Mynet 01.11.2011

Yengeç burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Yengeç Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Yengeç burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde önce Merkür Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji, başkaları sizinle aynı fikirde olmasa da sizin kendi düşüncelerinizi önemsemeniz anlamına gelmekte. Ancak hoşgörülü yaklaşımlarda bulunmanız tabii ki yararlı olur. Aynı gün başlayan Venüs Yay burcu etkisi ise, ilişkilerinizde gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmenizin önemini vurguluyor. Hevesliliğiniz yükselebilir. Ancak sizi zorlayan koşullar veya baskı altına alan durumlar olursa canınız sıkılabilir. 11 Kasım tarihinde başlayan Mars Başak burcu seyri, iş konularındaki girişimlerin işaretidir. Daha sıkı çalışarak hedefinize varabilmeniz mümkündür. 22 Kasım Güneş Yay burcunda seyrine başladığında, çalışma hayatınızda bazı yeniliklerde bulunma hevesliliğiniz yükselebilir. Serbest çalışmalar, iş yolculukları, keşif anlamındaki geziler, kurs programı ve staj gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Ancak 24 Kasım tarihinde Yay burcunda Merkür geri harekete başlayacağına göre plansız ve aklınızda olmayan yeniliklerden uzak durunuz. Yolculuklarda güvenli firmaları tercih ediniz. Bu geri hareketi bir mola gibi düşünüp kendinizi geliştirme anlamında kullanınız. 25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması yeni bir iş değişikliği anlamına gelse de, Merkür bu tarihlerde geri harekette olacağından lütfen apansız kararlar vermeyiniz. 26 Kasım Venüs Oğlak burcu seyri, ilişkinizle alakalı mevzularda dikkatli düşünmenin işaretidir. Özellikle iş ortaklarınızla, eşinizle olan diyalogunuzu güçlü tutmanızda fayda var. Bazı geçmiş konular aranızda konuşulmayı gerektirebilir.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda etkili olacak aşk evinizin yöneticisi Mars, aşk hayatınızla ilgili meselelerde kazançlı çıkma arzunuzun göstergesidir.Çünkü aşkta başarılı ve mutlu olduğunuz takdirde hayata seyirci kalmaktan ziyade katılımcı olacağınızın farkındasınız. Aşk sihirli bir güce sahiptir. Bunu kimse inkar etmez. İlişkinin kalitesi ve birlikte olduğumuz insanla aramızdaki uyum, hayatın lezzetini, keyfini hissetmemizi sağlar. Tam tersi bir durum keyifsizlik verebilir. Bu durumda isteklerinizi zorla da olsa elde etmek isteyebilirsiniz. Eğer kafanızın içinde çizdiğiniz, şekillendirdiğiniz gibi bir aşk yaşıyorsanız gayet tutkulu bir dönem geçirir, cinselliğin üst boyutlarında birlikte dolaşabilirsiniz. Sorunlu bir beraberliğiniz varsa, tümüyle kendinizi korumaktan yana olursunuz.

22 Kasım tarihine kadar etkili olacak Güneş-Akrep burcu seyri, hakimiyetçi bir tavır içinde olmanız anlamına gelebilir. İlişkisi olmayanlar bu enerji altında, kendilerini ön plana alarak seçimlerde bulunabilirler. Değişik zevkler, erotizm, tutkulu paylaşımlar ilgi alanınız içine girerler. Daha baskın tavırlar gösterebilirsiniz. Normaldeki hassasiyet yerini güçlenmeye bırakabilir. Cazibeniz ve çekiciliğiniz yükselir. Bu durum karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayabilir. İlişkisinde sorun olanların bu tarih sonrası dikkat etmesi gereken en önemli konu, ya hep ya hiç tavırları içinde olmamaları, benim dediğim olacak şeklinde davranmamalarıdır. Bu etki altında tutkularınız ön planda olduğundan kıskançlık duygunuza yenilmeniz ve yok yere sert tepkilerde bulunmanız mümkündür. Dikkatli olmak gerekiyor. Sizler değerlerinize sahip çıkan sevmeyi bilen kişilersiniz. Fakat bu tarihteki enerji nedeniyle istemeden de olsa kuruntulu davranabilirsiniz. Gizlilikleri merak duygunuz ön plandadır. Sevgilinizin bir hareketi veya bir sözü karşısında tepki gösterebilirsiniz. Sakin olmalı, dönemin yüksek enerjisini sadık ve düşünceli davranarak kullanmalısınız. Güneş Akrep burcunda seyrine başladığında aşkta güç, kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış yükselir. Belli bir amacınız varsa ona ulaşmak için yeniliklerde bulunmanız mümkündür. Sizi motive edecek bir aşk kapınızı çalabilir. İlişkilerinizde kendi gücünüzü gösterebileceğiniz ve karşınızdaki kişi üzerinde güzel etkiler bırakabileceğiniz bir dönemdir. Ancak bu gücü doğru anlamda kullanmak için, tatminsizlik, güvensizlik gibi olumsuz duygulardan uzak durmak gerekir.

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasıda Yay burcunda ilerleyecek Venüs, bir yandan aşk hayatınızı canlandırıcı diğer yandan mesleki açıdan kendinizi gösterme hevesiniz yükselticidir. Böylece iyimser ve esnek bir şekilde hareket edebilmeniz mümkün hale gelir. Venüs bildiğiniz gibi ilişki kurmak, diğer insanlarla uyumlu, huzurlu bir şekilde anlaşabilmeyi sağlayan astrolojik bir güçtür. Yay burcunda ilerlediği zamanlarda ise, zorluklarla başedebilmeniz daha kolay hale gelebilir. Farklı konularla ilgilenmek, değişik bilgiler öğrenmek, ilginç insanlarla karşılaşmak hem işlerinizi daha moralli bir şekilde yürütmenizi hem de yeni şeyler öğrenmeye çalışarak kendinizi geliştirmenizi sağlayabilir. İlgi duyduğunuz konuları araştırmak, sosyal ortamlara girmek, beraber çalıştığınız insanlarla aktivitelere katılmak veya bizzat işinizde ilerlemek için belli bir eğitimden geçmek gibi. Bu arada iş hayatınızla ilgili konularda özgür yaklaşımlar içinde davranmanız mümkündür. Tabii ki bir Yengeç kendini pek fazla açık etmekten öne sürmekten hoşlanmaz. Fakat unutmayalım ki, yengeç öncü bir burçtur ve arzu ederse kendini güvende hissederse bulunduğu ortamda söz sahibi olmayı kolaylıkla başarabilir. Burada yapılması gereken bu enerjinin yaratacağı pozitif yansımaların farkında olarak iş hayatının gündelik temposu içinde çevrenizle bağlantı kurmaya çalışmaktır. Yabancı yayınlar, ülkelerle temas, ilginç kişilerle tanışma, hatta ilginç iş aşkları yaşamak bile bu enerjinin etkisi altında mümkündür.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında devam edecek Venüs-Oğlak burcu seyri, Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösteriyor. İlişkide karşıtlık, dengeleme, engellenme, ortayı bulma kısaca ben demek yerine biz olmayı başarmak için bilinçli bir şekilde hareket etmek lazım. Her şeyden önce ilişki anlamında bir yavaşlama dönemi olarak görülmesi gerekiyor. Heyecan neredeyse yok denecek kadar azalır. Karşınıza çıkabilecek kişi ile aranızda ciddi yaş farklılığı, yaşam stilinizin birbirinizden ayrı yanları, hayata bakış açınız ve yaşadıklarınızın sizler üzerindeki etkileri tümüyle gözden geçirilmesi gereken ayrıntılar olarak öne çıkar. Aslında çıkması da gerekir. Çünkü bir ilişkinin sağlam temellere oturtulması için bu ayrıntıların mutlaka her ikinizce ele alınması lazımdır. İlişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş kişiler için ileriye yönelik konularda verilecek kararların simgesi. Ancak her şey yolunda gidiyor mu? Yani bir ömrü beraberce ahenk içinde geçirebilecek misiniz? Yanlış anlamayın sizi tedirgin etmek için bunu söylemiyorum. Sadece biraz daha düşünün ve her şeyi şöyle bir etraflıca konuşmanızın yararlı olacağı kanaatindeyim. Şimdi şu dönemi biraz genel yansımaları şeklinde gözden geçirelim. Yani bu enerjinin sizler üzerinde olabilecek etkilerini gözden geçirelim. Böylece süreci bilinçli olarak geçirmemiz mümkün olur.

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, partnerinizin size karşı biraz daha mesafeli davranması, sorumluluklarınızı hatırlatması, duygularını göstermekten kaçınması, her şeyi fazla ciddiye alarak sorgulaması mümkündür. Sizin üzerinde en fazla durduğunuz güven olgusu bu dönemin en önemli mevzusudur. Fakat bu olgu, sizin gibi ilgi ve sevgiye açık, herşeyin daha özenli bir şekilde anlatılmasından hoşlanan bir Yengeç için, partnerin sevimsizleşmesi anlamına gelebilir. Peki bu enerjiyi nasıl kullanalım ki, bu dönemde çekişmeler, keyifsizlikler oluşmasın. Her şeyden önce, siz Yengeçlerin bu tarihler arasında, ilişkiniz konusunda öz disiplinli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Aşırı duyarlı, kırılgan ve talihsiz bir kişi profili çizmek yerine, kimliğinizin farkında, ilişkinizin sizin için önemli olduğunun bilincinde, fakat ters durumlarda da tepkinizi koyabilen şekilde davranmalısınız. Size karşı koyduğu mesafeyi, kendinize yöneltilmiş gibi görmeyip, gayet normal bir şekilde karşılamalısınız. Dünyanın onun etrafında döndüğünü düşünmek yerine, onunla beraber kendinizi de mutlu etmenin yollarını arayacaksınız. Aşırı duyarlı, kırılgan ve talihsiz bir kişi profili çizmek yerine, kimliğinizin farkında, ilişkinizin sizin için önemli olduğunun bilincinde, fakat ters durumlarda da tepkinizi koyabilen şekilde davranacaksınız. Size karşı koyduğu mesafeyi, kendinize yöneltilmiş gibi görmeyip, gayet normal bir şekilde karşılayacak, hatta saygı duyacaksınız. Baktınız ki bu halinden çok şikayetçisiniz, o zaman sakin ve olgun bir şekilde size uymayan noktalar hakkında oturup konuşmak istediğinizi belirteceksiniz. Bunu yaparken de kesinlikle çatışma veya aşırı duygusal davranmayacak, gayet kendinizden emin bir hava içinde olmalısınız. Birlik ve beraberlik içinde düşünülmesi gerektiğini, eğer bu şekilde davranırsa sizin de bu durumda gardınızı alabileceğinizi belirteceksiniz. Konuşma şekliniz ise, ne sert ve keskin ne de fazla duyarlı, ağlamaklı olmayacak. Bunlara dikkat edildiği zaman, karışınızdaki kişi size karşı ister istemez çekim duymaya başlayacak. Bir de unutmadan kesinlikle eski olayları veya eski durumları ortaya getirmemelisiniz. O anki mevcut durum çerçevesi içinde olayları ele almalısınız.

İlişkisi yeni başlayanların da aynı şekilde Venüs-Oğlak burcu seyir süresince birbirlerini tanımalarında, hayata bakış açıları maddi, manevi, cinsel ve paylaşımlar anlamında ele almaları son derece yararlıdır. Hayatın bin bir türlü hali arasında bir insanın güvenebileceği sırtını dayayabileceği bir kişinin varlığına ne kadar ihtiyacı var bunu hepimiz biliyoruz. O zaman kendinizle yüzleşmeniz, hangi konularda birbirinizden farklı olduğunuzu düşünmeniz, bu farklılığın sizler üzerinde yaratabileceği olumlu veya olumsuz noktaları saptamanız neden yanlış olsun ki? Sonuçta el ele huzur ve mutluluk içinde hayatınızı geçirmek niyetiniz yok mu? O zaman bu incelemeler sizi hiç sıkmasın dostlarım.

İŞ VE KARİYER

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, iş ortamınız, iş hayatınızın gündelik temposu üzerinde etkili olacağından ve çalışma evinizde gerçekleşecek Merkür geri hareketi, Parçalı Güneş Tutulması ve diğer yoğunlaşmaları göz önüne alırsak gayet önemli bir ay olduğunu bilmenizi isterim. Sağlığınız başta olmak üzere, iş hayatınızla ilgili konularda her durumun dikkatlice gözden geçirilmesi ve ele alınması şart gözüküyor. Çeşitli insanlarla bağlantı kurmanız, detaylı işlerle uğraşmanız ve bütün bunları dağılmadan belli bir sistem içinde yerine getirmeniz gerekebilir. İş ortamınızla birebir alakalı yeni kişilerle tanışacağınız bu dönemde oldukça ilginç, kendinden son derece emin, pozitif ve maceracı ruha sahip bir kişiyle tanışmanız ve özel bir şeyler paylaşmanız mümkündür. Bu kişi çevresinde oldukça popüler biridir fakat ilişki konusunda ciddi ve derin düşünmek taraflısı değildir. Yengeç gibi hassas bir insan için bu zorlu olabilir. Yine bu süreçte partnerinizle özel olarak ilgilenmeniz gerekebilir. İşiniz gereği bir başka ülkeye veya şehre yerleşim veya seyahatleriniz olabilir. Gelişiminiz için bir kurs veya staj durumu gündeme gelebilir.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, önünüzdeki bir ay boyunca, gündelik iş temponuz, işyeri ortamınız ve birebir çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz ve her şeyden önemlisi sağlığınızla ilgili konular üzerinde etkilidir. Merkür geri hareketi başlayana kadar yani 24 Kasım tarihine kadar, yeni iş olanakları araştırmanız, işyeriyle sorunu olanlar ise bu problemlerin düzelmesi adına görüşmelerde bulunabilirler. Kimileriniz bu etki altında işyerinin ortamının değişmesi veya tayin gibi bir durumla karşılaşabilir, özellikle yurtdışı bağlantılı işler için girişimde bulunanlar bu konuyla ilgili haberler alabilirler. Sağlık problemi olanlar tedavilerini ihmal etmeliler. Beslenme düzeninizle ilgili yapacağınız yeni diyet programı size olumlu katkılar sunabilir ve siz bundan sonra daha dikkatli bir şekilde beslenmenize özel önem verebilirsiniz.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür, gündelik iş hayatınızda yoğunlukların işareti. Kendi alanınızda bilgi ve tecrübe sahibi olma arzunuz yükselebilir. Her zamankinden daha çok insanla temas etmeniz mümkündür. Yabancı ülke bağlantılı işler ön plandadır. Ticari konularda girişimler söz konusu olabilir. Merkür Yay burcunda astroloji açıdan güçsüz hatta zararlı bir enerji olduğundan doğal olarak iş konusunda sadece kendi fikirlerinizin doğru olduğunu düşünmeniz, ben bilirimci havalara girmeniz mümkündür. Fakat böyle bir düşünce tarzının size geri yansıması can sıkıcı olabilir. O nedenle sorunları mantık çerçevesi içinde ele almak, çevrenizde bulunan ve aynı iş yerini paylaştığınız kişilerle çatışmamaya gayret ediniz. Ayrıca size hiç uymayan işlerle vakit kaybetmemeli, doğru tercihlerde bulunmaya çalışmalısınız. Merkür ruhsal ve duygusal anlamda güvence aradığınız konularda ve sağlığınızla ilgili mevzularda da etkili olacağından, bir yarışçı gibi ordan oraya koşuşturmanız, bir yandan iletişimde bulunurken diğer yandan işlerinizi yapmak zorunda kalışınız, bu dönemin etkili yansımaları arasındadır.

Eğer iş sorunlarınız varsa veya işsizseniz, hangi işi bulursanız orada kısa sürelerle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Kimi Yengeçler bu enerjinin etkisi altında, şu anda bulunduğu iş ortamından şikayetçi olabilir hatta yaşınız ileri ise, emekliye ayrılmayı bile düşünebilirsiniz. Tabi ki bu durumda dikkatli hareket etmek ve ani kararlar vermemek lazımdır. Bazılarınız ise, sadece açıkta kalmamak için, hiç arzu etmediği bir işi kabul edebilir. Sosyal güvenliğiniz yeterli değilse, herhangi bir rahatsızlığınızda sorun yaşamanız mümkündür. Bu yüzden dikkatli seçimlerde bulunmanızı öneriyorum. Düşüncelerinizi ifade etme ihtiyacının yükseleceği bu etki altında, seyahatler gündeme gelebilir. İlginç yerler keşfetmek, oralarda yaşamınızı sürdürmek ve geçiminizi sağlamak isteyebilirsiniz. Yorgunluklarınız nedeniyle sinirsel yönden yıpranmamak için, beslenmenize ve sağlığınıza özen göstermeniz bu tarihler arasında son derece önemlidir. Unutmayalım ki, Merkür Yay burcunda 24 Kasım günü gerilemeye başlıyor. Yukarıdaki konularda hem temkinli olmalıyız hem de aceleci davranmamalıyız.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:16

10 Kasım saat 22:16 itibariyle Boğa-Akrep burçları arasında meydana gelecek Dolunay etkisi altında, ileriye yönelik belirlediğiniz bazı hedeflerinizle alakalı olarak gecikmeler, terslikler meydana gelebilir. Bunlar bu enerjinin etkisi altında gayet doğal karşılanmalı, umutlarınızı yitirmeden doğru bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz. Bağlı bulunduğunuz, ortak hareket ettiğiniz kişilerle olan ilişkinizde artıları ve eksilerini iyi hesap ederek hareket etmeye özen gösterirseniz, olabilecek zararlardan korunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda bir sorun oluşmaması için, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. İdealleriniz konusunda gerçekçi hareket etmeye çalışmanız gereken bugünlerde, birlikte aynı yola baş koymayı düşündüğünüz veya belli bir proje için bir araya geleceğiniz insanları özenle seçmeye dikkat ediniz. Bu sizi daha sonra olabilecek zararlardan koruyabileceği gibi, zaman kaybetmenizin de önüne geçebilir. Kimsenin dolduruşuna gelmemeye, başkalarının iyiliği için kendinizden vazgeçmemeye çalışınız. Girişimlerinizle alakalı konularda gelişebilecek negatif durumlarda olgun ve hoşgörülü bir şekilde ortamı yumuşatmaya çalışınız veya geri planda kalarak olayların dinmesini bekleyiniz. Aşk hayatınızla alakalı konularda da etkili olacak bu dolunay, kuşku ve kuruntulardan uzak durmanızı, hayal kırıklığına uğramamak için doğru seçimlerde bulunmanızı gerektirmektedir. Bugünlerde ufak tefek de olsa bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bunun bilincinde olarak kendinizi ayarladığınızda zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Önünü göremediğiniz projeler içinde yer almayınız, gerçekçi bir şekilde hareket etmeye özen gösteriniz.

11 Kasım tarihine kadar Aslan burcunda ilerlemesi devam edecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, hem parasal anlamda hem de girişimlerin maddi güce dönüşmesi açısından önemi bulunmakta. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay bu enerjiden bahsetmiştik. Ancak uzun seyirli olması açısından bundan sonraki aylarda da bu enerjiyle sıkça karşılaşacaksınız. Bazı aylarda diğer gezegenlerle oluşturduğu enerjiler önemli hale gelecek ve yorumlarda bu durumları da belirteceğiz. Şimdi tekrar bir gözden geçirelim. Mars Aslan burcu sürecinde en başta yapılması gereken girişimci olmak. Bu son derece önemli. Çünkü girişimci olmak hem cesaretinizi gösterebilmeniz açısından hem de hakkınız olana sahip çıkmanız açısından önem arzediyor. Eğer susarak, her şeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Tabi bir yengeç için savunmasız kalmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizlikleri ne olursa olsun, yeniye yer açtığınızda bir süre savunmasız kalacağınızı düşündüğünüz için çekingen davranabilir, hatta uzun yıllar boyu aynı yapı içinde kalmaya razı olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini değerlendirmek adına cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır. Ne yönde ilerlemek istediğinize karar verin. Amacınızı saptarsanız ne yapacağınızı da iyi bilirsiniz.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında iletişim ve haberleşme, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurabilmenizi sağlayan yaşam evinizde ilerlemeye başlayacak aşk evinizin yöneticisi olan Mars, ince eleyip sık dokuma zamanınızın geldiğini gösteriyor. Güvenlik duygusu fazlasıyla ön planda olduğundan aşk hayatınızla ilgili konularda mantığınızı ön plana almaya başlayabilirsiniz. Sizin gibi hassas bir kişinin mücadele etmek adına duygularını geriye çekerek düşünmesi tabii ki kolay değildir. Fakat Mars Başak burcunda ilerlerken bu kesinlikle şarttır. Mars-Başak burcu geçişini dispozite edecek Merkürün gölgeli günleri de dahil olmak üzere 17 Kasım itibariyle geri hareket dönemine girecek oluşunu hesaba katmalıyız. Siz olayları mantık süzgecinden geçirmediğiniz sürece beraberlikte aradığınız güven ortamını yakalamanız mümkün değildir. Öncelikle karşınızdaki insanla aranızdaki ilişkiyi veya ilişkiniz yoksa bundan sonrasında kuracağınız ilişiklerdeki tutumunuzu iyice bir gözden geçirmelisiniz. Belki şu anki koşullar temelinizi sağlamlaştırmak ve yarınlarınızı kurabilmeniz anlamında sizi zorluyor. Ancak bu zorlayışın ardındaki gerçeği bulmak işte asıl mesele bu. Neden zorlanıyorsunuz bunu hiç düşündünüz mü? Belki de artık hayata farklı bir pencereden bakmanız gerekiyor. Ve siz bunu kabullenmediğiniz veya ürktüğünüz için acı çekiyorsunuz. Mars Başak sürecinde bir amaca ulaşmak için enerjinizi gayet iyi kullanmanız gerekir. Ayrıntılar üzerinde titizlikle durduğunuz zaman göreceksiniz ki, siz ne kölesiniz ne de kurban. Siz kendi yaşamınızın efendisisiniz. Bunu başardığınızda kendiniz için ne kadar önemli olduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Gündelik iş temponuzu ilgilendiren tüm hizmetler, çalışma yöntemleriniz kişisel gayretleriniz, iş ve iş ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar), stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak, evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla alakalı her mesele.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında kazanç evinizde ilerleyecek Mars sürecinde en başta dikkat edilmesi gereken nokta: Girişimci olmak. Bu son derece önemli. Çünkü girişimci olmak hem cesaretinizi gösterebilmeniz açısından hem de hakkınız olana sahip çıkmanız açısından önem arzediyor. Eğer susarak, her şeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Tabi bir yengeç için savunmasız kalmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizlikleri ne olursa olsun, yeniye yer açtığınızda bir süre savunmasız kalacağınızı düşündüğünüz için çekingen davranabilir, hatta uzun yıllar boyu aynı yapı içinde kalmaya razı olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini değerlendirmek adına cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır. En azından Merkür geri hareketi 24 Kasım tarihinde başlayana kadar şansımız iyi gözüküyor.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında kazanç evi yöneticiniz Güneş Yay burcu dönemi Merkür geri hareketiyle örtüşeceği için, bir yandan belirsizlikler hakimdir diğer yandan pozitif bir hava esebilir. Bu dönemde bazılarınız, yatırımlarını iş alanında değerlendirmekten yanadır kimileriniz daha hevesli girişimlerden yana olabilir. Hedeflerinizi daha yüksek tutma çabası, parasal kazanımlarınızı farklı alanlarda değerlendirmenizi de sağlayabilir. Örneğin iş seyahatleri bu dönemde gündeme gelebilir. Bu seyahatler yoluyla gelir elde edilmesi düşünebilir. Büyümek ve genişlemek adına bir takım kişilerle görüşmelerde bulunabilir.. Hukuk, adalet ve yasalar yoluyla hakkınızı almanız mümkün olabilir. Eğer devlet sektöründe çalışan bir kişi iseniz, refah düzeyinizin yükseltilmesiyle ilgili, toplu iş görüşmeleri söz konusu olabilir ve bu yolla maaş artışları gündeme gelebilir. Fakat en başta da belirttiğim gibi bu süreç geri harekete denk geldiği için, belirsizliklerin yoğun olabileceği bir zamandır. İyimserlik hakim olsa dahi, bir Yengeç bu durumdan pek hoşnut olmayabilir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu riskli işlerden uzak durmak paranızı bilmediğiniz alanlarda, sırf ilginç bir proje diye, iyice araştırmadan herhangi bir konuda yatırıma dönüştürmemektir.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-20-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-8-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16-17-18
Yeniay : 14-15
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-27-28
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER