgın, ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilmiyorsanız, benim tavsiyem, duygusal düşünmek yerine gerçekçi bir şekilde durumunuzu analiz etmenizdir. Bazen dışarıdaki dünyanın zorlukları, karmaşası evimizdeki huzuru da etkiler. Biz sakince neler yapabileceğimizi düşünelim. İlişkiniz, iş ortaklığınız gibi başkalarıyla alakalı konularda bu süreçte, sizi rahatsız eden, yanıltıcı tarzda hareket eden veya hayal kırıklığı yaratan meseleleri biraz önce belirttiğim gibi yine bilinçli bir şekilde ele almamız lazım. Bazen karşımızdaki kişiye olan düşkünlüğümüz ,alışkanlığımız yüzünden ilişkimizdeki yanlışları görmeyiz. Bu yanlışlar tekrarlanır durur. Bu dönem, evlenmeyi düşünenlerin ay sonuna kadar beklemede kalmalarını söyleyeyim. 26 Şubat sonrası enerjiler gayet olumlu. Ev değiştirme, evden ayrılma, satın alma, ailevi konularda hayalci olmayalım. Bir bakalım duruma. Paramıza, işimize, ilişkimize güvenerek yola çıkmadan önce, durumu iyi analiz edelim. Merkür Balık burcunda gerçekçi düşünmenin önüne geçebilir. Biz tedbirli olmayı bilelim. Bu dönemde ev alanı içinde yaratıcı ve hayal gücüne dayalı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Home-ofis tarzı çalışabilirsiniz. Huzur bulmak adına yapılan ritüel çalışmaları da yine bu süreçte tercih edilebilir. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. O nedenle 16 Şubat tarihine kadar aileniz, eviniz, iş ve ilişkinizle ilgili konularda yapmak istedikleriniz gözden geçirerek yürürlüğe koyabilirsiniz. Eğer bu tarih sonrasına kalacaksa, beklemede kalınız. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 1.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-9-10-13-14-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler: 11-12-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7

Yeniay: 4-5-6

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 17-18-19-20

(Ay-İkizler geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER