Habertürk 03.10.2011

Yay burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

YAY

Yay burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Yay Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim tarihlerinde Venüs, Merkür ve Güneş Akrep burcu seyirleri hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğinin göstergesidir. İnsanın kendinden ve yapmayı düşündüklerinden emin olması zamanıdır. Çünkü enerjiler siz ne kadar kararlılık gösterirseniz o denli ödüllendiricidir. Kıskançlık, aşırı tutku, nefret ve kin duygularını hayatınızdan silip atmanız gerekir. Dışarı belli edilmeyen ancak yüreğinizin içinde sizi ister istemez rahatsız edebilen keskin düşünceler yoldan çıkarıcıdır. İnsan ne kadar pozitif düşünse de, bazı durumlar iç derinliklerinizde sizi güç ve iktidar hırsıyla doldurabilir. Oysaki korkularınızla yüzleşebildiğiniz oranda rahatlayacağınız açıktır. Bu süreçte bazılarınız gizli ve mistik konularla uğraşabilir. Geri planda kalarak bilinmeyenleri farklı yollar aracılığıyla öğrenmeye, deneyimlemeye çalışabilir.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Ekim tarihine kadar devam edecek Venüs-Terazi burcu seyri, sosyal ilişkiler açısından renkli bir dönem olarak Ekim ayının ilk haftasında etkisini koruyor. Yeni arkadaşlıklar kurulmasında da etkili olacak bu enerji, sanatsal çalışmalar açısından anlamlı bir dönem olabilir. Beklenmedik hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımalarından olup pek kalıcı bir etki yaratmasa da hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz. Ayrıca bu etki altında, davranışlarınızla işbirliğine yatkın bir profil çizebilir, belli bir amaç etrafında diğer kişilerle temasa geçebilir, sempati ve ilgi uyandıracak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızdaki tüm sürtüşmelerin bu dönemde azalmaya başlaması sizin için oldukça önemlidir. Her türlü konuda güzellikleri hissetme duygunuz yükselir. Moral duygunuz üzerinde de etkili olacak bu enerji sayesinde inancınızın yükseldiğini, özgüveninizin arttığını ve her zamanki gibi neşeli, iyimser ve pozitif etkiler altında etrafınızla bölüşüm içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bunlar hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanabilir bir olgu olduğu yönünde sizi besleyebilir. Venüs-Terazi burcu geçişinin Ekim ayında en etkili görünümü 8 Ekim tarihindeki Venüs-Neptün olumlu görünümü. Bu enerji, bir arkadaşlık ilişkisinin aşka dönüşmesi, sorunlu bir ilişkinin tekrar canlanması, aşık olmak, romantik paylaşımlarda bulunmak anlamında etkili bir gün olarak öne çıkıyor.

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri aşkta keşifçi ve yaratıcı yönlerinizi açığa çıkaran, sevgi ve beğeni toplamanızda size destektir. İçsel anlamda gizli kalmış veya bugüne dek açığa çıkmamış güzel özelliklerinizin diğer insanlar tarafından bilinmesini sağlayıcıdır. Bu durumda hem karşı cins üzerinde hem de sosyal yönden güçlenmeniz, tanınmanız mümkün. Sıcak, özgüvenli bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayan bu kuvveti dikkat çekmek için kullanabilir veya hedeflerinizi elde etmek adına değerlendirebilirsiniz. İçtenlikle risk alabileceğiniz bu dönemde en önemli koşul, stratejinizi belirlemek.

Çünkü enerjinizi doğru yerde ve alanlarda kullanmadığınız takdirde sonuç almanız çok zor. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda şu anki ilişkinizi veya ilişkiniz yoksa bundan sonrasında nasıl seçimlerde bulunmanız gerektiğini iyice düşünmelisiniz. Arkadaşlıkla başlayan paylaşımlar, karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayabilir. Yani duygusal bağımlılıklardan ziyade, ben önemliyim tarzı yaklaşımlarınız ilgi uyandırabilir. Tabii ki dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü bu özgüvenin aşırı yükselişi itici bulunmanıza da neden olabilir. Dostça hareket etmek, hayatın zevkli yanlarının tadını sadece kendiniz değil, tüm sevdikleriniz, beraber olduğunuz kişi için de istemek sizi başkalarının gözünde yüceltebilir. Aşkta hedefi tam ortadan vurmanın kolay olduğu bu dönemde sıra dışı ve orijinal kişiler ilginizi daha fazla çekebilir. Söz gelimi herhangi bir konuda bilgi sahibi olan, gücü yerinde ve sayılan kişilerin gözünüzden kaçması pek mümkün değildir. Sosyalleşmenin ve değişik çevrelere dahil olmanın işareti olan Mars Aslan burcu seyrinde kibirlilikten, kendinizi fazlaca önemsemekten uzak durmalısınız. Evet çekicisiniz hatta oldukça göze batabilirsiniz. Fakat yine de mütevaziliği elden bırakmamak gerekiyor. Bu sizin çok daha beğenilmenizi sağlayabilir.

Diğer önemli bir nokta da şudur. Bu enerji altında ister istemez kendinizi öne sürecek ve aşkta liderlik etmeye çalışabilirsiniz. Bu gibi durumlarda eğer dışarıdan ters bir hareketle veya umursamaz bir tavırla karşılaşırsanız moraliniz kolayca düşebilir. Yani kendi kendinize neden beğenilmediğinizi veya neden onaylanmadığınızı sorabilir, hatta elinizi eteğinizi her şeyden çekmeye çalışabilirsiniz. Oysaki böyle yapmak yerine, egonuzu bir parça geriye çekmekte fayda var. Bu dönemde şunu ilke edininiz. Siz verici cömert ve yüce gönüllü bir insansınız. Yeniliklere açıksınız. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve arkadaşlık etmek hoşunuza gidiyor. Fakat nerde durmanız gerektiğini de bilecek kadar mütevazisiniz. Bu şekilde davrandığınız zaman hayatınızın aşkına rastlamanız gayet kolay. Çünkü böyle bir kişiyi kim sevmez ki? Mars-Aslan burcu geçişinin Ekim ayındaki en etkili tarihleri 3-17-26 ve 28 Ekim olarak öne çıkıyor. Bunların içinde en dikkate alınacak olan 28 Ekimdir. Mars-Merkür arasındaki zorlu görünüm, düşüncelerinizi eyleme dönük ifade etmek, istek ve arzularınızı mutlaka kabul ettirmek yönünde hareket etmenize yol açabilir. Bu konudaki geniş açıklamayı günlük yorumunuzda size izah edeceğim. Ancak tedbirli olunması anlamında ajandanıza bu tarihi not almanızda fayda var.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, siz Yaylar için ilginç bir dönemi işaret etmekte. Bu dönemin yansımalarını, ilişki tiplerine göre veya bireysel anlamda değerlendirirsek sanırım çok daha iyi anlamamız mümkündür. Çünkü aşkın, derinliğin, gizliliğin, kendini gözden geçirmenin işareti olan bu dönemi sizin dışınızdaki kişilerin anlayabilmesi kolay değildir. Hani şu kendiyle hesaplaşma, yüzleşme ve yaşadıklarını özümseme denilen kavramlar var ya, işte Yaylar için bu süreç bu anlama gelmektedir. Gerek ilişkisinde mutlu olanlar gerekse aradığı aşkı henüz bulamayanlar veya şu aralar yalnız kalmayı tercih edenler için bu tarih dilimi her yönüyle özel ve son derece değerlidir. Toplumsal sorunlar, kişisel çekişmeler ve her türlü zorluklara rağmen hayatın aslında ne kadar güzel bir şey olduğunu daha iyi farketmenizi sağlar.

İlişkisinde sorun olanlar açısından döneme baktığımızda birçok ilişki türüyle karşı karşıyayız demektir. Gizli bir aşk yüzünden sıkıntı çekenler, ilişkisini gizlilik içinde yürütmesi gerekenler. Kimileri için bu durum gayet zevkli bir şekilde sürerken, bazıları için ızdırap verici olabilir. Burada önemli olan yaşadığınız ilişkinin niteliğidir. Eğer karşılıksız bir aşk yaşıyorsanız bu dönemde işiniz zordur. Çünkü ister istemez çok daha yoğun bir şekilde yaşadıklarınızı ve hayatınızı gözden geçirmek gereği duyarsınız. Bu ilişkinin sonu ne olacak, ne zaman gerçek manada mutlu olacağım ve hissettiğim duygularım ne zaman karşılık bulacak soruları beyninizin içinde dolaşır durur. Eğer aşık olduğunuz kişi sevginizin farkında fakat karşılık vermiyor hatta sizi kendisinden uzak tutuyorsa, bu dönemde yapılması gereken derhal kendinizi gözden geçirmek ve hayatınızın merkezinde tuttuğunuz bu aşkı zor da olsa mantıklı bir şekilde ele almaktır. Çünkü tutkulu ve oldukça karmaşık bu durum sizi sağlık olarak zorlayabilir. Bunu yapabilecek kadar güçlü olduğunuzu düşünüyorum.

İlişkisi karşılıklı ancak gizli bir şekilde sürmesi gereken kişiler için durum, bir önceki örneğe göre çok daha rahattır. En azından sevginin sıcaklığı ve birlikte paylaşılan özel gün ve saatlerin çelişkisi yerine tadı çıkarılır. Eğer ilişkiniz bu gizlilik yüzünden tartışmalara veya sıkıntılara yol açıyorsa, o zaman yapılması gereken, bu ilişkiyi neden gizli yaşamak zorunda olduğunuzun cevabını birlikte veya tek başınıza bulmaktır. Ancak dönemin enerjileri gereği, aşkla ilgili meselelerde derin ve yoğun hatta oldukça tutkulu düşünüleceği kesindir. Kendinizi kandırmak yerine olanı gerçek haliyle görüp, düzenlemelerde bulunmak gayet yararlıdır. Cinsel bağımlılığın ön planda olduğu bu dönemde birbirini seven ancak yasak aşkları yüzünden zorlanan çiftlerin ayrılmaları kolay değildir. Çünkü bu bağımlılık kişileri bir araya getiricidir. Ancak sorunları çözümlemedikleri müddetçe aynı durumlarla karşılaşacakları aşikardır.

Bu sürecin diğer bir anlamı ilişkisi çoktan bitmiş fakat aşk acısını yüreğinde taşıyanlar için zorlayıcı oluşudur. Belli bir süre sonunda bir taraf diğerini terkederek ortadan kaybolmuştur. Geride kalan kişi için bu süreç sancılıdır. Kendiyle hesaplaşmalar, suçlamalar nedenini bir türlü anlamadığı ayrılığa kılıf bulmalar, bütün yaşananlara rağmen hala aşkını yüreğinden saklayanlar veya tam tersine terkedilmenin acısı içinde nefret hisleriyle sevgiliyi ananlar. Bu çeşitlemeler bitmez. Ancak şu var ki dönemin enerjileri nedeniyle kişinin terk ediliş biçimine ve kendi kimliğine göre tepki vereceği açıktır. Ben bu durumda olanlara, bu dönemde hayaller yerine gerçekleri merkez alarak düşünmeleri gerektiğini söylemek isterim. Zihinsel açıdan veya duygusal manada kendinize eziyet çektirmenize hakkınız olmadığını bilmeniz gerekiyor. Tam tersine asıl bundan sonrası için daha doğru tercihlerde bulunmanız için kendi dünyanıza çekilerek her şeyi bir kez daha gözden geçirmenizin faydalı olacağı kanaatindeyim.

İlişkisi yeni başlayacaklar açısından dönemi incelersek bu beraberliklerin platonik aşk veya direkt olarak fantezilere dönük yaşanabileceğini söylemek mümkündür. Yani kişi, ya bu aşkı zorluğu veya karmaşasıyla kabul ederek, ceremesini tek başına üstlenir veya bunaldığı anda sona erdirir. Eğer doğum haritanızda iradenizi kontrol edebilmenizi sağlayan enerjiler mevcutsa zor da olsa bitirmek mümkündür. Ancak tam tersine özellikle fantezilere açık bir kişi iseniz, yaşadığınız veya yaşadığınız ilişkiden kopmanız zordur. Bir de cinsellik sınırını aşmaktan, ilişkisi olduğu halde bir başkasıyla gizli kaçamaklar yaşamaktan hoşlanan kişiler için dönemi incelersek, bu durumda heyecanın oldukça yükseleceği açıktır. Kişi partneriyle normal olarak beraberliğini sürdürmektedir. Ancak sıkılmıştır veya sorunlar nedeniyle kafası karışıktır. Bu durumda kısa süreli bir kaçamağın ona iyi geleceğini düşünür. Erotizmin uç sınırlarında dolaşabileceği bir partner bulduğunda bu dönemi keyifli geçirebilir. Mars gezegeninin bu dönemde Aslan burcunda ilerlediğini düşünürsek, birlikte olunan kişinin, yabancı uyruklu veya bu tarz kaçamaklardan hoşlanan biri olması ihtimali yüksektir. Venüs seyrinde başlanan ilişkilerin uzun sürmesi oldukça zordur. Ancak iki kişinin eşleşim haritasında kadersel bir noktaya Venüs, Mars veya herhangi bir gezegenin temas etmesi bu çiftin gizlilik içinde yürüttükleri ilişkilerini bir ömür boyu beraberliğe dönüştürmeleri mümkün olur. Venüs-Akrep burcu geçişinin en etkili tarihleri: 10-13-15-27 Ekim olarak önem taşıyor. 10 Ekim hem aşk hayatınız hem de iç dünyanızda sizi rahatsız etmekte olan konularda şifa vericidir. En azından kendinizi rahat hissedersiniz. 27 Ekim Venüs-Mars görünümü tutkulu bir aşkın işareti olup, arzularınızı körükleyicidir. Böyle bir etki altında kişi, ister sorunlu veya mutlu bir ilişki yaşıyor olsun, sevdiği kişiden vazgeçemez. Onun peşinden ister istemez gider. Bu enerjinin yansımalarından günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde söz edeceğim. Bu tarihleri not almanızda fayda var.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Yaylar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Koç-Terazi burç düzlemi içinde meydana gelecek Dolunay, başta aşk hayatınız olmak üzere, varsa çocuklarınız, yaratıcı faaliyetleriniz, sahip olma hırsınız ile, başka insanların sizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanız gerektiğinin işaretidir. Bu olmadığı takdirde gerilim kaçınılmazdır. Bir Yay daima özgür düşünmek ve hareket etmek istediği için, başkalarıyla ortak düşünmek, ekip halinde yapılan çalışmalarda ortaklaşa düşünmekten kaçınabilir. Aslında son derece iyi niyetli bir kişi olmasına rağmen ister istemez bencilleşebilir. Oysaki sosyal ilişkilerine özellikle dikkat etmesi ve liderlik gücünü düzgün bir şekilde kullanması lazımdır. Ayrıca maddi konularda, mantıklı düşünmek Dolunay etkisi altında baş koşul olarak önem taşıyor. Hayale kapılmadan, gerçeklerin farkında olarak hareket etmek gerekiyor.

Parasal açıdan, kendinize güvenli olmanız nasıl önemliyse, başkalarıyla olan iletişiminizin de maddi açıdan değerli olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani akıllı ve zeki bir şekilde ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmanız yararınıza olabilir. Finansal açıdan kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bu düşünce şekli, diğer insanların kaynaklarını kullanabilmenizde de sizi destekleyici olabilir. Yani bu süreçte birileriyle iyi geçinmenin menfaatiniz açısından değer taşıdığını anlıyoruz. Özellikle ailenizle yaşıyorsanız onlarla, evliyseniz eşinizle veya kimle parasal ilişkiniz varsa ve size kim destek oluyorsa bu kişilerle diyalogunuzu güçlü tutmanın size fayda sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

İŞ VE KARİYER

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Mars, eğitim hayatıyla ilgili kişilerin kendilerini geliştirmek veya akademik anlamda ilerlemek adına, yurtdışıyla temasa geçmeleri anlamına geldiği gibi, yeni iş imkanlarına kavuşmanın da göstergesidir. Yaratıcı yönlerinizi gayet güçlü bir şekilde ve istediğiniz alanda sergileme fırsatları bu dönemin güçlü yansımaları arasında yer alıyor. Sanat, spor, gezi, turizm, seyahat, eğlence ve medya dünyası, yayın ve yayımcılık, yabancı dil, eğitim konularında yeni projelerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Uzun zamandır bir iş üzerinde çalışıyorsanız, şimdi bunun meyvelerini toplayabilir, ödül alabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi kaybetmeden ve geleceğiniz adına düşünerek disiplinli bir şekilde çalışırsanız zirvenin başında sizi görmek mümkündür. Bu süreçte başka bir yere taşınabilir, değişik insanlarla tanışabilir, hatta hayatınıza girecek bir kişi sayesinde hayatınızı farklı bir ortamda sürdürmeye başlayabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için bizzat yurt dışına gidebilirsiniz. Kurs programına katılabilir, yabancılarla yazışabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Burada önemli olan geniş düşünmek, inatçı olmamak, uzman görüşlerine başvurmak, görüşlerinizi fanatik bir biçimde sergilememek, insanlarla olan iletişiminizi güçlü tutmaktır. Mars-Aslan burcu seyrinin sizler açısından en etkili tarihleri 3-17-26-28 Ekim olarak öne çıkıyor. 3 Ekim iş görüşmeleri ve seyahatler, maddi konularda aktif bir gün. 17 Ekim geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayan olumlu bir gün. 26 Ekim iş görüşmeleri ve genel olarak otorite konumundaki kişilerden destek görebileceğiniz faydalı bir gün. 28 Ekim iletişim ve aktif girişimler için mücadeleci bir gün olarak ajandanızda işaretlenmesi gereken tarihlerin başında geliyor.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, ileriye dönük hedeflerinizle alakalı konularda birebir ilişkilerin önemini vurgulamakta. Kimlik duygunuzu sosyal aktivitelerde bulunarak, çevrenizdeki insanlarla iletişime geçerek, bilgi ve birikiminizi gösterebileceğiniz etkinliklerde yer alarak fırsatları kendiniz yaratabilirsiniz. Keşif arzunuzun yoğun olacağı bu süreç içinde tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla hem grup faaliyetlerinde bulunabilir hem de kendi içinizdeki liderlik gücünüzü iyi bir alana yönlendirerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Dostluk ve yakın arkadaşlarla olan bağınızın da güçlü olacağı bu süreçte, ortak hedefler çizebilir ve ekip çalışması sayesinde projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yalnız Terazi burcunda güçsüz bir enerjiye sahip olan Güneş, egonuzun devre dışı kalarak birebir ilişkileri daha fazla ön plana almanız gerektiğinin işaretidir. Burada yapmanız gereken yüzeysel ilişkiler kurmak yerine, beraberliklerinizi gözden geçirerek güçlü hale getirmektir. Sırf uyum sağlamak adına problemleri görmezden gelmemeli, aksayan yönler varsa üzerine gidilerek çözüm bulunmalı, bencil istekler yerine ortak düşünmeyi muhakkak önemsemelisiniz. Bu süreçte otorite konumundaki kişilerle aranızdaki ilişkileri kuvvetlendirmeniz önemli başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca yine bu süreçte kimileriniz bir organizasyon ve aktivite esnasında öncelikle arkadaşlık sonra ciddi bir beraberliğe dönüşecekleri kişiyle tanışabilirler. Yönetim ve anlaşmalar konusunda da etkin girişimler söz konusu olabilir.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Merkür, siz Yaylar için, birebir iletişim açısından dostluk ilişkilerinizi ön plana getiricidir. Bilgi birikiminizi geliştirmenizi, genişletmenizi sağlayan birçok insanla bir araya gelebileceğiniz organizasyonlar, aktiviteler söz konusu olacaktır. Yeni tanışacağınız bu insanlarla gerek iş gerekse arkadaşlık anlamında, kişisel paylaşımlarda bulunabilir, sizin bilgi sahibi olduğunuz konularda onları aydınlatabilirsiniz. Bir grubun öncüsü olabilir, insanları birbiriyle kaynaştırabilir ve karşıt görüşte olan insanları bir araya getirerek uzlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Her türlü adalet, hukuk ve paylaşımlarla ilgili mevzularda önderlik yapabilir, görüşlerinizle birçok kişi etkileyebilirsiniz. Evlilik veya iş ortaklığı yoluyla da paylaşımlar gündeme gelebilir, birlikte olduğunuz kişiyle ortak ilgi alanları yaratabilirsiniz. Burada en fazla dikkat edilmesi gereken konu, değişkenlikten uzak durmanız, alınması gereken kararlarda gücünüzü kullanmanız, çelişkili bir iletişimde bulunarak kafalarda soru işareti bırakmamanızdır. Yine bu süreçte, ortak konularda işbirliği yaparak, yeni bir projenin ön çalışmalarında bulunmak üzere, insanları bir araya getirerek neler yapılması gerektiğini saptayabilirsiniz. Bu süreçte kendi düşüncelerinizi, bağlı olduğunuz topluluk adına yeniden ele alarak düzenlemeniz gerekecektir. Artık bencil davranmak değil, ekip halinde hareket ederek ortak olmak zorunluluğunuz vardır. Ancak böylece yapılan işler daha çabuk bitebilir ve elde edilecek fayda ikiye katlanabilir.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili mevzular üzerinde etkili olacak Venüs-Akrep burcu seyri, bireysel egonuzun çözülmesi ve kendinizden daha büyük bir bütünle birleşme sürecinizin işaretidir. Ancak bunun için kalben ve ruhen yaptığınız işe kendinizi adamanız gerekir. Geri planda yapılacak çalışmalar ve düzenlemeler oldukça hummalı geçebilir. Fakat yenilik ve dönüşüm için bu şarttır. 23 Ekim-Güneş, 9 Ekim-Venüs ve 13 Ekim-Merkür Akrep burcu seyirleri dışarıyla temasınızın kesik ancak kendi içinizdeki yoğunluğun en üst seviyede olduğu bir zamandır. Bu tarihler arasında kişiliğinizin en derin ve sınırsız olan doğasıyla tanışırsınız. Başarı için, geleceğiniz için öylesine özverili çalışır öylesine işinize odaklanırsınız ki, çevrenizdeki hiçbir ses ve görüntünün önemi kalmaz. Bilinçli farkındalığınızın gelişmesi için gerekli olan bu yoğunlaşma esnasında öncelikle sakin olmanızı, mantıklı düşünmenizi ne zaman sıkışsanız yüreğinizdeki inancınıza sarılmanızı öneriyorum. Korkmayın başaracaksınız.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür, yapılacak gizli görüşmelerin göstergesi olabileceği gibi, önemli proje ve planlarla ilgili geri planda yapılacak çalışmaların da işaretidir. Genel anlamda mesleki konularda bilgilenme arzunuz yoğun olabilir. Bunun altında yatan en önemli sebep, güçlü olmak güçlü görünmektir. Bu süreç her ne kadar biraz keyifsizlik yaratıcı olsa da sonucu önemlidir. Fazla çalışmanın gizli saklı konular üzerinde araştırmalarda bulunmanın, gelişiminiz için bazı önemli kişilerle fikir alışverişi yapmanın, algılama yeteneğiniz doğrultusunda hareket etmenin ve işinizle alakalı konularda temizlenme ve ayıklamaların düzgün ve sistemli bir şekilde yapılması halinde, bunun getirileri fazlasıyla olumludur.9 Ekim-Venüs, 23 Ekim-Güneş ve 11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars seyirlerini göz önüne alırsak Ekim ayının, yoğun bir konsantrasyon, geri planda hazırlık ve çalışmalar, önemli kişilerle fikir alışverişi yapma, işinizle alakalı konularda düzenlemelerde bulunulması anlamında gayet olumlu görmekteyim. 14 ve 16 Ekim ideallerinizin peşinden koşarak kendinizi ifade etme anlamında gayet olumlu, hatta şifalandırıcı günler diyebiliriz. 17 Ekim harekete geçme. 28 Ekim iletişim ve aktivitenin yoğunlaşması şeklinde özetleyebilirim. Bu tarihleri ajandanıza lütfen not ediniz. O günlerde, günlük yorumlarınızda bu konulara geniş anlamda değineceğim.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında devam edecek, yenilenme, dönüşüm ve bütünleşmeyle alakalı konularda geri planda kalarak gözden geçirmelerde bulunacağınız Güneş-Akrep burcu seyri, yaşamınızı yakından ilgilendiren ve gelişiminiz önünde engeller oluşturan her türlü konuyu derinden derine inceleyeceğiniz bir süreçtir. Sizler için hem kişisel anlamda bir arınma hem de kendinizi yeniden toparlanmanız açısından bir yanıyla zor olsa da, genel anlamda gayet faydalıdır. İç gözleminizin yoğun olacağı bu tarihler arasında kendinizi net olarak ifade edebilmeniz pek mümkün olmasa da, tespitleriniz ve bunları ele alış tarzınız daha sonra oldukça işinize yarayabilir. Gerçeklerin fazlasıyla ön planda olacağı bu dönemde yüzleşmelerde bulunabilir, görünenle yetinmek yerine ham olan gerçeğin peşinden koşabilirsiniz. Elinizde olmayan bazı durumlar can sıkıcı gibi gelse de, bütün bunlar ciddiyetle ele aldığında çözüme kavuşması da o denli kolay olacaktır. Parasal kaynaklar konusunda dışarıdan destek bulmanız belki zorlaşabilir veya bilinçaltınızdaki bastırılmış duygu ön plana çıkabilir. Gizli erotik tutkular, fanteziler, gizli sevdalar, eskide kalan fakat bir türlü aklınızdan çıkmayan anılar yüzeye çıkarak kendini hatırlatabilir.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Yaylar 26 Ekim saat 22:57 Akrep burcunda oluşacak Yeniay, kendinizi kimi zaman güçsüz hissetmenize neden olan sıkıntılarınızdan kurtulmanız konusunda destekleyici görünmekte. Bu taze enerji, önünüzdeki bir ay boyunca ruhsal anlamda kendinizle temasa geçmenizi, içinizdeki büyük gücü hissetmenizi, doğanızdaki sınırsız güzellikleri keşfetmenizi sağlayıcıdır. Yeniay taze bir kuvvettir. Astrolojik anlamı olarak kişinin evrensel enerjiler tarafından her ay farklı bir alanda umutlandırılması ve ödüllendirilmesi anlamı taşır. Siz Yaylarlar bir ay boyunca, duygusal ve ruhsal güvenliğiniz açısından güç kazanarak aydınlanacak, sınırsızlığı keşfederek kendinizi aşmayı öğrenebileceksiniz.

Diğer bir yansıması ise, inancınızı güçlendirici olmasıdır. Böylece yaşadığımız dünyanın zorluklarıyla başa çıkabilmeniz kolaylaşır ve kendinizdeki derin güçlerin farkına varabilirsiniz. Fantezileriniz konusunda da etkili olacak Yeniay enerjisi, birlikte olduğunuz kişiyle tutkularınızı güçlü bir şekilde paylaşmanızı, cinselliğin zirvelerini keşfetmenizi sağlayıcıdır. Sizler bir ay boyunca bu taze enerji sayesinde, yenileşmek ve büyümek adına planlamalarda bulunabilir, geçmişle alakalı konuları çözüme kavuşturabilir, hedeflerinize hangi yönden varabileceğinizi net olarak kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Bu enerjiyi olumlu manada kullanmanız için size önerim, yaşamınızla ilgili değiştirmeyi düşündüğünüz konulara odaklanmanız ve yeniliklere hazır olmanızdır.

PARA KONULARI

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, çeşitli gruplarla, ılımlı ve uzlaşı içinde irtibata geçmek, zirveye ulaşmak için güçlü insanlarla işbirliği yapmak son derece önemlidir. Bu tarih geldiğinde kabınızda durmanız mümkün değildir. Bilginizi, tecrübenizi ve bugüne dek oluşturduklarınızı diğer insanların yararına sunmak ve liderliğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Kimileriniz bu enerji altında, yapmayı düşündüklerini güçlü bir işbirliği altında yürürlüğe koyabilirsiniz. Yani tek başınıza altından kalkamayacağınız planlarınızı, projelerinizi sizinle aynı hedefte ilerleyen kişilerle el birliğinde bulunarak daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde, önemli bir projeniz için finansör arayışına geçebilirsiniz. Ortaklık bilinci içinde hareket edilmesi menfaatleriniz açısından gayet yararlıdır.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş yaşamınızla ilgili maddi ve manevi konulardaki meseleleri gözden geçirirken bazı gerçeklerin farkına varacak oluşunuzdur. İşte bu gerçekler kimi zaman sıkıcı olabilir. Eski mevzular veya problemler önünüze çıkarak adım atmanızı güçleştirebilir. Gizli düşmanlarınız nedeniyle arkanızdan oynanan oyunları fark edebilirsiniz. Siz bazı adımlar atmak ve durumunuzu yenilemek isterken, garip bir şekilde birileri size meydan okumaya çalışabilir. Her şeyi bütünüyle gözden geçirdiğiniz halde, gecikmeler ve terslikler yaşanabilir. Maddi açıdan girişimde bulunduğunuz bazı konularda ödeme zorlukları yaşayabilirsiniz ve garip bir şekilde gizli saklı ne kadar sırrınız varsa ortalara çıkabilir. Dışarıdan size maddi destek veren kişiler geriye çekilmeye başlayabilir, garip bir yalnızlık hissi duyabilirsiniz. Yakınlarınızın sağlık problemleri gündeme gelebilir.

Bu dönemde yapılması gereken, öncelikle yaşanması muhtemel bu gelişmelerin geçici bir zaman için olduğunu düşünmenizdir. Bazen dibe vurduğunuzu düşünseniz sizi yukarılara doğru çeken inanç gücünüzü ve pozitif düşünce olgunuzu kesinlikle devrede tutmalısınız. Geçmişle alakalı hiçbir konunun sizi yaralamasına, geri döndürmesine veya etkilemesine izin vermeyiniz. Başkalarına bu kadar tolerans göstermek yerine kendi çıkarlarınızı iyi kollayınız ve sizi çekemeyen kişiler olabileceğini düşünerek sırlarınızı güvenmedikçe kimseyle paylaşmayınız. Abartılı düşünmeyin, bir olayı gözünüzde devleştirmeyin, sadece kendinize güvenin yeter. Telkinde bulunmak, meditasyon, dua ve zikir hakikaten rahatlatıcı ve şifalandırıcıdır. Gözünüzle görmediğiniz, kulağınızla duymadığınız şeylere inanmayın. İşte bütün bunlar sürecin rahat geçirilmesini sağlar.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-7-10-11-12-20-21-24-25-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-16-17-22-23

Aşkta En Şanslı Günler:10-11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4

Yeniay: 1-2-28-29

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 15-16-17

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER