Mynet 01.12.2011

Yay burcu aylık yorumu (Aralık 2011)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Yay Burcu-Aralık Ayı Genel Değerlendirmesi

Yay burcu aylık yorumu (Aralık 2011)

10 Aralık tarihinde karşıt burcunuz İkizlerde oluşacak Ay Tutulması, ilişki ve iş ortaklığı konularında sizi hızlandırıcı ve ani kararlar almaya sevkedicidir. Ancak unutmayalım ki tutulmanın yöneticisi Merkür gezegeni 14 Aralık tarihine kadar geri hareketini sürdürdüğünden verilecek bir acil kararlar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Beklemesini bilmek ve iletişimi güçlü tutmak, sakin olmak en doğrusudur. Yenilik anlamında düşündüğünüz işleri bu tarih sonrası uygulamanız çok daha faydalıdır. 20 Aralık tarihinde Venüs Kova burcunda seyrine başladığında etrafınızdaki dünya ile temasta bulunmaktan, arkadaşlıklar kurmaktan, yaratıcı aktivitelerde bulunmaktan fazlasıyla zevk alırsınız. Bu enerji ilişkilerinizde duygusal düşünmekten ziyade sağduyulu hareket etmenin işaretidir. Kişi monotonluktan uzak durur, yenilikçi görüşlerini hareketle savunur. İki gün sonra para evinizde transitine başlayan Güneş, maddi konularda uzun vadeli düşünmek gerektiğinin gösterir.

Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

10 Aralık Ay Tutulması 16:33-İkizler Burcunda
10 Aralık Uranüs Düz Seyrine Geçişi 09:04
14 Aralık Merkür Düz Seyrine Geçişi 03:43
20 Aralık Venüs Kova Burcuna Girişi 20:26
22 Aralık Güneş Oğlak Burcuna Girişi 07:30
26 Aralık Jüpiter Düz Seyrine Geçişi 00:08

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek olan Mars aşk konusunda ince eleyip sık dokumaya çalışacağınızın göstergesi olabilir. Yay gibi son derece geniş düşünen, detaylardan hiç hoşlanmayan sadece bütünü görmeye çalışan bir burcun Başakta ilerleyen bir Marsla baş edebilmesi kolay olmayabilir. Mars Başak burcu seyirlerinde, aşk hayatınızla ilgili her konuda karar vermeden önce birlikte olduğunuz insanı ve yaşadığınız ilişkiyi iyice gözden geçirmek gerekir. Bu sizi yanılgılardan ve sonrasında üzülmekten koruyacaktır. Öncelikle kendinize güvenmeniz gerektiğini biliniz. Eğer doğru bir insanla beraber olmadığınızı düşünüyorsanız, önce kendinize daha sonra da karşınızdaki kişiye eleştiri oklarını saplamanız mümkündür. Aşk evinizin yöneticisi olan Mars genel anlamda düşünürsek sizin bir ilişkide egemenlik kurmaktan hoşlandığınızı, ciddiyet aşamasında ise iletişimi önemsediğinizi göstermektedir. İlişkide bulunduğunuz insanın iş hayatında çalışkan, size karşı özverili davranan, mantıklı bir insan olmasını tercih edeceğinizi göstermektedir.

Mükemmellik çıtanızın yükseldiği bu süreçte görev, sorumluluk konuları ön plana gelerek neredeyse aşkın tadını çıkarmakta zorlanmanız anlamı taşıyabilir. Bir de Marsı dispozite eden Merkürün 14 Aralık tarihine kadar devam edecek geri hareketi tabii ki dikkatli olmamızı gerektiriyor. Abartılı kararlardan kaçınmak lazım. Kimileriniz bu süreçte, büyükleriniz veya otorite konumundaki kişiler tarafından engellendiğiniz için tam olarak rahat değilsinizdir, kimilerinizde ise, iş hayatınızdaki zorunluluklar, toplum içinde bir yere gelebilme arzunuz nedeniyle aşkı doyasıya yaşamınız güç olabilir. Kimi Yaylarda görülebilecek bir başka olasılık ise, sağlık sorunlarınız, çocuklarınızla alakalı problemler veya maddi durumunuzun yetersizliği nedeniyle aşka hayatınızda yer vermenizin güçlüğüdür. Bütün bu olasılıklar yükselen burçlarınıza göre olabilecek etkiler çerçevesinde benim öngörülerimdir. Yalnız genel anlamda aşkı hissetmek açısından bu dönemin bir takım zorlukları içermesi mümkün diyebiliriz. Mars-Başak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 2-5-12 Aralık olarak öne çıkıyor.

İKİZLER BURCUNDA AY TUTULMASI

10 Aralık saat 16:36 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Ay Tutulması, Merkürün geri hareketi ve gölgeli günleri dolayısıyla dikkatli ve ılımlı hareket etmenizi gerektirmektedir. Partnerinizle olan paylaşımlarınız olmak üzere ortaklaşa girişimleriniz konusunda da sıkıntı yaratıcıdır. Özgürlük ihtiyacınızın yükselmesine neden olan bu oluşum, durmuş oturmuş düzeninizin değişimi anlamına gelmektedir. Problemli evlilikler, ilişkiler bu etki altında sona erebilir. Yenilik isteğiniz öylesine ön plandadır ki, bir başkasının sorumluluğu veya beraberliğin eşit ve dengede tutulması zorunluluğunu kaldıramayabilirsiniz. Bireyci tavırlarınız nedeniyle birbiriniz üzerinde hâkimiyet kurmaya çalışabilirsiniz. Aceleci düşüncesizce sarf edilen sözler büyük problemlerin yaşanmasına sebep olabilir. Kimi zaman haddini aşan sözler gerek partneriniz gerekse iş ortaklarınızla aranızda tartışmalara ve kopuşlara neden olabilir. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aniden evlenebilir veya aniden boşanma kararı alabilirsiniz. Eskimiş işlemeyen her türlü ortaklık ve ilişki bitmeye mahkûmdur. Bazı kişiler tarafından sözlü saldırılara maruz kalabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalarınızla ilgili sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Bütün bu sayılan zorlukların yaşanma ihtimaline karşı dikkatli olmak ve çatışmalardan uzak durmak faydalıdır.

URANÜS GERİ HAREKETİ BİTİYOR

10 Aralık tarihi itibariyle geri hareketi sona erecek Uranüs, Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek. Kendinizi yaratıcı çıkış yollarıyla bir biçimde ortaya koymanız ve ifade etmeniz şimdi daha kolaylaşıyor. Keyifli ve yaşamın zevkli yanlarının tadına varma arzunuz yükselişe geçer. Rutin her şey canınızı sıkabilir. Eğer bir sanatçı iseniz sizi festivallerde görmek, isminizi duymak mümkündür. Çünkü eserlerinizde görülen farklılık izlenmeye değer bulunur. Ekip çalışmalarında liderlik gücünüzü ifade edebilmeniz kolaylaşır. İleri teknolojileri kullanarak değişik yapıtlar meydana getirebilirsiniz. Değişik eğlence arayışınız yeni bir kimlik duygusu çerçevesinde kendinizi ifade etmeniz anlamına gelebilir. Gösterişli sahne ışıkları altında dans, müzik, elektronik aletlerin kullanıldığı özel etkinliklerde başrol oynayabilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça hızlıdır. Çılgınca başlayan bir ilişki yine aynı hızda sona erebilir. Ele avuca sığmaz çocuksu hallerinizle dikkatlerden kaçmazsınız. Tam birine aşık olmuşken aynı anda bir başka aşkı yaşamaya kalkışabilirsiniz. Çocuk sahibi olma konusunda fikirleriniz değişebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlayabileceğini düşünebilir vazgeçebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilişkiniz arkadaşlık çerçevesi içinde gelişebilir. Ancak onların özgür yapıları nedeniyle sıkılabilirsiniz. Hobi anlamında uğraşılara merak salabilir, belki de bugüne dek farketmediğiniz bir özel yeteneğiniz sayesinde yeni bir iş kolunda özgür çalışmalar sergileyebilirsiniz. Kimseye söz vermekten hoşlanmaz, spontan yaşamayı tercih edebilirsiniz. Elinizde bavul hava yolculuklarıyla bir şehirden diğerine gidebilir, işiniz gereği değişik insanlarla tanışabilirsiniz.Yıllardır devam eden rutin ilişkinizden sıkılabilir, ayrılabilirsiniz. Sizinle aşk yaşayan kişinin birdenbire değişmenize anlam verememesi mümkündür. Heyecanlı olan herşey sizi peşinden koşturabilir. Ancak elde edip çözdüğünüz anda sıkılabilirsiniz. Dürtüsel tavırlarınız, ateşli hallerinizle sizi anlamak zor olabilir. Tabii ki bütün bu anlatılanlar doğum haritanızdaki enerjiler doğrultusunda daha belirgin olabilir. Ancak ne olursa olsun bir değişim süreci yaşayacağınız kesindir. Bir güneş gibi ışık saçmak taraflısı olacağınız bu dönemde ruhunuzun derinliklerindeki öze ulaşabilirsiniz. Eğer bugüne dek sakin bir yaşam sürdüyseniz artık bu duruma daha fazla tahammül göstermeniz mümkün değildir.

20 Aralık-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, burcunuzla uyumlu bir enerji alışverişi oluşturduğundan, sizler için ferahlandırıcı, eğlendirici ve diğer alanlardaki sıkıntıları azaltıcı bir joker kartı gibidir. Yolculuk, haberleşme ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla bağlantılar kurarak hoş sürprizler yaşamınız ve yeni aşklara yelken açmanız açısından gayet keyifli bir dönemdir. Kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, geleneksel kurallarla çevrili bir aşk yerine, fikirlerinizi paylaşacağınız bir insanı tercih etmek yönünde size enerjiler sunabilir. İlişkilerde genel olarak bireyselliğiniz ön plandadır ve beraber olduğunuz veya olacağınız kişinin de kendi kimliğine sahip çıkmasını bekleyebilirsiniz. Bu tarzda davranan kişileri oldukça çekici bulabilirsiniz. Arkadaşlık etmek, grup faaliyetleri içinde yer alarak ortak hobilerinizi paylaşmak, faaliyetlerde bulunmak, zevkli, uyumlu ve sıradışı güzelliklerin birlikte tadını çıkarmak yine bu dönemde üzerinde durduğunuz önemli kriterlerdir. Çevrenizle bağlantı içinde olacağınız bu süreçte, yıldırım aşklar gündeme gelebilir, çekici, kültürlü, başarılı kişileri tercih edebilirsiniz. İyimserliğinizle, güler yüzünüz ve esprilerinizle girdiğiniz her ortama ışık ve sıcaklık katabilirsiniz. İlişkinizde eğer sorunlarınız varsa bu süreçte, arkadaşça davranarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve paylaşımda bulunarak her zorluğun altından kalkabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, farklı görüşte olsanız uzlaşıdan ayna olmanızdır. Tabii ki eğer sevgi birliğiniz kuvvetliyse bunu yapabilmek gayet kolaydır. Bu süreçte Yaylar karşı cinste kafaca anlaşmak ve paylaşımda bulunmaktan son derece zevk alırlar. Venüs-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 21 ve 31 Aralık öne çıkıyor. 31 Aralık tarihini geleceğinizi şekillendirme anlamında gayet olumlu buluyorum.

İŞ VE KARİYER

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Mars-Başak burcu seyir süresince pratik, düzenli ve programlı bir şekilde çalışmak son derece önemlidir. İş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz, iş yeri ortamınızda meydana gelebilecek değişimler, toplum içindeki yerinizle alakalı verdiğiniz bireysel mücadelenin tümünde var olan tek gerçek kendinizi ispat çabanızdır. Bu tarihlerde kendinizi, içinde yer aldığınız sistemi, koşulları, otoritelerle olan ilişkinizi, geleceğiniz adına yaptığınız planları tümüyle gözden geçirebilirsiniz. Mükemmeli yakalamak adına kimi zaman bizzat yakınınızda bulunan kişileri veya kimi zaman kendinizi ağır bir şekilde eleştirebilirsiniz. Bu eleştirinin özünde yatan gerçek, mükemmel olanı elde etmek ve yarınlarınızı garanti altına alma arzunuzdur. Ancak bir şeyi unutmayalım. 24 kasım tarihi itibariyle Marsı dispozite edecek olan Merkür geri harekete başlayacağı için lütfen bu tarih sonrası, ani kararlar vermemeye, otoritelerle çatışmamaya, iş yaptığınız sektör üzerinde oluşabilecek tersliklerde sabırlı davranmaya çalışınız. Sağlığınıza dikkat ediniz. Yaptığınız işleri kontrol ediniz, işbirliği yapınız. Eğer bu süreçte karşınıza fırsatlar çıkarsa bunları acil bir şekilde değerlendirmeyiniz, araştırınız. Meslek hayatınızın sorumluluklarına sahip çıkınız. İş başvurusunda bulunacaksınız öncelikle nasıl bir uzmanlık alanınız var bunu gözden geçiriniz. Hayali işler veya projelere girmeyiniz. Gerçekçi bir şekilde düşününüz, kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyiniz. Özellikle detayları gözden kaçırmayınız. İyi niyetinizin su istimal edilmesine izin vermeyiniz. Abartılı hareketlerden uzak durunuz. Gereksiz sözler vermeyiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların farkında olunuz.

22 Aralık tarihine kadar burcunuz üzerinde seyredecek Güneş yansıması, genel anlamıyla dış dünyadaki ifade gücünüzün yükselişi demektir. Sizler bu etki altında, özgürlüğünüz konusunda her zamanki ısrarlısınızdır. Yeni girişimler için hevesli ve başkaları üzerinde liderlik gücünüzü göstermekten yana bir tutum içinde olabilirsiniz. Kozasından çıkmış kelebek misali yenilikleri yaşamak adına abartılı bir şekilde hareket edebilir, uzun zamandır girişimde bulunmayı düşündüğü konularda daha cesur davranabilirsiniz. Aslında genel olarak gayet olumlu bir süreçtir ancak 14 Aralık tarihine kadar Merkürün ve yöneticiniz Jüpiterin geri hareketini göz önüne alırsak ben 26 Aralıktarihine kadar biraz tedbirli hareket etmeniz, düşünmenizden yanayım. Hangi konularda nelere dikkat etmemiz gerekiyor sizleri aydınlatmaya çalışayım. Öncelikle ilişkinizle alakalı mevzularda birbirinize karşı anlayışlı olmanızı öneriyorum. Çünkü dağınık düşünceler, abartılı tepkiler, farklı fikirleriniz sizi birbirinize düşürebilir veya kolayca halledilebilecek bir mesele büyüyebilir, içinden çıkılmaz hale gelebilir.

Eğer gerçekten sevgi ise, bu sevgi birliğini sağlam tutmaya, dengeli hareket etmeye çalışmak kolaydır. İş ortaklığı ve kariyer konularında da aynı şekilde zaman yavaş işlediğinden dolayı sabırlı olmanız gerekiyor. Çünkü sadece siz değil, bu geçiş tüm insanlığı etkileyen bir yansıma. Güneş-Yay burcu süreci ve Jüpiterin geri hareketi, otoritelerin sizin hakkınızda ve sektörün durumuyla ilgili konuları ele aldıklarının göstergesidir. Onlar da kendilerince durumu inceledikleri için ılımlı hareket etmenizde yarar görüyorum. Eski bir ilişki sorunu tekrar önünüze gelebilir ve siz bilinçli bir şekilde düşünmek için zaman isteyebilirsiniz. Partneriniz yapmış olduğu bir hatayı telafi etmek için geri dönebilir. Böyle bir durumda lütfen geçmişi gözden geçiriniz. Evlilik, iş ortaklığı gibi konularda tekrar düşününüz, acele kararlar vermeyiniz. Aralık sonuna doğru yavaş yavaş gelişmeler olumlu yönde işlemeye başlayabilir. Bize düşen zaman faktörünü gözden kaçırmamaktır. Güneş-Yay burcu geçişinin etkili tarihleri: 2-4-6-19-20 Aralık olarak önem arzediyor.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Fiziksel görünümünüz ve dış dünyada nasıl görünmek istediğiniz (imajınız), kendiniz ifade biçiminiz (dışardan görünen), yaşam enerjiniz (canlılığınız), mizacınız, kendinizi ortaya koyma gücünüz, insanlara yaklaşım biçiminiz, yeni girişimleriniz (başlangıç yapmak istediğiniz durumlar), davranışlarınızdaki kararlılığınız, kimlik duygunuz, cesaretiniz, yaşam bilinciniz, tipiniz, eğilimleriniz, egonuz, genel sağlık durumunuz, baskın davranışlarınız.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.

- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.

- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.

- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.

- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.

- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular

- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.

- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.

- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.

- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

14 Aralık-8 Ocak 2012 tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Merkür genel anlamıyla aktif ve olumlu bir süreç anlamı taşır. 14 Aralık Merkürün geri hareketinin bitimi ve ayrıca bu geçişin yöneticisi Jüpiterin 26 Aralık sonrası düzs seyre geçmesiyle, geri planda yaptığınız çalışmaların karşılığını alabilmeniz artık mümkündür. Hatta bu tarih başladığında gerek çevrenizle ve gerekse diğer insanlarla iletişim trafiğiniz oldukça yoğunlaşır. Kısa geziler ön plandadır. Elinizden telefon düşmez desem yeridir. Aranırsınız, ararsınız, kendinizi ifade etmeye çalışırsınız. Fazlasıyla coşkulusunuzdur. Kimi zaman abartılı bir biçimde duygularınızı dile getirebilirsiniz. Amacınız kendinizi tanıtmak ve hissettiklerinizi dışa ifade etmektir. 2 Aralık tarihinde geri hareketi devam etmekte olan Merkürün, Kuzey düğüm ile kavuşumu tam bir belirleyici rol oynamaz. Ancak iş hayatınız ve geleceğinizi ilgilendiren konularda 26 Aralık tarihinde düz seyirli Merkür, Kuzey düğümle tekrar kavuştuğunda izlemeniz gereken yol önünüzde açılmaya başlar. Şimdi siz o tarihe kadar, kendinize sorular sorunuz. Hayatın sizin için anlamını keşfetmeye çalışınız. Artık yüzeysel olanla değil, gerçekten sizi tatmin edebilecek olana yöneliniz. Kendinizden eminseniz hiç korkmayınız. Bilginin tüm korkuları yok edeceğini unutmayınız.

20 Aralık-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Venüs ilişkilerinizde dikkatli olma, ortak hareket etme, girişimcilik anlamında etkili bir yansımadır. Sanatsal konular, ekip halinde çalışmalar, güzellikleri ilgilendiren her alanda size yardımcı olacak bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için tanıtım faaliyetlerine ve reklâma önem veriniz. Bilişim sektöründen yararlanınız ve grup çalışmalarına önem veren her alanda fikirlerinizi ifade ediniz. Düşüncelerinizi ve projelerinizi medya, yazı ve sözel yolla ifade etmek için harekete geçiniz. Başta yakın çevrenizle olan iletişiminiz konusunda olmak üzere, yolculuklar, eğitim hayatınız, yayın kuruluşları, haberleşme, tv, radyo, yazım hayatı, kardeşleriniz, girişimleriniz, yabancı diliniz ve bulunacağınız yeni çevre düzeni hakkındaki tüm konular ön plana gelmeye başlar. Sizinle aynı idealleri paylaşan kişilerle işbirliği yapmak faydalı olabilir. İlginç ve sıra dışı fikirlerinizi gerekli ortamlarda anlatabilmeli, mutlaka eğitiminize, ilişki kurduğunuz insanlara önem vermelisiniz. Olasılıklarınızı iyi saptamalı, en zirveye varabilmek için kendinizi mutlaka ifade etmeyi başarmalısınız. Ne yapmak istiyorsanız, bunu başarmış insanlarla bir arada olunuz. Duygusal veya maceracı davranmak yerine kararlılık gösteriniz ve uyumlu ilişkiler ağı kurunuz. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde parasal yönden de son derece rahatlamaya başlayabilirsiniz. Venüs-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 21 ve 31 Aralık öne çıkıyor. 31 Aralık tarihini siz Yaylar açısından geleceğinizle alakalı konularda yeni iş girişimleri ve maddi getiriler anlamında gayet olumlu bulmaktayım.

PARA KONULARI

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında finansal kazanım evinizde Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs parasal konular üzerinde dikkatlice hesaplamaların yapılması gereken zamanı işaret ediyor. Kısaca özetlersek bu seyir altında ilişkili olduğumuz en önemli mevzu paradır diyebiliriz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, içinde bulunduğunuz durumu net bir şekilde saptayarak eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Oğlak burcunda ciddiyet ve sorumluluk duyguları altında hareket etmenizi sağlayacak Venüs gezegeni bu süreçte harcamalarınızda daha dikkatli olmanızı sağladığı gibi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da sabırlı olmanın işaretidir. 14 Aralık tarihine kadar etkili olacak Merkürün geri hareketi geçmişe ait sorunlar anlamında yine etkisini korumakta. Sakin ve aklı başında hareket etmek tabii ki yararlıdır. Bu dönemde iş ilişkisinde olduğunuz insanlarla uyumlu, huzurlu bir şekilde anlaşma yolları aramalı, özellikle otorite konumundaki kişilerle iyi geçinmeye çalışmalısınız.

Ortak iş yaptığınız insanlarla geleceğe ait yeni kararlar alabilir veya birlikte iş yapmayı düşündüğünüz insanların mevki sahibi ve sözünün eri kişiler olmasını tercih edebilirsiniz. Genelde parasal konular gündeminizi işgal edeceğinden sorunlarınızla baş etmek adına her şeyden önce sabır gerekiyor. İyimser düşünmeye çalışan bir burç mensubu olduğunuz için sevdikleriniz ve kendi ihtiyaçlarınız için para harcamaktan çekinmezsiniz. Fakat benim tavsiyem hesabınızı iyi bilmenizdir. Maceraperest davranma zamanı değil. Elinize geçen her kuruşu dikkatli ve ekonomik bir şekilde dengeli kullanınız. Bir Yay burcu olarak, bu tür kısıtlama ve disiplinden her ne kadar hoşlanmasanız da, dikkatli olmakta fayda var. Ak akçe kara gün içindir atasözüme uygun şekilde bütçenizi tasarlayınız. Yok, ben özgürüm, dilediğim gibi yaşarım, harcarım, gezerim diyorsanız bunun sonuçlarına da katlanmak durumundasınız. Ancak ben de sizi enerjilerinizi olumlu yönde kullanmanız için uyarmak durumundayım. Venüs-Oğlak burcu geçişinin etkili tarihleri: 1-5-18 Aralık öne çıkıyor.

22 Aralık-20 Ocak 2011 tarihleri arasında devam edecek Güneş Oğlak burcu süresince finansal konularda kendi ayaklarınızın üzerinde durmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamak dürtünüz yükselebilir. Maddi kazancınızla alakalı konuların yoğun bir şekilde gündeme geleceğinin işaretidir. Çalışan kesim için bu durum, maaş artışları ve işverenlerle yapılan görüşmelerin işareti olarak önemlidir. Güneşin bu etkisi altında, daha önce yaşadığınız maddi deneyimleri göz önüne alarak daha dikkatli davranmanız mümkündür. Sorumluluklarınız artmaya başlar ve yürürlüğe koymayı düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme azminiz son derece ön plandadır. Gayet çalışkan ve azimli bir şekilde ilerlemeye çalışacağınız için, kazancınızla alakalı yeni bir bütçe yaparak, bundan sonrasında sıkıntı yaşamamak için daha dikkatli hareket etmeye çalışabilirsiniz. Güneş-Oğlak burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-23-29 Aralık. 22 Aralıkta lütfen sabırlı olunuz. Hemen sonuç alamıyorsunuz diye üzülmeyiniz. Çünkü geri tarafta işverenleriniz veya görüştüğünüz kişiler sizinle veya işletmeleriyle ilgili finansal konular üzerinde düşünüyor olabilirler. 23 Aralık gerginliklerden uzak durunuz. 29 Aralık tarihinde para konusunda güçlü bir dönem başlamakta. Bu tarihine kadar lütfen sakin ve aklı başında hareket etmeye özen gösteriniz.

YENİAY OĞLAK BURCUNDA

24 Aralık saat 20:07 itibariyle Oğlak burcunda meydana gelecek Yeniay etkisi altında duygularınız ve düşünceleriniz aynı doğrultuda olacağından, özellikle parasal kazanımlarınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğunlaşabilir. Bu enerji bugün itibariyle önümüzdeki hafta içinde de etkili olacağından gelirinizle alakalı konularda temkinli hareket edeceğinizin göstergesidir. Yani agresif tarzda değil, bilakis sabırlı, mantıklı ve çıkarlarınızın farkında olarak hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Yeniay enerjisi her zaman için tazelik ve canlılıktır. Her ne kadar Oğlak burcunda meydana gelse de, gelirinizle ilgili mevzularda sizi destekleyicidir. Özellikle 26 Aralık sonrası yöneticiniz Jüpiterin geri hareketinin bitimiyle bu alanda ferahlamalar görülmeye başlar. İçinizi ferah tutunuz.

Aralık Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-4-5-14-15-18-19-22-23-27-28-31
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-11-16-17-29-30
Aşkta En Şanslı Günler:4-5-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25-26
Yeniay: 22-23
(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 9-10-11
(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Aralık ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER