Habertürk 02.07.2011

Yengeç burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yengeçlere, yaşama hangi gözle bakarlarsa tutulmanın onun getireceğini söylüyor.

Yengeç Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Yengeç burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde oluşan Parçalı Güneş Tutulması, kimliğiniz, ailevi ilişkileriniz, yuvanız ve duygularınız üzerinde etkilidir. Siz yaşama hangi gözlükle bakıyorsanız bu tutulma size onu getirir. Onun içindir ki, lütfen pozitif düşünmeye ve herşeye rağmen hayata dört elle sarılmaya çalışınız ve umudunuzu bir çiçek gibi yüreğinizin içinde büyütünüz. 2 Temmuz tarihinde başlayan Merkür Aslan burcu seyri, maddi konularda planlamalarda bulunma anlamında etkilidir. Güven duygunuz yükselir ve bu konuşmalarınızda da hissedilir. Hatta kendi fikirlerinizi fazlasıyla önemsersiniz. 4 Temmuz tarihinde Venüsün burcunuz üzerinde başlayan etkisi, ilişki konusunda şansınızın dönmesini sağlayıcıdır. Bağlı olduğunuz kişiden kopmanız oldukça zordur. Eskiye ait herşey sizi etkisi altına alır. Nostaljik bir etkidir. Anıları uyandırır ve kimi zaman hüzünlendirir. 23-28 Temmuz tarihlerindeki Güneş ve Venüs Aslan burcu seyirleri, maddi konularda güvenlik duygusunun öneminin altını güçlü bir şekilde belirleyicidir. Aşkta kontrolü elinizde tutmaktan hoşlanırsınız. 28 Temmuz tarihinde başlayan Merkür Başak burcu seyri, eğitimden işe, sağlıktan düzenlemeye kadar her konuda akıllı bir şekilde ilerlemenin işaretidir. Başkalarına hizmet duygunuz öne çıkar.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Venüs sizler için evrensel bir hediye gibi. Her ne kadar Mars-İkizler burcu seyri kafanızı karıştırmaya devam etse de, Tutulma nedeniyle ortalıkta dönüp dolaşan sözler canınızı sıksa da, Venüsün büyüsü bütün sıkıntıları giderici bir etki yaratabilir düşüncesindeyim. Tabii ki bu enerji tüm Yengeçler için az veya çok olumlu bir tesirdir. Bu tarihler arasında size öncelikle tavsiyem güzel ve olumlu dileklerde bulunmanız ve hayatı pozitif yanlarıyla düşünmenizdir. o zaman gelin hayata bir çiçeğe bakar gibi, bir denizi seyreder gibi, bir mavi bulutun geçişini izler gibi bakalım. Bir deneyin isterseniz, belki de bu tavsiyem sizlere iyi gelebilir. Şimdi öncelikle Venüsün burcunuzdaki bu seyri, ilişkisini sağlam temeline oturtmuş kişi ve çiftler açısından son derece olumludur. Birbirinizi sevgiyle kucaklayarak, sahiplenir, korur ve kollarsınız. Birbirinize yol gösterir, zorlukları birlikte göğüs gererek aşmaya çalışırsınız. Yuvanızın dirlik ve düzeni, aşkınızın sürekliliği için çaba sarfeder umutlarınızı her dem taze tutarsınız. Bu enerji hayatı güzel yanlarıyla görebilmenizi ve birbirinizin gözlerinden izlemenizi sağlayıcıdır. Belki de bir çift olarak bir bebek sahibi olmayı düşünmek ve ailenizi genişletmek anlamındadır.Yani her halükarda bu dönemde, sevginizi ellerinizle büyütmeniz kolaydır.

İlişkisi sorunlu olan Yengeçler için bu enerji, şifacı bir el gibidir. Venüs burcunuzda ilerlerken, aşk konusunda öncelikle kendinizi ve iç aleminizi şöyle bir gözden geçirerek, ihtiyaçlarınızın ne olduğunu saptamaya çalışabilirsiniz. Bu dönemde sizin için en önemli şey, ne kadar güvende olduğunuzu bilmektir. Venüsün burcunuzda ilerlemesi, kalbinizin sevgiyle dolmasını, barış duygusu içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Herşeyden önce sevilmek ve sevmenin tadının hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini yaşanan sıkıntıların bu duyguyla çözüme kavuşabileceğini biliniz. Seven ve şefkatli davranan bir insan olarak, cana yakın davranmak, alınganlık göstermemek gerekir. Bu enerji eskinin canlanmasını ve anıların gözler önüne gelmesini sağlayıcıdır. Eğer ilişkiniz çok eskiye dayanıyorsa doğal olarak güçlendirici bir yansımadır. Bu ise pürüzlerin giderilmesini sağlayabilir. Öncelikle kendinizi ardından partnerinizi ve ilişkinizi düşününüz. Sizin için beraberliğinizin önemi büyükse, bu dönemde ayrı iseniz, enerjilerin sizden yana olduğu bu tarihler arasında onunla konuşmaya çalışınız. Bir araya gelerek çözüm yolları aramaya çalışınız. Mutlaka bulursunuz.

İlişki olmayanlar açısından bu enerji her yıl olduğu gibi yeni bir şans anlamındadır. Bu tarihler arasında, uyumlu ve manevi değerlerinize sahip çıkan bir kişi olarak karşı cins üzerinde etkili olmanız gayet kolaydır. Yeni bir ilişkinin kapınızı çalması anlamı taşıyan bu enerji, çok önceden bitmiş bir beraberliğin yeniden ele alınarak düzenlenmesi ve devamı için herşeyin tekrar gözden geçirilmesi anlamı da taşımaktadır. Yeniden aşık olsanız bile yaşadığınız tecrübelerden dersleri unutmamanızı tavsiye ediyorum. İster şu anki beraberliğiniz sürüyor olsun isterseniz eskiye dönün veya yeni bir aşk kapınızı çaldığında buyur edin ama şunu kesinlikle unutmayın. Bu süreçte eksiklerinizi tamamlayın ve bir daha yanılmamak için en baştan önleminizi almaya çalışın. Ne kadar değerli ve özel bir kişi olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bu zamanda hiç kimse sizin kadar manevi değerlerine sahip çıkmaz. Sizin kadar hiç kimse sevdiği insanı sahiplenmez, korumaz ve kollamaz o zaman bu özelliklerinize uygun seçimlerde bulunun. Size sizin kadar önem verecek, ailenize saygı gösterecek, sorunlarınızda yanınızda olacak ve size destek verecek bir insanı hayatınıza katmaya çalışın. Venüs astrolojik olarak, evleneceğiniz veya kaderinizde olan kişiyle karşılaşacağınız zaman diliminin işareti olarak önemlidir. Bu süreçte burcunuzda geçiyor oluşu, kadersel bir tesadüfün işareti olabilir. O nedenle lütfen güzel şeyler düşününüz. Kendiniz adına herşeyin en güzelini isteyiniz. Bir bakarsınız hayatınızın kadını ve erkeğine rastlamışsınız. Doğan her gün, her sene yenilenen enerjilerimiz bize umut ışığıdır. Evren, her yıl her gün her saat bizlere yeni şanslar sunmakta. O zaman gelin bu şansı değerlendirmeye hazır olalım. Dikkat edeceğimiz tarihler 8-9-13 Temmuz. Bunları her zaman olduğu gibi günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde izah edeceğim.

İŞ VE KARİYER

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Yengeçler, 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, başta, ilişkiniz ve partnerinizle ilgili her konuda dikkatli ve tedbirli olmanız gerektiğinin işaretidir. Özellikle ilişkisinde sorun olanların veya düzgün bir ilişki kurmakta zorlananların bundan sonraki seçimlerinde daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Hızlı ve kimi zaman oldukça tedirgin edebilecek gelişmelerle karşılaşmamak için, lütfen seçimlerinizi doğru yapınız. Bireysellik ve özgürlük ihtiyacınızın sınırlarını iyi çiziniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda acil kararlar vermeyiniz. Yeni bir ilişkiye başlamayınız veya yeni başladıysanız partnerinizin istekleri ile kendiniz beklentileriniz arasındaki dengeyi mutlaka sağlamaya çalışınız. Ayrıca ilişkinin oturması için bir müddet geçmesini bekleyiniz, birbirinizi iyi tanıyınız.

Kadersel karşılaşmalar veya eski bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi halinde rehavete kapılmayınız. Yaşanmış eski sorunları hatırlayınız. Bunlar üzerinde anlaşmadan evet demeyiniz. Açılmış boşanma davalarında çıkarlarınızı iyi koruyunuz veya boşanmak için ileri bir tarihi tercih ediniz. Evlilik kararınızı bir kez daha düşününüz, eksikleriniz olup olmadığını kontrol ediniz. Partnerinizle aranızda şimdiye kadar ele alınmamış, fakat sizi rahatsız eden noktalar üzerinde ılımlı bir şekilde konuşmayı deneyiniz. Bu sorunları hasıraltı etmeyiniz. Birbirinize karşı açık ve dürüst davranmaya çalışınız. İş ortaklığa sözü vermeyiniz, var olan ortaklığınızı tekrar gözden geçiriniz. Aceleci kararlar almayınız. Partnerinizle aranızdaki sorunları kavga ederek, tartışarak çözüme kavuşturmaya çalışmayınız. Bugünlerde yeni sözleşme imzalamayınız, iş bağlantılarınız bugünlere denk getirmeyiniz.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Yengeçler 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay ve ardından oluşacak Parçalı Güneş Tutulması girişimleriniz için enerjinizin son derece yüksek olduğu bir tarihtir. Ben, Tutulmaları daima itekleyici bir güç olarak görmüşümdür. İnsanın elini kolunu bağlayan yorumların, bizleri çok fazla olumsuz etkilediğini ve bu etkilemenin de insanın güçlü iradesini zincirlediğine bir çok kişide tanık olmuşumdur. Bu kadar çaresiz olduğumuz düşüncesinde değilim. Ben bu tutulmanın aileniz ve yakınlarınız tarafından desteklenmeniz konusunda etkili olacağı kanaatindeyim. Yeter ki, siz ailenize olan bakış açınızı ve onlarla olan ilişkinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmiş olun. Önemli atılımlar için bu tarih biçilmiş kaftandır. Eğer siz ne yaptığınızı, nasıl bir yönde ilerlemek istediğinizi bilen ve sorumluluklarının farkında bir bireyseniz, sizin gibi bilinçli bir kişi için bu tutulmanın gücü size ışık olabilir. Fiziksel görünümünüzde bir değişime gidebilirsiniz. İsteklerinizi başkalarına kabul ettirebilir, haksızlıklarla mücadele edebilirsiniz. Kabuğunuzdan sıyrılarak hayata karışabilirsiniz. Fiziksel gücünüz yükseldiği için mucizeler gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bu oluşumda elinizi attığınız işlerde başarı kazanabilirsiniz. Yeter ki, gücünüzün farkında olun.

İlişkinizle ilgili yanlış anlaşılmaları giderebilirsiniz. Bu tutulma, güvenlik, ailevi konular, sahiplendiğimiz, koruduğumuz değerler, yuvamızla ilgili meseleler üzerinde etkili olması muhtemeldir. Bu nedenle bu mevzulara daha hassasiyetle odaklanabilirsiniz. Ancak bugüne dek sorunlarınızın üstünü sıvazladıysanız veya görmezden geldiyseniz doğaldır ki, bu tutulma ve etkili olduğu günlerde bu problemler kendilerini hatırlatabilirler. Yuvanız sınırları içinde eşinizle veya anne ve babanızla olan ilişkinizde ılımlı hareket etmekte fayda vardır. Tutulmaların olaylar üzerinde nedensel bir değeri yoktur. Ona ne anlam verdiğiniz önemlidir.

3 Ağustos tarihine kadar etkisi devam edecek olan Mars-İkizler burcu geçişi, geri planda çalışmak, veri toplamak, işlerinizi düzenlemek adına gayet faydalıdır. Edindiğiniz bilgileri arşivinizde saklayabilir veya yapacağınız çalışmaları iyice sindirmek için analizlerde bulunabilirsiniz. İşi gereği yoğun bir sezon geçirenler, yolculuğa çıkarak moral toplayabilirsiniz. Yani bu dönem iş anlamından ziyade bir dinlence zamanı olarak bazılarınız için rahatlatıcı olabilir. Böylelikle stresinizi üzerinizden atabilir, kafanızı boşaltabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem, işinizle ilgili geri planda bağlantılar kurmanız anlamına gelebilir. Bazı yeni planlarınız vardır. Fakat bunların gerçekleşmesi için, bir araştırmaya ihtiyaç vardır. Bu araştırma nedeniyle bazı kişilerle veya kurumlarla bağlantıya geçebilir, geri planda işin olabilirliliğini, yararını, sonucunu tahmin çalışmalarında bulunabilirsiniz. Bu örneklemelerden de anlaşılacağı gibi bu süreç aslında arka plandaki hareketliliğin işareti olarak önemlidir. 3 Ağustos sonrası Mars burcunuzda ilerlemeye başladığında, geri plandaki çalışmalarınızı dış dünyada sergileyebilirsiniz. Mars İkizler burcunda zorluklara ve sorunlarınıza kolay çare bulmanızı sağlar. Olayları mantıklı bir şekilde analiz ettiğiniz zaman, altından kalkamayacağınız bir şey yoktur. Tek sorun, zaman faktörüdür. Özellikle kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konularda sabırlı olmakta fayda vardır. Acele etmemek, enine boyuna her şeyi düşünmek yararlıdır. Bir olayın her iki boyutuyla analiz edilmesi gerekir. Kafanızı karıştıran, soru işaretleri uyandıran noktalar varsa, kesinlikle mercek altına almak lazımdır.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, güvence olgusunun hayatınızdaki önemini tekrar hatırlatıcıdır. Bir Yengeç olarak zaten bunu hiçbir zaman unutmazsınız biliyorum. Ancak bu tarihlerde çok daha fazla önemsersiniz. Emniyet sizin için çok önemlidir. Kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için duygularınızın doyurulması şarttır. Bunu hissetmediğinizde kendinizi oldukça hassas ve mutsuz biri olarak görebilirsiniz. Bu süreçte eskiye ait herşey gözlerinizin önüne tekrar geliyor. Geçmişinizle hesaplaşarak artık gereksinim duymayacağınız, ihtiyacınız olmayan tüm olguları geride bırakarak yaşamınıza yeni bir sayfa açmak durumundasınız. Bir düşünün bakalım, size yeter hissini yaşatan neler var hayatınızda, hem kendinizi hem de içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirin. Bunu yaparken her zamanki gibi subjektif değil, objektif davranın. Kendinizin tozunu attırmaya bakın. Belki de sizin yanlışlarınızın sebep olduğu acıları yaşıyorsunuz, belki de çok değer verdiğiniz ve bir türlü gerçeği göremediğiniz kişiler canınızı yakıyor. O zaman bu süreçte bunları tekrar düşünerek, güle güle demeyi bileceksiniz. Her yıl size doğanın sunduğu Güneş enerjisini kullanırken, değişime gönüllü olmalı ve eskiyi terk etmeye çalışmalısınız. Kendi eksiklerinizi tamamlamaya başlayarak, açıklarınızı tamir etmeye çalışın. 1 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşan son Güneş Tutulması önünüzdeki resmi artık belirginleştiriyor. Bunlardan anlıyoruz ki, hayatınızda bir çok yerli yerine oturuyor. Gerek mesleki, gerek ilişki ve gerekse birebir kendinizle alakalı. Derler ki, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. O zaman geleceğe bakarken, sadece kendinize olan güveninizin önemli olduğunu, bunu dışarıda bulmak yerine ancak kendinizde oluşturduğunuzda mutlu olacağınızı bilmelisiniz. Ben sizin bunu başaracağınızı ve güneşin sizi aydınlattığı bu süreçte kendinize aydınlık dolu ve özgüvenli bir şekilde yaşam kuracağınızı düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

PARA KONULARI

23 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek para evinizin yöneticisi Güneşin seyri, kazanımlarınız konusunda, destekleyici olabilir. Maddi ve manevi değerlerinizi koruma ve kollama konusunda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlar. Artan fiziksel enerjiniz güven duygunuzun da yükselmesi anlamına gelir ki, doğal olarak çıkarlarınızın farkına varmanız kolaylaşır. Bir yengeç daima güvenlik peşindedir. Zaten bu yüzdendir hep kaygısı ve bu yüzdendir yarınlarını garanti altına alma çabası. Sevgili Yengeçler madem ki amacınız budur. Bu amacı gerçekleştirmek ve istediğiniz her şeyi elde edebilmek için aradığınız destek size Güneş tarafından bu tarihler arasında gelir. Kendi emeğinizle elde edeceğiniz kazanımlar anlamında rahatlatıcı olabilir. Ancak iş ortaklığı veya evli olup ayrılma safhasında olanlar veyahut da yeni bir ortaklık düşünenler lütfen dikkatli olunuz.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında parasal kazancınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür-Aslan burcu süreci, hayat standartınızı yükseltmeniz adına istekli olmanız anlamına gelmektedir. Bilirsiniz Yengeçler aslında son derece tutumlu kişilerdir. Geleceklerini düşündükleri için her zaman kenarlarında belli bir miktar para vardır. Zor durumda kaldıklarında, kimseye muhtaç olmamak için başvurdukları bu yöntem, çevrelerindeki diğer insanlara daima örnek olmalarını sağlamıştır. Bu tarihler arasında para konusunda, özgüvenli bir iletişim, yaratıcı ve yetenekli olduğunuz alanlarda girişimler ön planda olabilir. Aslan burcunda ilerleyen Merkür zamanları siz Yengeçlerin içinizdeki kuruntulu durumlardan kurtulmanız, pozitif anlamda düşünmeniz adına etkilidir. Zor günler geçirenleriniz olsa bile, bu enerji altında, bir çıkış yolu bulmak için cesaretli olmanız kolaydır. Yani yıkılmadım ayaktayım mesajına uygun hareket etmeniz kolaydır. Birikimi olmayanlar ise, durumlarını dış dünyada ifade etmek yerine, güçlü durmayı tercih edebilirler. Bu enerji, emeğinizin hakkını alma konusunda sizi destekleyicidir.

Bu tarihler arasında zihinsel anlamda kendi moralinizi yüksek tutma enerjiniz yoğundur. Gücünüzün farkındasınızdır. Sadece yapmanız gereken, yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi açıdan güçlenmektir. Bu durumda yapılması gereken önce kendinize sahip çıkmak, sonrasında sahip olduğunuz değerlerinizi(maddi-manevi)çoğaltmak olmalıdır. Bu çoğaltma kimi zaman risk almaya elverişli ortam yaratsa da, bir Yengeç durması gereken yeri bileceğinden sorun çıkması enderdir. Ailenizdeki büyükleriniz özellikle babanız, bayansanız eşiniz, otorite konumundaki bir yakınınızla maddi konularda görüşmeniz, moraliniz açısından etkili olabilir. Bu süreci olumlu anlamda geçirmenin yolu, sanatsal konular başta olmak üzere, yaratıcılık içeren yeteneklerinizi açığa çıkarmak, yönetilen değil yöneten olmaya çalışmak, maddi anlamda paranızın değerini bilmek, pasif olmak yerine aktif bir tutum içinde olmaktır.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında kazanç evinizde ilerlemeye başlayacak Güneş astrolojik anlamı itibariyle yaşam gücünüzün artışı, ışığınızın yükselişi, aktivite ve canlılığınızın artışı anlamındadır. Yaratıcı olduğunuzu yeteneklerinizin ön plana gelmesini sağlayan bu enerji sayesinde, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilir, amaçlarınız için girişimlerde bulunabilirsiniz. Tek cümle ile özetlersek bu güç sizin destekçiniz ve rehberinizdir. Bu tarihler arasında en büyük hedefiniz kendinizi ifade etmek ve daha fazla kazanabilmek için harekete geçmektir. Güneş sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayata katılmanızı ve umutlarınızı asla kaybetmemenizi sağlayabilir. Sanatsal konular, yöneticilik, eğlence hayatıyla ilgili kazançların elde edildiği bu dönemde, sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu da size artı gelir olarak geri dönebilir. Öncelikle maddi açıdan belli bir stratejiniz olması son derece önemlidir. Kendinizi ortaya koyarken, birilerinin pohpohlamasını beklemek yerine, var gücünüzle mücadele edebilirseniz, ekmeğinizi taştan bile çıkarmanız mümkündür.

Güneş, kendi özelliklerinize sahip çıkmanız ve doğuştan sahip olduklarınızı dünyada güvence ve huzur elde edebilmek adına seferber etmeniz anlamındadır. Benliğinizin ana gelişim temasında, değerleriniz konusu ön planda yer alabilir. Burada önemli olan, yönünüzü bilmek ve maddi açıdan rahat edebilmek için girişken davranmak ve yılmamaktır. Para kazanmada bencillik ve açgözlülük tabi ki iyi bir şey olmadığı gibi, kabuğunuza saklanmak, ürkmek, cesaretsiz durmak, kendinize güvenmemek de bir o kadar yanlıştır. Yapılması gereken kendinizi tanıtmak, yaratıcılığınızı ifade etmektir. Sosyal ortamlar, aktiviteler kendinizi gösterebilmenizi sağlayan yollardan bir tanesidir. Yayıncılık, politika, tanıtım, organize işler de aynı şekilde ifade kanallarınızdan bazılarıdır. Endişe duymanıza hiç gerek yoktur. Ne kadar cesur olursanız o denli başarılı olacağınızı biliniz. Zaman, ayağına fırsatların gelmesini bekleyenler açısından oldukça sıkıntılı geçebilir. Eğer kazanmak istiyorsanız, fırsatları kendiniz yaratmalısınız. İsminizi ışıklı bir panoda veya bir kartvizitin üstünde, bir tanıtım faaliyetinde görmek istiyorsanız hassasiyeti, alınganlığı bir yana koyarak cesur davranınız. İşte bu size daha çok kazandırabilir. Hak ettiğiniz şekilde yaşamak istiyorsanız, hakkınız olanı almak için savaşmalısınız. Bunun yolu ise kendinizi ifade etmekten geçer. Ekmeğinizi kazanmak için yetenekli olduğunuz alanlarda boy gösteriniz. Elinize geçenleri koruyunuz, çoğaltmak için çalışmalarınızı sürdürünüz. Ben bu yüksek enerjinin sizler açısından bereketli bir dönemin işareti olarak önemli görmekteyim.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Yengeçler 30 Temmuz saat 09.17 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, kişisel değerlerinize olan ilginiz yoğunlaşır, maddi ve manevi konularda kendinizden emin olmaya başlarsınız. Güvenlik ihtiyacınızı birilerine bağımlı kalmadan, ayaklarınız yere sağlam basacak şekilde sağlayabilirsiniz. Kimileriniz için bu enerji, ilk kazancınız anlamına gelirken, bazılarınız için uzun bir aradan sonra elinize geçecek para anlamına gelebilir. Maaşınız zamlanabilir veya ikinci bir gelir şansı elde edebilirsiniz. Fiziksel bedeninizle yakından ilgilenir, değişimlerde bulunabilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi hayata geçirebilir, bunlar aracılığıyla kazanç elde edebilirsiniz.

Sanatsal yollardan gelir sahibi olabilirsiniz. Mali konularda içinde bulunduğunuz durumda düzelmeler oluşabilir, moraliniz tekrar yerine gelir. Umutlarınız artar, daha iyi duruma geleceğiniz hakkında içgörü sahibi olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı korur, olmadıklarınız için kaygılanmak yerine ne yapmanız gerektiği hususunda planlamalarda bulunabilirsiniz. Tüm taşınır mallarınızı güvence altına alabilirsiniz. Herhangi bir konuda yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Borçlarınızı daha kolay öder veya alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Yeniay, evrensel enerjiler o ay ne kadar zorluk içerse de, insana sunulmuş bir armağan gibidir. Sanki gökyüzü, zorlanan insana yeni bir çıkış bulabilmesi için ışık tutuyor gibidir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-9-10-18-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 7-8-13-14-20-21-22

Aşkta En Şanslı Günler: 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-30-31

Yeniay: 1-2-28-29

(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 13-14

(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER