Mynet 05.04.2012

Yay burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Güneş, 15 Nisan günü Satürn ile bir karşıtlık oluşturacak. İleriye yönelik olarak kafanızın içinde kurguladığınız, yapmayı planladığınız her türlü girişim için büyük düşünmeye, başkalarıyla kontak kurmaya çalışmanızda fayda vardır. Yani kendi gücünüzü, diğer insanların gücüyle birleştirerek, belli bir alana odaklanırsanız, hakikaten gelişiminiz adına ummadığınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gücünüzü asla küçümsemeyin ama bu gücü nereye yönlendirmeniz gerektiğini de iyi bilin. Yapacaklarınızdan emin olmanız halinde, gruplar içinde kendinizi en güçlü şekilde ifade edebilir, üst noktalara gelebilir, liderliğinizi diğerlerine kabul ettirerek, elbirliği içinde hareket edebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, iş ciddiyetinizin ve hedeflerinizin farkında olmanızdır.

Yaratıcılık gücünüzü sosyal gruplar içinde göstermenizi sağlayacak girişimler son derece değerli. Hedef olarak belirlediğiniz her mevzuda, diğerleriyle ortak hareket etmeye çalışınız. Hiç ummadığınız dostlarınızdan destek görmeniz mümkün olduğu gibi, çoktandır uzlaşma sağlayamadığınız bir konuda bazı insanlarla yol ayrımına gelebilirsiniz. Kısaca büyük düşünmenin ve aynı yolda ilerlediğiniz insanlarla bir araya gelmenin zamanı olduğunu biliniz. Hedeflerinizle ilgili konularda yeni adımlar atabilmek için, konusunda uzman kişilerle irtibatta bulunmakta ne istediğinizi bilerek hareket etmekte yarar vardır. 15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığını iyi değerlendirin. Gerek aşk hayatınız, gerek çocuklarınız, faaliyetleriniz, hayatı ele alış biçiminiz ile planlarınız, hedefleriniz ve amaçlarınız konusunda lütfen akıllıca gözden geçirmede bulununuz. Bunu yapınız ki, Ağustos ayında yeteneklerinizi dış dünyada diğerleriyle paylaşmanız, güçlenmeniz, dengeleri yerli yerine oturtmanız ve aşk hayatınızla ilgili konularda da yeniliklere kavuşmanız mümkün olsun.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs seyrini iki tarih aralığı şeklinde ele alacağım. Çünkü benim için sadece geçtiği alan değil, arkadaki gücü de önem arzediyor. 17 Nisan tarihine kadar olan süreç özellikle ilişkinizi ve durumunuzu ele alırken son derece gerçekçi hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Mutlaka bu beraberliğin hayatınızdaki önemi ve yerini çok iyi oturtmak lazım. Genelde yanılma payımız yüksek gibi duruyor. Alışkanlıklar, romantizm olguları, ailevi veya kişisel hassasiyetler sizi ilişkiniz konusunda etki altına alarak, nasılsa düzelir mantığıyla durumları hakikatler doğrultusunda görmenizin önüne geçebilir. 6 Nisan tarihi çok önemli. Bu tarihte bir hayal kırıklığı veyahut bir meselenin yanlış anlaşılması sebebiyle kafanız karışabilir. Benim tavsiyem ne olursa olsun olayı net bir şekilde anlamak. İç dünyanızda durumları artı ve eksi şekilde teraziye oturtunuz. Eğer ilişkiniz sağlam ise konuşarak çözümlemek kolaydır. Ancak bir şartla. Her ikiniz de dürüst davranırsanız. Evlilik gibi bir kararın bu tarihte verilmesinden yana değilim. Yeni bir tanışma söz konusu olursa birbirinizi mutlaka iyi tanımanızı tavsiye ediyorum. 8 Nisan tarihinde iş veya farklı nedenler yüzünden eski mevzular tekrar karşınıza çıkabilir. Birbirinizin iş durumu ve hedefleriniz konusunda gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. 12 ve 13 Nisan zorlayıcıdır. Özellikle eşleşim haritanızda evlenmenize engel görünümler söz konusuysa, ilişkinin devamında sorunlar yaşanabilir. Bu durumda, mutlaka beraberliğinizi mercek altına alarak nasıl bir karar vermeniz gerektiğini lütfen iyice düşünün. Hatta ben derim ki, acele etmeyin ancak beraberliğiniz konusun da dağılmamaya, akıllı hareket etmeye çalışın. 17 Nisan sonrasını ben olumlu buluyorum. Çünkü Venüs İkizler burcu seyrinin özündeki o aktif, heyecanlı, yeniliklere açık enerji ortaya çıkmaya başlıyor. Böylece şu ana kadar yazdığım noktalardaki sertlikler yerini aktiviteye, eğlenceye, iletişime bırakıyor. Demek oluyor ki, sakin oluyoruz ve 17 Nisan sonrasına kadar temkinli hareket ediyoruz.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Merkür aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde hızlı gelişmeleri işaret etmekte. 22 Nisan tarihinde Uranüs ile kavuşumu, sürpriz aşkları işaret ediyor. Geri hareket sırasında da bu kavuşum gerçekleşmişti. Ancak bekleyin demiştim. Bu tarihte ilişki anlamında gayet özgür düşünebilir, hayatın keyifli ve benzetme yerindeyse çılgın hallerini deneyimlemekten hoşlanırsınız. Merkür-Koç burcunda ilerlerken düzenleyicisi Mars hala Başak burcunda seyrini sürdürüyor olacak. Tabii ki bu durum biraz yavaşlatıcı bir tesir yaratabilir. Kişi bir yandan değişimde bulunmak, bildiği tarzda yaşamak, yenilikler yapmak isterken, aklının iş hayatı ve sorumlulukları, düzenlenmesi gerekenlere takılı oluşu, tam olarak özgür düşünmenin önüne geçebilir. Ancak yine de bu kısa süreli enerjinin sizleri harekete geçireceğini söyleyebiliriz. 23 Nisan tarihinde kendiniz adına bir gelecek düşünme yönünde bir hayli olumlu etki altındasınız. Bu ses, durma ve arzu ettiğin değişimlere yer aç diyor. Derinlemesine düşündüğünüzde, kendiniz için en doğru olanın, yine kendi arzularınıza göre hareket etmek olduğuna karar verebilirsiniz. 25 Nisan tarihinde biraz yavaşlamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü düşünülen bir yeniliğin size artı ve eksi yöndeki getirilerini iyi hesap etmek lazım.

İŞ VE KARİYER

14 Nisan tarihine kadar geri hareketini Başak burcunda sürdürecek Mars, İş koşullarının yoğunluğu, detayların fazlasıyla sizi meşgul etmesi sonucu gecikmeler, gerginlikler yaşanabilir. Bir işi düzgün şekilde ve zamanında bitirmek için iki misli efor harcanabilir. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar düşünülmeden değerlendirme altına alınmamalıdır. Patronlarınızın sizden daha fazla randıman beklemesi, işiniz gereği yoğunluğunuzun artması iş ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. Mücadele verdiğiniz konularda kendinizi ispatlamanız, sağlıklı bir şekilde ilerlemeniz pek kolay olmayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken esnek düşünmeniz, akılcı olmanız, soğukkanlı hareket etmeniz en doğrusudur. Çok iyi bildiğiniz bir işi bile yaparken lütfen not almayı, ajandanızı kontrol etmeyi, hedef değişikliklerine gitmemeyi, sinirlenmemeyi biliniz.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi biterek Balık burcunda tekrar düz seyre geçecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür iş hayatınızla alakalı konuların eviniz alanı içinde görüşülmesi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması mutlaka lazım. Yani iş güvenceniz varsa, doğal olarak evinizdeki huzur da o denli yüksek demektir. Kimileriniz bu dönemde iş yaşamınızla alakalı konularda hayalci bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. Durduğunuz nokta ve geleceğinizle alakalı olarak elinizde somut bir şey olmamasına rağmen, varmış gibi hareket etmek nasıl sakıncalıysa hayattan ümidinizi kaybetmek de o denli yanlıştır. Bize düşen gerçekçi düşünmek. Merkür-Balık burcunda pek rahat değildir. Gerçekleri görmek istemez. Farklı bir açıdan yaşamı ele alır. Düşüncelerinde yarattığı bir dünya vardır. Bu dünyada estetik değerler, tasarımlar, renkler, romantizm ve düşler yer alır. Ancak gerçekler de yaşama dairdir. Onları es geçemeyiz. O yüzden mesleki konularda, ailevi ilişkilerde, eviniz, iş hayatınızla ilgili konularda sezgileriniz kadar hakikatlerin sesine de kulak vermenizde yarar vardır.

12 Nisan tarihinde Satürn ile Merkür arasında oluşan görünüm, ailevi-ev-yerleşim-ilişki konularında yaşanan belirsizlikleri yüzeye çıkarıcıdır. Ancak bu, bazı durumların farkına daha iyi varabilmemizde etkilidir. Bu açıdan bakarsak, eminim ki çok daha olumlu yönde değerlendirebiliriz günümüzü. Bu geçiş 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasındaki yaşanan gelişmeleri, bizim düşündüklerimizi, uygulamaya koymak isteyip de şartlar gereği bir türlü yerli yerine koyamadığımız meseleleri tekrar hatırlatabilir. Bu durumda bilinçli hareket etmemizde yarar var.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA - 6 Nisan saat 22:19

Sevgili Yaylar, 6 Nisan saat 22:19 itibariyle, Terazi burcunda meydana gelecek Dolunay ve gün boyu etkili olacak Venüs-Neptün ve Ay-Pluto görünümleri, 22 Mart(Yeniay) tarihinden bu yana olan gelişmeleri hem gözden geçirme hem de durduğunuz noktayı çok daha iyi anlama yönünde etkilidir. Bu sizi aldanmaktan ve yanlışa saplanmaktan korur. İleriye yönelik olarak kafanızın içinde kurguladığınız plan ve girişimleri tekrar bir ele almanız, durgunlukları doğal karşılamanız deyim yerindeyse pire için yorgan yakmamanız lazım.

Çünkü acele işe şeytan karışır misali ne kadar sistemli ve planlı hareket ederseniz o denli doğru tespitlerde bulunmanız mümkün. İkinci önemli husus, gücünüzü asla küçümsemeyin ama bu gücü nereye yönlendirmeniz gerektiğini de iyi bilin. Liderlik etmek isteyebilirsiniz veya yeni gelişmelerin bir an önce yerine oturmasını arzu edebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, bu Dolunay sadece kendinizi düşünmeniz, beklentilerin sırf kendiniz adına gerçekleşmesini beklemenin önüne geçiyor. Uzlaşı içinde hareket etmenin önemini ortaya koyuyor. Yolculukların, anlaşmaların önündeki sorunları belirginleştiriyor. Eleştirilere açık olmamızı söylüyor. Para-iş-hedefleriniz anlamında akıllı ve bilinçli düşünmekte fayda var.

14 Nisan-3 Temmuz Başak burcunda seyrini sürdürecek Mars hem geri hareket dönemindeki meselelerin derlenip toparlanması hem de mevcut duruma bakılarak neler yapılması gerektiğinin tespiti açısından önem taşıyor. Ben geçtiğimiz Mart ayına göre özellikle kendinizi iş konularında bu tarih sonrası kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğinizi söylemek isterim. Çünkü geçtiğimiz ay geri hareketler nedeniyle epeyce zorlandınız. Şimdi artık yeni bir karar almak, yeni bir işe girmek, girişimde bulunmak istiyorsanız düz seyirde harekete geçebilirsiniz. 22 Nisan bu anlamda yeni bir iş ve yeni bir haberin gelmesi yönünde sizleri destekleyicidir. Daha önce başvurduğunuz bir iş varsa, haber alabilir, harekete geçebilirsiniz. 23 Nisan tarihinde geleceğinizi şekillendirme, ne yöne gideceğinize karar verme anlamında enerjileriniz oldukça yüksek. Zaten kuzey düğümün burcunuzda ilerlediğini hesaba katarsak gelişim anlamında bu tarih size yardımcıdır. 25 Nisan tarihinde dikkat edeceğiniz husus, iletişimsel olarak bir fikrinizi, isteğinizi öne sürerken, iş ortaklığında bulunurken söze değil, elinizde bir belge olmasına özen göstermenizdir. Böylece parasal mesellerde problem yaşamamış olursunuz.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Güneş süresince 4 tarih önem taşıyor. 22 Nisan tarihinde hem ailevi hem iş konularında hayallerinize uygun, hedefinizle bütünlük içeren teklifleri mercek altına alınız. Bu olumlu bir tarihtir. Ancak dediğim gibi amacınıza uygunsa değerlendirmeniz yerinde olur. Genel olarak bu tarihte vizyonunuz, idealleriniz baş sırada önem taşır. 24 Nisan tarihi, iş konularında geçmiş bir teklifin tekrar karşınıza çıkması veyahut düşündüğünüz bir girişimin tekrar ele alınmasında yararlıdır. Ben bu tarihi olumlu buluyorum. 28 ve 29 Nisan tarihlerinde enerjiler gayet olumlu. İş konularında dağılmadan ilerlerseniz, ne yaptığınızı tam olarak kafanızda oturtmuşsanız hem iç dünyanızdaki sorunlar hallolur hem de maddi açıdan rahatlamanızı sağlayacak şartlar oluşabilir. Burada önemli olan geçmiş meselelerin veya gereksiz hassasiyetlerin sizi esir almasına izin vermemenizdir. İş hayatı kolay değildir, ustalaşmak, emek sarfetmek, hizmet etmek gerekir. Sabırlı olanlar kazanır dostlarım. Ben iremsu olarak sizin mutlaka gelişmeniz ve büyümenizden yanayım. Eminim siz de bundan yanasınızdır.

YENİAY BOĞA BURCUNDA - 21 Nisan saat 10:18

Sevgili Yaylar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay ve aynı gün oluşacak Ay-Mars ve Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümleri hesaba katarsak, yetenekleriniz doğrultusunda gündelik iş hayatınızı bir düzene koyabilir, abartılı hareket etmeden doğru bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Zihin ve beden uyumunuz bu Yeniay sayesinde çok daha belirgin öneme sahiptir. Kişi huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilmek için mutlaka kararlarını aklı başında bir şekilde almaya çalışacaktır.

Gündelik temponuz içinde, sorumluluklarınızla başa çıkabilmek, sistemli, sabırlı bir şekilde işlerinizi yapabilmeniz için Yeniay size gerekli gücü sağlayıcıdır. Dokunabildiğiniz ve gerçekleştirebilecek olduklarınızın peşinden gitmeniz gereken bu tarihte, bir yandan detaylarla ilgilenirken diğer yandan geleceğiniz adına planlamalarda bulunmanız mümkündür. Yeniay ve oluşan görünümleri, sizin gibi özgürlük duygusu içinde hareket etmekten, kendi gerçeğini yaratmaktan yana olan burç mensupları için mutlaka güzel işaretler taşıyıcıdır. Hem işinizin maddi bölümünü hem de çalışma hayatınızın verimli bir şekilde sürdürülmesi için siz de lütfen kendinize güvenmekten, doğru kararlar vermek için gözden geçirmelerde bulunmaktan kaçınmayınız. Amacınız her şeyden önce kendi gerçeğinize sahip çıkmak olmalıdır. Bunları başaracağınızdan kuşkum yok.

PARA KONULARI

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, özellikle üstünde durmanız gereken en önemli nokta, hedeflerinizin farkında olmak ve buna göre kendinizi sözel açıdan güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışmak. Çünkü bu enerjiyi doğru manada kullanabilirseniz hem işinizle alakalı konularda ileri adımlar atabilirsiniz hem de sizin cesaretinizden faydalanacak insanlara destek verebilirsiniz. Benim önerim, girişimlerde bulunmayı(iş sorununuz varsa)ihmal etmeyin, yaratıcı düşünmeye çalışın. Bu tarihler arasında zekanızı ve yaratıcı gücünüzü açığa çıkaracak şekilde hareket ederseniz, iyi bir dille kendinizi ortaya koyabilirseniz planlarınızı yürürlüğe koymanız mümkün olur. Bir iş teklifi alırsanız öncelikle, her şeyi ben bilirim havasına girmeyin. Mütevazı fakat kendinden emin bir duruşunuz olsun. Eğer çalışan bir kişiyseniz yine bu dönemde iletişim konusunda yeri geldiğinde dinlemeyi ve etrafınızdaki insanların söyledikleriyle kendi düşündüklerini karşılaştırarak hareket etmeyi de ihmal etmeyin.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-6-10-14-15-19-20-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 4-16-17-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 19-20
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13
Yeniay: 9-10-11
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 23-24-25-26
(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER