› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.09.2016

Planlarınızı erteleyin, Kara Ay var!

Ekim 2016'da gerçekleşecek Kara Ay ile karanlık bir gece bizi bekliyor. Peki, bu nadir gerçekleşen bu Kara Ay nedir? Cevabı Pudra.com'da!

Bugün astroloji sayfalarında bu başlığı görebilirsiniz. Çünkü bazı eski inanışlara göre dünyanın sonu! Hemen inanmayın ve sakin olun, gökyüzünde neler olacağını anlatalım. Öncelikle Türkiye bugün Kara Ay'ı yaşamayacak. Mart 2014’den bu yana görülmeyen Kara Ay ilk kez Batı Yarımküre'de 30 Eylül 2016 Cuma gecesi yani bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin içinde bulunduğu Doğu Yarımküre ise 30 Ekim 2016 tarihinde Kara Ay'ı yaşayacak. Astrolojide önemli bir yeri olan Kara Ay'a, 32 ayda bir gerçekleştiği için bir daha 2019’a kadar şahit olmayacağız. 

30 Eylül gecesi gerçekleşecek Kara Ay nedir?
 

Siyah Ay ya da Kara Ay nedir?

Astrolojiye karşı daha bilinçli yaklaştığımız son zamanlarda pür dikkat ay hareketlerini ve hayatımıza etkilerini takip eder olduk. Yeni Ay, Kanlı Ay, Mavi Ay derken; Ay hepimizin odak noktası oldu. Bunlar hakkında az çok fikir sahibi olduk. Kara Ay da aslında, bir ay içerisinde gerçekleşen ikinci Yeni Ay'a verilen isim. Çok sık rastlamadığımız Kara Ay, Ay'ın aydınlık tarafı Dünya'nın gölgesi ile görünmez hale geldiğinde gerçekleşiyor. Yani, Kara Ay sırasında, Kanlı Ay ve Mavi Ay gibi gökyüzünü keyifle izleyemeyeceğiz; çünkü Dünya'nın gölgesinde kalan Ay, gözle görünmez bir hal alacak.

Kara Ay’ı göremesek de etkisini hissedeceğimiz kesin. Kara Ay’ın yaydığı kozmik enerji bizi yenilik ve değişime davet ediyor. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz planlara bir türlü başlayamıyorsanız, Kara Ay size gerekli cesareti verecek. Yeniden başlamak ve yeni başlangıçlar yapmak, Kara Ay’ın üzerimizde hissedeceğimiz en önemli etkileri. Sizi ilerlemekten alıkoyan ağırlıklardan kurtulmanın tam sırası. Bu dönem, sonu belirsiz gözüken fırsatları değerlendirme arzusu sizi saracak, tercihlerinizin sonuçları sizi memnun edecek, hatta belki yeni kapılar açacak. Anlayacağınız, Kara Ay yenilikleri de beraberinde getiriyor.
 

Kara Ay'ın etkileri neler?

Kara Ay gizli ilimlerde önemli bir yere sahip. Hatta bu gizli ilimlerde Kara Ay’ın ismi "Karanlığın Kraliçesi" olarak geçiyor. İnanışa göre, Kara Ay gerçekleştiği zamanlarda en kuvvetli büyüler yapılırmış. Bugün bile Kara Ay bilinmeyen, görünmeyen esrarengiz güçlerle bağdaştırılıyor. Hatta kimileri Kara Ay’ın kıyamet gününe işaret ettiğini bile iddia ediyor, ama bu batıl bir inanç olmaktan öteye geçemiyor. Siz en iyisi sevdiğiniz insanları alıp, Kara Ay’ın tadını çıkarın. Ay görünmez olsa bile, unutmayın Kara Ay 32 ayda bir gerçekleşen nadir bir olay. Yıldızların altında, gecenin lacivert renginin keyfini sürmeye devam edin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER