Pudra.com 12.09.2011

Venüs tılsımıyla aşk yaşamını düzenle

Astrolog Su Karakuş, Venüs tılsımı uygulama çalışmalarından hemen iki saat sonra ya da iki ay gibi bir sürede kişinin aşk yaşamının düzene girdiğini söylüyor.

Metropol kadınları ve erkekleri artık aşk hayatını ve ilişkilerini astrologlarla birlikte düzenliyor. Astrolojinin günümüzde popülerliğini artırdığı şu günlerde farklı uygulamalar ve teknikleriyle adından sıkça söz ettiren Astroloji Uzmanı Su Karakuş, “Gezegen Tılsımı “olarak adlandırdığı çalışmalarla ilişkilerinde sorun yaşayan birçok kişinin aşk yaşamına farklı bir boyut kazandırıyor.

Venüs tılsımıyla aşk yaşamını düzenle

Kişinin doğum sürecinde gerçekleşen gezgen hareketlerinin bireyin yaşamındaki tüm evrelerde etkili olduğunu aktaran Astrolog Su Karakuş, ilişki ve aşk yaşamında gerçekleşen tüm talihsizliklerin kader olmadığını ve kısa süreli bir uygulama ile aşılabileceğini söylüyor.

Hemen hemen herkesin merak ettiği bu teknikler hakkında bilgi veren Karakuş, ilişki ve aşk yaşamı için birçok kişinin "Venüs tılsımı" uygulamasına katıldığını ve sonuçlarından çok memnun kaldığını aktardı. Bu uygulama hakkında ilginç bilgiler veren Karakuş, şu açıklamalarda bulundu.

Gezegen tılsımı nedir, nasıl uygulanıyor?
Gezegen tılsımları, astroloji alanında tarihi oldukça eski olan değerli bilgiler ve modern tekniklerin bir araya getirilmesinden oluşturuldu. Bir bakıma doğum haritasındaki gezegen açılarına sihirli bir dokunuş sağlıyoruz. Bu uygulamalar insan hayatındaki her şeye doğrudan etki eden olumsuzlukların pozitif bir sürece girmesini hızlandırıyor.

Kişinin doğum haritasında belirlenen olumsuz gezegen açıları bireyin hayatı boyunca iş, aşk ve para gibi talihsizlikler yaşamasına ve umutsuzluğa kapılmasına neden olabiliyor.

Gezegen tılsımı uygulamalarında, öncelikle uygulamaya katılmak isteyen kişinin doğum haritasına bakılarak o tarihte gökyüzünde oluşan gezegen hareketlerini, konumlarını tespit ediyor ve yönlendirmeyi buna göre yapıyoruz.

Her gezegenin ayrı bir tılsımı mı var, özellikle aşk ve ilişkilerde etkili olan gezegen tılsımı hangisi?
Astroloji gezegenlerin konumlarına göre ortaya çıkan bir bilim dalıdır. Her gezegen sorun yaratabilir. Bu nedenle her gezegene özgü ayrı çalışmalar yapıyoruz. Aşk ve ilişki dünyamızı etkileyen gezegenlerden birisi Venüs’tür.

Eğer kişinin doğum anında Venüs olumlu bir açı yansıtıyorsa bu kişinin aşk yaşamı ve birliktelikleri daha olumlu bir süreçtedir. Fakat Venüs geri giderken doğduysanız ya da Venüs başka gezegenlerin olumsuz etkisi altına girmişse genelde ilişkilerinizde olumsuzluklar yaşamanız mümkündür. Süregelen ayrılıklar, yanlış seçimler, talihsizlikler bu nedenle yaşanabilir. İlişkilerde yaşanan bu olumsuzlukların yaşanmaması veya düzeltilmesi adına kişiye Venüs tılsım uygulamasını öneriyorum.

Bu uygulama kısa sürede etkisini gösteriyor. Yarım saatlik bir seans sonunda kişi kendi aşk hayatına ve ilişkisine daha uyumlu bakıyor. Uygulama çalışmalarından hemen iki saat sonra ya da iki ay gibi bir sürede kişinin aşk yaşamı düzene giriyor. Kendi etkileyiciliğini ortaya koyuyor ve hayatına etki eden tüm baskılardan kurtulabiliyor. Yalnız bu çalışma özel günler ve saatlerde uygulanıyor.

Şimdiye kadar bu uygulamayı deneyenler nasıl sonuç aldı?
Genelde uygulamadan sonra olumlu sonuç alan birçok takipçim e-posta ile geri bildirimde bulunuyor. Ve bunları internet sitemde yayınlıyorum. Bu uygulamaları yaparken kişinin Astrolojiyi çok fazla bilmesi ya da inanması gerekmiyor. Sadece istekli olması kişiye gerçekten yarar sağlıyor. Şu güne kadar aldığım tüm sonuçlar da olumlu yönde. Astroloji alanında gerçekleştirdiğim çalışmaların binlerce kişi için umut verici olması benim için de çok önemli.

www.sukarakus.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER