Habertürk 02.07.2011

Yay burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yaylara, borç alacaklarsa çok iyi düşünmelerini öneriyor.

Yay Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Yay burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz Parçalı Güneş Tutulması, maddi ve manevi güvencenizi ilgilendiren konulardaki hassasiyeti arttırabilir. Başkalarıyla olan ortak paylaşımlarda kendiniz adına düşünebilir, hatta kaygılanabilirsiniz. Masraflarınız belli bir miktarda artabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili giderler için dış desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Doğum, ameliyat, iş ortaklığı, sigorta veya vergi ödemeleri için belli bir miktar parayı kenarınızda tutmanız gerekebilir. Kısacası bu tutulma, güvenliğin adına daha dikkatli ol uyarısıdır. Borç alırken çok iyi düşünmek gerekir. 2 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda seyrine başladığında, kendinizi bilgi ve tecrübeniz olan konularda sergilemek insanlara tanıtmak arzusu duyarsınız. İster eğitim ister iş isterse farklı bir alanda olsun iletişim yollarından herhangi birini kullanarak gösterme fırsatı bulursunuz. 4 Temmuz Venüs Yengeç burcu seyri, kimileriniz için doğum heyecanı, bazılarınız için ailevi konulardaki hasretin sancısı, sevilme ve korunma ihtiyacının simgesidir. Bu dönemde aşk, sadece kendiniz için değil, tüm sevdikleriniz için geçerlidir. Hassasiyet doruktadır. Bu yüzden de insan sahip olduğu herşeyi özenle korumaktan yanadır. 23-28 Temmuz Güneş ve Venüs Aslan burcu seyirleri, cömert paylaşımlarda bulunmanın hayatın güzelliklerini etrafınızda bulunan insanlarla paylaşmanın işaretçisidir. Uzaklara gitmek, aşkla yaşamak ister insan. Güzel sanatlar, çocuklarınız, sevdikleriniz gözbebeğinizdir. 28 Temmuz Merkür Başak burcunda seyrine başladığında iş veya toplumsal konularda incelemelerde bulunur, yapılması gerekenleri doğru bir biçimde saptayabilirsiniz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

3 Ağustos tarihine kadar partner evinizde ilerlemesi devam edecek Mars, hem kişisel hem de birbirinizi ilgilendiren konuların, yaşamsal hedeflerinizin belirlenmesi yönünde etkilidir. Farklı amaçlar peşinde olsanız dahi birbirinize saygı göstererek, arkadaşlık olgusu içinde paylaşımda bulunarak ilerleyebilirsiniz. Bu dönemi huzurlu ve uyumlu bir şekilde geçirmek için benim size tavsiyem, ortak ilgi alanları yaratmak, birlikte aktivitelerde bulunmak, sanki ilk tanışmışsınız gibi birbirinize özen göstermektir. Birbiriniz üzerinde baskı kurmaya çalışınız. Çünkü o sizden, siz de ondan farklı iki ayrı insansınız. Sevginizi büyütmek için el ele vermek, farklı yönlerinizin tadını çıkarmak yerine kavga etmek niye?

-İlişkisi olmayanlar için bu süreç, arkadaşlık olgusu içinde, iletişim sırasında, bir özel davette, bir yakınınız aracılığıyla, yazışma ve sözel bir irtibat esnasında, yolculukta tanışabileceğiniz kişiyle tanışmanız anlamına gelebilir. Bu dönem çift kısmetliliğin göstergesidir. Aynı anda iki kişi birden talibiniz olabilir. Biraz kararsızlık yaşamanız mümkündür. Bu dönemde önemli olan, seçimlerinizi doğru yapmak, kendi yapınıza, hayat tarzınıza ve yaşama bakış açınıza göre, eşit hak ve özgürlükte olabileceğiniz kişiyle bağ kurmak veya karşınıza çıkan kişiyi olduğu gibi kabul etmektir. Yani şikayet etmeden önce seçiminizi gözden geçirirseniz kafanızın içindeki çıkmazlara cevap bulabilirsiniz. Birbirinizin fikirlerine ve bakış açısına gereken saygıyı gösterdiğiniz takdirde, hem ortaklaşa hareket edebilir hem de zihinsel açıdan uyumu yakalayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken öncelikle birbirinizin arkadaşı olabilmektir. Temmuz ayı boyunca dikkatli olmanız gereken tarih: 22 Temmuz. Olumlu tarih: 6 Temmuz olarak öne çıkıyor. Yansımaları günlük yorum köşemizde ayrıntılı olarak sizlere sunacağım.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek ilişki evinizin yöneticisi Merkür sizler açısından gayet keyifli bir dönemin işaretçisidir. Sizler açısından gayet olumlu olan bu enerji, hem kendinizi ifade edişinizi ışıklandırıcı hem de yeni ilişkiler kurabilmenizi sağlayıcıdır. Bu enerji, devam eden ve temeli sağlam ilişkiniz açısından da gayet olumludur. Birbirinizle iletişiminiz güçlenir, sevgi alış verişiniz cömertleşir, daha sıcak ve ılımlı bir şekilde anlaşabilir, fikirlerinizi paylaşabilir ve sevginizi cömertçe karşınızdaki insana gösterebilirsiniz. Bu süreç kimileriniz için yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamı taşıyabilir. Ayrıca bu dönemde yolculukların, yabancılarla olan bağlantıların, keşif ve macera isteğinizin, iletişim kurma becerinizin tabanında kendinizi güçlü bir şekilde ifade edişinizin yansımaları olacak ve çevrenizde cazibenizin yükseldiğini hissedebileceksiniz.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, duyarlılığın ön plana gelmesini sağlayıcıdır. İlişkilerde hassasiyet yoğundur ve aynı şekilde tutkunuz da büyür. Üç yönlü davranış sergilemeniz mümkündür. Her Yay burcunun aynı olayları, aynı durumları hissetmesinin mümkün olmayacağı mantığından yola çıkarsak bu üç bakış açısına yer vermemiz gerekiyor. Birincisi, ilişkinizi güçlendirmek veya partneriniz üzerinde hakimiyet kurmak için cinselliğinizi ön planda tutarak onu etkilemeye çalışmanız, ikincisi yaşadığınız cinsel deneyimleri gizleme gereği duymanız, üçüncüsü aradığınız mutluluğu, güveni ve tatmini cinsellikle elde edebileceğinizi düşünmeniz. Bu üç bakış açısı kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye farklılıklar göstermesi gayet doğaldır. Burada asıl önemli olan kişinin derin bir ilişki yaşamaya olan ihtiyacıdır. Bu derinlikte tutkular, kıskançlıklar, sahiplenilme ve korunma isteği, cinselliğin kullanılarak doyuma ulaşılması gibi bir çok detay saklıdır.

Paylaşımlarda esas olan, partnerinize duyduğunuz hislerdir. Bu bazen, eski bir aşkın cinsellik anlamında tekrar sizi etkisi altına alması şeklinde olabileceği gibi, partneriniz dışında başka bir kişiyle yaşanacak fantezilerin de işaretidir. Gelir geçer aşklardan ziyade, sorun çıkarmayacak beraberlikler daha çok hoşunuza gidebilir. Diğer bir yansıma ise şu şekilde gelişebilir. İlişki hayatınızla ilgili değişim ve dönüşümde bulunmak istediğiniz halde, bağımlılıklarınızın esiri olmanız ve bu yüzden saplantılı takıntılı ilişkilere meyilli oluşunuzdur.İlişkisi sağlam olan çiftler bu dönemde hem partnerlerine güven duymanın rahatlığı hem de tutkularını paylaşmanın zevki içinde güzel bir dönem geçirebilirler. Sorunlu ilişkisi olanlar ise, içgüdüsel tepkiler vermeye daha müsaittirler. Anımsama, rüyalar ve özel düşünceler eski günleri hatırlamanıza, geçmişte olan olayları detayları ile bir film izler gibi seyretmenize neden olabilir. Bu ise geriye dönme hissiyatı yaratabilir. Fakat bu daha çok cinsel paylaşımda bulunmak amacıyla da yapılmış bir hareket olabilir. Venüs seyri bittikten sonra herşey eski çıplaklığıyla ortaya çıkar. Esas olan şu var ki, bu süreçte siz Yaylar için cinsel paylaşımların tabanında yatan duygu, kendinizi rahatlatmak ve güvende hissetmektir.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:38

Sevgili Yaylar, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve akabindeki Parçalı Güneş Tutulması sizlerin, parasal kazanımlarınızla alakalı her konuda rahat bir nefes almak anlamında belirleyeceğiniz hedefin işaretçisidir. Sanılanın aksine ben Tutulmaları öyle dehşet durumlara yol açan yansımalar olarak görmüyorum, görmedim de. Tam tersine bizleri daha doğru seçimlerde bulunmaya teşvik edici, farkındalığımızı keşfetmemizi sağlayıcı yanıyla ele almamızda fayda görüyorum. Öncelikle paranıza sahip çıkmanız ve uygun alanlarda değerlendirmeniz yolunda etkili olan bu Tutulma, kimsenin esareti altında yaşamamanız için dikkatli seçimlerde bulunmanız adına bir uyarıdır. Borçlarınız, alacaklarınız, parayla alakalı her türlü ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeye ne dersiniz?

Belki de yanlış insanlarla yanlış yolda ilerlemektesiniz veyahut birilerine endeksli yaşıyor, bu yüzden de kendi başınıza hayatınızı sürdürmekten korkuyorsunuz. Sizlerin eli açıklığını bilmeyen yoktur. Ayrıca iyimserliğinizi. İşte bu tutulma paranıza sahip çıkmanız ve daha doğru kararlar verebilmeniz yönünde sizi uyarmakta. Güvenemediğiniz bir borcun altına girmemeniz, girdiğiniz takdirde ödeme güçlüğü çekebileceğiniz yolunda dikkatli olmanızı söylüyor. Gereksiz harcamalardan uzak durarak, geleceğinizi garanti altına alabilmek için tutumlu olmaya, sorumluluklarınıza sahip çıkmaya çağırıyor. Özellikle ticaretle uğraşanlar, ev, emlak ve yatırımlarla ilgilenenler, ailesi kanalıyla gelir sahibi olanlar bu tutulma sayesinde durumunuzu gerçekçi manada gözden geçirirseniz belki de ummadığınız güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür dönemini doğru ve düzgün bir şekilde yararlanmanız için herşeyden önce abartılı karar ve hareketlerden uzak durmakta fayda var. Burcunuzla ne kadar olumlu bir görünüm yapsa da, Merkür Aslan burcunda yapınızdaki coşkunluğu iki misli arttırarak her konuda kendinizi haklı görme, dış seslere kulaklarınızı kapatmak şeklinde durumlara yol açabilir. Ancak şu var ki hem zihinsel hem de fiziksel açıdan enerjik bir dönemdir. Aslan burcu kendini ifadeyle alakalı olduğundan, Merkür Aslan burcu seyrinde siz Yaylar kendinizi anlatmaktan, projelerinizden bahsetmekten, bilginizi, tecrübelerinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken özellikle mesleki ve eğitim hayatınızla alakalı seçimlerinizde uzman kişilerin görüşlerini almak, ilgilendiğiniz alanda sabırlı olmak, deneyim kazanmaya çalışmak ondan sonra iyi bir konuma geçmektir. Yani siz bu etki altında aceleci davranmamalı, öğrendiğiniz bilgileri pratik olarak uygulamak adına belirli bir eğitimden geçmeyi kabul etmelisiniz. İşte bütün bunları kabul ettiğinizde ister iş, ister mesleki isterse özel hayatınızda olsun daha doğru tercihlerde bulunur, ileri noktalara gelebilirsiniz

23 Temmuz tarihine kadar etkili olacak Güneş-Yengeç burcu seyri, kimliğinizi dış dünyada güçlü kılabilmek için en öncelikle güvencenize vereceğiniz önemin göstergesidir. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan büyümek için bu düşünce size rehber olabilir. Yalnız bunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için, diğer insanlarla bir bütünlük oluşturmanız zorunludur. Yani ne kadar özgür düşünürseniz düşünün, bir şekilde kökleriniz, değerleriniz, sorumluluklarınız sizi kendisine doğru çekecektir. İşte tam bu noktada sizin isteklerinizle başkalarının sizden talep ettikleri noktada çatışmalar yaşanmaması için birleşmeye gönüllü olmanız ve gerekli çabayı göstermeniz gerekmektedir. Tabii ki Yengeç burcu süreçleri genel olarak eskiyle alakalı konuları gündeme getirdiği için doğal olarak geçmişten bu yana devam eden bazı sorunlarınızın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunlar maddi sorunlarınız olduğu gibi, iş veya özel dünyanızda ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkiniz de baş sırayı alabilir. Bazılarınız için bu durum, boşanmaya karar veren çiftlerin çocuklarının güvenliği ve huzuru adına vazgeçmeleri ve yuvalarını tekrar sahiplenmeleri olduğu gibi, tam tersine çoktan ayrılmış kişilerin nafaka problemleri için görüşmede bulundukları zaman anlamına da gelebilir. Kimileriniz bir aile şirketi kurmaya karar verebilir kimileriniz ise yüksek eğitim için bir burs girişimde bulunabilirler. Ev alma isteği, bir aile kurmak arzusu, güvenliğiniz için yeni bir girişimde bulunmak niyeti yine bu dönemin etkisidir fakat tüm bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için en öncelikle eskinin yarattığı kaostan ve sizin üzerinizdeki etkisinden kurtulmak gerekmektedir. Oysaki bu dönem yeniden ziyade eskiyi gösterdiği için bunları tam olarak uygulamak için hem irade hem de azim şarttır. Evliliğinizdeki sorunları veya iş hayatınızdaki problemleri bu dönemde çözebilmeniz için size tavsiyem ne olursa olsun, ılımlı ve hoşgörülü düşünmenizdir. Fakat miladı çoktan bitmiş ve geçerliliğini yitirmiş sizi üzen ve tedirgin eden konuları da daha fazla uzatarak kendinizi üzmenin bir manası olmadığını da bilmenizi isterim.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Güneş, belirli bir hedef üzerinde yoğunlaşmanız ve odaklanmanız kolaylaşır. Sizi başta yüksek eğitim hayatınızla ilgili konularda olmak üzere kimliğinizi güçlü bir şekilde dışa doğru ifade edebilmenizde taçlandırır. Seyahatler yoluyla kendinizi geliştirmeniz, akademik eğitim yoluyla uzmanlaşmanız ve büyümeniz, inanç yoluyla evrenin bütünlüğünü anlamanız ve insan olmanın önemini kavramanız, araştırma ve keşiflerde bulunarak farklı ufuklara ulaşmanız, zirveye çıkmanız, öğrenmek ve bilgilenmek yoluyla tecrübe sahibi olmanız, aydınlanmanız bu yansıma altına gayet kolaydır. Sizin gibi özgürlüğüne aşık bir burç mensubu için bu süreç kendini dış dünyada, kendi çevresinden çok uzaklarda, değişik dil, din, ırka mensup kişilerle tanışmak anlamı taşıyabilir. Kimileriniz için bu süreç amaçları uğruna yapılacak iş veya özel gezileri gösterdiği gibi, kimileriniz için ruhunu arındırmak, inancını geliştirmek adına ulvi görevleri de temsil edebilir. Önce kendinize, bilginize, tecrübenize güvenmeli ve bir hedef belirleyerek azimle üzerine gitmelisiniz. Bunun için enerjiniz gayet olumlu.

ASLAN BURCUNDA YENİAY-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Yaylar 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle, Aslan burcunda oluşacak Yeniay, kendinize ait tüm değerlerinizle bu yaşam içinde varolmak, kimliğinizi tanıtmak, dünya görüşünüzü oluşturmak anlamı taşıdığı gibi, ilerisi adına şimdiden kendinize bir yön tayin etmek için deneyimler yaşayarak tecrübe sahibi olmanızı, ufkunuzu genişletmek için azimli ve kararlı hareket etmenizi, doğru seçimlerde bulunarak huzurlu ve güvenli bir hayat kurmanızı sağlamak için de size etkide bulunacak bir güçtür. Bu gücü en olumlu anlamda kullanmak için öncelikle bir amacınız olması gerekir. Siz hangi yöne gitmek ve nasıl bir yaşam kurmak istiyorsunuz?

Şu ana kadar gerçekleştirdiğiniz ne varsa bunları geniş bir açıdan baktığınızda, sizi yansıttığına inanıyor musunuz? Zorluklar karşısında çabuk pes etmek yerine onların üstüne giderek çözümlüyor musunuz? Doğruların peşinden gitmek için öncelikle yanlışlarınızdan ders almayı başarmanız gerektiğini ve kendinizle yüzleşerek eksiklerinizi kabulleniyor musunuz? Sizi ilerideki kariyeriniz için şimdiden bilgi sahibi yapacak doğru seçimlerde bulunuyor musunuz? gibi birçok soruya cevap vermek ve bütün bunları düzenlemek adına şimdi girişimde bulunmak zamanınızdır. Bugün oluşan yeniay enerjisinden yararlanarak, yukarıdaki konularda olumlu adımlar atabilir, yeni kararlar alarak kendinizi geliştirebilirseniz, iki haftaki sonraki dolunayda bütün bunların faydalı sonuçlarını yaşayabilirsiniz.

PARA KONULARI

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs başkalarından elde ettiğiniz gelirler, eşinizin finansal durumu, ailevi katkılar, bankalarla ilgili kredi borçlarınız, özel mahrem konularınız, cinsel hayatınız gibi alanlarda etkili olacak ve uyumlu huzurlu bir dönem geçirmek adına eskiyle alakalı her konuya açıklık getirmeniz gereken bir süreç anlamı taşıyacaktır. Eviniz, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren mevzularda güvencenizi sağlamak için dışarıdan desteğe ihtiyaç duyabilecek, bu dönemde gördüğünüz yardımları asla unutmayacaksınız. Sevdiğiniz değer verdiğiniz ve sizin için önem arzeden her olguyu sahiplenmeyi, sadakat dolu davranmayı, sorumluluk almayı daha fazla isteyecek, geçirdiğiniz tecrübeler ışığında yenilikler yapmayı düşünebileceksiniz. Bu dönemde tutumlu olmayı, riskler almamayı, elinizdekini korumayı bilmelisiniz. Borç ve alacaklarınızı iyi kontrol etmeniz, eşinizin işi dolayısıyla veya size gelir sağlayan kişilerin finansal durumuyla ilgili konularda beklenmeyen durumlar oluşabileceğini göz önüne alarak önlem almayı unutmayınız. Hani dünyanın bin bir bir türlü hali vardır derler ya bu süreçte ne olur ne olmaz diyerek düşünmelisiniz. Miras, nafaka, sigorta gelirleri gibi önemli konularda öncelikle güvenliğinize önem vermeli, kendinizi ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. Cinsel konularda manevi değerlerinizi, gelenek ve göreneklerinizi önemsemeli, bilmediğiniz güvenmediğiniz kişilerle ilişki kurmamaya çalışmalısınız. Bu süreç devam ederken planlı hareket etmeyi muhakkak bilmeli, ödemeyeceğiniz borçlar altına girmemeli, günü gelen ödemelerinizi de zamanında yapmalısınız.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, kimliğinizi dış dünyada güçlü kılabilmek için en öncelikle güvencenize vereceğiniz önemin göstergesidir. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan büyümek için bu düşünce size rehber olabilir. Yalnız bunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için, diğer insanlarla bir bütünlük oluşturmanız zorunludur. Yani ne kadar özgür düşünürseniz düşünün, bir şekilde kökleriniz, değerleriniz, sorumluluklarınız sizi kendisine doğru çekecektir. İşte tam bu noktada sizin isteklerinizle başkalarının sizden talep ettikleri noktada çatışmalar yaşanmaması için birleşmeye gönüllü olmanız ve gerekli çabayı göstermeniz gerekmektedir. Tabii ki Yengeç burcu süreçleri genel olarak eskiyle alakalı konuları gündeme getirdiği için doğal olarak geçmişten bu yana devam eden bazı sorunlarınızın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunlar maddi sorunlarınız olduğu gibi, iş veya özel dünyanızda ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkiniz de baş sırayı alabilir. Bazılarınız için bu durum, boşanmaya karar veren çiftlerin çocuklarının güvenliği ve huzuru adına vazgeçmeleri ve yuvalarını tekrar sahiplenmeleri olduğu gibi, tam tersine çoktan ayrılmış kişilerin nafaka problemleri için görüşmede bulundukları zaman anlamına da gelebilir.

Kimileriniz bir aile şirketi kurmaya karar verebilir kimileriniz ise yüksek eğitim için bir burs girişimde bulunabilirler. Ev alma isteği, bir aile kurmak arzusu, güvenliğiniz için yeni bir girişimde bulunmak niyeti yine bu dönemin etkisidir fakat tüm bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için en öncelikle eskinin yarattığı kaostan ve sizin üzerinizdeki etkisinden kurtulmak gerekmektedir. Oysaki bu dönem yeniden ziyade eskiyi gösterdiği için bunları tam olarak uygulamak için hem irade hem de azim şarttır. Evliliğinizdeki sorunları veya iş hayatınızdaki problemleri bu dönemde çözebilmeniz için size tavsiyem ne olursa olsun, ılımlı ve hoşgörülü düşünmenizdir. Fakat miladı çoktan bitmiş ve geçerliliğini yitirmiş sizi üzen ve tedirgin eden konuları da daha fazla uzatarak kendinizi üzmenin bir manası olmadığını da bilmenizi isterim.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Yaylar, 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, işinizden elde ettiğiniz gelir, değerlerinize olan tutkunuz ile başkalarından gördüğünüz maddi ve manevi destek, ortak paylaşımlarınız arasında oluşan kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma başta, parasal durumunuz, yani kazancınızla ilgili konularda etkili olup, ortak konumunda kimlerle para ilişkiniz varsa dikkatli olmalı, hesabınızı iyi yapmalısınız. Kazanımlarınız üzerinde meydana gelebilecek değişimlere göre planlarınızı gözden geçirmeli, yatırımlarınız, harcamalarınız konusunda temkinli olmaya çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durunuz. Elinizdeki paranıza sahip çıkınız. Maddi konularda esnekliğinizi koruyun, değer yargılarınızın altını kalın bir çizgiyle belirleyiniz. Eskiye ait kredi borçlarınızı temizleyiniz. Sırf cebinizde para olsun diye herhangi bir borcun altına imza atmayınız. Paranızı güvenli ve kanıtlanmış alanlarda değerlendirmeye çalışınız.

Ekonomik hareket ediniz. Kimseye para konusunda güvenmeyiniz. Size maddiyatla ilgili sözler veren kişilere hemen güvenmeyiniz. Hakkınızı kimseye yedirmeyiniz fakat bu hakkı sert ifadelerle elde etmeye çalışmayınız. Kimseyi maddi açıdan kendinizi bağımlı hale getirmeyiniz. Ortaklaşa yatırım ve harcamalarınıza dikkat ediniz. Girişimlerinizi, gücünüze, paranıza, işin düzgünlüğüne göre yapınız. Yenilik anlamındaki meslekler, size kazanç sağlayabilecek alanlar hakkında bilgi edininiz. Beklenmedik parasal giderleriniz için bir kenarınızda para bulundurmayı unutmayınız. Kendinizi geliştiriniz, yeteneklerinizi açığa çıkarabilecek şekilde özgüveninizi koruyunuz. Bugünlerde paranıza sahip çıkınız. Borç vermeyiniz ve borç almayınız. Parasal konulardaki görüşmelerinizi mümkünse bugünlerde yapmayınız. Ticari sözleşmelerinizin hukuksal boyutunu ihmal etmeyiniz. Maddi ve manevi değerleriniz konusunda karamsar düşünmeyiniz, sorumluluklarınızın bilincinde olunuz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-15-16-17-20-21-22-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-18-19-25-26-27

Aşkta En Şanslı Günler:20-21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

Yeniay: 11-12

(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 25-26-27

(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER