Mynet 04.02.2013

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

YENGEÇ BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası boyunca, bir miktar huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ancak bu huzursuzluğun en önemli sebebi, değer verdiğiniz kişilere olan düşkünlüğünüzdür. Onlara bir zarar gelmesinden, yanlış bir şeyler olmasından çekinirsiniz. Hayal gücünüz diğer burçlar gibi bir hayli yüksektir. Bir işe, bir hedefe doğru yol alırken, enerjiniz duygularınızdan etkilenir. Eğer bu tarihte sizi hassaslaştıran bir etken söz konusu ise, çok fazla mücadeleci davranmazsınız. Yaratıcı hayal gücünüz, sakin ve huzurlu ortam arayışınız yüksektir. Uzak akrabalarınızdan bir hayli destek görürsünüz. Şubat ayının ikinci haftasında başkalarından etkilenmeniz, etrafta olan biteninin etkisi altında kalmanız mümkündür. Özellikle arkadaşlık ilişkileri, cinsel hayatınız, maddi konular, ilişkilerde güven duygunuzu kendi içinizde sağlamalısınız. Hayatı biraz rahat bırakınız. Her şeyi denetleyemezsiniz. Akılcı davranmanızda yarar var. Yeniay, kendinizi gözden geçirerek eksiklerini saptamanızda, başkalarının hayatınızdaki önem veya önemsizliğini anlamanızda yardımcı olabilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, bazı meseleler üzerinde geriye dönük bir şekilde düşünebilirsiniz. Aceleci kararlar almayalım. 26 Şubat sonrası olumlu enerjiler sayesinde ummadık yerlerden iyilik ve güzellikler size doğru yönelir. İnancınız artar, huzurunuz yerine gelir.

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Şubat saat 03:54-12 Mart saat 08:26 tarihler arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, iki yıl sonra hayatınıza arz-ı endam eden yumuşak ve daha çok empatide bulunacağınız bir enerjidir. Bu süreçte aşkta yeni tanışmalar, ruhsal birleşimler ve gönül ilişkilerinde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Gerek partnerinizle gerek günlük aktivenizde, insanlarla olan bağlantınızda, hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını inancınızla aşarak, aşkla ilerlemek istersiniz. Mücadeleniz belki düşüktür. Kavgalar ve çatışmalardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışabilir, öfkelenseniz bile bunu direkt olarak göstermek yerine kendi içinizde çözümlemekten yana olursunuz. Bu süreçte ne istediğinize ve sizi neyin mutlu edeceğini bilirseniz ve bunları elde edeceğinize inanırsanız, 26 Şubat tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başladığında, Mars etkisinin size yaşattığı durgunluğun karşılığı ödülleri alırsınız. Şimdi dönemi görünümlere göre ele alalım. Daha net anlamamız kolaylaşacaktır.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde kurulacak bağlantılar, haberleşme ve yolculuklar, girişimler umutlandırıcıdır. Hayatı geniş bir açıdan, huzur ve uyum duygusu içinde ele alabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, ihtisas alanınızla ilgili ufkunuzu genişletme, eğitimden iş hayatınıza ve özel yaşamınıza kadar geniş alanda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeteneklerinize güvenin. Kendinize inanın. 10 Şubat tarihinde belki çok hızlı hareket edemeyebilirsiniz. Ancak şu var ki, sizin için değerli olan ne varsa, onun üzerine eğilirsiniz. Onu sahiplenir, kaybetmemek için dikkat edersiniz. Sizi koruyan, destekleyen, yaşama sevinci veren ne varsa ona sarılırsınız. 15 Şubat tarihinde son yıllarda yaşanan ve hayatınızda oluşan değişimleri düşünün. Bütün bunlar aştığınız yolları, engellerle savaşma gücünüzü perçinledi. İşte tüm bu yaşananlar hayata olan direncinizi büyüttü. Şimdi bunları unutmadan ilerleyin. Siz artık eski siz değilsiniz. Direnmeyi öğrendiniz. Hiç moralinizi bozmadan yolunuzda ilerleyin. 26 Şubat tarihinde Merkür geri harekette olacak ama Venüs, sizi şifalı ışığıyla aydınlatmaya başlayacak. Şansınız yükselecek, iç huzurunuz yerine gelecek. Aşk tam karşınızda size gülümsüyor olacak. Birkaç hafta önceki konular üzerinde konuşabilir, görüşmelerde bulunabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

18 Şubat saat 14:01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince kişisel öneminizin, kıymetinizin, bilincinde olmakta, ilişkilerinizi, bağlantılarınızı, mali durumunuzu, çıkarlarınızı koruma anlamında akıllı olmakta yarar var. Özel, parasal veya iş hayatınızda, birileri kendine dönük düşünüyor ve kararlar alıyorsa sizi önemsemiyorsa, canınız sıkılabilir. Aradığınız duygusal güveni bulmakta, kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Üzerinizde etkili olmaya çalışabilirler veya arzu etmediğiniz durumlar yaşanabilir. Bu gibi hallerde çok bilinçli, akıllı hareket etmekte yarar var. Maddi ve her türlü beraberlikte sizi üzene durumlar varsa, bunları gözden geçiriniz. Mali konularda dikkatli olunuz. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat.

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11:41 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür doğru olan bilginin önemsenmesi, hayali düşünmekten, araştırmadan soruşturmadan bir fikrin, inanışın peşinden gidilmemesi gereken zaman dilimidir. Bunları en başta belirtmek isterim. Bu süreçte ruhsal bakış açısı ve sezgilere dayalı anlamlandırma hali ön plandadır. Aklınızı karıştıran durumlarda, mutlaka durup etraflıca düşününüz, araştırınız, analiz ediniz. Empati gücümüz yükselecektir. Kendimizi bir başkasının yerine koyarak düşünürsünüz. Bu uzlaşmazlıkların önüne geçer. Ancak iç sesinizi dinlemenizi tavsiye ediyorum. Bu süreçte, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Sanatsal alanda çalışanların ilham gücü bir hayli yüksek olur. Mistik uğraşılara merak duyabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilir, güzel sözlerle ifade edebilirsiniz. Farklı görüşte olan insanları anlayışla karşılayabilirsiniz. Ancak ben, özellikle yeni tanıştığınız insanları çok iyi gözlemlemenizden yanayım. Bazen görünenler yanıltıcı olabilir. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. Benim tavsiyem 16 Şubat tarihine kadar, yurtdışı-eğitim-akademik kariyer-yolculuk-iletişim-vize-başvuru ve yerleşim anlamındaki işlerinizi halletmenizdir. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Yengeçler Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri hareketini sürdürecek. Gölgeli günlerin başlangıç tarihi 16 Şubat itibariyle üzerinde düşünmeden, plansız yeniliklere, fırsatlara evet dememek gerekiyor. Geri hareket öncesi verilen kararlarda değişiklikte bulunmamak lazım. Analiz çok önemli. İster eğitim ister girişim isterseniz yeni bir yere yerleşim anlamındaki işler olsun, mutlaka gözlem altına alalım. Geri hareket her zaman söylüyorum. Bir moladır. Şöyle bir geriye bakıp, eksiklerinizi görme zamanıdır. Sezgilerinizin yükseldiği bu dönemde, hayata bakış açımızı, inancımızı, değerlerimizi, bağımlı olduğumuz kişileri şöyle kendi içimizde değerlendirme, anlama, idrak etme deneyimi yaşarız. Dışarıda dünyadan ziyade, içimize yöneliriz. İster istemez, her bir durumu tanımlamaya çalışırız. Bu tanımlama, geri hareket sonrası işimize yarayacaktır. Çünkü eksikleri, yanlışları, güzel olanı, olması gerekeni kafamızın içinde oturtmuş olacağız. Tabii ki geri hareketi değerlendirme biçimi, kişiye bağlı olarak değişebilir. Kimi, bu süreçte sakince ama bilinçli bir şekilde kararlarını gözden geçirir ve eksiklerini tamamlar. Bazısı kaderi suçlar, kimi hakikat yerine kendi kurguladığı senaryonun başrolünde oynar. Ne yaptığını, ne ettiğini, gittiği yolu bilmeyenler dağılır. Bilenler kazanır. Geri hareket süresince, düşüncelerimizi yeniden ele almakta, gerçekçi düşünmekte, özverinizin sınırlarını iyi çizmekte yarar vardır. Elde olmayan bazı gecikmeler beklemenizi gerektirebilir. Eğitimden iş hayatınıza kadar her alanda, yolculuklar, uzak akraba ilişkilerinde, yasal davalarınız ve gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli bir gözden geçirmede bulunmanız yerinde olur. 26 Şubat sonrası Balık burcunda ilerleyerek, burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Venüs, gayet faydalı, olumludur. Sizi rahatlatır, ödüllendirir. Böylece Merkür geri hareketi boyunca düşünülenlerin kendiliğinden düzeldiğini, gerçekleştiğini görmeniz mümkün olur.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

PARA KONULARI

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs dönemi genel olarak, iş ve özel ortaklıklar aracılığıyla olan her türlü alış verişte etkili bir dönemin işaretidir. Parasal konularda, ilişkilerde dalgalanmalara, belirsizliklere yol açabilir. Bu dönemi rahat ve duygusal açıdan güvende geçirmek istiyorsanız, kimlerle bağlantınız olduğuna dikkat ediniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beraberliklerde bir taraf fazla rahat davranabilir veya size destek olmayabilir, sıcak davranmayabilir. Maddi açıdan dikkatsiz davranan bir eş zorlanmanıza neden olabilir. Kendini değerli hissedebilir. Beklentileri, talepleri yüksek olabilir. Bunları göz önüne aldığımızda problemli bir ilişkide özellikle paylaşımların ölçülü şekilde olup olmadığına bakılmalıdır. Zor duruma düşmemek için, karşınızda kişiyi iyi tanımalısınız. Bu süreçte benim tavsiyem ilişkilerde, mali konularda, finansal alışverişlerde, ortaklıklarda her şeyin eşit ve hakkaniyet içinde olmasına dikkat etmenizdir. Çok fazla rahat davranılmamalı, hakkınızı korumayı bilmelisiniz.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde iş ilişkileriniz, finansal konular, yenilikler anlamında yaşanması muhtemel gelişmeleri iyi izleyiniz. Aceleci kararlardan kaçınınız. 7 Şubat tarihinde birkaç hafta önce düşündüğünüz bir işi yürürlüğe koymak adına şans elde edebilirsiniz. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde ortaklaşa yapılan işler, ilişkiniz, aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular üzerinde çok fazla durabilirsiniz. Bir hayli düşünürsünüz. Endişelenebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Karar vermekte, durumları net olarak görmekte zorlanırsınız. 27 Şubat sonrası Venüs, burcunuzla uyumlu görünüm yaptığında rahatlarsınız.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-11-12-16-17-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler : 1-7-13-14-28

Aşkta En Şanslı Günler: 3

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

Yeniay: 20-21-22-23

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 6-7-8

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER