Junoastrology.com 10.11.2015

Hangi burç nasıl sevgili olur?

Juno Yıldız Gözlemcisi, hangi burcun karşısındakini etkilemek için neler yaptığını, burçların aşk hayatını ve nasıl sevgili olduklarını yazdı.

Her burç karşısındakini elde etmek için bazı taktik ve stratejiler uygular! Bunları uzayan bir ilişkide veya evlilikteki tavır gibi düşünmeyin. Kader ağlarını usulca örecek, her şey yeni başlıyor. Elbette bazı burçlar kısa bir maceraya bile ömürlük bir potansiyel gibi yaklaşırlar, bazıları ise en önem verdikleri kişiye bile aldırışsız davranabilirler. Burada aktarılan, demo bölümündeki haller ve arka plandaki niyetler...



Hangi burç nasıl sevgili olur?
Koç

Başrol Oyuncusu: O aşkı kendi ihtişamının altını çizen bir senaryo, onun için yazılmış bir rol gibi görür. Genellikle de o sırada bulunduğu ortamda karşı cinsin en dikkat çekici şahsiyeti kimse, doğrudan ona yönelir. Herkesin tercih ettiği kişinin tek tercihi olmak, mükemmel bir zafer değil midir? "Hayır, hiç öyle değil" deseler de, onların kendi sosyal ve kültürel konumları çerçevesinde şekillenmiş bir "yanıma yakışan" anlayışları vardır. Sizi esas çocuk veya esas kız olarak görüyorsa, kalbinize varan yarışta herkesin önüne geçmek için gayet dramatik jestler yapabilir. Onunla birlikte olmanın sağlayacağı avantaj ve ayrıcalıkları mutlaka sergiler. Yani bir biçimde onu diğerlerinden ayırmanızı ve önemsemenizi sağlar. Yakınlığınızı kazandıktan sonra hem aslında ne kadar özgür biri olduğundan ve sadece özel insanlarla vakit geçirdiğinden dem vurur hem de  size ufaktan nazlanıp tepkilerinizi kontrol eder! Hem üstüne düşülmesini ister hem de aslında üstüne düşülünce sıkılır ve oyun birden ilginçliğini kaybeder. Ayrıca bir kez başrolü garantiye aldıktan sonra, "Ne demek, sen beni artık hiç sevmiyorsun. Seviyoruz ki yanındayız"a bağlar.  Koç’la baş edebilen insanlar ve edemeyenler diye iki grup vardır. Ve bilin ki, baş edenler kendi ritimlerini korumayı ve onun yarattığı dalgalanmalara kapılmamayı başaranlardır.
 

Boğa

Body Guard: O sessiz ve ağırlığı olan bir kahramandır. Kendini size siper etmeye hazırmış gibi durur. Her şeyinizle ilgilenir. Sizi korumayı ve mutlu etmeyi bir uzmanlık konusu haline getirir. Başlangıçta hayli yumuşak ve anlayışlı bir görüntü ile başlayan ve son derece hoşa giden bu sahiplenicilik, bir süre sonra hayatı senin yerine planlamaya, uygun olan olmayan şeyleri kaşla gözle ihsas ettirmeye varabilir. "Bana hükmediyorsun" dediğinizde, sizin için endişelendiğine ve bunda da gayet haklı olduğunu size inandırır. Onu kendinize bağlamak için fiziksel ihtiyaçlarını tam istediği gibi karşılamanız yeter! Elbette burada anahtar sözcük "tam istediği gibi!" Size alışınca, bir süre mahrumiyet çekmeye ve ihmal edilmeye de sabreder ama çok fazla değil! Bir tüyo: Çok dik başlı olmayın ama fazla da boyun eğmeyin! Azcık acı çekmeyi, yürek çarpıntısı yaşamayı sever. Nihayetinde Boğa’dır ve sadece kan görünce harekete geçer.
 

İkizler

Dans Partneri: Her şeyin onunla daha hoş olacağını düşündürtecek şekilde davranır. Erkeği maço, kadını da femme-fatale ya da domestik gibi klasik görünümlerden birine bürünmediği için, ağırlaşmış ve kalıplaşmış ilişkilerin ardından biraz hava değişikliği arayan insanlara ilaç gibi gelirler. Onunla aşk yaşamak, dans ederken partnerine uyum sağlamak gibidir. Adım adım uyum. Dansı çaktırmadan yönetir. Bir sonraki adımda sizden ne beklediğini başarıyla hissettirir. Bir sonraki dans içinse, söz vermeden umutlandırır! Ama, "Hani sen…" diye başlayan cümleler kurmaya başlarsanız, inkar eder! Çok da üstüne giderseniz kaçar gider. Onunla devam etmeye kararlıysanız, ilişkinin bir yerinde "herkes keyfine göre davranırsa daha mutlu olunur" kuralının aslında "benim keyfim yerinde, sen de eğleniyorsun herhalde, değil mi!" anlamına geldiğini farkedersiniz. Ona "sadece dans partneri" muamelesi yaparsanız, her açıdan daha rahat eder ve onun aniden artan gayretini görerek siz de çok eğlenebilirsiniz.


Yengeç

Arzu Şelalesi: Hayat sizin ayak parmaklarınızın ucundan başlayıp, saç tellerinizin ucunda bitiyormuş gibi davranır! Size zevk veren şeyleri şelale gibi başınızdan aşağı boşaltır. Bunun için ne fedakarlıklar yaptığını da fark ettirmeyi ihmal etmez. Müptezele yakın görünen bu ihtiraslı tavır bir süre sonra garip bir alışkanlık yaratır. Çünkü her santimetrekarenizi sizden daha iyi tanır ve izlerini usulca bırakır. Sizin başınızı döndürmek için göze aldığı her şeyin ardında, aslında sizi tamamen teslim alma arzusu vardır. Kıvamına getirdiğini anlayınca, dizginleri ele alır. Artık şikayetler, talepler, görev listelerinin devri başlar. Ciddi anlamda alıngan ve kıskançtır. Onu şüpheye düşürmemek için yeterli çabayı göstermemiş olmanızı bile affetmekte zorlanabilir. Eskaza yan masaya gözünüz kayarsa, önümüzdeki beş yıllık intikam planı içinde bunun da olduğunu hayretle görürsünüz. Eğer sizinle baş başa kaldığında "Uykum var, yorgunum, başım ağrıyor" diyorsa da, bilin ki ya size çok bozulmuştur ve burnunuzdan getirmek niyetindedir. Ya da aşkınızın raf ömrü dolmuş, şelalenin musluğu kapanmıştır. Ne yapabilirsiniz? Açıkçası hiçbir şey yapamazsınız. Yengeç’in en önemli özelliği kime tapacağına kendisinin karar vermesi ve bu konuda üstüne gidildikçe sizi daha beter itmesidir!
 

Aslan

Kibar Hırsız: Sizi keşfetmekten ve size yapmayacağınız şeyleri yaptırtacak şekilde başınızı döndürüp, kabuğunuzdan çıkartmaktan son derece hoşlanır! Şövalye-vari ve sıcakkanlıdır. Ruhunuzu iyice bir soyup bakar ki, sizi soyunmaya nasıl ikna edeceğini anlasın! Bu arada sizinle her telden çalan konuşmalar yapıp, gençlik anılarını anlatarak güldürecek ve arada bir hülyalı hülyalı size bakarak "Şu anda aklımdan geçenleri söylesem, RTÜK beni kapatır!" gibi "derin ve manalı" espriler yapacaktır. Aslan, sizi memnun etmek için Kahire üzerinden uçurup, Londra’dan aktarma yaptırabilir ama sonuçta bütün yollar Roma’ya çıkar! Cinsel olarak reddedilmeye asla tahammülü yoktur ve eğer bu konuda beklentilerini karşılamazsanız, bunu gurur meselesi yapacak "Sevişmiyorsak görüşmeyelim" deyip kestirip atacaktır! Ona iyi bir oyun arkadaşı olun. Ama kalıcı bir oyun arkadaşı olmak istiyorsanız, kovalanan modunda kalmayı ihmal etmemeniz yerinde olur!
 

Başak

Katilini Kiralayan Kurban: Kararı başkasının vermesi fikri onu dehşete düşürür! Kararı o vermelidir. Bu karar teslimiyet olsa bile. Onun için her şeyiyle teslim olmak ve kendini açmak çok zordur! Sizin onu incitme ihtimaliniz olmaması için üzerinizde tam bir kontrol kurduğuna inanmaya ihtiyaç duyar. Bu nedenle sizi hırpalayabilir, anlamsız soğukluklar, sonra ani cezveden taşıveren kahve gibi ilgiler gösterip şaşırtabilir. Verdiğiniz tepkileri titizlikle inceleyecek ve sizin de ona benzer bir eğilim duyduğunuza ikna olmadan atağa geçmeyecektir. Bir Başak ile "her yol serbest" moduna geçmeden önce iyi düşünün. Kendini aşırı derecede kontrol ettiği için bastırılmış arzuları vardır! Fiziksel olmasa da duygusal ve zihinsel olarak bir sado-mazo döngüye girmeniz çok muhtemel. Bu aşamaya geldiğinizde, yuların ve kırbacın sizin elinizde olacağını gösterirseniz, hem büyük bir acı çekecek hem de bu ilişkiyi vazgeçilmez hale getiren eş değer bir keyif alacaktır. Ya da sizi ezim ezim ezecek, üzüm üzüm üzecek ama asla gitmenize izin vermeyecektir. Sonuç itibariyle Başak burcuyla aşk bir eşitler ilişkisi değil daima bir efendi-köle ilişkisi olacak ve bazen kimin hangi rolde olduğu belli olmayacaktır!
 

Terazi

Poker Ustası: Terazi için aşk ustalık isteyen bir akıl oyunudur! Sizi kafasına koyduysa, aklınızı başınızdan alacak ve hiç hayal edemeyeceğiniz çıkışlar ve manevralarla dikkatinizi kendi üzerinde tutmayı, tansiyonu korumayı başaracaktır. Bunu da, her şeye rağmen yaşananlarla arasına zihinsel bir mesafe koymasına borçludur. Onun kontrolü dışında meydana gelen her beklenmedik durumda da, her şeyi kendi tercih ettiği konuma getirmeyi çok güzel becerir. Oyunu izler, oyuncuların tepkilerini öğrenir, elini kolay kolay açık etmez… Ve bunun için gerekirse çok farklı rollere de soyunabilir. Harika blöf yapar! En büyük blöfü de, kendini "ya hep ya hiç" göstererek yapar. Onun derdi ortadaki parayı almak değil, bir oyuncu olarak şanını korumak ve oyunun çıkmaza sürüklendiği noktalarda, muhteşem çıkışlar veya şaşırtıcı geri adımlarla, masanın kapanmasına engel olmaktır. Aynı Sting’in şarkısındaki gibi "He doesn't play it for money, he does play it for respect!" O kumarı para için değil, kendine yakışan bu olduğu için oynar!"
 

Akrep

Dipsomanik Kullanıcı: Tamamen size yoğunlaşacak, sözleriyle değilse gözleriyle ama her şeyin ötesinde yaydığı enerjiyle sizi "kafaya koyduğunu" hissettirecektir. Aşk oyununda "etik metik" olmayacağına iman etmiştir. Bu nedenle sizi de kendi gezdiği derinliklere çekmek için her yolu dener. İçinizde uyuyan hayvanı uyandırıncaya kadar dürtükler. Bir kez onunla oynamayı kabul ettiğinizde de, sınırsız ve kuralsız bir alana girmiş olduğunuzu fark edersiniz. Sizinle, bağımlı birinin, bağımlı olduğu maddeyle ilişkisine benzer bir bağ kuracaktır. Sizden aldığı keyif arttıkça daha fazla arzulayacak ama bu arzu kontrolü dışına çıkmaya başlayınca da sizden kurtulmak isteyecektir. Bir süre sonra "sensiz yapamadım" diyerek geri gelmesi ve kendini içeri aldırana kadar kapınızda yatması da olası. Şunu aklınızda tutun; bir maddeyi bağımlı mantığıyla tüketen, asla tükettiği şeyin ne hissettiğiyle ilgilenmez!


Yay

Gönüller Fatihi: Sizi hedefine aldıysa, Eros’un ta kendisi kesilir. Kalbinizden vurmadan hayatta bırakmaz! Bunu yapana kadar da, inanılmaz sabırlı, cüretkar, kuralsız, nazik, alttan alan ve tehditkar şekillerde davranabilir. Hedefte olduğunuz sürece kendinizi dünyanın en önemli şeyi zannedersiniz. Kurban olduğunuzu anlamanız biraz uzun sürebilir. Bunu da çoğunlukla onun artık başka hedeflere çalıştığını fark edince algılarsınız. Gel gelelim Yay fethettiği mecraları usulca geride bırakıp, yeni hedeflere yönelse de bir kez kendisinin olanın daima ona ait kalacağını düşünmek ister. "Beni Kaybettin!" mesajını verdiğiniz anda geri dönüp sizi tekrar elde edene kadar uğraşacaktır. Sanırım Yay’a "Aşk nedir?" diye sorsanız, "Beni hayatta tutan tek besin" diyebilir. Ama o hayatta kalma mücadelesinin içinde arkasında epey bir ceset bırakır.
 

Oğlak

Hancı: Oğlak, uzun bir yolun orta yerinde, birden bire karşınıza çıkan iyi inşa edilmiş bir han gibidir. İyi servisi, leziz yemekleri, rahat odaları, adil bir ücret politikası olan ve dönemecin başına bir reklam levhası koymaya gerek duymayan, içeri girince de  ”Vay vay vay kaç tane kaldı böyle usul erkan sahibi mekan!” dedirten bir han. Oğlak kendi mekanının efendisidir. O yüzden herkes ona gider, o içlerinden gönlüne hitap edeni seçer ve gülümseyerek kapıyı aralar. Arzularınızı siz belirlersiniz ama zemini o belirler. Müşteriyi her türlü memnun eder. Yeterli olmayı onur meselesi haline getirir. Ayrıca dolandırıcılardan nefret eder ama sizi sevdiyse ve ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsa, bir süre karşılık almadan da doyurur, barındırır. Adabınızı kaybetmeyen, mekanın hakkını pazarlık etmeden veren ve teşekkür etmeyi bilen bir müşteri olduğunuz sürece, arada gidip geri gelebilir ve sorgulanmadan hoş karşılanabilirsiniz. Yani maceracı ruhlara kapısı kapalı değildir. Ama kıymet bilmez, rezalet çıkartır ya da arkadan iş çevirirseniz, kendinizi bir anda kapının önünde bulursunuz.


Kova

Sihirbaz: Seyredildiğinin farkındadır! Zaten onunla ilgilenmeseniz, gelip o koltuğa oturmazsınız. Sanki siz orada yokmuşsunuz gibi bir hallerle şovunu sergiler. Sizi hayrete düşürür. Bir numara çevirdiğini bilirsiniz ama nasıl yaptığını anlayamaz ve elinizde olmadan hayran kalırsınız. Sonuçta da kendinizi kuliste bulursunuz ;) İyi bir sihirbaz olabilmek için yer yer bir tiyatrocu kadar iyi bir sahne hakimiyeti, bir mühendis kadar iyi teknik bilgi, bir psikolog kadar insanları çözümleme ve yönlendirme yeteneği ve bir bilim adamı kadar yenilikçi keşifler peşinde olma gayreti göstermek gerekir. Evet o bu şaşırtıcı bilgi dağarcığına sahiptir. Ama baktığınızda, alt tarafı sihirbazdır yani bir baltaya sap olamadığı da ortadadır. Sebep; o kimseye tabi olmaz. Olmamıştır, olmayacaktır, yani size de çok fazla takılıp kalmayacaktır! Aşk maceralarından beklediği, ona hayran kalmanız ama çözmeye kalkmamanız ve kuliste yaşayacağınız tatlı kaçamağın ardından "Bizim sonumuz ne olacak?" gibi sorular soramazsınız! Neden mi? Şok şok şok; çünkü onun zaten sadık, güvenilir ve asla vazgeçmeye niyetli olmadığı bir eşi, ne olursa olsun düzenini temin ettiği bir evi, size asla anlatmayacağı sıradan çok sıradan bir hikayesi vardır! Size hakikaten deli gibi aşık olması için de, bir türlü sırrına eremediği ve etkisini kontrol edemediği gerçek bir büyücü olmanız gerekir!
 

Balık

Operadaki Hayalet ile Prima Donna'nın Aşk Meyvesi: Yani işte öyle bir garip, bir mahzun ama sanki bir soylu, bir özel, yine de yeterince ilgi görmemiş hali vardır. Yetenekli ama beceriksiz halleri seni hem güldürür hem büyüler. Sonuçta böyle bakışa bakışa bir gün bir bakarsın alıp eve getirmişsin! Önce ilişkide çok da fazla bir şey istemediğini, sadece keyif ve huzur istediğini söyler. Ama bir süre sonra dudağı sarkık gezmeye başlar. Tam olarak ne istediğini söylemediği için sen onun kocaman gözlerinin içi gülerek: "Evet işte bu, ne tatlısın" dediği yere kadar önüne bir sürü şey serersin. Serdiklerinden de götürür ama sen sarkan dudağa takık olduğun için onun aslında keyfinin yerinde olduğunu fark edemezsin. Arada kaybolur! Açıklaması sadece arada kendi ritmini bulmaya ihtiyaç duymasıdır. Ama sen gidince döndüğünde öfke krizi geçiren bir çocuk bulabilirsin. Sözüm ona, onun şunun bunun yerini bulamamıştır. Aslında alıştığı şeyi yani seni kaybetmekten korkmuştur. Ama Balık böyledir; gerçek duygularını pek nadir ifade eder. Melankolik olduğunda normal, sessiz sessiz bir işler karıştırdığında çok keyifli, çok keyifli ya da hoppa göründüğünde de, mutlaka gizlemeye çalıştığı bir sıkıntı içindedir. Sonuç itibariyle, sen biraz hınzır, biraz ürkek, biraz şaşkın, biraz tembel ama kesinlikle çok talepkar ve çok anlayış ve çok sabır isteyen bir çocuğu evlat edindiğini anlayana kadar, epey bir dalgalanırsın.

junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER