› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2016

Doğum taşınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Doğduğunuz aya göre sizin taşınız hangisi? Doğum taşınızın anlamına göre kişilik özelliklerinizi merak ediyor musunuz? Hepsi Pudra.com’da.

Eski zamanlardan beri taşlar ve aylar ilişkilendiriliyor. Her ayın bir taşı var ve o ayda doğan kişilerin özellikleriyle örtüşüyor. İşte doğduğunuz aya göre taşlar ve anlamları.

Doğduğunuz aya göre taşlar ve anlamları

İlgili yazımız: Burçlara göre hediye önerileri
 

Ocak: Lâl taşı

Lâl taşı yol gösteren ışık olarak adlandırılıyor. Ocak ayında doğduysanız iddialı ama merhametli bir lidersiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinize değer veriyorsunuz ve kendi değerinizi de biliyorsunuz. Aşırı düşünmeyin ve hedeflerinize ulaşabilmek için dik başlılığınızı kullanın.
 

Şubat: Ametist

Bir efsaneye göre ametist taşı takan kişiler kötülüklerden korunurmuş. Ametist, sükunet ve saflığın taşı. Eğer şubat ayında doğduysanız spiritüel ve sessiz bir tarafınız var ama bu utangaçsınız anlamına gelmiyor. Başkalarının size saygı duymasını sağlayan asil ve akıllı bir auranız var. Alçak gönüllü ve nazik doğanız diğer insanları rahatlatmanızı sağlıyor. 
 

Mart: Akuamarin taşı

Latince anlamı ‘deniz suyu’ olan akuamarin taşının eski zamanlarda denizcileri koruyan bir tılsımı olduğuna inanılırdı. Mart ayında doğduysanız her zaman sakinliği ve dengeyi arıyorsunuz. Siz insanların arasında barış sağlayan kişisiniz. Diğer insanlar dürüstlüğünüz ve adalete olan tutkulu bağınız sebebiyle size güveniyor. Varlığınız diğer insanların da dürüst olabilmesi için ilham veriyor. Dünyayı dolaşın ve neler yapabileceğinizi fark edin.
pirlanta

Nisan: Pırlanta

Pırlanta dünyadaki en sert cisimlerden biri. Siz de benzer olarak kararlı, gerçekçi ve muhalif birisiniz. Eğer nisan ayında doğduysanız içinizdeki gücü değerlendirin ama sonradan pişman olacağınız aceleci kararlar almayın. Bu taş genellikle evlilik yüzüğünde kullanılıyor çünkü pırlanta sonsuz aşkı, mutluluğu ve affediciliği temsil ediyor. Dik başlılığınız, bağlılıklarınıza sadık kalmanız ve başarıya ulaşmanız için bir beceri.
 

Mayıs: Zümrüt

Roma İmparatoru Neron zümrüt taşını gladyatör savaşlarını izlerken lens olarak kullanıyormuş. Bu sebeple bu taş "görmenin" bir sembolü haline gelmiş. Bu sizin hedeflerinizi ne kadar net görebildiğinizi ve onlara ulaşmak için ne kadar motive olduğunuzu anlatıyor. Eğer mayıs ayında doğduysanız, bu ister bir aile meselesi olsun ister çöpçatanlık, insanları birleştirme konusunda hünerlisiniz. Bu özelliğinizin ilişkilerinize zarar vermesine izin vermeyin. Aylara göre renk astrolojisi başlıklı yazımız da ilginizi çekebilir.
 

Haziran: İnci

İnci tamamen organik maddeden meydana geldiği için diğer taşlardan ayrılır. Eğer haziran ayında doğduysanız doğa ile uyumlu ve diğer insanlara karşı hassasınız. Arkadaşlarınız sabrınızı ve ılımlığınızı takdir ediyor. Siz başka insanları güldürmeyi seviyorsunuz. Bazı kişiler soğuk olduğunuzu düşünse de sonunda onları düşünceli yapınızla yanınıza çekmeyi başarıyorsunuz.
yakut

Temmuz: Yakut

Hareketi seviyorsunuz, hedeflerinize ulaşmak için cesaretinizi kullanarak kolayca motive olabiliyorsunuz. Duygusalsınız ama bunun sebebi her şeyi başkalarından daha derin hissediyor olmanız. Ayrıca bu sizi cesur olmaktan alıkoymuyor veya yüzleşmekten korkutmuyor. Bazen arkadaş edinmeniz zaman alıyor ancak size sadık olan insanların sizi ne kadar sevdiği de ortada. 
 

Ağustos: Peridot taşı

Peridot taşı çok parlaktır ve çoğu zaman güneşle ilişkilendirilir. Tıpkı peridot gibi siz de dobralığınız ve cesaretinizle parlıyorsunuz. Peridot taşı eski zamanlarda şeytani güçler ve depresyondan korunmak için kullanılıyordu. Eğer ağustos ayında doğduysanız, diğerlerine ışık oluyorsunuz. Mutsuz durumlardan sonra siz diğer kişileri neşelendiriyorsunuz. Güzel konuşma gibi bir yeteneğiniz var ve her yerde mutlaka arkadaş edinmeyi başarıyorsunuz.
safir

Eylül: Safir

Eğer eylül ayında doğduysanız samimisiniz ve sahte olan her şeyden nefret ediyorsunuz. Bu arkadaşlık ilişkileriniz için de geçerli. Birine güvenmeniz zaman alıyor fakat güvendiğiniz zaman da içtenlikle seviyorsunuz. Kendinizi çoğu zaman aklınız ve sakinliğinizle durumları yönetirken buluyorsunuz. Detaylarla çok ilgilisiniz ve iyi bir hafızanız var. Safir aynı zamanda güzellikle de ilişkilendiriliyor.
 

Ekim: Opal

Gökkuşağı tonlarıyla opal benzersiz bir taş. Tıpkı gökkuşağı gibi siz de canlı ve her zaman yeni insanlarla tanışmaya heveslisiniz. Yaratıcı ve spontanesiniz. Hayatınız hiçbir zaman sıkıcı bir hale gelmiyor çünkü asla hareketi bırakmıyorsunuz. Duygusallaşsanız da kolaylıkla affediyor ve unutuyorsunuz. Kendinizi saklamaya çalışsanız da insanlar sizi fark ediyor. Burçların aşk şifreleri çözüldü.. başlıklı yazımız da ilginizi çekebilir.
opal

Kasım: Topaz taşı

Eğer kasım ayında doğduysanız, aslında kendi kendinizin şans sembolüsünüz. Neşe, sabır ve düşünceli olmak sizin özellikleriniz. Aileniz ve arkadaşlarınız her zaman sizin desteğinizi alabileceklerini biliyorlar. Benzersiz bir düşünce tarzınız var ve kararlı yapınız çevrenizden takdir görüyor.
 

Aralık: Turkuaz

Turkuaz, dünyanın genelinde çok az bulunabilen bir taş, tıpkı sizin gibi. Bilgeliğinizle öne çıkıyorsunuz ve başka insanlar sürekli sizden tavsiye alıyorlar. Sizin önemseyen ve dürüstlüğünüzü takdir eden kişilere karşı korumacısınız. Bu konumda olmaktan rahatsız olmuyorsunuz çünkü ilginin merkezi olmaktan hoşlanıyorsunuz. Cesaretiniz sizi başarıya götürüyor.

Kaynak: theheartysoul.com

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Burçlara göre aşık olma belirtileri
Aşk, her burç üzerinde farklı etkiler gösteriyor. Juno Yıldız Gözlemcisi burçlara göre aşık olma belirtilerini yazdı.

​Burçlara göre alışveriş alışkanlıkları
Her burcun kendine özgü bir karakteristik özelliği var. Ve tabii özelliklere göre de bir alışveriş alışkanlığı... Astrolog Dinçer Güner, burçların alışveriş alışkanlıklarını değerlendirdi.

​Burcunuza göre karşı cinsi etkileme yolları
Astroloji Uzmanı Su Karakuş, burçlara göre kadın ve erkek özellikleri ile burçlara göre karşı cinsi etkilemek için hangi yolların seçilebileceğini açıklıyor.

​Bu Dolunay'da uzlaşalım mı, ayrışalım mı?
Kaygı hissiyle birlikte sürekli değişen yoğun duygular içindeyiz. Juno Yıldız Gözlemcisi 14 Kasım 2016'da Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'ı yorumladı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER