› 
 › 
Evoria.com 24.04.2012

Burçlara göre alışveriş alışkanlıkları

Her burcun kendine özgü bir karakteristik özelliği var. Ve tabii özelliklere göre de bir alışveriş alışkanlığı... Astrolog Dinçer Güner, burçların alışveriş alışkanlıklarını değerlendirdi.

İşte burçlara uygun alışveriş tavsiyeleri:

Burçlara göre alışveriş alışkanlıkları

Koçlar: özel hayatlarında olduğu gibi alışverişlerinde de maymun iştahlıdırlar. Her gördüğüne sahip olmak isteyen Koçlar’ı, yeni giysiler ve yeni eşyalar heyecanlandırır. Koçlar, elindeki parayı en zor tutan burçlar arasında yer alırlar.

Boğalar: Alışverişlerinde daha mantıklı ve sağduyulu hareket ederler. Paraya önem veren Boğalar alışveriş yaparken yarını da düşünürler ve boşa harcama yapmamaya dikkat ederler. Ama lükse düşkündürler ve alışveriş yaptıklarında her şeyin en iyisini alacaklardır.

İkizler burcu: Alışverişleri genellikle uzun sürer. Oldukça meraklı olan İkizler burcu, alacakları şeyleri denemeyi, tek tek vitrin bakmayı severler. Bu yüzden alışveriş onlar için özeldir ve alışverişe özel zaman ayırırlar. Alışveriş yaparken pek de tutumlu olmayan İkizler burcu insanları, özellikle kozmetik ürünlerine harcama yapma eğilimindedirler.

Yengeçler: Alışveriş konusunda çok değişkendirler. Bazen çok cimri davranan Yengeçler, bazen de şaşılacak derecede para harcarlar. Alışveriş yapmak bir Yengeç için terapi gibidir, ruhunu dinlendirir ve tatmin olur.

Aslanlar: Alışveriş yaparken oldukça bonkördür. Alışverişi genellikle hesaplarını bilmeden yaparlar. Hatta alışveriş esnasında birlikte oldukları insanlara kolay kolay hesap ödetmezler. Karakterine uygun olarak Aslanlar lüks ve gösterişli şeyler almayı severler.

Başaklar:
Alışverişte detaylara önem verirler. Alışverişten önce alacakları ürünü araştırarak en uygun fiyatlısını almaya özen gösterirler. Bunu yaparken kaliteden de ödün vermemeye dikkat ederler. Genelde sade ama şık kıyafetler alırlar.

Teraziler: Alışverişte uyuma ve estetiğe çok önem verirler. Çok iyi kombinler yaratabilirler. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün bulan Terazi için, paranın bir önemi kalmayacaktır.

Akrepler: Çok sık alışverişe çıkmazlar. Alışverişi ihtiyaçları doğrultusunda ve kontrollü yapmayı tercih ederler. Tam bir indirim takipçisi olan Akrepler, kimsenin göremediği detayları yakalamakta da ustadırlar.

Yaylar: Düzenli ve sistematik bir alışveriş insanı değildirler. Alışverişe özel vakitler ayırmayı sevmezler. Gezip dolaşırken, gözlerine güzel bir şey takılırsa hemen orada almayı tercih ederler.

Oğlaklar: Alışverişleri de, tıpkı kendileri gibi kontrollü, sistematik ve disiplinlidir. Alışverişe çıkmadan önce neye ihtiyaçları olduğunu belirleyip, bu listeye göre alışverişlerini yapan Oğlaklar; boşa para harcamaktan hiç hoşlanmazlar.

Kovalar: Alışverişte keşif yapmayı severler. Tek bir noktadan alışveriş yapamayı tercih etmeyen Kovalar, farklı mağazalar keşfetmeye bayılırlar. Ayrıca iyi birer indirim takipçisidirler.

Balıklar: Alışveriş sırasında, asıl ihtiyaçları olanların dışında ne varsa alırlar. Alışveriş esnasında biraz dağınık olan Balıklar, zaman zaman ihtiyaçlarının tam olarak ne olduğunu kestirmekte zorlanabilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER