Habertürk 05.04.2011

Yay burcu aylık yorumu (Nisan 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yaylara, ilişkilerini risk altına sokmamak için dikkatli olmalarını öneriyor.

YAY

Yay burcu aylık yorumu (Nisan 2011)

Yay Burcu-NİSAN Ayı Genel Değerlendirmesi

2 Nisan Mars Koç ve 21 Nisan Venüs Koç burcu seyirleri Merkürün geri harekette olduğu bir zamana denk geldiği için doğal olarak, yeni bir başlangıç anlamındaki planlarınızda, girişim ve ilişkilerinizde yanlış anlaşılma, aksilik ve beklemelere yol açabilir. Bu bekleme hali sizde gerginlik uyandırabilir. Kimi zaman öfkeli çıkışlarda bulunmanız mümkündür. Oysaki geri hareket dönemini en olumlu şekilde değerlendirmenin yolu, tecrübelerinizden ders alarak, riskten uzak durarak durumunuzu gözden geçirmektir. 20 Nisan Güneş Boğa burcu seyri en azından kişisel olarak bir parça sakinleştiricidir. Yani kişisel anlamda huzur arayışınız ön plandadır. İyi şartlarda yaşamak, çalışmak ve hayatınızı sürdürmek arzunuz yoğunlaşır. 23 Nisan sonrası Merkür düz seyre geçtiğinde cesur ve girişimci ruhunuz aradığı taze kanı bulmuş gibidir. Kendinize dönük düşünmeyi, ilerlemeyi, liderlik özelliklerinizi ifade etmeyi istersiniz ve bunda da başarılı olabilirsiniz. Nisan ayındaki transit geçişler açısından en önemli tarihler 3-11-18-23-27 olarak öne çıkıyor. Bu tarihlerde acil ve geri dönülmesi zor veya daha sonra düşündüğünüzde pişmanlık uyandıracak kararlar almaktan mutlaka uzak durmakta fayda var.

Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

2 Nisan Mars Koç burcuna girişi 07:51

3 Nisan Koç burcunda YENİAY 17:32

9 Nisan Pluto Geri Hareket Başlangıcı 11:51

18 Nisan Terazi-Koç burç aksı üzerinde DOLUNAY 05:44

20 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi 13:17

21 Nisan Venüs Koç burcuna girişi 07:06

23 Nisan Merkür düz seyrine geçişi 13:04- Koç burcunda

AŞK VE İLİŞKİLER

21 Mart-20 Nisan Güneş Koç burcu seyri zevk aldığınız konularda ve içinizden geleni geldiği gibi ifade etme arzunuzun göstergesidir. Aşkta fethetme, gücünüzü göstererek alkış alma, etrafınızdaki insanları etkileme ve öncü enerjinizle arzuladığınız herşeyi elde etmek açısından etkin bir döneme girmiş olacaksınız. Yalnız minik bir uyarıda bulunmak isterim. Bu enerji altında zaten doğal yapınız gereği macera duygunuz iki hatta üç misli artabilir. Yani sizi tutabilmek neredeyse imkansızdır. Güneş Koç burcu seyirleri daima öte atılmak ve istediğini almak anlamına gelir. Fakat o denli uçucu enerjilerdir ki, eğer dikkat etmezseniz sağlıklı bir ilişki risk altına girebilir. Bu süreçte karşı cins üzerinde öyle bir çekiliciliğiniz vardır ki, size hayır diyecek çok az insan bulunur. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için yaratıcı faaliyetlerde bulunmak, çevrenizde değer verdiğiniz insanları sıcaklığınızla sarmalamak son derece faydalıdır. İradenizi kaybetmeden olgun bir şekilde davranırsanız, bu etkinin gücüyle diğer insanlara da birçok konuda örnek teşkil edebilirsiniz. Ancak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Geçtiğimiz aya göre Güneş-Koç burcu seyrinde özellikle yeni bir ilişki konusunda, geçmiş bir ilişkiyle alakalı mevzularda lütfen dikkatli olunuz. Merkürün aşk evinizdeki geri hareketinde ani karar değişikliklerinde bulunmak oldukça yanlıştır. Bitmiş bir ilişki ile alakalı görüşmeler söz konusu olabilir. Çiftler birbirlerine tekrar dönmeye karar verebilirler. Ancak bu ilişkinin düzeldiği anlamına gelmez. Merkür geri hareketini bitirmeden ve sorunlar karşılıklı olarak iyi niyetle konuşulmadan ilişki düzeldi denemez. Sözgelimi 4 Nisan tarihindeki Güneş-Satürn karşıtlığı hedeflerinizi gözden geçirmeniz ve ortak noktada buluşabiliyor musunuz bunu tespit etmeniz şarttır.

27 Mart-21 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyrine başlayacak Venüs hayatın güzel yanlarını hissetmemizde, sınırsızlık özlemini yüreğimizin içinde oluşturmamızda, ruhsal yönden kendimizi ve içinde yaşadığımız dünyayı ele almamızda gayet etkili bir geçiştir. Bu yıl itibariyle Venüsü dispozite edecek olan Neptün yönettiği Balık burcunda ilerlediği için doğal olarak şifa bulmak ve sıkıntılarımızı yavaş yavaş gidermeye çalışmak mümkün hale gelir. Öncelikle Venüsün Balık burcundaki bu geçişinin yansımalarından söz edeceğim daha sonra dikkat edilmesi gereken noktaları sizlerle paylaşacağım. Bu seyir, sizin gibi neşeli, canlı, pozitif açıdan hayata bakmayı seven burç mensupları için etkili olmasının yanında içsel anlamda sakin kalmak, huzur bulmak için eviniz sınırlarında ve aile üyelerinizle sevgi, şefkat hisleriyle örülü bir tarzda ilişki kurmak açısından olumludur. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz hep çarpar ya, şimdi sakin bir limanda dinlenmek ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Sizler için yaşamak demek umut demektir, yarın güzel olacaktır diye bugünü hoş geçirebilmektir. Sizler olmasaydınız belki de inancı güçlü tutmak, içimizdeki çocuğu keşfetmek, hayatı tadında demlemek mümkün olamazdı. Neptün idaresindeki Venüs süreci de işte bu yüzden size hizmet etmek adına evinizin, ruhunuzun derinliklerine sızmak için emrinize amade. Ailenizi kucaklamak, bütün sorunların üstesinden gelebilmek, belki de yeni bir evde yeni bir yaşamı kucaklamak adına sizi teşviki edecek bu enerjiden yararlanmak için, bu sabah pencerenizi güne açarken derin bir nefes alarak bir dilek tutunuz.

Bu sizi değişimlerde bulunmanız, görünmeyen güzellikleri yanı başınızda hissetmeniz adına sunulmuş bir gökkuşağı anlamı taşıyabilir. Şimdi etrafınıza güzellikleri toplayın, evinizi çiçeklendirin ve baharın kokusunu teninizde hissedin. İllaki yıldönümü veya herhangi bir belli günü kutlamak için beklemeyin, yaşadığınız için nefes aldığınız için ve hayal edebildiğiniz için kendinizi kutlayın. Çünkü hayat her şeye rağmen güzeldir. Yeter ki umut etmesini ve umut ettiklerimizi gerçeğe dönüştürmemizi sağlayacak iç sesimize kulaklarımızı tıkamayalım. İnancımızı güçlü tutalım ve kendimize güven dolu bir yarın hazırlamak için öncelikle bugünü sevinçle karşılayalım. İşte bu süreç size umutlarınızı çoğaltmanız adına yeni ilişkiler, yeni heyecanlar ve yeni renkler sunabilir. Şimdi gelelim dikkat edilmesi gereken noktaya. Öncelikle 18 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Dolunayın hemen akabinde saat 12:02 de Venüs-Kuzey Ay Düğümü ile zorlu bir görünüm yapacak. Bu durumda sizin ileriye yönelik almayı düşündüğünüz kararları ve ailenizle alakalı mevzuları bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz lazımdır. Ne bağımlılıklarınızın kurbanı olmalı ne de acil ve üzerinde düşünmeden kararlar vermemelisiniz. Bastığınız yeri iyi bilmek lazım. Bu nasıl olur? Abartılı hareket etmeyerek ve sırf huzur bulmak için yanlışa doğru demeyerek. Pembe gözlüklerle değil, şeffaf şekilde hayata bakarsanız bugünü daha olumlu yönde geçirebilirsiniz.

2 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Marsın yansımalarını genel ve dikkate alınması gereken noktalar şeklinde ele alacağım. Aşk hayatı düzgün seyirde giden çiftler açısından durumu ele aldığımızda, bireysel istekleriniz ön planda olsa da, birbirinize karşı sevgi ve tutku dolu davranmanızın mümkün olduğu bu enerji altında, cinsellik ve erotizm duygunuz oldukça yüksektir. Sevgilinizle her türlü paylaşımdan zevk alabilir, ilginç ve sıra dışı bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Yaratıcı uğraşılarınız ve hobilerinizi birlikte paylaşmanın tadına varabilir, hayatın zevkli ve eğlenceli yanlarının tadını çıkarabilirsiniz. Dengeli bir paylaşımın beraberlikte ne kadar önemli olduğunu bildiğiniz için, bireysel arzularınızı ortak bir noktada buluşabilmek adına düzenleyebilir, merhamet, ilgi ve sadakat içinde bir dönem geçirebilirsiniz. Yani ilişkisi sağlam bir temel üzerinde inşa edilmiş ve birbirinin değerini çoktan anlamış ve oturtmuş çiftler zorlu transitler yaşadıkları halde, birbirlerinden kopmadan hayatlarını sürdürebiliyorlar. Bu enerjilerin onları etkilememesinin en önemli nedeni, sevgi, saygı ve güven birliği içinde hareket etmeleri ve bencil tavırlardan uzak durmalarıdır.

İlişkisi olmayanlar açısından bu dönemi ele aldığımızda, her ne kadar Merkür geri hareketinin etkisi altında olsanız da, aşk hayatınızla ilgili konularda hareketli bir süreç geçireceğinizi söylemek mümkündür. Enerjiler sayesinde tutkularınız oldukça ateşli, fethetme arzunuz yüksek, aşkta galip gelme isteğiniz yoğun bir dönem sizi bekliyor demek doğrudur. Cinsel hayatınızı renklendirecek bu enerjiler altında, gelir geçer tarzda ilişkiler yaşamak gayet kolaydır. Aktif ve spontan tavırlarınız karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olabilir. Ateşli ve hevesli oluşunuz bu dönemi hızlı bir şekilde geçirmenizi sağlayıcıdır. Egonuz ön plandadır. Bu durumda taviz vermek yerine, kendinizi gayet açık ve net bir biçimde ifade etmeyi tercih edebilirsiniz. Yani karşınızdaki kişinin sizden beklentisi nasıl varsa, siz de aynı beklentilerinizi ortaya koyarak elde etmekten yana davranabilirsiniz. Bu süreçte aşk, kendinizi ifade biçiminiz olarak ön plandadır. Sorunlardan uzak durmak, yaşamı güzellikleri içinde özümsemek için aşkın kollarında kendinizden geçmeye hazırsınızdır. Kimi zaman aceleci ve hiç düşünmeden, bazen bilinçli ve mantıklı, çoğu zaman da gelir geçer ve çabuk bir şekilde unutabileceğiniz ilişkiler yaşamanız mümkündür. Zaten böyle bir etki altında başlayan aşk oldukça kuvvetli bir ihtiras gücüyle örülüdür. Elde etmek isteğinin altında yatan en önemli olgu, karşınızdaki kişiyi cezbetmek ve kendinize bağlamaktır. Fakat bu bağlamanın uzun süreli olması için veya yaşanan ilişkinin adını koyabilmek için öncelikle aşk evinizde geri hareketini sürdürecek Merkür süresince gözlemlemelerinizi sürdürmenizdir.

İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemi incelersek, öncelikle şunu söylemeliyim ki sakin olmalı ve bencil davranmamalısınız. Aşk evinizdeki Merkür geri hareketinin anlamı, onarım demek olduğuna göre, ilişkinizdeki sorunları gerçekçi bir şekilde ele alarak çözümlemeniz, yapmanız gereken en faydalı davranıştır. Mars gezegeninin Koç burcu seyri altında, ilişkilerde yaşanan en önemli sorun, tarafların egolarını ön planda tutmaları ve bundan fedakarlıkta bulunmamalarıdır. Oysaki yapılması gereken, ortak hareket etmeye çalışmak ve biz olgusu içinde sorunları ele almaktır. Ancak böyle bir bakış açısı altında bu süreç olumlu geçirilebilir. Nisan ayında Mars geçişinde en önemli tarihler 3-11-18 Nisan tarihleridir. 3 Nisanda Yeniayın oluştuğu tarihte Mars-Uranüs kavuşumu yaşanacağından aşk hayatınızla ilgili mevzularda yenilik hevesiniz oldukça yüksektir. Ayrıca beklenmedik bir aşk kapınızı çalabilir ve bu kişi sayesinde hayatınızın değiştiğini düşünebilirsiniz. Ancak benim tavsiyem öncelikle bu kişiyi tepeden tırnağa incelemeniz, farklı yönlerinizin ileride sorun yaratıp yaratmayacağını bilinçli bir şekilde tespit etmenizdir. 11 Nisan tarihinde Mars-Pluto arasında zorlu bir görünüm oluşacaktır. Bu görünüm altında insan tutkularının esiri olabilir. Ne olursa olsun aşkta mücadeleden yanadır. Özellikle kaybedeceğini hissettiği anda kişi sert tavırlar göstererek kendine ait olan için savaşabilir. Yeni başlayan ilişkide ise cinsellik fazlasıyla etkilidir. Genel olarak böyle bir görünüm altında kişi, güçlü bir partnere ihtiyaç duyar. 18 Nisan tarihinde Dolunay ile aynı günde Mars-Satürn ile karşıtlık yapacak. Bu görünüm, aşkta engellerin ortadan kalkmasını, ilişkinin ciddiyete dönüşmesi için aradaki sorunların bir an önce halledilme isteğinizin göstergesidir. Ancak bunun için zaman faktörü son derece önemlidir. Sabırlı olmak şarttır. Bu üç görünüm Merkür geri hareketine rastladığı için ani karar vermemek, aşk hayatınızla ilgili konularda bilinçli düşünmek, olan biteni, yaşananları iyice gözden geçirmek lazımdır.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Yaylar 3 Nisan saat 17:32 de, Koç burcu üzerinde oluşacak Yeniayı önce genel daha sonra önemli noktaları üzerinde bilgilendirmeye çalışacağım. Bu yıl Yeniay, Merkür geri hareketiyle aynı dönemde oluşuyor ve Yeniayın gerçekleştiği gün Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Bütün bunların özeti, acil kararlar vermememiz, tedbirli olmamız gerekiyor. Peki hangi konularda? Cinsel yaşamınız, gönül ilişkiniz ve bu ilişkinin size olan artı ve eksileri, Çocuk sahibi olma isteğiniz ve bununla ilgili kararlarınız, çocuklarınızla olan ilişkiniz(anne-babalık duygunuz), lüks harcamalarınız, sosyal ilişkileriniz, yeni bir aşk, sanatsal konulardaki aktiviteniz, ajanslarla olan ilişkiniz. Bu konularda bilinçli bir şekilde hareket etmekte, tespitlerde bulunmakta fayda var.

Yeniayın oluşacağı günkü enerjiler yenilik yapma hevesimizi körükleyici olsa da, içinde bulunduğumuz durumu gerçekçi bir şekilde ele alarak sabırsızca kararlar vermememiz yararlıdır. Kendinizi özel ve önemli hissedebilme duygunuz yükselebilir. Ancak başkaları bunu önemsemediğinde gerilimli tepkilerde bulunmak yanlış olabilir. Yeniden aşka merhaba demek, aşkla büyümek ve gelişmek arzunuz yüksek olabilir. Fakat karşınızdaki kişiyi iyi tanımanız ve ilişkiye zaman tanımanız yerinde olur. İlişkinizdeki sorunlar varsa bunları tartışarak çözümlemek yerine, pürüzleri gidermek için bilinçli hareket etmekte fayda vardır. Kendinizi güçlü bir şekilde savunma, haksızlıklarla mücadele etme arzunuz bu tarihte yüksek olabilir. Ancak bir eylemde bulunmadan önce ortam şartlarını, durumu gözden geçirmenizde fayda vardır.

NEPTÜN BALIK BURCUNDA-4 Nisan

Nisan-Ağustos 2011 sürecinde Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Neptün, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Sizin gayet olumlu gördüğünüz bir tercihin daha sonra hiç de öyle olmadığı anlaşılabilir. Ayrıca Neptünün bu geçişi oldukça kısa sürecek. Onun için bu konularda benim tavsiyem önümüzdeki yılı beklemenizdir. Böylece hem kafanızın içinde neyi istediğinize daha iyi karar verirsiniz hem de boşuna risk almamış olursunuz. Neptün aile bağları kuvvetlendirici bir yansıma yaratabilir. Ailenize sahip çıkabilir, hatta bir yakın akrabanıza destek olabilirsiniz. Bu dönemde eviniz huzur bulduğunuz alan olacaktır. Elinizden geldiğince yuvanızda vakit geçirebilirsiniz. Bu bazı kişiler için emekliliğe alışma dönemi veya emekliliği düşünme anlamında etkili olabilir.

21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs etkisini önce genel sonra da dikkatli olunması gereken yönleriyle ele almak gerekiyor. Koç burcunda ilerleyen Venüs, sizin pek yabancısı olmayacağınız bir enerji. Macera ve aktif aşk hayatınızı renklendirecek bu enerji yeniden doğma gibi bir duygudur. Haz duygunuz, yenilenme gücünüz gayet ön planda olup, kendinizi doğal, içgüdüsel ve tazeliklerle dolu hissedebilirsiniz. Baharın sanki yüreğinizin içinde açtığı bir dönemdir. Anlık tepkilerinizle o denli coşkulu ve neşeli haliniz vardır ki, sizinle birlikte olan kişinin mutsuz ve keyifsiz olması her zamanki gibi mümkün değildir. Yalnız bu enerjinin etkisi altında dikkat etmeniz gereken konu, yaşanan aşkların uzun sürmesi için temelinin çok güçlü olması gerektiğini göstermektedir. Özellikle 23 Nisan Venüs-Uranüs kavuşumu ve ardından 27 Nisan tarihindeki Venüs-Pluto zorlu görünümü sorunlarla uğraşmak yerine hayatın güzelliklerinin keşfedilmesi ve tadılması ve sorumluluklara pek tahammül göstermeyeceğinizin işareti gibi duruyor. Ayrıca bu transitler devam ederken, kafanızın içinde eskiyle alakalı paylaşımlar konusu hala soru işareti olarak durmaktadır. Kısaca belirsizlikler devam etmektedir.

Karşınızdaki insanın sizin için ne düşündüğünden ziyade, sizin ne istediğiniz çok daha önemlidir. Davranışlarınıza pek dikkat etmek gereği duymadığınız için, olabilecek herhangi bir problemin size hatırlatılması sadece o an için önem taşır, düzeltilme yolunda herhangi bir emek harcanmaz. Kendinizi ilişkiniz olsa dahi, sınırlanmış hissettiğiniz anda sıkılmaya başlayabilirsiniz. Venüs Koç burcunda bireysel egonun ilişki yoluyla karşınızdaki insana dayatılması anlamı taşımaktadır. Fakat işin ilginç yanı, aldırmaz görünmenize rağmen yüreğinizin bir yanı herşeyin farkındadır fakat bunu belli etmenin, gücünüzü azaltabileceğini düşünmenizdir. Bu arada olabilecek sorunlarda içinizden gelip bir şeyleri düzeltmeye çalıştığınızda karşınızdaki insan bunu reddederse öfkelenmeniz mümkündür.

İŞ VE KARİYER

MERKÜR GERİ HAREKETİ

Sevgili Yaylar, 30 Mart(saat 23:48)-23 Nisan (saat 13:04 ) arasında Koç burcunda geri hareketini sürdürecek olan Merkür, aşk ve flört ilişkileriniz, romantik ilişkileriniz, irade gücünüz, kararlılığınız, zevk aldığınız tüm hobileriniz, yaratıcılığınız, çalışma hayatınız, başkalarıyla olan yardımlaşma ve başkalarına hizmetle alakalı işleriniz, sağlığınız, benliğinizi öne çıkarmanızı sağlayan faaliyetleriniz ve dikkat çekme çabalarınız, borsa, spekülasyon, şans oyunları, eğlence hayatı, tiyatro, müzik, sportif faaliyetleriniz ile alakalı konularda etkilidir.

Bu konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 23 Mart tarihinden itibaren planlarınız, projeleriniz, önünüze çıkabilecek teklif ve durumları gözden geçirmeli, eksiklerinizi tamamlamalısınız. Uygulamak istediklerinizi geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 30 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koyabilirsiniz.

Eğer 30 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş işleriniz varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Geri Hareket Süresince Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yukarıda sıralanan konularla ilgili önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılıkırk yaracak derecede merkez altına alınmalı ve incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, Eski bir mevzuyla alakalı düşünmek, geri dönüş yapmak ve yeni karar vermek adına geri hareket dönemleri oldukça faydalıdır. Çünkü herşeyi daha net ve açık bir şekilde görebilir.

Ayrıca: Yukarıda sıralan konularda ve geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, Merkür geri hareketinin bitiminden sonra bu başlanan girişimde aksamalar ve gecikmeler ayrıca yanlışlıkların ortaya çıkması mümkündür.Yine aynı şekilde, yeni bir işe adım atmak, birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek gibi her türlü yenilikte bulunmak aynı şekilde sonradan ummadığınız tersliklerle karşılaşmak ve beklentilerinizin umduğunuz gibi olmaması anlamı taşır. Yapılması muhakkak olan işlerinizle alakalı konularda son derece dikkatli davranarak, analiz ederek, araştırarak, soruşturarak, kesinlikle bilgi sahibi olmayı önemseyerek gündelik tüm işlerinizi yapabilirsiniz. Her türlü kayıp,terslik, gecikme, sistem dışı durumlar, eksilmeler, gözden kaçırmalar, dikkatinizden kaçmalar konusunda temkinli olmalı, önceden tedbirler almalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Geri Hareket Süresince Bahsi Geçen Konularda:

-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
-Yalnız başımıza kalmak hoşunuza gider, sohbet etmekten, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazsınız.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar
-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
-Gündelik zorunluluklarınıza kimi zaman ara verip, gönlünüzce bir şeyler yapabilme gücü bulursunuz.
-Daha önce verilen bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

Son Söz: Merkürün geri hareketi esnasında herşeye yeniden bir bakış açısı altında incelemek yararlı olacaktır. Yukarıda belirtilen konularda yapmak istediklerinizi, yeniden ele alarak düşünmeniz, değerlendirmeniz ve eksikleri tamamlamanız son derece faydalıdır.

Her geri hareket eksiklerin tamamlanması, yenilikler için gözden geçirilmesi anlamında faydalıdır. Zorluklardan uzak bir dönem geçirmeniz dileğimle,

23 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, hem geri hareket döneminde gözden geçirdiklerinizi yürürlüğe koyma hem de işlerinizi düzenleyerek yola devam etme anlamında hızlandırıcıdır. Benim tavsiyem, girişimci olun ve sorunlarınız varsa bunları geri hareket başlamadan çözümlemeye çalışın. Zekanızı ve yaratıcı gücünüzü ön planda tutarak hareket ederseniz insanların sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Bu tarihler arasında herhangi bir iş teklifi alırsanız kendinden emin bir duruşla tecrübenizi ortaya koyunuz. Eğer çalışan bir kişiyseniz yeri geldiğinde dinlemeyi ve etrafınızdaki insanların söyledikleriyle kendi düşündüklerini karşılaştırarak hareket etmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü akıl akıldan üstündür derler. Umarım tüm Yaylar bu enerjilerden olumlu istifade ederler. Şansınız bol olsun.

PARA KONULARI

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA

Sevgili Yaylar, 18 Nisan saat 05:44 itibariyle, Terazi burcunda meydana gelecek Dolunay, diğer önemli gezegen etkinlikleriyle aynı güne denk geldiği için son derece önem taşımakta. Aynı gün saat 12:02 Venüs-Kuzey Ay Düğümü mücadeleci görünümü, saat 19:02 Mars-Satürn karşıtlığı ve bir de Merkür geri hareketini hesaba katarsak, hem 3 Nisan tarihinden bu yana olan gelişmeleri gözden geçirebilirsiniz hem de durduğunuz noktayı çok daha iyi anlamış olursunuz. Peki Dolunay hangi konularda etkili onu beraberce inceleyelim. İleriye yönelik olarak kafanızın içinde kurguladığınız plan ve girişimleri tekrar bir ele almanız, durgunlukları doğal karşılamanız deyim yerindeyse pire için yorgan yakmamanız lazım.

Çünkü acele işe şeytan karışır misali ne kadar sistemli ve planlı hareket ederseniz o denli doğru tespitlerde bulunmanız mümkün. İkinci önemli husus, gücünüzü asla küçümsemeyin ama bu gücü nereye yönlendirmeniz gerektiğini de iyi bilin. Liderlik etmek isteyebilirsiniz veya yeni gelişmelerin bir an önce yerine oturmasını arzu edebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, bu Dolunay sadece kendinizi düşünmeniz, beklentilerin sırf kendiniz adına gerçekleşmesini beklemenin önüne geçiyor. Uzlaşı içinde hareket etmenin önemini ortaya koyuyor. Yolculukların, anlaşmaların önündeki sorunları belirginleştiriyor. Eleştirilere açık olmamızı söylüyor. Köprüyü geçene kadar yani Merkür geri hareketi sona erene kadar para-iş-hedefleriniz anlamında akıllı ve bilinçli düşünmekte fayda var.

Nisan Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-4-20-21-24-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 7-8-9-14-15-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-4

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

Yeniay: 20-21

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 7-8-9

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

NİSAN ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER