Mynet 01.03.2012

Yay burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık yorumu (Mart 2012)

20 Mart tarihine kadar etkili olacak, Güneş- Balık burcu seyri ilişkiler konusunda genel anlamıyla önem taşıyor. Güneş bildiğiniz gibi kendinizi ifade gücünüz ve bilinçli istekleriniz kişisel canlılığınız anlamına geliyor. Bu tarihler arasında, başta büyükleriniz olmak üzere, özel ilişkiniz, evinizle alakalı tüm gelişmeleri, belirli bir yaşta iseniz yaşlılığınızı geçirmeyi düşündüğünüz yeri, içsel emniyet duygunuzu kısaca toplumsal hayatın neresinde yer aldığınızı belirlemeniz ve güvenliğinizi ele almanız gerektiğini iyi düşünmeniz ve saptamalarda bulunmanız lazım. Balık burcunda ilerleyen Güneş, değişkenlik yaratıcı ve sınırsızlık özlemi duymamıza neden olacağından, yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçeklerin ışığı altında hareket etmek, karar vermek durumundasınız. Dışarıdan gayet hoş gelse de, eğer kararlarınızın sonuçlarını kestiremiyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Aslında mantıklı düşündüğünüzde ve sağduyulu davrandığınızda bunların gerçekle pek ilgisi yoktur. O yüzden lütfen akıntıya uyarak yol almayınız.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Bu süreçte özellikle fikirlerinizi ateşli bir biçimde savunmadan önce şöyle bir nefes alınız. Çünkü hızla ağzınızdan çıkan bir yanlış sözcük daha sonra sorunlara yol açabilir. Siz öne atılarak kendinizi bir an önce ifade etmek istediğinizde söyledikleriniz başkaları tarafından bencil biri olarak görülmenize yol açabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda şöyle bir gözlemde bulunmak yararlıdır. Dürtüleriniz sizi aşka doğru çekerken, neyin üzerinde yol aldığınızı bilmek lazımdır. Yolculuklar genel olarak eğlenmek veya girişimde bulunmak amacıyla yapılırken enine boyuna düşünmekte yarar görüyorum. Borsa, şans oyunları ve harcamalar konusunda da lütfen dikkatli olunuz.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, ailevi ilişkilerde empatide bulunmanın gayet yararlı olacağını gösteriyor. İç dünyanızdaki hassasiyetin yükselişte olduğu bugünlerde evinizle ilgili konularda önünüzü göremediğiniz kararlardan lütfen kaçınınız. Ruhsal olarak kendinizi kadere mahkum biri gibi hissetmeyiniz. Sabırlı olunuz. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaşanması muhtemel yavaşlamalar karşısında sabırlı olunuz. Hedefinizin farkında olunuz.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan Güneş Koç burcu seyri burcunuzla büyük üçgen görünüm oluşturacağından sizler, zevk aldığınız konularda ve içinizden geleni geldiği gibi ifade edebileceğiniz ateşli bir enerjiye sahip olacaksınız. Aşkta fethetme, gücünüzü göstererek alkış alma, etrafınızdaki insanları etkileme ve öncü enerjinizle arzuladığınız herşeyi elde etmek açısından etkili bir dönemdir. Yalnız minik bir uyarıda bulunmak isterim. Bu enerji altında zaten doğal yapınız gereği macera duygunuz iki hatta üç misli artabilir. Yani sizi tutabilmek neredeyse imkansızdır. Güneş koç burcu seyirleri daima öte atılmak ve istediğini almak anlamına gelir. Fakat o denli uçucu enerjilerdir ki, eğer dikkat etmezseniz sağlıklı bir ilişki risk altına girebilir. Bu süreçte karşı cins üzerinde öyle bir çekiliciliğiniz vardır ki, size hayır diyecek çok az insan bulunur. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, çevrenizde değer verdiğiniz insanları sıcaklığınızla sarmalamak son derece faydalıdır. İradenizi kaybetmeden olgun bir şekilde davranırsanız, bu etkinin gücüyle diğer insanlara da birçok konuda örnek teşkil edebilirsiniz. Bu süreç özellikle sporla uğraşan kişilerde gayet keyifli, başarılı bir dönem anlamı taşıyacaktır.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Yaylar 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcu üzerinde oluşacak Yeniayı önce genel daha sonra önemli noktaları üzerinde bilgilendirmeye çalışacağım. Bu yıl Yeniay, Merkür ve Mars geri hareketiyle örtüşüyor. O nedenle acil kararlar vermememiz, tedbirli olmamız gerekiyor. Cinsel yaşamınız, gönül ilişkiniz ve bu ilişkinin size olan artı ve eksileri, çocuk sahibi olma isteğiniz ve bununla ilgili kararlarınız, çocuklarınızla olan ilişkiniz(anne-babalık duygunuz), lüks harcamalarınız, sosyal ilişkileriniz, yeni bir aşk, sanatsal konulardaki aktiviteniz, ajanslarla olan ilişkiniz. Bu konularda bilinçli bir şekilde hareket etmekte, tespitlerde bulunmakta fayda var.

Yeniayı hevesimizi körükleyici olsa da, içinde bulunduğumuz durumu gerçekçi bir şekilde ele alarak sabırsızca kararlar vermememiz yararlıdır. Kendinizi özel ve önemli hissedebilme duygunuz yükselebilir. Ancak başkaları bunu önemsemediğinde gerilimli tepkilerde bulunmak yanlış olabilir. Yeniden aşka merhaba demek, aşkla büyümek ve gelişmek arzunuz yüksek olabilir. Fakat karşınızdaki kişiyi iyi tanımanız ve ilişkiye zaman tanımanız yerinde olur. İlişkinizdeki sorunlar varsa bunları tartışarak çözümlemek yerine, pürüzleri gidermek için bilinçli hareket etmekte fayda vardır. Kendinizi güçlü bir şekilde savunma, haksızlıklarla mücadele etme arzunuz bu tarihte yüksek olabilir. Ancak bir eylemde bulunmadan önce ortam şartlarını, durumu gözden geçirmenizde fayda vardır.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri Hareketi: İş koşullarının yoğunluğu, detayların fazlasıyla sizi meşgul etmesi sonucu gecikmeler, gerginlikler yaşanabilir. Bir işi düzgün şekilde ve zamanında bitirmek için iki misli efor harcanabilir. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar düşünülmeden değerlendirme altına alınmamalıdır. Patronlarınızın sizden daha fazla randıman beklemesi, işiniz gereği yoğunluğunuzun artması iş ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. Mücadele verdiğiniz konularda kendinizi ispatlamanız, sağlıklı bir şekilde ilerlemeniz pek kolay olmayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken esnek düşünmeniz, akılcı olmanız, soğukkanlı hareket etmeniz en doğrusudur. Çok iyi bildiğiniz bir işi bile yaparken lütfen not almayı, ajandanızı kontrol etmeyi, hedef değişikliklerine gitmemeyi, sinirlenmemeyi biliniz.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür geri hareketinin başlayacağı 12 Mart tarihine kadar yürürlüğe koyulması gereken işleriniz açısından hızlandırıcıdır. Benim tavsiyem, girişimci olun ve sorunlarınız varsa bunları geri hareket başlamadan çözümlemeye çalışın. Zekanızı ve yaratıcı gücünüzü ön planda tutarak hareket ederseniz insanların sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Böylece Merkür geri hareketi başlamadan planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu tarihler arasında herhangi bir iş teklifi alırsanız kendinden emin bir duruşla tecrübenizi ortaya koyunuz. Eğer çalışan bir kişiyseniz yeri geldiğinde dinlemeyi ve etrafınızdaki insanların söyledikleriyle kendi düşündüklerini karşılaştırarak hareket etmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü akıl akıldan üstündür derler. Umarım tüm Yaylar bu enerjilerden olumlu istifade ederler. Şansınız bol olsun.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, iş hayatınızla alakalı konulardaki çalışma ve verimlilik gücünüzün yeniden gözden geçirilmesi ve belirli bir düzen için hareket edilmesi anlamı taşıyacağını söylemek mümkündür. Hayatın gerçekleri genel olarak insana sorumluluk ve ciddiyet içinde davranması adına bazı zamanlar oldukça fazla baskı uygulayabilir. Venüs Boğa zamanları da aynı böyle bir etkinin yoğun olarak hissedildiği fakat baskı yerine kısa süreli bu dönem için, payınıza düşenleri yerine getirmek adına sorumluluk alacağınız bir dönem anlamı taşıyabilir. Kalıcı değerler elde edebilmek için tekelci ve sahiplenici davranmalı, prensiplerinizden ödün vermeden, kendi sınırlarınızı çizerek görevlerinizi yerine getirmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ve birlikte çalıştığınız kişilerle gayet uyumlu, barış yanlısı bir şekilde ilişkide bulunmanız gerekebilir. İşinizin maddi ve manevi açıdan sizi tatmin edebilmesi için her şeyden önce sahiplenme olgunuzu güçlendirmek ve sorumluluklarınızın bilincinde olmak en doğru harekettir. İşte siz bu süreçte kısa süreliğine bile olsa bu bütün bunları ayarlamak veya bu yönde hareket etmek adına deneyimler yaşayabilirsiniz. Bir yay için bütün bunlar ne kadar zor olsa da, hayatın bir ders olduğu gerçeğini göz ardı edemeyiz.

PARA KONULARI

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Yaylar 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay mesleki konulardaki sorumluluklarınızı hatırlatabilir, üzerinizdeki baskıları arttırabilir, kimi zaman ani tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yani kendinize güven duyduğunuz sürece Dolunayın ışığı altında bugüne dek göremediğiniz birçok ayrıntıyı fark edebilirsiniz. O nedenle kendinizden asla şüpheye düşmeyiniz. Aşırı endişeli tepkiler vermeyiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışınız. Size artı görevler yükleyebilir, hatta yaptıklarınızı beğenmeyebilirler. İş yaşamınızda taşınması zor veya altından kalkılması oldukça güç görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kimi zaman ailenizle aranızda hiç istemediğiniz durumlar oluşabilir.

Çıkış noktası bulmakta zorlandığınızı bile düşünebilirsiniz. Bütün bunları başınıza gelecek kötü haller olarak görmek yerine, eksiklerim nedir, nasıl bir yol izlemeliyim, işlerimi nasıl bir düzen içinde dağılmadan yapabilirim, nerelerde yanlışım var hangi mevzularda yetersizim diyerek düşünür ve düzenlemelerde bulunursanız hiçbir oluşum, kişi veya durumun sizi rahatsız etmesine izin vermemiş olursunuz. Unutmayalım ki, gücünden şüphe eden insan, şüphelerinin gücü altında ezilir. O nedenle gereksiz isyanlardan, dağılmalardan uzak durunuz. Yaşadığınız gelişmeler ne olursa olsun, kendinizi asla bırakmayınız. Mücadelenizi sürdürünüz, sabırlı olunuz ve işlerinizde başarılı olabilmek için çok çalışınız.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-9-10-13-14-18-19-23-24
Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-20-21-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16
Yeniay: 13-14-15
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 1-2-27-28-29-30
(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER