Habertürk 01.09.2011

Yay burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yaylara, mücadele gerektiren konularda güç verici etkilerin devrede olacağını söylüyor.

YAY

Yay burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Yay Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül tarihinde Merkür Başak burcu seyri, Temmuz sonu itibariyle girişimde bulunan işler veya bazı durumlarla tekrar karşılaşmanız anlamındadır. Ancak bu sefer ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilirsiniz. Girişimlerinizde başarı şansınız yükselir. 15 Eylül Venüs-Terazi burcu seyri, değişiklikleri sessizce ve yumuşak bir şekilde hayatınıza uygulamanızı sağlar. İlişkilerde denge, uyum ve estetik ön plandadır. Yılın en hoş enerjilerinden biridir. Bu enerjinin ışığı altında hem ruhen hem de fiziksel anlamda kendinizi çekici, hoş ve güzel hissedersiniz. Zevklerinize oldukça düşkünsünüzdür. İltifatkar ve yeri geldiğinde diplomatik şekilde ilişkilerinizi düzenlemeniz bu enerji sayesinde mümkündür. Hatta bir arkadaşlık ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Toplantı, doğum günü etkinlikleri, sanatsal organizasyonlar bu enerjinin sizlere yaşatabileceği aktiviteler arasında yer alır. 19 Eylül tarihinde Mars Aslan burcu seyri güç ve mücadele isteyen her konuda size kuvvet aşılar. Elde etmek istediğiniz her konuda öne çıkma ve hedefinize ateşli bir şekilde ele geçirme hırsınız yüksektir. Terazi burcunda konumlanan Güneş, Venüs Merkürün size destek verişi, karşınıza çıkabilecek fırsatların da işaretidir.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

19 Eylül tarihine kadar Yengeç burcunda ilerlemesi devam edecek olan, aşk evinizin yöneticisi Mars, geçtiğimiz Ağustos ayındaki Merkür geri hareketi nedeniyle bir çoklarınız için zorlayıcı olmuştu. Ben geri hareket dönemlerinin, sağlam olmayanları ön plana getirici ve onarılmalarını sağlayıcı bir süreç olarak gördüğümden açıkçası insan elindekine sıkı sıkıya yapıştığı için bir türlü mantıklı düşünmeyi böyle zamanlarda başaramıyor. Madem bu enerji, önümüzdeki haftalarda da hala etkisini korumakta. O zaman dikkatli olmakta fayda var. Ancak sizi biraz gülümsetmek isterim. Eylül ayındaki gelişmeler emin olunuz ki gayet olumludur. Aşağıdaki satırları tedbirli olma anlamında ele alınız. Ayrıca her Yay aynı durumları yaşamadığı gerçeğini de unutmayalım. 15 Eylül sonrası Venüs-Terazi burcunda ilerlemeye başladığında bütün bu problemler aranızdaki güzel paylaşımlarla düzelebilir. Evet şimdi beraberce 15 Eylüle kadar hangi konularda dikkatli olmalıyız bir daha göz atalım.

İlişkisi sorunlu olanların özellikle bu dönemde paylaşımlarınızda düşüncesiz ve fevri davranışlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Eğer ilişkinizde maddi paylaşımlar da söz konusu ise, ileride bir sorun çıkmaması için, beraberliğinizi gözden geçirmenizde fayda vardır. Mars-Yengeç burcu süreçlerinde çoğu zaman aşırı duyarlı tepkiler ön plandadır. Değişkenlik, kaprislilik ve kırılganlık ilişkiye zedeleyebilir. Söz gelimi maddi anlamda aranızda bir konu geçse, bunu yanlış yerlere çekerek sorunu büyütmeniz gayet kolaydır. Aşk ilişkilerinde hareketsizlik anlamına gelen bu dönem, cinsel arzuların, tamamen duygularla ilintili olmasına sebebiyet verebilir. Yani aranızda bir problem olduğunda öfkenizi açıkça göstermek ve problemi halletmek yerine, aranızdaki soruna göre tepki gösterebilirsiniz. Yersiz ve konuyla alakasız dolambaçlı yollardan dokundurmalarda bulunmak yine bu dönemin ve bu enerjinin etkileri arasında yer alabilir. Yine bu dönemin bir başka etkisi, eskiye ait konuların görüşülmesi adına destekleyici bir zaman olduğudur. Bu arada sizin veya partnerinizin iş veya ailevi sorunlarınız olabilir. Otorite konumundaki kişiler(anne-baba-iş yerinde patron) nedeniyle kafanızın içi karışabilir. Bu yüzden ileriye dönük düşünmeniz zor oluyordur. O zaman oturup, sorunlarınızı birlikte gözden geçiriniz. Eğer sizin dışınızda bir engel söz konusuysa bunun sizleri yıpratmasına izin vermeyiniz.

İlişkisi olmayanlar bu dönemde özellikle, ilk karşılaşmalarda gayet duyarlı, hayalci ve kolayca aşık olmaya yatkınsınızdır. Karşınıza duygusal ve sadık bir portre çizen kişilerin çıkma ihtimali yüksektir veya bizzat sizin bu tarz bir ruh halinde olmanız mümkündür. Genç erkekler böyle dönemlerde sevgililerine karşı başta utangaç, alışmaya başladıklarında sadık ve ileri aşamada fantezilerini paylaşacak kadar sevgi dolu davranabilirler. Fakat ne olursa olsun, Merkür gezegeninin geri hareket döneminde başlanan ilişkilerde dikkat edilmesi gereken nokta, birbirinizin hayata bakışı, sorumluluklarına gösterdiği özen, mesleki durumu, ailesinin yapısı, topluma içindeki imajı konularında dikkatli olmak gayet faydalıdır. İlişkisi sorunsuz devam edenler maddi ve manevi konularda işbirliğine dayalı tarzda davranabilir, cinsellikte birbirlerinin isteklerine göre esnek düşünebilirler. Ayrıca ileriye yönelik hedef ve ideallerinizi birlikte gözden geçirerek neler yapabileceklerini tespit etmeye çalışabilirler.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında güçlü olduğu Terazi burcunda seyrine başlayacak Venüs, sosyal ilişkiler açısından renkli bir dönemin işaretçisi olarak görüyorum. Yeni arkadaşlıklar kurulmasında da etkili olacak bu enerji, sanatsal çalışmalar açısından anlamlı bir dönem olabilir. Beklenmedik hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımalarından olup pek kalıcı bir etki yaratmasa da hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz. Ayrıca bu etki altında, davranışlarınızla işbirliğine yatkın bir profil çizebilir, belli bir amaç etrafında diğer kişilerle temasa geçebilir, sempati ve ilgi uyandıracak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızdaki tüm sürtüşmelerin bu dönemde azalmaya başlaması sizin için oldukça önemlidir. Her türlü konuda güzellikleri hissetme duygunuz yükselir. Moral duygunuz üzerinde de etkili olacak bu enerji sayesinde inancınızın yükseldiğini, özgüveninizin arttığını ve her zamanki gibi neşeli, iyimser ve pozitif etkiler altında etrafınızla bölüşüm içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bunlar hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanabilir bir olgu olduğu yönünde sizi besleyebilir.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında etkili Mars-Aslan burcu seyri aşkta keşifçi ve yaratıcı yönlerinizi açığa çıkaran, sevgi ve beğeni toplamanızda size destektir. İçsel anlamda gizli kalmış veya bugüne dek açığa çıkmamış güzel özelliklerinizin diğer insanlar tarafından bilinmesini sağlayıcıdır. Bu durumda hem karşı cins üzerinde hem de sosyal yönden güçlenmeniz, tanınmanız mümkün. Sıcak, özgüvenli bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayan bu kuvveti dikkat çekmek için kullanabilir veya hedeflerinizi elde etmek adına değerlendirebilirsiniz. İçtenlikle risk alabileceğiniz bu dönemde en önemli koşul, stratejinizi belirlemek.

Çünkü enerjinizi doğru yerde ve alanlarda kullanmadığınız takdirde sonuç almanız çok zor. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda şu anki ilişkinizi veya ilişkiniz yoksa bundan sonrasında nasıl seçimlerde bulunmanız gerektiğini iyice düşünmelisiniz. Arkadaşlıkla başlayan paylaşımlar, karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayabilir. Yani duygusal bağımlılıklardan ziyade, ben önemliyim tarzı yaklaşımlarınız ilgi uyandırabilir. Tabii ki dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü bu özgüvenin aşırı yükselişi itici bulunmanıza da neden olabilir. Dostça hareket etmek, hayatın zevkli yanlarının tadını sadece kendiniz değil, tüm sevdikleriniz, beraber olduğunuz kişi için de istemek sizi başkalarının gözünde yüceltebilir. Aşkta hedefi tam ortadan vurmanın kolay olduğu bu dönemde sıra dışı ve orijinal kişiler ilginizi daha fazla çekebilir. Söz gelimi herhangi bir konuda bilgi sahibi olan, gücü yerinde ve sayılan kişilerin gözünüzden kaçması pek mümkün değildir. Sosyalleşmenin ve değişik çevrelere dahil olmanın işareti olan Mars Aslan burcu seyrinde kibirlilikten, kendinizi fazlaca önemsemekten uzak durmalısınız. Evet çekicisiniz hatta oldukça göze batabilirsiniz. Fakat yine de mütevaziliği elden bırakmamak gerekiyor. Bu sizin çok daha beğenilmenizi sağlayabilir.

Diğer önemli bir nokta da şudur. Bu enerji altında ister istemez kendinizi öne sürecek ve aşkta liderlik etmeye çalışabilirsiniz. Bu gibi durumlarda eğer dışarıdan ters bir hareketle veya umursamaz bir tavırla karşılaşırsanız moraliniz kolayca düşebilir. Yani kendi kendinize neden beğenilmediğinizi veya neden onaylanmadığınızı sorabilir, hatta elinizi eteğinizi her şeyden çekmeye çalışabilirsiniz. Oysaki böyle yapmak yerine, egonuzu bir parça geriye çekmekte fayda var. Bu dönemde şunu ilke edininiz. Siz verici cömert ve yüce gönüllü bir insansınız. Yeniliklere açıksınız. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve arkadaşlık etmek hoşunuza gidiyor. Fakat nerde durmanız gerektiğini de bilecek kadar mütevazisiniz. Bu şekilde davrandığınız zaman hayatınızın aşkına rastlamanız gayet kolay. Çünkü böyle bir kişiyi kim sevmez ki?

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde ilerleyecek Güneş içinde bulunduğunuz durumu daha detaylı gözden geçirmeniz ve yoğunlukla başa çıkabilmek için daha çok çalışmanız anlamına gelebilir. Her işinizi, her probleminizi didik didik edebilir, her konu üzerinde sistemli ve pratik şekilde çalışmaya gayret gösterebilirsiniz. Bu enerji altında, detaylı, analizci ve planlamalı çalışmanızın size getireceği artılar tabii ki fazladır. Genel anlamda, birebir iş ilişkilerinizi gayet uyumlu bir şekilde yürütmeli, hizmet alanlarına öncelik tanımalı ve kararsızlıktan uzak durarak, işlerinizi çok iyi bir şekilde organize etmeyi başarmalısınız. Bu süreç içinde, zamanınızı çok iyi kullanmalı, fazla ince eleyip sık dokuyarak vakit kaybetmemelisiniz. Eğer patron konumunda iseniz yanınızda çalışan kişilere dikkat etmeli, eğer maaşlı çalışan biri iseniz birlikte görev aldığınız kişilerle iyi iş ilişkilerinizi sürdürmelisiniz. Ortaklık konularında yabancılarla yapılan işler, iç ve dış ticaret alanlarında faydalı girişimler söz konusu olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, her kafadan çıkacak sesler yerine ortak olarak ne yapılması gerektiğine karar vermek olmalıdır. O nedenle ekip çalışmaları sayesinde başarı daha çabuk gelebilir. Çünkü bu süreçte, gerek mesleki konularda gerekse kafanızın içindeki fikirler açısından başkalarıyla paylaşım içinde olmak, bencillik yapmak yerine, farklı düşünceleri tek bir noktaya odaklamanızı sağlayacak işbirliğini sağlamak sizin açınızdan faydalar getirecektir. 9 Eylül sonrası Güneşi dispozite eden Merkür, sizlerin iş konularında daha hızlı ve başarılı bir şekilde işlerinizi yapabilmenizde, doğru kararları verebilmenizde destekçinizdir.

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle oluşan Yeniayı ben dispozitör gücü Merkürün geri hareketinin bitişiyle iki ayrı tarih şeklinde ele almak istiyorum. Birincisi 9 Eylüle kadar sürecek dönem. Bu süreçte, iş-eğitim-özel meselelerinizle ilgili seyahatler gündemdedir. Akademik açıdan ilerlemenizi sağlayan yeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Son haftalarda bir türlü yolunda gitmeyen, beklemede kalmanıza neden olan engelleri savuşturabilirsiniz. Yeni bir yolda ilerlemek adına kendinize hedefler saptayabilirsiniz. Düşüncelerinizi kolaylıkla dile getirebilir, inandığınız değerlerinizi savunabilirsiniz. Fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirebilirsiniz. Eğer bir girişimde bulunmak istiyorsanız 3-9 Eylül tarihleri arasında bunu yapabilirsiniz. Sonuç umduğunuzdan çok daha başarılı olabilir.

9 Eylül sonrası yeni iş girişimleri gündeme gelebilir. Patron konumundaki kişilerle oturup durumunuzu ve yapılması gerekenleri konuşabilirsiniz. Yoğunluğunuz artar. Ancak işlerinizi pratik bir şekilde yoluna koyabilirsiniz. Eşiniz veya partnerinizin desteğini alabilirsiniz. Toplumsal alanda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, dürüstlüğünüzle, çalışkanlığınızla üstleriniz tarafından takdir görebilirsiniz. Düzenleme, ayıklama, temizleme anlamındaki her türlü işin üstesinden gelebilirsiniz. Genç insanlarla çalışabilir veya henüz yeni kurulmuş bir şirkette görev alabilirsiniz. İşinizdeki ustalığınız tescil edilir ve siz yeni bir konumda görevinize devam edebilirsiniz. Teknik, mekanik ve elektronik konularında bilginizi arttırabilir, becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Sağlık, muhasebe, yardım, temizlik, iletişim gibi alanlarda yöneticilik yapabilirsiniz.

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Yaylar 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek olan Jüpiter, çalışma hayatınız, yapmakla zorunlu olduğunuz işleriniz, sağlığınız, iş ortamınız ve gündelik temponuz içinde uğraş verdiğiniz konuları düzene sokabilmeniz, kendinize dikkat etmeniz ve abartılı kararlardan uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Başkalarına hizmet edeceğim, yardımcı olacağım diye, lütfen kendinize yüklenmeyiniz. Maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkınız. Beslenmenize dikkat ediniz. Operasyon veya ameliyat gibi konularda tem teşekküllü hastaneleri tercih ediniz. Yaş tahtaya ayak basmamak için işlerinizi sistemli bir şekilde yapmaya çalışınız. Belli bir plan çerçevesi içinde hareket ediniz. Ayrıca bu enerji, ilgilendiğiniz konularda veya yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmeniz anlamındadır. Verimli çalışmanız bu süreçte pek kolay olmayabilir. Bu yavaşlamayı göz önüne alarak işlerinizi yoluna koymanız faydalıdır. Bu noktalara dikkat edilmesi halinde süreci gayet olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Merkür-Başak burcu seyri düzenli ve üretime dönük düşünülmesini sağlar. Hem zihninizin gelişmesini hem de bulunduğunuz konumda en iyi seviye gelebilmenizi destekleyicidir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kararlılıktır. Yani, mesleki konularda bir yön belirlemek, tercihlerinizi gözden geçirmek ve hangisi gelecek vadediyorsa veya hangisi sizin açınızdan daha tatmin edici ise, o yönde ilerlemektir. Şu anki konumunuzu bir düşünün. Eğer iyi bir durumda iseniz, yükselme imkanınız varsa o zaman maceralara girmeyiniz. Eğer sıkıntılarınız varsa, rutinlik canınızdan bezdiriyorsa o zaman iyi bir planlama yaparak girişimlerde bulununuz. İş alanında sorunlar yok, fakat işinizde daha verimli olmak istiyorsanız, o zaman yeni bir şeyler yaratmanız ve ilerlemeniz için Merkürün aydınlatıcı, hızlı düşünmenizi sağlayıcı gücünden yararlanın.

Merkür Başak burcu seyir zamanlarında, kişisel gelişiminiz açısından önemli olan her türlü bilgiyi öğrenerek, bunları iş veya toplumsal aktivitelerinizde kullanabilirsiniz. Sonuca ulaşmak için, içinde bulunduğunuz şartlara göre davranma yeteneğiniz oldukça belirgindir. Bu süreçte otorite konumunda bulunan insanlar daha fazla çalışmanız ve verimli olmanız için size baskıda bulunabilirler. Ne kadar sistemli ve disiplinli çalışırsanız o denli başarılı olmanız mümkündür. Bu enerji altında staj yapmak için, bir müddetliğine iş hayatının içinde yer alabilirsiniz. Mesleğiniz gazetecilik, editörlük, bilgi işlem, sağlık sektörü, hesap işleriyle birebir alakalı olabilir. Detaylı işlerin yoğun olduğu bu süreçte, yazı, konuşma el becerileri, organizasyon, gözlemleme gibi alanlarda da kendinizi ifade edebilirsiniz. Ben bu enerjinin, ileride kariyer yapmak isteyen kişiler için faydalı olacağını düşünüyorum. Bu devrede öğreneceğiniz bilgiler, yaşayacağınız tecrübeler size çok şey kazandırabilir. Yine bu dönemde örgü, nakış, oymacılık, yenileme çalışmaları, müzik aletleri kullanmak, resim yapmak, zihinsel faaliyetler yaşantı biçimimize göre mesleki aktivitelerimiz arasında yer alabilir.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Mars, eğitim hayatıyla ilgili kişilerin kendilerini geliştirmek veya akademik anlamda ilerlemek adına, yurtdışıyla temasa geçmeleri anlamına geldiği gibi, yeni iş imkanlarına kavuşmanın da göstergesidir. Yaratıcı yönlerinizi gayet güçlü bir şekilde ve istediğiniz alanda sergileme fırsatları bu dönemin güçlü yansımaları arasında yer alıyor. Sanat, spor, gezi, turizm, seyahat, eğlence ve medya dünyası, yayın ve yayımcılık, yabancı dil, eğitim konularında yeni projelerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Uzun zamandır bir iş üzerinde çalışıyorsanız, şimdi bunun meyvelerini toplayabilir, ödül alabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi kaybetmeden ve geleceğiniz adına düşünerek disiplinli bir şekilde çalışırsanız zirvenin başında sizi görmek mümkündür. Bu süreçte başka bir yere taşınabilir, değişik insanlarla tanışabilir, hatta hayatınıza girecek bir kişi sayesinde hayatınızı farklı bir ortamda sürdürmeye başlayabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için bizzat yurt dışına gidebilirsiniz. Kurs programına katılabilir, yabancılarla yazışabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Burada önemli olan geniş düşünmek, inatçı olmamak, uzman görüşlerine başvurmak, görüşlerinizi fanatik bir biçimde sergilememek, insanlarla olan iletişiminizi güçlü tutmaktır.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, ileriye dönük hedeflerinizle alakalı konularda birebir ilişkilerin önemini vurgulamakta. Kimlik duygunuzu sosyal aktivitelerde bulunarak, çevrenizdeki insanlarla iletişime geçerek, bilgi ve birikiminizi gösterebileceğiniz etkinliklerde yer alarak fırsatları kendiniz yaratabilirsiniz. Keşif arzunuzun yoğun olacağı bu süreç içinde tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla hem grup faaliyetlerinde bulunabilir hem de kendi içinizdeki liderlik gücünüzü iyi bir alana yönlendirerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Dostluk ve yakın arkadaşlarla olan bağınızın da güçlü olacağı bu süreçte, ortak hedefler çizebilir ve ekip çalışması sayesinde projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yalnız Terazi burcunda güçsüz bir enerjiye sahip olan Güneş, egonuzun devre dışı kalarak birebir ilişkileri daha fazla ön plana almanız gerektiğinin işaretidir. Burada yapmanız gereken yüzeysel ilişkiler kurmak yerine, beraberliklerinizi gözden geçirerek güçlü hale getirmektir. Sırf uyum sağlamak adına problemleri görmezden gelmemeli, aksayan yönler varsa üzerine gidilerek çözüm bulunmalı, bencil istekler yerine ortak düşünmeyi muhakkak önemsemelisiniz. Bu süreçte otorite konumundaki kişilerle aranızdaki ilişkileri kuvvetlendirmeniz önemli başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca yine bu süreçte kimileriniz bir organizasyon ve aktivite esnasında öncelikle arkadaşlık sonra ciddi bir beraberliğe dönüşecekleri kişiyle tanışabilirler. Yönetim ve anlaşmalar konusunda da etkin girişimler söz konusu olabilir.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Merkür, siz Yaylar için, birebir iletişim açısından dostluk ilişkilerinizi ön plana getiricidir. Bilgi birikiminizi geliştirmenizi, genişletmenizi sağlayan birçok insanla bir araya gelebileceğiniz organizasyonlar, aktiviteler söz konusu olacaktır. Yeni tanışacağınız bu insanlarla gerek iş gerekse arkadaşlık anlamında, kişisel paylaşımlarda bulunabilir, sizin bilgi sahibi olduğunuz konularda onları aydınlatabilirsiniz. Bir grubun öncüsü olabilir, insanları birbiriyle kaynaştırabilir ve karşıt görüşte olan insanları bir araya getirerek uzlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Her türlü adalet, hukuk ve paylaşımlarla ilgili mevzularda önderlik yapabilir, görüşlerinizle birçok kişi etkileyebilirsiniz. Evlilik veya iş ortaklığı yoluyla da paylaşımlar gündeme gelebilir, birlikte olduğunuz kişiyle ortak ilgi alanları yaratabilirsiniz. Burada en fazla dikkat edilmesi gereken konu, değişkenlikten uzak durmanız, alınması gereken kararlarda gücünüzü kullanmanız, çelişkili bir iletişimde bulunarak kafalarda soru işareti bırakmamanızdır. Yine bu süreçte, ortak konularda işbirliği yaparak, yeni bir projenin ön çalışmalarında bulunmak üzere, insanları bir araya getirerek neler yapılması gerektiğini saptayabilirsiniz. Bu süreçte kendi düşüncelerinizi, bağlı olduğunuz topluluk adına yeniden ele alarak düzenlemeniz gerekecektir. Artık bencil davranmak değil, ekip halinde hareket ederek ortak olmak zorunluluğunuz vardır. Ancak böylece yapılan işler daha çabuk bitebilir ve elde edilecek fayda ikiye katlanabilir.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ileriye yönelik hedefleriniz adına yenilenmek ve tazelenmek anlamında enerjiler sunacaktır. Şimdi sizler, gerçekçi bir bakış açısı altında, abartılara kaçmadan, kafanızın içinde belirlediğiniz hedefleriniz adına girişimde bulunmak için, kendinizi yeniden gözden geçirecek etkiler altındasınız. Kendinizi tanımayı her şeyden önce başarmak zorunluluğunuz var. Özgüven duygunuzu bilmeyen yoktur, siz yaylar son derece pozitif şekilde hayata bakabilen, neşeli ve özgür kimliğe sahip kişilersinizdir. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, kimi zaman detayları gözden kaçırarak ve fazla iyi niyetli davranarak önlem almakta gecikmektesiniz. Bu iyi niyetinizi ve rahatlık duygunuzu kullanan kişileri fark ettiğinizde ise iş işten geçtiği nice zamanlar olmuştur. İşte bugünkü enerjileri arkanıza alarak, gerçekçi anlamda amaçlarınızı gözden geçirmeli, kendinizi dış dünyaya göstermeli, hedefsizlik ve kararsızlıktan uzak durmalısınız. Kesinlikle ekip çalışmaları ve organize yapılan işler açısından etkili enerjilere sahip olduğunuz bugünlerde, inceleyerek, tartarak her şeyi bir kez daha ele alarak, yaşamınız adına adımlar atmaya hazır hale gelmelisiniz. Gelip geçici hevesler, projelerle zaman kaybetmemeli, size yararı olmayan ve hatta bazı zamanlar zarar veren insanlardan uzak durmayı bilmelisiniz.

PARA KONULARI

19 Eylül tarihine kadar etkili olacak, Mars-Yengeç burcu seyri, başkalarıyla ortak paylaşım evinizde etkili olduğunda iki yönlü durum söz konusudur. Bir yandan paranıza sahip çıkarsınız diğer yandan iyi niyetli düşünürsünüz. Yani hakkınızın yenmesine göz yumabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllara göre Jüpiter sizi çalışma hayatınızla ilgili konularda destekliyor. Ancak biz yine de ileriye yönelik düşünmek zorundayız. Öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, bir iki sözle elinizdeki avucunuzdakini sevdiklerinizle paylaşırken kendinizin zor durumda kaldığınızın farkına bile varmazsınız. Sizin isteğiniz dışında gelişen olaylar sebebiyle siz hareket etmek istedikçe, birilerinin sizi duygu sömürüleriyle oyalamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Ortaklarınızla nedeniyle maddi açıdan zor durumda kalabilir, bankalarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizin güvenliğini sağlamak size düşebilir bu yüzden zor bir dönem geçirebilirsiniz. Kredi girişimleri konusunda tedbirsiz davranmayınız ve boyunuzu aşan borçların altına girmeyiniz. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, kimsenin kimseye acıması yok. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız. Lütfen şu bonkör hallerinize bir çözüm bulunuz. Çıkarlarınızın farkında olunuz.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, çeşitli gruplarla, ılımlı ve uzlaşı içinde irtibata geçmek, zirveye ulaşmak için güçlü insanlarla işbirliği yapmak son derece önemlidir. Bu tarih geldiğinde kabınızda durmanız mümkün değildir. Bilginizi, tecrübenizi ve bugüne dek oluşturduklarınızı diğer insanların yararına sunmak ve liderliğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Kimileriniz bu enerji altında, yapmayı düşündüklerini güçlü bir işbirliği altında yürürlüğe koyabilirsiniz. Yani tek başınıza altından kalkamayacağınız planlarınızı, projelerinizi sizinle aynı hedefte ilerleyen kişilerle el birliğinde bulunarak daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde, önemli bir projeniz için finansör arayışına geçebilirsiniz. Ortaklık bilinci içinde hareket edilmesi menfaatleriniz açısından gayet yararlıdır.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-12-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

Yeniay: 4-5

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER