Habertürk 03.10.2011

Yengeç burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

YENGEÇ

Yengeç burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Yengeç Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim tarihlerinde Venüs, Merkür ve Güneşin Akrep burcunda seyrine başlaması aşk hayatınızla ilgili konularda derinlemesine düşünmenin, aşkı derinden istemenin ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenin, egemenliğinizi kabul ettirmenin işaretidir. Aşk gizemli yanlarıyla sizi bu ay kendine doğru çekebilir. Herşeye sıfırdan başlama arzusu duyabilirsiniz. Bilinmeyenler ilginizi çekebilir. Hayatınıza dahil olacak kişi sizi derinden etkileyebilir. Devam eden ilişkinizde cinsellik önemli bir belirteç halini alır.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir. Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. Karşıt görüşler veya karşıt seçeneklerin çoğunu, sırf huzur bulmak adına kabul edebilirsiniz. Duygusal ilişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Ay ortasına kadar zihinsel olarak ilişkinizi tümüyle gözden geçirerek kafanızda bir yere oturtmaya çalışabilirsiniz. Yakınlarınızla olan paylaşımınızda da, aşk hayatınızla ilgili mevzularda da bu ön plandadır. Kimileriniz bu süreçte evlenmiş veya evlilik hazırlığı yapıyor olabilir. Yeni yuvasına alışmaya çalışıyordur. Bazılarınız yeni bir eve taşınmıştır düzenlemelerde bulunuyordur. Kimileriniz iç dünyasına çekilmiş ilişkisini gözden geçiriyordur. Hangi durum olursa olsun, tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur. Sosyal ilişkilerinizi önemsemeli, karamsarlığa kapılmamalı, ilişkiyi kaybetmemek için aşırı özveride bulunmamalısınız. Düzgün bir ilişki yaşamak için önemli olan öncelikle kendinizi sevmeniz ve değerli bulmanız gerekir. Siz sürekli taviz gösterirseniz, karşınızdaki kişinin sizin için bir şeyler yapmasına gerek kalmaz. Oysaki sizler özel ve sevmesini bilen kişilersiniz. Yeri geldiğinde sesinizi çıkarmayı bilmelisiniz. Fakat bunu alınganlık veya kaprislilik şeklinde ifade etmeniz yanlıştır.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda etkili olacak aşk evinizin yöneticisi Mars, aşk hayatınızla ilgili meselelerde kazançlı çıkma arzunuzun göstergesidir.Çünkü aşkta başarılı ve mutlu olduğunuz takdirde hayata seyirci kalmaktan ziyade katılımcı olacağınızın farkındasınız. Aşk sihirli bir güce sahiptir. Bunu kimse inkar etmez. İlişkinin kalitesi ve birlikte olduğumuz insanla aramızdaki uyum, hayatın lezzetini, keyfini hissetmemizi sağlar. Tam tersi bir durum keyifsizlik verebilir. Bu durumda isteklerinizi zorla da olsa elde etmek isteyebilirsiniz. Eğer kafanızın içinde çizdiğiniz, şekillendirdiğiniz gibi bir aşk yaşıyorsanız gayet tutkulu bir dönem geçirir, cinselliğin üst boyutlarında birlikte dolaşabilirsiniz. Sorunlu bir beraberliğiniz varsa, tümüyle kendinizi korumaktan yana olursunuz. Benim bu süreçte sizlere tavsiyem, 23 Eylül sonrası ilişkinizdeki paylaşımın özüne önem veriniz. Sevgi alışverişiniz ne durumda ve huzurlu bir beraberlik yaşıyor musunuz? Bunları mutlaka ılımlı, nazik bir şekilde partnerinizle konuşunuz. Bazı Yengeçler bu tarihte sözlenebilir veya nişanlanabilirler.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür eviniz ve ailenizle alakalı konuların zihninizi meşgul etmesi anlamındadır. İşbirliğine açık olacak tarzda düşünmeye yol açabilir. Karşıt görüşte olduğunuz kişi veya kişilerle ev veya iş ortamında eşitlikçi görüş birliği çerçevesinde iletişimde bulunmayı sağlar. Ancak bu durumda dikkatli olmak gerekir. Neden? Çünkü sırf anlaşmak ve orta yol bulabilmek için kendi düşüncelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu kesinlikle yapılmamalıdır. Eğer bir konu sizi rahatsız ediyorsa, birilerine uymak için kendinizden taviz vermemeniz lazımdır. İnsanın kendini birilerine uydurmak için, inanmadığı görüşlerin esiri olmamalıdır. Ancak şu var ki, kibarlık ve ılımlılıkla anlaşma zemini yaratmak yararlıdır. Merkür-Terazi burcu seyir döneminde, kimileriniz ailelerine evlilik meselelerini açabilir veya evli olanlar iş ortaklığından söz edebilir. Yuvanızda paylaşım ve huzur ön planda olacak şekilde ayarlamalar yapılabilir. Başkalarının fikirlerini sormak nezaket icabıdır. İsteğiniz dışı olabilecek parasal giderler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir veya bu mevzular sizi düşündürebilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin bazı özel durumları veya işleriyle ilgilenme, evinizi düzene koyma veya evinizde çalışmalarınızı sürdüreceğiniz bir ortam yaratma, birlikte kafaca anlaştığınız bir kişiyle bir müddet aynı mekanı paylaşma veya yakın arkadaşlarınıza ev sahipliği yapma, kira veya satın alma işlemleri, evlilik sözleşmesi gibi geniş bir yelpazeye dağılabilen konular gündeme gelebilir.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda yani aşk evinizde seyrini sürdürecek Venüs, bir yandan ruhsal gücünüzü yükseltici diğer yandan karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayan iksir bir kuvvet olarak dikkat çekiyor. Güçlü bir beraberlik yaşama hevesiniz bu dönemde oldukça yoğun. Her zamanki halim selim halinize göre, kendinize daha güvenli, gerekirse eline gözüne batanı söylemekten çekinmeyeceğiniz bir dönem bu. Yani hassasiyet geriler kalıyor. Ben diyebilme gücünü kendinizde bulmanız mümkün. Aşkla ilgili meselelerde yoğun ve tutkulu bir ilişki ihtiyacı bu dönemin etkileri arasında yer almakta. Yani artık sıradan bir aşk yaşamaktan yana değilsiniz. Olacaksa hem kendinden emin biri olmalı, olmayacaksa da olmasın diyebilirsiniz. Gizemli bir hava bu dönemin size kattığı artılar arasında yer alıyor. Karşı cins üzerinde etkili olmamanız mümkün değil. Tensel arzularınız oldukça yoğun. Venüs gezegeninin ciddi ilişkiler evinizdeki Plutonla görünümü, tüm kalbinizle oldukça derin manada aşka hazır olduğunuzu gösteriyor. Sahip olduğunuz herşeyi duygularınıza yansıtabilecek gücünüz var. Cinsel çekiciliğiniz de aynı şekilde yükselmiş durumda. Aşk hayatınızla ilgili konularda yaratıcı, sezgili, orijinal olana yönelme tutkunuz bu dönemde fazlasıyla etkili. Özellikle başka şehirlerde yaşayan veya yabancı ülke bağlantılı kişiler dikkatinizden kaçmıyor olabilir. Karşı cinsi tahrik eden ve kendinize çeken özelliklerinizle kimi zaman beklenmedik olaylar ve gelişmeler yaşamanız mümkün. Ani bir aşk evliliği gibi. Ancak bunun için şartların çok uygun olması şart. Kısaca şu ana kadar yazdıklarımızın tümü olumlu gibi durmakta ve gerçekten de enerjilerin olumlu yansımaları bu doğrultuda. Şimdi beraberce hem olumlu hem de dikkat edilecek hususları ilişki tiplerine göre incelemeye. Her Yengeç burcu aynı durumları yaşayacak dememiz mümkün olmadığından ilişki türlerine göre, dönemin artı ve eksilerini birlikte değerlendirelim.

İlişkisi sağlam temellere dayalı kişiler için bu dönem, hem fikirsel manada hem de cinsel anlamda paylaşımların yoğunlaşması anlamına geliyor. Çiftler bu dönemde aşklarını fantezi boyutunda yaşayabilecek kadar tutkulular diyebiliriz. Birbirlerine duydukları çekimin artması, paylaşımlar derken bu çiftlerin evlilik kararı almaları veya bu noktaya kadar gelebilmeleri bile mümkün. Ancak evlenmeyi düşünenlerin, gerek iş gerekse maddi anlamda birbirlerine destek vermeleri ve biz olgusu içinde hareket etmeleri önemi. Bu bakış açısıyla hareket etmedikleri takdirde problem yaşamaları mümkün.. Evinizdeki huzur, güvenlik veya kuracağınız yuvanın sağlam olması için öncelikle dikkat edilmesi gereken konu budur.

İlişkisinde problem olan Yengeçler öncelikle sorunlarını mercek altına alarak derinlemesine gözden geçirmeliler. Bu hem şu anki problemleri hem de ileride olabilecek sıkıntıların önünü almaları açısından gayet faydalı. Sahiplenici hatta bazen karşınızdaki kişi üzerinde hakimiyet kurucu şekilde davranışlar Venüs Akrep burcu seyir zamanlarında sıkça yaşanabilir. Çünkü Venüs astrolojik olarak uyumlu doğasından uzaklaşmıştır. Çekiciliğiniz oldukça yüksektir ve bu durum size fiziksel anlamda güç kazandırdığı gibi, ilişkilerde egemen olma arzunuzu da perçinleyicidir. Durum böyle olunca doğal olarak normal zamanlarda kabul ettirmekte zorlandığınız her şeyi şimdi tekrar elde etmek amaçlı hareket etmeye başlarsınız. Oysaki yapılması gereken öncelikle yaşadığınız ilişkinin sizin için anlamını tam olarak yüreğinizde oturtmanızdır. Bütünleşme ve kaynaşma duygusunu ilişkideki sıkıntıları gidermek adına kullanırsanız dönemi gerçekten zevkli geçirmeniz mümkündür. Tam tersi durumda ise bilinçli hareket etmek yerine aranızdaki saygı sınırını yok ederek birbirinizi çileden çıkarabilirsiniz. Dönemi olumlu manada geçirmenin yolu, kişinin önce ne istediğine karar vermesidir. Bu ilişki sadece cinsellik merkezli devam ediyorsa, problemler bir gün yine kendini hatırlatacaktır. Beraberlik bir bütündür. Bu bütünün bir parçasında sorun varsa önce bu düzeltilmeli ona göre karar verilmelidir.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür genel olarak, aşk hayatınız, ciddi olmayan flörtler, aşk oyunu tarzı ilişkiler anlamında etkilidir. Her türlü eğlenceli aktiviteler, şans oyunları, yatırımlarınızı değerlendirdiğiniz borsa veya spekülasyon konuları, müzik, spor uğraşıları ve sanatla ilgili her konu, tiyatro, gösteri alanları, yaratıcılık faaliyetleriniz gibi geniş bir alana yayılan konulara önem vermeye başlıyorsunuz. Aşk konusunda daha derin düşünebilir, karşınızdaki kişiyi daha dikkatlice gözden geçirebilir, varsa çocuklarınızla alakalı konular üzerinde tespitlerde bulunabilirsiniz. Olayları değerlendirirken fikirlerinizi net sözcüklerle ifade etmek yerine lafı döndürüp dolaştırabilmeniz mümkündür. Çünkü tam anlamıyla kendinizi ele vermekten hoşlanmayabilirsiniz. Oysaki tam tersine dürüst yaklaşımlarda bulunmak bilinmeyenlerin aydınlatılması yönünde yararlıdır. Böylece tedirginlik duymaz, şüphelere kapılmazsınız.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, genel anlamıyla bir yıl sonra aşk evinizde etkili olacak gayet olumlu bir enerjidir. Sevdiklerinize hakim olma isteğiniz yükselebilir. İlişkisi olmayanlar bu enerji altında, kendilerini ön plana alarak seçimlerde bulunabilirler. Değişik zevkler, erotizm, tutkulu paylaşımlar ilgi alanınız içine girerler. Daha baskın tavırlar gösterebilirsiniz. Normaldeki hassasiyet yerini güçlenmeye bırakabilir. Cazibeniz ve çekiciliğiniz yükselir. Bu durum karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayabilir. İlişkisinde sorun olanların bu tarih sonrası dikkat etmesi gereken en önemli konu, ya hep ya hiç tavırları içinde olmamaları, benim dediğim olacak şeklinde davranmamalarıdır. Bu etki altında tutkularınız ön planda olduğundan kıskançlık duygunuza yenilmeniz ve yok yere sert tepkilerde bulunmanız mümkündür. Dikkatli olmak gerekiyor. Sizler değerlerinize sahip çıkan sevmeyi bilen kişilersiniz. Fakat bu tarihteki enerji nedeniyle istemeden de olsa kuruntulu davranabilirsiniz. Gizlilikleri merak duygunuz ön plandadır. Sevgilinizin bir hareketi veya bir sözü karşısında tepki gösterebilirsiniz. Sakin olmalı, dönemin yüksek enerjisini sadık ve düşünceli davranarak kullanmalısınız. Güneş Akrep burcunda seyrine başladığında aşkta güç, kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış yükselir. Belli bir amacınız varsa ona ulaşmak için yeniliklerde bulunmanız mümkündür. Sizi motive edecek bir aşk kapınızı çalabilir. İlişkilerinizde kendi gücünüzü gösterebileceğiniz ve karşınızdaki kişi üzerinde güzel etkiler bırakabileceğiniz bir dönemdir. Ancak bu gücü doğru anlamda kullanmak için, tatminsizlik, güvensizlik gibi olumsuz duygulardan uzak durmak gerekir.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Yengeçler 26 Ekim saat 22:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatınızla alakalı konularda sizi destekleyici ve beraber olduğunuz kişiyle bütünleştirici bir kuvvettir. Şimdi aşkı daha tutkulu ve istekli bir şekilde yaşamanız mümkün olabilir. Birlikte olduğunuz kişiye karşı olan hislerinizi derinleştirici ve ilişkinizi yenileştirici olan bu enerji sayesinde aşkı teninizde hissedebilirsiniz. Bu yeniay, bilinçli bir şekilde büyüyerek giderek genişlemenin ve ilerlemenin sembolü olarak önemlidir. Böylece etrafınızdaki insanlara yeteneklerinizi gösterebilir ve yaratıcı özelliklerinizi hayata geçirerek daha güçlü ilerleyebilirsiniz. Kendinizi özel biri olarak hissetmenizi sağlayan yeniay enerjisi benlik duygunuzu törpüleyici olduğu gibi, başka kişilerle bütünleşerek gelişmenizi de sağlayabilir. Etrafınızdaki insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayan bu kuvvet sayesinde, derinliklerinizdeki zenginliği açığa çıkarabilir, kendinizi yeniden keşfetmenin tadına varabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı olacağınız bu enerji sayesinde hayatınıza girmesi muhtemel kişiyle erotizm olgusunun en üst boyutlarında dolaşabilirsiniz.

Bu haz, size dişi veya erkek kimliğinizi tam olarak hissetmenizde destekleyicidir. Belli aktivitelerde ön plana gelmenizi sağlayacak olan bu kuvvetli enerji sayesinde, hobilerinizi başkalarıyla paylaşabilir ve ortaklaşa hareket ederek bunların dış dünyada dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi ve yaşamı daha olumlu karşılamanızı sağlayan bu enerji, fiziksel gücünüzü de yükselticidir. Çocuklarınızla aranızdaki ilişkiyi, birlikte paylaşımlarda bulunarak çoğaltmanıza destek olan bu kuvvet sayesinde yeni keşiflerde bulunabilir, onlara sahip olmanızın gururunu bir kez daha hissedebilirsiniz. Eşinizle aranızdaki yakınlaşmayı daha tutkulu ve ateşli hale getiren bu enerji, çocuk sahibi olmayı düşünen çiftler için destekleyici olabilir.

İŞ VE KARİYER

11 Kasım tarihine kadar Aslan burcunda ilerlemesi devam edecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, hem parasal anlamda hem de girişimlerin maddi güce dönüşmesi açısından önemi bulunmakta. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay bu enerjiden bahsetmiştik. Ancak uzun seyirli olması açısından bundan sonraki aylarda da bu enerjiyle sıkça karşılaşacaksınız. Bazı aylarda diğer gezegenlerle oluşturduğu enerjiler önemli hale gelecek ve yorumlarda bu durumları da belirteceğiz. Şimdi tekrar bir gözden geçirelim. Mars Aslan burcu sürecinde en başta yapılması gereken girişimci olmak. Bu son derece önemli. Çünkü girişimci olmak hem cesaretinizi gösterebilmeniz açısından hem de hakkınız olana sahip çıkmanız açısından önem arzediyor. Eğer susarak, her şeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Tabi bir yengeç için savunmasız kalmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizlikleri ne olursa olsun, yeniye yer açtığınızda bir süre savunmasız kalacağınızı düşündüğünüz için çekingen davranabilir, hatta uzun yıllar boyu aynı yapı içinde kalmaya razı olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini değerlendirmek adına cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır. Ne yönde ilerlemek istediğinize karar verin. Amacınızı saptarsanız ne yapacağınızı da iyi bilirsiniz.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Yengeçler, 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Koç-Terazi burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay, isteklerinizle duygularınız arasında oluşan gerilimin dengeye oturtulması gerektiğini göstermektedir. Bu Dolunayda meslek hayatınız ile aile yaşamınız veya sorumluluklarınızla iç dünyanız arasında meydana gelecek gerilim uzlaşma yoluyla giderilebilir. Ailenizden beklediğiniz onayı almanız için görevlerinizi düzgün bir şekilde yerine getirmeniz lazımdır. İş hayatında ve ev yaşamınızda agresif ve bencil tavırlardan uzak durmanız mutlaka şarttır. Bireysel istekleriniz büyükleriniz veya otorite konumunda bulunan insanlar tarafından engellenebilir. İş şartlarınız evinizdeki huzurun azalması veya artması anlamına gelebilir.

İlişkilerinizde dengeli, ılımlı ve politik tarzda paylaşımda bulunmaya çalışmanız şarttır. Benim isteklerim yerine bizim demeyi bilmelisiniz. Başkalarının sizden beklentileriyle kendi bireyselliğiniz arasındaki dengeyi kurmalısınız. Ben-sen diyerek çatışmak yerine bizlik duygusu içinde hareket etmek bu dolunayı olumlu bir şekilde değerlendirmenizi sağlar. Ayrıca bu Dolunayda, mesleki konularda bağımsız hareket etme arzunuz doruğa çıkabilir. Bu bazı açılardan tabi ki gayet faydalıdır. Lakin dozunu iyi ayarlamak mutlaka gerekiyor. Çünkü aşırıya kaçması halinde, yönetimi elinde bulunduran kişilerle anlaşmazlığa düşmeniz mümkündür. Kendinizi güvende hissetmek için, aynı evi veya ortamı paylaştığınız insanlarla işbirliğinde bulunmanız zorunludur. Bu zorunluluk kimi zaman sizi gerginleştirse de, huzurunuz açısından gayet önemlidir.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında kazanç evinizde ilerleyecek Mars sürecinde en başta dikkat edilmesi gereken nokta: Girişimci olmak. Bu son derece önemli. Çünkü girişimci olmak hem cesaretinizi gösterebilmeniz açısından hem de hakkınız olana sahip çıkmanız açısından önem arzediyor. Eğer susarak, her şeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Tabi bir yengeç için savunmasız kalmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizlikleri ne olursa olsun, yeniye yer açtığınızda bir süre savunmasız kalacağınızı düşündüğünüz için çekingen davranabilir, hatta uzun yıllar boyu aynı yapı içinde kalmaya razı olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini değerlendirmek adına cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Güneş astrolojide benlik duygumuz ve ifade gücümüzdür. Yani egomuzun göstergesi ve bilinçli isteklerimizi elde etmek üzere odaklandığımız noktaları ifade etmektedir. Tamamen kendimize dönük hallerimizdir. Güneş her yıl Terazi burcunda ilerlemeye başladığında ise, bu benlik duygusu ortadan kalkmak zorundadır. Çünkü Terazi burcundaki Güneş bizim, bir başka insanla bütünleşmemizi, onun da ihtiyaçlarını göz önüne alarak hareket etmemizi söylemektedir. Bu durumda Terazi burcundaki Güneş nedeniyle egomuz devre dışı kalır ve biz doğal olarak ifade gücümüzde özgür davranamaz, karşımızdaki kişi veya başka nedenlere uymak zorunda kalırız. Şimdi böyle bir durumun siz Yengeçler için parasal açıdan etkisi ise, doğal olarak ailevi, kişisel, duygusal veya başka nedenlerle parasal konularda kendinizi güçsüz hissetmeniz anlamına gelebilir.

Yani kazancınızı bireysel anlamda yönlendirmeniz mümkün olmadığı gibi, yukarıdaki konular nedeniyle ihtiyacınız da bir o kadar fazladır. Kimileri için bu enerjinin anlamı evinizin giderleri nedeniyle paranızın keyfini sürememek olabileceği gibi bazılarınız için anlamı ise, bir yuva kurarak en azından bazı yüklerden kurtulmak arzunuzu da ifade edebilir. Yani bu dönemde sorumluluklarınızın ağırlığı nedeniyle parasal açıdan bir başka insana ihtiyaç duymanız, onunla ortaklık kurmanız, ödemeleriniz veya yatırımlarınız nedeniyle kemerlerinizi sıkma zamanınızdır. Yani düşünmeden fevri davranmamalı, para konusunda özellikle dikkat etmeli, öfke patlamalarından uzak durmalı, kendinizi güvensiz, bağımlı, geleceğinizi garantisiz, yalnız ve zorluklar içinde yaşayıp gidecekmişsiniz gibi düşünmemelisiniz. İşinizde patronunuz, evinizde aileniz veya sorumluluklarınız bu süreçte size böylesi duygular hissettirebilir. Sizin yapmanız gerekense, 23 Ekime kadar devam edecek bu enerji nedeniyle masraflarınızı biraz kısmak ve dengeli bir bütçe düzenlemektir. Bazen böyle zamanlar herkesin yaşayabileceği zorluk günleri olabilir. Fakat sabırlı olur ve kendinize olan güveninizi kaybetmezseniz kolayca gelir geçer. Tabi siz Yengeçler için güvence son derece önemli olduğundan fazlasıyla hassas olacağınız açıktır. Fakat ben öncü gücünüzle para mevzularındaki bu sıkıntıyı aşabileceğinizi düşünüyorum.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-13-14-18-19-22-23-26-27

Zayıf Enerjili Günler:3-4-10-11-12-24-25-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

Yeniay: 18-19

(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-30-31

(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER