Habertürk 01.08.2011

Yay burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yaylara, hayatlarını toparlamak için akılcı düşünmenin esas olduğunu söylüyor.

YAY

Yay burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Yay Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda geri hareketine başladığında iş yaşamınız,
ailenizin geleceği, sorumluluklarınız konusunda doğru kararlar verebilmek için incelemelerde bulunmak gerekir. Hayatınızı derleyip düzenlemek için akılcı düşünmek esastır. Bu geri hareket iş hayatının genel düzeni içinde belli bir duraklama, yanlış anlaşılma, düzensizlik, karar vermekte zorluk yaratabilir. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcuna gerileyen Merkür, eğitimden iş hayatına, kendinizi geliştirme ve bilgilenerek güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz için verilmiş bir moladır. Kişi iç dünyasında bir yolculuk yapar, bakış açısını geliştirir ve bu geri hareket onun için kendini anlama ve keşfetme anlamında oldukça yararlıdır. Bu geri harekete bu bakış çerçevesinde ele almak lazımdır. 22 Ağustos tarihinde Venüsün Başak burcunda seyrine başlaması, dispozitör güç Merkür geri harekette olduğu için ilişkilerde durgunluk ve yanlış anlaşılma riski doğurur. Ancak 27 Ağustos sonrası geri hareket sona erdiğinde kişi kendisi için neyin gerekli ve gereksiz olduğunu tespit edebilecek hale gelmiştir.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars, Merkür geri hareketiyle aynı tarihlere denk düştüğünden, ilişkinin ileriye yönelik olarak düşünülmesi ve sorumluluklar konusunda dikkatli düşünmeyi gerektiricidir. Kaldı ki, Merkür sizin ciddi beraberlik evinizin yöneticisidir. Böylece hem aşk hem de evlilik konularında gayet önemli bir aydasınız.

İlişkisi sorunlu olanların özellikle bu dönemde paylaşımlarınızda düşüncesiz ve fevri davranışlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Eğer ilişkinizde maddi paylaşımlar da söz konusu ise, ileride bir sorun çıkmaması için, beraberliğinizi gözden geçirmenizde fayda vardır. Mars-Yengeç burcu süreçlerinde çoğu zaman aşırı duyarlı tepkiler ön plandadır. Değişkenlik, kaprislilik ve kırılganlık ilişkiye zedeleyebilir. Söz gelimi maddi anlamda aranızda bir konu geçse, bunu yanlış yerlere çekerek sorunu büyütmeniz gayet kolaydır. Aşk ilişkilerinde hareketsizlik anlamına gelen bu dönem, cinsel arzuların, tamamen duygularla ilintili olmasına sebebiyet verebilir. Yani aranızda bir problem olduğunda öfkenizi açıkça göstermek ve problemi halletmek yerine, aranızdaki soruna göre tepki gösterebilirsiniz. Yersiz ve konuyla alakasız dolambaçlı yollardan dokundurmalarda bulunmak yine bu dönemin ve bu enerjinin etkileri arasında yer alabilir. Yine bu dönemin bir başka etkisi, eskiye ait konuların görüşülmesi adına destekleyici bir zaman olduğudur. Bu arada sizin veya partnerinizin iş veya ailevi sorunlarınız olabilir. Otorite konumundaki kişiler(anne-baba-iş yerinde patron) nedeniyle kafanızın içi karışabilir. Bu yüzden ileriye dönük düşünmeniz zor oluyordur. O zaman oturup, sorunlarınızı birlikte gözden geçiriniz. Eğer sizin dışınızda bir engel söz konusuysa bunun sizleri yıpratmasına izin vermeyiniz.

İlişkisi olmayanlar bu dönemde özellikle, ilk karşılaşmalarda gayet duyarlı, hayalci ve kolayca aşık olmaya yatkınsınızdır. Karşınıza duygusal ve sadık bir portre çizen kişilerin çıkma ihtimali yüksektir veya bizzat sizin bu tarz bir ruh halinde olmanız mümkündür. Genç erkekler böyle dönemlerde sevgililerine karşı başta utangaç, alışmaya başladıklarında sadık ve ileri aşamada fantezilerini paylaşacak kadar sevgi dolu davranabilirler. Fakat ne olursa olsun, Merkür gezegeninin geri hareket döneminde başlanan ilişkilerde dikkat edilmesi gereken nokta, birbirinizin hayata bakışı, sorumluluklarına gösterdiği özen, mesleki durumu, ailesinin yapısı, topluma içindeki imajı konularında dikkatli olmak gayet faydalıdır.

İlişkisi sorunsuz devam edenler maddi ve manevi konularda işbirliğine dayalı tarzda davranabilir, cinsellikte birbirlerinin isteklerine göre esnek düşünebilirler. Ayrıca ileriye yönelik hedef ve ideallerinizi birlikte gözden geçirerek neler yapabileceklerini tespit etmeye çalışabilirler.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY

Sevgili Yaylar, 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, sizler açısından öncelikle girişim, iletişim, yakın çevrenizle olan bağlantınız, kardeşlerinizle olan irtibatınız, eğitim hayatınız gibi alanlarda etkili olacağı için bazı konularda dikkatli olmayı gerektirmekte. Hatasız ve önyargısız bir şekilde kavrayışlar geliştirmeniz ve çevrenizle olan irtibatınızda savunmacılığa kalkışmadan objektif davranışlar geliştirmeniz açısından önem taşıyor. Yani siz gelişmek ve büyümek istiyorsanız, entelektüel açıdan ve sosyal düzeyde başkalarıyla temas içinde olmayı sürdürmeniz, sıradışı fikirlere açık olmanız, çevrenizdeki insanlarla iyi ilişkiler kurarak, kendinizi göstermeniz, eşit ve özgür paylaşımlarda bulunmanız lazımdır.

Düşüncelerinizde dogmacılık ve katılık, hayata çıkarcı bir şekilde yaklaşım, çevrenizin ne dediğini umursamama, sadece kendi bildiklerinizi doğru sayma, fikirlerinizle davranışlarınız arasındaki çelişki doğal olarak en başta yakınlarınızla aranızda uçurum oluşturabilir. Yüksek öğrenim konusundaki bireysel kararlılığınız ve özgür iradenizle seçimde bulunmayı ve hayatınıza yön vermeyi istemeniz doğaldır. Çünkü bu sizin yaşamınız. Fakat bunu gerçekleştirmeye çalışırken zamanı boş yere harcar, dağınık bir halde hareket eder, karar verdiğiniz bir konuda daha sonra vazgeçer ve bundan da başkalarını sorumlu tutmaya çalışırsanız doğal olarak aşırı derecede yayılmanın getirdiği dağınıklıkla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Zihinsel ifadeniz ve birlikte yaşamak zorunda olduğunuz kişilerle olan ilişkinizde lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmeye çalışınız. Olabilecek anlaşmazlıklara karşı şimdiden önlem almaya çalışınız. Böyle dolunay etkisinin zorlu enerjisinin üstesinden gelebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Güneş, belirli bir hedef üzerinde yoğunlaşmanız ve odaklanmanız kolaylaşır. Sizi başta yüksek eğitim hayatınızla ilgili konularda olmak üzere kimliğinizi güçlü bir şekilde dışa doğru ifade edebilmenizde taçlandırır. Seyahatler yoluyla kendinizi geliştirmeniz, akademik eğitim yoluyla uzmanlaşmanız ve büyümeniz, inanç yoluyla evrenin bütünlüğünü anlamanız ve insan olmanın önemini kavramanız, araştırma ve keşiflerde bulunarak farklı ufuklara ulaşmanız, zirveye çıkmanız, öğrenmek ve bilgilenmek yoluyla tecrübe sahibi olmanız, aydınlanmanız bu yansıma altına gayet kolaydır. Sizin gibi özgürlüğüne aşık bir burç mensubu için bu süreç kendini dış dünyada, kendi çevresinden çok uzaklarda, değişik dil, din, ırka mensup kişilerle tanışmak anlamı taşıyabilir. Kimileriniz için bu süreç amaçları uğruna yapılacak iş veya özel gezileri gösterdiği gibi, kimileriniz için ruhunu arındırmak, inancını geliştirmek adına ulvi görevleri de temsil edebilir. Önce kendinize, bilginize, tecrübenize güvenmeli ve bir hedef belirleyerek azimle üzerine gitmelisiniz. Bunun için enerjiniz gayet olumlu.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs genel anlamıyla –Hayat yaşamaya değer diye düşündüğümüz zaman diliminin işaretçisidir. İnsanlar üzerinde etki bırakmak, yeni bir dünya keşfetmek, uzaklara gitmek, oradaki yaşamı ve insanları incelemek, yabancı biriyle aşk yaşamak, değişik koşullara anlık tepkiler göstermek bu sürecin özünde vardır. Ancak bu sene Venüsün geçişi, Merkürün geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle tabii ki dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Özellikle yurtdışı temaslarınızda bazı gecikmeler veya ilişkinizdeki görüş farklılıkları nedeniyle yaşanan sorunlar rahatsız edici olabilir. Ancak bu rahatsızlığı evrensel enerjilerin uyarıları olarak kabul edersek dönemi gayet olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Özellikle ciddi ilişki evinizin yöneticisi olan Merkürün, Venüs ile 16 Ağustos tarihindeki kavuşum etkisi, sizlerin eğitim-iş-hedefleriniz-akademik kariyeriniz-ilişkiniz-aşk hayatınız gibi geniş bir yelpaze üzerinde hem geçmişi gözden geçirmeniz hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri akıllı bir biçimde ele almanız yönünde uyarmaktadır.

Ne olursa olsun, size yönelebilecek haklı eleştirileri hoşgörü ile karşılamaya çalışınız. Düşündüğünüz planlar ne derece doğru ve yararlı bunları mutlaka araştırınız. Eğitiminizle alakalı konularda kararlar verirken çok iyi düşününüz. Her şeyin kendi bildiğiniz şekilde yapılmasında ısrar etmek yerine, en doğrusu ne olabilir bunları mantıklı bir şekilde anlamaya çalışınız. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyiniz. Venüs-Aslan dönemi sizler için parlak bir dönemdir. Ancak Merkür geri hareketini göz önüne alarak, yaptığınız işlerde, girişimde bulunduğunuz alanlarda, yolculuklarınızda, bir başka ülkeye-şehre yerleşmenizde, farklı bir seçeneği değerlendirmenizde, yeni bir ilişkiye başlamanızda yaşanabilecek gecikmeleri doğal karşılayınız. Özellikle aşk hayatınızla ilgili mevzularda aranızdaki farklılıkları ciddi şekilde gözden geçiriniz.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-İş başvurularınız
-Mesleki kariyeriniz
-Toplumsal ün, şöhret
-Otoritelerle olan ilişkiniz (patronlarınız, ebeveynleriniz),
-Sosyal statünüz
-İşverenleriniz, toplumsal açıdan tanınan güçlü yakınlarınızla olan iletişiminiz
-Girişimleriniz, yükselişiniz, mesleki sorunlarınız,
-Sosyal mevkiiniz, mesleki ödülleriniz, toplumsal ifadeniz,

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

-Uzun seyahatleriniz(iş,eğitim,özel), yabancı bir ülkeye yerleşim(evlilik, iş, eğitim ),
-Yüksek eğitiminiz, akademik eğitiminiz, ahlaki görüşünüz,
-Yabancı kültürlere duyduğunuz merak, din ve inancınızla alakalı tüm konular,
-Fanatik görüşleriniz, gelenek ve göreneklere verdiğiniz önem, bilgelik yolundaki inanışlarınız,
-İthalat ve ihracatla ilgili meseleleler, yasalarla alakalı görüşleriniz, yargı konuları, araştırma ve keşifleriniz, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşinizin akrabalarıyla olan ilişkiniz(kardeşleri, yeğenleri),
-Taraftarlık(spor v.b), yabancı dil öğrenmek, felsefik görüşleriniz, ihtisaslaşma ile ilgili durumlarınız, dini kurumlar, yayıncılık, denizaşırı ülkeler,
- Kendi içinize yolculuk(ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum sorularının cevaplarını arama),
-Egzotik yerler, sezgisel olarak algılama gücünüz, yabancılarla tanışmak(maceralar, evlilik), prensipleriniz
- Mesleki uzmanlık, ihtisaslaşma konuları

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs etkisi altında meslek hayatınızı, toplum içindeki yeriniz, ailevi ilişkilerinizi ve tümüyle hayatınızı ilgilendiren meseleleri içinde bulunduğunuz durum ve şartlar çerçevesinde ele alabilirsiniz. Mesleki açıdan neler yapmalısınız, işverenlerinizle ilişkiniz nasıl olmalı, sizce aksayan noktalar neler bütün bunları gözden geçirmeniz yararlıdır. Venüsün bu yıl seyri dispozitör gücü Merkürün geri hareket dönemiyle örtüşüyor. En azından Ağustos ayı boyunca tüm burçların yenilik anlamında girişimlerde bulunmadan önce enine boyuna düşünmeleri gerekiyor. Sizlerde kariyer hayatınızla ilgili konuları gölgeli günler de dahil olmak üzere 8 Ağustos tarihine kadar ele alırsanız Eylül ayında arzu ettiğiniz düzenlemelerde bulunmak kolay olur. 8 Ağustos sonrası ise yurtdışıyla alakalı, medya-yayın faaliyetleri-akademik kariyerinizle ilgili meseleleri gözden geçiriniz. Tayin-terfi-atama işleriniz Eylül ayında yoluna girmiş olur. Ağustos ayında özellikle ilişkilerinizi güçlü tutmaya bakınız. İş çevresi, sanat dünyası, organize işler, reklamcılık gibi sektörlerde veya ilgilendiğiniz alanla ilgili araştırmalarınızı sürdürünüz. Bütün bunlar Eylül ayında odlukça işinize yarayabilir. Belki Ağustos ayı size keyifsiz bir zaman gibi gelebilir. Ancak ben ilerisi adına gayet olumlu bulmaktayım. Bahsi geçen noktalara dikkat verdiğinizde, kısa değil uzun ömürlü bir adım atabilirsiniz.

23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, özellikle Merkürün geri hareketinin bitimi sonrası daha etkilidir. İçinde bulunduğunuz durumu daha detaylı gözden geçirmeniz ve yoğunlukla başa çıkabilmek için daha çok çalışmanız anlamına gelebilir. Her işinizi, her probleminizi didik didik edebilir, her konu üzerinde sistemli ve pratik şekilde çalışmaya gayret gösterebilirsiniz. Bu enerji altında, detaylı, analizci ve planlamalı çalışmanızın size getireceği artılar tabi ki fazladır. Genel anlamda, birebir iş ilişkilerinizi gayet uyumlu bir şekilde yürütmeli, hizmet alanlarına öncelik tanımalı ve kararsızlıktan uzak durarak, işlerinizi çok iyi bir şekilde organize etmeyi başarmalısınız. Bu süreç içinde, zamanınızı çok iyi kullanmalı, fazla ince eleyip sık dokuyarak vakit kaybetmemelisiniz. Eğer patron konumunda iseniz yanınızda çalışan kişilere dikkat etmeli, eğer maaşlı çalışan biri iseniz birlikte görev aldığınız kişilerle iyi iş ilişkilerinizi sürdürmelisiniz. Ortaklık konularında yabancılarla yapılan işler, iç ve dış ticaret alanlarında faydalı girişimler söz konusu olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, her kafadan çıkacak sesler yerine ortak olarak ne yapılması gerektiğine karar vermek olmalıdır. O nedenle ekip çalışmaları sayesinde başarı daha çabuk gelebilir. Çünkü bu süreçte, gerek mesleki konularda gerekse kafanızın içindeki fikirler açısından başkalarıyla paylaşım içinde olmak, bencillik yapmak yerine, farklı düşünceleri tek bir noktaya odaklamanızı sağlayacak işbirliğini sağlamak sizin açınızdan faydalar getirecektir.

Merkür geri hareketi gölgeli günleri de dahil olmak üzere 8 Ağustos tarihine kadar kariyer evinizde etkili olacak. Belli bir sistem içinde yer almakta zorlanabilirsiniz. Bir yandan şartlara göre uyum sağlamaya çalışırken diğer yandan en ufak bir eleştiriye dahi gelemezsiniz. İşinizle ilgili ekip çalışmalarında yenilikler yapmanız gerektiğinde ne yapacağınıza bir türlü karar veremeyebilirsiniz. Bazen garip bir panik ve telaş hali, kimi zamansa tam tersine rahat davranabilirsiniz. Bu dönemde özellikle mesleki konularda acil kararlar vermemeli, ancak enine boyuna düşünmelisiniz. Eğer epeydir devam eden işsizlik probleminiz varsa etrafınızdaki kişiler veya bizzat kendiniz araştırmalarda bulunabilirsiniz. Fakat olur da, aniden karşınıza bir teklif çıkarsa ileriye dönük mü, iş şartları nasıl, sosyal güvencesi var mı bunları mutlaka gözden geçiriniz. Eski sorunlarla tekrar karşılaşmanız mümkün olduğu gibi, daha önce önünüze gelen bir teklif üzerinde yeniden bir değerlendirmede bulunmanız mümkündür. İş başvuruları geri hareket döneminde sonuçlanmayabilir, sabırlı olunuz. Bunlar Eylül ayında Merkür Başak burcunda düz olarak ilerlediğinde çözümlenmiş haliyle önünüze gelebilir. Eğer Ağustos ayında bir ön görüşme yaptıysanız bunun sonucu da yine Eylül ayında alınabilir. 8 Ağustos sonrası Aslan burcuna gerileyecek Merkür, yurtdışı-akademik kariyer-yenilikler-daha önce yapılmış işler üzerinde yapılacak görüşmelerin işaretidir. Özellikle sanat-medya-yayın faaliyetleri bu devrede etkilidir. Bu yapılan görüşmeler de yine meyvelerini geri hareket sonrası vermeye başlar.

PARA KONULARI

3 Ağustos-19 Eylül arası Mars-Yengeç burcunda seyredecek. Başkalarıyla ortak paylaşım evinizde seyrini sürdürürken iki yönlü durum söz konusu olabilir. Bir yandan paranıza sahip çıkarsınız diğer yandan iyi niyetli düşünürsünüz. Yani hakkınızın yenmesine göz yumabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllara göre Jüpiter sizi çalışma hayatınızla ilgili konularda destekliyor. Ancak biz yine de ileriye yönelik düşünmek zorundayız. Öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, bir iki sözle elinizdeki avucunuzdakini sevdiklerinizle paylaşırken kendinizin zor durumda kaldığınızın farkına bile varmazsınız. Sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar sebebiyle siz hareket etmek istedikçe, birilerinin sizi duygu sömürüleriyle oyalamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Ortaklarınızla nedeniyle maddi açıdan zor durumda kalabilir, bankalarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizin güvenliğini sağlamak size düşebilir bu yüzden zor bir dönem geçirebilirsiniz. Pembe gözlüklerle hayata bakmaktan hoşlanan yapınızın aksine bu dönemde, garip bir güvensizlik hissi duyabilir ve her şeyden ürker hale gelebilirsiniz ve bu yüzden de gelişim fırsatlarını kaçırabilirsiniz.

Kredi girişimleri konusunda tedbirsiz davranabilir ve boyunuzu aşan bir borcun altına girebilirsiniz veya garip tersliklerle karşılaşabilirsiniz. Bütün öngörülerin farkında olarak, bu durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı dikkatli olmalı, ne çok fazla güvenlik altında aynı noktada kalmaya, ne de aşırı duygusal davranarak kendinizi zor durumda bırakmaya çalışmadan düzenlemelerinizi yapınız. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, kimsenin kimseye acıması yok. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız. Lütfen şu bonkör hallerinize bir çözüm bulunuz. Hazır Merkür geri hareketinde olduğumuz şu ay, oturup iş hayatınızla ilgili konularda düşünün lütfen. Çıkarlarınızın farkında olunuz.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-9-12-13-17-18-26-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-14-15-16-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler:17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

Yeniay: 7-8-9

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23ss

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER