Pudra.com 22.11.2011

Sekstroloji'de yerinizi biliyor musunuz?

Sekstroloji kitaplarının yazarları Starsky&Cox'a göre aynı astrolojik burca dahil kadın ve erkeklerin özellikleri birbirinden farklı. Peki bu farklar neymiş? Pudra.com'da.

Sekstroloji'ye göre oniki değil yirmi dört burç var ve her bir burç kendi içinde cinsiyetlere ayrılıyor. Klan Yayınları'ndan çıkan Sekstroloji serisi, toplam 12 astrolojik karakterin ayrı ayrı kitaplarından oluşuyor. Yani her kitapta bir astrolojik karakter anlatılıyor ve her karakterin kadın ve erkekleri ayrı ayrı ele alınıyor.

Sekstroloji'de yerinizi biliyor musunuz?

Sekstroloji kitaplarının yazarları Starsky&Cox kitaplarında astroloji ve cinselliği bir araya getirerek incelemişler. Pudra.com olarak bu kitap serisinden her burcun kadınlarının karakteristik özelliklerini ve diğer burçlarla uyumlarını derledik. Ayrıca burçların, diğer burçlarla uyumlarını öğrenmek için Cosmopolitan'ın Aralık sayısına gözatabilirsiniz.

Astrolojik karakterler üç kısımda anlatılıyor: Burç ve zihin kısmında, psikolojik profil, beden ve ruh kısmında fiziksel özellikler, cinsiyet ve cinsellik kısmında ise cinsel özellikler işleniyor. Ayrıca her burcun diğer burçlarla ilişkileri de esprili ifadelerle açıklanıyor. Kitaplarda, fantezilerden, favori cinsel pozisyonlara kadar sizin ve karşınızdaki insanın cinsel karakterini ve ihtiyaçlarını anlamanızı sağlayacak ipuçları bulmanız mümkün. Sekstroloji sayesinde bir erkekle tanışıp, burcunu öğrendikten sonra onunla ilgili epey bir fikriniz olacak! Keyfini çıkarın!

Koç (21 Mart- 21 Nisan)

Koç kadınının ideali, kendisine arzu ettiği seksi verebilecekmiş gibi görünen çekici, güçlü ve canlı erkeklerdir. Zodyak'taki kimse, uzun süreli bir ilişkiye girmek konusunda Koç kadını kadar isteksiz değildir. Ama Koç, seksten de asla vazgeçemez. Seks, onun rutin yaşamının neredeyse günlük bir alışkanlığı olmalıdır. Bazı erkek tipleri gibi Koç kadını da, sonsuza dek kalıcı olacak herhangi bir ilişkiden kaçınmak şartıyla yeni erkekler tanımaya bakar. Her ne kadar Koç kadını nihayetinde kendine uzun vadeli bir eş edinse de, derhal evliliğe atlayacak tiplerden de değildir. Koç her zaman başka fırsatlara açıktır. Erkeklerin fiziksel özelliklerine meraklı olan Koç, alternatifleri birbirleriyle karşılaştırır. Koç, gençliğinde kendinden büyük ve hızlı erkekleri tercih eder. Olgunluk yıllarında ise yatakta ciddi bir performans sergileyebilecek ama tıpkı kendisi gibi bir bağlılık peşinde olmayan daha genç erkekleri tercih eder.

Boğa (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa, erken gençlik yıllarında kadınla erkeğin masal kahramanı rolleri oynadığı geleneksel ilişkiler arar. Olgunlaştıkça, karşı cinsler arasındaki ilişkilerin yalnızca masallarda var olduğunu düşünmeye ve bunlara alaycı bir gözle bakmaya başlar. Boğa, Zodyak'ın en kadınsı burcu olarak, erkeklerle girdiği bütün ilişkilerde, özellikle de cinsel ilişkilerde, alıcı hatta bazen boyun eğici olur. Cinsel çekiciliğin burcu olarak sorumluluklarını unutmak zorunda kalabilir. Boğa'nın aşk öyküsü çoğu zaman uzun sürmez, çünkü onda çocukluk ya da lise aşkı ile evlenme eğilimi diğer burçların kadınlarından daha fazladır. Yaşamının çok erken dönemlerinde süslenmeye başlar ve ideal kadını oynar. Maddeye aşırı düşkün olan Boğa, hiçbir zaman sonu gelmeyen alışveriş listesini yapmak için sabırsızlanır. Onu gerçekten çok etkileyecek biriyle birlikte olursa, düşlerinin erkeği ona aşkın paradan daha önemli olduğunu öğretir.

İkizler (22 Mayıs- 21 Haziran)

İkizler kadını, dişiliğin düzenbazlıklarının son derece farkında olup bunu kendi lehine kullanmakta ustadır. Başarı elde etmek için duruma göre ya saf ya da çok zekiymiş gibi davranır. Yeteneklerini sergilerken, kendine özgü sevincini ifade ederken ya da başarmaya alışkın olduğu konularda bir çuval inciri berbat ettiği zamanlarda, başka hiçbir kadın, ortalığı onun gibi karıştırmayı başaramaz. Burçlar kuşağının en sinirli varlığı olmasıyla ünlü İkizler'in hiç de sıradan ya da temkinli olduğu söylenemez. Dünyanın en zor işinin üstesinden gelme becerisine ve gücüne sahiptir, ne var ki aynı zamanda çok ciddi sorunlara neden olur. Kendinden yaşça çok büyük, çok hızlı, evli birine kapılabilir. Sekste tedbirli davranmak, İkizler'in asla başarılı olamadığı bir durumdur. Bunun sonucunda da ne yazık ki darmadağın olur. Seks konusunda düşüncesizce davranması İkizler kadınının başına sayısız dert açılmasına neden olabilir.

Aslan (22 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan kadını Zodyak'ın en büyük eylemcisidir. Ondan başka hiç kimse cinsel yaşamında ve diğer konularda hedefine ulaşırken onun kadar kararlı davranamaz. Tutkularının esiri olduğu için, onu aşk ile sekse duyduğu açlığı tatmin etmeye iten romantik ve erotik dürtülere sürekli yenik düşer. Canlı renkleri ve parlak gözleriyle her tür deneyimi yaşamaya hazır olan ve hiçbir işini yarım bırakmayan enerji dolu bir kadındır. Kendi gibi tutkulu erkeklerden hoşlanır ama onların kendisini tüketmelerine izin vermez. Onun hem vahşi hem de kadınsı duygularını uyandıracak dengeli ve baskın bir erkek arar. Aslan kadını için seks, duygusal bir ilişkiye girmek için kullandığı bir araçtır. Her zaman erkeklere düşlerinin kralını bulma ümidiyle yaklaşır. Bir erkekle arasındaki ateşli ilişkiyi her şeyiyle yaşar, bunun için erkeğin ona gelmesini beklemez, onu kendine çekmek için alçakgönüllü bir kadın rolü oynar ve ondan aldıklarının karşılığını bütün kalbiyle verir.

Yengeç (22 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç kadını, burçlar kuşağının en duygusal kadınıdır. Yengeç kadını duygularının içinde kendini kaybeder ve gerek sevgisini, gerekse nefretini hiç çekinmeden açıkça belirtir. Mantıksız kural ve sistemleriyle ciddi ve disiplinli insanların sinirini bozabilir. Yengeç, çağdışı kısıtlamaları yok sayıp, hem iş hem de özel yaşamında büyük değişiklikler yapabilir. Yengeç, genç yaşlarda çok değişkendir, kahkahadan kırılırken bir anda gözyaşlarına boğulabilir. Sevdiği erkeğin üstüne titrer ve hiç bitmeyen isteklerini ona zorla kabul ettirir. Cinsel dürtüleri tarafından yönlendirilen Yengeç, bir erkeğin ilgisine muhtaçtır ve ona yaklaşan ilk romantik erkeğin üzerine atlayabilir. Ümitsizce peşinde olduğu koşulsuz aşkı en iyi ifade eden araç olan seks, Yengeç için çok önemlidir. Yengeç kadını seksi, duygusal yaşamını iyileştirecek bir ilaç olarak görür. Yengeç cinsel yaşamında tatmin edilmesi güç bir kadındır. Seksten olabildiğince fazla zevk almak ister.

Başak (23 Ağustos- 21 Eylül)

Başak hem mütevazı hem de güçlü dişiliğiyle bilinen bir karakterdir. Başak kadını verici ve eğiticidir, ama aynı zamanda başkalarına bağımlıdır. Fiziksel olarak çok endamlı olmasa da bütün hatları ve kıvrımları yerli yerindedir. Erkeklerin şehvet duygularını ve koruma dürtülerini kabartan bir ulaşılabilirlik, aslında bir kırılganlık havası verir. Ne kadar bunu kırmaya çalışırsa çalışsın Başak iyi kız imajı verir. Bu arada kendini bir erkeğe tıpkı bir köle gibi vermeye isteklidir. Bir aşığı memnun etmek Başak'ın gündeminde ilk sıradadır ve erkeğine hiçbir kadının davranamayacağı kadar seks ustası gibi davranır. Ancak bunun karşılığında erkekten o kadar sağlam bir güç bekler ki, birçok erkek onun yüksek cinsel isteklerine cevap veremeyerek kendini cinsellikte yetersiz hisseder. Başak kadınıyla birlikte olmak bir bağımlılığa dönüşebilir. Onun için erkek, onu bütünüyle kendi hayatının kalıbına sokmayacak veya şekillendirmeyecek insandır.

Terazi (23 Eylül- 22 Ekim)

Ateşli ve seksi olmasa da, kadınların içerisinde en alımlı ve güzel olandır. Ciddi ve ağırbaşlı halleriyle takdir edilse de, bu durum erkeklerin onu bir süs bebeği gibi algılayıp, sırf çevrelerine gösteriş yapmak için onunla birlikte olmak istemelerine yol açabilir. Terazi kadını, sanata ve estetiğe olan düşkünlüğünün yanı sıra özgürlükçü politik düşüncelerini ve eşitlikçilik anlayışını paylaşabilen, gerçek dostu ve dengi olan bir insana aşık olabilir. İlişkilerinde rahattır, ruhuna denk gördüğü insanla cinsel ilişkiye girmeye açıktır. Bir erkeğe bağlandığında ondan kusursuz bir sadakat bekler. Terazi pek çok erkeği etkileyebilir. Bu durum karşısında dikkatli olmayı öğrenir ve hayatına alacağı erkekler konusunda seçici davranır. Terazi doğrunun, güzelliğin, iyiliğin peşinden koştuğu gibi seksin peşinden de koşabilir. Ancak şehvetli yönünün farkında olmayan erkeklerin bu kadınla evlenmek istemelerinin sebebi fiziksel çekim değil ahlaki beğenidir.

Akrep (24 Ekim- 21 Kasım)

Akrep kadını zor olanı başarmak ve istediklerini elde etmek için bu dünyaya gelmiştir. Gizemli, kararlı ve ikna edici bir tavrı vardır. Kendisini diğer insanlardan üstün gören Akrep kadını, bir erkeğe aşık olmadan önce ona neler verebileceğini hesaplar. Akrep kadını için seks, vazgeçilmezdir. Bir ilişkiye başlarken Akrep kadınının kafasında kendini kanıtlama gibi bir düşünce yoktur. Kaybedeceği hiçbir şey olmadığını düşünür. Çocukluğundan beri mükemmel bir insan olduğuna inandırılmıştır ve bunu erkeklerden gizlemek için bir neden bulamaz. Tek kusuru; hatalı olduğu zaman bunu kabul edememesidir. Bu yüzden dostlarını, zaman zaman da sevgililerini kaybedebilir. Akrep kadınının cinsel yaşamına da; güç ve saldırganlık egemendir. Bazen aşırı feminist davransa da, aslında oldukça ateşli bir yapısı vardır. Erkeği arabada seks yapmaya zorlayacak bir kadın varsa, o da Akrep kadınıdır. Konu sekse gelince yerinde duramaz.

Yay (22 Aralık- 20 Ocak)

Yay kadınının ışıl ışıl parlayan gözlerinden, "istediğim her şeyi elde etmeyi hak ediyorum" cümlesini okuyabilirsiniz. Ona göre dünya; bütün arzularını gerçekleştireceği bir cennetten başka bir yer değildir. Hayallerini gerçekleştirmek için insanlarla mücadeleye girişmek yerine, yalnızca uygun zamanı bekler. Zekası, güzelliği ve özverisiyle tek kelimeyle mükemmeldir. Sıra dışı görünümü ve kişiliğiyle, girdiği ortamlarda hemen dikkat çeker. Yay kadını gerek iş gerekse cinsel yaşamında, karşısındaki insana güvenip ona övgüler düzerek başarılı olur. Sevdiğine her şeyini adayan, başarılı olması için elinden geleni yapan Yay, aşırı ilgi ve sevgiye layık olduğunu düşünür. Bunu göremediği anda da, kollarını beklentilerini gerçekleştirebilecek başka erkeklere açar. Sekste önce kendi hazzını düşünmek zorundadır; ona göre herkes başının çaresine bakmalıdır. Yatak odasını aynalarla donatarak, kendisini tutkuyla izlemek başını döndürür.

Oğlak (22 Aralık- 20 Ocak)

Oğlak kadını için her şeyden daha önemli olan öz saygısı, başkalarının onun hakkındaki düşünceleriyle kolay kolay sarsılmaz. Hedefi, kendine ahlaki değerler ve manevi bilgiyle zenginleştirilmiş, düzeyli bir yaşam kurmaktır. Yaşamı ağır adımlarla yürünmesi gereken uzun ve zorlu bir yol olarak görür. Bir ilişkiye girmek için acele etmez ve sevginin zamanla filizlenmesini bekler. Yaratıcı zekası ve güçlü manevi değerleri olan bir erkekle uzun vadeli ve anlamlı bir ilişki kurmak ister. Oğlak çoğu zaman cinsel dürtülerini bastıran tutucu bir kadındır, seksi bir akrobatik gösteri ya da fiziksel bir birliktelikten çok, ona güvenlik ve huzur veren bir araç olarak görür. Seks, yaratıcılık ve sanatsal ifade yeteneği, Oğlak'ın duygusal deposunun aynı köşesinde depolanmıştır. Bu nedenle sevgilisinin çok sabırlı olması gerekir. Oğlak, cinselliği de yüzeysel bir olgu olarak görmez, işi aceleye getirmeden, sabırla onun cinsel iştahının kabarmasını bekleyecek bir erkeğe gereksinimi vardır. Oğlak neyi ne zaman yapacağına kendisi karar verir.

Kova (21 Ocak- 19 Şubat)

Kova, doğası gereği her durumda eğlenceli bir nokta bulur ve en can sıkıcı olayları bile neşeli bir hale getirebilir. Kendine veya dış görünüşe önem vermez. Ona ihtiyacı olan bağımsızlığı veren kaba ya da megaloman erkeklerden hoşlanır. Çok fazla seven bir kadın olabilir ya da ilişkilerinde o kadar hissizdir ki, dışardaki insanlar onun yeterince sevip sevmediğini merak eder. Duygusal konularda Kova hızlı davranmaz. Hayatı boyunca erkekler tarafından hayal kırıklığına uğratılmış Kova yine de ilişkilerinde verici olmaktan vazgeçmez. Zodyak'ın yenilenen tanrıçası için seks, "ilk günkü gibi" heyecan verici olmalıdır. Uranüs tarafından yönetilen bu burç için erotik tecrübenin ayakta ve heyecanlı kalabilmesi için sürprizler önemlidir. Seks, onun için eğlence ve oyun kaynağıdır. Bu uzun yolda kullanılan oyuncaklar ise iki sevgili arasında bağlayıcı faktörlerdir. Son derece enerji yüklüdür ve cinsellikle ilgili yaptığı hiçbir şeyden suçluluk duymaz.

Balık (20 Şubat- 20 Mart)

Balık kadını gençliğinde kendisinden bile daha kırılgan olan hassas, tecrübesiz erkeklere ilgi duysa da sonunda kendisine bir prenses gibi davranarak duygusal bir sığınak sağlayan ve yeterli özeni gösteren bir erkekle bir araya gelecektir. Hemen hemen her Balık kadınının "duygusal" bir erkek için hissettikleri ilk aşklarına dair acı verici, hatta trajik anıları vardır. Balıkla bir ilişki yaşayan herkesin vardığı ortak sonuç, onun en talepkar ve en zor tatmin edilebilen kadın olabileceğidir. Gerçekten de Balık kadını, eğer "uygun bir eş" keşfedecek olursa onu kimse durduramaz ve erkeğin evli olup olmaması da onun için hiçbir önem taşımaz. Cinsel tecrübe sahibi Balık, konu erkeğinin yatak odasındaki veya evin başka herhangi bir odasındaki taleplerine geldiğinde çok daha uysal olacaktır. Partnerinin cinsel keşifler yapma eğilimine itaat eder. Yine de Balık sekste çok aktif sayılmaz. Pasif kalmak, hazzının kaynaklandığı yerdir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER