› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.09.2015

Ender görünen bir Kanlı Dolunay: Duygu patlamaları yaşayabilirsiniz!

28 Eylül 2015'te Ay Tutulması ve Süper Ay, aynı anda gerçekleşecek ve gökyüzünde harika bir şov yaşanacak. Kanlı Dolunay hakkında detaylar Pudra.com'da.

28 Eylül'de Süper Ay ve Ay Tutulmasının bir araya gelmesiyle neredeyse 30 yılda bir oluşan muhteşem bir gökyüzü olayı gerçekleşecek. Dolunay'ın Dünya'ya en yakın konuma geleceği bu tarihte, Ay her zamankinden çok daha büyük ve parlak görünecek. Ayrıca aynı tarihte gerçekleşecek Ay Tutulması sayesinde her zaman görmeye alışık olduğumuzun aksine karşımızda kırmızı bir ay olacak.

Kanlı ay tutulması ne zaman?

Tutulma sırasında Güneş, Ay ve Dünya aynı hizaya gelecek. Bu yüzden de Ay'ın yüzeyi Güneş ışınlarıyla aydınlanarak kırmızı bir hal alacak. İlki 14 Nisan 2015'te gerçekleşen Tetrad serisinin devamı olan bu Kanlı Ay Tutulması sayesinde, Ay ışıkları Dünya üzerinde kırmızı ve kahverengi arasında bir renkte görünecek. Ancak daha önce yaşanan Kanlı Ay Tutulmalarının aksine, Süper Ay sayesinde bu sefer karşımızda Kanlı Dolunay olacak ve en yakın ve parlak haliyle görülebilecek.

En son 1982'de aynı anda gerçekleşen Süper Ay ve Ay Tutulması'nın bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bu görsel şov, 2033'e kadar tekrar yaşanmayacak.

Kanlı Ay Tutulması'ndan hangi burç, nasıl etkilenecek merak ediyorsanız, Juno Yıldız Gözlemcisi'nin yazısını mutlaka okuyun.
 

Kanlı Dolunay'ın astrolojik etkileri

Dünyanın bir çok yerinden izlenebilecek bu Kanlı Dolunay, tarih boyunca birçok değişimi de beraberinde getirdiği için kafalarımızı gökyüzüne çevirirken, hayatımızdaki değişimlere hazırlıklı olmamızda da fayda var.

Kanlı Ay tutulması her zaman başlangıçların, bitişlerin ve büyük değişimlerin zamanı olarak bilinir. Ayın bu dönemde artan enerjisi, tutulmadan 2 gün öncesinde başlayarak 3 gün sonrasına kadar devam eder. Bu enerji özellikle de ilişkiler ile ilgili değişimleri tetikler. Duygular yükselişe geçer, uyum sağlamakla ilgili sorunlar yaşanabilir ve bu durum ay tutulması sırasında normal şartlardan daha fazla üzüntü yaratabilir. Bu dönemde yapılan hareketlerden beklenen sonuçlar alınamayabilir ancak böylece önemli dersler çıkarılıp farkındalık kazanılabilir. Böylece yeni kararlar verilebilir ve daha önce fark edilmemiş seçenekler ortaya çıkabilir. 

Ay tutulması, bir araya gelmeler, gizli şeylerin ortaya çıkması, önemli kararlar vermek, uzun zamandır beklenen şeyler için uğraşmak, yeni bakış açıları kazanmak ve yeni yollara çıkmak için uygun bir zamandır. Aynı zamanda bu dönemde huzursuz olmanız, baskı altında hissetmeniz, duygu patlamaları ve aşırı heyecan yaşamanız da normaldir.

Bu süreçte ilişkilerinizin dengesi bozulabilir. İlişkiye dair kaygılar ya da fazla romantizm isteği gerçekleri ikinci plana atabilir. Ayrıca özgürlük için duyulan istek de ilişkilerinize zarar verebilir. Bu dönemi sorunsuz atlatabilmek için egonuzu göz ardı etmeyi öğrenmeniz ve diğer insanların duygularını incitmemek için gerçekten çabalamanız gerekebilir.

Ay tutulması ilişkilerinize dışarıdan bakmanızı da sağlar. Diğer insanların duyguları ve ihtiyaçlarıyla nasıl ilişki kurabileceğinizi fark etmeye başlarsınız. Ancak verdiğiniz tavizlerin kişisel isteklerinizin önüne geçmemesi için, beklentileriniz konusunda da açık olmanız gerekir.

En önemlisi ise Kanlı Ay Tutulması, eski davranışlardan ve alışkanlıklardan kurtulmak için harika bir zamandır. 28 Eylül'de büyük değişimlere ve kendinizi yenilemeye hazır olmalısınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER